30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Søjler til sko

Skab til sko i gangen: funktioner og fordele

I en lille eller stor gang er et skoskab simpelthen nødvendigt. En piedestal under skoene i gangen er en assistent til enhver elskerinde, der vil holde dine sko intakte og sikre og vil sikre orden i korridoren.

De vigtigste spørgsmål ved valg af en piedestal i hallen er:

 • Hvor skal man placere?
 • Hvordan vælger man?
 • Hvad er funktionaliteten af ​​curbstone?

Lad os prøve at sortere i orden med alle spørgsmålene.

Bøjlen under skoene er normalt placeret i gangen, nær indgangen. Hvis gangen er lille, opstår der ikke særlige spørgsmål, hvor man skal placere. Men hvis indgangen er stor, så hvad skal man gøre? Bare vælg en stor terning, du kan straks sætte kanten på gangen med et sæde, der gør det muligt for dig ikke kun at gemme sko, men også at bære sko med komfort.

Der er i princippet et curbstone på ethvert sted, der er bekvemt for dig. Det vigtigste er, at det ikke forhindrer passage og døråbninger, og det er også så tæt som muligt på indgangsdøren. Det er meget bekvemt i den forstand, at der vil være mindre snavs at skynde sig ind i værelserne.

Originale piedestaler til sko til din hall, passer perfekt ind i dit indre og giver dig mulighed for at holde dine sko fra kæledyr. For at bestille piedestaler til sko kan du besøge hjemmesiden https://www.qpstol.ru

Valget af denne eller den slags kabinet afhænger af:

 • dimensioner af gangen
 • hallway konfiguration;
 • tilgængelighed af andre ekstra møbler.

Lad os overveje mere detaljeret Størrelsen af ​​gangen, når du vælger en piedestal, påvirker direkte på dimensionerne af kabinettet selv. Så i den store gang er det muligt at placere en terning af enhver størrelse, hvor det er muligt at gemme alle skoene i familien, mens de ikke ruter op i rummet. Hvis gangen er lille, er det bedre ikke at vælge et skab til kun at opbevare det nødvendige sæsonmæssige fodtøj i det.

Konstruktionen af ​​gangen bidrager også til udvælgelsen af ​​kantstenen. Så med en lang og smal gang er kanten bedre at vælge for lang og smal, men samtidig høj. I en lille lille gang er en meget lille og smal piedestal nyttig, som ikke besætter passagen til indvendige døre.

Og selvfølgelig påvirker tilstedeværelsen af ​​andre møbler valget af kantstenen. Har vi brug for det overhovedet? Måske er andre møbler nok til at gemme alle skoene. Og hvis piedestalen stadig er nødvendig, men det er nødvendigt at bestemme dens funktionalitet.

Afhængig af tilgængeligheden af ​​andre møbler kan piedestallen til sko udføre andre nødvendige funktioner. Så vil en kantsten med et spejl i gangen redde dig fra at skulle købe et ekstra spejl i korridoren. En kantsten med et sæde er en ideel mulighed for en lille hall, hvor du heller ikke har brug for plads til at sidde osv.

Det vigtigste er at vælge den rigtige, og så passer kabinettet perfekt ind i indgangen til din gang.

Skoskab i gangen 100 billeder

En sko, det er en kantsten, en nødvendig ting i gangen. En piedestal til sko i gangen kan lette det lastede rum og organisere skoene. Hver familie har et stort udvalg af sko til hvert årets pore, og hvor du opbevarer det, forstår du ved at se fotos af piedestalerne til gangene.

Som allerede nævnt tjener skoskabet sin sikkerhed. At have sæsonbestemt sko, det er selvfølgelig ikke praktisk at sætte det ved siden af ​​hinanden, hvis det ikke hævdes før næste sæson. Spørgsmål om opbevaring af sko og tøj opstår i enhver familie. Et af hovedproblemerne er den ubehagelige lugt af fodtøj. Derudover er sko hovedkilden til snavs i lejligheden, og derfor skal den være skjult separat i et lukket sted.

Former og typer af piedestaler til sko i gangen.

Ved formfaktor kan de skelnes i to typer, åbne og lukkede.

Åben som regel betragtes som den mest almindelige i boliger og lejligheder. Produktion og enkelhed i design muliggør erhvervelse af dem i enhver familie. Den største fordel ved åbne piedestaler er den hurtige tørring af sko på grund af konstant luftning. På den anden side bliver denne oplagringsmetode en permanent støvopsamler og vil kræve yderligere rengøring.

