30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Snow-removing maskine med egne hænder

Snow-removing machine med egne hænder: et værdifuldt alternativ til fabriksmodeller

Om vinteren er enhver ejer af huset eller et privat hus konfronteret med behovet for at rydde sneen fra gården, stierne, rejsen til huset og også taget. Ved hjælp af en særlig teknik gør udgivelsen af, som mange virksomheder er involveret, det lettere og hurtigere. Men der er en anden mulighed: en snerydende maskine med egne hænder. Enheden kan monteres af enhver, der er bekendt med princippet om arbejde med sneskovere og har visse tekniske færdigheder.

Effektivt at håndtere rengøringen af ​​det lokale snedrensningsapparat er i stand til at bygge selvstændigt

Typer af snow-removing teknik til huset hænderne

Snow-removing maskiner er designet til mekanisk fjernelse af snedække i det krævede område. Deres funktion er at indsamle snemassen og vende den til samlingspunktet. Motoren, der driver maskinen, kan være elektrisk eller benzin. Og selve snow-removal-udstyr er opdelt i selvdrevne (med larve eller hjuldrev), med manuel styring, single-stage og two-stage.

For selv-samling af en havemaskiner kan anvendes af motoren motorsav, en elektrisk motor eller en walk-behind, samt en række forskellige materialer ved hånden, som helt sikkert har alle i husstanden. Inden du selv laver en sneskov, bør du gøre sig bekendt med sorterne af denne teknik og vælge en acceptabel mulighed for dig selv.

Valget af snowplow-konstruktion afhænger af mange faktorer, hvoraf den ene er det område på stedet, der skal behandles

Elektriske snowplows kan rense små områder nær huset, såsom en veranda eller smalle stier. For at frigøre snedækket fra et område med imponerende mængder, vil et sådant aggregat ikke fungere. Desuden er hans arbejde ikke effektivt, hvis der er isark eller betydelig drift. På den anden side er denne teknik ret kompakt, nem at håndtere og nem at gemme.

Med fjernelse af en stor mængde sne fra store territorier går selvdrevne snemaskiner på en benzinmotor meget godt. Disse køretøjer bevæger sig selvstændigt og har fremragende landskabskapacitet og en lang række emissioner. Teknikken er ret stor, men det kræver ingen fysisk indsats overhovedet.

Før du foretager en manuel sneslynge deres egne hænder, må vi huske på, at de selvkørende modeller er designet til rengøring af små områder af nyfalden sne tykkelse på op til 25-30 cm. De er hovedsagelig anvendes til daglig rengøring af fortove, havegange og tage flad form. Disse enheder er ganske manøvredygtig, men når du fjerner den tætte lag kontrol teknik vil være svært, da det er nødvendigt at skubbe ikke kun enheden, men også tykkelsen af ​​sne foran ham.

Snepløjen, skabt af egne hænder, med motoren fra en motorsav

Nyttig rådgivning! Når du monterer en ikke-selvdrevne snerydningsmaskine til et hus med egne hænder, skal du bruge de letteste detaljer som muligt, da teknikken vil blive brugt på grund af menneskets indsats.

Sådan laver du en snowplower med dine egne hænder

Gør hjemmelavet sneplov til huset med sine egne hænder - en glimrende mulighed for at ikke bruge penge på køb af dyre modeller fra førende producenter og samtidig undgå den tidskrævende snerydning fra området ved hjælp af en skovl. Desuden vil teknikken til egen produktion være stoltheden hos enhver ejer af et landhus eller villa.

Det vil ikke være vanskeligt at samle en selvfremstillet snedrensning maskine, hvis man har en ide om princippet om drift af en sådan teknik og dens enhed. For at fjerne sne fra sporets overflade og gården i dit eget hus, vil det være tilstrækkeligt at montere en skrue eller roterende model. Disse er enkle maskiner og gør dem til alle. At lave en kombineret hjemmelavet snowplower med egne hænder er noget vanskeligere, men du kan endda klare det, hvis du vil.

Snowplows kan enten være selvkørende - hjulet eller sporet eller ikke-selvdrevne, hvilket kræver operatørens indsats

Før du laver din egen snowplow, skal du bestemme typen af ​​motor. Udstyret med en forbrændingsmotor skal det bemærkes, at dette vil være en stærk nok enhed, der kan fungere på enhver overflade på dit websted. Imidlertid er komponenterne og brændstoffet for det ganske dyrt. Derudover betegnes det komplekse tekniske indhold af sådant udstyr som mangler.

Med hensyn til snøfjernelsesmaskinen med egne hænder med en elektrisk motor, kan i dette tilfælde enhver motor fra et relativt kraftigt elektrisk udstyr anvendes. Motoren fra en trimmer eller elektrisk sav vil gøre. Fordelene ved denne teknologi omfatter tilgængeligheden af ​​elektricitet, mangler - en lille handlingsradius. For at dække hele området skal du have en forlængerledning eller gadekabel med flere udgange.

Nyttig rådgivning! Når man monterer en elektrisk snedker med egne hænder, skal det tages i betragtning, at en god vandtætning er nødvendig for elmotoren, da den er bange for fugt.

I netværket kan du finde et stort antal videoer af selvfremstillede snedkerne, som hjælper dig med at gøre dig bekendt med teknologien til fremstilling af sneslynger af forskellige typer.

