30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Smarte møbler til små lejligheder

Transformere i vores hus. Lavet til små lejligheder

Jeg byder dig velkommen på siderne på min blog Home-ideas.ru. Som ejer af en små lejligheder, jeg er altid med stor interesse til behandling af forskellige typer af folde møbler. Jeg kan især godt lide de multi-funktionelle transformatorer, for eksempel, vende sig i sengen kabinetter, sofaer i skriveborde og andre lignende ting. Det er rart, at designere tænker om os (eller de tænker globalt - over-befolkning) og oprette disse møbler, der vil "svirp med håndleddet" et øjeblik for at omdanne vores soveværelse 10 kvadratmeter i stuen eller på kontoret.

I dag vil jeg vise de mest interessante eksempler på folding af møbler. De fleste af de præsenterede transformator senge du kan købe i butikken TRANSMEB, i Moskva. Lad os se billeder som ideer til inspiration. Måske vil nogle af dem interessere vores mænd, der selv indsamler møbler.

Lad os starte med tryllestaven et-værelses lejligheder - ophævelsen af ​​sengen. Denne slags møbler er velkendt i vores land. Løftemekanismen tillader presselejet til væggen, hvilket frigør en fri passage. Der er mange modeller af disse enheder, den mest interessante udseende model, når sengen (når monteret) er visuelt fusionerer med miljøet, såsom i dette billede af rummet af en teenagedreng hun forvandler sig til et skab.

Her er et andet eksempel på en transformator seng, naturligvis billigere. Velegnet til en studerendes værelse eller studerende i minimalistisk stil.

Forresten er der blandt de sammenklappelige enkeltsenge helt interessante ideer - for eksempel er dette temmelig klogt camoufleret under en lukket hylde eller kommode.

Jeg kan virkelig godt lide transformator sengene til små børns værelser. Se, hvilken smuk og praktisk mulighed for et barn i dette billede.

Og i dette billede ser vi en transformator af en køjeseng, en vidunderlig opfindelse til små lejligheder. På toppen er der en hylde til tøjvask.

Dette indvendige værelse med en hævet dobbeltseng til voksne ser meget stilfuldt ud. Det ser ud til, at der er endda for meget ledig plads, undrer jeg mig over, hvad var årsagen til behovet for at tage bare sådan en seng? Mest sandsynligt er det en studielejlighed.

I fremmede kilder er der en alternativ udgave af en elevator. Sengen er ikke tilbagetrukket til væggen, men på specielle guider, som en elevator, stiger over hovedet. For små smalle værelser er ideen simpelthen fremragende! Det er stadig håbet på, at dette design også er pålideligt.

Transformer: Sengbord

En interessant ide til børne- og teenageværelser er en seng kombineret med en arbejdsplads. Imidlertid er nogle eksempler egnede til voksne, for eksempel som i billedet nedenfor:

Der er flere design muligheder for disse modeller, husk den gule seng på det allerførste billede? Dens mekanisme bevæger skrivebordet ikke ned, men opad. Og så ser det ud til omdannelsen, genoplive det indre af en mættet lyserødt.

Selvfølgelig er der sammenfoldelige senge af samme design og dobbeltstørrelser.

Der er transformatorer, der kombinerer en seng og en sofa. Det forekommer ikke noget usædvanligt her - de fleste sofaer kan lægges ud og give en kajplads. Generelt er jeg enig, men når sofaen er demonteret i en køjeseng - det er imponerende.

Resten af ​​transformatorerne, fra de, jeg blev fanget, er mere almindelige og følger den samme ide som "bed-desktop". Og alligevel synes jeg, at det er bedre ikke at opfinde til vores små værelser, men at købe en almindelig folde sofa. Det koster nøjagtigt mindre end en sådan opfindelse!

Nyttige transformatorer til små lejligheder

Træt af senge? Jeg også. Men jeg ville også fortælle dig om andre typer af sådanne møbler. Jeg vil forsøge at være kortere. Da jeg skrev om emnet "Arbejdsplads i en lille lejlighed. Vi leder efter et passende sted ", så gav jeg flere varianter af foldebord. Der er mange værdige ideer på dette område, men for i dag vil jeg begrænse mig til to eksempler.