Lukkede piedestaler til sko i gangen, lavet i form af plads til genoplæring eller skab. Dette skyldes økonomien på stedet, fordi du ikke altid kan finde et sted for en separat puff eller afføring. Fordelen ved lukkede sko i god beskyttelse mod støv og langvarig bevarelse af sko. Rå sko bliver tørret i dem i lang tid, og der kan forekomme en ubehagelig lugt. Når du vælger en lukket piedestal til sko i gangen, skal du derfor sørge for tilstedeværelsen af ​​ventilationshuller i dem.

Rådet - hvis du har kæledyr, er det mere tilrådeligt at tage en lukket sko for at beskytte dine sko mod tænder.

Slim (afledt af det engelske «Slim» - tynd, tynd) - en særlig slags obuvnitsy gangen, smal og ret højt, er de optimale for små gange, hvor designere nødt til at tage hensyn til hver kvadratcentimeter. Deres bredde - 20 cm ca. Obuvnitsa-slank har folde hylder -. De åbnes i en vinkel på 30 til 90 grader (den mindre åbning vinkel, jo mere plads er gemt, og den mindre praktisk at udtrække / style fodtøj) .Obuv opbevares i opretstående stilling, hvilket ikke er meget gunstigt for bevarelsen af ​​dets oprindelige form. Slank kan laves som et gulv eller som vægsko på gangen. Blandt de mangler slanke design det skal bemærkes, at det kun for sko opbevaring, så du bliver nødt til at finde et sted for børster og sko "kosmetik". Et andet vigtigt punkt er bæredygtighed. På den ene side er skoen smal, på den anden side - i den lille gang er sandsynligheden for utilsigtet at røre den - ret stor. Så du kan give yderligere vedhæftning til væggen.

Slank - perfekt til en lille lille entré i en lille lejlighed. Det ser smukt og originalt ud.

Skoskab i gangen med et sædefoto.

Skoskab i gangen uden sædefoto.

Bøjlen til sko i gangen er et hjemmelavet billede.

Fra hvilke materialer kan der laves sko.

Fra krom tynde metalrør med et kompakt og let design, der på grund af sin "åbenhed" ikke fylder rummet, hvilket er vigtigt for tæt entre. Sko af dette design, takket være god ventilation, er velegnet til tørring af sko. Dette design kan være selvstændigt og kan monteres på en plade af spånplader eller MDF. Ulempe - snavsede sko kan kun lægges på den nederste hylde, ellers vil vand, jord og affald falde på skoene i de nederste rækker

Naturligt træ - der er lavet sko til klassiske vestibler. For eksempel ser en træsko i gangen med et spejl i dette interiør repræsentativ, udsøgt og solid. Men samtidig er prøverne fra træarrangementet ikke særlig praktiske, primært på grund af modtagelsen af ​​fugt. Derfor skal skoene inden installation i en træsko tørres godt

Rothang - på trods af dens "træ" essens, det ideelle materiale til skolemaskiner. Let at rengøre, modstandsdygtig over for fugtighed, godt ventileret

MDF er det mest populære materiale, hvorfra skomagere fremstilles, hvilket gør det muligt at opnå et optimalt pris / attraktivitet / kvalitetsforhold

Plast - sko er let og mobil, men det er stadig en mulighed, mere egnet til at give.

I den smarte hall er der skabsrum til sko. Langs muren er der skabsrum til tøj og 8 kommoder. På bagsiden af ​​kabinettet er åbne hylder til sko, der har påsede designerposer og sko. Spejldøre åben til skoskabet, foret med skrå skoskoler. En simpel designløsning. En sko med åbne skabe og hylder til sko. Indbyggede bokreoler rammer døråbningen på gangen, hvor der er en række lukkede skabe anbragt over et åbent stativ. Skabene er fyldt med kurvekurve og åbne skabe, og den indbyggede bænk af naturligt massivt træ over de stablede kasser til sko giver originalitet til denne ide. Værelset til opbevaring af sko og tøj til en stor familie er forsynet med skrå hylder til loftet. Nær døren er der et ekstra opbevaringsrum med tøjbøjler og børns sportsartikler. Hvide paneldobbelte døre åbner tæt på glashylderne til sko. Familieskoen har tre lukkede skabe med skuffer på en piedestal, der er udstyret med indtrækbare metalkurve med sko. Omgivet af åbne hylder.