Enheden af ​​en roterende snedrensningsmaskine

Lav en snowplower med dine egne hænder fra en motorsav

De vigtigste fordele ved en selvfremstillet snepløj fra en motorsav er:

 • lave omkostninger ved komponenter (desuden kan du købe et tidligere brugt savværk til en lav pris);
 • høj produktivitet af enheden
 • evnen til at gøre hovedkomponenterne fra tilgængelige materialer til rådighed.

Ulempen er umuligheden af ​​at tilvejebringe enheden med selvdrevne bevægelser.

Når man fremstiller en sneskovl ved hjælp af en motorsav, bruges motoren som drivkraft. For at tilpasse motoren fra en sådan teknik til snøfjerneren, er det nødvendigt at løsne det fra rammen og opgradere det lidt. Motorkraften vil påvirke sneplovens grundlæggende parametre: kvaliteten af ​​clearing, udstødningsområdet og andre parametre.

Udover motoren omfatter snepladens struktur:

 • Skrue krop (ladle) - den kan laves af tagplader;
 • skrueaksel - et rør med en diameter på 20 mm (¾ tommer) er egnet;
 • skruenøveloverflade - er lavet af pladesprøjt, nogle bruger et transportbånd;

Motorsættet design af motorsaven er en budgetmulighed for en selvfremstillet snespiller

 • sidedele - til fremstilling heraf krydsfiner 10 mm eller stålplade;
 • understøttende struktur (ramme) - den er svejset fra et profilrør (hjørne 50 x 50 mm);
 • håndtag - fra et rør med en diameter på 15 mm (½ tommer);
 • blad til fodring af sne i udløbet trough - metalplade 120 x 270 mm.

I arbejdet kan du bruge snowplow tegninger fra motorsaven med dine egne hænder, udgivet af brugere på internettet.

Danner en skrue til en snowplower med dine egne hænder: video af en faset produktion

Det vigtigste arbejdselement i snøfjerneren er en snegle. Det er et skæreblade, der er fastgjort til drivakslen. Som en aksel anvendes der et rør med en længde på ca. 80 cm. I midten af ​​røret er det nødvendigt at skære igennem et gennemgående hul, hvori et snerblad indsættes senere. Når skaftet (røret) roterer, vil bladet sætte sneen tilbage.

Før du laver din egen snegler til en sneskovl, skal du udvikle en skema eller bruge færdige tegninger, hvor ringene bliver skåret. Skrueblade er lavet af stålplade. For at gøre dette skåres 4 plader af metallet, skæres og strækkes i form af en vikling. Derefter svejses de færdige dele af spiralen til røret: på hver side ligeligt.

Skruemekanisme til snowplow: 1, 11 - Halvdelen af ​​endelejehuset (stål, ark s2, 4 stk.); 2-ende akse (stål, stang d30, 2 stk.); 3 - skrueraksel (stål, rør 42x6.5, 2 stk.); 4,13 - studs MB (stål, stang d6, 36 stk.); 5, 17 - skruer (stål, ark s2); 6 - den centrale akse (stål, stang d40); 7, 16 - centrale lejerhus; 8 - asterisk (z = 36, t = 1,05); 9 - møtrik M36x3; 10 - bærende 160205 (4 stk.); 12 - en bolt М8 (6 stykker); 14, 15 - lejer 236205

Derefter har man ved at fastslå midten af ​​akslen svejset parallelt med hinanden, hvilket vil smide ud af sneen. Ved rørets kanter svejses metalafstandsstykker for at fastgøre skruestrukturen. De spiralformede knive er fastgjort til afstandsstykkerne på den ene side og til de centrale knive på den anden side.

Nyttig rådgivning! Ved fremstillingen af ​​skruen til en sneplov af motorsave med deres hænder er det meget vigtigt, at spolerne af metal spiraler blev placeret i samme afstand fra centrum og imod ham. Ellers vil teknikken vibrere stærkt.

Ved fremstilling af skruelegemet er længden efterladt svarende til længden af ​​akslen under hensyntagen til længden for drevet. Til akselets kanter er svejsede trunnioner, med hvilke den er monteret på lejer. De bruges i lukket version for at undgå sne og vand. Få en visuel ide om fremstilling af snegle, hvis du ser på videoen af ​​en selvfremstillet sneskov: Med dine egne hænder at samle en snedplov i dette tilfælde vil det være meget lettere.

Selvmontering af en snedrensende maskine fra motorsave

Fremstillingen af ​​skrogkroppen starter fra sidevæggene. Til dette skæres to cirkler af metallet, hvis diameter overstiger diameteren af ​​skrueaggregatet med 6-7 cm. Et metalark af den passende størrelse bøjet til en halvcirkel svejses til sidevæggene. I midten af ​​sidedelene er huller indsat, i hvilke en skruemekanisme er indsat. Lejerne er svejset til sidevægge på ydersiden. På sektionen af ​​røret under drevet fastgøres ved svejsning af det kørende tandhjul (en stjerne, for eksempel fra en motorcykel).

