30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skuffer i badeværelset

Hvordan man vælger en funktionel badeværelse kasse

Badeværelset i enhver lejlighed udfører en række funktioner. Først og fremmest er dette stedet for daglige hygiejneprocedurer i anden og tredje - for opbevaring af snavsede tøj og opbevaring af husholdningskemikalier. Det er meget vigtigt at harmonisk placere badekasser til vaske- og sanitetsudstyr i ét rum.

Badeværelsesmøbelsæt

Sådan vælges en funktionel kasse til et bad

Der er mange møbler til badeværelset. Headsets, separate hængende og gulvelementer med dimensioner designet til både store rum og kombinerede badeværelser. Enhver farve, materialer, typer, lavet udelukkende eller i en budgetvariant. Hvad er de kriterier, du skal følge, når du vælger en badeværelse skuffe?

Hængende skuffer på badeværelset

 • ophængt kabinet;
 • gulvskab;
 • blyant taske;
 • reoler;
 • natbord;
 • tøjvask kurv;
 • indbygget garderobe;
 • arrangører.

Lad os overveje hver type separat.

 1. Et vægskab er et uundværligt møbel i små rum med en tæt besat gulvflade. Passer perfekt til opbevaring af rene badehåndklæder, husholdningskemikalier, personlig pleje. Dørene på kabinettet svinger eller glider, hvilket også er meget vigtigt i et trange rum. Et spejl kan integreres udenfor døren. Højden af ​​fastsættelse af sådanne møbler er planlagt med fokus på familiemedlemmernes bekvemmelighed.
 2. Gulvskab - godt kombineret med ophængte møblerelementer. Nogle gange er det kastanje, hylde eller blandet type. Det bør have en kasse til opbevaring af snavsede tøj, samt husholdningskemikalier og sanitær rengøring af lejligheden. Personlige hygiejniske forsyninger af familiemedlemmer kan placeres på toppen af ​​kabinettet øverst i særlige arrangører.
 3. Pencil etui til et badeværelse er den optimale løsning til smalle badeværelser, når møbler ikke mister sin arbejdsplads på grund af at strække sig i vækst. Funktionalitet er den samme som for udendørs møbler, en ekstra bonus kan være et indbygget spejl og hylder til opbevaring af tandbørster, pastaer, razors bag skabsdørene og ikke i syne.
 4. Racket er faktisk det samme blyantshus med velventilerede og let tilgængelige hylder. Af plusserne - luftens rummelighed og mindre traumatisk fare. Af minerne - fuld synlighed af kabinets indhold.
 5. Skuffen med skuffer i badeværelset er indbygget under vasken. En god løsning for at spare plads. På grund af VVS i det er det svært at organisere rummet. I dette tilfælde kommer forskellige arrangører til hjælp, som kan placeres på kabinets vægge indefra og på skabets svingdøre.
 6. En vasketøjskurv - kan være et selvstændigt element og kombineret med interiøret eller være en arrangør til andre badeværelsesmøbler. Store og dybe fletter er designet til at opbevare beskidt tøj, små og mellemstore - til opbevaring af håndklæder og badekåber.
 7. Et indbygget (eller hemmeligt) skab er monteret på plads eller tilpasset til dette formål pencil tilfælde, hvis badeværelset har konstruktive nicher. For effektivt at bruge rummet er en rille i væggen suppleret med hylder, skuffer, hængslede døre. Kabinets indvendige størrelse og funktion er afhængig af niches originale dimensioner. Under alle omstændigheder er dette en rimelig løsning til optimering af badeværelset.
 8. Arrangørerne er vidunderlige assistenter til bestilling og indførelse af alle de nødvendige ting i forbindelse med badeværelset. Kurve, kasser, skuffer, bøjler, små hylder, coasters, holdere og andre varianter af arrangører vil kunne organisere det lokale opbevaringssted for badeværelsetilbehør og andre midler på den mest funktionelle måde, især hvis de bruges sammen med andre typer møbler.

Beholdere til vaskeri

Et badeværelse er et sted med høj luftfugtighed

Særlig opmærksomhed ved valg af møbler skal vendes til de materialer, hvorfra den er lavet. De mest populære materialer er:

 • plast;
 • træ, MDF, spånplade;
 • gipsplader vandafvisende;
 • Rattan-bambus;
 • metal;
 • glas.

