30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skab til vaskemaskine

Skab med vask til vaskemaskine

Såkaldt design, der består af en lille kantsten med en indbygget vask og vaskemaskine. Dette er en meget bekvem og økonomisk konstruktion i form af rum. Det er den bedste løsning til badeværelse og lille køkken.

 1. På mange måder sparer det plads ved at skabe en ekstra arbejdsplads på badeværelset eller i køkkenet.
 2. Vaskemaskinen indbygget i møblerne ser mere æstetisk og pæn, i det mindste af den grund, at VVS-taperne vil blive gemt bag kantstenen. Denne løsning vil skabe en lakonisk indretning.
 3. Møblerne, der kombinerer både en håndvask og en vaskemaskine samt opbevaring af en række bade- og køkkentilbehør, er meget praktisk at bruge.
 4. Ved at placere vaskeudstyret inde i kabinettet reducerer du dermed antallet af skarpe hjørner i rummet.
 5. Møbler til vaskemaskinen skaber ekstra støjisolering under driften.
 6. Hvis rummet har et varmt gulvsystem, vil piedestallen på benene undgå unødig opvarmning af møbler og apparater.

Der er et stort udvalg af muligheder for tommelfingre med indbygget vask til en vaskemaskine. De kan hænge, ​​gulv og ben. Derudover varierer de i deres størrelse, materialer, der blev brugt til fremstilling, udpegning, udseende og endelig prisen. Curbstones, samt en vaskemaskine kan placeres enten i køkkenet eller på badeværelset. På badeværelset skal der som regel anbringes et enkelt skab med standarddimensioner med en vask og en særlig åbning til en vaskemaskine. Køkkenet foretrækker at sætte mere komplekse møbler muligheder. En vaskemaskine og kantstener, oven på hvilken en bordplade påføres, vil skabe et ekstra arbejdssted til madlavningsprocesser.

Derudover er der sådanne varianter af disse typer tommelfinger, som har en dør, der gemmer vaskemaskinen, når det ikke er nødvendigt. Dette vil skabe en samlet stil at dekorere rummet. Hvis rummet er mere rummeligt, kan du sikkert vælge en vugge under vaskemaskinen med ekstra skuffer, vasketøjskurv, hylder mv. I dem kan du skjule et stort antal husholdningskemikalier, kosmetik, håndklæder, snavsede linned og andre nødvendige forsyninger.

Den mest kompakte piedestal under vaskemaskinen i bredden når 1100 mm, i højden 878 mm og dybden på 616 mm. Den består af en vask fra vasken, en lille opbevaringsboks under vasken og en åbning til vaskemaskinen. Vasken med skuffen står på benene, og vaskemaskinen er installeret direkte på gulvet. Sådanne møbler på grund af dens kompakte og overkommelige pris er meget populære badeværelsesmøbler.

For mere rummelige værelser kan du vælge miniaturer med en bredde på 1300 mm, en dybde på 600 mm og en højde på 900 mm. Et sådant skab med en vask vil være mere bekvemt at bruge på grund af en mere rummelig arbejdsflade og to kasser eller en stor kasse, hvor du kan gemme flere ting. I køkkener er kabinetter fra køkkenudstyr og vaskemaskine som regel overdækket med en enkelt bordplade. I dette tilfælde vil de ligne en stor kantsten med mange kasser og skabe til opbevaring af genstande. Størrelsen af ​​en sådan bordplade kan være anderledes og afhænger af køkkenets størrelse.

I dag er det umuligt at forestille os vores liv uden vaskemaskine. Bliver en uundværlig egenskab for næsten ethvert hjem, er det normalt placeret enten i badeværelset eller i køkkenet og derved bryder harmoni med designbeslutningen i rummet. Derfor bliver det nødvendigt at have et udsøgt sengebord, der vil skjule vaskeudstyret og andre ting, der ikke tillader rummet at blive perfekt arrangeret. Møbler til vaskemaskine kan købes og bestilles til din smag. Den anden vil tage lidt længere tid end den første, men i dette tilfælde sandsynligheden for at du får præcis det, du ønskede mere. Samtidig skal det bemærkes, at i dag i møbelsalonerne er der så bredt sortiment af piedestaler, at blandt dem kan du finde noget passende.

