30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skjulte lukker til fliser

Inspektionsluge til fliser - skjult adgang til kommunikation

Indtil for nylig i badeværelserne var alle kommunikationer i sikte, og det blev anset for helt normalt. Men tiden står ikke stille, nu er de gemt bag hypokartonkonstruktioner, der gør toiletter til stilfulde værelser med et minimum af konglomerationer. Holde adgang til tællerne og vandhanerne og ikke forkæle skønhedshjælpevirksomhedens VVS-lukker. Du kan købe eller lave dem selv.

Afhængigt af objektet, der er skjult bag lugen, skelnes følgende lukker:

Specielle krav til styrke pålægges gulv- og loftluge. Gulvmodellerne skal være modstandsdygtige over for ydre fysiske belastninger, have et pålideligt design, ramme med ekstra udstyr, fugtbeskyttelse og lydisolering. Loftsdøre skal have en let vægt, en tankevækkende mulighed for lukning, så dørene ikke ved et uheld svinger åbent. Sådanne vinduer anvendes i kommercielle lokaler, offentlige steder, garager.

I boliger og lejligheder er væglukker mere tilbøjelige til at blive brugt af en række årsager (pladsbesparende, et bredere udvalg af modeller, enkelhed og nem installation).

Traditionelle former for VVS-lukker er kvadratiske og rektangulære. Om nødvendigt er det muligt at lave eller bestille ikke-standarddøre, men deres installation og anvendelse vil være lidt anderledes.

Produktionsmaterialet er:

 • Tilgængelige plastmodeller. Normalt med et håndtag eller push-up. Hvid bruges ofte, men andre populære farver er også til salg. En bred vifte af størrelser.
 • Metal døre har en farvecoating (pulverlakering), de er elskede for deres styrke og stabilitet.
 • Andre materialer. For at gøre hygiejneluken under flisen er det muligt at anvende improviserede materialer (gipsvæg, spånplader), som gør det muligt at sætte over maskeringsovertrækningen. Rammen til en sådan dør er normalt lavet af aluminium eller metal for at sikre holdbarhed. De kan blive slået og skjult i et traditionelt design. Denne elegante løsning, som efterspørges ikke kun blandt designere, appellerer til almindelige mennesker. Især denne mulighed er god, når det kommer til ikke-standardiserede former og størrelser.

Jo mere diskret inspektionsluken i interiøret er, desto bedre. Derfor er flere og flere interesser forårsaget af sådanne modeller som magnetiske, skjulte og skubbe.

De er lavet på skubbesystemer, på rullemekanismer. De kombineres ofte med usynlige mekanismer, hvor rumlige sløjfer fordobles, hvilket gør det muligt at spare plads og ikke bruge håndtag. Dørene kan glide, folde, svinge åben på den ene eller begge sider. Mekanismer er bedre at vælge fra dokumenterede producenter.

Særlige tryksystemers egenart er, at de åbner i to trin: Efter et stærkt tryk skifter døren lidt til siden, hvorefter det bliver mærkbart. I denne tilstand kan låget nemt trækkes til side. I praksis, så designe hygiejnehatch små og mellemstore.

Populære usynlige systemer kombinerer nuancer af andre muligheder og gør det umuligt at gøre store døre usynlige.

Normalt bruges de i lejlighedshuse i badeværelser for visuelt at øge rummet, samt at dekorere kommunikation i nicher, hvilket giver en tilgang. Anvendelsen af ​​specielle løkker og gipsplader på låget hjælper med at "tilpasse" inspektionsluken under væggen. Imidlertid skal installationen af ​​et sådant vindue forudregnes ved udformning af en niche. For en komplet reparation kan omstillingen til "usynlig" være ubelejlig og tværtimod ødelægge hele arten.

Design på neodymmagneter bruges i gulv- og vægsynsvinduer. Magneter er meget stærke og kan modstå betydelig vægt. Gør sådan kasket usynlig hjælper kunstfærdige tilgang: slot luge er lidt mindre at selve døren var under gulvet (fliser, laminat stykke) maskering det. I den større version eller med tunge materialer er låget udstyret med et håndtag for nemheds skyld. Lette og små luge kan fjernes og uden håndtag, større er mere tilbøjelige til at blive foldet. Magnesium hjælper med at holde låget i nogle udformninger, er det simpelthen flyttet til siden for at lette attraktion i gulvet de supplerer sin egen tyngdekraft af låget.

