30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skruetrækker til hjemmebrug

Sådan vælger du en skruetrækker til dit hjem

 • Professionel eller sædvanlig skruetrækker?

For det første skal du vide præcis, hvad der skal udføres med dette værktøj. For eksempel, et par gange om måneden vil du samle eller skrue noget med det, så bruge penge på en professionel model giver ingen mening. Hvis du regelmæssigt bruger en skruetrækker, skal du være opmærksom på professionelle modeller, der har flere funktioner og højere effekt. Som regel har alle amatørmodeller et drejningsmoment på 15-20 Nm, men effekten af ​​professionelle modeller er på et helt andet niveau - 130 Nm, og de kan endda selv bore lige hårde materialer. For at arbejde med faste materialer skal du have en rotationshastighed på mindst 1300 omdr./min. Konventionelle modeller arbejder med en hastighed på 400 omdrejninger, som giver dig mulighed for at udføre det nødvendige arbejde rundt i huset.

 • Drevet eller trådløs?

Næsten alle modeller, der er på markedet, opererer for øjeblikket med batteristrøm, selv om du kan finde dem, der arbejder fra netværket. Det er selvfølgelig meget mere bekvemt at bruge en trådløs skruetrækker, fordi du ikke er begrænset til de værelser, hvor stikkontakten er installeret. Batterier er opdelt i lithium-ion, nikkel-cadmium og så videre, men du skal tage højde for miljømæssige kvaliteter af materialer. For eksempel er lithium-ion-batterier miljøvenlige, men ved høje eller lave temperaturer fejler. Nikkelmetalhydrid kan modstå en enorm mængde opladning (ca. 500), og nikkel-cadmium kan modstå endnu 1000 ladninger. I de fleste skruetrækkere er disse batterier installeret, men fabrikanterne glemmer at cadmium er ekstremt skadeligt og giftigt for menneskekroppen.

Der er også modeller, hvor flere typer batterier er installeret. Der er forskelle mellem batterier, f.eks. Ved opladning. Alle professionelle værktøjer leveres med dyre opladere, så det tager kun en time at lade op. Ulemper ved amatørmodeller er en lang opladning - mindst 3-7 timer. Varigheden af ​​arbejdet afhænger af batteriets kapacitet. Vælg en model, hvor batterikapaciteten er meget høj.

Der er forskellige kombinationer af skruetrækkere, men oftere er det enten et separat værktøj eller en model med et stort sæt af vedhæftede filer. Det er bedre at vælge en model med separate dyser, da der under arbejdet er behov for at håndtere forskellige skruer af skruer. De er forskellige i form, er tetrahedrale og lige, så du skal bruge forskellige vedhæftede filer.

Sådan vælges en skruetrækker i henhold til parametrene

 • Drejningsmoment og rotationshastighed

For at forhindre, at motoren brænder ud, anvendes der moderne koblinger, der glider, så værktøjet ikke fejler under høj belastning. I de fleste tilfælde er dette en lås kaldet det maksimale drejningsmoment, det virker med karakteristika på 5-10 Nm, men det er nok til at vride meget stramme ankre og motorsikkerhed under høje belastninger. En anden værdi af tærskelen passer til dig, hvis du arbejder med hårde materialer, f.eks. Beton eller stål, eller hvis du skal lave et hul med større diameter.

Med hensyn til omdrejningshastigheden er det værd at sige, at mange søger en model med øget hastighed, men de ved selv ikke hvorfor. For at indpakke skruer, har du brug for en hastighed på 500 omdr./min., Og til komfortabelt at bore, har du brug for en hastighed på 1300 omdr./min. For meget fart er kun nødvendig for at arbejde med meget hårdt materiale. Også modeller med justerbar motorhastighed er meget foretrukne, men de behøver ikke at blive søgt i lang tid - alle moderne skruetrækkere giver dig mulighed for at justere strømmen. Dette vil være nødvendigt for boring, fordi det med langsom rotation er meget lettere at lave et hul på det rigtige sted, udover risikoen for, at boreren kan komme ud af minimal. Vær opmærksom på tilstedeværelsen af ​​et tilbageslag, fordi boret kan sidde fast, eller skruen kan spinde for tæt.

