30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skumvægge til begyndervideo

Video lektioner om puttying vægge med dine egne hænder til tapet og maleri

Vægpudsning er et af de vigtige faser, inden du slutter med materialer som maling eller tapet. Bemærk at disse værker ikke er meget komplicerede, men der er stadig brug for visse viden og færdigheder her.

Ellers risikerer du at få noget helt uforståeligt i stedet for den forventede flade overflade. En af mulighederne for at tage en sådan lektion er at se under videoen om, hvordan man kan putte væggene.

Lignende poster er meget tilgængelige på internettet. At afhente noget virkelig værd er temmelig vanskeligt, men det er alligevel muligt. Her er vi vist en mesterklasse om at lægge på hånden næsten glatte vægge. Arbejdstagerens opgave er at anvende et temmelig tyndt lag og glatte det.

For en nybegynder selvlært mester er det helt muligt at lære nogle færdigheder ved at anvende en færdigstilt kit med en lille spatel på en stor spatel og sprede den over overfladen.

Forberedelse af væggene til tømning før yderligere maling eller vægpapir er ikke kun i perfekt glathed (selvom de fleste videoer kun fokuserer på dette). Eksempelvis viser videoen professionelt arbejde med kittet, men der er ikke sagt noget om den obligatoriske priming af både substratet og hvert lag af kittet selv.

Her er nogle punkter, du har brug for at lære af hjertet, som en skole lektion, og undvære:

  1. Skræl tapetet og maling til gipset. Hvis du ikke kan gøre det med improviserede midler, bruger vi tungt artilleri - en slibemaskine.
  2. Undersøg den "nøgne" base for ujævnheder (gå med niveauet), revner og dårligt klæbende gips.
  3. Skyd ned, hvad der næsten ikke holder, rengør væggene af oliefletter, snavs og støv.
  4. Prime med en sammensætning af dyb penetration, som vil styrke det gamle gips og forberede substratet til kittet.

Når du har brug for en ideel ensartethed

Herefter kan du fortsætte til yderligere arbejde. Nedenfor kan du se en video tutorial om, hvordan du korrekt anbringer kitt på væggene med dine egne hænder ved hjælp af en rulle. Denne teknologi er ret sjælden, men det begrunder sig selv, fordi det er meget lettere at arbejde med en rulle end med spatler. Men sidstnævnte her vil heller ikke være overflødig, for at glatte væggen vil få dem. Nogle gange bliver det nødvendigt at justere væggenes hjørner, så overfladen er rigtig perfekt.

Bemærk at færdigbehandling af vægge med nivelleringsforbindelser kun er nødvendig for limning af dem med tapet eller maleri. Flisen eller dekorative gips er undemanding til basen. Små forskelle i niveau, samt pits eller tubercles er perfekt maskeret med klæbende løsninger til fliser eller det mest dekorative gips.

Men med tapet og især maling vil dette nummer ikke fungere. Samtidig er tapet mere tolerant over for kvaliteten af ​​substratet. Derfor har de ikke brug for perfekt glathed, især for tætte. Deres tekstur vil skjule de mindste huller. Se på videoen af ​​trowelling af væggene under wallpapering, og alt vil blive klart for dig.

Meget af arbejdet vil afhænge af hvilket værktøj du bruger. Til arbejde har du som regel brug for:

De fleste foretrækker at spare på spatler, og så spekulerer på, hvorfor resultatet er en bølgete væg.

Alt er ret simpelt - med et lille pres, et spinkelt værktøj med et blødt håndtag bøjer, hvilket gør en pothole i putty-løsningen, som vi ikke umiddelbart ser. Men efter afslutningen af ​​arbejdet, når man inspicerer overfladen med en lampe, er alle manglerne på ansigtet. Som et resultat - et andet lag af jord og kitt og et urimeligt spild af penge, som kunne undgås.

Se på den fremragende video af den korrekte vægpudsning og vær opmærksom på mesterens værktøj (han er en udlænding). Han arbejder som en falk, ikke som en spatel. Men kvaliteten af ​​arbejdet er fremragende. Vær ikke opmærksom på kommentarerne, da de ældre mesters bevægelser taler for sig selv. Dette er en rigtig lektion om, hvordan man korrekt arbejder med kittet.