Standarder for inspektionsluge antager minimumsstørrelsen som en kvadrat på 10 cm * 10 cm blandt de færdige produkter, brug manhuller i størrelsen af ​​konventionelle fliser 20 * 30.

Arbejdsmændene arbejder med vilkårlig parametre og forsøger at bringe dem tættere på denne mulighed, så gardinerne kan passe helt til keramiske produkter. Denne tilgang giver dig mulighed for at "skjule" lukken. De nøjagtige mål afhænger af formålet med døren og placeringen af ​​rørene og kablet.

Den største af de muligheder, betragtes klar dør 120cm Hjemmelavet Door forskellige fra normale parametre, er det nødvendigt at nærme sig til dette: mindst 5 - 50 mm flise fixer lager i væggen, ikke mere end ½ af sine egne flise muligheder med den frie hånd ..

Strukturen af ​​en bestemt luge afhænger af dens type. Den standard vægmonterede version omfatter en aluminiumsramme, en lås, en loopstruktur og en dør.

Materialet i latent VVS er normalt lavet fugtbestandigt (fx forarbejdet gipsvæg, spånplader, OSB). Rammen er monteret i en niche eller væg. Låsen "reagerer" på den ydre påvirkning, idet døren holdes i næsens riller.

Hængselmekanismen og tilpasningen er en vigtig del, hvorpå det afhænger af, hvordan lukken åbner, i hvilken retning. I enkle versioner kan det være hængslede eller møbler løkker. I vanskelig - dobbelt med yderligere justeringsnoder.

Lukkeposition og åbningsside

Normalt forsøger de at bestemme stedet for inspektionsluken på en sådan måde, at den ikke åbner andre ting i rummet og åbner det nødvendige overblik. Det er bekvemt at åbne døren til venstre mod højre, med en sjælden undtagelse. Lodret åbning ledsages af mere ansvarlig forberedelse af stedet.

Urimlig er synsvinklen på synsfeltet: hjørnerne på døren vil blande sig, designet bliver svagere. Knap til gulvet er det bedre ikke at lave døren: den nederste kant kan ridse gulvet og efterlade spor. Reglen af ​​hele fliser strækker sig til dette punkt af installationen.

Installationen af ​​den hemmelige luge begynder med montering af rammen. I gipspladekonstruktionen fremstilles profiler foreløbigt for at forbinde lukkens ramme til slagtekroppen med selvlukkende skruer til metal. Grooves for dem er boret på forhånd. Hvis installationen udføres i en åbning i en mursten eller blokvæg, anvendes der dowel-negle, og mellemrummet mellem rammen og væggen er frostet. I dette tilfælde fjernes døren fra rammen og monteres efter at forseglingen er klar (ca. en dag for at fryse overskuddet på konturen).

Efter at rammen er installeret, er nichen trimmet med et materiale med en ramme overlappende. Rammens overflade skal være niveau. Kontrollér efter installationen, at hængselmekanismen fungerer, fejl den med en sekskantnøgle.

Dekoration af luge og vægge sker samtidig. For at klæbe fliserne til den usynlige dør, skal arbejdsfladen primeres. Trykmekanismerne er fastgjort med specielle fastgørelsesanordninger, dørene er afvejet efter vægt eller en lastbolt anvendes. På gipsplanklip limet til flydende negle eller brug specielle cementblandinger. Forstærkningsnetet installeres foreløbigt på træpladerne. Når lim påføres keramik, tages der hensyn til fremtidige huller. For højkvalitetsfastgørelse af fliser skal lim holde mindst ½ af overfladen.

Blandingen skal ikke lække og tilstoppes i rummet mellem lugen og dens ramme. Eliminere overskud hurtigere. Blandingen får fat i en dag, så du kan fjerne overskydende fra fliserne.

