30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Snedkaster med egne hænder

Gør dig selv en snow-plower - helt i kraft

Mekaniser processen med høstning af sne kom op for næsten 150 år siden, patenteret en maskine til rengøring af sporene fra snowdrifts. Specielle enheder gør det muligt at rengøre sneen hurtigere og i større mængder end manuelt den traditionelle skovl.

Markedet er bredt repræsenteret af importerede mini-sne-fjernmaskiner. Men russiske håndværkere skaber nemt deres egne, fuldt funktionsdygtige muligheder. Efter at have studeret dem, vil vi finde ud af, hvordan man laver en snedrydende maskine med egne hænder.

Hjemmelavet snerydningsmaskiner til huse har samme funktionsprincip som fabrikken Husqvarna, forte qi JY 50, CMI 163, sne ræv sf16353l. De fanger og flytter sneen med en stor vandret skrue (skruer).

Augerbladene drives af en aksel, der roterer på lejerne (drivaksel), der overfører drejningsmomentet fra motoren.

Princippet om drift

Når enheden bevæger sig fremad, samler den brede spand, som en tragt, snemasserne og styrer dem gennem transportskruerne. Skruernes vinklede knive roterer, knuse sneen og skubbe den videre til pumpen med et mekanisk drev, der skubber sneen ud af udladningsdøren udad.

Som forberedelse til arbejdet har vi brug for:

 • tegninger;
 • værktøjer: nøgler, skruetrækkere, fil og hammer, viskestykker og tænger, boremaskine, bulgarsk, svejsemaskine og muligvis en drejebænk. Derudover kræves kæder, tandhjul, bøsninger, lejer, bolte med nødder.

Også nødvendigt materialer:

 • Stålplader eller tagstænger.
 • Stålhjørnet er 50x50 mm.
 • Krydsfiner, 10 mm tykt.
 • Rør ¾ og ½ tommer.
 • 1,5 meter transportbånd (i mangel af udskiftning af sidevægsdæk).
 • Motoren. Motoblock, det er en forbrændingsmotor (kører på benzin) eller en elektrisk motor. Den elektriske motor har brug for et kabel designet til brug ved temperaturer under nul og vandtætning af høj kvalitet.
 • Undgå kortslutninger fra at falde snesmelte kan dækkes med en elektrisk motor, fx klippes langs en plast 5-liters flaske.

Sneblæserenhed det er ret simpelt og har en basisramme. Det er monteret på motoren, snagzagatyvayushchy ladle, håndtag.

Den vigtigste arbejdsdel er sneglen, som roterer, samler og bevæger sneen til løbehjulet, hvor snemassen fanges af knivene og føres først ind i hulrummet af mekanismen og derefter ind i udløbsrøret.

Skema af selvfremstillede snespiller demonstrerer enhedssamlingen.

Ordning -1

Den enkleste snowplow - single-stage. Fange og smide sne fra snepløvere Champion 656, lux 163, Patriot udføres kun af en roterende skruer. I to-trins design suppleres skruen med et metalbladblad (Rotor) fastgjort i midten af ​​drivakslen.

For mere information om den roterende snedker se videoen:

Dette design bruges til høst af store mængder sne og sikrer frigivelse i en afstand på op til 12 m.

Motorkraften bestemmer typen af ​​snøblæsere:

 • Manuel, mekanisk. Motorkapaciteten på 2,5-5 hk. Betjener arbejdsdelene, og enhedens fremskridt skyldes den fysiske kraft, som brugeren anvender. En mekanisk snowplower er det nemmeste at gøre med dine egne hænder.
 • Mærkeligt nok er "mekanisk sneslynge" også kaldet en skovl med en plasthåndtag i form af metalhæfteklammer, forsynet med bagsiden forstærkende afstivninger fastgjort til en forside af den roterende snekke.
 • Hvis du holder den rigtige hældning skovle, så skruen ikke hænger i luften, og den er drejet, denne mulighed "motolopaty" uden en motor er meget effektiv til rengøring er ikke sammenpresset sne (10 cm) i små områder, især i fjerntliggende steder.
 • Den selvkørende. Kraftig nok motor fra 10 hk giver arbejde af udstyr og bevægelse af hjul eller larver.

Crawler snowplow

Med en belastning på dyb sne Fortrinsvis larvebåndet. Snekyderen med egne hænder på en larvebane er let at lave fra et crawler-radiostyret barns bil. Minitraktoren på en larvekørsel vil også nærme sig.

