30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skænk til retter

Komfortable skænke og skænderier til stuen: 4 typer af strukturer

Skænk og skænke til stuen i lang tid er et populært element i situationen. I det 18. århundrede blev de første skænke og skænke til stuen lavet. Disse produkter blev brugt til offentliggørelse af dyre redskaber og andre dekorative produkter. Men selv nu forsøger mange ejere at dekorere hallen med dyre højkvalitets keramik eller fint porcelæn.

Skænk til retter i stuen: sorter

Skænk er blevet uerstattelige møbler til stuen. Derfor vil det uanset stilstemaet ikke sejre i indretningen at vælge et skab, der passer perfekt til omgivelserne, det vil ikke være problematisk.

Der er demonterbare strukturer, der let transporteres, såvel som ikke-segregerede produkter, der er kendetegnet ved høj styrke.

Skænk til stuen adskiller sig i deres design

Skænk af dets design er opdelt i:

 • Standardskabe;
 • Væg- eller vægprodukter;
 • Hjørne skænderier
 • Modulære såvel som ø design.

Det er nødvendigt at skelne særskilt stilen på udsmykningen af ​​disse møbler:

 1. Etno-stil. For at producere en sådan skænk er der kun brug for naturlige materialer af høj kvalitet. Sådanne møbler er sædvanlige til at supplere med usædvanlige dekorelementer.
 2. Art Nouveau-stil. Alle tjenermodeller er præget af simpelt design. Til deres produktion er ikke kun naturlige, men også kunstige materialer egnede.
 3. Klassisk stil. Disse produkter præsenteres i form af store skænderier, som undertiden kunstigt alder.

Funktioner af moderne skænke til stuen

Før du køber en skænk i stuen, anbefales det at bestemme, hvordan du bruger dette design. Hvis skænken skal gemme og vise dyre retter, er det bedre at give fortrinsret til modeller med glasdøre eller produkter med baggrundsbelysning.

Når man vælger skænk i stuen, skal man i tillæg til praktisk funktionalitet være styret af kvalitet og skønhed.

Buffet er et klassisk sted til opbevaring af retter

Moderne skænderier er funktionelle i deres funktionalitet:

 1. Slides. I sådanne modeller er der en særlig niche til tv eller andet udstyr. Der er mange hylder, det vil sige, denne mulighed er uundværlig for små haller.
 2. Corner. De bruges i rummelige værelser. Men der er sorter af vinkelstrukturer, der passer perfekt ind i det indre af små værelser.
 3. Buffeter. Sådanne skænke betragtes som klassikere. Deres destination er reduceret til opbevaring af dyre redskaber og andre redskaber.

Hvis der i en moderne lejlighed er planlagt ikke at opbevare retter, men et stort antal ting anbefales det at vælge modeller med lukkede kasser. Og hylderne og tilbehør skal være af høj kvalitet og pålidelig.

Hvid skænk til retter: tips til valg

Hvis det indre af stuen er lavet i Provence, når man vælger en skænk, anbefales det at foretrække produkter fremstillet i lyse farver.

Du kan bruge en hvid skænk som et vigtigt indretningselement, selvom du vælger en anden stil på værelseindretning.

Skænk af hvid farve passer perfekt ind i stuen i Provence stil

Nedenfor er tips til valg af hvide skænderier:

 1. Vær opmærksom på udnævnelsen. Produktet i klassisk stil skal nødvendigvis have høj kvalitet. Du bør også bestemme, hvordan dette møbel vil blive brugt.
 2. Vær opmærksom på skænkens størrelse. Store hvide hvide skænderier vil være en glimrende løsning, hvis du vil understrege luksusen i stuen og dens elegance. Men hvis et lille rum skulle vælge et funktionelt produkt, hvor der ikke er nogen ekstra dekorative elementer.
 3. Vær opmærksom på lagringssystemet. Den øverste del af den moderne skænk er nødvendigvis udstyret med gennemsigtige døre, bag det er det sædvanligt at opbevare smukke retter og dyre tilbehør. Og ting, der ikke er planlagt at blive vist på offentlig visning, kan gemmes i bunden af ​​skænken. Der er bekvemme lukkede hylder. I et kvalitetsprodukt skal de nødvendigvis have god rumlighed.