Oftest er de hængende skuffer i badeværelset lavet af plastik. Dette forklares af materialets vandafvisende og kemiske neutralitet. Af minerne - designens skrøbelighed og skrøbelighed.

Curbstones under drænene er lavet af et mere holdbart materiale - træ eller dets derivater: et spånplader eller en fiberplade. Men som lining af kassen anvendes plastikpaneler for at beskytte materialet mod at blive vådt. Træ møbler er holdbare, selv om det er bange for fugt, men MDF og spånplader under påvirkning af vand kan i sidste ende begynde at adskille.

Våd dampspartikler opsamles på overfladen af ​​panelerne af ophængte møbler. I en lang periode med hængslede kasser er det nødvendigt at afskære badekarret fra andet rum med et vandtæt gardin.

Gipsvæg er et af de mest kontroversielle materialer til brug på badeværelset. Og selvom den findes i vandafvisende modifikation, skal den bruges med forsigtighed. Han har en enorm minus - hans skrøbelighed. Til opførelse af hængende skabe eller skuffer er det bedre at vælge et andet materiale. Men for indlejret i niche designene vil det gøre.

Naturlige materialer af bambus og rotting er bemærkelsesværdige for opbevaring af tøjvask. Deres holdbarhed afhænger af imprægnering med vandafvisende materialer og omhyggelig indstilling. De er gode arrangørkasser.

Curbstones eller skuffer under vasken i badeværelset er nogle gange lavet af metal. Den er lavet med speciel sprøjtning eller krom. Sådanne møbler ser meget stilfuldt ud. Det vigtigste - ikke ridse overfladen. Disse møbler er meget dyrere end plastik.

Et andet usædvanligt materiale er glas. Det producerer ganske interessante og avantgarde designs. Hærdet glas bruges til møbler, men det er stadig farligt at droppe tunge genstande på den. Og glasset har endnu en funktion - på det, som et spejl, kan du se alle pletter og pletter, og glasbokse skjuler ikke deres påfyldning.

Når du udstyrer dit badeværelse med møbler, skal du overveje den sikre fastgørelse af kasser og elektrisk isolering af lamper og stikkontakter. Tæl længden af ​​skufferne i åben tilstand, bredden af ​​lågernes døre. Forestil dig, hvordan alt dette vil være placeret på et lille område af badeværelset. Jo mindre plads til forsøg, jo mere opmærksomhed skal du være på detaljer.

Idéer til organisering af pladser til opbevaring i badeværelser

Et smukt, hyggeligt, rummeligt badeværelse, hvor alt er placeret med rationalitet og praktisk er drømmen om nogen af ​​os. I store badeværelser til at organisere steder at opbevare de nødvendige forsyninger er ikke svært og kræver ikke særlig opfindsomhed. Men med arrangementet af små badeværelser, skal du ofte løse problemet med mangel på ledig plads til hylder, skabe, kommoder. Men efter at have vist kreativ fantasi, efter at have lyttet til råd fra designere og bygherrer, kan du omdanne badeværelset til et originalt rum:

Der er mange måder at udstyre badeværelset med specielle steder til opbevaring af genstande. Med den korrekte organisering af rummet kan du kompakte placere en masse nyttige og nødvendige ting.

Traditionelle metoder til lagerudstyr

Den nemmeste måde er at samle færdige håndvaske med kantsten. Men ikke altid udformningen af ​​rørledninger og slanger er det muligt at bruge standardmøbler, så de fleste beboere skal beskæftige sig med individuelle projekter i opbevaringssystemet.

