30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skabe i hallen moderne foto

Vælg en garderobe i hallen: 7 typer

Stuenskabet bør vælges omhyggeligt under hensyntagen til alle nuancer og egenskaber i rummet. Møbler i stuen spiller en stor rolle for interiøret. Hvis før den eneste mulighed møbler til stuen var væggen, så nu i møbelbutikkerne kan du virkelig gå tabt blandt det store udvalg af forskellige skabe til hallen. Stuen kan kaldes hovedrummet, så dets design skal næres omhyggeligt og smagfuldt. Sådan finder du det perfekte skab til stuen, og hvad de generelt er - vi vil fortælle nedenfor.

I øjeblikket producerer producenter et stort antal forskellige skabe til stuen. De adskiller sig i det materiale, de er lavet af, farvningen og deres udseende. Moderne skabe til stuen er forskellige i design, de kan være klassiske, have smukke mønstre, være lavet af dyre træ og være moderne og praktiske.

Dekorer gæsteværelset og bliver dets vigtigste accent kan den originale garderobe i fusionstilstand

Du kan vælge flere stilarter i stuen, som passer perfekt til kabinettet:

Til moderne designretninger er garderobeskabene de bedste. De ser stilfulde ud, de giver dig mulighed for at skjule mange ting bag dine døre. De sædvanlige vægge for os er den perfekte løsning til en stue, der er lavet i en klassisk stil. Dyre og mørke skove, smukke mønstre, udskæring - alt dette er en ægte manifestation af klassikerne i det indre.

Selvfølgelig, med sindet er det nødvendigt at nærme sig valget af efterbehandling materialer, kabinettet bør supplerer komplementere tapetet kombineret med gulvet.

Der er flere typer frysere i det moderne møbelmarked.

Til en lille størrelse stue, et hjørneskab med spejlede døre

 1. Skabsdøre passer perfekt ind i det indre af moderne stuer, også egnet til små stuer, sparer plads, men kan rumme mange ting. De kan lægge sengetøj, dekorative ting, tallerkener. I øjeblikket kan du lave indbyggede garderobeskabe.
 2. Gyngeskabe - Den traditionelle mulighed, døren er åben i denne sag. Skabe af denne type har lang levetid, overkommelig pris, mange forskellige designs, de passer også let ind i ethvert interiør i stuen.
 3. Skabe-vægge til stuen - kombiner både displayet og det sædvanlige skab, kan bestå af begge separate moduler og være et komplet kompleks.
 4. Showcase tilfælde - Bedst egnet til en stor og rummelig stue, er en ideel mulighed for dem, der opbevarer et stort antal retter.
 5. Hjørneskabe for stuen kan med fordel spares plads, hvilket er lige så vigtigt for en lille hal. Samtidig ser de stilfulde og moderne ud, de kan bruges til zonering af stuen, placerer sådanne skabe mod hinanden og skaber et arbejdsområde.
 6. Indbygget bibliotek - hvis du kan lide at læse, så er dette en ideel løsning, sådanne tilfælde har et stort antal hylder til bøger, giver dig mulighed for at skabe en særlig atmosfære af komfort i stuen.
 7. Modulære skabe til stuen - Sådanne systemer giver dig mulighed for at demontere og samle skabe, ændre elementer på steder og også supplere dem. Denne mulighed er bedst til en moderne stue.

Takket være så mange forskellige variationer af møbler til stuen kan alle vælge møbler til deres smag og stil.

Universal enhed med en stor garderobe i hallen

Siddende universel enhed med et stort skab kan installeres i rummelige lejligheder med mange ting til stuen. I sådanne lejligheder bor som regel store familier, så der er et problem med mangel på plads til flere sæt sengelinned. I dette tilfælde sparer et stort skab med vandrette hylder virkelig situationen.

En universel enhed med et stort skab er ret funktionelt og praktisk

En sådan enhed omfatter normalt:

 • Flere hylder til bøger, som om ønsket kan fjernes og erstattes af en hylde til tv'et;
 • Garderobe til tøj;
 • Hylder under glas til retter og fotografier;
 • Flere skuffer og skabe til retter.

Dette design giver dig mulighed for at rumme et stort antal forskellige ting, mens du gemmer dem fra andres øjne.

Universalenheden kan laves af forskellige typer træer og i forskellige stilarter, hvilket gør den velegnet til ethvert interiør. Kabinens alsidighed ligger i sin struktur, stilen af ​​blokken kan være anderledes, men selve komponenten er altid den samme.

Stor garderobe i hallen i hele væggen: foto og design

Sådanne skabe kan placeres både i en rummelig stue og i en lille hal. De giver dig mulighed for at gemme mange ting, mens de ser stilfulde og moderne ud. Takket være et stort antal variationer i farver og former, passer de ind i ethvert interiør.