En lille hvid skænk med en dør vil være en glimrende løsning til en lille hal. Hvad angår valg af skænk til rummelige værelser, anbefales det at købe en rummelig model, hvor der er mange hylder og kasser.

Klassisk garderobe til stuen

Skænken, der er lavet i den klassiske stil, bruges til at opbevare redskaber. Designet ligner skabet. I modsætning til skabet er der dog yderligere sektioner til opbevaring af redskaber. Men hvordan man forstår at den valgte model af en skænk er en klassiker?

I de nederste døre på den klassiske skænk er der ingen briller

Det er nødvendigt at være opmærksom på, hvilke elementer strukturen består af:

 • Produktets øverste del skal være forsynet med glasdøre;
 • Hvad angår bunden, er der altid ingen briller.

I det store tilfælde vil det være bekvemt at arrangere figurer, vaser eller tesæt. Og i anden halvdel af tjenesten er det bedre at placere de køkkenudstyr, der ikke har plads i den øverste del.

Klassisk skænk til retter er kendetegnet ved små størrelser. Den maksimale højde og bredde er 2 meter.

Dette møbel ser godt ud i stuen, selvom modellen er valgt fra budgetkategori. Ved hjælp af en række indretning ser de klassiske skænke ud dyre og udsøgte. Imidlertid bruger moderne producenter ikke kun dyrt træ, men nogle modeller laves selv fra spånplader.

Hvis skænken var lavet af ægte træ, ser konstruktionen dyre ud og kan vare i lang tid. Men dette materiale kræver særlig pleje. Et af hovedtrækene i den klassiske skænk er glasdøre, der bærer smukke mønstre eller figurer, og nogle modeller lavet i denne stil er udstyret med belysning.

Hjørneskab til stuen: designfunktioner

Hjørneskabskab er en glimrende løsning for ejere, der ikke har mulighed for at købe et klassisk design, eller hvis det indrettede værelse er lille.

Hjørneskabet bliver et vellykket køb for en lille stue

Nedenfor er kendetegnene for hjørneproduktet:

 • Dette design tager ikke meget plads, men passer godt ind i stuen, hvad enten det er klassikere eller moderne stil;
 • Udstillingsvinduet her er skråt, derfor er det ikke meningen at skjule en stor mængde redskaber, det vil sige, denne skænk er egnet til små værelser, hvor kun de smukkeste retter vises;
 • Hjørnebordet er mindre end det klassiske, så det kan suppleres med særlige skabe, men det anbefales at bestemme i forvejen, hvor mange ting der skal opbevares i denne møbel for at vælge den bedste løsning til skænken.

Det er nødvendigt at skelne skråt skænk efter dets formål, fordi der foruden skabene er vin, og også bogkonstruktioner.

Angle skænk bør tilskrives de mest bekvemme designs. Dette produkt bortset fra dets anvendelighed betragtes som en glimrende måde at dekorere stuen på.

Når man vælger den ovenfor beskrevne skænk, anbefales det at overveje stilens tema i rummet. Nogle ejere foretrækker at bruge i de indvendige design dekoreret med udskæringer eller usædvanlige ornamenter, det vil sige, det kan være en wenge model eller en lakeret skænk.

Krav til spisebord i stuen lavet af træ

En skænk af træ betragtes som en glimrende måde at dekorere stuen på. Selvom dette møbel er lavet af billigt træ, ser dette design ud til at være attraktivt. Showcase bruges ofte i indretningen til maksimalt succesfuldt sted i hendes yndlingsretter og en række dekorative produkter.

Når du vælger en skænk i stuen, skal du være opmærksom på produktets størrelse

Men før du køber en favoritversion af skænken, skal du tage hensyn til rådgivning fra designere:

 1. Vælg korrekt produktets størrelse. Det er vigtigt, at forholdet mellem kabinets dimensioner og rummets størrelse var vellykket. Det er et stort design, der er bedre ikke at bruge i en lille stue. Omvendt vil et lille skærmskab ikke være den bedste løsning til et rummeligt værelse.
 2. Sørg for, at hylderne er stærke. Et højkvalitets udstillingsvindue er nødvendigvis udstyret med pålidelige hylder, der er i stand til at modstå en betydelig vægt.
 3. Klar glas i facaden. Dette er en obligatorisk betingelse for et sådant skab, fordi hovedformålet med showcase er evnen til at se objekter inde. For at øge produktets pålidelighed anbefales det at vælge modeller med slagfast glas.
 4. Valg af tilbehør. Ud over bekvemmeligheden og pålideligheden af ​​tilbehør er det værd at være opmærksom på sin farve i overensstemmelse med de omgivende møbler.