Jeg kunne virkelig godt lide denne ide om et glidebord (jeg fandt det lang tid i en oversøisk dames blog), men jeg forstod ikke, hvordan det virker. Hvorfor bruges i stedet for et ben en facade (som alt er på plads) og hvordan et sådant langt bord passer til et 60 cm dybt skab til mig, forbliver et mysterium. Jeg ville være taknemmelig, hvis nogen ville afsløre denne hemmelighed for mig.

Jeg vil gerne nævne en anden vidunderlig design opfindelse til små stuer. Det er en kombination af et blad og et spisebord i et design. Jeg har selv længe været i øje med sådan, men kun prisen er efter min mening for høj i vores butikker. Selv om der er ret anstændige muligheder i online butikker, for eksempel her og til priser 2-3 gange lavere end i almindelige butikker.

Transformerbare møbler (35 billeder)

Rationel brug af hver kvadratcentimeter er opgaven for mange familier. Alt for mange bor i små lejligheder. I dette tilfælde vil møbeltransformatoren hjælpe. Der er forskellige modeller til forskellige værelser: til et soveværelse, et køkken, en hall, et børnehave, en stue. Der er kun sådanne møbler på badeværelset eller toilet. Og det vil nok snart vise sig.

Transformérbare møbler er bekvemme, hvis rummet er lille. For små lejligheder er dette frelse. Et andet område - hvis værelset er multifunktionelt. Dette er også typisk for lejligheder med et lille område. For rummelige huse eller lejligheder er dette ikke nødvendigt. Medmindre der er tilrettelæggelse af ekstra sovepladser ved besøg af besøgende.

I enhver variant - foldet eller udfoldet - det ser godt ud

Generelt kombinerer møbeltransformatoren i en genstand to typer objekter. Desuden er de fleste af dem forbundet med sovepladser. Du kan finde: en garderobeskab, en sovesofa, en sovesofa.

Forresten, i tilfælde af et eksempel - en seng-sofa - pas på. Forveksl ikke med de stadig populære hos vores bedstemødre bløde møbler kaldet "sovesofa." Det var ikke den mest komfortable sofa, der var lagt i noget, der lignede en seng (også forresten, ikke særlig behagelig).

Her er nu sofaer-transformere

I den nuværende version er disse to forskellige objekter, der er indrettet til en. En fuld seng med en madras stiger om dagen og viser et skab og en del af bagsiden af ​​sofaen. Et blødt sæde er til rådighed. Det viser sig en sofa. Men ikke foldning, og så for at sige "stationær". Komfort til ham, som regel tilføje ekstra puder. Om natten fjernes de (der kan være en opbevaringsboks under sofaen), og sengen sænkes. Så som du kan se, er dette et helt andet møbel.

Borde kan også foldes

Der er også møbler transformer, som er forbundet med "udseende" af bordet. Og selve tabellen kan have forskellige formål:

  • til organisering af en yderligere (eller hoved) arbejdsplads
  • at øge området af spisebordet;
  • At øge arbejdsfladen i køkkenudstyr.

Der er også triple transformere. Dybest set er det en garderobe-seng-sofa eller et klædeskab-sengebord. Fra dobbelte er de kun forskellige, da kabinettet er stort på grund af den ikke-transformerede del med hylder.

Møbler transformer: fordele og ulemper

Fordelen ved møbeltransformatorer er indlysende: de besætter mindre plads end to separate emner. Det er alt sammen. Andre fordele, faktisk nr. Men der er ulemper:

  • Højere pris.
  • Samtidig kan du kun bruge en af ​​de mulige muligheder.
  • At nedbryde / folde er det nødvendigt at gøre en indsats. Ikke alle ældre eller børn er i stand til at gøre det selv. Der er en række automatiserede modeller med et kontrolpanel, men de er dyrere. Og dette er givet, og uden det, en betydelig pris for møbler transformator uden automatisk drev.
  • Til transformation anvendes særlige mekanismer. Og de kan bryde eller marmelade. Og dette er en ekstra minus.

