30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skjulte gardinskinner til loftsgardiner

Skjult cornice i strækloftet: installationsfunktioner, interessante ideer og feedback

Stretch Loft er et unikt design, der har et attraktivt udseende. Men til et sådant design er det vigtigt at vælge den rigtige indretning. Der er mange forskellige nuancer her, men en af ​​de vigtigste er cornice. Dette problem skal næres med alle ansvar. Den bedste mulighed her er installationen af ​​en skjult tagskinne til et strækloft. Med sin hjælp kan du skjule fejl, og spændingsstrukturen selv vil blive harmonisk understreget i det generelle indre af rummet. Selvfølgelig er der en anden version af tagskægget - en mur, men den første vil helt sikkert se mere originalt ud. I denne artikel vil vi tale om, hvordan man laver en skjult cornice med et strækloft.

Hvad er en skjult cornice

Forsænket afsats for gardiner i udspændte lofter er en udmærket til installation af tagplader, hvor det ikke er synligt, og at placere det har en særlig niche i spaltevæggene og lofter (nedhængt loft er ikke justeret til væggene omkring 20 cm). Udseendet af konstruktionen er ganske interessant og ikke-standard. En følelse er skabt, som om gardiner og tyl flyder i luften eller er knyttet til loftet selv. Denne design løsning er fantastisk til et lavt rum, da gardinerne ser op, øger visuelt loftets højde.

Stretch loft med skjult cornice er en interessant løsning i alle lokaler, hvad enten det er et hus, lejlighed, offentlige kontor, stilfulde salon eller hotelværelse. I et ord kan et sådant loft installeres, hvor der er gardiner.

Materialer, hvoraf der aflæses

Moderne hjørner afviger i type konstruktion og i det materiale, de er fremstillet af. Det er hvad der bestemmer prisen.

De mest populære er de følgende hjørner:

 • træ. Det er dyrt, massivt og ret tungt, men samtidig det mest attraktive.
 • stål. Det modstår en tung belastning, er stærk og original med et behageligt udseende.
 • aluminium. Lys og ret stærk, men det er dyrt.
 • Plast. Det er den billigste cornice, ret stærk og holdbar med en simpel type konstruktion.

Uanset materialet kan du vælge et behageligt og smukt design, som vil understrege skønheden i strækloftet og lade dig holde gardinerne. Nu er vi nødt til at forstå den slags cornice struktur.

I markedet sortiment af cornices er ganske bred. Der er forskellige underarter og underopdelinger, men hovedindikatoren sammen med konstruktionens materiale er den type fastgørelse - væg eller loft. Vægkornet har sine fordele i forhold til loftet. Først og fremmest er det dets lave omkostninger, og installationen er enklere end loftkonstruktionen.

Men sådan cornice skiller sig ud mod loftet og bærer ikke altid en visuel skønhed og nåde. Selvfølgelig, hvis du vil, kan du kigge efter en virkelig smuk wall baguette, men det tager tid. Glem ikke, at den skjulte cornice i strækloftet ikke vil ødelægge den generelle ide, når rummet er udstyret med gardiner.

Dette design er opdelt ikke kun i synlige og usynlige, men har også et andet formål. For eksempel kan cornice installeres specielt til belysning eller suspensioner. Men hovedformålet i dag er fastgørelsen af ​​gardiner. Og mens dette design er den vigtigste på markedet.

Skjult cornice i strækloftet: fordelene ved designet

De høje omkostninger ved en sådan cornice er helt sikkert en ulempe, som sandsynligvis er den eneste. Plusser er meget mere, og her er de vigtigste:

 • Med dette design falder gardinerne bogstaveligt fra loftets overflade, samtidig med at de giver et smukt udseende af rummet;
 • Under nichen i den integrerede cornice er kommunikation let udført, for eksempel forskellige typer ledninger;
 • ved hjælp af et så interessant design skabes en unik atmosfære i hele rummet;
 • Installationen af ​​en sådan cornice er ikke begrænset til rummets højde og areal;
 • Den skjulte takkornet og strækloftet ser meget smukke og usædvanlige ud;
 • tillader oprettelsen af ​​multi-level og multi-zoned strukturer.