Dobbelt skabsfremvisning. The Hidden Aspect of Handwork (video)

I dag er der mange modeller af skænderier, så det kan ikke være et problem at vælge den rigtige løsning, selv for den mest krævende køber. Men før du køber den foretrukne løsning, anbefales det at sammenligne modelens design med størrelsen af ​​stuen nøje, være opmærksom på materialets kvalitet og forventer, hvordan dette produkt passer ind i stilens tema.

Detaljer: Skænk til retter i stuen (foto eksempler)

Tilføj en kommentar

© 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Skab skab til retter - typer og funktioner

En skænk er et lavskabsbærende dekorative funktion, der anvendes til udstillingen af ​​dekorative redskaber. Det er også sædvanligt at opbevare duge og serveringsredskaber. På overfladen af ​​bordpladerne indstilles instrumenterne direkte. Siden starten har det været en del ændringer.

Skab skab til retter - enhed og funktioner

I den moderne model af skabet vil få mennesker genkende dette samme element i situationen i den sovjetiske periode. Dens funktionalitet er steget markant, men som det er det let at genkende ved dets designfunktioner:

 • Massiv nederste del på benene. Altid lukket med blinde døre. Eksternt ligner en etage mezzanin. Kan ligne en tv-boks og placeres lige på gulvet uden ben;
 • Øvre niveau. Den har en mindre bredde end bunden. Ofte dekoreret med glasdøre og hylder til retter eller indretning.

Hvad er forskellen mellem en skænk og et skab?

Den ældre slægtning i skænkbordet til skålen er buffet. Det er kendt siden det 16. århundrede, men dets karakteristiske udseende blev modtaget i det 17. århundrede. Det er fra denne periode, at det begyndte at blive fremstillet i form af et aggregat:

 • Nedre niveau med døre. Meget ligner det sædvanlige moderne køkkenskab. Kun størrelserne er større. Leveres også under bordpladen af ​​en eller flere skuffer til bestik;
 • Central niche. Den kan udformes forskelligt, men dens hovedopgave er at adskille en del af buffetpladsen til madlavning eller servering;
 • Øvre sektion med hylder. Den tredje del af bufferen er beregnet til demonstration og opbevaring af retter. Kan åbnes med tværbjælker eller lukkes med glasdøre.

Funktionaliteten af ​​modellen var så glad for ejerne, at buffet meget hurtigt erobrede hele Europa. På samme tid blev det overhovedet ikke ændret i de fleste lande. Og til i dag i køkkenet i Frankrig kan du finde disse møbler i næsten uændret form. I vores land i køkkenet er buffet også ikke en sjælden gæst. Dette skyldes den lille størrelse af de fleste køkkener. Men sammen med andre typer skabe er det ofte installeret i hallen.

Det skyldes tilstedeværelsen af ​​den berygtede centrale niche, at den kan skelnes fra skænken. Ellers kan de næsten være identiske. Moderne modeller af skabe er ofte en del af suiten. Kan ledsages af et par glasisolerede blyantsække eller sektioner med åbne hylder.

Indledningsvis var skabet skænk rent køkkenmøbler. Det var et stort skab med døre. Skibets højde blev lavet med et almindeligt bord. Bordslinned blev opbevaret nedenunder. I små skuffer under bordpladen var sølv apparater placeret. Lidt senere fik tjeneren et andet "gulv". Så begyndte at tilføje den øvre lukkede mezzanin til pladerne. Men det havde ret beskedne dimensioner.