Varianter af arbejde med kittemixer er mange. Hver mester - professionel eller selvuddannet - forsøger at komme med noget nyt for at gøre sit arbejde lettere. Men kun ægte fagfolk forsøger at gøre alt på samvittighed. De vælger et kvalitetsværktøj og materiale.

Hvis du vil lære at reparere i din lejlighed eller hus med egne hænder, så skal du mestre nogle færdigheder. En af mulighederne er at få en visuel lektion fra en velkendt reparationsbygger. Han kan også fortælle om kittens værker i detaljer og vise, hvordan man maler korrekt.

Husk også at nivelleringen af ​​væggene med et kitt til maling skal gøres mere omhyggeligt end under tapetet, dette er tydeligt vist i den sidste video. Se det omhyggeligt, da manden fortæller alt og viser det i detaljer.

Del med dine venner:

For at vaske strækloftene matte, blanke og stoffer Ingen vil argumentere for, at den mest praktiske, smukke og fashionable loftsbelægning i moderne udsmykning er stræklofter. Sådanne belægninger kræver kvalitetspleje.

Hvordan man laver et to-niveau loft fra gipsokartona egne hænder: video lektioner fra mestere Loftet fra gipsplade har længe været almindeligt i moderne private hjem og lejligheder. Men for at komme op med sit design og implementere det i livet er det ikke muligt for mange. Moderne mestre, der er vant til at lave alle former for typing, tænker sjældent på resultaterne af deres arbejde.

Hvilken farve til loftet er bedre: rådgivning til valg Før eller senere i livet skal vi hver især gennemgå en reparationstest, hvor den sværeste opgave er at male loftet. I dag i bygningen butikker så et stort udvalg af forskellige midler til farvning lofter, at hovedet er rundt. Og hvilken af ​​dem at vælge?

Hvordan laver man et hul i væggen og hvordan? Livet præsenterer ofte overraskelser for os, og ikke altid er de behagelige. Før eller senere sker der for os alle de forskellige indenlandske problemer, der skal løses alene. Det er usandsynligt, at nogen vil vende sig til specialister, hvis der dannes et hul på væggen.

Hvordan man sætter væggene i stykker - sving for sving

Glatte vægge er en egenskab for god reparation, men det er dyrt at ansætte en brigade. Sætning af væggene med egne hænder er ikke så svært at det ikke kan håndteres. Det er vigtigt at konsekvent udføre alle handlinger. Umiddelbart få den ideelle væg til maling er det usandsynligt, men under tapetet kan du gips uden meget besvær. Og for at hjælpe dig med at beskrive processen, fotos og videoer.

Hvad er og hvornår skal du bruge det?

Putty - er forberedelsen af ​​overflader til finish efterbehandling. Med sin hjælp skal du sørge for, at væggen var (eller så) helt flad. Den påføres på relativt fladt overflade. Hvis du skal niveauer væggene, tag hjørnerne på 90 °, gør det med gips eller gipsplader. Putty til dette er ikke beregnet.

Putty sælges i en bred vifte

Ud over plaster består putties af en astringent, et fyldstof og additiverne, der giver dem særlige egenskaber. Fra plaster skelnes de ved hjælp af aggregater - sandfine fraktioner. Bindemidlet anvendes i to typer - cement eller gips, undertiden tilsættes kalk til dem, polymertilsætningsstoffer. Derfor er kittet gips og cement.

Der er også polymerfyldstoffer - akryl og latex. De er skabt på basis af syntetiske stoffer, hvis egenskaber varierer afhængigt af tilsætningsstoffer. De er ikke naturlige, men har en længere levetid, de modstår også flere cykler af frysning / optøning. For facadearbejder er det bedre at vælge dem. I værelserne er de ikke det bedste valg, da de har en lille dampgennemtrængelighed, der kan forårsage fugtigheden af ​​væggene, udseendet af svamp og skimmelsvamp. De er bekvemme, fordi de kan bruges på træ- og metaloverflader.