Samtidig er den skjulte cornice i det hængende loft vanskeligere at installere end vægstrukturen, men hvis du følger instruktionerne, finder installationen sted uden komplikationer.

Selvfølgelig er det bedst at ringe til specialister til installation af loftkornet, men du kan selv gøre det. Det vigtigste er at have tålmodighed, ansvar og de nødvendige værktøjer. Normalt kommer mønsterets design med de nødvendige detaljer, så der er ikke behov for at købe yderligere elementer. Der er som regel en installationsmanual.

Tip: For at øge stivheden af ​​baguetteprofilen er lamellerne limet sammen.

Skjult fastgørelse af tagene

I spændingsloftet selv er selvfølgelig ikke krokene fastgjort, da det ikke kan modstå en sådan belastning. Til dette er en træblok installeret på forhånd under spændingsbanen. Et skjult loftsstykke er den ideelle løsning til at skabe en attraktiv og elegant atmosfære. For at installere en skjult cornice i strækloftet, skal du have en niche. Selve strukturen er fastgjort til bundpladen, men når du vælger placeringen, skal du tage højde for, at gardinerne ikke rører vinduet, vægge og varmesystemer. På et specielt bygningsniveau skal der påføres en mærkning på væggen, så skal baguetten placeres på den. På et skelet er det nødvendigt at etablere et spændingsloft. Stoffet selv skal indsættes i profilen, så gardinholderen vil blive gemt i nichen. Der er også installeret en bar, forbehandlet med et beskyttelsesmiddel mod korrosion.

Derefter skrues corniceen på pladen. Dette vil kræve dowels og skruer. Borede huller bores i baren og pladen. Nu skal baguetten fastgøres til stangen, og den der skal monteres på pladen. Efter at du har installeret den skjulte gardinstang, kan du hænge gardiner.

Åben montering af tagbøjlerne

Først skal du markere alle mærkerne og allerede sætte dem ved hjælp af niveauet, linjalen og vinklen. Strålen behandles også før installation. Så skal du reparere det med skruer eller skruer. Vi lægger baldakinen over bjælken. Det er sådan, at hovedkanten er installeret over det strakte loft.

For at installationen skal lykkes, har du brug for viden på dette område. Derfor, før du starter, skal du læse nogle regler:

 • Før du køber en cornice, skal du tænke på design af gardiner. Hvis dette ikke er gjort, vil stoffet under den færdige konstruktion blive sværere at afhente.
 • Installationen skal finde sted væk fra batterierne (i det mindste i få centimeter), ellers kan varme apparater ødelægge stoffet.
 • For visuelt at forøge pladsen kan du installere cornice i hele væggen. Dette hjælper med at udvide rummet.
 • Når du køber en cornice, skal du være opmærksom på dens komponenter. Øjets arbejde skal være lydløst og bør ikke holde fast i strukturen.

Udskiftning af loftet cornice i stretch loftet

Som allerede nævnt ovenfor kan loftet cornice installeres på en ekstern eller skjult måde. Hvis det var monteret før loftet, så er de ikke tilsluttet, og der er mulighed for udskiftning. Med den eksterne metode til montering af cornice, går den sammen med spændingsloftet. Montering her foregår på en speciel indlejret del under spændingsdugen. Det er så for hende, at corniceen er fastgjort. Hele mekanismen er fastgjort til selvdrejende skruer, hvor hullerne er pænt brændt. Det er ikke tilrådeligt at ændre en sådan cornice uafhængigt, for ikke at beskadige lærredet, så det er bedre at ringe til specialister.

Omkostninger til montering af loftet

Pengeproblemet ved installation af sådanne mønstre spiller en vigtig rolle, men du kan straks sige, at prisen direkte afhænger af installationens kompleksitet. Omkostningerne til tagskægget selv er ikke for høje, hvis du ikke tager produktet fra det dyreste materiale. Montering af cornices sammen med loftet til de indlejrede søjler er den dyreste. Desuden kræver dette arbejde særlig erfaring, og hvis det ikke gør det, er installationen bedre betroet fagfolk.

