30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Solbatterier til hjemmet til køb

Solar batterier til hjemmet: omkostningerne ved kittet og gennemførligheden af ​​installationen

Alternative energikilder indfanger aktivt forbrugermarkedet. For ti år siden kunne de fleste ikke forestille sig muligheden for at erhverve sådanne tekniske udviklinger som en vindmøllepark eller en soldrevet station. Nu bliver det muligt. Solpaneler til huset: Kitets omkostninger, omkostningerne ved installation og vedligeholdelse - en økonomisk løsning i dag.

Solpaneler tilhører alternative energikilder

Generelle egenskaber og evnen til at købe solpaneler til et privat hus

Hvis vi taler om solbatterier med hensyn til teknologi, skal vi forstå, at vi taler om fotovoltaiske strømforsyningssystemer (FSE). Hovedformålet med sådanne anordninger er at omdanne solenergiens energi til elektrisk energi baseret på den fotoelektriske virknings fysiske lov. I omkring to hundrede år er processen med at forbedre solkraftværkerne fortsat. På nuværende tidspunkt har engineering tanke opnået betydelige resultater i udviklingen af ​​fotovoltaisk udstyr, især hvad angår effektivitet - fra 1 til 46% (andelen af ​​konverteret solenergi).

Solceller konverterer solenergiets energi til elektrisk energi

Det moderne marked for solforsyningssystemer kan betragtes som tilstrækkeligt dannet, da det giver dig mulighed for at vælge et produkt fra et stort antal tilbud fra et meget stort markedssegment. For at besvare det oftest stillede spørgsmål, hvor meget er solbatterier til et privat hus, er det nødvendigt at forstå FSE's teknologiske og designmæssige egenskaber. Strukturering af det udstyr, der tilbydes af markedet, forudsætter tre hovedkategorier af solsystemer, baseret på deres funktionelle, konstruktive og tekniske egenskaber.

Den første kategori PSE er selvstændige systemer, der ikke er forbundet med det overordnede elnet. Sådanne systemer opererer i deres eget netværkskredsløb for direkte strømforsyning af det tilsluttede udstyr. Maksimal effektivitet opnås ved tilstedeværelsen af ​​komplette akkumulerende anordninger (batterier), som tillader anvendelsen af ​​lagret energi i tilfælde af forekomsten af ​​sollys intensitet (dvs. reduceret genererede effekt) i tilfælde af overskydende strømforbrug øjeblikke frembragt ovenfor.

Desuden kan et installeret sæt solceller til hjemmet, der anvendes direkte af strømkilder uden battericeller, betragtes som autonome.

Den anden kategori omfatter åben FSE. I deres konfiguration har disse systemer ikke batterier og er forbundet til hovedforsyningssystemet via en speciel inverter. Hvis strømforbruget ikke overstiger den producerede værdi, er hovednetværket slukket. Ellers er FSE slukket, og forbruget er lavet fra hovednetværket. Sådanne systemer er meget pålidelige og billigere, men hvis der ikke er strømforsyning fra hovednetværket, fungerer solstationen heller ikke.

Autonomt system FEL med batteri og fotoelektriske inverter

Den tredje kategori er den kombinerede FSE. De er et kombineret format af den første og anden kategori. Dette giver mulighed for at have en ekstra kvalitet i dens funktionalitet - overskydende genereret eller akkumuleret elektricitet kan overføres til hovednetværket og have kommerciel værdi.

Denne kategori er den dyreste, da den bruger komplekse netværk fotoelektriske omformere og opladere i sin konfiguration.

Nyttig rådgivning! For uafbrudt strømforsyning i tilfælde af samtidig afslutning af driften af ​​det fælles netværk og virkningen af ​​negative vejrforhold er det nødvendigt at have en backup strømkilde. Som sådan kan en kilde være en lille (2-5 kW) generator, der kører på benzin eller diesel.

Pris på solpaneler til huset: omkostningerne ved kittet

Løsning af problemerne med at spare energiomkostninger ved installation af solkraftværker er nødvendig under betingelser for fuldstændig information om priserne for hele sættet og de kommende omkostninger til installation og drift. Det hyppige spørgsmål om, hvor meget et solbatteri koster for et hjem, har ikke noget klart svar, da så mange faktorer påvirker prisfastsættelsen.

