30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skuffe til vask på badeværelset

Kurv til tøjvask på badeværelset (65 billeder): typer, funktioner, valg

Enkel stilfuld openwork kurv til linned og håndklæder

Hvem sagde, at kurven for snavset linned på badeværelset, der opfylder dets direkte formål, ikke kan blive en værdig udsmykning af badeværelset? Det viser sig, at hvis det er korrekt designet, kan det vende sig fra et kedeligt og middelmådigt interiør til det meget, der kan give odds til enhver design ting. Så lad os finde ud af, hvilke tøjkurve der findes i badeværelset, hvad skal man huske, når de vælger dem, og kan man selv lave dem?

Et sæt lyse, geometriske mønstre, høje kurvevasker

Kurvkurv til tøj - Tilbehør med vintage charme

Design et sæt af væg-vasketøjskurve "Polyp": linned tilføjes gennem hullet i bunden af ​​kurven, og når kurvene er fyldt, bliver de simpelthen fjernet fra vægbeslag, undertøj ikke smuldrer.

Den mest almindelige mulighed er den såkaldte standard kurv. Det kan bruges nær hjørnebadet. Det er en opbevaringstank til tøjvask, som kan have en række former - rektangulær, firkantet, rund, oval, cylindrisk. Hjørnekurve til tøjvask på badeværelset er praktiske og praktiske, men de har en ulempe - de besætter alle et bestemt sted, så ejere af små badeværelser er ikke særlig egnede.

Den enkleste plastvaskekurv: hjørneindstilling

Kompakt rektangulær kurvkurv med komfortable håndtag

Hvis du skal spare så meget plads som muligt, skal du være opmærksom på de hængende kurve. Oftest er disse små poser med klud, hvor der ikke er meget vaskeri, men de tager næsten ikke plads. Ideel løsning til en lille familie.

Ofte er der snavset vaske tanke placeret i nærheden af ​​vaskemaskinen. Det er praktisk og praktisk, men hvad hvis dimensioner af badeværelset ikke tillader dette? I dette tilfælde er den optimale løsning den indbyggede vaskekurv på badeværelset. Ofte stiller møbler til dette værelse på forhånd indbygget tanke - de kan være placeret i natborde, blyantlister, under vasken.

Indbygget sorteringskurv til tøjvask

Vintage vasketøjskurv lavet af metalnet med stofindsats

Tip! Du kan også installere en kurv for snavset tøj under badeværelset. I dette tilfælde vil du ikke blot gemme området, men også slippe af med at hylle ting på gulvet.

Og endelig er en separat slags en tøjvaskskurv med en original form. Det kan være reservoirer, der ligner konturerne af eventyrkarakterer eller dyr, samt kurve lavet i form af en miniature vaskemaskine og så videre.

Kurvkurv med en sjov teddybjørn

Sjov hvid kurvkurv med låg i form af en abe

Woolen undertøjskurv i form af en haj fra polsk designer Jolanta Uczarczyk

For at sikre, at kurven har tjent dig i lang tid og ikke forårsager ulejligheder, skal du nøje overveje valg af materiale. Så hvordan kan det være?

 • Plast. En plastkurv til linned på badeværelset er en klassiker af genren. Det er disse tanke, der slår alle rekorder for popularitet, og for det er der flere grunde. Først og fremmest er plast et meget billigt materiale, og derfor overkommeligt for de fleste af vores landsmænd. Derudover kan plastkurve prale af de mest utænkelige farver, så det er ikke svært at finde den bedste mulighed for et badeværelse, der er lavet i enhver stil. Og endelig er plastikken ret lys, så selv en fyldt kurv vil flytte rundt i badeværelset meget lettere end for eksempel træ eller metal. Men det har en minus: da plastik ikke er særlig stærk, er kurvens liv måske ikke for lang.
 • Metal. I modsætning til plast er dette materiale langt mere holdbart og holdbart. Hvis dit badeværelse er indrettet i højteknologisk ånd, er den mest passende løsning en rund kurv af metalplade med en mat eller blank overflade. Hvis du kan lide mere raffinerede og lette design, kan du se på samme tilbehør, men lavet af en tynd stærk ledning eller mesh. Vær opmærksom: overvej kun de kurve, der er lavet af korrosionsbestandige råmaterialer, da ellers risikerer du at være bekendt med rust.