Når du installerer en skjult taggrænse, vil det være ret muligt at gemme, udover at sådan arbejde kan udføres uafhængigt. Og eventuelle fejl vil blive dækket af cornice og gardinet selv. En anden plus installation af en skjult cornice - den er let fjernet og ændret.

Skjult cornice i strækloftet: anmeldelser

Dem, der installerede et hængende loft, lavede et loftkornet, bemærk at det viste sig smukt. Som regel vender folk til specialister for hjælp, som gør deres arbejde hurtigt og effektivt. Nogle selvlærte herrer installerer cornice uafhængigt efter installation af strækloftet. Så du kan spare en anstændig sum penge. Selvfølgelig skal du arbejde hårdt, men det viser sig at være meget billigere. I dag anbefaler flere og flere gange designere at installere skjulte hjørner. Så værelset ser moderne og moderne ud.

Skjulte taggrunde: materialer, selvfremstilling og installation af belysning

Funktionelt og attraktivt indretning er en vigtig forudsætning for et behageligt liv. Praktiske moderne ideer hjælper med at gøre ethvert værelse elegant og hyggeligt. For eksempel vil en interessant dekorativ løsning være en skjult gardinstang til gardiner og brug af lys.

Skjul cornice med moderne løsninger!

Maskeret cornice: funktioner

Udsmykningen af ​​vinduesåbninger er af afgørende betydning for mange husmødre. Trods alt, kompetent planlagt dette område vil gøre interiøret harmonisk og holistisk, og også tilføje lidt hygge til det. Skjult fra nysgerrige øjne cornice i dette tilfælde vil være en glimrende mulighed.

Designere skelner mellem to typer loftkroner:

Den første er ideel til at dekorere værelser med et konventionelt loft. De er holdbare, lette at vedhæfte og ser meget præsentabel takket være en række indretninger.

Hvorfor ikke? Skjult gardinstang til gardiner og brug af baggrundsbelysning som et separeringselement!

Hvis du ikke planlægger at forlade loftet i sin klassiske form, vil et interessant valg være usynlige monteringer. Stretch loft og skjult loft cornice vil gøre rummet visuelt højere og mere rummelige. Og de steder, hvor fastgørelsesgardinerne ikke kan noteres for nysgerrige øjne, vil ikke ødelægge det generelle indre billede.

Gardinerne gemt i nicheen er komfortable og praktiske.

De giver dig mulighed for at undvære unødvendigt design, som aflaster interiøret.

Skjulte loftsrammer til gardiner ser meget attraktive ud. Men tænker på at installere et sådant kit, studer omhyggeligt sine positive og negative aspekter.

Aluminiums cornice er egnet til tunge designer designs fra gardiner

 • praktiske;
 • visuel forøgelse i rummet
 • maskering af små defekter i rummet
 • egnet til ethvert rum
 • passer nemt ind i enhver stil
 • yderligere installation omkostninger er påkrævet;
 • kompleksitet med udskiftning af strukturen.

En anden interessant fordel og fordel er, at du kan bruge en usynlig cornice til belysning, som du også kan gøre skjult. Som følge heraf får du en usædvanlig visuel effekt, der gør rummet moderne og unikt.

En meget lav pris til installation af den valgte indretning er fuldt ud begrundet i behovet for yderligere arbejde.

Omkostningerne består af:

I gennemsnit er det muligt for 2000-3500 rubler at oprette en cornice for et spændingsloft i en forudsætning.

Lys gardiner modstå og plastik konstruktion

Alle forbrugsvarer og selve konstruktionen betales separat. Deres omkostninger kan starte fra 500-1000 rubler og nå 100.000 rubler.

 • fremstillingsmateriale
 • antal rækker;
 • "Skarphed" af fastgørelser under visse gardiner;
 • tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner.

Den mest populære ekstra funktion er det elektriske drev, som giver dig mulighed for at styre persiennerne eksternt.

Det anbefales dog kun at vælge meget højt til loftet.

Moderne tilgang til design af vinduer - elektrisk

Kronikkens materiale er en vigtig nuance!