Omkostningerne ved et minimum af solpaneler til et hus er 120.000 rubler

Den etablerede pris på hovedelementet i FEL (solbatteri) er i gennemsnit mindst (men også et minimum i kvalitet) på ca. 50-60 rubler. for den genererede 1W effekt. Derfor vil prisen på solpaneler til et privat hus med en kapacitet på 100 og 200 W være i mængden af ​​6.000 og 12.000 rubler. henholdsvis.

Sammensætningen af ​​stationsættet afhænger af sin kategori og strøm. Det kan omfatte en ladestyring, en batteristation, en omformer og tilslutningsudstyr. Når man f.eks. Vælger et sæt af den første kategori og en nominel effekt på ca. 2 kW (2000 W), vil prisen på et sæt solpaneler til et hus være fra 120 tusind rubler. og højere.

Og at sammenligne al brugt kapital er nødvendig med den økonomiske effekt, der modtages af en forskel i omkostningerne på 1 kw / time af det centraliserede netværk og omkostningerne skabt af FSE.

Den mest "friske" statistik på solbatterimarkedet viser, at forholdet mellem priser pr. Elmængde er 8,8 gange. Det betyder, at elproduktionen fra solstationen er 8,8 gange billigere end den elektricitet, der leveres via et fælles netværk, taget på lige fod.

Et vigtigt kriterium for at vælge i retning af at bruge FSE er også muligheden for at sikre uafbrudt drift af automatikken i varmeanlæg, sikkerhedsovervågning og brandalarmer. På listen er det muligt at bære computerens hjemmenetværk og grupper af elektroniske kontrolmålere.

Sættet kan ud over solpaneler omfatte en ladestyring, en batteristation, en omformer, tilslutningsudstyr

Anvendelsen og prisen på solpaneler til hjemmet

Et stort udvalg af solceller gør det muligt at bruge dem i en bred vifte af kvalitet og applikationer, da hvis du vil købe solpaneler til huset, tillader prisen for i dag allerede at blive lavet til store dele af befolkningen. Kendskab til deres grundlæggende egenskaber, såsom udgangsspændingsstandarden (12, 24V og derover) samt parametrene for den nominelle effekt, kan du bruge dem lokalt uden at købe hele sættet. På markedet varierer den gennemsnitlige pris for solpaneler til et privat hus mellem 60 rubler. til genereret 1 kW elkraft.

Hvis du vil bruge en pære i et mørkt rum med en spænding på 12V og en effekt på 25W, er det nok at købe og tilslutte det direkte til et solbatteri med tilsvarende parametre, og det koster ikke mere end 2000 rubler. og at bruge strøm på en pære i 60-75 W i enhver komorke mere er det ikke nødvendigt. Du kan tilslutte en lille brøndspumpe til dagtidsvanding af ethvert landskabsområde med en effekt på 200 W og strømforsyning i 24V. Med en pris på 11.000-12.000 rubler. Det er muligt at have et uafhængigt vandingssystem i løbet af forårens sommerperiode og i mere end 10 år.

Et nødvendigt sæt solbatterier til at give

Hvis vi ser på spørgsmålet om, hvorvidt brugen af ​​solsystemer for forstadsområde, bør tage hensyn til stabiliteten i elforsyningen til landsbyen faktorer, omfanget af solindstråling (tid i direkte sollys), den nødvendige magt og elektrificering risikofaktor for tyveri i en ledig af ejerne i løbet af året. Den bedste løsning er en fast installation af den første kategori af FSE.

Den optimale løsning for sommerhus er en fast installation af den første kategori af FSE

På grund af det lave strømforbrug af huset er det muligt at organisere en 100% udskiftning af den centraliserede strømforsyning med en autonom og billig. I et andet tilfælde, når en fast installation af en solstation ikke er begrundet i nogle kriterier, kan du bruge et hurtigt monteringssæt.

Vær opmærksom! Eksperter inden for FSE-brug har beregnet og fundet, at solbatterier er strategisk og økonomisk mulige til brug i sommermånederne i private huse og hytter med et areal på 50 til 300 m², designet til en familie på op til fire personer.