Hvis du vil bruge et minimum af penge, og se efter en simpel indstilling for blot at spare plads og skjule et eller andet sted i køkkenet eller badeværelsetilbehør, kan du straks gøre opmærksom på små og billige piedestaler med en håndvask under vaskemaskinen. Normalt er de malet i lyse nuancer, og der er ingen dekorative elementer på dem. Sådanne piedestaler, selv om de ser upåklagelige, vil de helt klare deres opgave.

Dyrere modeller af piedestaler adskiller sig ved at de er lavet af mere ædle og pålidelige materialer. De kan have forskellige størrelser og designs.

Det er ikke svært at vælge et skab til et allerede forberedt interiør, det er nok at tage højde for de vigtigste egenskaber ved rummets udvendige design. Hvis det allerede har møbler med afrundede hjørner og elegante figurer i lyse farver, så vil et mørkt natbord med skarpe hjørner være helt uheldig. Eller til et badeværelse, indrettet i klassisk stil, hvor der er dyre guld- og sølvvarer, luksuriøse træmøbler med udskæringer på det osv., Er det ikke et beskedent højteknologisk skab, der passer til det. Her er det hensigtsmæssigt at købe eller bestille et skab til en vaskemaskine med en vask af kunststen og nødvendigvis med en dør til en vaskemaskine.

For at lette opgaven med at købe møbler til interiøret skal du følge farverne og materialet i de møbler, der allerede er til stede i rummet.

Når du køber møbler under en vaskemaskine med en vask, skal du ikke skynde dig, da det rigtige valg afhænger af mange faktorer.

Derfor anbefaler vi, at du følger visse regler:

 1. Beslutter at købe en sådan kantsten, bestem først placeringen af ​​kantstenen. Dette sted kan findes både i køkkenet og i badeværelset.
 2. Som med andre møbler, bør du angive det beløb, du er villig til at bruge på kantstenen.
 3. Hvis du allerede har købt en vaskemaskine, er det værd at måle dens højde, dybde og bredde og tage højde for dem, når du vælger en kantsten. Da maskinen først skal passe ind i det plads, der er tildelt det i kabinettet, og for det andet skal der være lidt plads omkring sig selv, således at udstyrets vibration ikke overføres til møblerne.
 4. Derudover skal du stadig tænke på, hvordan VVS-rørene fjernes fra vasken og vaskemaskinen.
 5. Glem ikke om de møbler, du køber sammen med stilen til at dekorere rummet.
 6. Vær opmærksom på de materialer, hvorfra produktet og dets tilbehør er lavet. Til ben, håndtag og sang er en god mulighed forkromet metal. Plastkrom eller forgyldt tilbehør kan miste deres oprindelige udseende inden for en måned. Piedestalerne, der er dækket med maling, skal være helt glatte.
 7. Det er vigtigt, at de materialer, hvorfra kantstenen blev fremstillet, var fugtbestandige. Kun i dette tilfælde kan det tjene dig lang og godt.

I øjeblikket kan et færdigskab med vask til vaskemaskine købes til en pris af 13.000 rubler. Det kan købes, både fra lokale producenter og fra udenlandske. Indenlandske producenter tilbyder højkvalitetsmodeller af møbler til en vaskemaskine. Omkostningerne ved disse tommelfinger starter som regel fra 20 000 rubler. Curbstones med en vask til en vaskemaskine til din størrelse (på bestilling) vil koste i gennemsnit 45.000 rubler.

I dag, i enhver møbel salon eller i en hardware butik, tilbyder de montering og installation af det købte produkt gratis eller for en lille mængde. Hvis du bestiller møbler fremstilling i et møbelfirma, så vil de som regel blive installeret gratis.

Hvis du stadig beslutter at installere forkanten selv under vaskemaskinen med en vask, anbefaler vi dig at overholde følgende regler:

 1. Ved installation af udstyr inde i møblerne mellem dem skal forblive mindst et par centimeter, ellers kan en vibrerende vaskemaskine beskadige kabinets integritet og forstyrre din fred.
 2. Når du lægger møbler med en lukkedør, skal du ikke glemme at give nem adgang til det. Uanset hvor meget døren er, er det vigtigt, at de åbner og lukker frit.
 3. Grundigt overveje, hvordan man leder elektricitet og vand til teknologien samt et afløbsrør.