Til dato er de mest populære modeller udstyret med et nikkel-metalhydrid batteri. I Europa er alle skruetrækkere udstyret med bare sådanne batterier på grund af deres økologiske renhed. Som alle ved, har cadmium i dets sammensætning giftige stoffer og allergener, som har en negativ indflydelse på sundhedsstatus. Næsten alle sådanne batterier kan modstå mindst 1000 opladninger, mens økologisk rene batterier kun oplades 500 gange. Moderne øvelser og skruetrækkere kan arbejde direkte fra to batterier, så glem ikke at angive i butikken, om du kan vælge det rigtige batteri.

Der er andre batterier - lithium, deres effekt er ekstremt høj, hvis sammenlignet med nikkel, især da de ikke har nogen hukommelse effekt. Men siden ved en lavere temperatur fejler de ofte, efterspørgslen efter dem er ekstremt lav, og i butikkerne er skruetrækkere med et lithiumbatteri meget sjældne. Hukommelseseffekten kan være irriterende under drift, det forekommer kun i nikkelbatterier. Hver gang du oplader et batteri, vil du miste sin kapacitet, men kun i tilfælde, hvor det ikke er helt afladet. Derfor er det ikke før det er nødvendigt at aflade batteriet helt, men ejeren af ​​værktøjerne har fundet ud af situationen og begyndte at bruge kun to batterier. Selvfølgelig skal de to batteriers kapacitet være høj, så du kan arbejde længere. De fleste semi-professionelle og professionelle modeller leveres komplet med forskellige batterier, man kan installeres i en boremaskine, og den anden kan genoplades. Derfor er den professionelle model ikke meget forskellig fra den stationære model, fordi det ekstra batteri bliver opladet så meget som det allerede installerede batteri.

Ligesom i alt andet afhænger meget af værktøjsproducenten. Hvis du vælger en enkel skruetrækker til at arbejde hjemme, så skal du se på modellerne fra Hitachi, Hammer og Bosch. Næsten alle professionelle modeller fremstilles af producenten Dewait, de er de mest rentable med hensyn til kvalitet og pris. Men straks tage højde for, at producentens popularitet fordobler omkostningerne ved værktøjet, så du kan se på de mindre kendte, men velbeviste virksomheder. Glem også at se på listen over funktioner, der kan være mange af dem, og de fleste af dem vil du ikke bruge i forbindelse med arbejdet. De øger prisen betydeligt, og er samtidig helt ubrugelige.

Skal jeg købe en trådløs skruetrækker?

Det er muligt, at batterimodellen ikke fungerer for dig, så tjek dens fordele og ulemper. Du kan arbejde direkte i nærheden af ​​opladningskilden, selvom det ikke er ualmindeligt at arbejde skal udføres på en fjernplacering. Hvis du arbejder udelukkende hjemme eller på steder, hvor stikkontakten er placeret i nærheden, er det bedre at vælge en model med strøm fra elnettet. På trods af mobilitet og bekvemmelighed af batterimodellen skal du vide om manglerne:

 1. På grund af det faktum, at batteriet er installeret i tilfælde af at enhedens størrelse og vægt stiger, er det ikke særlig praktisk, hvis du skal arbejde med et baldakin.

 • Når batteriet begynder at aflade, vil du mærke et fald i strøm og ydeevne, hvilket også medfører stor ubehag.

 • Så snart batteriet er afladet, skal du vente på, at det oplades, hvilket tager tid.

 • På grund af det faktum, at batteriet taber sin ladning med tiden, er det nødvendigt at forene med, at varigheden af ​​arbejdet også vil falde, og før eller senere skal du købe en ny strømkilde.

