30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skabhus

Garderobe-hus

Legetøj og bøger, "levende" på åbne hylder, skaber ofte en følelse af kaos. Derudover samler de støv. For at rette op på situationen hjælper klædeskabet, lavet af egne hænder.

På billedet:

Kavardak i børnehaven er en fælles ting. Og alligevel kan du klare det. For at bringe rummet i orden vil hjælpe børnenes skab, bag dørene der vil skjule de engang åbne hylder, befolket med bøger og legetøj. Børn som dette skab vil helt sikkert lide det, fordi det ligner et rigtigt hus. Og hvis du maler en af ​​væggene med skifermaling, så i vinduerne hver dag kan du tegne noget!

 • ark af MDF;
 • maling til træ, skifer maling, fløjte børste, maleri bånd;
 • hængsler - 4 stk., skruer, håndtag til døre - 2 stk.
 • boremaskine.

Idé og billeder fra webstedet muratordom.com.ua

På billedet:

Kavardak i børnehaven er en fælles ting. Og alligevel kan du klare det. For at bringe rummet i orden vil hjælpe børnenes skab, bag dørene der vil skjule de engang åbne hylder, befolket med bøger og legetøj. Børn som dette skab vil helt sikkert lide det, fordi det ligner et rigtigt hus. Og hvis du maler en af ​​væggene med skifermaling, så i vinduerne hver dag kan du tegne noget!

 • ark af MDF;
 • maling til træ, skifer maling, fløjte børste, maleri bånd;
 • hængsler - 4 stk., skruer, håndtag til døre - 2 stk.
 • boremaskine.

Idé og billeder fra webstedet muratordom.com.ua

Fra MDF-arket skar vi silhuetten af ​​huset med taget. Slib arbejdsstykket. Med et maletape adskiller vi "tag". Vi maler "væggen" med maling i to lag. En af "væggene" kan males med maling med effekten af ​​et skifer.

Så snart malingen tørrer, skal du fjerne maletape og klæbe en ny langs den øverste kant af "væggen". Vi maler "taget".

Brug en anden nuance til "taget". Påfør malingen forsigtigt i retning fra båndet.

Maling dørene til fremtidens børns skabet, vi male på dem vinduerne.

Efter at have ventet på, at malingen tørrer, borer vi huller i dørene til håndtagene. Fokus på barnets vækst, bestemt af hullernes højde.

Formen, farven og størrelsen af ​​pennen skal vælges med barnet - lad ham vide, at du overvejer hans mening.

Vi fastgør hængslerne til dørene. Fastgør dørene på stativet. Magic børns garderobe er klar!

Lænestole-pærer med elegante dæk

Pærestolen har ikke en stiv ramme. Det betyder, at det vil tjene dig for evigt. Sy en gang sådan en lænestol, kan du opdatere det mindst hver måned. Køb bare lidt mere slidstærk stof.

Master klasse: himmelsk skift

Et bord til swaddling børnene vil også behage forældre: begge vil være i den syvende himmel. Folding enhed sparer plads i rummet og er perfekt til opbevaring af børns trivia.

De gamle unødvendige ting kan findes helt uventet applikation. For eksempel fra to store træfotorammer får du en dejlig lille højstol med blød polstring.

Børne vugge af egne hænder

Det vil hjælpe med at organisere barnets personlige rum, integrere det i forældrenes habitat og også at løse nogle mulige problemer. Hvorfor er det nødvendigt at sy en vugge til en baby? 4 grunde.

En sjov lektion for dystre efterårsdage er fælles kreativitet med barnet. Vi forsikrer, at dit barn vil gerne male møblerne til et børnelokale.

Skabe til legetøj i børnehaven: 90 lyse og praktiske løsninger til din baby

Skab til legetøj i form af et hus

Et klædeskab til legetøj i børnenes værelse, dette er ikke barnets indfald, men en reel nødvendighed. Hver forælder, der har en baby, forstår dette. Men at vælge børns møbler er vanskeligere end for en voksen, fordi det er vigtigt at krumme det praktiske, som et kriterium for design og lyse farver. Derfor skal du inden du går i butikken nøje forstå, hvad nøjagtigt barnet har brug for.

Kurve til legetøj - et stilfuldt møbel

I børnenes garderobe kan du gemme bøger, legetøj og ting til kreativitet

Hylder til opbevaring af legetøj er perfekte til baby værelse

Når du vælger en garderobe i børnehaven, er det første, du skal være opmærksom på, materialerne. De bør være miljøvenlige og frigive ikke giftige stoffer.

Praktik er ikke så vigtigt for barnet, det er sandsynligvis kriteriet for forældre, det er ikke for ingenting, at det er en joke, at moms sætter alt i et skab. Og barnet skal sprede alt på steder. Hvis barnet vil være interesseret i at sætte i skabet legetøj, vil han gøre det, men hvis det er kedeligt, i barnets visning et voksenskab, så er det usandsynligt at tiltrække barnet.