Fortsæt derefter til snerydningsenheden. Den kan fremstilles af et rør med en diameter på 100 mm og en længde på ca. 1 m. For at installere røret, laves et hul med passende diameter i skruehuset. Det skal være på bagsiden af ​​sagen. Et snerørrør indsættes i dette hul, fastgjort med bolte, og en kasse er installeret på toppen.

Rammen til snedkasteren er lavet ved svejsning i profilrørrammen. Til rammens tværgående hjørner er beslagene til fastgørelse af motoren fastgjort. Det skal bemærkes, at kraftværket skal bevæge sig frit langs rammen og være i stand til at blive fastgjort i den ønskede position. Rammen svejses til håndtaget med gasreguleringen af ​​motoren i det hjemmelavede snefjernelsesudstyr, der er trukket tilbage til det.

Selvfremstillet snedrensningsmaskine fra motorsav med langsgående motorarrangement

Afhængigt af typen af ​​relief er skelettet af snesøberen udstyret med hjul eller slæder. Til jævne områder kan du bruge hjul, til grove og ujævne overflader - skids. Basen til løberne er lavet af stænger, som plastikpladerne er fastgjort til god glidning.

Snow-removing machine med egne hænder: fordele ved elektrisk model

Elektriske snemaskiner har nogle fordele i forhold til modeller udstyret med forbrændingsmotorer. Disse omfatter:

 • relativt stille arbejde
 • i mangel af filtre, brændstof, tændrør i motoren, sådanne enheder er nemme at vedligeholde og vedligeholde;
 • der er ikke behov for tankning;
 • let vægt af udstyr;
 • røg udsender ikke under drift
 • små omkostninger og fremragende effektivitet.

Lav støj og letvægts konstruktion - en af ​​de største fordele ved en elektrisk sneskovl

Elektriske sneskovlere har dog ulemper, blandt dem:

 • lille motorkraft (op til 2 kW);
 • konstant overvågning af tilstanden af ​​det elektriske kabel for tilstedeværelse af skader i det;
 • en kort handlingsradius (hvad angår længden af ​​bære tilladelserne);
 • behovet for indsats for at flytte enheden.

Nyttig rådgivning! Inden du laver en snedrensende maskine med en elektrisk motor, skal du hente ledninger, hvis isolering vil modstå belastningen og ikke sprænges under påvirkning af frost.

Montering af en elektrisk snowplower med egne hænder

Teknologien til fremstilling af elektrisk snøfjernende udstyr af egne hænder ligner i mange henseender konstruktionen af ​​benzinmodeller, men drivkraften til sådant udstyr er en elektrisk motor. Det kan være den enkleste motor fra elektriske sav, slibemaskiner eller andet elværktøj. Guide, når du samler dine egne tegninger af en elektrisk sneskovl. Videoklip på emnet hjælper med at undgå fejl under installationen.

Et eksempel på en elektrisk snøblæserenhed: 1 - elektrisk motor; 2 - en remskive fra bilen 3 - kloak plast rør; 4 - halvvejs; 5 - rat; 6-batch switch

Skrue og skrogstrukturer kan monteres som i eksempelet på en snedkastare baseret på en motorsav. Det forbliver at forbinde motoren. Dette kan gøres ved forskellige metoder: ved hjælp af en reducer eller et bælte drev. I den første variant er motorens rotationsakse vinkelret på røret (akslen). Skruen roterer takket være reduceren, som forbinder akslen og motorens akse.

Den anden mulighed forudsætter, at motorens akse og skruens aksel er parallelle og forbundet med et bælte. Denne ordning giver dig mulighed for hurtigt at fjerne og montere motoren, idet du justerer spændingen på bæltedrevet. Til arbejde kan du bruge færdige tegninger, der kan justeres efter deres størrelse.

Snowplower for motoblock: princippet om arbejde og grundlaget for selvmontering. Mulighed for at lave en snowplower med egne hænder. Karakteristik af forskellige modeller. Instruktioner til selvinstallation.

Når du starter selvmontering, skal du følge nogle anbefalinger:

 • For at undgå svigt i motoren som følge af faldende sten og andre genstande i sneglen, er det nødvendigt at bruge sikkerhedsbøsninger, bolte. På grund af dette, når belastningen overskrides, svigter boltene, og motoren kører ikke fast
 • Bredden af ​​skrogkroppen er valgt under hensyntagen til størrelsen af ​​overfladen, der kræver rengøring;
 • Når der anvendes en enkelt-trins snerør, skal udstødningsruten placeres på toppen og siden af ​​skroget, hvilket gør det muligt at smide sneen for at passere en mindre afstand.

Sneblæsermotoren kan være benzin eller elektrisk

Arrangement af snowplow fra trimmeren med dine egne hænder

At bygge en selvfremstillet snepløj fra en trimmer er ikke alle modeller af elektriske lokomotorer egnede. Hvis trimmeren har en buet stang med omdrejningsomdrejning med et stålkabel, er et sådant værktøj lavt strømforbrug og er ikke egnet til at lave en snespiller. Et af kravene er tilstedeværelsen af ​​en lige stang i trimmeren og overførslen af ​​rotation fra motoren til spolen ved hjælp af en reducer og en stiv aksel. Sådanne indretninger er mere kraftfulde og kan bruges til sneblæsere.