På vores lands territorium blev en stor popularitet vundet i Sovjetunionen. Han så næsten ud som på tidspunktet for hans udseende, men det var i sovjetiske tider, at han var udstyret med et indre bagspejl, glashylder og flyttet til stuerne. Derudover blev det gjort meget bredere end det oprindeligt var beregnet. Skænk er blevet enorme og betydeligt "vokset op". Hvis det oprindeligt var tænkt som et bord, så i Sovjetunionen var det mere som et skab. Ikke kun i højden, men også i overordnede dimensioner. Også i denne periode tabte forskellen mellem top og bund af pladsen. Det var en rektangulær "boks" på ben med glashylder.

Til dato er skænken stadig flere møbler til stuer. Det er forståeligt. Det begyndte at blive leveret ikke kun med glaserede døre i den øvre del, så de kunne placere opvasken pænt. Den moderne skænk kan udstyres med en indbygget bar, en niche under tv'et og er en reduceret analog af diaset. Selv om det i stigende grad begynder at ligne tidligere versioner.

Skabskabens designfunktioner til opvaskemaskiner

Siden skænkets overdel syntes meget senere, var det den, der gennemgik de største ændringer. Først så det ud som en lille kopi af bunden. Fra oven var der kun et andet lille skab med blinde døre fastgjort. Så begyndte dørene at lave glas. Dette gjorde det muligt for skabet at blive ikke bare et køkkenskab, men at flytte ubemærket til salerne. Selv i Europas område kunne klassiske opvaskemaskiner beregnet til stuer ikke råd til alle. Skænken er blevet et godt budget alternativ.

Traditionelt er toppen af ​​skænken til huset udstyret med:

 • Flere hylder til retter. De kan være lavet af glas eller basismateriale. Deres størrelse afhænger direkte af størrelsen og antallet af sektioner. Nummeret varierer fra 2 lange til flere dusin miniature;
 • Sash. På nuværende tidspunkt er de strenge af glas;
 • Bagspejl. Denne måde er fast, og den er ofte monteret i vores dage.

Alt glas, der anvendes i produktionen, kan klassificeres som flyde. Denne hærdet poleret klud, ensartet gennem tykkelsen. Ingen fejl er tilladt. Kan laves både af naturkvarts og fra syntetisk kvarts. Det er gennemsigtigt og farveløst. Hvis skåret over tykkelsen giver en skygge (grøn, blålig), så har du et klart glas foran dig. Den farveløse vil ikke have en sådan effekt, så det bedre passerer lys. Ofte leveres det med anti-chok-film. Hvis et sådant glas er brudt, så bliver der næsten ingen fragmenter. Det knækkede bare, men det vil beholde sin form.

Det er glasdørene, der vil spille en stor rolle, når man indskriver skænken ind i interiøret:

 • Klarede. Hopper over 50% af lyset. Giver et fantastisk overblik med blødt naturligt lys;
 • Matt mønster. Vil bringe originalitet. Det udføres ved sandblæsning;
 • Mejeri. Brillerne ætses med syre til delvis eller fuldstændigt tab af gennemsigtighed. Det vil se godt ud i kombination med det traditionelle gennemsigtige;
 • Tonet. En anden måde at bringe originalitet til designet. Giv præference til varme nuancer af bronze, guld;
 • Farvet glasfilm. Hvert fragment af mønsteret er indrammet af en tynd metalprofil. Det ser ud til alt volumen, dyrt og forbløffende smukt. Lige limet til overfladen af ​​bladet.

Der er flere muligheder for at åbne døren:

 • 2 blade. Kan svinge eller flytte i specielle riller sidelæns;
 • 3 blade. Oftest vil de alle glide. Eller 2 glide og 1 sving;
 • 4 sashes. Der vil også være enten glidende eller i kombination;
 • 6 foldere. På toppen glider, og under dem 3 foldning.

Den nederste del er et system af hylder og kasser. Det er beregnet til opbevaring af forskellige ting eller daglige redskaber med hyppig anvendelse (til køkkener). Leveres altid med solide blade. De kan også indrettes:

 • Tråd. En fremragende mulighed for træmodeller. Tillader at skabe et 3D billede af enhver form og kompleksitet;
 • Fræseren. Denne metode er mere egnet til modeller fra spånplader. Tillader anvendelse af et relief-ornament uden at påvirke materialets struktur
 • PVC film. En bred vifte af fakturaer giver dig mulighed for at opdatere dørdesignet med minimale omkostninger. Vil ikke vare meget længe. Det er let klistret
 • Håndmalet. Bring lidt variation i den kedelige baggrund under træet;
 • Dekorative trimmer. De er nemme at indsætte med den ønskede form. Det ser godt ud med minimale omkostninger.