Dette design kan udstyres med forlygter, webkamera og styre det fjernt (fjernbetjening). Snow-removing mini-maskiner på larvebaner anses for at være den mest produktive.

Ved korrekt forberedelse er det realistisk at få en kvalitets hjemmelavet snowplower med egne hænder. Tegningerne, omhyggeligt udført, vil hjælpe i dette.

Til dato er plæneklippere et af de mest populære værktøjer designet til at arbejde på græsplæner i nærheden af ​​huset. Klik på linket for at få bekendtskab med de tekniske egenskaber ved denne plæneklipper.

Jorddyrkning anses for at være en af ​​nøgleprocesserne inden for landbruget, fordi det er på pløjet jord, der planterer både korn og andre afgrøder. Her lærer du om Pskov-plovens forskellige typer og fordele.

Minitractor - en fremragende løsning til behandling og service af jord. Minitraktorer af russisk produktion er pålidelige assistenter i mange år.

Værdig opmærksomhed rotor snowblower "blizzard" (Penza regionale station for unge teknikere) baseret på D-6-motoren. Model D. Slonova (Altai Territory) med en motor fra motorsaven "Ural-2T".

Nedenfor er en video af snowplower "Blizzard":

1. Tegninger af hovedsnedskabsenheden med to skruer baseret på terrænkøretøjet V. Berezhny (Valdai, Novgorodregionen) tjener som en fremragende visuel instruktion.

2. Det svejsede hus af stålplader er forstærket med spærre fra hjørnerne og en ekstra side. Den stikker med terrængående køretøjsbasis med to bærere, svejset til sneglen.

Scheme-2

Skruemekanismen består af 2 bånd (modsat rettede skruer Archimedes, svejset til de udragende stifter M6). Mellem skovlens asterisker og akslen er en motorcykelkæde.

Scheme-3

Drivakslen er lavet ved hjælp af tandhjul og lejer fjernet fra landbrugsmaskiner, fastgjort af dowels og pins.

Skema 4

3. Diagrammet af snowplower S. Khomyakov, tegnet i detaljer med en angivelse af alle størrelser, er ikke mindre interessant og simpelt henrettet.

Scheme-5

4. Først fra stålhjørner svejset ramme. På dens tværbjælker skrues en U-formet profil til fastgørelse af en let aftagelig platform under motoren. Derefter monteres ½-in. Af styrehåndtaget fra rørene.

Fra bunden til ramme-basen monteres hjul eller slæder (ski). Egnede hjul kan tages fra en gammel vogn, og løbere er træstænger forstærket med en plastikboks.

5. Den forberedte base vi monterer motoren.

 • Skovlens krop er lavet af strygejern og supplerer den med krydsfiner sideveje. Med en spandbredde på mere end 50 cm kræves der en større motor. Ved 50 cm er der ret passende strøm i 6,5 hk.
 • Drivakslen er lavet af et ¾ tommer rør. I det gennemgående snit i midten af ​​røret fastgør vi rotoren (120 × 270 mm.) Vinkelret læser vi hjørnerne 25 × 25 mm. (to på hver side) og lav en rille for nøglen under kædehjulet på den ene side af røret.
 • Diameteren af ​​røret, således at det kommer ind i lejerne 205, reduceres med to yderligere udskæringer.
 • Lejer tages fra bilkortet. Men du kan bruge en hvilken som helst lukket (for ikke at få sne), for eksempel understøttelsen af ​​kardan fra "Zhiguli".
 • Transmissionsremmen forbinder akslen og motoren.
 • Knive skæres fra skruen transportbånd (4 ringe hver 28 cm. Diameter) eller stålplader (4 discs, hver efterfølgende i halve og bøjer helix).
 • Som kørsel bruger vi en kæde eller et bælte.

7. Hoveddelen er lavet af stålplader eller 2 mm stål.

Sheet iron auger

8. Snedkaststykket, der er fastgjort til skruens krop, er lavet af dele af plastikrørledninger med en diameter på 160 mm, klædt oven på den anden og suppleret med en rende. Rotorbladets bredde skal nødvendigvis være mindre end diameteren af ​​udstødningsruten.