Rationel udnyttelse af rummet er det vigtigste plus af transformerbare møbler

Generelt er alt. Hvis du stadig vil have en møbeltransformator, skal du vælge ikke kun funktionalitet og udseende. Vær opmærksom på mekanismerne. De bør være lavet af godt stål, stroke skal være let. Ved de mindste problemer ved раскладвании eller foldning er det bedre at nægte køb.

Alle senge indbygget i skabet er udstyret med ortopædiske madrasser, som er fastgjort til rammen. Dybest set møbeltransformator af denne type - foldning. I en tilstand rammes rammen lodret, den understøttes af fjeder eller pneumatiske holdere. Ligner møbler som et skab. I en anden stilling sænkes rammen og hviler på gulvet med ben. I dette tilfælde ser alt ud som en seng, der ligger tæt på kabinettet.

Den omskiftelige seng kan være skjult i væggen

Når du skal købe en elevator-seng, skal du huske at den skal ligge tæt på den bærende væg. Da designet er fastgjort til væggen, skal det modstå tunge belastninger. Så du kan ikke sætte sådanne møbler i en svag partition. Er det tilbagetrækningsmodeller, men de er ikke så mange, og de er ikke så effektive.

Garderobeskabe er forskellige i madrassens orientering i forhold til kabinets overflade. Der er modeller, der er knyttet til møblerne med en lang side, der er - en kort en. I den første version viser kabinettet sig at være bredere, den øverste del kan bruges til det tilsigtede formål - som et opbevaringsrum til ting.

Bed-transformer indbygget skab

Denne type vægtransformator er velegnet til smalle værelser. Men kun en eller en og en halv kaj kan indbygges. Denne type kaldes også en "vandret sammenklappelig seng" - den længste del er placeret langs horisonten.

Den samme type køjesengskab er arrangeret. I disse to separate senge er placeret oven over hinanden. I samlet form ser de ud som et skab.

To-etagers foldet seng-garderobe

At stige til andet niveau, sætte stigen. Dette er den største ulejlighed. For det første er det langt fra sikkert. 0 der er slet ingen skinner. For det andet skal det holdes et sted ad gangen, hvor sengene er foldet. Generelt er der ulemper. Men der er et stort plus - sparer plads er meget solidt.

Fordelene ved denne mulighed er en lavere pris. Disse modeller kræver ikke en stor kraftløfterenhed, da belastningen på mekanismen ikke er så høj. I de mest budgetmæssige udgaver kan fjedre anvendes. På grund af dette falder prisen også.

Møbeltransformator: Lodret klapseng er praktisk til små lejligheder

Der er stadig modeller, hvor sengen er fastgjort til væggen med en kort del. Sådanne modeller kaldes undertiden "lodret foldeseng". Her er prisen højere, da belastningen på mekanismen med ansvar for sænkning og løft er betydelig. Der er allerede brugt pneumatiske elevatorer, og de skal være af god kvalitet. Der er endda muligheder med automatisk drev og kontrolpanel.

I denne version er der enkelt, en og en halv og to sovepladser. Jo større størrelse, jo mere opmærksomhed skal du betale til elevatoren. Kontroller også madrasens fastgørelsessystem. Det skal være pålideligt, men samtidig give mulighed for at fjerne madrassen til tørring / desinfektion uden problemer.

Vægge med indbyggede senge (vægtransformator)

Dette er en endnu mere solid og dyr type af transformerende møbler. En del af væggen - lateral eller central - kan flyttes væk og afslører en lodret seng, der er skjult bagved den.

Vægtransformator med en faldende seng

Disse møbler har ikke mindre funktionalitet end en konventionel væg. Er det det kræver mere plads til "dybde" - så du kan flytte en del af kabinettet. Men alle hylderne er funktionelle, hvilket er sjældent i transformerende møbler. Selvom de er af lavere dybde end de kunne være i et konventionelt skab, men sengen ikke er synlig om dagen. View - forretning eller officiel, værelset kan være en stue eller spisestue. Og om aftenen, når sengen sænkes, bliver den til et soveværelse med en fuld seng.