Behandling af usynlige mandehuller har sine egne egenskaber: de gnides ikke rundt om kanterne. Resten af ​​lukkets rum er dækket af en sammensætning som hele væggen. For nøjagtigt at identificere dette sted behandles kanten med et konstruktionsbånd, der frigiver et lille hul. I den lå silikoneforseglingsmiddelet og nivellerede laget med fingrene. For massen at opføre sig lydigt, skal hænderne gennemvædes i sæbevand. Derefter fjernes scotch forsigtigt. Tørring af silikone tager 2 dage. Efterbehandling: skær langs lukkets omkreds. Lav en vinkel på 45 °, forsøger at få en byggekniv til jorden, ved hjælp af 1 bevægelse på hver side. Dette hjælper med at undgå "frynse" rundt om kanterne.

Med en åben luge fjern overskydende fugemasse.

Ikke altid klar inspektionsluge opfylder anmodninger. I dette tilfælde kan du bruge lidt tid og kræfter og selv lave de nødvendige detaljer.

Hvis du har brug for et lille vindue, så er de magnetiske muligheder gode. For at gøre dette skal du installere magneterne i hjørnerne af døren og rundt om rammens kanter - magneter-dublere (i alt 8 magneter). Det er bedre at udstyre låget med et pænt håndtag, så det bliver mere praktisk. Brug de sædvanlige møbler beslag som et håndtag.

Ved fremstilling af store døre er møbeldele også nyttige: det er bekvemt at montere færdige skubbesystemer og konventionelle hængsler.

 • Mål, markér det fremtidige sted og kontroller dets niveau for at undgå forvrængninger.
 • Klargør bunden og rammen. Du kan bruge en almindelig aluminiumsprofil under rammen, rammen er lavet af laths eller fra samme profil. Indstil rammen.
 • Lav låget: Basen skal være stram, brug træplader. Belægningen afhænger af tykkelsen af ​​laget og det planlagte arbejde. Det er bedre at anvende gipspap: færdiggørelsen virker mere vellykket end på et forberedt træ. Monter forsigtigt lågdelene på skruerne.
 • Forbered riller til loopmekanismen: Træk på begge sider tilbage 10 mm og bor. Ved at forbinde hængslerne med låget, fastgør det til rammen, lav mærkning for hullerne under mekanismen.
 • Sæt hængslerne i rammen. Nu kan du hænge lugen på plads. Låget skal gå i niveau med den ubehandlede væg og ikke stige over den. Luken skal have et hul, så det let kan åbnes ved at trykke (tage hensyn til den fremtidige foring).
 • Fastgør døren med specielle bolte, brug lasten. Rengør lugten fra støv, primetuyte og fortsæt til foringen.
 • Efter fliserens klæbemiddel er tørret, skal du kontrollere dørmekanismen. Juster om nødvendigt.
 • I den ene ende af monteringsmekanismen.

Fjernelse af hygiejne døre er ikke en nem opgave. Et ukompliceret element i indretningen kræver omhyggelig opmærksomhed. Mange mennesker først efter at have købt og installeret forstår, hvordan det ville være bedre at gennemføre denne procedure. Det er nyttigt at spørge naboer fra toppen eller bunden, hvordan de løste dette problem, og om de var tilfredse.

Vær opmærksom på disse punkter:

 • Når du køber en færdiglavet hygiejneklap, skal du kontrollere om orienteringen er den samme som den ønskede (lodret eller vandret). Ofte forstyrrer størrelsen på 20 * 30 både sælgere og købere.
 • Når du installerer, skal du bruge niveauet.
 • Små vinduer installeres straks med låget, og store dem demonteres for detaljer.
 • Vægbeklædning udføres straks under døren til det usynlige system, og efterlader bunden af ​​ovennævnte række til sidst. Således justeres størrelsen af ​​flisen og forhindrer utilsigtede forvrængninger.
 • Forsøgsfulde operationer med skæring af fugemasse kan korrigeres: Påfør silikone på kanten og luk luken. Den resulterende masse fjernes og tørres igen.
 • Hvis væggen er forberedt til maling, skal sømmen skæres efter kittet, indtil blandingen tørrer.

Har lidt erfaring, kan du hurtigt installere færdige inspektionsluge, og hvis du vil - til at lave det selv. Mesterens tilfælde er bange!

Flydende negle til keramiske fliser

Tubadzin Fliser

Alle rettigheder forbeholdes, 12+

Kopiering af webstedsmaterialer er mulig, hvis du har et aktivt link til vores hjemmeside.