9. For mere effekt maler vi den færdige model.

Nyttige tips og advarsler

 1. Brændstoftanken skal placeres på toppen, og dens volumen anbefales ikke at udføres mere end 2,5 liter.
 2. Ikke beregnet til vinterdrift er motorblokkene fyldt med syntetisk olie.
 3. Kastet med sneen, faste partikler (grene, sten), ricochet, kan skade andre. Brug sikkerhedsbriller ved arbejde med en sneblæser, og må heller ikke bære løst tøj, hvis kanter kan sidde fast i bevægelige dele af enheden.
 4. For at forhindre, at motoren sidder fast på grund af store fremmedlegemer, er skruer og rotor fastgjort til drivakslen med forskydningsbolte og bøsninger. Med for store belastninger vil disse "sikringer" bryde, og motoren forbliver intakt.
 5. Åbn ikke brændstoftanken, Genopfyld ikke med varm motor, lad den afkøle i et par minutter. Det anbefales at tage en pause hver 30 minutter / time for at undgå overophedning af motoren.

Nogle køber fabriksfremstillet udstyr på grund af den garanti og service, der leveres til den. Andre sætter pris på den fysiske fornøjelse at arbejde med en traditionel skovl.

Og for dem der elsker at bygge deres eget udstyr og have relevant erfaring på dette område, er det helt muligt lav din egen snowplower, bevæbnet med passende instruktion og råd fra specialister.

Hjemmelavet snowplow - hvilke muligheder?

Snowplow i et alvorligt russisk klima er en ekstremt vigtig og nødvendig teknik, men omkostningerne er høje nok, især hvis det produceres af et velkendt firma, der har eksisteret på markedet i lang tid.

Selvfølgelig med et begrænset budget er det en skam at sprede sådanne penge til enheden, som kun vil blive brugt lejlighedsvis. Derfor er det i nærværelse af visse tekniske færdigheder meget muligt at designe en elektrisk snowplow mest og samtidig spare 20.000-30000 rubler.

Der er flere typer sneblæsere. I denne artikel vil vi overveje roterende, fordi de er de mest populære og lettere at skabe. Rotor sne blæsere er:

roterende sne Enheden er velegnet til arbejde på store områder, det er effektivt til rengøring fra tæver. De kan også fjerne de snehøjder, der opstod efter driften af ​​andet udstyr.

Denne sneblæser renser på to måder:

 • spreder snemasserne til højre og venstre i løbet af bevægelsen;
 • ved hjælp af en speciel rynke, indlæser sneen ind i en dumper.

En skruerørrør kan også laves derhjemme. Snepladens design omfatter såkaldt skruer, gennem hvilken maskinen bryder og opsamler sne. Skrueaggregatet er monteret på maskinen, traktoren eller specielt chassis.

Plog-og-sne pløj har ganske en simpel enhed. Oftest bruges den til rengøring af skinner på jernbanespor.

Denne type snedskæringsteknologi er anbragt på en traktor, minilaster, chassis. Det er udstyret med en speciel plov, med indbygget to eller en rotor. Rotorerne har knive installeret i modsat retning og har en spiralformet form.

Den fræsende roterende snedplov er designet til de samme behov som snekker-snorblæser til kæmpe med den caked sne og dens liggende eller lastning. Et sådant aggregat kan overvinde snowdrifts op til 3 m og sætte sne op til en afstand på 20 m.

Installer den på lasteren, landingsudstyret, bomarmen eller traktoren. I traktorens tilfælde anvendes beslagene på specialrammen.

En sådan snedkaster er udstyret med feeder cutters, placeret oven på den anden foran enheden. Også i designet indgår en rotor-thrower, installeret bag møllerne. Takket være det er sneen kastet til side.

I alle typer snerplader findes følgende hovedknudepunkter:

Det virker enten på benzin eller på bekostning af elektricitet, og aktiverer alle elementer i snowplow konstruktionen, herunder hjulene.

Hjulene har følgende struktur:

 • metalfælge eller -skive;
 • gummidæk.

For at styrke koblingen af ​​hjul til vejen og udelukke glidning, speciel vinterbeskytter med den tilsvarende figur.

De øger trækkraften, der anvendes, hvor overfladen har et komplekst terræn.

Dette element er placeret på næsen af ​​enheden. For at producere det, brug metal eller en fast plastik. Det er sne thrower, for eksempel en plov eller skrue. Bredden af ​​huset er lig med snepløjens bredde.