Design kurv til linned "Amfora"

Metal kurve til elegante tøj med huller til ventilation

Tip! Da kurverne af fast metalplade ikke har en lille vægt, anbefales det at vælge modeller på hjul.

 • Wicker. Elementer af det indre af vinstokke, rotting, bambus og andre naturlige ingredienser bliver mere populære hver dag. Bevis for dette - sortimentet af butikker af tilbehør til hjemmet. Derudover, sådan en kurv - et rigtigt fund for tilhængere af øko-stil. Vævet kurv til tøjvask på badeværelset har en række ubestridelige fordele. Hun ser frem til det, harmonisk passende indvendigt på badeværelset. Derudover er det næsten upåvirket af svampe og skimmelsvamp, da kurvekurve sædvanligvis behandles med specielle stoffer, der afviser fugt. Forresten kan kurvekurve ikke kun laves af naturlige materialer, men også fra kunstige (for eksempel fra plastikbånd).

Kurvekurve af naturlige materialer: bambus, vinstokke eller alger, tøjkurve - kan perfekt dekorere det indre af de fleste badeværelser

En vævet rektangulær tøjvask kurv med et låg med en stofstrimmel vil se godt ud sammen med andet tilbehør i stil med en chic chic

Sten gulv, dekorative gips på væggene, tilbehør i klassisk stil - kurvekurve af forskellige størrelser passer perfekt ind i et sådant ensemble

 • Træet. Træbokse til snavset tøj er komfortable og miljøvenlige. De er gode, fordi de ikke forårsager allergier, absorberer ikke fugt, giver ikke anledning til svamp, skimmel og er ikke tilbøjelige til at rådne. Men som i kurvkurve er alle disse positive træk kun virkelige, hvis træet blev behandlet med et særligt fugtafvisende middel, når man skabte kurven. Ligesom andre genstande lavet af naturlige råvarer, brænder trætilbehør til badeværelset. De passer godt ind i indretningen, indrettet i Provence, klassikere, moderne.

En skuffe ud af et træ til linned, skjuler smukt tøj, men er tilstrækkeligt ventileret

Kurven, der består af en dekorativ træ kasse og en klud aftagelig undertøj taske, har også praktisk hylder til håndklæder

 • Tekstil. Hvis du sætter pris på lysheden, vil stofkurverne sikkert passe til dig. De har mindst vægt fra alle andre typer kurve, tager lidt plads og kan fjernes, hvis de ikke er nødvendige i øjeblikket. For at opbevare et sådant tilbehør, bliver de ofte indsatte kartonindsatser i bund og vægge. Blandt ulemperne ved sådanne kurve er den takt, at de let absorberer fugt, så de skal tørres og ventileres i tide, ellers kan skimmelsvamp og svamp ikke undgås.

Et sæt regnbue klud kurve-bokse til linned med låg og metal håndtag

Papirkurv kan endda strikkes

Designer vaskekurv: både traditionel kurv og utilitaristisk plast

Som du kan se, er der mange muligheder for materialer til tøjkurve. Køb den der bedst passer til dit badeværelses interiør, og indkøbskurven vil ligne "hurray".

Et par tips til valg af kurv

 • Vasketøjskurven skal være lavet af stærke materialer og skal tåle tung vægt.
 • Hvis det er lavet af metal, plast, rattan eller vidjer, før du køber, skal du kontrollere krydset elementer til skarpe og takkede, da de kan stå på tøj kroge og endda bryde den.
 • Kurven skal have låg.
 • Vær opmærksom på tilstedeværelsen af ​​huller til ventilation.
 • Hvis du vil sortere det beskidte tøj efter farve, er det værd at købe en kurv til flere rum.

Sortering kurv med mørk farve på hjul

En bekvem sorteringskurv til tøj med aftagelige rum

Valget af stofkurve til tøj er stort, og de er også lettere og mere kompakte end andre

Sjove indskrifter vil genoplive sådanne utilitaristiske hverdagslige dagligdags genstande som en vaskekurv

Hvordan laver man en vaskekurv selv?

Den enkleste udgave af den selvfremstillede vasketøjskurv er brugen af ​​en skriveposer til papir, lim og en tykk ledning.

 1. Vend skovlen på hovedet og anbring en dråbe lim på kanterne på en vis afstand (5-10 cm).
 2. Fastgør ledningen til de limede sæder og tryk godt fast mod spanden.
 3. Pak hele skovlen, og tilføj gradvis nye dråber lim.
 4. Hvis du vil have en mere original vaskekurv, kan du bruge en anden farveledning i et vist antal rækker.