Kort beskrivelse af polymerplasters egenskaber

Efter ansøgningstypen er alle putties opdelt i to typer: start og efterbehandling. Ved starten anvendes korn af større størrelse, 0,3-0,8 mm. På grund af, at overfladen er lidt ru. Påfør dem i første fase for at forsegle fordybninger og revner. I efterbehandlingskompositioner er sand praktisk talt støv med et meget fint korn på 0,1-0,3 mm. Dette gør det muligt at opnå en glat overflade.

Cementplaster - anvendelsesområde, fordele og ulemper

Cementplaster er billigere end gipsplaster, de kan påføres i et tykkere lag - nogle kompositioner op til 10 mm. Efter blanding (omrøring med vand) kan anvendes i ca. 3 timer. Kompositionens plasticitet påvirkes af temperatur og fugtighed. Normalt er det angivet til + 20 ° C og fugtighed 60-65%.

Cementplaster er universelle. De bruges både til indretning indenfor og udenfor. Desuden er de fleste facadesammensætninger lavet på basis af cement, da de modstår flere afrimnings- / frysecykler og skaber en stærkere overflade. De føler sig også bedre i vådrum. Hvis du har brug for at giple badeværelset eller køkkenet, skal du bruge en bedre sammensætning baseret på cement.

Cement gips kan være hvid, kan-grå

Efter farve kan cementplaster være grå, hvid og ultrahvid. Det afhænger af den anvendte cementtype. Hvide forbindelser er dyrere, da dyrere mærker anvendes, fordi hvid ofte gøres med færdigblandinger.

Manglende cementplaster - en lang periode med indstilling - et par dage til fuldstændig tørring - dette er normen. Før du anvender det næste lag, skal det tage flere timer. Fra 2-3 timer med et lag på 1 mm, op til 24 i en tykkelse på 6 mm. Da det sjældent er muligt at opnå en jævn overflade over et enkelt lag - der kan være tre eller flere - vil kittet med cementplastre vare i lang tid. Af denne grund er deres popularitet lav nok.

Gipsplaster, deres egenskaber

Anvendelseslaget for gipsstikket - 0,5-10 mm afhængigt af typen. De tørrer meget hurtigere, hvilket positivt påvirker færdiggørelsens arbejde. På den anden side bør den blandede forbindelse anvendes inden for 30-60 minutter, så de blander sådanne putties i små portioner. Det er ikke særlig praktisk. Hvis du sætter væggene sammen for første gang, start med lille æltning. Afgør gradvis hvor mange gange du kan træne. Bemærk også, at forbruget af startgips er mere end endt - lagets tykkelse er anderledes og gør ikke fejl i volumenet.

Gipsplaster uden modificerende additiver er designet til tørre rum. Der er også sammensætninger til fugtig, men dette er nødvendigvis angivet på emballagen, da de indeholder hydrofobe additiver.

Gipsplaster anvendes let

På trods af den højere pris og kort holdbarhed af den låste del er gipsbaseret gips nu mere populært. De er mere plastiske, med deres brug er det lettere at opnå overfladenes smidighed, det er lettere for dem at arbejde sammen med begyndere og fagfolk. Hvis der ikke er kendskab til vægge, skal du bruge gipsforbindelser.

Teknikken til at anvende plaster er den samme for enhver sammensætning. Det er kun vigtigt at overholde den formulering, der er angivet på pakken (forholdet mellem vand og tørvægt) og den tid, den skal bruges til. Resten af ​​gipsteknikken er den samme.

Arbejdet starter på et tørt og rent fundament. Hvis der er en gammel belægning, kan alt, der falder ned, skrapes, sprækker dilateres, fjern skruer og negle, rester af tapet og andre belægninger.

Da det er trist, skal du fjerne både maling og hvidvask. Maling af den grund, at hendes kitt stikker hårdt, og hvis den stikker, kan den senere falde. Hvidvask er fjernet, fordi det er løs. Med den efter primeren er koblingen normal, men efter et stykke tid begynder målingen at knække og skrælle. Hvis du ikke ønsker at ombygge loftet eller væggen et og et halvt år senere, skal kalk rengøres.