Dette er sneglernes arbejdsorgan. På forskellige modeller er det anderledes, for eksempel kan det være skruer, plov eller fræsemaskine.

Det sker også metal eller plast. På den passerer en sne masse og er smidt ud. Et andet trug justerer afstanden, som udkastet forekommer.

Med deres hjælp bevæger maskinen sig i forskellige retninger og manøvrer samt ændrede driftsformer.

I de mest primitive modeller er den fraværende. På mere komplekse områder er forskellige apparatkontroller placeret på den, for eksempel løftestænger, knapper, kontakter.

Rotoren er til stede kun i roterende modeller. Det er faktisk et hjul udstyret med specielle knive. Rotoren er placeret foran indgangen til udløbsruten og hvirvler meget hurtigt, fremmer frigivelsen af ​​snemasser fra den.

Hvordan laver man en snegle snowplow fra en motoblok eller motorsav?

For at bygge en snespiller, kræves ikke alle motorblokke eller motorsav, men kun dens motor.

Før du kommer i gang, bør du opbygge dette sæt materialer:

 • tagdækning jern;
 • krydsfiner tykkelse på 10 mm;
 • transportbånd med en længde på 1,5 m og en tykkelse på 10 mm;
 • rør med forskellige diametre: 1/2 tommer, 3/4 tommer;
 • metal hjørne;
 • træstænger;
 • plastik kloakrør med en diameter på mindst 16 cm;
 • lukkede selvjusterende lejer.
 1. gøre snegle krop af tagstrygejern;
 2. Opret side stykker fra en krydsfiner ark;
 3. svejs rammen ved hjælp af et metal hjørne;
 4. fra et 1/2 tommer rør gør et håndtag;
 5. fra en 3/4 tommer rør lav en skrueaksel;
 6. at fastgøre til røret af bladet størrelse 12h27 cm metal, hvormed sne kasseres, gør det på midten propyl;
 7. til frembringelse af et dobbelt gevind skrue, som vil bevæge sneen med bladet, læs transportbånd og skæres derfra 4 ring 280 mm i diameter;
 8. fastgøre metal hjørne svejset til røret i en vinkelret retning i forhold til pladen - er nødvendigt at fastgøre platformen bystrosnimayuschegosya motoren;
 9. således at akslen er fri til at komme ind i lejerne langs sine kanter, lave to snit og klemme dem;

fra den ene ende af skaftet lav en rille for nøglen under stjernen;

 • ved hjælp af træstænger skar du skiene ud, som i denne model vil tjene bedre end hjulene;
 • så de glider godt, udstyr dem med plastpadser, som f.eks. kan fremstilles af en kasse til montering af elektriske ledninger;
 • Skab et drejeligt trug fra et plastrør, og fastgør det til et andet snævrere rør, der er forbundet med sneglens krop;
 • Til det svingende trug skal du vedlægge et stykke kloakrør, der sætter retningen af ​​sneen, der kastes væk;
 • at snemassen skal bevæge sig uden forsinkelse, bør sporetens diameter være større end snoetbladets bredde;
 • fra længden af ​​truget vil ikke kun afhænge af den retning, hvor sne er kastet ud, men også flyets rækkevidde;
 • I den sidste fase skal den færdige struktur være beskyttet mod korrosion og forøget med en klar maling.
 • Vi har brug for en svejsemaskine og en drejebænk samt de første færdigheder til at arbejde med dem. Hjemmelavet roterende snekskraber vil trofast og virkelig tjene selv under vanskelige forhold.

  Den består af følgende dele:

  Nødvendige materialer og værktøjer

  • motor udstyret med en lyddæmper
  • en tank til benzin;
  • kabel til at køre gashåndtaget.

  Opret en elektrisk kultivator er nemmere end du troede. Tjek det selv!

  Hvis du gør vandforsyningen selv, kan du spare en anstændig mængde. Detaljerede instruktioner og nyttige tips kan findes her.