  Men hvis du tager højde for alle disse nuancer og forstår egenskaberne ved batterimodeller, kan du købe en model, der fungerer uden at forbinde til lysnettet i lang tid. Nedenfor vil vi tale om det rigtige valg af en sådan skruetrækker.

  1. Tiden for forberedelse til arbejde gennem den autonome tilstand afhænger af spændingen, den er inden for 9-24 volt, og er ansvarlig direkte for instrumentets styrke. Men husk på, at jo højere spændingen er, desto større er vægten af ​​batteriet og skruetrækken, så hænderne bliver hurtigt trætte under drift.

 • Der er en forskel mellem tid og nuværende styrke, som bestemmer varigheden af ​​bevarelsen af ​​afgiften.

 • Forskellige typer batterier, som allerede er nævnt ovenfor, har ulemper og fordele. Ca. 500 genopladninger er nok til Ni-MH batterier, foruden de er små i størrelse, og der er ingen farlige stoffer og forbindelser som Ni-CD. Men Ni-CD-batterier kan modstå mindst 1000 ladninger. Med høj strømstyrke kan disse modeller fejle, hvilket heller ikke er meget praktisk. Li-Ion-batteriet har en høj effekt, men på grund af temperaturændringer kan det svigte. Til en høj pris for denne model er dette en betydelig ulempe.

  Månedlige nye modeller fra førende producenter vises, hvor arbejdet for alle typer autonom strøm er optimeret. Du kan finde værktøjer med et batteri, der har en fraktioneret opladningstilstand. Dette er meget praktisk, fordi mens et af batterierne løber, oplader den anden og gør sig klar til arbejde. Du behøver ikke at vente på, at batteriet oplades, da du nemt kan ændre det til enhver tid.

  Før du køber, skal du sørge for at afgøre, hvorfor du har brug for en skruetrækker, og i hvilke tilfælde vil du bruge den. Gennemgå derefter funktioner, ergonomi, pålidelighed og omkostninger, og tjek derefter værktøjet. Udbetaler ikke for en professionel model, hvis du skal bruge en skruetrækker et par gange om måneden derhjemme.

  Hvis du har spørgsmål - spørg dem i kommentarerne til denne artikel!

  Kompakt tilstand | Normal tilstand

  Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden vores skriftlige samtykke er FORBUDDET!

  Sådan vælges en skruetrækker til brug i hjemmet

  • Sådan vælges en skruetrækker til brug i hjemmet
  • Sådan træner du på en tredemølle
  • Sådan vælges omslag til biler

  Hvad er skruetrækkere og hvad er de til?

  Sådan vælger du en skruetrækker til dit hjem

  - med batteri (autonom strømforsyning);

  - med strøm fra stikkontakten.

  - hvordan man bedst kan gemme batteriet mellem brug;

  - Vægt og dimensioner af batteriet

  - antal arbejdstimer

  Tilstedeværelse af flere hastigheder. Naturligvis, og skrue, og bor i samme hastighed vil ikke fungere.

  Tilstedeværelsen af ​​en chokmekanisme. En sådan funktion kan være nyttig, hvis du borer en mursten eller beton.

  Pulsmodus. Denne funktion er meget nyttig til at løsne hårdt fastgørelsesudstyr.

  Nogle producenter producerer baggrundsbelyste værktøjer. Dette letter arbejdet i mørke steder, hvor der ikke er nogen yderligere belysning.

  Hvilket er bedre at købe en skruetrækker til hjem og arbejde

  Skruetrækker er et universelt værktøj, der er uundværligt både i professionel konstruktion og i hverdagen. Hovedformålet - drejning / afskruing skruer, skruer og andre fastgørelsesanordninger. Enheden betjenes fra et elektrisk netværk eller batteri. Lad os tale om, hvad det er bedre at købe en skruetrækker til amatør og professionel brug. Det skal bemærkes med det samme, at du ikke behøver at skynde dig med købet.