En flerfarvet garderobe med mange hylder er en glimrende mulighed for opbevaring af legetøj, der vil tilfredsstille både barnet og forældrene

Møblernes farve er også vigtig, især når man pynter en piges værelse. Det er også værd at vælge sådanne skabe, så de ikke kan bruges i et eller to år. Endnu bedre, hvis det er modulært eller muligheden for transformation er mulig.

Vær opmærksom: dyrere - ikke altid bedre, men en høj pris er slet ikke en garanti for fremragende kvalitet. Det er muligt at finde det optimale pris / kvalitetsforhold.

Vælg ikke modeller af skabe med metal eller glaselementer, fordi de er ret traumatiske og kolde til berøring.

En kurv til indsamling af legetøj fra tekstiler er en sikker og praktisk mulighed

Kun de, der ikke har børn, ser ud til at alt legetøj er en homogen masse. Alt, hvad et barn kan spille, kan opdeles i sådanne grupper, ifølge hvilke du kan organisere deres lagerplads.

 • Bøger. De opbevares hensigtsmæssigt på ophængte hylder eller på kabinets øverste hylde. En god beslutning slingo-hylde.

Åbne hylder i indersiden af ​​børnehaven vil være egnet til opbevaring af bøger, indretning og endda børns ballet

 • Bløde legetøj. Dette er ikke støvopsamlere. De er nemme at opbevare i store kasser, det er ønskeligt, at de er gennemsigtige.

I kommode kan du ikke kun lagre legetøj, men også de nødvendige ting for barnet

 • Materialer til kreativitet. Alle former for maling, markører, blyanter, albums osv. For dem har du brug for et separat sted i skabet, ideelt mellemstore bokse eller åbne hylder, så barnet har adgang til dem.

Skabe med mange kasser - perfekt til et hjørne af kreativitet i børnenes værelse

 • Designere, puslespil. For dem kan du bruge kurvekurve og containere eller skuffer. Puslespil er det ønskeligt at sortere på bokse.
 • Legetøj til badning. De bør ikke opbevares med alle legetøj, men i badeværelset i en særlig maske eller håndvask.

Funktioner af lagerplads til drenge og piger

Valget af et klædeskab til opbevaring af legetøj i børnenes værelse afhænger af barnets køn, for selv de legetøj, der bliver opbevaret, er forskellige. Piger har dukker, alle slags smilende små ting, drenge har maskiner og alle slags apparater. Designere og udvikle legetøj er både dem og den anden, bøger og puslespil.

Skabe til opbevaring af ting i børnenes værelse af pigen

For drenge bør kabinettet være så funktionelt og praktisk som muligt. Et sådant skab kan bruges som lager til designeren, maskinerne, andre drengagtige vigtige ting. I dette tilfælde er det værd at overveje muligheden for et stativ med mange niveauer, i kabinettet skal der være mange hylder og rum og åbne.

I stuen til piger skal der være ømhed, og det skal bare bekræftes i møblerne. Skabet bør laves i lyse farver, dekorative møbler håndtag, relief elementer vil se godt ud.

Vær opmærksom på: jo mere åbent arbejde i børnemøbler til en pige, jo mere vil hun lide din lille prinsesse.

Møbler i børns værelse på en pige ser fabelagtigt ud og legetøj

Før du vælger en eller anden garderobe til legetøj i børnenes værelse (se billede), skal du overveje, hvilket materiale det er fra. Der er sådanne muligheder:

 • Spånplade. Sådanne skabe er billige, men hvis ressourcen er tilgængelig på et budget, er det bedre at se på en anden mulighed. Den væsentligste ulempe ved sådanne kabinetter er tilstedeværelsen af ​​formaldehyd i sammensætningen. I moderne spånplader er deres antal minimeret, men det er ikke muligt at holde tavlen i spånpladen uden dem.

Bemærk: Hvis der ikke er mulighed for at købe et dyrere kabinet, er det værd at nøje overveje EAF-kategorien. Har brug for en, der må bruges indendørs, har disse kabinetter et lavere formaldehydniveau.

 • MDF. Et godt alternativ til spånplader. Samtidig er prisen kun lidt højere. Dette materiale giver dig mulighed for at lave møbler, herunder skabe, quirky former, da denne version af pladen er nem at behandle, perfekt farve.