En anden bed-transformator gemmer sig under arbejde, leg eller anden seng. Denne mulighed bruges oftest hos børn. Det er sikrere, da sengen ikke er høj, hvilket er vigtigt for børn.

Møbeltransformator: Udrulnings seng, der gemmer sig under arbejdsbordet

Vær opmærksom på billedet. Til både sengen og bordet var behageligt at bruge, og bordet og sengen blev trukket ud. Meget rimelig og kompakt. For små lejligheder - en fremragende mulighed i børnehaven.

En anden nuance: en kasse til opbevaring af tøj under sengen. I princippet kan dette sted være tomt. I dette tilfælde kan du gøre uden en glidende bordplade, da benene kan gemmes under den foldede sovekabine.

Mindst lige så mange modeller af transformerbare tabeller. For stuer er gode kaffeborde, transformere, som er lagt ud i spisestuen. Et par bevægelser og en stue bliver til en spisestue.

Metoderne til transformation er forskellige, men hovedsagelig anvendes løfte- og glidebænke. I foldet tilstand er to dele af bordpladen stablet oven på hinanden.

Der er også et transformerende bord til et soveværelse eller et børnerum. I dette tilfælde stiger skrivebordet op, og soveværelset sænkes på svinghængslet og hviler på benene. Placeringen af ​​madrassen i dette tilfælde er vandret, pladsbesparende er væsentlig. Derudover mister lokalerne ikke funktionalitet enten dag eller nat.

Dette er en god måde at frigøre området til spil i børnehaven, at organisere en ekstra seng til imødekommende gæster. Ideel til skolebørn, velegnet til studerende.

Der er mere solid i udseende muligheder, der kan sættes, for eksempel i stuen eller spisestuen. Igen, for at imødekomme et stort antal gæster.

Lodret sengebord. Denne type transformerbare møbler er ikke særlig almindelig, men kan hævdes i små lejligheder

Denne møbeltransformator kan kaldes en bord-seng-garderobe. Da mere komplekse modifikationer indeholder flere sektioner med hylder på siden. Med et stort lofthøjde kan der være på toppen, over sengens niveau, lavet hylder med døre - for at opbevare sjældent brugte ting. Denne mulighed er nyttig, hvis du ikke har et påklædningsværelse, hvor ting, der ikke er sæson, gemmes.

Der er bordtransformere til køkkenet. I nogle anvendes samme princip som i velkendte bogtabeller. Til hovedarbejdsområdet lægges der noget "stykke" på en eller anden måde fast på hovedbordet.

Spisebord-transformer til køkkenet

Denne møbeltransformator er god til en-rums småboliger af gammel konstruktion, hvor hvert centimeter er på kontoen. Når folk er få, kan det foldes. Om nødvendigt øges området.

En del af de glidende bordplader kan have støtte på benene, nogle hænger i luften og læner sig på styrene

Der er også skriveborde med udtrækkelige bordplader. I dette tilfælde skal du også være opmærksom på fixeringssystemet. Det har en betydelig belastning, så der skal være en sikkerhedsmargin. Det giver et godt metal og et pålideligt system af ruller, hvor bordpladen strækker sig.

Forøg det nyttige område af bordet i køkkenet

En anden slags metal er vigtigt for køkkenet, som bruges til at lave guider. Det skal i det mindste være galvaniseret metal, men bedre - rustfrit stål. I ekstreme tilfælde, for budgetmodeller, er farvningen af ​​pulver malinger egnet. Det kan ikke siges at det er meget billigere end den samme galvanisering, men det giver flere muligheder for farve.

En anden type møbler-transformere - sofaer. Alle kender den gamle model - en sovesofa. Men det handler ikke om hende. Dette er ikke særlig godt, selv om det er en udbredt mulighed. Der er mere interessant.