Før du laver den mest snerydende maskine fra trimmeren, skal du kontrollere tilstedeværelsen af ​​alle de nødvendige værktøjer. Du skal bruge en svejsemaskine, en bulgarsk, en boremaskine. Sekvensen af ​​værker er som følger:

 • Kroppen kan laves af en lille metal tønde, som skal skæres omkring 15 cm fra bunden. Et hul er placeret i midten af ​​bunden af ​​tønderen, i hvilket det udragende element af reduceren vil blive placeret. Ved hullernes kanter bores - i en afstand, som falder sammen med skærmens fastgørelser på selve gearkassen;
 • på siden af ​​tønde er et hul lavet af en firkantet form, der måler 10 x 10 cm til at ligge snemassen;

Snedkaster lavet af trimmer af egne hænder

 • Den tredje del af den åbne skal skal være dækket af et ark tin, så hullet til sneens udgang er strengt i midten;
 • Til fremstilling af rotoren har du brug for fire knive. Det er nødvendigt at skære ud af pladen fire rektangulære plader, der måler 25 x 10 cm. Disse emner skal skæres, så bladets form opnås. Derefter svejses de til trimmer disken;
 • snegootvod kan fremstilles af de resterende metaldele tromlen. Til denne nedskæring rektangulær strimmel af 15 x 30 cm Dette barren skal være bøjes og svejse det til sidedelene 10 cm Takket være dem, ved udstødning af sneen vil blive dirigeret til en specifik retning ..;
 • vi laver en skovl. Den er lavet af metalplade 30 x 40 cm. Pladens kanter er bøjet således, at kanterne er ca. 2 cm høje;
 • Snøudsugeren er svejset til huset på det sted, hvor udløbshullet er placeret. Skulderbladet er fastgjort nedenunder. Reduktionsapparatet er boltet. Rotoren er monteret som en trimmerkniv.

Mere detaljerede oplysninger om monteringsprocessen hjælper videoen af ​​snowplower fra trimmeren med dine egne hænder.

Enheden af ​​en roterende sneskraber af egne hænder

Hovedkomponenterne i en selvfremstillet roterende snøplænder er:

 • en forbrændingsmotor udstyret med en lyddæmper
 • brændstoftank;
 • gasreguleringskabel.

Til fremstilling af alle elementer i en snedplov skal du have en drejebænk. Det bruges til at passe alle detaljer i mekanismen til den ønskede størrelse. Hvis sådant udstyr ikke er tilgængeligt, kan rotoren bestilles i værkstedet i henhold til de skitser du har.

Aktiviteter til opførelse af en sneplov kan opdeles i flere faser:

 • montering af skruemekanismen;
 • fremstilling af rotoren;
 • installation af sagen
 • konstruktionen af ​​rammen.

Efter at have lavet hver samling separat, samles de i en struktur. At snow-removing maskinen havde et præsentabelt udseende, er det efter farvning malet.

Enheden af ​​selvfremstillet roterende sneskraber: Og - sagen; B - rotor disk; В - navet D - scapula; D er en ring; E-deflektor; Ж - en skraber З - beslag; Og en kniv; K - løbere; L er håndtaget bar; M - et hængsel H - tværgående bar; O - bar til motoren; P - håndtag

Produktion af komponenter til en roterende snedplov

Teknologien til fremstilling af en skruemekanisme ligner skrueforløbet for en snepløj fra en motorsav. Et tykt (10 mm tykt) transportbånd kan bruges som skrueblade. Dimensionerne af skrueaggregatet skal svare til dimensionerne på tegningerne.

Rotoren er lavet af metalplade med en tykkelse på 2,5-3 mm. Ved hjælp af kompasset er det nødvendigt at tegne en cirkel af den ønskede diameter på arket og skære den med en bulgarsk. For at lave knivene tages emnet fra elmotoren som basis. Af metalpladen dannes bladene. De svejses på en lige afstand fra hinanden til en stålskive forbundet til navet. Antallet af knive skal være mindst fire.

Rammen til snepladen monteres ved at svejse stykker fra metalhjørnet ind i rammen i henhold til den eksisterende ordning. Alle komponenterne i rammen er fastgjort ved hjælp af en boltforbindelse.

Nyttig rådgivning! I roterende snerplove skal der anvendes mere kraftige lejer, som kan modstå rotationen af ​​rotationsmekanismen.

Til selvmontering af snerydningsmaskinen kan du bruge de tilgængelige materialer

Når alle sneplogens komponenter er klare, begynder de at samle dem i en enkelt enhed. Skrueakslen er monteret på drejemekanismen. Så er hele mekanismen fastgjort til rammen med bolte og en klemring. Montering af rotoren til rammen sker ved hjælp af en speciel klemme. Som snedkaster til en selvfremstillet roterende snøblæser skal du bruge et rør af plast med en diameter på 100 mm.

Fordele ved kombinerede snowplow modeller

Sammenlignet med skrueaggregater er snowmaking maskiner med kombineret design mere effektive i drift, da belastningen fordeler sig mellem både skruen og rotoren. De har tilstrækkelig kapacitet og kan klare at rydde de snedækkede lagers område af et imponerende volumen. Blandt fordelene ved selvfremstillede roterende snedkastere er:

 • fremragende manøvredygtighed og høj produktivitet af maskiner;
 • Afhængigt af den anvendte motor kan snøafstanden nå 12 m;
 • evnen til at justere snedækkets bredde
 • maskinens lille vægt (op til 20 kg) giver dig mulighed for at klare rengøringen af ​​husets websted (herunder kvinden);

Processen med at rense det lokale område fra sne

 • muligheden for at reparere snowplower med egne hænder
 • lave omkostninger ved materialer til fremstilling af alle komponenter i enheden.