Materialer til fremstilling kan være:

 • Wood. Meget dyr fornøjelse;
 • Fiberplade. Plader presses fra partikelstrenger. Ret blødt
 • Spånplade. Savsmuld presses i lag med opvarmning. Friability afhænger af størrelsen af ​​savsmuld;
 • MDF. Den tætteste, fordi de er lavet af træaffald af de mindste fraktioner.

Lige mindre ofte kan disse plader findes i en lakeret version (LMDF, LDPE).

Former og størrelser af skænk til retter

Højden på standardbordet kan variere fra 1,5 til 2 meter. Samtidig overstiger bredden ikke 2 meter (maksimumsværdien). Standarddybden til toppen er 30 cm og til bunden - 50 cm. Dette er dog kun et kliché. Når du laver en skræddersyet, tages der hensyn til funktionerne i dit værelse.

Også skelne adskillige typer af former:

 • Classic. Der er ben. Toppen er smalere og tyndere end bunden;
 • Floor. Har ikke ben;
 • Hjørne skab. Det indre rum ser ud som en trekant. Ganske en vanskelig mulighed for retter. Men den vinklede variant ser meget smuk ud. Tillader dig at gemme værdifulde målere af brugbart område;
 • Hængslet. Den lavere massive del mangler. I bunden kan du arrangere en bred terning;
 • Modular. Den er samlet fra separate moduler som en designer. En enkelt stilistisk orientering tillader ved at permutere flere moduler at opdatere udseendet af hele ensemblet;
 • Ø. Uden top. Bruges til servering og demonstration af mad og drikke.

Regler for at placere tallerkener i skabet

Af tradition vises kun de bedste eksempler på retter. Hvordan man placerer det, afhænger kun af din fantasi. Selv om der er flere regler:

 • Med den samtidige placering af glas og bordporselein er kina placeret i midten;
 • Større genstande placeres bag de mindre
 • Bland ikke te eller kaffe service med glas eller krystal. Dette er mauve;
 • Farveporselein (glaseret) er adskilt fra hvidt;
 • For at øge tonnagen må pladerne placeres i en vinkel. Samtidig forbedrer udseendet af tjenesten;
 • Stabler kan kun indstilles til de mindste flade tallerkener eller tallerkener. I dette tilfælde må stakstørrelsen ikke være for høj.

Hvis du ofte bruger skålene, giver det ingen mening at udsætte det for gennemgang. Træt at regelmæssigt justere sammensætningen. Og udseendet af konstant brugte retter er meget værre end den nye.

Hvor kan installeres skabe

Hvis du tillader køkkenets optagelser, så vil en sådan fornøjelse tilføre sofistikeret til situationen. Men da denne kapacitet til husholdnings køkken er sjældent, send dristigt en skænk i stuen. Det er der, at han vil afsløre alle sine bedste kvaliteter. Du kan vælge en model med en niche under teknikken og gøre det til et centralt element i situationen. I dette tilfælde skal du vælge en moduludgave med ekstra tilfælde, et displaycase eller væghyller (ø).

For at komme rigtigt ind i skænken i indretningen er det værd at vælge det ud fra den stilistiske orientering:

