30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Soveværelse 11 kvm designfoto

Designet af det rosa soveværelse 11 kvm. m. Foto

For at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset, skal du bruge materialer af ensartet tekstur. Også for ethvert soveværelse dæmpet nuancer af lyserøde er perfekte. Varm rosa farve i soveværelset 11 kvm. m. perfekt harmonerer med andre nuancer: beige, sandy, brun.

For at skabe et unikt design af det lyserøde soveværelse 2016 vil kvalitetsfinisher hjælpe. Baggrund i soveværelset skal være lys og blandes i farve med døren. Baggrunde fungerer kun som en baggrund for indretningens elementer. For gulvbelægning er det bedst at bruge et laminat eller linoleum til træets farve. Loftet kan dekorere gipspladens struktur, monteret rundt om rummet.

Soveværelse design 11 kvm. m. Billede af et rosa soveværelse

Soveværelse 11 kvm. m - værelset er lille, så det er meget vigtigt at arrangere møblerne korrekt. Den indbyggede garderobe vil kunne passe ind i interiøret og spare plads. På en niche med hylder, der støder op til skabet, kan du arrangere bøger eller rammer med billeder.

For at opretholde symmetrien skal sengen placeres i midten af ​​rummet foran fjernsynet. På begge sider af sengen er det nødvendigt at sætte to små kantstener. En fremragende tilføjelse til det generelle interiør vil være en lang hylde, hvor du kan sætte en blomst blomster, statuer eller souvenirs.

Soveværelse design 11 kvm. meter. Billeder af soveværelset

Glem ikke den korrekte belysning. Det skal være roligt, dæmpet. Oprettelse af et design af det rosa soveværelse 2016, når du vælger belysningsudstyr, kan du vise fantasi. Bordlampe eller sconces af usædvanlig form vil fremhæve rummets individuelle stil og skabe en behagelig atmosfære

Pink soveværelse med TV. foto

Hot emner. Vi råder dig til at læse!

© Copyright 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering af materialer uden et aktivt hyperlink er forbudt!

Valget af design af et lille soveværelse 8, 9, 10, 11 kvm

Udformningen af ​​et lille soveværelse er et egentligt emne, for i mange standard russiske højhuse har dette rum et areal på 13 kvadratmeter. m og mindre (10-12 kvadratmeter) er svært at ringe til et rummeligt værelse.

Men det burde under ingen omstændigheder være en hindring for udførelsen af ​​ekstraordinære og friske ideer i det indre.

De rigtige designteknikker kan skabe et hyggeligt, funktionelt og harmonisk rum i soveværelset.

I denne artikel valgte vi eksempler på fotos og grundlæggende principper, der er relevante for indretningen af ​​et lille og smalt rum.

Lys toner øger rummet

Området af soveværelset i en lille lejlighed eller Khrushchevka kan kun være 8 - 10 kvadratmeter, her hver centimeter har en vægt.

Et lille værelse (8-10 m2), dekoreret i lys nuancer, udvider visuelt og bliver mere rummeligt.

For det indre af et lille eller smalt rum i en Khrushchevka er det ikke nødvendigt udelukkende at bruge en hvid farve, i denne situation er beige og pastelfarver passende (foto).

Ved hjælp af lys tapet eller maling kan du "flytte væggene", hvilket vil bidrage til en visuel forøgelse af rummets størrelse, og det hvide loft tilføjer mere luft, hvilket giver soveværelset lys og elegance.

Rummets område på 12-13 kvadratmeter. meter giver mere plads til fantasi.

Her er det muligt at give en farve accent til en af ​​væggene ved hjælp af lyst tapet, forudsat at resten af ​​væggene er lyse.

Små tips til et lille soveværelse

Hvis soveværelset er kun 10 kvadratmeter. meter, er der flere enkle tricks til visuelt at forstørre det rum, der er let at implementere med egne hænder.

For eksempel vil et korrekt valgt spejl fordoble størrelsen af ​​et lille rum med et område på 11, 12, 13 kvm.

Meget fordelagtigt for et smalt rum (for eksempel med et areal på 12 kvadratmeter) er et spejl foran vinduet: det afspejler solens stråler, det favoriserer fyldningen af ​​hele rummet med lys og visuelt udvider det (foto).

Mesterne i den gamle kinesiske kunst Feng Shui anbefales dog ikke at placere spejlflader overfor sengen.

En vigtig forudsætning for at skabe et behageligt rum i et soveværelse med et areal på 13 og mindre end en kvadratmeter er en fri, ubesværet indgang.

Hvis området mellem døren og den modsatte væg ikke er rodet, vil soveværelset blive mere rummeligt.

Soveværelset i Khrushchev-området har normalt et areal på højst 11-12 kvadratmeter, så et massivt kabinet til et sådant rum passer ikke (foto).

Den bedste mulighed er en indbygget garderobe med spejlede døre, som med succes supplerer det generelle billede af interiøret selv på 10 kvadrater, simulerer væggen og hæver ikke plads.

En vellykket løsning til at udvide rummet vil være brugen af ​​tapet med et vandret mønster.