Den selvfremstillede roterende snedrensningsmaskine er en ret kompliceret og omhyggelig forretning. Hvis du er dårligt kyndig i teknologi, har ikke visse færdigheder eller ikke har de nødvendige værktøjer, og du kan ikke købe økonomier fra fabriksmodellen, kan du selv lave din egen sneskovl.

Lav en snowplower selv: videohistorier om selvmontering

For mange kan det virke som om en uafhængig samling af snepløj er en meget vanskelig opgave. At retfærdiggøre udtalelsen "Det er bedre at se en gang end høre hundrede gange", mange kunsthåndværkere post på internettet tematiske videoer. Videoen indeholder de vigtigste momenter for montering af selvfremstillede snerydningsmaskiner samt information om komponenterne til deres konstruktion.

På internettet kan du finde et stort antal videoinstruktioner, som viser forskellige muligheder for hjemmelavet snedrydningsudstyr: motor baseret på motorsav, motoblok og elmotor. I tegningerne beskrives teknikken til fremstilling af sneglemekanismen og mulige materialer til deres fremstilling er anført.

Alle dimensioner i tegningerne placeret på netværket kan tilpasses efter dine egne behov

I netværket kan du finde mange færdige tegninger og ordninger til montering af snepløer af forskellige modeller. De kan bruges til at lave din egen model, mens alle dimensioner på tegningerne kan justeres til at gælde for en individuel snowplower.

At kende videomateriale vil give nyttige oplysninger om, hvordan man skal forberede sig på arbejde og justere snerydningsmaskinen. I videoen af ​​snowplower reparationen placeres de visuelle oplysninger om ofte forekommende funktionsfejl og nedbrud, måder at eliminere dem, samt den korrekte vedligeholdelse af enhederne af egne hænder.

Efter en grundig undersøgelse af de foreslåede tegninger, diagrammer, trinvise instruktioner og videomateriale, kan alle prøve deres hånd ved at lave en hjemmebro. Når alt kommer til alt, har alle i garagen eller værkstedet en gammel plæneklipper, motorsav eller et andet værktøj, der passer til at passe det under en snepløj. Og dem, der tvivler på deres evner, er det bedre at købe en fabriksmodel.

Snow-removing electric car: Vurdering og anmeldelser af de mest populære modeller

Hygiejnisk bad til toilet med mixer: Et værdigt alternativ til bidet

Mangaler fra metal med egne hænder. Dimensioner, billeder af færdige produkter

Rørbender til profilrør med egne hænder: Fremstillingsmetoder

Have stier med egne hænder til lave omkostninger

Snøfjernelsesudstyr til hytter og huse: en gennemgang af de bedste producenter

Gør dig selv en snow-plower - helt i kraft

Mekaniser processen med høstning af sne kom op for næsten 150 år siden, patenteret en maskine til rengøring af sporene fra snowdrifts. Specielle enheder gør det muligt at rengøre sneen hurtigere og i større mængder end manuelt den traditionelle skovl.

Markedet er bredt repræsenteret af importerede mini-sne-fjernmaskiner. Men russiske håndværkere skaber nemt deres egne, fuldt funktionsdygtige muligheder. Efter at have studeret dem, vil vi finde ud af, hvordan man laver en snedrydende maskine med egne hænder.

Hjemmelavede snerydningsmaskiner til huset har det samme arbejdsprincip som fabrikken Husqvarna, forte qi jy 50, cmi 163, snefox sf16353l. De fanger og flytter sneen med en stor vandret skrue (skruer).

Augerbladene drives af en aksel, der roterer på lejerne (drivaksel), der overfører drejningsmomentet fra motoren.

Princippet om drift

Når enheden bevæger sig fremad, samler den brede spand, som en tragt, snemasserne og styrer dem gennem propellerne. Skruernes vinklede knive roterer, knuse sneen og skubbe den videre til pumpen med et mekanisk drev, der skubber sneen ud af udladningsdøren udad.

Som forberedelse til arbejdet har vi brug for:

 • tegninger;
 • værktøjer: nøgler, skruetrækkere, fil og hammer, viskestykker og tænger, boremaskine, bulgarsk, svejsemaskine og muligvis en drejebænk. Derudover kræves kæder, tandhjul, bøsninger, lejer, bolte med nødder.

Også nødvendigt materialer:

 • Stålplader eller tagstænger.
 • Stålhjørnet er 50x50 mm.
 • Krydsfiner, 10 mm tykt.
 • Rør ¾ og ½ tommer.
 • 1,5 meter transportbånd (i mangel af udskiftning af sidevægsdæk).
 • Motoren. Motoblock, det er en forbrændingsmotor (kører på benzin) eller en elektrisk motor. Den elektriske motor har brug for et kabel designet til brug ved temperaturer under nul og vandtætning af høj kvalitet.
 • Undgå kortslutninger fra at falde snesmelte kan dækkes med en elektrisk motor, fx klippes langs en plast 5-liters flaske.