Eventuelle møbler kan fremstilles alene, forudsat at du har lyst, tid og hovedoplevelse af snedkeren. Især i dag kan du købe værktøj og materialer i savet form. Men før du begynder at lave en kabine med dine egne hænder, lav et overslag over omkostningerne. Dette giver dig mulighed for at finde ud af om det vil være billigere at købe eller lave en kantsten med dine egne hænder.

Det er værd at huske at møblerne under vaskemaskinen skal konstant arbejde under forhold med høj luftfugtighed. Derudover vil det være udsat for risiko for vandindtrængning. Derfor er et obligatorisk krav til sådanne møbler fugtighedsbestandigheden af ​​de materialer, som det er fremstillet af. Disse er møbler lavet af MDF, forarbejdet træ, glas, metal og plast. Overfladen af ​​MDF fliser er dækket af en speciel fugtfast film, men på trods af dette kan vand trænge ind i enderne og i fastgørelsesområderne, på grund af hvilke møbler hurtigt kan forringes.

En kantsten af ​​metal og glas vil vare længere end nogen anden mulighed. I dette tilfælde kan glasset være både mat og spejl. Eller du kan vælge modeller med gennemsigtige briller. Det eneste negative af sådanne møbler er den høje pris. Tværtimod er møbler lavet af plast ganske billigt. Derudover er de meget lyse og karakteriseret ved høj fugtighedsbestandighed. Den eneste ulempe er, at plastik ikke er det stærkeste og mest pålidelige materiale. Møbler af træ. imprægneret med et fugtbestandigt produkt, ser meget flot og elegant ud, men normalt er omkostningerne ved sådanne møbler høje, og det kan også gradvist miste sine kvaliteter som MDF.

Badeværelsesmøbler fra Leroy Merlin

Vaskemaskine under bordpladen på badeværelset

Skab til vaskemaskine på badeværelset

Skab med håndvask - Praktisk og stilfuld løsning

Suspended curbstones med en vask til et badeværelse

Badeværelseskab med vaskekurv

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Plusser af en kantsten til en vaskemaskine og en vask

En kantsten under vaskemaskinen med en vask er en effektiv løsning, der giver plads til et rum. Takket være dens nyttige funktioner er denne variant af møbler blevet mere og mere populær.

Arrangement af et badeværelse i moderne forhold er ikke så simpelt som det ser ud til. I en sådan vigtig del af et bolighus eller lejlighed skal der være et badeværelse, eller i det mindste et brusebad, der skal også være en håndvask, en tørretumbler og plads til opbevaring af kosmetik, husholdningskemikalier mv. Hvad angår areal, er badeværelserne ret små, og hvor skal man placere alt dette? Og hvis du også skal arbejde der, vask noget manuelt, eller vask selv om morgenen, så er der simpelthen ikke nok plads. Derfor blev spørgsmålet om at spare plads blevet så akut.

En kantsten til husholdningsapparater med indbygget vask giver dig komfortabelt alt hvad du behøver, uden at du mister nogen "firkanter". Denne installation tager mindre plads end en indbygget vask, og designfunktionen, som giver dig mulighed for at installere en vaskemaskine, øger kun mødelernes funktionalitet. Vises og ledig plads over selve maskinen, hvor du kan lægge kosmetik, vaskepulvere og andre midler. Bare på maskinens overflade for at folde noget er umuligt, er dette husholdningsapparat allerede skælvet, når man arbejder.

Fordele ved en kantsten under en vaskemaskine

Ud over den vigtigste funktion - pladsbesparende har denne type møbler andre fordele:

 • Vaskemaskinen, der er monteret inde i møblerne, ser meget bedre ud af, at al hygiejnebeslag bliver skjult for øjnene bag sengebordet. Denne løsning vil virkelig forbedre indretningen af ​​badeværelset;

 • Møbler, som vil være et natbord, apparater og håndvask, er meget praktisk at bruge. Også i kantsten er alle husholdningsartikler, hvilket betyder at alt er til stede;
 • Ved at installere en vaskemaskine inde i møblerne minimeres antallet af skarpe hjørner og gør rummet mere sikkert for børn.
 • Mange modeller af vaskemaskiner virker meget støjende, og sengebordet vil give en slags støjisolering;
 • Hvis badeværelset har et varmt gulv, så køber møbler på benene med til at undgå overophedning af husholdningsapparater og møbler.