 • Classic. Korrekt silhuet, strenge konturer. Symmetri observeres i selve møblerne og dets arrangement;
 • Minimalisme. Korrekt kubiske former uden dekoration. Ornament kan være et usædvanligt design. For eksempel, den mulighed, hvor den glaserede del falder på midten af ​​en rektangulær skænk (svarende til et stort akvarium). Stil for en amatør, der holder op med de nuværende tendenser;
 • Palace stilarter. Skænk og alle hans slægtninge kommer fra denne æra. Det var stilarterne af barok og rococo, der skabte de smukkeste og raffinerede muligheder. Bent ben, udskæring, forgyldning, porcelæn plader med en liste. Styles er berømte for deres forfining og glathed af former;
 • Etnisk orientering. Skænk af den orientalske stil i form af en polyhedron med åbent opskårne døre vil skabe en unik farve til interiøret. Du kan også vælge design med forskellige retninger af håndmalede (under zhostov, palekh, khokhloma). For fuldstændighed skal du placere de relevante emner indeni. Husk, at etnisk stil indebærer design af hele rummet i en retning. Enkeltelementer af situationen vil enten smøre det samlede indtryk eller gå tabt i det indre;
 • Vintage. Denne stil giver mulighed for genskabelsen af ​​en bestemt historisk periode. Manuelle møbler og individualitet er velkomne. Du kan anvende metoder til kunstig aldring, decoupage (pasta med farvede servietter), håndmalede. Resten af ​​situationen skal være i samme tidsinterval.

Når folk glemmer ting godt, bliver de moderne nyheder. Dette er hvad der skete med skænken. Efter årtier af glemsel sprang efterspørgslen efter disse funktionelle og smukke skabe igen.

Skænk, skab, showcases til tallerkener og tilbehør i stuen: hvordan man adskiller et møbel fra en anden

De fleste af de eksisterende møbler til stuen optrådte for længe siden. Indledningsvist fik hvert emne nogle funktionelle formål, som i årenes løb kunne glemmes eller ændres. Så i øjeblikket er ordet skænk, buffet og udstillingsvindue vanskeligt nok til at opdele i forstand, hvorved de ofte fungerer som udskiftelige begreber.

Forskellen mellem skænderier, skabe, butiksvinduer og lignende møbler

Skænken blev oprindeligt kaldt et skab, som var beregnet til opbevaring af tallerkener og andre egenskaber ved at betjene bordet (dermed navnet). Derudover havde den nødvendigvis en bordplade, som faktisk blev forberedelsen til servering udført. Hertil kommer, at møblet havde lukkede hylder placeret bag toskallede dørene under vasken, og åbne eller glaserede øvre del, der udviste de bedste eksempler på retter.

Efter et stykke tid blev navnet "tjener" blevet almindeligt for en række skabe, hvor det syntes muligt at opbevare retter. Så begyndte at kalde kister, butiksfronter, skabe af enhver form og endda glider, hvis de havde et forseglet rum.

 • Så hvis der findes i ordbogen ordet "buffet", dens værdi vil være enten særdeles godt ( "skab til retter"), eller falder sammen med definitionen af ​​en skænk, på grund af den samme destination med ham. Således synonym brug af disse to navne er berettiget. Selvom det er værd at bemærke, at buffet, oftest tre niveauer, og skænken - kun to. Vægglasset til stuen og showcase adskiller sig meget fra skænken.
 • Så er bakken et multifunktionelt skab, der har en niche for teknologi, et rum til bøger, redskaber og andre ting. Denne slags møbler viste sig ikke så længe siden, men det blev meget populært på grund af dets anvendelighed.
 • Showcase - den mest elegante ware ware ware, stort set på grund af det store område af glasoverfladen. I modellerne af butiksfronter, der anvendes i det indre af stuen, er der som regel en lukket del. I denne forstand kan displayet ikke entydigt kaldes et glasskab, under alle omstændigheder ikke et hjemvindue. Selvfølgelig, hvis dette objekt er oprettet til udstillinger og butikker, kan det helt fratages indlæg fra andre materialer og gøres kun af glas.

Følgende video vil hjælpe dig med at forstå alle de komplicerede og forskelle i showcases, kommoder, skabe og lignende møbler:

Varianter af sådanne produkter til stuen

Derudover var der en forvirring af navne, du kan se udvidelsen af ​​disse fags funktioner. Nu i skabet kan opbevares ikke kun retter. Derudover er der mange typer af skabe.

Så der er flere typer udstillingsvinduer, der afviger i materialer til fremstilling og form:

 • Klassisk, herunder træ og glaselementer;
 • Fuldt glas;
 • Suspenderet;
 • Corner.