Hvidskab fra MDF i indersiden af ​​børnehaven

 • Træet. Fremragende løsning til skabet, men også den dyreste. Økologisk renlighed, holdbarhed og kvaliteten af ​​udførelsen. Du kan spare lidt her ved at vælge et skab fra billige træarter.
 • Plast. Der er skabe af plast, men ikke så meget. De er lette, så barnet kan nemt vende dem rundt, hvilket ikke er meget godt, men kan samtidig gøre en omlægning i sit værelse. Et vigtigt kriterium er kvaliteten af ​​plastik - her fungerer kun reglen - jo dyrere er jo bedre.
 • Rattan, vin, bambus. Skabe af disse materialer gør det ikke, men i nogle modeller er der kurvkasser, f.eks. I åbne hylder. Dette er både et skab og et stativ. Sådanne møbler kan bruges i lang tid.

Wicker skuffer i et åbent rack

Vær opmærksom: fyrretræ og birk kan ikke lide fugt og temperaturændringer, i takt med at et sådant skab kan forekomme revner.

Vigtige kriterier for opbevaring af legetøj

Stedet hvor legetøj skal være beskyttet skal opfylde følgende kriterier:

 1. Adskillelse af beholdere og kasser. Bestilling i et sådant system er nemt at bringe, og hverken dig eller barnet. Rengøring kan ske straks.
 2. Skabets højde. De ting, som barnet bruger konstant, skal være inden for synsområdet og adgangen til barnet. Skabet bør ikke være meget højt, så du behøver ikke give barnet det, han har brug for mere end én gang.
 3. Sikkerhed af møbler. Næsten alle møblerne er ret tunge, så det skal fastgøres til væggen. Så vælger barnet ikke skabet for sig selv.
 4. Let drift. Alle beholdere og overflader skal vaskes godt, det er jo absolut nødvendigt i drift.

Vær opmærksom: at vælge møbler, du har brug for med barnet, hvis det stadig er lille, så styres netop af hans præferencer og ikke alene.

Kombinationen af ​​flere typer skabe i børnehaven: åbne hylder, kommode, vedhængskabe i form af huse

Designer præstationer og tilgængeligheden af ​​visse elementer afhænger i vid udstrækning af barnets køn. For pigen vil være en god mulighed skabet, som når loftet. Bemærk venligst, at facaden skal være glat, så det bliver lettere at fjerne de klistermærker, der skal fastgøres til barnet.

Skab i form af et slot i en piges rum

Spejl - dette er hvad du behøver på pigens værelse nødvendigvis. Men hvad nu hvis babyen stadig er meget lille, skaber et spejl til hende en fare. Ved valg af garderobe skal en af ​​facaderne laves i fuld længde, så en anden hovedpine i ungdomsårene undgås. Farvepalet pink, lilla, beige nuancer.

Vær opmærksom: ikke dekorere rummet med lyserødt tapet, hvoraf babyen vokser ret hurtigt, det er bedre at lave en universel finish.

Når man vælger designen af ​​et børns klædeskab til tøj og legetøj, skal drengen overveje sine præferencer og den overordnede stil i rummet. Hvis en drengs alder er op til 3 år, skal kabinettet være sikkert, lyst og interessant for barnet.

Ved at vokse op (3-5 år) begynder drengen at vise individualitet, nysgerrighed, mobilitet. I denne alder er en garderobe med en stiliseret facade, for eksempel med et geografisk kort, egnet.

Wigwam er perfekt til en nysgerrig vandrende dreng

I en alder af 7 år og ældre er det nødvendigt at give i rummet en klar zoneinddeling, herunder at adskille arbejdsområdet. Den ideelle løsning vil være et indbygget eller hjørneskab, hvilket hjælper med at spare plads.

Kun kabinetter bør ikke begrænses. Du kan bruge følgende legetøjsoplagringssystemer.

En interessant variant af en hængende hylde i form af en panda

For børnenes værelse er et åbent stativ og store skuffer til ham perfekte. De kan være plastik, kurve. Det vigtigste er, at de let kan trækkes ud og skubbes.

På åbne hylder er det praktisk at arrangere maskiner til drengen og retter til pigerne. Så alt vil være i syne, hvilket betyder, at barnet kan komme til alt, hvad han har brug for. Den hyggelige form af hylderne og styling til foretrukne tegnefilm er velkomne.

Udendørs træhylder - universelle møbler i enhver børnehave

Og ikke simpelt, men legende. Kabinet til opbevaring, for eksempel, det er maskinerne, i stil med garagen behøver du bare at smage barnet. Det samme som dukkenes hus. Og dette skab er ikke kun et opbevaringssystem, men også et legetøj - 2 i 1.

Suspenderet skab i form af en måned i børnenes værelse

Ofte giver børns møbelfabrikanter muligheden for multifunktionalitet, hvilket betyder, at et sådant bord vil have kasser, containere, moduler til opbevaring.

Vær opmærksom: hvis en sådan bord vil have et hjul, vil det være en glimrende mulighed for at give personlige plads efter eget valg.

Spil bord med hylder og skuffer

De kan styles til "voksne" ting, for eksempel en klapvogn, en brystbeholder eller en beholder-køkkenmøbler.

