30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Snegl af kegler

Snegl af kegler. 2 mesterklasser + 11 ideer

Meget snart er det tid til at forberede sig på juleferien. Mens dine lagre af naturlige materialer ikke har tørret op, er det tid til at lave en snemand ud af kegler med dine børn.

 • Kegler til bagagerummet.
 • Til hovedet kan du bruge flere materialer: færdige papir-mache perler, hul indvendig og vægtløs; polymer ler; ler; små julkugler kugler; polyfoam præforms-bolde.
 • Karton, farvet pap.
 • For en næse er det muligt at bruge en træchip, en polymer ler eller en lille nellik, hvor det er muligt at holde orange oransje, et tandstikker.
 • Felt-tip pen.
 • Lim, helst en varm limpistol.
 • Til "hænderne" af en snemand kan du bruge naturlige kviste. I denne mesterklasse, dekorative wire.
 • Dekorationer til sneman: tørklæde, klokke, gavepose ...

Forbered alle materialer. Tipene af kronblade af kegler kan males med hvid gouache eller en lille bomuldsuld. Bolde på billedet - købt papir papier-mache.

Vi laver hat. I dette tilfælde anvendes ærmer fra toiletpapir og farvet pap. Vi fixer cylindrene med varm lim. På den måde at klæbe på "krone" af hatten, skal du lave en bjerg, hvis du bruger en snemand som et juletræs legetøj.

Vi laver en "gulerod" til en snømandsmand lavet af kegler, fastgør hovedet til kroppen med varm lim. Hvis du har en plasticine hoved, så skal det sættes på en ledning.

Vi fastgør hatten, kuglepenne, dekorere sneman med tilbehør.

Snemand lavet af naturmateriale Skier

 • Tandstikker.
 • Ispinde, hvoraf vi laver ski.
 • Kegler.
 • Til hovedet kan du bruge pomponer, plasticine, blanke skum eller papier-mache.
 • Akryl maling til indretning, snefnug, øjne, håndtråd.
 • Lim, saks.

Malte tandstikker, de vil lave ski stokke. Sæt på snegl eller knapper. Skis i denne sag blev lavet af et dekorativt hegn til andre håndværk.

Fastgør hænderne til sneman. I billedkabel "børste", som er meget bekvemt at arbejde med. Lim ski sticks. Saml detaljerne om snejrens hoved: Lim øjnene, næse, lav en hat til din smag.

Lim hovedet, ski. Til denne form for kreativitet er det ønskeligt at købe en varm limpistol.

Flere inspirerende ideer til snesmænd fra kegler med egne hænder

Hjemmeside for børn og forældre

Føler du den magiske smag af granen? Snart nytår! Er du klar til at begynde at lave nytårsartikler? Som forberedelse til denne mest fantastiske ferie kan de yngste needlewomen og needlewomen deltage. De bedste materialer til fremstilling af håndlavede artikler ved nytår er naturlige materialer, især kegler. Hvordan kan du godt lide ideen om nytårsaften fra kegler? Ja selv i selskabet med en snemand? Til arbejde!

- fluffy little balls;

- klæbende PVA, limblyant og limpistol;

Nytårsartikler fra kegler: Juletræer og en snemand med egne hænder

Lad os starte med en snemand af kegler. Som du ved, er den klassisk støbt af sne. Vi er lidt væk fra klassikerne. Vi tager en let åbnet fyrkegle og male kanterne af skalaerne med hvid maling. Mens malingen ikke er tørret, kan den strøges med sølvfarvede glitter. Malingen tørrer og glitter vil holde sig fast.

Vi tager en hvid plastin og ruller en bold ud af den. Skær stykket fra tandstikket og indsæt det i snehovedets lavede hoved, det tjener som basis for tuden.

Med et rødt ler holder vi et tandstikker. Fra den røde plastin ruller vi et tyndt flagellum, bøj ​​det i form af en halvmåne og fastgør det under næsen, det vil være munden på vores keglesnor. Fra den sorte plastikrulle 2 små bolde og fastgør dem over tuden, vil det være øjne. Fra den røde eller klaretlignende plasticine laver vi en kasket, som vi lægger til snemanens hoved.

