30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Snemand fra plastikbriller med egne hænder

Snemand fra plastik kopper

Det kommende nytårsferie gør os gå for snedige at dekorere vores hus. Nu er det blevet fashionabelt at lave julelegetøj og andre egenskaber med egne hænder. For nylig blev snescoderen fra plastikkapper stadig mere populær. Ved hjælp af dette produkt dekorere lejligheder, kontorlokaler, skoler. Dannelsen af ​​symbolet for vintersymbolet er et meget besværligt, men interessant arbejde.

Hvor mange har brug for briller til en snemand

Før du får håndværk, få det nødvendige materiale. Oprettelsen af ​​en snemand fra plastik kopper indebærer køb af mindst 3 pakker af engangs skåle på 100 stykker hver. Lav en sammensætning af standardstørrelse ved at tage containere på 200 gram, for en mindre diameter af legetøjet, brug små til 100 g. Størrelsen af ​​ferieattributten reguleres af antallet af briller. Jo større figur, desto mere materiale skal du købe. Du kan lave en klassisk snowman med 3 segmenter eller mindre, som vil have 2 dele.

Retter skal købes i en butik, så de ikke adskiller sig fra hinanden. Vælg beholdere med smalle fælge, så leddene mellem delene kan ses mindre. Hvis du vil bruge beholdere i forskellige størrelser til at lave et hoved og en torso fra en snømandsmand fra plastikkapper, skal du prøve at vælge retter af samme farve og tekstur, så produktet vil se mere æstetisk ud.

Trin-for-trin instruktion om, hvordan man laver en snemand med egne hænder

Ved fremstilling af en sfærisk form anvendes materiale af en fuldstændig ikke-cirkulær form. Kopper, der er fastgjort sammen på en bestemt måde, danner kugler. Før du laver en snemand, lærer du masterklassen, hvordan du laver nytårsartikler fra plastikkapper. Nålerne anbefaler at tage billeder af processen for at huske alt næste år. Ordningen for at lave nytårs indretning er meget simpelt. Først skal du lave et kuffert og derefter hovedet. Herefter fastgør begge dele og dekorér dit nytårs symbol.

At lave et nytårs håndværk fra kopper kan du bruge følgende komponenter:

 • engangsbriller - 300 stk.
 • hæftemaskine eller lim;
 • pakning hæfteklammer til en hæftemaskine.

 1. Lay ud 25 stk. engangs kopper omkring bunden indad. Fastgør deres kanter med en hæftemaskine, eller brug lim.
 2. Den anden række skal lægges i skakbrætmønster i forhold til den første, fastgør ikke kun skålene på siden, men også ovenfra. Stabiliteten af ​​emnet sikrer, at hver linje skiftes lidt tilbage. I alt skal du lægge 7 rækker ud. Designet bør forblive uåbnet for at fastgøre hovedet.

For at lave en snemand skal du have:

 1. I første række bør der være 18 skibe, der skal fastgøres, såvel som for kroppen.
 2. Alle de øvrige detaljer ligger i kontrolbrættet. I kuglen dannede en åbning, kan du gemme den under hatten og have et tilbehør på snømannen.
 3. Du kan gøre ham til øjnene ved hjælp af tennisbolde, malede i sort. I fravær af sådan skære papirhuggerne ud, fastgør med lim.
 4. Næse i form af en gulerod til en snemand gør plasticin. Hovedet er klar.

For at fastgøre hovedet og torsoen skal du bruge en hæftemaskine eller lim, og placere en lille bold på en stor bold. Dette skaber en søm. Skjul det vil vise sig, iført et festligt tørklæde. Under tilbehøret ses ikke ujævnheder, og snømanden bliver mere hyggeligt. Placér det sædvanlige juletræsland inde i håndværket fra engangsbrug. Når du tilslutter det til netværket, begynder legetøjet at lyse, hvilket vil skabe en særlig ferieatmosfære.

Det nye år er en tid med mirakler, og alle ønsker på en eller anden måde at diversificere dekorationerne til denne ferie. Modeller blev produkter fremstillet hjemme. Til dannelsen af ​​søde nytårs gizmoer er velegnet til forskellige materialer. Et legetøj fremstillet af plastikbriller bruges som et håndværk til det nye år i børnehaven, bare vær venlig at bede barnet, dekorere interiøret ved at indsætte pærer. Et lyst og sødt produkt bliver en uforanderlig egenskab af ferien. Alle disse hemmeligheder du vil lære af videoen nedenfor.

Trin-for-trin foto-instruktion hvordan man laver en snemand fra plastikkapper

Dekorationer til gaden og huse, der er lavet for hånd, betragtes altid som de smukkeste, især hvis de gøres præcist og korrekt. Snemand fra plastikperre vil være en fremragende udsmykning til både vintergården og til den festlige udsmykning af huset. Og også processen med at oprette en sådan snefnr vil tjene som et fremragende udviklings- og kognitive spil til dit barn.