Sneblæserenhed det er ret simpelt og har en basisramme. Det er monteret på motoren, snagzagatyvayushchy ladle, håndtag.

Den vigtigste virksomme del er en skrue, som roterer og opsamler og flytter sne til skovlhjulet, hvor bladene sne masse opfanges og fødes ind i den første kavitet af mekanismen og derefter til udstødningen-rør.

Skema af selvfremstillede snespiller demonstrerer enhedssamlingen.

Ordning -1

Den enkleste snowplow - single-stage. Fange og smide sne fra snepløvere Champion 656, lux 163, Patriot udføres kun af en roterende skruer. I to-trins design suppleres skruen med et metalbladblad (Rotor) fastgjort i midten af ​​drivakslen.

For mere information om den roterende snedker se videoen:

Dette design bruges til høst af store mængder sne og sikrer frigivelse i en afstand på op til 12 m.

Motorkraften bestemmer typen af ​​snøblæsere:

 • Manuel, mekanisk. Motorkapaciteten på 2,5-5 hk. Betjener arbejdsdelene, og enhedens fremskridt skyldes den fysiske kraft, som brugeren anvender. En mekanisk snowplower er det nemmeste at gøre med dine egne hænder.
 • Mærkeligt nok er "mekanisk sneslynge" også kaldet en skovl med en plasthåndtag i form af metalhæfteklammer, forsynet med bagsiden forstærkende afstivninger fastgjort til en forside af den roterende snekke.
 • Hvis du holder den rigtige hældning skovle, så skruen ikke hænger i luften, og den er drejet, denne mulighed "motolopaty" uden en motor er meget effektiv til rengøring er ikke sammenpresset sne (10 cm) i små områder, især i fjerntliggende steder.
 • Den selvkørende. Kraftig nok motor fra 10 hk giver arbejde af udstyr og bevægelse af hjul eller larver.

Crawler snowplow

Med en belastning på dyb sne Fortrinsvis larvebåndet. Snekyderen med egne hænder på en larvebane er let at lave fra et crawler-radiostyret barns bil. En mini traktor på en larvebane vil gøre.

Dette design kan udstyres med forlygter, webkamera og styre det fjernt (fjernbetjening). Snow-removing mini-maskiner på larvebaner anses for at være den mest produktive.

Ved korrekt forberedelse er det realistisk at få en kvalitets hjemmelavet snowplower med egne hænder. Tegningerne, omhyggeligt udført, vil hjælpe i dette.

Til dato er plæneklippere et af de mest populære værktøjer designet til at arbejde på græsplæner i nærheden af ​​huset. Klik på linket for at få bekendtskab med de tekniske egenskaber ved denne plæneklipper.

Jorddyrkning anses for at være en af ​​nøgleprocesserne inden for landbruget, fordi det er på pløjet jord, der planterer både korn og andre afgrøder. Her lærer du om Pskov-plovens forskellige typer og fordele.

Minitractor - en fremragende løsning til behandling og service af jord. Minitraktorer af russisk produktion er pålidelige assistenter i mange år.

Værdig opmærksomhed rotor snowblower "blizzard" (Penza regionale station for unge teknikere) baseret på D-6-motoren. Model D. Slonova (Altai Territory) med en motor fra motorsaven "Ural-2T".

Nedenfor er en video af snowplower "Blizzard":

1. Tegninger af hovedsnedskabsenheden med to skruer baseret på terrænkøretøjet V. Berezhny (Valdai, Novgorodregionen) tjener som en fremragende visuel instruktion.

2. Det svejsede hus af stålplader er forstærket med spærre fra hjørnerne og en ekstra side. Den stikker med terrængående køretøjsbasis med to bærere, svejset til sneglen.

Scheme-2

Skruemekanismen består af 2 bånd (modsat rettede skruer Archimedes, svejset til de udragende stifter M6). Mellem skovlens asterisker og akslen er en motorcykelkæde.

Scheme-3

Drivakslen er lavet ved hjælp af tandhjul og lejer fjernet fra landbrugsmaskiner, fastgjort af dowels og pins.

Skema 4

3. Diagrammet af snowplower S. Khomyakov, tegnet i detaljer med en angivelse af alle størrelser, er ikke mindre interessant og simpelt henrettet.

Scheme-5

4. Først fra stålhjørner svejset ramme. På dens tværbjælker skrues en U-formet profil til fastgørelse af en let aftagelig platform under motoren. Derefter monteres ½-in. Af styrehåndtaget fra rørene.

Fra bunden til ramme-basen monteres hjul eller slæder (ski). Egnede hjul kan tages fra en gammel vogn, og løbere er træstænger forstærket med en plastikboks.