Den enkleste løsning er at designe modulære hylder fra flere kasser med kubisk form. Denne mulighed er den billigste og er helt tilgængelig for alle:

Konventionelle stativer kan varieres med hylder af forskellige størrelser, konfigurationer. Sådanne åbne strukturer ser meget imponerende og usædvanlige ud:

Det mest populære og traditionelle sted hvor du kan placere flasker med hygiejneprodukter, kasser og pakker med vaskemidler, håndklæder og meget mere er pladsen under håndvasken:

Indbyggede skabe med døre harmonisk kombineret med åbne hylder til opbevaring af håndklæder og andre ting:

For bedre bekvemmelighed er det bedre at arrangere hylder med håndklæder ved siden af ​​håndvask eller brusebad:

Under vasken er det let at arrangere skuffer, adskilt af partitioner - det er en glimrende mulighed for at holde alle de nødvendige varer i orden. Konfigurationen af ​​interne kasser kan være meget forskelligartet, afhængigt af om du gemmer varer i vandret eller lodret position:

Kasser under håndvaske kan udstyres med metalstænger, på hvilke håndklæder kan trækkes:

Inddragelige hylder på udtrækkelige mekanismer er meget praktisk og praktisk: du kan få de fjerneste ting:

Meget bekvem og kompakt udrulningsbokse med lodret måde at lagre objekter på:

Sådanne lodrette stativer kan udstyres med ekstra udtag til hårtørrere, stylere og andre enheder:

Indbyggede møbler er meget praktisk og praktisk, da det er skabt direkte til et bestemt projekt og tager højde for alle nuancer af planlægning. Et stort indbygget opbevaringssystem, hvor der er åbne hylder, og skabe med døre, og skuffer vil indeholde alt nødvendigt tilbehør i rækkefølgen:

Opbevaringsområder kan være et system, der kombinerer individuelle skabe under vasken og indbygget i hyldernes skuffer, kommoder og skabe:

Symmetrisk placeret nicher er perfekte til at arrangere hylder. De vil give et komplet udseende til interiøret på badeværelset:

Enhver uddybning i badeværelset kan også bruges til tilrettelæggelse af stande og hylder. Denne metode kræver ikke søgning efter ekstra plads og byggematerialer:

Sådanne stande kan være placeret i nærheden af ​​badet eller brusebadet. Dette er meget praktisk, fordi Hylderne udgør en monolitisk enhed med vægkonstruktionen. Hvis du trimmer dem med det samme materiale som væggene selv, så er disse mini-nicher nemme at rengøre fra forurenende stoffer:

Ved hjælp af indbygget design med hylder og skabe er det nemt at skjule eventuelle fejl i rummet, rørene, målere og andet udstyr:

Console strukturer til at placere bad tilbehør og forskellige kosmetik er den mest egnede mulighed for små værelser. Hylderne kan være lavet af forskellige materialer.

I loftets stil (det kaldes også industrielt), vil metalstrukturer passe organisk:

Hylder af træ ser meget stilfuldt ind i badeværelset og er egnede til økologiske og rustikke stilarter:

Glas hylder, udstyret med ekstra belysning, skabe en vægtfølelse og vil være passende i enhver stil:

Konsolmoduler er praktiske og rationelle: de tager ikke meter fri plads, rod ikke pladsen, de kan placeres på eventuelle frie områder af væggene i bunden og i toppen:

Suspended curbstones, der er placeret under håndvasken, er ikke kun et kompakt opbevaringssted for ting. Sådanne modeller gør det muligt at sidde komfortabelt nær vasken:

Hvis kommode med et konsolsystem er stort nok, skal du oprette yderligere understøtninger ved kanterne. Afstanden fra gulvet til boksens begyndelse kan også bruges som ekstra lagerplads, f.eks. Ved at installere en gitterstand:

Normalt forbliver væggen over toilettet ubrugt, men i et lille badeværelse kan dette område bruges med rationaliseringsfordele, hvis du vedhæfter der lyse hylder:

Hvad du skal overveje, når du organiserer opbevaring på badeværelset

De nødvendige nuancer i arrangementet af badeværelser:

 1. god ventilation, fordi Håndklæder, badekåber og vævet af vinstoffet tilbehør, trædele fra overskydende fugt bliver hurtigt ubrugelige;
 2. god belysning for nemt at finde de rigtige varer;
 3. Brug materialer, der er nemme at rengøre, ikke rust og hvorpå vandpletter ikke er meget mærkbare.

Badeværelsesskab, anbefalinger

Mange tror, ​​at når man designer badeværelset, skal der lægges særlig vægt på valg af sanitetsartikler og efterbehandling materialer. Faktisk er et vigtigt element, der kræver særlig opmærksomhed, det hængende skab til badeværelset, hvis valg bør gives særlig opmærksomhed.