Tankluge til tryk: Hvordan vælger du den rigtige model

For effektivt og samtidig at skjule teknisk kommunikation, kan du bruge flere metoder. En af de bedste - en luge under flisen tryk. Det ligner meget på traditionelle inspektionsvinduer, men i tilfælde af korrekt valg kan det installeres indendørs næsten umærkeligt. Artiklen vil overveje, hvilke parametre der skal tages hensyn til, før du køber en luge under flisen i badeværelset, køkkenet eller kælderen.

Lugen under flisen giver dig mulighed for omhyggeligt at maskere adgangen til inspektionsakslen

Hvordan er lugten under trykpladen

Installationen af ​​inspektionsluken foretages i tilfælde af, at det er nødvendigt at give mulighed for hurtig adgang til enhver teknisk kommunikation, f.eks. Kabler, rør, måler mv. Den yderste del af lukkedækslet kan foretes på en hvilken som helst passende måde i interiøret: malet, tapet og endda forseglet med keramiske fliser.

Trykluken åbnes, når du trykker på håndfladen på overfladen

Du kan placere inspektionsluge på alle egnede overflader, herunder vægge, gulv og loft. Det er også muligt at installere i gipsokartonnye partitioner, indenfor hvilke kommunikationer er lagt. Meget ofte installeres sådanne lukker under fliserne i kældre.

Mekanismen for åbning / lukning af lukker kan være meget forskellig fra den enkleste (lille lås og nøgle til den eller magnetisk lås) til mere komplekse - tryk, som vil blive overvejet.

Med hensyn til lukkernes form og størrelse er der meget mere valg og er ikke begrænset til noget. Der er begrebet standardstørrelser, som spænder fra 200x200 til 1200x1200 mm. Producenter producerer et stort antal forskellige modeller, som ikke kun er firkantede, men også runde, trapezformede osv.

Komponenterne i den skjulte luge under flisen:

 • vinduesramme med en vis form;
 • en dør af metal eller plast;
 • åbningssystem;
 • et lukkebeslagssystem eller en konventionel lås.

Skemaet af trykluftens anordning under en flise

Trykluftbeslag til fliser: produktegenskaber

En hemmelig luge under flisen med et tryksystem er en af ​​de typer inspektionsvinduer, hvis åbningssystem er blevet forbedret. Dette giver dig mulighed for at installere dem ubemærket og ikke forkæle udseendet af rummet. Derudover tillader dette at løse problemet med at installere en luge i toilettet under flisen, da der normalt er meget lidt plads der, og adgang til kommunikation er altid nødvendig.

For at sikre, at lugen kan modstå den belastning, der konstant bliver udført på den ved færdigbehandling af materialer, f.eks. Keramiske fliser eller mosaik, giver systemet pålidelige sløjfer.

Installation af en skjult luge under flisen har sine egne egenskaber, og installationen er ikke som om det var et normalt revisionsvindue. Sagen er at forsøge at gøre lukkedækslet usynligt, det er installeret lidt dybere end vægbeklædningen og derefter dækket med fliser på toppen, idet den har opnået effekten af ​​fuldstændig usynlighed.

Forskellige muligheder for åbning af trykluftslukker

Nyttig rådgivning! For at undgå behovet for at bruge tidsmåling og skæring af fliser anbefales det, at du i første omgang vælger de relevante dimensioner for luge og efterbehandling.

Det er værd at bemærke, at det sædvanlige metal eller plastluge under flisen ikke er egnet. For sikkert at fiksere materialet på overfladen er det dækket af en speciel gipspladerplade. Det tjener som et glimrende grundlag for at fastsætte ethvert materiale og samtidig er i stand til at modstå betydelige belastninger.

Lugeflushmontering under fliserne er ideel til værelser, hvor der er behov for at installere inspektionsvinduer, men gør det på et iøjnefaldende sted. De gemmer dem bag den tilsvarende finishbeklædning, de kan gøres helt usynlige og harmonisk tilsætter og indvendigt i køkkenet, badeværelset, toilet mv.

Med hensyn til åbningsmekanismen er det i dette tilfælde som følger: Et let tryk udefra udløser aktiveringen af ​​mekaniske låse, som letter udvidelsen af ​​luken i forreste retning. Derefter skubbes låget til side, hvilket giver ejere fri adgang til al kommunikation.