Denne type møbeltransformator er en radikal forskel fra den gamle model: En fuld seng er omdannet til en ikke mindre komplet og komfortabel sofa. Sengen i denne version er fast lodret, hovedsagelig madrasser en og en halv og dobbelt.

Den mest almindelige version af sofa-transformeren

Operationsprincippet er det samme som i skabet. Sofaen er permanent monteret, sengen er fast hævet og kan polstres med en blød klud i sofaens pude, bagens rolle udføres af puder. Før de går ud, fjernes de, sengen sænkes, hviler på sofaen og hviler på de forlængede ben. Hyljen kan spille legens rolle (som i billedet ovenfor).

Der er en anden slags af sådanne møbler: et skabs- sovesofa. Ud fra ovenstående adskiller det sig kun i det faktum, at ved siden af ​​det også er fastgjort sektioner med hylder eller skabe. Med tilstrækkelig lofthøjde kan hylderne / skabene være over sengen.

For børns værelser er en god mulighed - en sofa, der omdannes til to senge, placeret oven over den anden. I denne model er en kompleks mekanisme involveret, så omkostningerne ved sådanne transformatorsofaer er ret store.

Sofaen bliver til en to-etagers seng

Men modellen er meget behagelig. Både sofaen og sengene er komfortable. Sammenlignet med en traditionel køjeseng, ikke så "masser" plads, og sparer det ikke mindre.

Sofa med bord. Denne mulighed er ret eksotisk. Dens funktionalitet er ikke så høj. Men som en variant af ikke-standardmøbler, er det godt. Sofabordet har en bevægelig ryglæn lavet af træ (eller dets erstatninger) eller plast. Mens møbeltransformatoren bruges som polstrede møbler, er der ingen eksterne forskelle. Hvis det er nødvendigt, smides ryglænet fremad, hvor det hviler mod gulvet.

Sofa bord. Kan installeres på verandaen - som et sted for hvile eller mulige sammenkomster

Typisk har en sådan omstillelig sofa en anden brugsform: den nedbrydes i en seng. En ekstra osmann er skubbet ud under sædet. Det er, det er en 3 i 1 mulighed.

En anden version af den konvertible sofa er et modulært design. Dette er ikke helt det, der blev beskrevet før. Alle bløde møbler er opdelt i segmenter, som kan dokke sammen på forskellige måder.

Modul konvertible sofa

Typisk er sofaen selv glidende eller foldet. Den installeres permanent, og mindre mobile enheder kan bevæge sig. Ofte har de videoer.

Der er flere transformere, som er vanskelige at tildele til møbler. For eksempel, en hylde, der bliver til et lille bord. Ideel til et walk-through rum, hvis der ikke er nogen steder at sætte et stationært bord, og der er kun et stykke væg i passagen.

Hylder, der bliver til et bord - i hvert fald original

Ikke mindre original løsning er et billede eller et spejl, der bliver til et bord. I dette tilfælde er bordpladen fastgjort til væggen ved hjælp af løkker. På bagsiden af ​​dens overflade (som i hævet tilstand bliver fronten) er et spejl eller billede fastgjort.

Spejlet på væggen bliver ..

Benene er lavet i form af en rammeramme. Når bordet er nødvendigt, kastes det tilbage. Når det ikke er nødvendigt, er de igen fastgjort til væggen. Dette er også en af ​​de meget gode muligheder, hvis bordet kun kan installeres i indgangsområdet. Ideel løsning til nogle små lejligheder.

kvinders online magasin mixfacts.ru

Alt materiale på dette site er beskyttet af ophavsret og beslægtede rettigheder og må ikke gengives eller på nogen måde bruges uden skriftlig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten, ved at placere et aktivt link på forsiden af ​​portalen mixfacts.ru siden de anvendte materialer. For indholdet af salgsmaterialer er redaktionen ikke ansvarlig.

Alle artikler på hjemmesiden er informative, ikke anbefalende. Ikke selvmedicinere, kontakt din læge rettidigt.

Webstedet kan indeholde indhold, der er forbudt for visning af personer under 16 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

59 + = 62