Hvad er typerne af skabe

Der er flere typer af hængende skabe, der er forskellige i størrelse, placering, byggemateriale og brugte beslag.

Hovedtyperne af monterede modeller er:

 • klassisk eller standard;
 • vinkel;
 • vandret;
 • spejl med belysning;
 • åben og lukket
 • indbygget;
 • under vasken eller over vaskemaskinen
 • kabinet søjle;
 • skabsrum.

Klassiske eller standardmodeller repræsenterer standardopløsningen til et badeværelse af enhver stil med design og konfiguration. En vægmonteret hvid garderobe til opbevaring af håndklæder er ofte placeret over vaskemaskinen og tjener til at opbevare kosmetik. Kan installeres på vasken, hvilket gør det muligt at gøre dets dimensioner minimal. For nylig er der varianter med belysning og spejl døre, som kan være som en bølge. Særlig populær er den sidste opsætning, som giver dig mulighed for at kombinere ekstra plads til små genstande, håndklæder og spejl.

Placer et lignende hængende møbel kan være både over badeværelset og over vaskemaskinen, men det er vigtigt at overveje dens dimensioner. For eksempel, hvis installationen er færdig med hånden på håndvasken, er det vigtigt at overveje dens dimensioner, således at skabet ikke er bredere i bredden. Ofte køber mange et sæt håndvask og et hængende skab med en dørbølge, hvilket undgår installationsproblemer.

Hjørneskabet til opbevaring af håndklæder, der kan være både gulv og hængslet, tillader brugen af ​​plads, som ofte forbliver ubrugt. For at installere dig selv kan du bruge en hvilken som helst vinkel i rummet, men bedre ser modellen ud over hjørnet håndvask. Manglerne i suspensionsmodellen kan tilskrives en lille kapacitet i sammenligning med andre muligheder.

Et kendetegn ved en sådan hængende vandret model til opbevaring af håndklæder er dens vandrette konstruktion, højde. Hvis højden på de øvrige kabinetter ofte når op til 80 cm, er det sjældent muligt at møde et vandret hængende skab med belysning mere end 40 cm i højden. Bredden af ​​vandrette møbler er fra lille til at optage hele væggen.

Fordele ved vandrette kabinetter i deres bekvemmelighed, fordi takket være deres lave højde, kan du nemt få alt hvad du behøver fra de øverste hylder. Ofte er der en vandret variant, hvor der ikke anvendes svingdøre, men foldes opad, hvilket er praktisk nok til praktisk opbevaring.

Spejlskabe med belysning kan være vandret, vinklet, standard, kan installeres i en niche eller over en vaskemaskine. Dens dimensioner kan være meget forskellige. Dens vigtigste kendetegn er brugen af ​​spejl døre, som kan blive en fremragende erstatning for et konventionelt hængslet spejl.

Ofte er skabe med belysning, som kan være eksternt eller skjult. Hvis du vil omdanne en almindelig version til en model med baggrundsbelysning, kan du selv gøre det.

Lukket skabskabin på badeværelset har døre, mens åbne modelhylder er tilgængelige for alle. Åbne produkter bruges til dekorative formål, til at placere søde knickknacks eller tilbehør. Der er kombinerede modeller, en del af hylderne der er åben, og den anden - gemt bag et glas.

Lukket skab Åbent skabe

Det indbyggede skab på badeværelset i nichen er et funktionelt element, især hvis du hænger det i en allerede eksisterende niche, som du kan lave med dine egne hænder. Et sådant hængende skab til et bad gør det muligt at rationelt bruge rummet, det vil være rart at se over vaskemaskinen.

Der er en mulighed i nichen med sine ulemper - det er mere komplekst arbejde med installation i en niche, der kræver særlige færdigheder, færdigheder og gør det selv er ikke let. I et sådant produkt er spejlet længere væk end i et konventionelt hængende skab, og du er nødt til at læne sig fremad for at bruge det.

Hvid hængende søjle badeværelse skab er fantastisk til opbevaring af forskellige tilbehør, håndklæder. Dens vigtigste fordele er et lille fodspor, funktionelt, ergonomisk indvendigt rum, muligheden for selvinstallation.