En trin-for-trin instruktion om, hvordan man laver en smuk tøjvaskkurv fra en spand og en tykk ledning

Du kan dekorere den færdige vævede vaskekurv ved at sy dekorative elementer på den

Forfatterens tøjkurve til linned med sjove dyr af filt og uld

En rummelig stofkurve til linned med et geometrisk mønster

Som du kan se, kan vaskekurven på badeværelset ikke kun være et nødvendigt tilbehør, der hjælper dig med at forberede ting til vask, men også en stilfuld tilføjelse til badeværelset.

Rektangulær bred kurvkurv er universel, den er også velegnet til ophængning af vasket vask. For at indsamle snavset tøj anvendes en sådan kurv fortrinsvis med et låg.

En malet metalkurv-et bassin til tøjvask kan tjene som en fremragende udsmykning af et badeværelse i stil med en boho, cheby chic, provence

Traditionelle kurvkurv ser neutralt ud og passer til ethvert badeværelseinteriør

Flettet bryst af linned med håndtag og et fladt låg

Kasser til vask på badeværelset

Problemet med at holde vaskeri skaber nok problemer for ejerne af ethvert badeværelse. Rent linned og håndklæder, og specielt snavset vasketøj venter på at vaske, spredt i forskellige hjørner, ikke tilføje skønhed til selv den mest elegante indretning. Som du kan se, er billedkasserne til tøjvask på badeværelset løst af flere vigtige opgaver.

Har jeg brug for en kasse til vask på badeværelset?

Stillet over for linned opbevaring, ejere af små-mellemstore badeværelse kommet til den konklusion, at selv et pænt foldet rent tøj efter et stykke tid bliver til en uformelig bunke, gentagne gange dyrkes i volumen, og endnu mere beskidt vasketøj, der også kan fylde badeværelset lugte. Spredt på håndklæder mere stærkt forurenet, det absorberer spildt fugt, hvilket kan føre til tab af udseendet af ting, især fra stoffer med sarte farver.

Kasser til badeværelset, der er specielt designet til opbevaring af tøjet, hjælper med at holde orden, komforten og udseendet af de ting, der er stablet i dem. En smuk vaskeri boks, installeret på en bekvem beliggenhed, serverer, udover den ekstra dekoration af interiøret.

En separat kurv eller møbel?

Hvis tidligere skufferne i badeværelset var i form af en fritstående kurve, hvis formål gættede præcist og straks, med udviklingen af ​​specialinventar til våde områder dukkede en masse forskellige modeller:

 • Traditionel vaskekurv, der er installeret på badeværelset, kan med succes udføre de funktioner, der er tildelt det. Enkle kurve af forskellige materialer og forskellige former fandt deres plads i små badeværelser med billige reparationer, som ikke blandede sig i at være rene og hyggelige. Men ofte er kurven brugt som et designer tilbehør, der understreger den valgte stil i rummet;
 • En praktisk kasse indbygget i møbel headsettet kan være på det mest uventede sted. Det kan være et fritstående eller hængende design af forskellige typer, en del af blyantposen eller sokkelen under vasken. Forskellige størrelser, kvalitetsmaterialer og et stort udvalg af tilbehør gør brugen af ​​møbler komfortable, og det er minimal at passe på. For hvert badeværelse er der en acceptabel mulighed for indkvartering, og til gennemførelse af designprojekter kan møbler laves individuelt.

Som allerede nævnt kan bokse til snavsede eller rene tøj skjule sig fra nysgerrige øjne på det mest uventede sted:

 • Krævet blandt forbrugernes kabinet - en stand på hvilke VVS-installationer er installeret, kan rive ned en praktisk kasse, opdelt i mange rum. Skuffen under vasken i badeværelset giver dig mulighed for at lagre ikke kun toiletartikler, men også at have en indbygget vaskerumskurv bag det hængslede låg. Typisk er sådanne kasser designet uden en bagvæg, så du kan tilslutte, men med en forstærket ramme, som giver den nødvendige stivhed. Bøjlen har god ventilation af det indre rum, der er nødvendigt til opbevaring af tøjet. I nogle tilfælde er der ved siden af ​​vasken monteret en vaskemaskine, og det er meget bekvemt at bruge en sådan kasse;
 • Kæmpende for hvert centimeter af badeværelset, begyndte specialmøbler at vokse i højden. Høje kombinerede beholdere eller søjler er opdelt i flere store eller små kasser, hvoraf nogle er designet til at opbevare rent og snavset tøj. Placeret midt på den lille højde af blyanthuset er skufferne til badeværelset meget bekvemme for at holde pænt foldet rent linned. Sektion "gulv nedenunder" et bekvemt sted at installere en trellised metal kurv, trækker sammen med hoveddøren;
 • Hvis gulvområdet er helt besat, og der er ingen steder at lægge blyanthuset, kan du bruge vægoverfladen. Suspenderede badeværelse skuffer er ofte den eneste mulige løsning til at placere nødvendige møbler. Fri vinkel eller ubrugt plads på væggen over det installerede udstyr, der ikke forstyrrer den frie bevægelighed, kan fyldes med succes