Hvis du vælger en cornice, skal du tydeligt forestille dig, hvordan det endelige resultat vil se ud.

Oftest udføres disse konstruktioner fra:

Plastik er fantastisk til let indretning. For eksempel kan det vælges til at dekorere et køkken, spisestue eller soveværelse.

En hyggelig stue med et gipsplankloft og en skjult glitter

Aluminiumsdesign vil, hvis det ønskes, få brug for at dekorere vinduet med tunge eller flertallede gardiner. Dette materiale er meget slidstærkt og vil nemt modstå meget vægt.

At være interesseret i, hvordan man monterer en skjult cornice med et strækloft med egne hænder, husk: Denne dekorative løsning har mange installationsproblemer. Derfor, når det er muligt, ansætte fagfolk til arbejde: De vil montere alt så hurtigt og pålideligt som muligt.

Men hvis du har en vis viden om reparation, kan du nemt klare installationen af ​​en moderne tagger selv!

Før du installerer spændingsdugen, skal du bestemme placeringen af ​​tagpladen

En skjult cornice med et spændingsloft er monteret ad gangen. Denne tilgang giver dig mulighed for at spare tid, tildele ressourcer og område korrekt.

Til arbejde, forberede:

 • bore;
 • dowels og fasteners;
 • træstænger / metal hjørner;
 • antiseptiske;
 • profiler til loftet.

På billedet - ordningen for at skabe en niche til cornice

Instruktioner fra fagfolk vil hjælpe dig med at oprette en niche selv:

 1. Fastgør det valgte emne til loftet. Til fastgørelse brug dowels.
 2. Træblokhåndtag antiseptisk - dette vil ikke tillade træet at forværres
 3. Fastgør stangen med ca. 20 mm fra kanten. Ved fastgørelse i en træbase skal du kun bruge selvdrejende skruer. Ved fastgørelse på en beton / mursten er det nødvendigt med plastankere.
 4. Til den del af bjælken vendt til cornice, fastgør profilerne, hvorpå strækloftet senere kan opbevares.

Resultat af installation af latent ledge

Cornices til skjult belysning er lavet af polyurethan af høj kvalitet. En sådan løsning kan anvendes selv i et konventionelt interiør, der ikke har et strækloft.

I dette tilfælde spiller den valgte indretning to roller:

 • forklæber fastgørelsen til gardiner;
 • vil give lys lys.

LED'er kan placeres i nichen til fastgørelse af gardiner

At skabe i dit hjem kan en sådan original dekorativ løsning være som følger:

 1. Fastgør gardinestangen til loftet.
 2. Opret en "niche" ved at bruge en træbjælke til maskering. Emboss det for bedre vedhæftning til polyurethan cornice.

Meget visuelt billede

 1. Påfør et tyndt lag med speciel lim på elementet. Flyt på en zigzag måde - dette sikrer en jævn fordeling af koblingen og bidrager til at gøre konstruktionen mere pålidelig.
 2. Vent, indtil nichen er helt klar. Kvaliteten af ​​hærdning tager cirka 24 timer.
 3. Læg LED-strimmel indeni og fastgør den med en klemme.

Værelse dekoration skjult belysning

Tænd baggrundslyset ud af strukturen.

Hvis stærkt opvarmet, kan polyurethan forringes.

Stilfuld belysning og en skjult kronkage i strækloftet til gardiner er perfekte til ethvert værelse. Oftere anvendes en sådan beslutning om indretning af stuer, soveværelser, haller. Mindre ofte - når dekorere køkkener og kantiner.

Den skjulte cornice er en moderne stil løsning, der passer perfekt ind i rummet af ethvert område og form. Kombinationen af ​​plasticitet og visuel umærkelighed forvandler endda et simpelt og kedeligt rum, og kompetent anvendelse af belysning vil kardinalt forandre dit interiør. Yderligere praktiske oplysninger om hvordan man laver installationen af ​​en sådan cornice vil du lære af videoen i denne "width =" 640 "height =" 360 "frameborder =" 0 "allowfullscreen =" allowfullscreen ">

Stilfuld belysning og en skjult kronkage i strækloftet til gardiner er perfekte til ethvert værelse. Oftere anvendes en sådan beslutning om indretning af stuer, soveværelser, haller. Mindre ofte - når dekorere køkkener og kantiner.