Ejere af soveværelset på 11-12 kvadratmeter bliver desværre nødt til at opgive planter i massive gryder, der optager meget plads og "spiser op" rummet i et allerede beskedent rum.

I et rum med et areal på 8-10 kvadratmeter skal hvert centimeter af rummet være maksimalt funktionelt.

En meget rationel og modig beslutning vil være at bygge et andet niveau.

Denne metode vil give mulighed for både at udvide det brugbare rum i et smalt soveværelse, og at skabe en ekstra seng, hvilket er særligt vigtigt i et Khrusjtsjov eller lille rum.

Lad ikke visuelt indlæse rummet med små ting og detaljer. Det er bedst at købe eller lave dine egne hænder med dekorative kurve til opbevaring.

Funktionelle og kompakte møbler er en anden måde at rentabelt optimere rummet.

For at gøre dette er det bedst at glemme sengeborde, der erstatter dem med en lav konsol i en lys skygge under farven på tapetet, hvilket vil give rummet en charme og elegance.

Meget ofte er der soveværelser med et areal på 11-12 kvadratmeter, som kombinerer både stuen og et rekreativt sted og en zone for kreativitet.

For at optimalt forbinde disse funktionelle områder i rummet, skal du tænke gennem alle detaljer i interiøret.

I dag er bordet kombineret med en vindueskarm, meget populært.

Forskellige småbøger og bøger skal anbringes på væghyller, som du kan gøre dig selv, delvist opgive de besværlige tommelfinger, der besætter meget plads.

Tillad ikke store irrationelle hulrum mellem objekter.

Tænker på design af vinduer i et smalt lille soveværelse på 10-13 kvadratmeter, bør du foretrække lysgardiner uden massive tegninger.

I stedet for tunge tætte gardiner er det bedre at hænge en lys lys tulle, der skaber en følelse af rummelighed og passer til farven på tapet eller vægmaling.

Meget harmonisk i designet af et lille soveværelse passer til rulle eller romerske persienner. Også store tegninger bør undgås og polstring møbler.

Talrige billeder og billeder på væggene er ikke den mest fordelagtige løsning for det indre af et lille rum på 11-12 m², især hvis disse genstande har massive rammer.

Det er bedre at vælge et billede i en lys ramme og placere den over sengens overflade.

Indretning til væggene i et lille soveværelse i Khrusjtsjov kan gøres af sig selv, det vigtigste er samtidig at undgå besværlige former og tunge teksturer, idet man foretrækker lyse farver på tapet, smalle møbler og lige linjer.

Til lyse hånd i et smalt soveværelse på 10 kvm. bør nærmer sig meget omhyggeligt - for at fremhæve begrebet indretning er det nok for en eller to accenter.

Billedet nedenfor viser designmulighederne for et smalt soveværelse med lys tapet.

Design af et soveværelse i en lille Khrusjtjov er en tidskrævende og tidskrævende proces, men samtidig så interessant og fascinerende.

Efter råd og traditionelle designteknikker, samt ved hjælp af dine fedeste kreative ideer, kan du skabe et unikt, harmonisk og maksimalt funktionelt soveværelse med dine egne hænder, selv i en lille Khrusjtjov.

OBS venligst! Alle materialer er kun til reference!

Kom med et interessant soveværelse design på 11 kvadratmeter. m: fotos og tip

Fra det rigtige design af det indre af soveværelset afhænger af, hvordan behageligt og behageligt det vil være at hvile og er i det. Samtidig er designet af et soveværelse på 11 m² M. Kompleks og simpelt. m, et foto og beskrivelse der findes i mange specialiserede blade. Designere fra mange lande er enige om, at begrænset plads giver mere plads til manøvrer. For det første tænker folk i form af udseende og funktionel komponent. For det andet, små værelser, i modsætning til deres store brødre, ikke drukner i overskydende møbler.

Valg af et soveværelse design 11x9 m: fotos og projekter

Uanset om det er en delvis flytning af møbler eller en global transformation, er det nødvendigt at begynde med definitionen af ​​rummets funktionelle belastning. Skab, soveværelse til voksne eller børn - hvert af disse værelser har sine egne egenskaber. Omhyggelig overvejelse af dem vil gøre soveværelset interiør behageligt for ophold. Det sker, at der hidtil ikke findes nogen specifikke ideer.

Hvis rummet ikke er meget stort, er det værd at være opmærksom på dens design i orientalsk stil ved hjælp af den elegante og dyre indretning

For at finde en passende idé kan du bruge et af følgende tips:

 1. Visninger af mapper med færdige varianter. Designere på samme tid anbefaler ikke at skynde sig for at gennemføre den første ting, der fanger dit øje. Jo flere muligheder der skal ses, jo lettere er det at finde en fællesnævner.
 2. Lav en skitse selv - hver person har en ide om hvordan rummet skal se ud. En særlig hjælp i denne sag vil blive ydet af specielle computerprogrammer. Takket være deres brug kan du på forhånd se hvordan rummet vil se ud.

Som det blev sagt ovenfor spiller rummets funktionelle formål en vigtig rolle. For eksempel kan et voksen soveværelse indrettes i orientalsk stil. Funktionszoner er adskilt af kunstige gardiner. Hvis det drejer sig om et børnerum, lægges der vægt på en blid ferskenfarvning, fraværet af lyse farver og miljøvenlige materialer.