  Nogle generelle nyttige oplysninger

  I dag er der et meget stort udvalg af skruetrækkere fra verdens førende producenter. Jo mere berømt mærke, jo dyrere teknikken. Men for arbejde i hjemlige forhold at erhverve en dyr professionel model er det ikke nødvendigt. Tværtimod er situationen, hvis du skal finde et værktøj til at udføre store mængder arbejde. Fra alt dette kan vi tegne en simpel konklusion, at der for arbejde og hjemme er behov for skruetrækkere helt anderledes. Værktøjets evner bestemmes af dets tekniske egenskaber, idet de vigtigste er: maksimalt drejningsmoment, rotationshastighed, patron type, yderligere funktioner, batteri egenskaber (hvis nogen). For at forstå, hvad der er bedre at købe en skruetrækker, skal du i det mindste have en lille forståelse af alle parametre.

  Værktøjets tekniske egenskaber: drejningsmoment og rotationshastighed

  Drejningsmomentet er vridningskraften af ​​enhedens arbejdselement, som virker på kroppen, i vores tilfælde er det en skrue eller en skrue. Til husholdningsbrug er det ofte tilstrækkeligt at have et aggregat med et drejningsmoment på 20-30 Nm. En sådan skruetrækker kan nemt klare de fleste værker. Et professionelt værktøj skal have ca. 100 Nm og mere til arbejde under vanskelige forhold.

  En anden vigtig parameter er rotationshastigheden af ​​arbejdsdysen. Det er let at konkludere, at denne særlige egenskab er tegn på, hvor hurtigt du kan skrue eller stram skruen eller andre fastgørelsesanordninger. Til arbejde i hjemlige forhold er 300-400 omdrejninger pr. Minut tilstrækkeligt til at udføre professionelt arbejde 500-1000 omdr./min.

  Chuck type og batterikapacitet

  Det vil ikke være overflødigt at sige, at en skruetrækker kan bruges som et boreværktøj. Dette er en af ​​de ekstra funktioner, som ikke er obligatorisk, men for det meste vil erstatte din boremaskine. Hvis du spørger, hvad det er bedre at købe en skruetrækker, så er svaret utvetydigt. Den der tillader boring af små diameter huller. Med hensyn til typen af ​​patron skal det, så uanset værktøjets formål, være hurtig frigivelse. Dette tillader uden nogen nøgle at ændre dyserne under udførelsen af ​​arbejdet.

  Du spekulerer sikkert nok på, hvad det er bedre at købe en skruetrækker til huset? Absolut den der kører på batteristrøm. Fordelene ved et sådant aggregat er, at der ikke er nogen binding til netværket, så du nemt kan udføre arbejde, hvor der ikke er nogen stikkontakt. Til husholdningsbrug er det nok 1,2 A / h, men jo større kapacitet er, desto lettere er det at dreje eller skrue fast skruerne. Med hensyn til det professionelle værktøj: På grund af den højeffekt er brugen af ​​batterier irrationel.

  Hvilken batteri skruetrækker skal jeg købe?

  Lad os først se på instrumentet, der er købt til husholdningsbrug. Det skal siges, at enheden skal vælges i henhold til flere parametre: mærke, kraftcenter og omkostninger. Hvad angår producenten, er en af ​​de bedste det tyske selskab Boschraquo; For det andet kommer værktøjet kommer fra Japan - Makita. Den sidste producent leverer skruetrækkere med en fremragende kombination af pris / kvalitet. Hvad angår ergonomi af enheden, så er der særlige krav til brugervenlighed. Det er et håndtag med en speciel belægning samt en let vægt.