Tryk let på snemandens hoved mod bumpen, og luk fastgørelsesstedet med et tørklæde af plastik (rul rundstykket og knus det med hænderne i en flad strimmel). Konge snemand er klar!

Vi begynder at lave et juletræ fra kegle nummer 1. Vi tager fluffy bolde. Den ene side er smurt med limpen og lim bolden til skalaerne af keglerne. Det er bedre, hvis bolde er af forskellige farver. Glem ikke at holde en bold til de øverste skalaer.

Vi begynder at lave et juletræ fra kegle nummer 2. Tag et tykt blad, hæld lidt lim PVA på den, hæld i paljetter, rør.

Dip i den resulterende skinnende blanding af en bomuldspinne og spred den med skalaer. Du kan blande spænder af forskellige farver. Sørg for at vente på den fuldstændige tørring af palæerne.

Vi tager flerfarvede perler og ved hjælp af limpistol (lime af øjeblikket) lim dem til skælvskinnen. Det er ikke nødvendigt at holde sig til hver, nok til nogle. Ved fremstilling af pels-træer fra kegler vi coped.

Fra et tæt karton skærer vi en cirkel (på den skal frit passe et pels og en snemand).

Vi limer hjemmelavede juletræer og en snemand til pap.

Vi tager bomuldsuld og indsætter det på pap, det vil simulere sneen.

Vores nytårs arbejde er klar! Med sådan kreativitet kan selv børn i børnehavealderen nemt klare. Selvfølgelig kan juletræer af kegler indrettes på en anden måde. Fantasere og legemliggøre dine fantasier! God ferie! God stemning og kreativ succes!

Nytårsaften 2018

Århunden: postkort, håndlavede artikler, ornamenter

Århunden: postkort, håndlavede artikler, ornamenter

Nytårets håndlavede snemand fra kegler

Ved det nye år i 2018 vil jeg skabe en rigtig ferie og dekorere hele huset med interessante håndlavede gizmos. Og hvad en glæde for børn! For at dekorere interiøret og tilføje nytårsblade til det, foreslår jeg at lave et håndværk som et nytårsmølle fra kegler. Med sin skabelse kan børn og endda voksne nemt klare. Min detaljerede master klasse og trin-for-trin-billeder vil overbevise dig om, at alt er på din skulder.

Hvilke materialer vil være nyttige til at skabe dette nytårs håndværk:

 • kegle (rund og udfoldet, perfekt egnet fyr);
 • hvid ler;
 • to sorte perler / perler;
 • unødvendigt stof til tørklæde
 • lille cap;
 • tandstikker.

Sådan laver du et nytår snemand fra kegler med dine egne hænder

Til at begynde med, tag en bump, der kan findes på gaden eller i skoven under enhver fyr. Hvis keglen er lukket, hold den i en dag på batteriet, i den varme, de åbner.

På den inverterede kegle skal du holde en hvid kugle af plasticine. Dette er lederen af ​​en snemand.

Tag to sorte perler (eller perler, små knapper, bolde) og fastgør snemandens ansigt på det sted, hvor øjnene skal være. Afskåret et lille tip fra tandstikket (du kan farve det gouache i orange) og holde det fra bunden mellem perlerne. Øjne og næse er klar. Sæt en hat på snemand. Det kan hurtigt gøres ved at skære fra sokken.

Fra et unødigt stof eller den samme sok skal du klippe tørklædet og binde det til snømannen på nakken.

Nytårs arbejde er klar! Nu, da du kender den hemmelige teknologi, kan du nemt og nemt gøre dette nytårs mirakel familie og venner.

Sådanne søde hjemmelavede snowmen kan give besøgende eller dekorere dem med et juletræ, vægge, vindueskarme og endda et festligt bord. Godt hjem munter nytår ferie til dig! Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 81 = 88