I specialforretninger er der mange muligheder for møbler med mulighed for at installere en vask og vaskemaskine. Som hovedklassificering kan de opdeles i hængende, gulv- og benvarianter. Modellerne varierer også i størrelse, anvendte materialer, formål, design og omkostninger.

De mest populære værelser til installation af vaskemaskiner er badeværelser og køkkenværelser. I dem kan du installere denne universelle møbler mulighed. I badeværelset bruger man oftest en simpel version af standarddimensioner med en vask og et specielt rum til en vaskemaskine. For køkkenet køber de mere sofistikerede modeller. Hovedvægten lægges på bordpladen, som fungerer i køkkenet som en bekvem arbejdsplads.

Der er udvalg af butikker og sådanne muligheder, hvor vaskemaskinen er skjult bag døren. Dette gør det muligt at skabe en unik stil i det indre af rummet. Hvis området på badeværelset eller køkkenet giver dig mulighed for at installere møblerne, skal du være opmærksom på kabinettet med et stort antal kasser, en kurv til at folde tøjet og forskellige hylder. Alle disse celler og hylder gør det praktisk at opbevare håndklæder, kosmetik, vaskepulvere og andre ting.

Det er værd at overveje at udstyre badeværelset, skal du kun købe specialiserede møbler, fordi det skal arbejde i omgivelser med høj luftfugtighed. Derfor er et af de vigtigste kriterier, når man køber, fugtbestandigheden af ​​de materialer, der ligger i bunden af ​​natbordet. Oftest i produktionen af ​​MDF, træ med specialbehandling, glas, metal og plast. Modeller fra MDF er dækket af et særligt skum, der beskytter mod fugt, men eksperter anbefaler ikke at købe denne mulighed, fordi enderne stadig kan få vand.

Metal- og glasversioner har længere levetid. Hvad angår glasset, er der tre muligheder: spejl, mat og gennemsigtig. Men der er et glas møbler og en betydelig negativ - en høj pris, som ikke alle har råd til. Den mest overkommelige løsning vil være plastmøbler. Det kan være anderledes i stil og farve løsninger, og også tåler kontakt med vand. Ulemper i denne situation er materialets skrøbelighed. Møbler af naturligt træ til arbejde i et fugtigt miljø behandles med vandtætningsmidler. Den utvivlsomme fordel ved sengeborde lavet af træ er dens elegante design, men ulempen er den høje pris. Også i tide mister træmøbler sine fugtsikre egenskaber.

En sådan universel udgave af møbler er til gavn for mange ejere af private huse og lejligheder, men hvordan man vælger kabinettet til en vaskemaskine med vask og bordplade - ikke alle ved det. Faktisk er der intet kompliceret, det er kun nødvendigt at tage hensyn til sådanne anbefalinger, når man vælger:

 • Før du går til butikken for at købe et skab, skal du bestemme installationsstedet, det kan ikke kun være badeværelset, men også køkkenet;
 • Som i alle tilfælde, når man køber møbler eller sanitetsartikler, er det værd at starte fra dine økonomiske muligheder og søge de bedste muligheder for pris / kvalitet forholdet;
 • Hvis vaskemaskinen allerede er i huset, er det værd at måle eller omskrive alle dimensioner af det tekniske pas, og i den forbindelse skal du vælge møbler. Man bør huske på, at teknikken skal placeres i piedestallen uden problemer, og der skal stadig være lidt plads omkring det. Så under drift vil vibrationerne fra maskinen ikke overføres til møblerne. Hvis maskinen ikke er endnu, er det bedre at købe tommelfinger af standardstørrelser, så senere ville der ikke være nogen problemer med valget af udstyr;

 • Det er også værd at udvikle en ordning for fjernelse af VVS-rør fra vasken og vaskemaskinen.
 • Specielt opmærksom på designet, den nye kantsten skal passe ind i rummet;
 • Vælg også omhyggeligt de materialer, hvor kabinettet er lavet. Møbelben, håndtag fra celler og sang vælges bedst af forkromet metal. Forkromede plast- eller forgyldningsarmaturer i nogle måneders drift kan miste deres udseende. Varianter af møbler, der er dækket af maling, skal være så glatte som muligt;
 • Materialerne, hvorfra kantstenen er lavet, skal nødvendigvis tolerere fugtbrønd. I et andet tilfælde vil møbelens levetid være kort.