  Fremstillingsrækkefølge

  • Ved hjælp af en drejebænk skal der laves en rotor fra den tilsvarende del af elmotoren. Det er en skive 29 cm i diameter og 2 mm tykt.
  • Tilslut disken og navet med boltene. Til det resulterende design fastgøres knivene i en mængde på fem stykker ved svejsning.
  • For at gøre bladmekanismen mere effektiv, styr dens bagside med stivere.
  • En ventilator bruges til at afkøle motoren. Brug duralumin til at gøre sine blade. Fix dem på remskiven, som starter motoren.
  • For at beskytte ventilatoren skal du sætte et loddet dæksel på krumtapakslen.
  • Placer cylinderhovedet vinkelret. Så du vil forbedre kølekvaliteten.
  • Sæt akslen på rotorhuset. Brug fire kuglelejer til dette.
  • Fix det med bolte og en ståltrykring.
  • Rotorlegemet presses til rammen ved hjælp af en speciel beslag på en sådan måde, at man delvis kan forstå trykringen.

  Din snowplower er klar - nu er du ikke bange for drift!

  Snow-removing machine med egne hænder: trin-for-trin instruktion

  Sne, selvfølgelig er det godt. Men når det er et moderat beløb. Og i dette tilfælde er beboerne i den private sektor tvunget til hele tiden at fjerne det. Det er ofte svært at manuelt udføre sådant arbejde. Selvom skovlen er det rigtige værktøj, tager det ret lang tid at rydde op på et stort plot. Lad os tale om, hvordan snepladen er lavet med egne hænder. Dette vil medvirke til at spare penge og samtidig at erhverve det nødvendige udstyr.

  Generelle oplysninger om snowplowers

  Sådan en nyttig teknik viste sig for længe siden. Det blev opfundet af en canadisk, som hele tiden blev tvunget til at kæmpe med snebjerge nær hans hus. Siden da har sneskoderne forbedret sig betydeligt og bliver mere produktive, økonomiske og praktiske at betjene. Før du går direkte til montagearbejde, skal du forstå det prioriterede design. Det vil sige, at snowplower vil køre af sig selv, eller vi vil flytte det manuelt. Den anden mulighed er billigere og enklere i tekniske termer. Generelt vil vi overveje flere måder, hvorpå en snerydende maskine fremstilles af sig selv. Eller rettere sagt vil vi tale om maskiner af forskellige typer. Men om alt dette i orden.

  Som grundlag tager vi en gammel motor fra motorblokken. En sådan motor er perfekt til os. For at montere sneglen skal vi have metalplader. Ramme konstruktion er lavet af en stål hjørne sektion på 50 x 50 mm. Til organisering af side detaljer har du brug for den mest almindelige 10 mm krydsfiner. Vi skal også holde fast i noget. Et rør kan bruges som et håndtag i en halv tomme.

  Luftindtaget af motoren, som sikrer køling, er det ønskeligt at beskytte yderligere, hvilket forhindrer indførelsen af ​​små partikler af sne. Bredden af ​​bilen i vores tilfælde vil ikke være mere end 65 cm, og dets arbejdsdel fjerner sporets bredde på 50 cm. Dette giver os den nødvendige manøvredygtighed og nem at flytte enheden. Nå, lad os nu gå videre til den praktiske del og overveje, hvordan en højkvalitets snerydningsmaskine er lavet med vores egne hænder.

  Et ¾ "rør kan bruges som skrueaksel. I det skal du lave en propyl, som vil rette metalbladet. Handlingsprincippet vil se sådan ud. Under arbejdet med transportbåndet vil den kasserede sne bevæge sig til bladet. Derfra vil han læne sig frem og tilbage. Det er ønskeligt at udstyre skruen på følgende måde. Monter en metal spatel og fire gummi ringe på den. Som materiale til sidstnævnte kan der anvendes et gammelt transportbånd med en tykkelse på mindst 1,5 cm.

  Det skal forstås, at skruerøret roterer i selvcentrerende lejer. Det er nødvendigt, at de er af en lukket type. Dette forhindrer fugt i at komme ind i kabinettet og øger enhedens levetid. Transmissionen kan enten være bælte eller kæde. Den første er mindre støjende, men også ikke særlig pålidelig, med fastklemning kan mislykkes.

  Skraber sneplov med egne hænder: tegninger og samling af strukturen

  Maskinkroppens vægge skal være større end selve skruen. Dette er nødvendigt for at forhindre væggene i at berøre arbejdskroppen. Normalt kan motoren installeret på snowplower på andre tidspunkter anvendes på en anden teknik. Derfor anbefales det at give en hurtig aftagelig struktur. Der oprettes en særlig platform til dette formål. Denne løsning har mange fordele. For det første er det meget nemmere at rense værktøjet efter arbejde, og for det andet, efter at motoren er fjernet, bliver apparatet mange gange lettere. Alle metalelementer kan svejses sammen, men det er ønskeligt at anvende gevindforbindelser. Forbered også tegningen, som vil guide dig, når du samler. Derefter kan enheden tages i brug.