En imponerende hvide hall har hvide lukkede skabe fastgjort over hylderne med røde kurvekurve på hylder placeret under overheadskabene. Skabene er indrammet af et rundt rebsspejl, der hænger fra den orange tapetvæg over den hvide bænk, udstyret med en skohylde. Et blåt tæppe dækker trægulvet foran skabene.

Vi vælger piedestaler i gangen til sko

Klippestenen i gangen er et meget nyttigt stykke af interiøret. I grund og botten, når der opbygges beboelseskvarterer, bliver hallerne berøvet ekstra meter, så deres arrangement er fortsat det største problem. Det afhænger af hvordan hallen vil blive indrettet, og det første indtryk af gæsterne om huset afhænger. At købe en curbstone hjælper med at løse problemet med en masse sko i gangen. Hvis der er en beslutning om at starte reparationer i gangen, skal ejerne forstå, at dette lille rum skal udføre de maksimale skjulte funktioner, så det er nødvendigt at tage højde for alle nuancer. Alle detaljer skal ikke kun se æstetisk glædeligt, men også være så behagelige som muligt for husstanden og gæsterne.

Skoskab med sæde i gangen: udvælgelseskriterier

Det er ifølge hallerens situation, at gæsterne trækker konklusioner om ejernes renhed, og det er ved møbler, at man kan bedømme, hvor vigtigt lejerne forråder komfort.

Design af piedestaler til sko kan være anderledes. Deres udseende afhænger af køberens designere og præferencer. Nogle foretrækker kantstenene med foldet hylder, andre foretrækker at bruge lukkede hylder. For at sætte på sko var det praktisk at piedestalerne var udstyret med bløde sæder, der er fastgjort ovenfra. Sådanne modeller er ikke længere en nyhed i møbelforretninger, hvis de ønskes, kan de bestilles efter individuelle størrelser og ønsker. En sådan udgang gør det muligt at slippe af med unødvendige bænke og afføring, hvilket hjælper med at spare plads betydeligt.

Rør til sko med sæde kan købes klar eller lavet på bestilling

Der er mange muligheder for disse produkter, men det mest behagelige betragtes som en pude med et foldet sæde. Højden af ​​et sådant skoskab overstiger ikke 120 centimeter, og bredden er ret smal og kan være 30 cm.

Sædet kan være placeret på siden eller i midten, det afhænger af hvilken model designeren planlægger.

Den højre side bord til sko i gangen: en smal rummelighed

Ejere af små gange klapper ofte over mangel på plads, derfor har designere udviklet smalle skabe og piedestaler til sko. I sådanne modeller er indbyggede skabe indbygget, afhængigt af deres struktur, som er placeret i en vinkel på op til 90 grader. Den utvivlsomme fordel ved sådanne piedestaler er evnen til at opbevare sko i store mængder og i den rigtige position, hvilket ikke vil skade dens tilstand.

Smalle piedestaller er meget populære på grund af deres rummelighed. Derudover opnår enhver korridor, hvor sådanne møbler er placeret automatisk, netophed.

Fra hvilket materiale er der lavet en kantsten til sko i gangen

At lave en terning efter ordre eller købe klar i en møbelbutik, dette er en individuel beslutning af alle, det hele afhænger af familiens budget. For at producere skræddersyede sko til sko bruger specialister forskellige materialer. Dette er hvad der bestemmer de yderligere omkostninger ved det færdige produkt. Så for eksempel bliver søjler af plast, den mest budgetmæssige, men deres styrke vil forlade det bedste. Med hensyn til det holdbare materiale kan det omfatte metal, MDF eller spånplader, selvfølgelig vil de koste betydeligt mere, men deres levetid er længere.

Ejeren vælger selv det materiale, hvorfra skabet til fodtøj vil blive lavet

Det dyreste materiale til fremstilling af sko til sko er et naturligt træ. Men på trods af deres kvalitet anbefaler eksperter sjældent dette materiale.

Beskidte og våde sko fra gaden har en negativ effekt på træet, og det kan meget snart blive værdiløst. For at forhindre dette i at ske med møbler, skal du sørge for, at skoen er dækket af en særlig fugtafvisende.

To i en: en bøjle i gangen med et skoskab

Ikke hver lejlighed kan prale med store kvadratmeter i gangen. Dette værelse er nødt til at modstå angrebet af et stort antal tøj og sko. Og hvis der ofte er en bøjle til det ydre tøj i gangen, så forbliver fodtøjet i de fleste tilfælde på gulvet. I dette tilfælde tilbyder møbelproducenter kombinerede modeller af piedestaler til sko og tøjbøjler. I den nederste del af denne model er der specielle hylder til placering af sko, og i toppen er der en bøjle til tøj.