Hængsler og mekanismer i lukken kan klare 6-23 kg af vægten af ​​døren med det modstående materiale

Køb en indbygget luge under flisen er også fordi dette effektive system giver dig mulighed for at åbne lugen uden risiko for at beskadige flisen. Samtidig forbliver de æstetiske og funktionelle aspekter af problemløsningen.

Hvordan man vælger og køber en inspektionsluge til flisen: de vigtigste kriterier

Efter at have kendskab til sortimentet, der præsenteres på markedet, kan hver køber få en ide om omkostningerne samt de grundlæggende parametre for de pågældende produkter. Den nemmeste måde at gøre dette på er at besøge en stor bygning butik, hvor flere muligheder tilbydes fra de mest populære producenter.

Når man tænker ret hurtigt, bliver det klart, at det vigtigste kriterium for valg er køberens budget, da mange tilbud er ekstremt store. Køb en VVS luge til fliser kan være til forskellige priser, som er meget bred, afhængigt af hvordan de er arrangeret, og hvilket materiale der blev brugt.

Roterende hængsler giver dig mulighed for at åbne luge døren til 360 grader

Billige lukker er normalt lavet af tyndt arkmateriale, hvilket gør det umuligt at maskere dem under fliserne. Deres struktur er meget enkel, og prisen er lav, men sådanne lukker installeres bedst på uhåndterlige steder. Hvis den æstetiske side ikke er vigtig, kan du købe den billigste luge til badeværelset under flisen.

Til den gennemsnitlige priskategori er lukker beregnet til skjult installation, men samtidig kendetegnet ved et simpelt åbningssystem. I dette tilfælde holdes luksdøren ved hjælp af konventionelle magneter, men det er muligt at dække låget med en flise. Åbningssystemet i dette tilfælde er en indbygget håndtag eller specielle suge.

Den største værdi er præget af trykluge, som er den mest teknologisk avancerede version af inspektionsvinduerne. Ikke desto mindre hævder næsten alle brugere, der vælger denne løsning, at sådanne udgifter er mere end berettiget. Ifølge dem overskrider enkelheden og brugervenlighed af produkter af denne type alle forventninger.

Vigtigt! Uanset hvilken type luge, der foretrækkes af ejeren, vil dens tilgængelighed i høj grad forenkle udførelsen af ​​reparationsarbejde samt regelmæssige kontroller, der er fastsat i reglerne for driften af ​​husholdningsapparater.

Lugeafdækningen kan være foret med keramiske fliser, mosaikker eller andre materialer

Skjulte lukker til fliser: størrelser og priser

Ønsker at købe en skjult luge under flisen, forsøger hver ejer at vælge den mest egnede mulighed, idet man fokuserer på egenskaberne og omkostningerne ved modellen. Overvej hvordan man bestemmer størrelsen af ​​den skjulte luge under flisen og på hvad prisen på dette produkt afhænger af.

Før du køber en luge under flisen, skal du gøre følgende:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvor lugen vil blive placeret. Da den primære opgave er at give fri adgang til kommunikation, skal den være passende placeret
 • så skal du måle bredden og højden af ​​flisen, som bruges til at afslutte væggene;
 • Baseret på flisernes størrelse beregnes deres nødvendige antal for at lukke hullet;
 • Bredde og højde af lugen til badeværelset under flisen kan beregnes ved at multiplicere det krævede antal fliser efter deres størrelse. Disse enkle matematiske operationer bestemmer lukkets passende størrelse.

Stålluken er i stand til at modstå højere vægtbelastninger end aluminium

Prisudvalget for trykluge er ekstremt højt og starter fra flere hundrede rubler. De mest avancerede og funktionelle modeller kan koste op til 16.000 rubler, hvis det drejer sig om fremstilling på en individuel bestilling. Normalt, hvis det er nødvendigt, at lave en luge af en særlig størrelse eller form, først forårsage gage. Efter overførslen af ​​data fortsætter firmaet med at fremstille, hvilket i gennemsnit kan tage fra 3 til 10 dage.

Nyttig rådgivning! Et af argumenterne til at foretage en individuel bestilling for fremstilling af trykluge er at opnå en garanti fra fabrikanten i 12 måneder.