Brug af solenergi til at generere varme

Sammen med brugen af ​​solenergi til produktion af elektrisk strøm er der ikke mindre almindelige enheder til at omdanne solens energi til termisk energi. Sådanne faciliteter kaldes solfangere og tjener som varmeelementer til opvarmning og varmtvandsproduktion. Uanset installerede kedler i varmesystemer og varmtvandskredsløb sparer deres kombination med højeffektive solfangere op til 36% af omkostningerne ved opvarmning og varmt vand.

Strømforsyning huse anvender solar 1 - LED-lyskilder 2 - blæser, 3 - opladeren til telefonen 4 - lille elektrisk, 5 - køleskab, 6 - ekstern belysning, A - solcelle panel B - kontrolpanel C. - + opladning inverter controller tællere +, D - batterier E - blackout (manglende) panel, F - standby generator

I det konstruktive design er solfangeren fra udløb af den løbende genstand et rektangulært panel med dimensioner ca. 1 x 2 m og med en tykkelse på op til 100 mm. Hovedforskellen mellem samlerne af disse typer er strømmen af ​​strømmen, dvs. mængden af ​​varme, der kan overføres til et hvilket som helst flydende kølemiddel gennem kontaktfladen. På en anden måde kaldes denne parameter varmevægtskoefficienten, og som har dimensionen W / m² × ° K, dvs. overført varme gennem området for at øge temperaturen af ​​den modtagende væske. Moderne design af solfangere har indikatorer (et panel) til termisk effekt fra 1,2 til 5 W / m² × ° K.

Priserne på solfangere til opvarmning af huset

Hovedelementet i systemet (varmestation) er solfangerpanelet. Afhængigt af den krævede kapacitet kan den købes på markedet til en pris på 18-20 tusind rubler. til 1 m² brugbart areal og en gennemsnitlig varmetab koefficient på 2,5-2,7 W / m² × ° K.

For eksempel vil et panel af europæisk kvalitet med dimensioner på 1,9 x 1,8 m (område 3,5 m²) og med en koefficient på 2,7 koste omkring 70 tusinde rubler.

I betragtning af den konkurrencemæssige kinesisk fremstillede analog kan være billigere at 30-55%, mens den indenlandske prototype 10-25%.

Hvis vi taler om det nødvendige kit, som omfatter: tank, batteri, pumpe og automatisering, så vil den gennemsnitlige markedspris på en sådan station være 160-170 tusind rubler. Et sæt indenlandsk produktion med tilsvarende parametre vil koste 100-120 tusind rubler.

Montering af solfangere på husets tag

Nyttig rådgivning! Den fælles anvendelse af solfangere med solpaneler med det rigtige valg af parametre gør det muligt at reducere omkostningerne ved varmeenergi til opnåelse af varmt vand op til 61%.

Fabrikant review. Solpaneler til hjemmet: prisen på et sæt og et panel

Solteknologier som alternative energikilder har med sikkerhed taget de førende positioner på markedet. Et stort antal producenter konkurrerer aktivt og tilbyder flere og flere nye innovationer. Det ledende sted i salget af TOP-15 lande af solkraftværker og deres komponenter er besat af Kina, der har mere end 50%.

De mest populære mærker er EXMORK, RENE SOLA, LDK, Helios House, Suntech, JA Solar osv.

Europæiske virksomheder med et markedsvolumen på ca. 25% er repræsenteret af sådanne virksomheder som Tysklands AXITEC GmbH, Solarworld og Viessmann Group og det norske Renewable Energy Corporation mv.

Omkostningerne til et solpanel med en effekt på 200 W vil være fra 10 til 25 tusind rubler

Japan, Korea og Taiwan (15%) repræsenterer virksomhederne Kyocera, Sharp, Sanyo, Hanwha Solar One og Motech.

De indenlandske produkter er repræsenteret af sådanne virksomheder som Hevel Solar og ТСМ. Den amerikanske producent er First Solar.