Folding linned skuffer indbyggede møbler

Tip: En brede badeværelse skuffe med en lille dybde bruger økonomisk rummets dyrebare rum, men samtidig har den en større kapacitet. En lille dybde bliver en ubestridelig fordel: Foldet undertøj er meget mere bekvemt at få. En hængende skuffe på badeværelset skal vælges meget omhyggeligt. Dens størrelse og beliggenhed bør ikke forstyrre den fri bevægelighed, og kroppens konstruktion og fastgørelserne skal være tilstrækkeligt pålidelige.

 • Installeret på akryl badekar af metalrammer, dækket af dekorative skærme, giver rationel brug af det resulterende volumen ved at placere en kasse under badeværelset. Sideguider, der er fastgjort på badeværelsesrammen, giver plads omkring kassen, hvilket letter luftcirkulationen. Denne kasse er meget velegnet til opbevaring af tøj. Mekanismen, der åbner fra et let tryk, kræver ikke installation af håndtag og gør skuffen under badeværelset absolut ikke mærkbar.

Ønsket om maksimal udnyttelse af ledig plads har ført til mange kombinerede versioner af gulv- og hængslede møbler. Spejloverflader beskyttet mod fugt ved speciel belægning og beskyttelse anvendes med succes til montering på møblerfacader. En hængslet ny badeværelse kasse med et spejl, installeret for eksempel over vasken giver dig mulighed for at nægte installation af et separat spejl.

Eventuelle møbler til våde rum bør laves af kvalitetsmaterialer med overholdelse af teknologiske processer.

Vigtigt! Distribueret til opbevaring af tøjvaskkasser til badeværelset har fremragende vandmodstand, men plastik over tid "tørre op" og tabe styrke. Materialets egenskaber tillader ikke at producere et stort gulv eller ophængt struktur. Plastkasser til badeværelset fremstilles hovedsagelig i form af kurve af forskellige former og små gulve.

Plast bruges i vid udstrækning til at beskytte mere holdbare møbler med dårlig vandmodstand. Denne kombination eliminerer mangler og multiplicerer deres værdighed mange gange. Næsten alle møbler på markedet for våde rum er lavet ved hjælp af denne teknologi.

Kurvkasser af bambus eller rotting, som de originale designs af metal og stof, kan finde deres plads i et passende badeværelse stil værelse. Disse produkter er smukke og funktionelle på samme tid.

Praktik, stil, funktionalitet - disse er de kriterier, hvis samlede vil give dig mulighed for at hente en kasse til tøj, der svarer mest til ejerens præferencer.

Kopiering af materialer er kun mulig med en indikation af den aktive, ikke lukket fra indekseringsforbindelser til kilden.

Kurv til tøjvask på badeværelset: 5 materialer og 5 interessante ideer til de indbyggede modeller

Kurve til snavset tøj - en uundværlig egenskab af et moderne badeværelse, fordi det er i det, bliver ting samlet til at blive lagt i en vaskemaskine eller til håndvask. Der er de skjult for unødvendige øjne og tager ikke meget plads.

Det forekommer mig, at det vigtigste er, at kurvene skal ventileres, passe ind i designet og være slidstærk. Derfor vil jeg i denne artikel fortælle dig om de vigtigste detaljer i valget af dette tilbehør.

Uden en beholder til snavsede ting i badeværelset kan det ikke

Materialer til containere undertøj - 5 bedste løsninger

Da kurven er, oftest, i badeværelset, det skal være modstandsdygtigt over for fugt og damp, og mere - at beskytte det mod indflydelse af tøj, som vil blive placeret inden for, fordi en sådan indflydelse på lingeri at provokere dannelsen af ​​mug og ubehagelig lugt. Derfor er det vigtigste, jeg råder dig til at være opmærksom på, når du vælger en vaskebeholder, det materiale, hvorfra det er lavet.