Som praksis viser, kan lukker til fliser vare lang tid, hvis du følger visse anbefalinger fra specialister vedrørende udvælgelse og drift:

 • Hvis lugen blev installeret i åbningen, er det strengt forbudt at udøve et betydeligt pres på overfladen af ​​låget. Dette kan føre til deformation, som i fremtiden ikke vil tillade luken at lukke helt

Nogle modeller af mandehuller er udstyret med gasstøddæmpere til automatisk åbning

 • Hvis der er installeret en enkeltklaplukningsmodel, må bredden ikke overstige 70 cm. Hvis denne størrelse ikke er tilstrækkelig til at dække åbningen, er det bedre at bruge to døre;
 • Det er umuligt at montere en trykluftsluke under flisen på gulvet ved eget valg. Uden at blive designet til dette, vil det meget hurtigt svigte. Til dette er der specielle gulvluge til fliser med støddæmpere;
 • Under transport og opbevaring skal lugen altid være i opretstående stilling for at undgå deformation.

Dimensioner og priser på en usynlig luge under flisen:

Trykluge til hammerfliser: egenskaber ved de bedste modeller

Produkter fremstillet af Hammer er blandt de mest populære til dato og er efterspurgte på grund af det store udvalg af modeller. Blandt sorten er der to modeller, der arbejder med en trykmekanisme. Hver af dem vil blive overvejet mere detaljeret.

Den er meget nem at installere og nem at bruge, hvilket er kendt for sin pålidelighed og lang levetid. Omkostningerne ved "Glory" er ret moderate, hvilket gjorde det til førende i denne kategori.

Trykluge er usynlige i badeværelset, fordi de ikke har håndtag eller sugekopper på overfladen

I denne luge blev innovation brugt, som senere blev en særpræg, og man kan sige, at den største fordel ved denne model er et gennemtænkt system af hængsler og led. Denne løsning gør det muligt let at åbne lugen uden at ty til brug af håndtag eller suger.

For at åbne lugen er det nok at lave et lille pres på lågets overflade på siden, hvor låsen er placeret. Lukning sker ved samme princip. I dette tilfælde er løkkerne i mekanismen anbragt på en sådan måde, at justeringen af ​​døren og åbningen er automatisk.

Bruser stige i gulvet under flisen: en moderne løsning til badeværelset

Varianter af produktet, installationsstedet. Detaljerede instruktioner til installation af stigen med en liste over yderligere byggematerialer og værktøjer.

Blandt andre tekniske træk ved slavemodellen er Slava værd at bemærke:

 • Luken kan installeres på en overflade af absolut hvilken som helst type;
 • Lugeafdækningen er i stand til at beskytte kommunikationen mod fugtindtrængning på grund af tilstedeværelsen af ​​et specielt isolerende lag;
 • Modellen har lydisolerende egenskaber, hvilket er meget praktisk, hvis det er et spørgsmål om behovet for installation i badeværelset eller på toilettet;
 • evnen til at nægte brugen af ​​håndtag og sugekopper gør det muligt at gøre luken helt usynlig;
 • Til udsmykningen af ​​lugen kan man bruge absolut alle materialer, herunder kunststen og keramiske fliser, der har stor vægt. Hængsler kan modstå en betydelig belastning i lang tid, mens de ikke smuldrer eller løsner. Ifølge eksperter kan målets tykkelse være op til 15 mm.

Lukkedørets overflade kan være foret med keramiske fliser op til 1,5 cm tykke

Nyttig rådgivning! Til denne model tillades lugen at montere en flise af større størrelse end lukkedækslet selv, hvilket undgår belastende beskæring.

Vær også opmærksom på, at designen af ​​Slava-lukken kan forbedres med specielle gasstøddæmpere, som giver mulighed for automatisk at åbne døren.

I denne model forsøgte udviklerne at bevare alle fordelene ved den tidligere version, mens man ændrede konfigurationen lidt og forbedrede nogle aspekter. For det første er "Zeus" kendt for meget stærkere og mere pålidelige, hvilket blev opnået på grund af tilføjelsen af ​​yderligere ribben. Takket være dette er designet i stand til at modstå enorm vægt.

De tilladte belastninger på lukken af ​​denne model forudsætter fyldningen af ​​en blænde på op til 1600 x 1600 mm. Samtidig kan tykkelsen af ​​den keramiske flise lagt ovenpå nå 15 mm.