Køb solpaneler til huset kan være relativt billigt. Hvis vi tager en forbrugsstrøm til et solpanel med en effekt på 200 W, så vil prisklassen ligge i området:

For at se forskellen i prispolitik, primært afhængig af effektfaktoren, lad os f.eks. Tage et solkraftværk til et hus på 5 kW, hvis pris i den kinesiske udgave vil være:

 • omkring 300 tusinde rubler. (solbatteri);
 • omkring 420 tusind rubler. (hele sæt).

Et sæt solautonomisk system til belysning af huset

Kvalitet af salg og udsigter til udvikling af solteknologier

Det moderne marked og dets salgsteknologier forlader ikke køberen entydigt. Især højteknologisk udstyr og udstyr. Dette gælder markedet for salg af solcelleanlæg. Da selve teknologien er meget energikrævende, så hvis du ønsker at købe solpaneler eller købe solenergi til huset, vil prisen i begge tilfælde være at opfordre til en detaljeret analyse ikke alene om de tekniske og teknologiske funktioner, men også på den økonomiske jorden.

Spændingsstabilisatorer til hjemmet: anmeldelser. Hvilket er bedre at vælge en konverter

De vigtigste tekniske egenskaber ved enheder. Gennemgang af moderne modeller. Tilslutning og reparation af ensrettere.

En vigtig faktor ved køb af FSE er kvaliteten af ​​salgstjenesterne. Hvis prisen på et produkt, vil vi kun forstå dens pålydende værdi kupon, kan vi koste i henhold til artikel enig også at forstå alle former for faste omkostninger, leverandør pålidelighed og produkt, samt den tid og moralsk styrke.

Så omkostningerne ved solpaneler til et hus eller prisen på et sæt solværker til et hjem fra samme producent fra forskellige leverandører kan variere betydeligt. Årsagen kan være som følger:

 • sælgeren foretager ikke foreløbige tekniske beregninger. Så du skal anvende andetsteds. Og denne gang og transport;
 • sælgeren af ​​design arbejder ikke ud. Du skal bruge penge, bruge ekstra tid og transport;

3D-plan for installation af solpaneler

 • nogle tilbehør fra sælgeren mangler. Du bliver igen nødt til at kigge efter varerne i en anden butik, som kan være dyrere, og igen vil der blive behov for yderligere tid og transport.
 • Installationshold til installation af udstyr fra sælgeren gør det simpelthen ikke. Igen koster tiden;
 • Sælgeren beskæftiger sig ikke med logistik. Så er det muligt, at når alt er færdig, men et vigtigt element bliver nødt til at vente på et ukendt antal dage. Og så videre.

Nyttig rådgivning! Vælg en sælger med en komplet pakke af ydelser, der starter med hjælp i projektet, kvalitativt udstyr til levering af professionelle installatører til garantiservice.

Fremtiden for alternative energikilder

Den hurtige indtrængen i vores liv nye teknologier ved hjælp af alternative kilder til elektricitet og varme dirigerer vores valg er i stigende grad erhverve solenergianlæg, solfangere (opvarmning plante), husstand vind og vandkraft samt at anvende varmepumper og en bred vifte af el-generatorer. Så i de senere år er der opnået betydelig erfaring med anvendelsen af ​​solcelleanlæg i mange ledelsesområder. Dette gælder for brug af solpaneler og solfangere i hjemlige forhold: i private hjem og hytter.

Brug af solenergi - den bedste løsning til hjem og sommerhus

Afslutningsvis kan vi sige, at solteknologimarkedet i øjeblikket tilbyder en lang række forskellige udstyr. Og vigtigst af alt, i betragtning af den rimelige omkostninger af sæt af solpaneler til hjemmet, anmeldelser af deres høje kvalitet og lang sigt pålidelig drift, kan det konkluderes, at brugen af ​​dette udstyr bliver mere realistisk og giver dig mulighed for at deltage i store miljøprojekter og programmer.

Solceller med egne hænder: en overkommelig strømkilde

Hvilke opvarmning batterier er bedst at vælge en lejlighed og et privat hus

Gazgolder til et landhus: anmeldelser, priser for tanke og tankning omkostninger

Rød mursten: dimensioner, vægt, omkostninger, sorter

El-kedel til opvarmning af et privat hus, priser og typer

Spændingsstabilisator 220V til hjemmet: Garanti for problemfri drift af husholdningsapparater

Installation af solceller med en effekt på op til 1 kW = 60.000 rubler.