Et skab i hele væggen kan betyde et skab. Hvis du lægger et spejl på ydersiden af ​​dørene til et sådant skab, kan du visuelt øge rummet. Skabet er også meget rummeligt, og dørene giver dig mulighed for at skjule alle de nødvendige ting.

Skabets fulde rum med spejlede døre hjælper med at udvide rummets rum og gøre det visuelt mere

Man kan udelukke følgende modeller af skabe i hele væggen:

 • Hængslede strukturer sammen med almindelige kasser;
 • Vægge i hele væggen med forskellige showcases og skuffer;
 • Indbygget garderobe sammen med en standard garderobe og bogreoler;
 • Hjørneskab med hængslede strukturer og et normalt skab til ting;
 • Hylder, et stativ med skuffer eller et lille skab.

Vi kan sige, at moderne skabe til stuen i hele væggen har et stort antal variationer, hvis du laver skræddersyede møbler, så kan nogle dele fjernes eller tilføjes for i sidste ende at få den perfekte løsning. Store skabe i hele muren bliver stadig mere populære i moderne stuer, de giver dig mulighed for at spare plads og også se meget stilfuldt og interessant. Dørene kan være dekoreret med spejle eller mønstre, som med fordel kan kombineres med efterbehandlingsmaterialer eller polstrede møbler. Det er bekvemt, at moderne skabe kan laves i enhver farve, træ er malet og i naturlige nuancer samt i hvid, sort, selv blå og gul.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at skabene i stuen er en aktuel og stilfuld løsning. De giver dig mulighed for at holde et stort antal ting, samt skjule dem fra andres øjne. En række forskellige variationer af moderne skabe giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning for hver stue. Moderne garderober er velegnede til moderne og minimalistiske stilarter, og klassiske vægfremstillingsvinduer passer bedst ind i en traditionel stue. En smuk stue vil bringe hygge og raffinement til indretningen af ​​hallen og vil vare i mange år og forblive en faktisk designbeslutning.

Skab i stuen - 80 billeder af de bedste modeller fra kataloget 2017

Beslutningen om at installere indbyggede garderobeskabe i stuen kan virke usædvanlig, fordi det er mere almindeligt at placere dem i gangen.

Men for ejere af små, især en-værelses lejligheder - dette er en glimrende mulighed for at organisere plads. Lad os se nærmere på fordelene ved dette valg.

Fordele ved udformningen af ​​indbyggede garderobeskabe i stuen

Korrekt placeret skabsrum vil hjælpe med at aflæse et stort nok areal i andre dele af boligkvarteret.

Sådanne kabinetter besætte al den plads fra gulv til loft, og udstyret med flere hylder, hvis højde du kan angive ved bestilling, optagning hende skræddersyet til deres behov.

På grund af dette, vil du være i stand til at holde ham ikke kun tøj, men også unødvendigt i denne sæson dyner, tøj, hatte, sko, såvel som elementer såsom strygebræt, støvsuger, baby-slæder og skøjter og mere.

Således får vi et ægte spisekammer eller garderobe, og i stueets hovedrum, hvor alt hvad du behøver kan altid være til stede.

Som du kan se, vil skabsrummet i stuen hjælpe dig med at holde alle boliger i rækkefølge og hurtigt finde alt du har brug for.

Uden tvivl er en yderligere fordel ved sådanne kabinetter, at der ikke er behov for at give ekstra plads til deres åbning.

Endvidere kan forsænkede skabe har næsten enhver konstruktion, og således kan installeres i rækkevidde af opbevaringsmøbler (fx en lav loft).

Se på billedet af skabsrummet i stuen, hvilket vil hjælpe dig med at tydeligt se deres bekvemmelighed og funktionalitet.

Indvendig påfyldning af indbyggede skabe

Fra det kompetente layout af påfyldning af skabet rum i stuen vil afhænge af dets rummelighed og din komfort.

Mest sandsynligt, i dette rum, behøver du ikke bøjler til frakker og tørklæder, men de hylder til opbevaring af sengetøj, skuffer til fint tøj rum til støvsuger eller strygebrætter, derimod, er meget relevant.

Hylder til ting, du planlægger at bruge på daglig basis, arrangere på tilgængelige steder. Tilsæt også kroge til bælter på siden af ​​kabinettet.

Moderne påfyldning af dette møbel er umuligt at forestille sig uden en række kurve, udtræksstænger til bukser og bånd.

Et lille skab - gode muligheder

I indbyggede skabe kan du ikke blot placere opbevaringshylder, men også hele møbler.

Den perfekte løsning til et lille værelse er at skjule et bord i skabet med et tv eller en computer.