Trykluge fremstilles i forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at vælge en model baseret på flisens dimensioner

Montering af inspektionsluken under flisen med egne hænder

Installering af lugen er ikke svært, og en nykommer kan nemt håndtere denne opgave. Det eneste værd at være opmærksom på er nøjagtigheden af ​​placeringen af ​​alle elementer. Selv små afvigelser kan provokere udseende af forvrængninger, som ikke vil tillade flisen til korrekt at afregne. Som følge heraf vil luken være synlig på overfladen.

Først og fremmest er det nødvendigt at montere rammen af ​​inspektionsvinduet, som er fastgjort til niveauet med vægoverfladen og fastgjort med skruer på indersiden. Normalt leveres alle fastgørelseselementer sammen med silikoneforseglingen.

I forbindelse med fastgørelsen af ​​fliserne til vægoverfladen er det meget vigtigt, at der er ledig plads omkring hullet, hvis dimensioner svarer til størrelsen af ​​flisen, der dækker lukedækslet.

Vigtigt! For at sikre, at flisen sidder sikkert på lukkedækslets overflade, skal mindst 70% af arealet af hver flise limes. Desuden skal det modstående materiale fra siden, hvor hængslerne er placeret, ikke stikke mere end 4-5 cm. Dette er nødvendigt for at mekanismen fungerer korrekt.

Ordning om installation af lugen under flisen

Hvad angår valget af placeringen af ​​inspektionsvinduet, er der kun et krav her: Afstanden mellem hullet og hjørnet af rummet skal være mindst 80 mm. En sådan norm er etableret for at give forlængelsesmekanismen tilstrækkelig plads til arbejde.

Et andet vigtigt punkt, som bør være opmærksom i processen med arbejde - fugning efter afslutningen af ​​installationen af ​​fliser. Tør sømene rundt om lugen, uden at det er umuligt, da det vil immobilisere mekanismen.

Installering af en skjult luge under flisen i badeværelset, toilet eller køkken er en mulighed for at give komfortabel adgang til al kommunikation og samtidig ikke forkæle det indre af rummet. Når man vælger den rigtige størrelse af lugen under flisen, kan den gøres helt usynlig for andre, hvilket er vigtigt for at opretholde rummets æstetik. Og de tekniske egenskaber ved disse produkter, som det kan ses, er ikke kun ringere, men endog overgår alle andre muligheder.

Kan jeg lægge en flise på flisen: råd og anbefalinger fra specialister

Keramiske fliser til køkken: hvordan man vælger fliser til vægge og gulve

Hvilken pool er bedre: oppustelig eller ramme? Vi vælger den optimale model

Sådan sættes en flise i et badeværelse: alle faser og finesser af vendende overflader

Vandtæt badeværelset under flisen: Hvilken er bedre? Enheden og materialer, gør det selv

Hvilke slags varme gulve er bedre til fliser: anmeldelser om typer af gulve

Skjult usynlig luge under flisen med egne hænder: fremstilling og installation

Ofte under reparationer i badeværelset skal du udstyre den usynlige luge. En sådan anordning er simpelthen uerstattelig, da den skjuler adgangen til vigtige elementer i rørledningen eller steder til opbevaring af ting. Også ved hjælp af en luge skjule indgangen til kælderen. Overvej hvordan man laver et lignende design med egne hænder.

En vellykket måde at skjule kommunikationen på

Ofte er en sådan anordning placeret i badeværelset. Vi vil forstå dets funktioner og formål. En skjult revisionsluke er designet til at give:

 • Adgang til kommunikationselementer. Dette er en slags observationsvindue for vigtige dele af akvedukten. En sådan inspektionsluke maskerer typisk i væggen eller under badeværelset adgang til lukkeventilerne, vandmålere, forbindelsespunkter for rørsegmenter mv.
 • Skabet. Bag en sådan skjult dør er der hylder, fx i en gipskasse. Her skjul kosmetik, husholdningskemikalier, værktøjer og andre ting.
 • Indgang til kælderen. Mulighed for private huse. Åbningen skal desuden forstærkes, derfor placeres en metalramme ofte under flisen.