Vi betragter rentabilitet. Lad os sige, at vi ikke slukker nuværende forbrugere:

1440 kW pr. Måned

60 000: 1440 = 41,6 rubler. pr. 1 kW

Den gennemsnitlige pris på 1 kilowatt af et almindeligt elektrisk netværk er 4,7 rubler. pr. 1 kW

41,6 (sol): 4,7 (konventionelt netværk) = 8,8

Det viser sig, solbatterier er 8,8 gange dyrere og ikke billigere, som webstedet siger.

Solbatterier til hjemmet til køb

Exmork solpaneler produceret på fabrikken Sunny Energy, en af ​​de største fabrikker i Kina, anbefales Sunny Energy-paneler af det uafhængige California-agentur California Energy Commission (USA).

Et bredt netværk af partnere i Rusland giver dig mulighed for at købe solpaneler i din by til de bedste priser. Sunny Energy blev udvalgt som leverandør i 2009. Siden 2009 har vi leveret produkterne fra denne fabrik - i 7 år leverer vi solbatterier af usædvanligt høj kvalitet.

I 7 år har vi leveret mere end 5 MW solmoduler, det er flere tusinde solkraftværker - fra små systemer med en kapacitet på 10 watt til store netværksprojekter.

Video præsentation af solkraftværket 9 kW fra vores samarbejdspartner Akvist (Rostov-til-Don):

Et bredt netværk af partnere giver os mulighed for at udføre service til installation af kraftværker, både autonome og netværk, hvor som helst i Rusland, samt i Kasakhstan og Republikken Belarus. Vores partnere - serviceorganisationer har erfaring og kompetence inden for installation af netværksstationer op til 5 MW:

Solpaneler anvendes både i små systemer og i solkraftværker med stor kraft.

Ordning med en lille installation:

Solmoduler og vindgeneratorer Exmork på Vesti TV-kanal:

på TVC-kanalen:

på "Første kanal":

På NTV-kanalen:

Siden 2009 har Exmork leveret solceller til Rusland. I løbet af anvendelsesperioden på vores lands område blev der ikke modtaget klager fra brugere af disse autonome strømforsyningskilder. Exmorks pålidelige solmoduler mister ikke strøm, undlader ejere ved fejl.

Desværre er nogle konkurrenter tilbøjelige til at fremsætte urimelige udtalelser om lavkvaliteten af ​​Exmork solceller, og håber derved at tvinge købere til at købe deres dyrere varer. Imidlertid er lignende udsagn fra virkelige brugere ikke blevet modtaget. Sådanne udsagn forbliver på samvittighed hos medarbejdere hos konkurrerende virksomheder. Udvikle ikke for en tvivlsom markedsføringstrin og overbetaling. Erfaringerne med succesfulde ejerskab af Exmork solcelle moduler, der deles af rigtige brugere, er meget mere værdifulde end illoyale reklamestrategier hos konkurrerende virksomheder.

Exmork Company fortjente tilliden i Rusland takket være produkter af høj kvalitet og garanti for uafbrudt drift af dets udstyr.

Solpaneler til sommerhusets hus for at købe i Open Company "Solar Power Systems"

Dit kraftværk tager højde for:

- daglig efterspørgsel efter el

- hus arrangement på verdens sider

- funktioner i elektriske apparater

- år eller hele sæson drift

Spar dine penge - få 20% rabat

Bestil en rabat om vinteren - sæt i foråret eller sommeren!

Feedback om deltagelse i nytårskampagnen 2017

Har installeret et solkraftværk

På dit websted modtager du:

Eliminere behovet for at forbinde strømledninger til webstedet

Uafbrudt køleskab, vandforsyning, kloakering

Muligheden til til enhver tid at bruge husholdningsapparater, elværktøj, belysning mv.