 • Således får vi et lille kontor, der nemt kan gemme sig bag døren og ikke bryde indretningens integritet.

  Denne mulighed er sikker på at blive værdsat af elskere af minimalistisk stil, hvor overflod af unødvendige detaljer i rummet er uacceptabelt.

  Måske er du interesseret i muligheden for at lægge en seng i skabet, hvis der er behov for en ekstra seng, og området af lejligheden er ret lille. I dette tilfælde gemmer madrassen med løftemekanismen sikkert og diskret bag døren.

  Den første mulighed: at arrangere den indbyggede garderobe fra væg til væg i den del af rummet modsat fra vinduet.

  Denne mulighed er egnet til en temmelig smal stue. I dette tilfælde skal døren til værelset selvfølgelig ikke være ved muren selv, men i en afstand, der giver dig mulighed for at passe i kabinettet.

 • Samtidig vil fuldt spejlede døre bidrage til visuelt at forøge rummet i rummet.

  Den anden mulighed: kabinets hjørneskab i stuen. Meget original version, der besætter et lille rum. Kan laves i form af en trekant eller en radius.

  Hvordan man forkæler rummets garderobe til det overordnede interiør

  Hvis henhold til ideen af ​​kabinettet i stuen coupe design det at være diskret, perfekt harmoni med den overordnede indretning, placere den fra den ene væg til den anden.

  Facaderne skal være lavet af de samme materialer som væggene, eller meget ens i farve og tekstur.

  Dette design kan kaldes en hemmelighed, det vil medvirke til at skabe illusionen om, at kabinettet i rummet er helt fraværende.

 • Således kan den indbyggede garderobe i stuen ikke kun være yderst bekvem og nyttig, men også et attraktivt element.

  Skab i stuen i væggen - fotos af design

  Stuen er en afspejling af huset. Dette er det mest acceptable og store værelse. Det fokuserer både familie og samfundsliv. Indretningen af ​​rummet afspejler ofte karakteren og vanerne hos huslejerne, deres interesser og smag. Skabet i hele væggen i stuen giver dig mulighed for effektivt at bruge rummet og opdatere interiøret.

  Sådanne skabe er ofte lavet til ordre, idet der tages hensyn til vægens nøjagtige størrelse eller en separat niche. Du kan vælge indretningen af ​​dørene i farve og tekstur, som kombineres med resten af ​​interiøret. Skabet med skydedøre er ikke kun funktionelt. Den stilfulde facade er en ægte udsmykning af stuen.

  Garderobe i væggen

  Skabet kan efterlades beskedent, eller facaden kan færdiggøres med tapet, fotoudskrivning, spejle. Under glaset på gavlene kan du lægge klud, tørre blade, blomster eller fjer. Der er også mere originale modeller - med indbyggede akvarier. Et sådant syn vil meget få mennesker forlade ligeglade.

  Skab med indbygget akvarium

  Hvorfor et rummeligt og smukt skabet skab i hele væggen blev så populær i indretningen af ​​moderne stuer:

  • Forskellige former. Afhængigt af rummets størrelse og vægternes konfiguration kan du bestille ikke kun et solidt skab med skydedøre, men også hjørnemodeller, indbygget og etui. Dørene selv er lavet af både demokratiske materialer (spånplader og plastik) og fra dyrere (glas, rattan og bambus).

  Skab med bambus

  • Kapacitet. Skabet er meget rummeligt og behageligt at bruge. Takket være den bekvemme placering af rum og hylder kan du nemt placere alle dine ting. Selv om dette møbel tager meget plads på grund af den solide facade til hele væggen, er det ikke så mærkbart visuelt. Og hvis du bruger en spejldør, bliver stuen visuelt større.

  Skab med spejle

  • Lagring af materiale. Nysgerligt, jo større kabinettet er, desto mindre materiale tager det. Årsagen er enkel: Bund- og sidevægernes rolle udføres af vægge, gulv og loft. I dette tilfælde skal du kun bruge på montering af hylder, skillevægge (om nødvendigt) og skydedøre selv.
  • Mobilitet. Kabinets indvendige rum er meget mere mobil end dets skrog analog. Her kan du ikke kun opbevare tøj og linned, men også husholdningsapparater - størrelser tillader det. Hvis stuen er rummelig nok, kan der indrettes en garderobe inde i skabet.

  Skab med garderobe

  • Ved hjælp af en garderobe kan du skjule bygningens mangler i rummet, såsom: ujævne vægge eller en niche, der kun forkæler ydersiden af ​​stuen og er helt ubrugelig i en anden situation.
  • Let at installere. Skabe i hele væggen er nemme at installere, lavet af miljøvenlige materialer og er holdbare nok. På grund af facadeets forskellige design passer de ind i ethvert interiør.