Sådan ser den forberedte overflade ud

Efter at den gamle belægning er fjernet, fjern støv. Hvis der er en industriel støvsuger, kan du bruge den (husstanden kan ikke brydes). Hvis der ikke findes noget sådant udstyr, kan du først gå med en tør besætning, så med en børste og endelig - med en lidt fugtig klud samle resterne.

Primering af vægge under gips anvendes til at sikre, at materialerne bliver bedre klæbet. Dens anden opgave er at reducere mængden af ​​fugt absorberet af substratet. Dette er meget vigtigt på porøse overflader som mursten, tørpudset mur osv. På løs og tilbøjelig til knusende vægge anvende specielle sammensætninger af dyb penetration. De binder partiklerne af materialet til sig selv, hvilket øger substratets samlede styrke.

Primer er bedre ikke at lade

For at få et garanteret godt resultat, er dette trin bedre ikke at gå glip af. Selv om primere koster meget.

Primers sælges enten i form af færdige blandinger eller i form af flydende koncentrater. Den anden type kræver yderligere fortynding med vand. Læs i hvert fald vejledningen omhyggeligt før brug og følg det nøje.

Normalt er teknologien som følger: En sammensætning hældes i beholderen fordelt over overfladen med en børste eller rulle. På vanskelige steder - hjørner og bøjninger, passeres grundigt af børste. Hvis der kræves to eller flere lag, anvendes de efter at den forrige er tørret helt.

Direkt til væggens tømning vil der kun være brug for to spatler. Et stort, med et langt blad (300-600 mm) og en lille. En lille sammensætning tages ud af beholderen og fordeles over et stort blad. De fjerner også resterne fra bladet og fordeler dem igen langs kanten. Der kræves en stor spatel direkte til fordeling af sammensætningen langs væggen.

To spatler er nødvendige

Bladet af en stor spatel skal være lavet af rustfrit stål. Det skal være fleksibelt uden jags og ridser. Hvis du ser på det "i profil", kan du se, at dens ender er let bøjet i en retning. Dette blev gjort specifikt til kit når væggen eller loftet på overfladen af ​​bandet ikke vises på klingen kanter. Og du kan arbejde direkte med en spatel, men på samme tid fra de bands, du ikke kan slippe af med, som et resultat - efter tørring, er du nødt til at sammenligne dem, og dette arbejde er lang og støvede.

Et andet behov er en beholder, hvor kittet er jorden og en byggemixer eller en boremaskine med blanderhoved. Kapaciteten er bedre at tage en plastik - en spand eller et bassin med høje sider. Vær opmærksom på bundens form. Overgangen fra bunden til væggene skal være glat. Derefter kan du blande hele sammensætningen uden rester og klumper.

Generelt siges alt, men vi vil koncentrere os om processen og rækkefølgen af ​​værker. Første kittede æltning. Skovlen hældes i vand, der tilsættes tør sammensætning til det og sørger for, at der ikke er nogen klumper. Nogen tid skal du vente til hele massen bliver våd, så kan du røre. Æltningen kan være mekanisk eller manuel. Dette er angivet på pakken med kitt. Når du har opnået en homogen sammensætning uden klumper, kan du begynde at arbejde.

Først dækker store uregelmæssigheder

Påfør kittet på væggen med en stor spatel. Sammensætningen er overlejret på den lille, hvilket danner en rulle ved kanten af ​​bladet, der er to til tre centimeter bredt og omkring en centimeter i højden. Hvis sammensætningen er tyk, kan du tage en opløsning mere, hvis den er flydende, kan den flyde, fordi rullen er lav i størrelse.

Trin 1. Start kittet. Hvis der er store uregelmæssigheder - mere end 3 mm, bliver de først dækket med startkittet. Hvis uregelmæssighederne kun er på steder, lukker de kun dem og bringer dem til samme niveau som overfladen. Hvis der er mange af dem, bliver du nødt til at putte hele overfladen. Ved arbejde er det tilrådeligt ikke at overskride den maksimalt tilladte tykkelse af laget, ellers kan der være revner eller finishen falder af. Hvis der ikke er nogen signifikante ujævnheder, kan du undvære dette lag. Men i dette tilfælde vil udgiften på målstregen være større, og det koster mere end starten.