5. Den forberedte base vi monterer motoren.

 • Skovlens krop er lavet af strygejern og supplerer den med krydsfiner sideveje. Med en spandbredde på mere end 50 cm kræves der en større motor. Ved 50 cm er der ret passende strøm i 6,5 hk.
 • Drivakslen er lavet af et ¾ tommer rør. I det gennemgående snit i midten af ​​røret fastgør vi rotoren (120 × 270 mm.) Vinkelret læser vi hjørnerne 25 × 25 mm. (to på hver side) og lav en rille for nøglen under kædehjulet på den ene side af røret.
 • Diameteren af ​​røret, således at det kommer ind i lejerne 205, reduceres med to yderligere udskæringer.
 • Lejer tages fra bilkortet. Men du kan bruge en hvilken som helst lukket (for ikke at få sne), for eksempel understøttelsen af ​​kardan fra "Zhiguli".
 • Transmissionsremmen forbinder akslen og motoren.
 • Knive skæres fra skruen transportbånd (4 ringe hver 28 cm. Diameter) eller stålplader (4 discs, hver efterfølgende i halve og bøjer helix).
 • Som kørsel bruger vi en kæde eller et bælte.

7. Hoveddelen er lavet af stålplader eller 2 mm stål.

Sheet iron auger

8. Snedkaststykket, der er fastgjort til skruens krop, er lavet af dele af plastikrørledninger med en diameter på 160 mm, klædt oven på den anden og suppleret med en rende. Rotorbladets bredde skal nødvendigvis være mindre end diameteren af ​​udstødningsruten.

9. For mere effekt maler vi den færdige model.

Nyttige tips og advarsler

 1. Brændstoftanken skal placeres på toppen, og dens volumen anbefales ikke at udføres mere end 2,5 liter.
 2. Ikke beregnet til vinterdrift er motorblokkene fyldt med syntetisk olie.
 3. Kastet med sneen, faste partikler (grene, sten), ricochet, kan skade andre. Brug sikkerhedsbriller ved arbejde med en sneblæser, og må heller ikke bære løst tøj, hvis kanter kan sidde fast i bevægelige dele af enheden.
 4. For at forhindre, at motoren sidder fast på grund af store fremmedlegemer, er skruer og rotor fastgjort til drivakslen med forskydningsbolte og bøsninger. Med for store belastninger vil disse "sikringer" bryde, og motoren forbliver intakt.
 5. Åbn ikke brændstoftanken, Genopfyld ikke med varm motor, lad den afkøle i et par minutter. Det anbefales at tage en pause hver 30 minutter / time for at undgå overophedning af motoren.

Nogle køber fabriksfremstillet udstyr på grund af den garanti og service, der leveres til den. Andre sætter pris på den fysiske fornøjelse at arbejde med en traditionel skovl.

Og for dem der elsker at bygge deres eget udstyr og have relevant erfaring på dette område, er det helt muligt lav din egen snowplower, bevæbnet med passende instruktion og råd fra specialister.

Snow-removing machine med egne hænder: trin-for-trin instruktion

Sne, selvfølgelig er det godt. Men når det er et moderat beløb. Og i dette tilfælde er beboerne i den private sektor tvunget til hele tiden at fjerne det. Det er ofte svært at manuelt udføre sådant arbejde. Selvom skovlen er det rigtige værktøj, tager det ret lang tid at rydde op på et stort plot. Lad os tale om, hvordan snepladen er lavet med egne hænder. Dette vil medvirke til at spare penge og samtidig at erhverve det nødvendige udstyr.

Generelle oplysninger om snowplowers

Sådan en nyttig teknik viste sig for længe siden. Det blev opfundet af en canadisk, som hele tiden blev tvunget til at kæmpe med snebjerge nær hans hus. Siden da har sneskoderne forbedret sig betydeligt og bliver mere produktive, økonomiske og praktiske at betjene. Før du går direkte til montagearbejde, skal du forstå det prioriterede design. Det vil sige, at snowplower vil køre af sig selv, eller vi vil flytte det manuelt. Den anden mulighed er billigere og enklere i tekniske termer. Generelt vil vi overveje flere måder, hvorpå en snerydende maskine fremstilles af sig selv. Eller rettere sagt vil vi tale om maskiner af forskellige typer. Men om alt dette i orden.

Som grundlag tager vi en gammel motor fra motorblokken. En sådan motor er perfekt til os. For at montere sneglen skal vi have metalplader. Ramme konstruktion er lavet af en stål hjørne sektion på 50 x 50 mm. Til organisering af side detaljer har du brug for den mest almindelige 10 mm krydsfiner. Vi skal også holde fast i noget. Et rør kan bruges som et håndtag i en halv tomme.

Luftindtaget af motoren, som sikrer køling, er det ønskeligt at beskytte yderligere, hvilket forhindrer indførelsen af ​​små partikler af sne. Bredden af ​​bilen i vores tilfælde vil ikke være mere end 65 cm, og dets arbejdsdel fjerner sporets bredde på 50 cm. Dette giver os den nødvendige manøvredygtighed og nem at flytte enheden. Nå, lad os nu gå videre til den praktiske del og overveje, hvordan en højkvalitets snerydningsmaskine er lavet med vores egne hænder.

Et ¾ "rør kan bruges som skrueaksel. I det skal du lave en propyl, som vil rette metalbladet. Handlingsprincippet vil se sådan ud. Under arbejdet med transportbåndet vil den kasserede sne bevæge sig til bladet. Derfra vil han læne sig frem og tilbage. Det er ønskeligt at udstyre skruen på følgende måde. Monter en metal spatel og fire gummi ringe på den. Som materiale til sidstnævnte kan der anvendes et gammelt transportbånd med en tykkelse på mindst 1,5 cm.