Til den efterfølgende proces med at arbejde på en snemand, skal du kende følgende:

Størrelsen på den fremstillede snehvide kan afhænge af størrelsen af ​​plastikkapperne og deres antal. For at producere en stor to-segmentet snømand, vil der være brug for 300 stykker af engangsbrugsbriller på 200 gram hver. En lille snemand kan laves af plastik kopper med et volumen på 100 gram. Og du kan også lave en tre-segmentet klassisk snowman, både stor og lille. Prøv at samle de samme briller for at opnå en mere æstetisk slags snehvide.

For at skabe en stor snemand skal du:

 • Engangs plastik kopper (hvid) - 300 stykker;
 • brevpapir hæftemaskine til binding;
 • pakning hæfteklammer til hæftemaskine;
 • silikone klæbemiddel;
 • elementer af indretning: papir øjne, næse og knapper, krans, hat, tørklæde.

til indholdsfortegnelsen ^

 1. For at lave en stor bundkugle er det nødvendigt at lægge 25 stykker kopper i bunden indad og fastgør dem sammen med en hæftemaskine.
 2. Det næste lag skal være forskudt i forhold til det første, lidt skubber brillerne væk fra kanten og danner en halvkugle. Bind kopperne i en cirkel og bund, der fastgøres til det forrige lag. I alt er det nødvendigt at lave 7 lag, og med hvert lag vil det nødvendige antal briller falde. Det resulterende emne af den nederste kugle skal forblive åbent øverst, da snemandens hoved vil blive fastgjort der.
 3. For at skabe en snemandens hoved på samme måde skal du lægge det første lag på 18 briller og fastgør dem sammen. Ligeledes skal du lægge de næste lag ud og fastgøre dem. Hvis halvkuglen ikke kan afsluttes ovenfra, kan hullet være dækket med en kasket eller bomuldsuld (i stedet for hår).
 4. Etablere det modtagne emne på et hoved på en kuffert og kontroller stabiliteten af ​​en sammensætning. For at fastgøre de to dele skal du bruge et silikone klæbemiddel og fastsætte det med en hæftemaskine, hvis det er muligt.
 5. Skab fra dekorative papir dekorative elementer (næse, knapper og øjne) og lim dem til snemand. Ved krydset mellem kuglerne kan du lukke tørklædet for at dække forbindelsesstedet for segmenterne. Indad kan du også lægge en almindelig eller LED-krans for at skabe en festlig atmosfære.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Ischias - en meget smertefuld fornemmelse i lumbosakralet.

Hver gennemsnitlig familie bruger næsten halvdelen af ​​det.

Snefnug og spire fra candy wrappers er forældede.

For at opdatere boliginteriøret er det ikke nødvendigt at gøre ombygningen.

Den konvulsive sammentrækning af kalvemusklerne om natten er.

Sådan laver du en snemand fra plastikkopper selv: trin for trin instruktion

Det nye år er allerede på døren, og jeg vil på en eller anden måde udsmykke mit hjem på en usædvanlig og smuk måde. Køb standard snefnug på velcro- eller julelegetøj i kategorien "som en nabo" allerede der er ikke noget ønske, så needlewomen skal gå til nogle tricks. Og det er moderne i dag at dekorere dit hus med detaljer og håndlavede artikler lavet af dig selv.

Hjemsmand som ikke smelter

Så i dag vil vi fortælle dig, hvordan du laver en snemand fra plastikkapper med dine egne hænder. Arbejde på en gang siger vi, vil være omhyggelig og ikke for hurtig i tiden, men resultatet bliver overraskende usædvanligt.

Så en snemand fra plastikkopper. Undervisningen vil være ret detaljeret, så vi har ingen tvivl om, at du vil forstå alle nuancer. Forresten tiltrækker hele familien sikkert til denne fascinerende proces. Nogle elskerinder siger, at "støbning 9raquo; sådan en snemand tiltrak børn og voksne meget mere end gade sne - fra sne. Saml hele familien. Generel arbejdskraft, fælles samtaler, en fælles munter stemning og forberedelse til ferien, vil kun forene og forene dig. Lad os komme i gang.

Hvor mange glas skal du bruge?

Som du ved, skal du bestemme antallet af materialer, inden du gør noget med dine egne hænder. Det er klart, at for arbejde skal du bruge engangsbriller af plast. Men hvor meget vil det tage at lave en lille snemand fra plastikkapper, og hvor meget tager det for at lave en større model?

Den gennemsnitlige tal er 300 liter. Du bliver nødt til at købe tre pakker, hvoraf hver vil være et hundrede. Det er det fra dette nummer og bør afvises ved at variere størrelsen på din snemand. Også på størrelsen vil blive afspejlet og mængden af ​​retter. Hvis du tager et 200 ml glas, så bliver snømanden ganske stor. Til mindre dekorationer køb 100 ml kopper.