Den skjulte cornice er en moderne stil løsning, der passer perfekt ind i rummet af ethvert område og form. Kombinationen af ​​plasticitet og visuel umærkelighed forvandler endda et simpelt og kedeligt rum, og kompetent anvendelse af belysning vil kardinalt forandre dit interiør. For mere praktisk information om hvordan man laver installationen af ​​en sådan cornice, vil du lære af videoen i denne artikel.

Sådan laver du en skjult gardinstang til gardiner

Gardiner er et nødvendigt element i selv et moderne interiør. Til deres placering i loftet har du brug for en cornice. Det passer dog ikke altid ind i designet, der oprettes, og så er der et behov eller et ønske om at skjule det. For at gøre dette kan du implementere en egentlig løsning - en skjult kronkage. Han, såvel som sædvanligt, vil pålideligt holde gardinerne, men vil forblive usynlige.

Vi vil behandle dette problem mere detaljeret, herunder hvordan du kan lave et design med dine egne hænder. Her er f.eks. Nogle få billeder samt en videoinstruktion. Når alt kommer til alt, kan en sådan cornice laves til spænding, og til gipspladerloft.

Sammenfattende ovenstående kan vi skelne mellem to hovedårsager til, at gardiner er nødvendige i indretningen:

 1. Design. Takket være brugen af ​​et skjult type design er det muligt at opnå et mere udsøgt udseende, da det er sådan gardinerne ser ud, som falder ned fra loftet uden synlig støtte. Og hvis du tilføjer den rigtige effekt af belysning, vil følelserne fra udsigten være meget behagelige. Ofte er sådanne produkter installeret i gipspladerlofter, som gør det muligt at montere kroge af forskellige former: lige, buet, U-formet osv. Derfor kan design ideen være den mest sofistikerede, men en sådan løsning vil gøre det muligt at realisere det.
 2. Funktionelt behov. Meget ofte er skjult konstruktion nødvendig for stræklofter. En regelmæssig vare under disse forhold kan jo ikke bruges til ikke at beskadige strukturen i strukturen. Derfor er umærkeligt design den bedste vej ud af situationen, hvilket også øger den slags elegance.

Gør en skjult cornice

Det er på tide at forstå fordelene ved at skjulte hjørner giver:

 • En perfekt løsning til værelser med lave lofter, takket være "manglen" ved fastsættelse af loftet vil synes højere.
 • Yderligere belysning til loftet kan bekvemt placeres i den niche, hvor cornice er installeret. Derudover kan den rumme ledningsføring, ventilation og anden kommunikation. Dette undgår behovet for at fastgøre ekstra kasser eller en ekstern pakning.

 • Velegnet til vindueskarme. Vægstrukturer kan trods alt ikke kombineres, for eksempel med brede vindueskarme i bredden.
 • Velegnet til ethvert interiør. Ikke puslespil over valget af farve, form, dimensioner og så videre. Cornice vil ikke tage opmærksomheden væk fra hovedelementet - gardiner. Og baggrundsbelysningen vil effektivt supplere dette element.
 • På grund af tilstedeværelsen af ​​en uhyggelig taggrunde er der skabt et enkelt rum uden grænser.
 • Tilgængelighed. Dette produkt er billigere end mange andre. Han har ikke brug for dekorative dekorationer eller dyre materialer med et attraktivt udseende. I dette tilfælde er det kun praktisk nødvendigt.

Selvfølgelig er der også en flyve i salven - behovet for omhyggelig installation og vanskeligheden med at erstatte.

Skjulte elementer til opbevaring af kluden skabes ikke på pladerne, men i det ekstra rum - i nichen. Det kan skabes i et strækloft eller et loft lavet af gipsplader. Du kan se fotoeksempler på hvordan det ser ud.