Bøjle med piedestal til sko vil spare plads i gangen

Der er 5 positive sider af kabinettet med en bøjle:

 • Rummet i gangen bliver meget større, og det er en meget vigtig kvalitet for små værelser;
 • Da pladsen under de enkelte bøjler næsten ikke er brugt, er den indbyggede bund af piedestallen meget nyttig;
 • Sko, som ikke anvendes midlertidigt, foldes pænt ind i kantstenen, støder ikke og forringes ikke;
 • Det er ikke svært at få sådanne sko fra kantstenen. Om høj mezzaniner kan glemmes.

Og et andet skab med en bøjle ser smukt ud, fordi du kan hente det op til den stil, som hele hallen er indrammet.

Sådan placeres et hjørneskab til gangen

Hjørneskabet er en glimrende løsning til alle små gange. Møbelproducenter giver et stort udvalg af hjørnesympunkter, der kan supplere det indre.

Der er flere måder at placere en hjørnesko på:

 1. Placer nær væggen. Til denne placering er det bedre at bruge kantsten eller kommoder;
 2. Monteret metode. I dette tilfælde er strukturen fastgjort til tilstødende vægge;
 3. Indbygget placering. Denne mulighed er egnet i tilfælde, hvis der er en niche i gangen. Nogle gange er de skabt af kunstige midler.

Hjørnestativet tager ikke meget plads i korridoren, men du kan placere det på flere måder

Eksperter anbefaler at installere sko-slank, da disse modeller hjælper med at løse ikke kun problemet med at placere et stort antal sko, men også betydeligt spare plads. Kravet på en sådan sko er tilstedeværelsen af ​​ventilation, så køb af disse møbler skal du være opmærksom på rammens hylder eller ultraviolette mekanismer. Det er også bedre at opgive modellerne i Kina, da de ikke er designet til at rumme store sko.

Fordele ved piedestaler til sko med spejl i gangen

Disse modeller er oftest udstyret med et spejl placeret øverst på kabinettet. Sådanne designs er designet til at spare plads i gangen. I øjeblikket kan møbelforretninger se smalle og brede piedestaler med et spejl. Smalle piedestaler præsenteres i slank form, ofte udstyret med en hylde til telefon og spejl sektioner. Hvad angår de brede piedestaler, tillader de dig at placere spejlet på flere steder. Derudover giver deres parametre dig mulighed for at arrangere kosmetik og andre nødvendige egenskaber på overfladen.

Skoskabe med spejl er meget rummelige og nemme at bruge

Curbstones med et spejl har en række positive egenskaber:

 • De er rummelige;
 • De har en smuk udsigt;
 • Hvis det ønskes, kan du købe et skab med tilstedeværelsen af ​​bløde siddepladser.

Fremstilling kommer fra naturlige materialer og metal.

Hvordan man laver et sengebord til sko i gangen med egne hænder af pap

Skoskabe kan fremstilles ikke kun af træ eller metal. Dette skoskab er lavet med hånd fra pap. I denne enhed kan du gemme selv demic-season ting.

Fra højstyrkekarton kan du oprette et sengebord til sko med egne hænder

For at skabe en sko, skal du:

 • Høj styrke karton;
 • kasse;
 • Store saks;
 • Ler;
 • Stor Scotch tape;
 • En simpel blyant og lineal;
 • Møbler hæftemaskine.

Kartonet skal spredes ud på en flad overflade, derefter opdelt i trekantede sektioner. Dens højde skal være mindst 30 centimeter, og bredden er sammenlignelig med kartonets bredde. Derefter skal du dele rektanglet halvt, og dermed skabe væggene. Med klæbebånd limes kanterne. Bokse indsættes i rillerne og fastgøres med lim, således opnås et integreret design. Tilføje kroge til det, du kan hænge produktet på væggen.

Oversigt over piedestaler i gangen til sko (video)

I betragtning af alle de ovennævnte fakta i artiklen kan vi konkludere, at ved at købe det rigtige skoskab, vil hver ejer føle sig stolte over hans anteroom. Du kan finde det rigtige design i online-butikken Ikea og handel møbler punkter, som repræsenterer Ukraine, Zaporozhye og Hviderusland. Og eksperter vil fortælle dig, hvordan man i en ting kan kombinere skønhed, funktionalitet og komfort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 8