Materialer, hvorfra der laves beholdere til vask

Plastbeholdere, det forekommer mig en win-win-løsning og derfor den mest populære på markedet. I butikker og supermarkeder kan du finde modeller af forskellige former og farver, du vil finde forskellige størrelser, og prisen på varer vil ikke ramme hårdt på tegnebogen.

Men en af ​​de væsentlige ulemper ved sådanne kurve er netop deres udseende. Til luksuriøse reparationer passer et bad i stil med højteknologiske, moderne, minimalisme og andre moderne stilarter ikke til plastmodeller.

Plastundertøjsmodeller - den billigste og uhøjtidelige i pleje

En smal plastmodel fra IDEA koster omkring 500-600 rubler

Men hvis kurven gemmer sig i et skab, et skab eller en skuffe, og det ikke er synligt, er plastikbeholderen en af ​​de mest optimale og bekvemme muligheder.

På grund af træets økologiske kompatibilitet er det svært at komme frem med den bedste mulighed for opbevaring af tøj end en kurvkurv. Men jeg vil gerne henlede opmærksomheden på, at træmodeller skal være af høj kvalitet, fordi det ubehandlede træ hurtigt kan degenerere, blive mugnet, bryde ned.

Sådanne modeller passer ikke kun til snavsede tøj, men også til håndklæder, opbevaring af tilbehør, vaskemidler.

Kurvens størrelse og kapacitet afhænger af prisen. Modeller af rotting i højden 40-50 cm koster omkring 4-5 tusinde rubler og 70-100 cm - 7-8 tusind rubler.

Kurvkurve passer under øko-stil, provence, klassikere og endda minimalisme, det vigtigste er at vælge den optimale form af beholderen og træets farve, der passer til interiøret. Men moderne og højteknologiske med sådanne materialer ser slet ikke ud.

Originale kurvkurve i badeværelset kan være lige i form af dyr

Men til luksusinteriør eller klassiske fit beholdere af kunstlæder. De er meget vedholdende og holdbare, og farve- og formatvariationer giver mulighed for at komme ind i modellen praktisk i ethvert interiør.

En sådan smal model fra Koh-i-noor koster 7.500-8.000 rubler

Metal kurve ser også fast, at de vil vare i mange år uden at miste en præsentabel udseende, og passer perfekt ind i det indre af visse stilarter, såsom loft, high-tech, fusion. Modeller i forkromet metal "bronze" "under kobber" og endda "under guld" vil være et højdepunkt af interiøret.

Metallmodellen fra mærket Brabantia vil koste 15-20 tusind rubler

Du kan købe og enklere modeller

Metalbeholdere i badeværelset vil under alle omstændigheder blive udsat for fugt, så metallet skal behandles med en korrosionsforbindelse. Jeg anbefaler at vælge rustfrit stål versioner.

Vævkurver er miljøvenlige, sikre og meget smukke. Materialet skal selvfølgelig være stærkt, ikke tyndt, så tøjet er beskyttet mod vand og damp, og modellerne skal være komfortable, stabile og rummelige.

Tissue kurv kan tilføje juiciness og farve til badeværelset

Vævsmodeller i dag er på toppen af ​​popularitet takket være de kreative ideer fra designere, som skaber mesterværker til dit interiør. Lette udskrifter, usædvanlige former passer ind i højteknologiske, moderne, loft, i et ord, næsten alle moderne og ikke meget klassiske interiør stilarter!

Stofmodel i form af en haj fra designeren Jolanta Uczarczyk fra Polen

Typer af containere efter type installation

De mest almindelige kurve er gulvstående. De er mobile, placeres direkte på gulvet og kan flyttes til ethvert andet sted i rummet.

Kurve kan have flere fordele, for eksempel modeller med ekstra hylder tillader ikke kun at opbevare snavsede tøj, men også at placere de nødvendige ting og tilbehør. Og dette er en ekstra pladsbesparelse.

Denne kurv har 2 ekstra hylder

Gulvmodeller kan foldes. Jeg kan godt lide disse meget, fordi de kan foldes og skjules til enhver tid og især efter vask. Ofte er sådanne løsninger fremstillet af stof og træ eller metal.