Et sådant smalt møbel kan hænges selv i badeværelset i et lille område, men det betragtes som den mest funktionelle. Man kan ikke kun bemærke det eksterne design af sådanne skabe, for hvilke der ikke kun bruges hvid farve, men hele den tilgængelige farvepalette.

Under vasken eller over vaskemaskinen

Skabet under vasken er et design, der har mange hylder, skuffer og en vaskekurv. Denne model er både gulv og suspenderet, med en dørbølge. Ofte har produktet ikke bagvægge, hvilket gør det muligt at skjule hele VVS-forbindelsen til vasken. I enhver specialbutik kan du købe et skab til vasken og alle nødvendige komponenter til det. Det er bedre at vælge en vask og et skab fra en producent, som giver dig mulighed for at lave et enkelt sæt i en stil.

Et hvidt skab med vaskekurv er velegnet til installation over en vaskemaskine. Kan være høj, smal, coupe, med baggrundsbelysning eller spejl. Hvis gulvtypen over vaskemaskinen tager meget plads, sparer kabinettet over vaskemaskinen plads og giver dig mulighed for at opbevare tøjet straks i vaskemaskinen. Modellernes højde og størrelse kan være forskellige - fra et lille til et stort under loftet.

Et stort skabet skab er den mest praktiske mulighed for et badeværelse. Kabinettet i rummet har sådanne fordele som fraværet af svingdøre, rummelighed. Ulemper ved et højt kabinet er næsten ikke, og hvis det er nødvendigt, kan dets skydedøre forsynes med spejle.

Rumskabet giver dig mulighed for at bruge de "døde zoner" og indstille et højt kabinet af en lille bredde i nichen. Fyldning af sådanne møbler kan vælges uafhængigt, hvilket er meget praktisk.

Hængslede modeller af skabe i badeværelset har en række ubestridelige fordele, blandt hvilke:

 • funktionalitet - takket være installationen af ​​et vægskab vil du få ekstra lagerplads til praktiske værktøjer, håndklæder skjult fra nysgerrige øjne, som holder sig væk fra støv og fugt.
 • pladsbesparelse - da monteringen af ​​dette element af møbler udføres på væggen, er der meget ledig plads på gulvet, hvilket især gælder for badeværelser, hvis dimensioner ikke er store;
 • lethed - du behøver kun at tørre kabinettet lejlighedsvis med et særligt rengøringsmiddel, og det vil se rent ud.

Der var nogle ulemper, hvoraf det vigtigste er, at på grund af den konstante fugtighed i badeværelset, kan skabet fra spånpladen hurtigt blive værdiløs. Når du vælger det, er det meget vigtigt at være opmærksom på det materiale og tilbehør der bruges til fremstilling af møbler.

Et smalt hængende skab i badeværelset, uanset om det hænger eller monteres på væggen, skal være lavet af kvalitetsmateriale, som perfekt tolererer fugt og damp. Fabrikanter tilbyder modeller til opbevaring af håndklæder og andre små varer fra sådanne materialer:

 • Spånplade og MDF - du kan ofte finde modeller af disse materialer. Deres popularitet skyldes en bred vifte af tilgængelige farver. Omkostningerne ved sådanne modeller er relativt lave, og kabinetterne af disse materialer har en jævn, glat overflade. Til pålidelighed er spånpladen dækket af vandtæt emalje, hvilket forlænger levetiden;
 • naturligt træ - en model af dette materiale er egnet til enhver form for dekoration af badeværelset. Desuden er denne model miljøvenlig og er ikke bange for temperaturændringer. Men kun disse muligheder er dyre;
 • plast - plast badeværelse skabe er den billigste og funktionelle løsning. Sådanne produkter er ikke bange for fugt, damp og kan fremstilles af nogen, selv den mest bizarre form. Den eneste minus af plast er skrøbelighed, så overbelast ikke kabinettet af dette materiale med indhold;
 • hærdet glas - takket være dette valg vil du være i stand til visuelt at udvide rummets rum. Vær ikke bange for glas, for fordi det er hærdet, er det mindre skrøbeligt, og fraværet af skarpe hjørner giver dem noget luft og lethed. Bare vælg et lignende produkt, vær forberedt, at alt indholdet i skabet vil være tilgængeligt for nysgerrige øjne.