  Med hensyn til design er denne enhed ikke for kompliceret. Det er godt til snefjernelse på sektioner af enhver størrelse. For at opbygge strukturen skal du have en drejebænk og en svejsemaskine. I princippet kan sådant udstyr findes i næsten ethvert værksted. Som grundlag vil vi bruge en benzinmotor, et gasreguleringskabel og en gastank.

  Det første skridt er at vælge emnet, hvorfra rotoren vil blive fremstillet senere. Hvis du ikke behøver at genere med dette, så kan du købe det i en specialbutik for små penge. Ydermere ligner rotoren en disk. Når det er monteret på navet, er det fastgjort til det med knive, normalt 5 stk. Monteringen af ​​knivene sker fortrinsvis ved svejsning. Bladene på bagsiden kan udstyres med stivere, hvilket vil øge effektiviteten af ​​strukturen og dens produktivitet.

  På ventilatoren er det nødvendigt at sætte på et hus, der beskytter det mod slag af forskellige elementer. Det er værd at bemærke, at forskellige ordninger til montering af hovedelementerne i snøfjernelsesmaskinen indebærer at placere cylinderhovedet i forskellige vinkler. Det er bedst for den effektive afkøling at placere cylinderen i en vinkel på 90 grader.

  Vi laver en snowplower med egne hænder

  Vores roterende snepløj er næsten klar. Det er fortsat at afslutte forsamlingen, og udstyret kan tages i brug. På rotoren er det nødvendigt at plante en aksel. Den er monteret på par kuglelejer. Fastgørelse til kroppen er bedst udført ved hjælp af en klemring og et par bolte. Direkte rotor til maskinens krop skal sikres med en klemme. Det vil også holde klemringen, hvilket er meget bekvemt. Det er ønskeligt at udstyre maskinen med aftagelige skrabere. Dette er nødvendigt for at kunne justere grebens bredde.

  I nogle tilfælde er dette en yderst bekvem funktion, som forresten ikke er tilgængelig i alle købte modeller. Sprøjtespillet i vores tilfælde vil være af størrelsesordenen 6 meter, og dette er med vægten af ​​enheden på 18 kg. Generelt vil du få en manøvrerbar og letvægtsenhed. Som du kan se, er det helt muligt at bygge en snowplower med dine egne hænder. Hvordan laver man en hjemmelavet snowplower, regnede vi ud. Nu nogle få vigtige nuancer.

  Hvis et stort og solidt element kommer ind i motoren, det være sig en sten eller et stykke is, det kan bryde ned. For at forhindre dette skal sikkerhedsbolte sættes i strukturen. Forsink ikke lejer af en lukket type, men det er allerede sagt lidt højere. Hvis du beslutter dig for at lave en snerfjernelsesenhed med egne hænder på et elektrisk drev, skal du forstå, at det kun vil fungere på korte afstande. I andre henseender er sådant udstyr mere økonomisk og mindre støjende end en benzinmotor. Men du er nødt til at vænne sig til ledningen, som vil hjemsøge dig overalt. Vær opmærksom på det materiale, der bruges i samlingen. Det skal være så let som muligt, men samtidig holdbart. Hvis enheden er for tung, vil det være problematisk at arbejde med det.

  Du kan også lave en snowplow til en motoblok med dine egne hænder. Tegninger i dette tilfælde er simpelthen nødvendigt. Det er på dem vil blive angivet de vigtigste dimensioner og design funktioner af enheden. Generelt er en sådan beslutning fornuftig, især da en sådan teknik vil bevæge sig på hjul, hvilket er meget bekvemt.

  Vi behandlede dette emne. Intet kompliceret, men det vil tage tid at bygge, så noget at købe, men nogle detaljer at skære. Når byggeprocessen er færdig, kan du bringe designet til ordre. Her refererer til kosmetiske arbejde såsom maling, polering og så videre. N. Som et resultat, vil din hjemmelavede sneslynge ikke indrømme et eventuelt køb. Men du vil spare en betydelig mængde, og i sådanne tilfælde vil du blive skrevet og vil kunne give råd til begyndere.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 7 = 2