Det skal forstås, at skruerøret roterer i selvcentrerende lejer. Det er nødvendigt, at de er af en lukket type. Dette forhindrer fugt i at komme ind i kabinettet og øger enhedens levetid. Transmissionen kan enten være bælte eller kæde. Den første er mindre støjende, men også ikke særlig pålidelig, med fastklemning kan mislykkes.

Skraber sneplov med egne hænder: tegninger og samling af strukturen

Maskinkroppens vægge skal være større end selve skruen. Dette er nødvendigt for at forhindre væggene i at berøre arbejdskroppen. Normalt kan motoren installeret på snowplower på andre tidspunkter anvendes på en anden teknik. Derfor anbefales det at give en hurtig aftagelig struktur. Der oprettes en særlig platform til dette formål. Denne løsning har mange fordele. For det første er det meget nemmere at rense værktøjet efter arbejde, og for det andet, efter at motoren er fjernet, bliver apparatet mange gange lettere. Alle metalelementer kan svejses sammen, men det er ønskeligt at anvende gevindforbindelser. Forbered også tegningen, som vil guide dig, når du samler. Derefter kan enheden tages i brug.

Med hensyn til design er denne enhed ikke for kompliceret. Det er godt til snefjernelse på sektioner af enhver størrelse. For at opbygge strukturen skal du have en drejebænk og en svejsemaskine. I princippet kan sådant udstyr findes i næsten ethvert værksted. Som grundlag vil vi bruge en benzinmotor, et gasreguleringskabel og en gastank.

Det første skridt er at vælge emnet, hvorfra rotoren vil blive fremstillet senere. Hvis du ikke behøver at genere med dette, så kan du købe det i en specialbutik for små penge. Ydermere ligner rotoren en disk. Når det er monteret på navet, er det fastgjort til det med knive, normalt 5 stk. Monteringen af ​​knivene sker fortrinsvis ved svejsning. Bladene på bagsiden kan udstyres med stivere, hvilket vil øge effektiviteten af ​​strukturen og dens produktivitet.

På ventilatoren er det nødvendigt at sætte på et hus, der beskytter det mod slag af forskellige elementer. Det er værd at bemærke, at forskellige ordninger til montering af hovedelementerne i snøfjernelsesmaskinen indebærer at placere cylinderhovedet i forskellige vinkler. Det er bedst for den effektive afkøling at placere cylinderen i en vinkel på 90 grader.

Vi laver en snowplower med egne hænder

Vores roterende snepløj er næsten klar. Det er fortsat at afslutte forsamlingen, og udstyret kan tages i brug. På rotoren er det nødvendigt at plante en aksel. Den er monteret på par kuglelejer. Fastgørelse til kroppen er bedst udført ved hjælp af en klemring og et par bolte. Direkte rotor til maskinens krop skal sikres med en klemme. Det vil også holde klemringen, hvilket er meget bekvemt. Det er ønskeligt at udstyre maskinen med aftagelige skrabere. Dette er nødvendigt for at kunne justere grebens bredde.

I nogle tilfælde er dette en yderst bekvem funktion, som forresten ikke er tilgængelig i alle købte modeller. Sprøjtespillet i vores tilfælde vil være af størrelsesordenen 6 meter, og dette er med vægten af ​​enheden på 18 kg. Generelt vil du få en manøvrerbar og letvægtsenhed. Som du kan se, er det helt muligt at bygge en snowplower med dine egne hænder. Hvordan laver man en hjemmelavet snowplower, regnede vi ud. Nu nogle få vigtige nuancer.

Hvis et stort og solidt element kommer ind i motoren, det være sig en sten eller et stykke is, det kan bryde ned. For at forhindre dette skal sikkerhedsbolte sættes i strukturen. Forsink ikke lejer af en lukket type, men det er allerede sagt lidt højere. Hvis du beslutter dig for at lave en snerfjernelsesenhed med egne hænder på et elektrisk drev, skal du forstå, at det kun vil fungere på korte afstande. I andre henseender er sådant udstyr mere økonomisk og mindre støjende end en benzinmotor. Men du er nødt til at vænne sig til ledningen, som vil hjemsøge dig overalt. Vær opmærksom på det materiale, der bruges i samlingen. Det skal være så let som muligt, men samtidig holdbart. Hvis enheden er for tung, vil det være problematisk at arbejde med det.

Du kan også lave en snowplow til en motoblok med dine egne hænder. Tegninger i dette tilfælde er simpelthen nødvendigt. Det er på dem vil blive angivet de vigtigste dimensioner og design funktioner af enheden. Generelt er en sådan beslutning fornuftig, især da en sådan teknik vil bevæge sig på hjul, hvilket er meget bekvemt.

Vi behandlede dette emne. Der er ikke noget kompliceret, men det vil tage tid at samle, som noget skal købes, og nogle detaljer kan udskæres af dig selv. Når byggeprocessen er færdig, kan du bringe designet til ordre. Her har du i tankerne kosmetisk arbejde, som maleri, polering osv. Som følge heraf vil din selvfremstillede snepløj ikke give noget køb. Men du vil spare en betydelig mængde, og i sådanne tilfælde vil du blive skrevet og vil kunne give råd til begyndere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 2 =