Ved hjælp af en luge i badeværelset er det nemt at komme til kommunikationselementerne

Hvis de sidste to muligheder er personlige ønsker hos husets ejere, er inspektionsluken en obligatorisk tilstand i camouflage af rør og målere i lukkede kasser.

Hele processen er opdelt i flere faser:

 • oprettelsen af ​​en ramme
 • installationen af ​​kluden;
 • fastgørelse af tilbehør
 • vendt med fliser
 • Tætning af leddene.

Så lad os se på, hvordan den usynlige luge under flisen er lavet med egne hænder. Begynd med fremstilling af rammen til døren. For det første måles åbningen dannet efter fliserne. Det er tilrådeligt at forudse tilstedeværelsen af ​​et sådant vindue på forhånd for at forlade plads til faste elementer. Derudover anbefales det at styrke åbningens omkreds, især hvis indgangen til kælderen er udstyret.

Lammens ramme er lavet af træplader, metalhjørner eller aluminiumsprofil. Det skal være lidt mindre end åbningen, så der stadig er et hul til at installere flisen.

Derefter er dørbladet selv, lavet af et ark af krydsfiner, OSB eller vandtæt gipsplader, fastgjort til rammen. Der skal være mindst to lag. Metalluge svejses. Hvis hullet er stort i størrelse, er tilstedeværelsen af ​​stivere desuden tilvejebragt.

Ordningen med åbningsmekanisme

Efter at lågen er monteret, bores huller for at fastgøre hængslerne. Normalt bruges møbler baldakiner. Udstyr og standardversion med sving til side og foldning ned. En mere moderne og bekvem, men også meget dyr måde indebærer installation af et push-system. Den anden del af hængslerne skærer ind i åbningsrammen. Efter justering af dørens position og fortsættelse med installation af fliser.

Inspektionsluken er normalt designet til 2-4 plader, afhængigt af flisens format. For at lægge beklædningen, brug en standard limblanding. Til en base af krydsfiner og gipsplader køber de en speciel forbindelse, der er karakteriseret ved større vedhæftning.

Hvis du lægger fliserne på lugen i kælderen af ​​metal, skal du pre-coat det med krydsfiner. Materialet er overflade shpaklyuyut. Priming er en forudsætning.

Læg fliserne på en sådan måde, at flisens lille kant holdes rundt om kanterne, men ikke over 5 cm. Vær også opmærksom på sømmen af ​​nabobelægninger, de skal helt sammenfaldende med lukkets forside både i dens placering og i tykkelsen.

Mønsteret skal falde sammen på hele overfladen

Ud over keramiske fliser er inspektionsluken også foret med andre materialer, afhængigt af den type belægning, der anvendes i området af strukturen. Det mest slående eksempel er et badeværelse, væggene og gulvet i det er ofte dekoreret med en standard flise, og skærmen dækker afløbsrørene syes med plastik. I dette tilfælde er flisen lavet på de steder, hvor vinduet støder op til gulvet eller væggen.

I de fleste tilfælde anvendes en alternativ mulighed - lugen sys med samme plastik. Dette er ikke kun enkelt og bekvemt, men gør det også lettere at vægge døren, hvilket betyder, at hardwaren også skal bruge en enklere.

Den anden mulighed er at komme ind i kælderen. Hvis fliserne er lagt i korridoren, vil der ikke være nogen spørgsmål, men med en anden belægning bliver flisen slående. "Usynlig" vil ikke fungere her.

Under installationen af ​​en skjult luge i gulvet, en mere solid base

Hvis vi taler om en gulvluge, der maskerer indgangen til kælderen, står den over for samme belægning som gulvet. For eksempel: laminat, PVC paneler, tæppe mv.

At udstyre sig med en fuldgyldig inspektionsluge, forklædt som en flise eller umærkeligt at komme ind i indgangen til kælderen, kan alle. Det vigtigste er at fjerne de korrekte dimensioner af åbningen og bruge materialer og komponenter af høj kvalitet. Produktets endelige pris afhænger af typen af ​​beslag og klassen af ​​beklædningen.

Skriv venligst din mening om artiklen. Du kan angive fejl, stille et spørgsmål eller forlade en anmeldelse.

Det er meget vigtigt for os at kende hver enkelt persons mening!

Kopiering af materialematerialer er kun tilladt, hvis du placerer et aktivt link til kilden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

82 + = 87