Tykkelsen af ​​kittens lag, som forbliver på væggen, reguleres af spidelens vinkelvinkel. Hvis den er stærkt vippet til væggen, forbliver laget tykkere, hvis vinklen er tættere på den lige (60-70 °) - den kan være 1 mm.

Der er en anden teknik til at anvende kittet. Det hedder "på scuffle". I dette tilfælde skal spatelen være vinkelret på væggen. Som et resultat er kun porer, bånd og andre defekter maskeret, forbruget er minimalt. Men denne teknik virker kun på flade vægge uden geometriafvigelser. Plastering af ujævne vægge med forskelle på mere end 1-2 mm ved denne metode er umuligt.

Trin 2. Juster det første lag. Efter at startlaget er tørret (klokkeslættet er angivet på pakningen), tages der sandpapir til slibning, og de mest fremtrædende uregelmæssigheder afholdes. Ofte er disse bands, men uerfarenhed kan også forekomme i bakkerne. Når poleringen er færdig, fjernes støvet fra væggene med en kost, så tørres de med en tør børste.

Strip uregelmæssigheder med sandpapir

Trin 3. Afslutning af kittet af vægge. På de rydde vægge anbringes et lag af færdigbehandling, en tykkelse på ikke mere end et par millimeter. På dette stadium skal du allerede forsøge at få en glat overflade, nøje at kompensere sammensætningen. Lad tørre.

Trin 4. Justering af de efterfølgende lag. Til dette trin skal du tage et gitter med en mindre celle. De forsøger at få en jævn overflade. For et godt resultat er god belysning nødvendig. Derudover kontrolleres manglen på fejl ved håndfladen.

Det er alt sammen. Derefter gentages trin 3 og 4, indtil resultatet opfylder dig. Lidt om, i hvilket omfang det er nødvendigt at niveauere væggene. Det hele afhænger af den type finish, du har valgt. Hvis væggens tømning er lavet under tapetet, er der ikke behov for at opnå perfekt glathed. Selv de tyndeste tapeter gemmer små forskelle. Mindre krævende på overfladen af ​​flerlagspapir tapet - duplex eller triplex. En mere ensartet base er nødvendig under den ikke-vævede base, såvel som for alle vinylskæringer undtagen skummet og tekstureret.

Krav til kitt til maling over. Maling skjuler ikke selv de mest ubetydelige fejl, derfor er det nødvendigt at udligne til en ideel tilstand. Det kan tage op til seks meget tynde lag.

Hvordan man laver glatte hjørner

Flere måder du så i videoen - det er bare godt at skyde massen fra selve hjørnet. Det ser ud til, at alt er simpelt, men i praksis viser det sig vanskeligt og ikke meget glat. Der er specielle hjørne trowels til de nybegyndere plasterers for ydre og indre hjørner.

At sætte et hjørne i et hjørne, de bruger det, fjerner overskydende og danner en ideel linje. Det er lettere at arbejde med dem.

Spatler til at fjerne lige vinkler med kitt

Video: Sådan tømmer væggene ordentligt

Princippet om puttying er simpelt, men hvis du ikke ved, hvordan man håndterer spatler, vælger kittet, forbereder vægge, vil resultatet blive deprimerende. Især vi råder dig til at se video materialer til nybegyndere, der endnu ikke ved, hvordan man korrekt putty væggene. Selv om der er anbefalinger, der vil være nyttige for mere erfarne mestre.

I videoen, som er vist nedenfor, gives der tips til begyndere på vægge. Shpaklevka hjørner er vist, hvordan man hurtigt kan sætte:

Denne video afslører hemmelighederne i beherskelse, når man arbejder med kitt:

Der er sådan en metode til puttying - ved hjælp af en rulle. Denne video bruger polymere kit:

Og så vil du se, hvor hurtigt du kan sætte væggen. Processen udføres på få minutter:

Ovenfor kan du se, hvordan du sætter en rulle, og i den næste video sætter du på med en pistol. Dette øger hastigheden på arbejdet betydeligt:

Overfladen af ​​væggene er let at tømme, hvilket ikke kan siges om hjørner og skråninger, som også kræver behandling. På teknologien af ​​værker nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 40 = 43