Stof af den originale farve vil bringe et twist til stilen på badeværelset

Det hårde spørgsmål er altid valget af rumlighed, fordi du vil have mere plads til tøjvask, især for en stor familie. Men i et lille badeværelse vil denne mulighed tage for meget plads.

Hvis du bliver på gulvmodeller, kan du bruge et hjørne kurv, det vil tage mindre plads end normalt, men det bliver mere rummeligt.

Meget populære er hjørne kurve af rattan og plast

Udover gulvmodeller er der også vægmonterede modeller, der giver dig mulighed for at spare mere plads. Vægmonterede vaskebeholdere er meget bekvemme at installere i nærheden af ​​vaskemaskinen (men kun hvis en sådan løsning passer ind i interiøret). Generelt, hvis badet er kompakt, forekommer det mig, at ethvert sted passer til en beholder til tøj, fordi maskinen stadig vil være der.

Vægmodeller fra mærket "Polyp" - en fremragende løsning til højteknologisk stil, de gemmer ikke kun tingene, men supplerer også interiøret

Udover gulv er der flere typer tøjkurve

I kompakte bade er en særlig stor kurv til beskidt tøj ikke installeret, så jeg anbefaler at gå til tricks, især da moderne møbler lettere kan skjule containere til ting fra nysgerrige øjne.

I badeværelsesmøbler bør du tænke på stedet for indbyggede vaskebeholdere

Ideer til at placere kurve i møbler:

 1. Kurve indbygget i kabinettet under vasken. Jeg mener, at stedet under vasken nødvendigvis skal bruges klogt, især i et kompakt badeværelse. I sengebordet under håndvasken kan du ikke installere hylder til tilbehør og kosmetik, men skuffer til tøjvask. Dette er især praktisk, hvis vaskemaskinen er placeret i nærheden af ​​vasken.

En indtrækbar kurv under vasken er et rum designet med sindet

 1. Kurve i en kantsten. Indtrækbare eller foldekurve i kabinettet hjælper også med at spare plads. Især siden kabinettet på badeværelset med en vaskerumskurv har der som regel andre hylder og kamre, der passer til legetøj og tilbehør, der er nødvendige på badeværelset.

En foldekurv i sengebordet giver dig mulighed for hurtigt at få eller sætte ting

 1. Kurve i blyantposen. Ideen om at glide eller folde skuffer i et kompakt badeværelse er en af ​​de mest ergonomiske måder at opbevare forskellige ting på, og snavset tøj er ingen undtagelse. Du kan købe en badeværelse kasse med en tøjvask kurv, og spørgsmålet om opbevaring af beskidte ting vil forsvinde.

Et skab med vaskekurv sparer meget plads og opbevarer snavset tøj i en bekvem og rummelig beholder

 1. Kurve over vaskemaskinen. Hvor, som ikke til vaskemaskinen, er det bedst at placere beholdere til snavsede tøj. Dette kan gøres på flere måder, for eksempel at bygge et par hylder under loftet eller at vedhæfte tøjkurve til corniceen, som i billedet.

Placeringen over vaskemaskinen er stadig oftest fri, så at placere kurve over den er ikke kun praktisk, men også ergonomisk.

 1. Separate skabe til vaskeri med sektioner. Den indbyggede kurv i det fælles skab er en blyant eller et skab, hvor du kan gemme andre ting - dette er ikke den eneste løsning. Det moderne marked tilbyder specielle møbler til tøj med sektioner, hvor det er bekvemt at sortere tøjet efter farve. Denne løsning er usandsynligt, at den passer til kompakte rum, men for mellemstore og store værelser vil det være uundværligt for ejerne.

Et gulvskab med flere sektioner vil straks sortere det beskidte tøj uden at bruge tid lige før vask

Opret sektioner for ting, du kan og med dine egne hænder (hvis du har flere kurve til tøj af den rigtige størrelse). Instruktionen er enkel - på beholderne kan du sy eller tegne ord med nuancer (lys, mørk, farve) eller vedhæfte tabletterne fra træet, klistermærker med overflade til tegning med kridt mv.

Gulv, indbygget, udtræk - kurve til linned i dag, meget, du kan vælge en, der vil supplere det indre eller omvendt, der vil blive skjult for nysgerrige øjne.

Del i kommentarerne, hvilke kurve du bruger, hvor du gemmer dem, og hvilken løsning du synes er den mest bekvemme! Og nogle flere ideer og tips findes i videoen i denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

61 − 56 =