  På trods af det imponerende antal fordele har sådanne indvendige elementer en meget håndgribelig ulempe - en høj pris.

  Da garderoben indtager en hel mur i stuen, vil det uundgåeligt tiltrække øjet, så facadeudformningen skal eftertænkes omhyggeligt. Hvordan udsteder man døre og hvilke materialer der skal vælges?

  Hvis du vil have mere plads og luftighed i rummet (for eksempel er stuen for lille), indsæt de fuldt spejlede døre. Spejle - en af ​​de enkleste og mest effektive måder til visuel udvidelse af rummet.

  Hvis spejlet virker for simpelt og kedeligt, kan designen ændres til glas. Et sådant værelse vil se raffineret og mystisk ud.

  Det er vigtigt at: fuldfarvede farvede ruder er lavet til ordre. Dette kunstværk i en enkelt kopi, som er ret dyrt.

  Kan du ikke lide overdrevent skinnende og frizzy overflader? Udskift spejlet eller farvet glas på det matte glas. Det kan være i tonen i målets hovedfarve eller spille i kontrast. Det ser interessante hvide matdøre med farvet belysning.

  Mønsteret påføres spejloverfladen med en luftstråle og fint sand. Mønsteret er mat og fastholdt og bliver en stilfuld og diskret udsmykning af kabinettet. Denne mulighed for design af dørene er velegnet til dem, der kan lide enkelhed i interiøret. Bemærk at glasdøre med et sandblæsningsmønster er ret dyre.

  Visuelt erstatter kabinettet en hel mur med billedbaggrunde. Du kan anvende et billede på den dør, du kan lide. Det kan være et billede af rejser eller andre mindeværdige billeder. Facaden selv er lavet i to versioner: mat og blank.

  Billedets art afhænger af hvilken zone i stuen du bruger den. I soveværelset er personlige billeder gode, men lyse og saftige frugter og bær er gode til et rekreativt område eller en frokost.

  Det er vigtigt at: store tegninger på rummets døre er ikke egnede i en lille stue.

  Dyre naturlige materialer, der anvendes i udsmykningen af ​​facaden af ​​skabet bliver mere populære. Det ser altid stilfuldt, dyrt og elegant ud. Det er ikke nødvendigt at bruge kun ét materiale - de kan kombineres med hinanden.

  Et sådant skab på grund af de neutrale naturlige farver passer godt sammen med næsten alle indretninger. Han kan både harmonisk fortsætte indretningen af ​​rummet og blive den vigtigste særpræg. Men brug af dyre materialer for meget forpligter. Hvis du har råd til at bruge på dette møbel et solidt beløb, skal du ikke skimme på materialerne til færdiggørelse af væggene og gulvet samt på de tilhørende møbler.

  Det sker ofte, at kabinets døre er lavet af forskellige materialer. For eksempel, en glasdør, den anden fra MDF. Tegninger kan fortyndes med spejle eller matteret glas, træpaneler og andre detaljer. Sådanne kombinerede facader af coupe passer bedre ind i stuenes ikke-standardinteriør. I udsmykningen af ​​et sådant skab kan du straks venligst alle husstandsmedlemmer tage hensyn til alles ønsker. Kombiner sammen glas, plastik, tegninger, fotos osv.

  Muligheder for at komme ind i skabet skab i det indre af havloungen. Det kan optage sig som hele væggen og skjule nicher og hjørner takket være forskellige designs. Ved hjælp af en coupe er det muligt at bruge rummet på et værelse økonomisk og hensigtsmæssigt.

  En stor og smuk garderobe kan udfyldes med møbler, afhængigt af dine præferencer og formålet med stuen. Det kan være en bogreol, et sofabord, en hylde til et tv-apparat og selvfølgelig en blød sofa eller lænestole.

  Møbler, der står ved siden af ​​kabinettet, kan laves i samme stil og oprette et sæt i ét stykke. Det er slet ikke nødvendigt at fylde hele skabet med skuffer, da det ikke altid er praktisk. Du kan supplere designet med stativer og hylder. De vil ikke blot gøre kappens udseende mere forskelligartet, men også gøre det mindre voluminøst.

  Hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge et fuldt udstyret skabsskab i hele væggen, kan du udskifte det med stativreoler. Racks kan spille rollen som skillevægge, men for stabilitet skal deres konstruktion styrkes med bærende skinner fastgjort til loftet.

  Stuen med en fuld kupé coupe vil se stilfuld og moderne. På grund af kabinets design kan du spare plads, udvide rummet visuelt med store spejle eller justere rummets proportioner.

  Du skal registrere dig for at forlade kommentarer.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  54 − 50 =