Investeringer i fremtiden: tilbagebetalingssystem - fra 2 år, levetid - mindst 25 år

Støjsvagt kraftværk, ren luft uden lugt af brændt brændstof og skadelige urenheder

Manglende omkostninger til generatoreparation og faste brændstof købsomkostninger

Solpaneler til husehuse køb monteringsrækkefølge

At vælge et solkraftværk som energikilde til at give, giver dig et væsentligt bidrag til bevarelse af økologi vores planet, og også rentabel investere dine penge

hvordan man undgår installationsfejl

solkraftværk i et landhus

Vi sender dig et brev med tips og anbefalinger

22 modeller af solkraftværker

 • Sommer-Lys 120 W
 • Summer-Light 300 W
 • Cottage-Light 600 W
 • Dacha Comfort 1,5 kW
 • Dacha Comfort 2,5 kW
 • Cottage-Premium 2,5 kW
 • Dacha-Comfort 4 kWt
 • Sommer-Lys 120 W
 • Summer-Light 300 W
 • Cottage-Light 600 W
 • Dacha Comfort 1,5 kW
 • Dacha Comfort 2,5 kW
 • Cottage-Premium 2,5 kW
 • Dacha-Comfort 4 kWt

Solar Power Station "Dacha-Svet" 120 W er en overkommelig, pålidelig og absolut lydløs kilde til elektrisk energi 12V til belysning af et havehus eller en bygningskaste. Designet til sommerbrug. I det komplette sæt er alle nødvendige til installation.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solar Power Station "Dacha-Svet" 120 W er en overkommelig, pålidelig og absolut lydløs kilde til elektrisk energi 12V til belysning af et havehus eller en bygningskaste. Den er udstyret med et enkeltkrystalmodul og gelbatteri. Designet til sommerbrug. I det komplette sæt er alle nødvendige til installation.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solar Power Station "Dacha-Svet" 120 W er en overkommelig, pålidelig og absolut lydløs kilde til elektrisk energi 12V til belysning af et havehus eller en bygningskaste. Udstyret med et monokrystallinsk højspændingsmodul og et gelbatteri. I det komplette sæt er alle nødvendige til installation.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solkraftværk "Dacha-Svet" 120 W - en pålidelig elkilde 12V til belysning af et havehus eller en bygningsskur. Folding paneler - Praktisk at bære! I det komplette sæt er alle nødvendige til installation.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solkraftværk "Dacha-Svet" 120 W - en pålidelig elkilde 12V til belysning af et havehus eller en bygningsskur. Folding paneler - Praktisk at bære! Den er udstyret med monokrystallinske moduler og gelbatteri. I det komplette sæt er alle nødvendige til installation.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Optimal mulighed for belysning af et lille landområde. Den sædvanlige 220 volt udgang gør det muligt at bruge almindelige husholdningslygter til belysning. Designet til sommerbrug. Fuld monteringssæt.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Optimal mulighed for belysning af et lille landområde. Den sædvanlige 220 volt udgang gør det muligt at bruge almindelige husholdningslygter til belysning. Den er udstyret med et enkeltkrystalmodul og gelbatteri. Designet til sommerbrug. Fuld monteringssæt.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Optimal mulighed for belysning af et lille landområde. Den sædvanlige 220 volt udgang gør det muligt at bruge almindelige husholdningslygter til belysning. Udstyret med et monokrystallinsk højspændingsmodul og et gelbatteri. Fuld monteringssæt.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

En færdig løsning til elektrificering af et lille landsted med en plot. Den sædvanlige 220 volt udgang gør det muligt at bruge almindelige husholdningslygter til belysning. Designet til sommerbrug. Fuld monteringssæt.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

En færdig løsning til elektrificering af et lille landsted med en plot. Den sædvanlige 220 volt udgang gør det muligt at bruge almindelige husholdningslygter til belysning. Den er udstyret med et enkeltkrystalmodul og gelbatteri. Designet til sommerbrug. Fuld monteringssæt.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