Selvfølgelig skabes et sådant design ved vinduesåbningen. Dens dimensioner afhænger af dimensionerne af de anvendte tagskinner og gardinernes egenskaber. Således kræver tunge gardiner en dybde på op til 15 cm, til tynde gardiner - op til 4 cm.

Konstruktion og installation funktioner

 • Med de skjulte hjørner er et dæk fastgjort til loftet i en særlig niche. For det sidste element er skelet først oprettet. I dette tilfælde berører spændingen eller ophængningen ikke vinduetåbningens væg. Resultatet er en niche, der er kompakt i størrelse, hvilket gør den næsten usynlig.
 • Med stræklofter kan der bruges enkelt- eller flerrørs produkter - under hensyntagen til designfunktioner. Montering af cornice udføres ved montering af loftet.

 • Hvis loftet er lavet af gipsplader, kan det i dette tilfælde bruges afskårne af forskellige former, op til bølgende.
 • Produkterne kan være plast eller aluminium. Hvilken man skal vælge? Du skal fokusere på vægten af ​​gardiner, som vil blive afholdt af strukturen. Derfor, hvis gardiner med lambrequins og en ekstra indretning anvendes, så vil en aluminium cornice model gøre. Han er i stand til at bevare de mest indviklede designfiktioner.
 • Farve løsninger til sådanne designs er få: for det meste bruges hvid farve. Der er ikke noget overraskende i dette, da den latente installation ikke kræver brug af yderligere attraktive elementer, herunder farve.

 • Baggrundsbelysning er et glimrende supplement til det ubesværede cornice design. For at gøre dette kan du bruge LED-bånd, fastgjort på en plastikprofil i en niche. Som et resultat kan du få et meget attraktivt interiør og i forskellige stilarter.
 • Installationen udføres i henhold til standardskemaet, som det er tilfældet med konventionelle strukturer.

Gipspap er ganske ofte en satellit af reparationer. Og du kan lave en niche i et sådant loft med dine egne hænder, kun du skal gøre det, når du bygger hele strukturen. Til dette har du brug for:

 • gøre markup;
 • Installer profiler for at opbygge en stærk ramme
 • Gipsplader til indvendig skråning;
 • Fremspringene af materialet skæres for at give klare konturer.

Derefter kan du afslutte finishen: Anvend kittet, male eller lim tapet - det hele afhænger af den valgte retning. Det vigtigste er ikke at glemme at primer overfladen efter hvert trin, så lagets adhæsion er maksimalt.

Som nævnt, ved hjælp af LED strip og plastik profil, er det muligt at lave en højdepunkt på loftet i området af de skjulte taggrunde. Det er værd at huske på, at det også skal give plads til styreenheden. LED'erne tændes med 12 volt eller mindre, og under vores forhold fra netværket får vi alle 220 volt.

Og hvad hvis der er spændinger i loftet? I dette tilfælde er det også nødvendigt med en niche, når man bygger et loft. Fordi strækmærker kræver noget forberedelse til at installere dem selv, er det bedst at overlade fagfolk til denne procedure.

Først vil de rette den skjulte cornice på pladerne ved hjælp af pålidelige klumper. Efter alt kan vægten af ​​lærredet være anderledes. Næste, installationen af ​​nichen. For at gøre dette kan du bruge en træbjælke, som er fastgjort to centimeter fra tagbøjlerne. Det skal være i niveau med spændingsloftet, som vist på billedet.

Efter installationen får vi en smuk udsigt over loftet med en niche, hvor gardinerne bliver ubevidst knyttet. Som et resultat vil interiøret være elegant uden unødvendige elementer. I dette tilfælde vil al opmærksomhed fokuseres ikke på corniceen, men på selve gardinetæppet.

Elektriske gardiner til gardiner anvendes i forskellige værelser i forskellige stilarter

Vinduesdekoration er ofte det sidste skridt i udsmykning i

Fremskridt står ikke stille. Hver dag i forskellige områder af vores liv

Vinduets design er en integreret del af rummet, såvel som stilen.

Chic gardiner og gardiner kan dekorere og supplere alle interiører.

Vinduesdekoration er en vigtig del af interiøret, når en er placeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 1 =