Komfortabelt soveværelse 11 kvm. m: valg af materialer til dekoration

En god ide er realiseret ved hjælp af korrekt udvalgte wallpapers, polstring, stof og møbler. Den første ting der straks fanger dit øje er væggene, der ikke bør være for lyse eller mørke. Den første mulighed vil være mærkbart "tryk på psyken", og den anden - undertrykker med dysterhed. Optimal til at vælge pastellfarver til soveværelset af voksne. Forsigtigt fersken i kombination med en brun tone passer til et planteskole.

Lys og neutrale tapetfarver vil visuelt forstørre et lille soveværelse

Som yderligere praktiske tips til at skabe et hyggeligt interiør i rummet skelner designerne:

 • Der må ikke være et tæppe på væggen - en tradition, der er bevaret, siden tiden for udviklet socialisme skal gå ned i fortiden;
 • Det ser godt ud, ikke for mørkt tæppe på gulvet, vigtigst af alt, at det ikke var for tykt;
 • Dækker loftet - den matte eller neutrale farveindstilling vil være ideel;
 • Brug af fotobaggrunde - Europa, Asien eller Oceanien - korrekt valgt gengivelse vil øge komforten;
 • At nægte det er nødvendigt fra belægninger til vægge med lyst tegning, som også vil koncentrere sig om sig selv opmærksomhed;
 • Tapetet skal være monofonisk, for ikke at begrænse visuelt rum.

Ideen om soveværelset er 11 kvm. m: vi leder efter noget usædvanligt i hverdagen

Den klassiske placering af sengen, bordet og vinduet for mange blev sandt i sidste udvej. Desværre tænker ikke alle på, hvordan et stereotypet design på mange måder kan ændres.

Elleve kvadratmeter opfattes fejlagtigt som en afskrækkende flyvning af fantasifaktoren. Faktisk er i et lille rum mange ideer lettere at implementere.

I modsætning til store værelser, hvor du skal tænke på den funktionelle belastning på hver kvadratmeter, er det indre af et lille soveværelse lettere at omdanne.

Natbordstransformatoren vil ikke kun øge rummets funktionalitet betydeligt, men også blive en ægte udsmykning af interiøret

 1. Brug af multifunktionelle borde - i detailnetværket er det let at finde møbler, der udfører flere funktioner samtidigt. Et bord til at arbejde, spise og skifte tøj kan købes til en rimelig acceptabel pris. Det vigtigste er at sikre sig pålideligheden af ​​transformationsmekanismen;
 2. Sats på spejlflader - udsigten i et lille rum må ikke hvile på et punkt. I modsætning til udformningen af ​​et rummeligt værelse skal du i en lille afstå fra at bruge en visuel accent. Skabet med det glidende spejlpanel, der er installeret modsat indgangssammensætningen, gør det muligt for indkommende at mærke rummet;
 3. Kombineret seng og garderobe - i huset med børn er der meget plads til rådighed for opbevaring af ting. Tilstedeværelsen af ​​kun 11 kvadratmeter. m tvinger os til at nærme sig brugen af ​​ledig plads. Hjælp i denne seng, der har en særlig niche i sig selv. Der kan du gemme sko, sengetøj og så videre.

Indendørs belysning 11 kvm. m: råd til begyndere

I mange hjem kan du ofte møde to fælles ekstremer. Mens nogle forsøger at slippe af med møbler så meget som muligt, er andre - hver fri centimeter forlovet.

Hvis førstnævnte får en meget øde atmosfære, så er den anden - i bogstavelig forstand er der ingen steder at træde og træde. Balancen mellem et funktionelt og æstetisk aspekt sikrer et behageligt ophold.

En vigtig rolle i denne sag er dækning.

Lys i et lille soveværelse kan ikke kun være øvre, men også punkt, og det er også tilrådeligt at give natbelysning på sengebordet

Blandt de vigtigste anbefalinger, der gør soveværelset ser hyggeligt ud, fremhæves:

 • Afvisning fra massive lamper, der "spiser" meget plads;
 • Montering af en lille natlampe på toiletbordet;
 • Valget til fordel for et punktbelysningssystem;
 • Brug af gulvlamper, indrettet i stil med rummet;

Det er nødvendigt at bo på farveopløsningen separat. Lyset skal ikke være for meget, ellers bliver soveværelset ubehageligt. Dens utilstrækkelige mængde er heller ikke en årsag til stolthed. Satsningen skal laves på varme toner, der belyser de funktionelle områder i rummet.

Hyggeligt soveværelse design 11 kvm. m (video)

Begrænset plads i rummet bør ikke være skræmmende. Det vigtigste er at handle i tråd med det præ-udvalgte funktionelle formål med rummet. Farveopløsning, gulvbelægning og vægbeklædning, belysningssystem - alt dette er valgt under hensyntagen til interesserne hos dem, der vil være i det. Der lægges vægt på universelle møbler, der er i stand til at transformere. Komplementere det med lyse farver og spejlede overflader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − 5 =