En færdig løsning til elektrificering af et lille landsted med en plot. Den sædvanlige 220 volt udgang gør det muligt at bruge almindelige husholdningslygter til belysning. Udstyret med et monokrystallinsk højspændingsmodul og et gelbatteri. Fuld monteringssæt.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Budgetversion af mere kraftfulde og dyre kraftværker. Giver dig mulighed for selvfølgelig at køre tunge belastninger, som f.eks. Et køleskab, elværktøj eller nedsænket pumpe. Designet til sommerbrug. Komplet installationssæt, alt inklusive.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Budgetversion af mere kraftfulde og dyre kraftværker. Giver dig mulighed for selvfølgelig at køre tunge belastninger, som f.eks. Et køleskab, elværktøj eller nedsænket pumpe. Den er udstyret med monokrystallinske moduler og gelbatterier. Designet til sommerbrug. Komplet installationssæt, alt inklusive.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Budgetversion af mere kraftfulde og dyre kraftværker. Giver dig mulighed for selvfølgelig at køre tunge belastninger, som f.eks. Et køleskab, elværktøj eller nedsænket pumpe. Den er udstyret med monokrystallinske højspændingsmoduler og gelbatterier. Komplet installationssæt, alt inklusive.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solkraftværk "Dacha-Comfort" 2,5 kW - budgetløsning til sommeren for forstæder uden elektricitet. Giver arbejdet med de mindst nødvendige husholdningsapparater og belysning. Komplet installationssæt, alt inklusive.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solkraftværk "Dacha-Comfort" 2,5 kW - budget løsning til hele sommeren for forstæder uden elektricitet. Giver arbejdet med de mindst nødvendige husholdningsapparater og belysning. Den er udstyret med monokrystallinske moduler og gelbatterier. Komplet installationssæt, alt inklusive.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solkraftværk "Dacha-Premium" 2,5 kW - en afbalanceret løsning til sommeren for et forstæder uden elektricitet. Giver arbejdet med nødvendige husholdningsapparater og belysning. Den er udstyret med monokrystallinske moduler og gelbatterier. Designet til sommerbrug. Komplet installationssæt, alt inklusive.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solkraftværk "Dacha-Premium" 2,5 kW - Den optimale løsning for hele sommeren til et forstæder uden elektricitet. Giver arbejdet med nødvendige husholdningsapparater og belysning. Den er udstyret med monokrystallinske moduler og gelbatterier. Øget strøm af solpaneler. Det er muligt at tilføje strøm. Komplet installationssæt, alt inklusive.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Solkraftværk "Dacha-Premium" 2,5 kW - den bedste løsning til hele sommeren og efteråret til forstæder uden elektricitet. Giver arbejdet med nødvendige husholdningsapparater og belysning. Den er udstyret med monokrystallinske moduler og gelbatterier. Den maksimale effekt af solceller og batteriernes kapacitet. Komplet installationssæt, alt inklusive.

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Udgangsspænding

Solkraft

Fuld opladningstid for batteriet

Køb nu - betal senere!

Kun for os - gunstige vilkår for rater:

Lær alle detaljer fra en konsulent

100% kvalitetsgaranti

Hvad kan påvirke omkostningerne

Installationssted for solpaneler (på taget, på facaden, på stativet)

Antal og strøm

Systemets fjernhed fra hinanden, behovet for yderligere kommunikation

Formen og højden af ​​taget, antallet af gulve i huset, materialet af vægge og gulve

Behovet for yderligere huller i væggene og gulvene

Integration med de eksisterende elektriske ledninger i huset, omstilling af omstillingsbordet for at identificere prioriterede grupper

Beregn omkostningerne ved et solkraftværk

med nøglefærdig installation

som allerede arbejder

Solpanelet på kraftværket "Dacha-Premium 2.5 kW" installeret på et vandret tag ved hjælp af et specielt design, der giver en optimal sommervinklen til solpanelerne (Moskva-regionen, Klinsky-distriktet).

solenergi enhed "Hut-Comfort 2,5 kW" monteret på taget af metal ved hjælp af specielle forankringer systemet (Moskovskaya obl., Klin reg).

Fire solpaneler med en effekt på 330 W, monteret på et metal tag (solkraftværk "Dacha Premium 4 kW", Moskva-regionen).

Solenergi kraftværket "Dacha-Premium 2.5 kW" er udstyret med GX installeret i underbrush rummet. Brug af forseglede geloplagringsbatterier giver dig mulighed for at placere den aktive del af systemet i et boligområde.