I butikken, hvor der købes møbler, er der ofte et hold, der også er involveret i installationen. I nogle situationer er denne service inkluderet i prisen på varerne, og i andre kræver yderligere betaling. Ved bestilling af en piedestal under en vaskemaskine i et møbelfirma er det højst sandsynligt, at installationen af ​​masteren vil blive gjort gratis.

Hvis en eller anden grund beslutter en person at installere møbler med egne hænder, er det i denne proces nødvendigt at overholde sådanne anbefalinger:

 • Kabinets inderside skal være ganske rummelig, men hvis vaskemaskinen kommer "på en gang", så vil dens arbejde være meget støjende, og permanente vibrationer vil skade møblerne.
 • Når man vælger en model med åbningsdøre, er det vigtigt at sikre normal adgang til dem. Der er ingen forskel på, hvor mange døre der er installeret, det vigtigste er, at de lukkes og åbnes;
 • Vi skal nøje overveje, hvordan elkablerne og vandforsyningselementerne forbindes gennem møblerne. Det er også værd at forberede et sted til afløbsrøret.

Det skal også bemærkes, at enhver møbel kan laves på egen hånd med visse erfaringer og ønsker. Men det vigtigste er at beregne alle udgifter til materialer før opbygningen af ​​kabinettet. Dette giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed mellem købt og uafhængigt lavet under hensyntagen til omkostningerne, den brugte tid osv.

Sådan vælger du en terning under en vaskemaskine med en vask

Temaet for indbyggede møbler bliver mere og mere popularitet hvert år. Nu bruges den af ​​næsten alle unge familier, for hvilke det ergonomiske arrangement af møbler er vigtigt. Vaskemaskinen kan også indbygges. Desuden kan den endda kombineres med en håndvask. For at gøre dette har du brug for et skab til en vaskemaskine med en vask. Dette møbel er et skab af vandtæt materiale, som har en niche til en vaskemaskine, samt en indbygget vask eller vask.

Sådanne møbler kan installeres enten i badeværelset eller i køkkenet. Valget af placering afhænger af, hvor vaskemaskinen er installeret. Den eneste betingelse for montering af en kombineret piedestal er vaskemaskinens frontlæssning. Hvis maskinen er læst ovenfra, er sådanne møbler ikke egnede til det.

Fordelene i en sådan konstruktion er umådeligt større:

 • i et enkelt møbel kan du placere næsten alle nødvendige tilbehør til et badeværelse eller køkken;
 • Skabet i badeværelset under vaskemaskinen giver mulighed for at spare meget plads, især i små værelser;
 • Det indre af rummet bliver mere æstetisk;
 • disse møbler er multifunktionelle;
 • masker egnet til vask lommelygter kommunikation;
 • for køkkenet vil være gavnligt skab med en bordplade under vaskemaskinen. Bordpladen kan bruges til madlavning;
 • Sokkelmaterialet reducerer delvist lydvibrationerne fra vaskemaskinen. Det bemærkes, at maskinen under sådanne forhold virker mere lydløst.

Gulvstand til vaskemaskine med håndvask

Her er et par ulemper ved dette design:

 • en kantsten under vaskemaskinen i køkkenet eller i badeværelset kan gøre det vanskeligt at nærme sig kommunikationen bagved den;
 • det er ikke altid muligt at placere sådanne møbler i små lokaler;
 • vanskelig rengøring under vasken.

Som du kan se, er der ikke nok minuser til sådanne møbler, så du kan kun tale om fordelene ved at købe et sådant kabinet.

Et skab til vask med en vask kan præsenteres i flere varianter. De adskiller sig i følgende øjeblikke:

 1. På badeværelset. Udformningen af ​​en sådan piedestal adskiller sig som regel ikke i noget kompliceret, men tjener kun til bekvemt at placere en skrivemaskine under den.
 2. I køkkenet. Flere funktionelle modeller anvendes, da det rationelle køkkenrum er drømmen om enhver elskerinde.
 1. Suspenderet konstruktion. Den er fastgjort til hovedvæggen på ankre. Vaskemaskinen står på gulvet, og kantstenen lukker kun den. Sådanne møbler gør det nemt at rengøre gulvet omkring stilalki, og i tilfælde af vandlækage gør det muligt at fjerne det hurtigt.