Erfarne husmødre, der allerede lavede et så snævert job som en snemand fra plastikkapper, anbefaler at købe identiske kopper på ét sted. Bestem med fartøjets størrelse på forhånd. Det kan ske, at kopperne ikke er nok, og butikken har ikke den størrelse eller mængde, du har brug for. Som følge heraf vil detaljerne være "ragged9raquo ;, og snømanden vil ikke vise sig som du havde tænkt dig. Og hvorfor har vi brug for ekstra frustration inden nytår!?

Ud over plastikskålene skal du tage nogle flere værktøjer:

 • Hæftemaskine med et stort lager af patroner (så du behøver ikke at flyve til butikken i et kritisk øjeblik).
 • Et stykke skumplast (til et stativ).
 • Ornamenter (tinsel, tørklæde, kranser osv.).
 • Farvepapir (til fremstilling af øjne, næse og knapper).
 • Et godt humør, et behageligt selskab og et ønske om at gøre noget usædvanligt.

Hvordan laver man en snemand fra plastikkapper, hvis der ikke er nogen hæftemaskine til rådighed? Du kan altid ændre den til en god kvalitet lim som "Moment9raquo; eller "superglue9raquo; Vi tilføjer det til indkøbslisten.

Så hvordan man laver en snemand fra plastikkopper, hvis alle de nødvendige værktøjer allerede er til stede, og ønsket om at skabe overvælder hele din familie? Pak først en kasse med opvask og tæl 25 stk. Det er dette beløb, der bliver påkrævet for at lave den første række af snemand.

Nytårets håndlavede "snemand fra plastikkapper" kan bestå af et andet antal bolde. De kan være to eller tre. Men den første og anden række i et hvilket som helst håndværk vil være det samme. Efter at have valgt 25 stykker af retter fra en pakke, er det nødvendigt at placere dem, så de er i kontakt med hinanden. I dette tilfælde skal bunden af ​​kopperne se inde i håndværket, og den brede del rager udad.

Ved hjælp af en hæftemaskine fastgør vi alle detaljerne og danner den første cirkel. Eksperter anbefaler ikke at trykke på hæftemaskinen meget, når du kombinerer detaljerne. Plast kopper - en ting, der er meget skrøbelig. Hvis du ikke er sikker på at du kan fungere fint med denne enhed, skal du udskifte hæftemaskinen med lim.

Så er den første række til håndværkerens "snemand fra plastikkapper" klar. Trin for trin vil vi nu forklare, hvordan man laver det andet lag. Han vil lægge sig i checkerboard rækkefølge. Vi råder dig til at fastsætte kopper ikke kun på siderne, men også på toppen. Forsøg også at skifte delene lidt, mens de fastgøres. Så designet bliver meget stabilt og stærkere.

Ved dette princip skal du lave syv rækker. Luk ikke alle rækker af den første bold. Det resterende hul vil stadig være fastgjort til hovedet eller den anden kugle.

En standard snowman lavet af plastik kopper, lavet for hånd, består af to segmenter-bolde. Den første er bagagen, den anden er hovedet. Men du kan, som vi allerede har sagt, variere antallet af segmenter efter eget valg.

Vi laver standardversionen, så efter den fremstillede krop får du et hoved. Foruden glas og en hæftemaskine er plastik og tennisbolde (til øjnene) også nyttige.

Antallet af skibe, der er nødvendige for at dekorere hovedet, er atten. De skal fastgøres på samme måde som brillerne til bagagerummet. I den øverste del af kuglen forbliver det samme hul i kroppen. Den kan lukkes yderligere med en strikket hat, en spand farvet papir eller andet hovedbeklædning (som du drømmer op).

Hovedpunkterne på hovedet er øjne, næse og mund. De kan laves af farvet papir. Øjne er ofte lavet af tennisbolde, som tidligere er malet sort. Men hvis de ikke er til stede, er det okay, lim to store cirkler af farvet pap eller papir, træk en cilium.

Næsten kan laves af lyse oransje plasticine. En sådan tud vil være let at vedhæfte og vare længere end en papirversion. Næsens form - gulerod, knap eller anden valgmulighed.

Efter at have samlet to dele af snemand, forbliver det kun at forbinde dem. Dette kan gøres med en hæftemaskine eller, hvis du ikke kan arbejde med værktøjet pænt, ved hjælp af øjeblikkelig lim. Bare rolig, at der var en mærkbar søm. Det kan nemt gemmes med ornamenter og tilbehør.

Hvordan man laver en snemand fra plastikkapper, fortalte vi. Det er stadig at tale om hans udsmykning og transformation. For at skjule fugen mellem krop og hoved bruges det sædvanlige lette tørklæde oftest. På hovedet kan du lægge på en hat eller en bred brimmed hat for at gøre artiklen ser elegant ud.

Indenfor er det tilrådeligt at lægge eller omhyggeligt placere en krans med scotch tape. Tjenestemanden vil ikke bare være et ornament, men også en lysende dekoration på nytårsaften.

Hvis det ønskes, fra de sædvanlige gummihandsker fra apoteket, kan du gøre hænderne. Tilføj noget klip, buer eller bånd for at gøre sneman mere elegant og nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

35 − = 27