Strømforsyningen til solkraftværket "Dacha-Premium 2.5 kW", komplet med G + X +

om effektiviteten af ​​solkraftværket

Ikke langt fra Moskva bygget de en dacha og ønskede meget at blive der hele weekenden og i løbet af ferien, men problemet var, at der ikke var en strømlinje til vores hjemmeside. Vi begyndte at søge alternative muligheder for at lede elektricitet på stedet. Bestilte solpaneler, nu tænker vi ikke engang på at holde centraliseret elektricitet.

Jeg begyndte at gennemgå mit gamle hus, på lang sigt vil jeg flytte ud af byen for permanent ophold med min kone. Men jeg ønsker trøst lige nu, desværre har vi ikke mulighed for at oprette forbindelse til fælles netværk, det er meget dyrt.

Vi besluttede at finde en alternativ løsning, solpaneler.

Alt fungerer fint, el er altid der. Vi reparerer huset i fuld komfort.

At bygge et hus er altid en dyr fornøjelse, idet man overvejer alle muligheder for, hvordan man kan bruge penge på byggeri og gøre kommunikation på den mest økonomiske måde. Med henblik på økonomi og på grund af enkelheden i udførelsen har man besluttet at oprette et solkraftværk i stedet for generatoren.

En ingeniør ankom, alt blev målt, en brigade ankom om et par dage, satte alt op om et par timer.

Vi besluttede at tilbringe sommeren med min familie på dacha, og der er ingen elektricitet, og vi var nødt til at løse dette problem på en eller anden måde hurtigt og budgetmæssigt.

Venner blev vi rådgivet til at være opmærksom på solpaneler. Vi vidste ikke, at en sådan mulighed er mulig i vores breddegrader overhovedet, Rusland er ikke det mest solrige land.

Alt installeret på en dag fungerer systemet ordentligt.

i udvælgelsen af ​​et kraftværk?

Forlad en anmodning om en gratis konsultation og modtag:

 • beregning af den krævede mængde elektricitet
 • udvælgelse af et solkraftværk med den krævede kapacitet
 • beregning af systemomkostninger og installation

Ansøgning om valg af solkraftværk

hvorfor skal du kontakte os

Gratis afgang ingeniør

på objekt til inspektion

En kvalificeret medarbejder vil gratis henvende sig til dit websted og på stedet vil foretage de nødvendige målinger, beregninger og give kompetent rådgivning

Høj kvalitet på installation og løsning af eventuelle komplekse opgaver med installation

Vores specialister har en specialiseret uddannelse og mere end 7 års erfaring inden for installation af solcelleanlæg

Egen service

Vi løser hurtigt alle de problemer, der er opstået under udnyttelsen. Du bliver aldrig nødt til at kigge efter en tjeneste "på siden"

Installation hele året rundt

Den brede erfaring med installationsarbejder under forskellige klimatiske forhold gør det muligt for os at installere udstyret i ethvert vejr, når som helst på året

Nøglefærdighed i 1 dag

Installation af et typisk solkraftværk af vores specialister tager 1 dag. I enkelte (ekstremt vanskelige) tilfælde forsinkes installationen i op til tre dage

Gratis levering i Moskva og Moskva

Ved bestilling af et solkraftværk med en nøgleinstallation - leveringen er GRATIS

Garanti 2 år

Vi giver vores kunder 2 års garanti for udstyr og installation

10% rabat på et solkraftværk, når det betales med en nøglefærdig installation

Vi foretager et foreløbigt valg af kraftværket. Vi er enige om dato og tidspunkt for ingeniørens besøg

Vores ingeniør besøger dig og beregner estimatet under hensyntagen til alle nuancer af installationen

Kvalificerede specialister bringer udstyr og i 7,5 timer fuldstændigt samle kraftværk

Du nyder komforten i dit landsted

Vi vil forsøge at svare alle sammen

Khimki, Leningrad Highway 29th km, TSC Leningradgartka, Pavilion 190

Har du stadig spørgsmål?

LLC "Solar Power Systems" Solar kraftværker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 3