Træskab Plastskabe Glasskabe

Tidligere mødte metalprodukter, men med fremkomsten af ​​nye materialer har de mistet deres relevans og findes undtagen i badeværelser indrettet i den populære højteknologiske stil. Glas bruges ofte til fremstilling, men i dette tilfælde er det værd at huske på, at glasset ikke vil skjule indholdet af kabinettet fra nysgerrige øjne, selvom det er den højeste.

Jo højere omkostningerne ved møblerne er, jo mere kvalitetsarmaturer anvendes til fremstilling. Derfor skal du ikke forvente at få kvalitet til den laveste pris. Ved fremstilling af hængslede blyantssager anvendes følgende tilbehør:

 • guider;
 • Løftemekanismer;
 • kroge;
 • fastgørelsesanordninger;
 • penne.

Håndter indstillinger til frysere Fastgørelsesanordninger til vægskabe Løftemekanisme

Ved køb af en hvid smal vedhængsboks skal du være opmærksom på håndtagene til sving- eller skydedøre, som er udstyret med et skab. Giv op modeller med forgyldte eller malet plasthåndtag, da de i løbet af få måneder vil miste deres attraktivitet. Det er bedre at vælge den sædvanlige hvide farve.

Den mest pålidelige og praktiske er kromhåndtagene. Husk dog, at glatte valgmuligheder er nemme at vaske og matte - mindre snavset.

Før du køber, skal du kontrollere kabinetdørene flere gange ved at åbne og lukke dem. De skal bevæge sig let, uden at fremmede lyde. For nylig er push-up-systemer blevet populære, som kan åbnes med et enkelt tryk. Også ofte er der modeller med døre en bølge.

Hvis skabet er designet til at gemme store, tunge ting, så er det værd at vælge møbler med et tandembox system. Takket være sidevæggene er hylderne i sådanne kabinetter i stand til at modstå en høj belastning.

Nuancer af installation under hensyntagen til overfladen

Processen med at installere et hængende skab til opbevaring af håndklæder kan ikke kaldes for svært, hvis du har de nødvendige værktøjer og minimumskrav til indsamling og montering af møbler. På hvad kan forekomme overflade Sanitære hængslet dåse forsamling, i hvert fald, kan ikke undvære værktøjer som slagboremaskine, borehammer, bygherre niveau, målebånd, skruetrækker.

Når du udfører arbejde på en overflade, skal du overholde de obligatoriske krav:

 • På samme linje med fikseringspunktet bør der ikke være elektriske ledninger, stikkontakter eller kontakter, der kan spores ved hjælp af en speciel enhed;
 • I det komplette sæt med et skab er de pålidelige kroge og dowels ofte leveret, derfor er det bedre at være reserveret af mere stærke varianter for pålideligt at opbevare en sag med egne hænder;
 • I de nederste og øverste dele af skabets bagvæg skal små "ben" af plast være udstyret til bedre og mere pålidelig støtte mod væggen. Derudover vil der mellem møblerne og væggen være et lille hulrum, som ikke tillader akkumulering af fugt og dannelse af mug.

Ordningen om fastgørelse af skabe til vægge fra forskellige materialer

Borehuller i armeret beton er ikke let, og uden en perforator kan det ikke gøres. Det er bedre at tage øvelserne med de vindende tips, hvis du vil lette processen. I mangel af en perforator kan du bruge et slagbor, der kræver flere øvelser. I betragtning af at den vindende spids opvarmes, vil skiftende øvelser ofte.

Hvis du skal hænge et skab i en niche på murstensværket, kan du uden en puncher. En enkel eller chokbør med konventionelle metalboringer er velegnet til brug.

For en mur af hule mursten er det nødvendigt at bore dybere huller. Og det er nødvendigt at gøre dette, selvom skabet og dets indhold ikke er for tungt.

Hullerne er bedst boret på interlining leddene. Alt arbejde udføres ved lav hastighed ved hjælp af en konventionel boremaskine til metal. Hvis arbejdet er nødvendigt for at holde den midterste af flisen, er det nødvendigt først at sætte på fliserne BASTER nemme slag fra kernen, så længe den glaserede overflade ikke er dannet en lille fordybning.