Sorten af ​​buffeter og skænke dekorere stuen er der ingen grænse. De udføres i overensstemmelse med canons af alle stilarter, der accepterer tilstedeværelsen af ​​disse møbler i interiøret. Så kan du finde klassiske skænke, rococo og empire stil buffeter, samt traditionelle typer af skabe til forskellige folkeslag.

Selvfølgelig er materialet valg dikteret af indretningens stil. Så, den klassiske kræver high cost, land - naturlige, rococo - elegance overflader mv.

De lægger ikke kun retter i skænderne. Indsamling af figurer og figurer, briller, vaser, flasker vin, fotografier og lige bøger vises.

Billeder af skænke - møbler i hallen

Suspenderet kantet smal

Fuldt glas 4 døre Med en niche til tv

Hvor og for hvilken pris kan du købe disse møbler

Da interessen i skabe for nylig er steget betydeligt, er det muligt at finde dette objekt uden store problemer i enhver butik med speciale i møbler.

 • Så er der et bredt udvalg af skænkestænger i "First Furniture" i Moskva. Visummet selv er placeret på motorvejs entusiaster, men du kan også gennemse produktkatalogen på firmaets hjemmeside. Det samme gælder for andre store butikker (Hoff, Loft Wood, Familieværelse, etc.).
 • Derudover er der en række virtuelle butikker, hvor du kan bestille din favoritmodel med hjemlevering. Et bredt udvalg af buffeter præsenteres på Neomebel, dit hus, økologisk matrice osv. Det er bekvemt at kigge efter skænk på stedet TIU.ru, som indeholder forslag fra de bedste russiske producenter. Kører gennem siderne på denne portal, kan du sammenligne priser og vælge den mest egnede mulighed.

Med hensyn til prisen afhænger det direkte af produktets dimensioner såvel som det materiale, hvorfra det er lavet.

 • Så en lille buffet bestående af to lukkede hylder, du kan købe fra 2 000 rubler.
 • Traditionel, tre-tieret skænk fra MDF vil koste dig omkring 8.000 rubler.
 • Hvor træmøbler er dyrere. Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at købe et skab til retter i levende billigt, især hvis det er et massivt træ, fordi dens pris er passende. Således sommerhus skænk lavet af naturtræ koster omkring 30.000 rubler, og en snackbar lavet af massivt egetræ eller fyr til stuen, afhængigt af størrelsen - fra 30 000 til 100 000 tusind rubler.

Oak buffet til hallen

Populære modeller og producenter

Blandt de førende og anerkendte producenter af højkvalitetsmøbler og især tjenere er det muligt at skelne mellem sådanne virksomheder:

 • "Blissinhome" (Italien). Luksuriøse, naturlige, dyre møbler. Du kan vælge showcases eller skabe af massivt træ med dygtige udskæringer, forgyldning og andre ornamenter, men du skal betale et rundt beløb for dette møbel. Så vil tre-niveau buffet 30-årsdagen, lavet i klassisk stil, koste næsten 6 000 euro;
 • "Rayevskaya møbelfabrik" (Krasnodar, Rusland) producerer mere overkommelige muligheder for tjenere. Den nederste grænse for omkostningerne ved kabinettet fra denne producent er 5500 rubler;
 • "Babylon" (Rusland). Bred vifte af møbler til rimelige priser. For eksempel vil en to meter skænk af laminat og MDF-rammer "Victor-M" koste 10.000 rubler. "Duet" sæt indeholder en buffet og kommode, som kan købes for 11.000 eller 15.000 rubler (afhængigt af størrelsen);
 • LLC "Møbler Sonata" leverer til det russiske markedsmøbel fra Kina (Carpenter);
 • "Stavros". Dette firma skaber ikke møbler, men detaljer for det. Hvis du selvstændigt opretter en skænk ved at kontakte dette firma, kan du købe dørhåndtag og udskårne ben til din skabelse.
 • "Helga". Dette skab er et skab kendt for vores forældre. Det kan næppe købes i dag fra producenten. men hvis du stadig vil installere det i stuen, så gå til internettet eller loppemarkedet.

Foto af skænk til retter i stuen af ​​de specificerede modeller

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Dagligstue Møbler

navigation

Soveværelset

Stue

Polstret møbler

badeværelse

Kontaktpersoner:

Nylige diskussioner

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

46 − = 44