  Som det blev nævnt ovenfor, er brugen af ​​et batteri irrationelt til professionel brug. Men nogle gange er det den eneste løsning, der er til rådighed. I dette tilfælde bør du foretrække modeller med høj batterikapacitet. Også sådanne batterier skal være frostbestandige, fordi bygherrer arbejder hele året rundt. Det er ønskeligt at have to batterier i sættet. Når en er afladet, indsætter du en anden, og du sætter den på en genopladning.

  Hvilken netværksskruetrækker er bedre at købe?

  Situationen med værktøjet, der arbejder fra netværket, er noget anderledes. Der er næsten ingen grund til at vælge et batteri. Men du skal være opmærksom på andre vigtige detaljer, for eksempel på magten - jo mere er det, jo bedre. Her er vi praktisk taget ikke begrænsede i valget, men til brug i husholdningen er det nok nok modeller af små og mellemstore strøm med et drejningsmoment på 400 Nm, hvilket allerede er blevet sagt. De bedste netværksskruetrækkere fremstilles i dag i Tyskland af sådanne virksomheder som Boschraka, AEG, DeWalt. Dette er et usædvanligt højkvalitets og pålideligt værktøj. Forresten må du ikke glemme, at de fleste netværksskruetrækkere har et batteri, det er som regel ikke meget stort, men det er bedre end ingenting.

  Det er ønskeligt, at værktøjet har en omvendt. Denne funktion gør det muligt at rotere patronen i modsat retning fra arbejdssiden. Mange henviser til bagsiden af ​​hovedfunktionerne, da det giver dig mulighed for at vride fastgørelserne. Nogle gange skal man arbejde på vanskelige steder med dårlig belysning. Til skibsføreren havde ikke lommelygte i tænderne, nogle skruetrækkere er udstyret med en baggrundsbelysning, der er rettet mod arbejdspladsen. Der er en anden nyttig funktion, der gør det muligt at øge momentet betydeligt for et stykke tid. Dette er nødvendigt, når dysen sidder fast og patronen ikke roterer. Tilstedeværelsen af ​​spindellåsefunktionen gør det mere behageligt at ændre dyserne i patronen, da sidstnævnte ikke vil rotere og forårsage ulejlighed.

  Jeg vil gerne sige et par ord om producenterne. Som nævnt ovenfor er lederen blandt leverandører af byggeværktøjet firmaet "Boschraquo; Ifølge forbrugerne tjener skruetrækkere fra denne fabrikant i lang tid, er der ingen specielle problemer med dem. Men som en begrænser er en omkostning, som undertiden simpelthen er urimeligt stor. Forresten har det professionelle værktøj et blå skrog, og amatøren er grøn, men det gælder kun Boschraquo; Men i de senere år er flere og flere positive anmeldelser modtaget af virksomheden "Makita9raquo;. Der er ikke så høj pris som tyskerne, men kvaliteten er slet ikke ringere. Derfor, hvis du ikke ved, hvilket firma skruetrækkeren er bedst at købe, så vælg mellem "Boschraka"; eller "Makita9raquo; Der er også en alternativ mulighed - AEG9raquo;.

  Jeg vil gerne sige et par ord om værktøjet "AEG9raquo;. På trods af at det er sjældent, er det en god løsning til husholdningsbrug. Det er værd at bemærke, at hvis du ikke ved, hvilken bore-skruetrækker der er bedre at købe, så er dette helt sikkert "AEG9raquo ;. I alt for 5-6 tusind rubler kan du få 2 batterier til 1,5 Ah, et drejningsmoment på 36 Nm og strømforsyning 14V. Boschraquo produkterne; (med samme egenskaber) vil koste omkring 8-10 tusind rubler. Enig, forskellen er ganske imponerende. Nå, i princippet, og alt hvad der kan siges om valget af en skruetrækker til hjemmebrug og professionel brug. Som du kan se, er alt ikke så kompliceret som det måske forekommer ved første øjekast. Det vigtigste er ikke at skynde sig, når man køber og træffer det rigtige valg.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + 3 =