Uanset hvilket materiale skabet er lavet af, skal det kræves vedligeholdelse for at forlænge kabinets levetid, fordi det skal være konstant i et rum med høj luftfugtighed, hvilket er svært selv for det mest holdbare og pålidelige materiale.

For at beskytte møbler i sanitetsenheden mod fugt, skal du forsøge at ordne det så langt væk fra brusebad og håndvask eller forsøge at beskytte det ved hjælp af skillevægge eller gardiner. Særlig pleje kræver kantmodeller, som næsten er umulige at undgå konstant kontakt med vand. De skal rengøres og tørres oftere.

Særlig opmærksomhed kræves hardware. Flere gange om dagen skal det rengøres sammen med overflader med en tør klud eller specielle rengøringsmidler. En særlig pleje vil kræve et spejl, især hvis det er et stort garderobeskab. Det skal tørres med alkohol eller en normal blød klud, så den ikke falmer.

Glem ikke om god ventilation i badeværelset, hvilket vil forhindre høj luftfugtighed i rummet. Selv om glasset ser smukt ud, kræver det også pleje, så du bør være forsigtig med glasmodellerne med baggrundslyset.

En særlig pleje kræver spejlflader

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

At de valgte møbler i sanitetsenheden var virkelig praktiske og holdbare, efter eget valg er det nødvendigt at være opmærksom på:

 • type blyant tilfælde - den generelle atmosfære og det funktionelle badeværelse afhænger af dette;
 • dimensioner - det er ingen hemmelighed, at mange mennesker forsøger at vælge en model lettere, men det bør ikke være besværligt og optage meget plads;
 • fremstillingsmateriale. Hovedkravet er fugtmodstand, tolerance for temperaturforskelle. Dette skal ikke kun svare til materialet i badeværelset, men også på hylderne;
 • Kvalitets tilbehør - penner, beslag og andre beslag interagerer hver dag med et fugtigt miljø, så de bør ikke rustle efter en uges brugstid;
 • ydre kvaliteter - møbler skal passe ind i den overordnede stil af indretning
 • spejl - når du vælger et skab med spejlede døre, er det meget vigtigt, at spejlet er kvalitet og ikke for tyndt. Ikke dårligt, hvis det er udstyret med et system mod tåge;
 • ekstra tilbehør - ikke dårligt, hvis blyantboksen er udstyret med sådanne ekstra elementer som skuffer, vasketøjskurve, mange hylder af forskellig form og størrelse, dekorativt tilbehør, baggrundsbelysning.

Ofte, når man fremstiller møbler i sanitetsenheden, anvendes den klassiske hvide farve og afrundede former. Fans af landdistrikterne foretrækker træmodeller, som er særligt egnede i badeværelset i Provence. I dette tilfælde vil den hvide version komme til nytte.

For den højteknologiske stil er brugen af ​​metal faktisk, og derfor er et hængslet gulv eller hængslet blyantaske lavet af dette materiale i et sådant badeværelse meget nyttigt. Også glas og modeller med belysning vil ikke være overflødige.

For fans af engelsk stil møbler med udsmykkede mønstre, vil originale døre fra glas, belysning nærme sig. Sådanne træelementer af ophængte møbler kan prale af deres kvalitet og holdbarhed.

I hygiejneenheden i klassisk stil, et hvidt monteret eller gulvskab, et stort skabsskab, hvis dimensioner gør det muligt at installere det i en niche over vaskemaskinen. Det er meget vigtigt, at møblerne svarer til teglens farve, men samtidig slog det ikke sammen. Derfor kan du kun vælge en hvid garderobe på badeværelset, hvis flisen på badeværelset er af forskellig farve.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Beregning af den krævede mængde materialer

Om webstedet / mission

Badeværelsesreparationer kan være enkle, "sovjetiske" og kan være stilfulde og moderne.

Målet med vores projekt er at hjælpe dig med at lave gode reparationer selv og til laveste pris!

- Kopiering af materialer er kun tilladt med en aktiv tilbagekaldelse til kilden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

76 − = 69