Voksne spil containere passer perfekt ind i økologisk børns værelse

For eksempel under sengen. De fleste barnesenge har skuffer. Børn elsker bare at lægge deres legetøj på sådanne hemmelige steder, sengetøj kan flyttes til et andet sted.

Bokse til sortering af børns ting med signaturer på åbne hylder

Dette er et af de mest bekvemme steder til opbevaring af børns legetøj. Det kan lagre bordspil, sæt til kreativitet. Når man vælger disse møbler, er det værd at se på lethed for at udvide bokse, og de bør være små for barnets vækst. Jo flere kontorer i kommode, desto bedre.

Bryst i børnenes værelse i hvide og lyserøde toner

Børnenes bøger har altid meget, såvel som legetøj, så for at opbevare bøger i børnenes værelse er det nødvendigt at give en separat garderobe. Lad det være lille, men barnet bliver lettere at finde ud af, hvad man skal gemme.

Bogreol som alle møbler i børnehaven skal vælges efter sin alder. Der er flere gode muligheder:

 • Suspenderet hylde. Og det kan være ganske "voksne" størrelser, bare hæng det ikke på den sædvanlige højde, men et dusin centimeter over gulvet. Med barnets alder kan du hæve hylden højere.

Hyldehylde til bøger i børnenes værelse

 • Enkeltvis lukket kabinet. Det skal have 5-6 hylder af standard højde. På den nederste kan du gemme legetøj, og til dem bør barnets adgang være ubegrænset, fra oven er det muligt at placere bøger.
 • Hjørnehylde. Det hjælper med rationelt at bruge hele rummet i huset.
 • Kombinerede skabe. De kan kombinere åbne hylder og døre, skuffer og stationære hylder, andre muligheder, der vil være behagelige for barnet.

Kombinerede hylder til opbevaring af bøger og legetøj

Et børns klædeskab til tøj og legetøj vil gemme et værdifuldt sted i rummet. Ved at kombinere 2 i 1, kan du i et fald, så at sige, vænne barnet til at bestille. Valgmuligheder:

 • Mange hylder er en garanti for ordren. Barnet kan stadig ikke på grund af alder ordne tingene pænt på store hylder af standardstørrelse. Den bedste løsning vil naturligvis være for hver gruppe af ting sit eget regiment, adskillelse.

Praktisk design - hylder og skuffer

 • Praktisk design - hylderne trækkes let ud. Døre er nemme at åbne selv med en lille vækst, og boksene er små, hvilket betyder, at de ikke er tunge. For voksne er det små ting, men for en lille person kan de blive en hindring for at bruge skabet.
 • Vælg et klædeskab med et attraktivt design - lyst. Hvis et førskolebarn kan vælge en model stiliseret til en favorit tegneserie.

Lys farverig locker i form af en lås

 • Overvej muligheden for modulære møbler. Og du kan installere alle modulerne efterhånden som barnet vokser op.

Skabe til legetøj i børnehaven: output

Et garderobe i en børnehaver er en vigtig ting og er nødvendig i alle aldre. Mens barnet er meget lille, bruges flere møbler af forældre. Når du vokser op, når barnet begynder at spille bevidst, skal han lære at holde tingene i orden, for at systematisere deres opbevaring. Dette vil hjælpe kabinettet til legetøj, fordi de spiller det meste af tiden. Møbler skal svare til alder og køn, så udvikler barnet harmonisk.

Garderobe-hus

Internet-shop "YUNIRUM9raquo; præsenterer usædvanlige og funktionelle garderobeskabe til børn. Vælg lyse møbler - barnet vil godt lide det nye interiør!

Børnenes garderobe i form af et hus er perfekt til en førskole og teenagers værelse, en dreng og en pige. Den maleriske form af facaden gør rummet til en hyggelig lille by.

Møblerne er produceret af den hollandske fabrik Kast van een Huis. Vi præsenterer sine bedste samlinger:

 • "Amsterdam9raquo; - En serie udført i saftige farver. Sagerne er lavet af spånplade med en minimumsemission af formaldehyd fra Lamarty-fabrikken, facaderne er lavet af MDF, malet med miljøvenlig italiensk emalje MILESI;
 • "Skandinaviya9raquo; og "Stockholm9raquo; - En række minimalistiske modeller i en rolig palette. For skroget og facaderne bruges en række af fyrretræer.
 • Tøjstænger og hylder til ting i frysere kan nemt byttes efterhånden som barnet vokser op. På alle dele af samlingen "Amsterdam9raquo; og "Stockholm9raquo; producentens garanti er 2 år.

Du kan købe dine yndlingsmøbler online ved at betale med kort ved bankoverførsel via systemet "Yandex. Money 9raquo; eller besøge vores butikker i Moskva, Skt. Petersborg. Levering og montage - til en passende tid for kunden 7 dage om ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

69 + = 71