På billedet, et eksempel på et ophængt skab på badeværelset

 • Fodlæn på benene. Det gør det også nemt at rengøre. Det bruges ofte, når der er et "varmt gulv" i rummet.

  Natbord under stilalki på benene

 • Curbstone gulv under vaskemaskinen med en vask. Det er præget af øget modstand. Bunden af ​​denne piedestal skal nødvendigvis være fugtbestandig. Ofte til bund brug understøtter fra andet materiale, såkaldte socles.
  1. MDF. Det har vandmodstand og attraktivt udseende. Hvis MDF-fliser anvendes, skal de nødvendigvis behandles med fugtafvisende forbindelser.
  2. Behandlet træ. Æstetisk udseende, holdbarhed og miljøvenlighed skelner mellem dette materiale. For at beskytte træet mod ødelæggelse anvendes dets maling eller laminering.
  3. metal. En metal håndvask til en vaskemaskine er holdbar, og den eksisterende coating beskytter metalet mod korrosion.
  4. plast. Dette er det nemmeste og billigste møbel, absolut ikke bange for fugt. Hvis plastik kvalitet, så vil det vare lang tid.
  5. glas. Møbler af glas anvendes sjældent, og det er ret vanskeligt at finde det i salg.
  6. sten. Møbler lavet af kunststen bruges normalt i rige huse, hvor andre indretninger er lavet af lignende materialer. Afviger lang levetid og ædle udseende.

  Skab med bordplade lavet af kunststen

  1. Den klassiske version er et rektangulært skab med skarpe kanter. Dette er den mest enkle og billige løsning, der passer til ethvert værelse. Hvis hjørnerne ikke forstyrrer, kan du bruge kabinettet i forskellige kombinationer.
  2. Møbler med afrundede former. Normalt er det valgt i overensstemmelse med funktionerne i de møbler, der allerede er tilgængelige.

  Hjørneskab med vask til stort badeværelse

  Tip: Hvis kantsten under vaskemaskinen med vasken også bruges til at placere små genstande og tilbehør i den, køb en model, der har flere skuffer under vasken.

  Den rigtige størrelse er den vigtigste faktor ved køb af et skab. Normalt vælges dets dimensioner afhængigt af vaskemaskinens størrelse, samt muligheden for at placere i et bestemt rum.

  Den mest kompakte piedestal har en bredde på 110 cm og en højde på 88 cm. Dens dybde er ca. 62 cm. Det har et simpelt design: et bordplade med en vask, en åbning til stylalki og en lille skuffe under vasken til opbevaring af ting. Sådanne møbler er perfekte til et meget lille rum.

  For et mere rummeligt sted anvendes miniaturer med større dimensioner: en højde på 90 cm, en bredde på 130 cm og en dybde på 60-65 cm. I dette skab kan du placere flere kasser for ting.

  En vask med en piedestal til en vaskemaskine er populær 120 cm bred, da denne størrelse anses for universel, egnet til de fleste køkkener og badeværelser.

  Sådan vælges et skab til en vaskemaskine

  Før du køber et skab til en vaskemaskine med en vaskemaskine, skal du beslutte dig for flere vigtige faktorer:

  1. Hvor dette møbel vil blive installeret. Der er kun 2 muligheder: i badeværelset eller i køkkenet. Afhængig af dette er kabinets størrelse, form, samt den måde, den er installeret på.

  2. Som regel er der en vaskemaskine allerede til rådighed, så du bør tage højde for dens dimensioner og allerede vælge en kantsten for dem.

  Tip: Maskinen skal frit komme ind mellem væggene på kantstenen. Sådanne huller er nødvendige for at sikre, at der under driften af ​​motoren ikke overføres vibrationer til murenes vægge.

  3. Hvert stykke møbler leveres med tilbehør. Disse er håndtag, hængsler, markiser og andre elementer. Møblernes kvalitet skal helt sikkert være høj, så møblerne ikke skal repareres ofte. Også det materiale, som det er lavet af, er også vigtigt. Velkomstbeslag af metal med forkromet. Det vil vare lang tid. Hvis belægningen påføres plastikdele, vil de ikke være lang levetid.

  4. Materialet, hvorfra kantstenen er lavet, skal have øget fugtmodstand, fordi møblerne vil være i et fugtigt miljø.

  5. Bøjlen må ikke skille sig ud i rummet.

  Tip: Når du vælger skabsmaterialet, skal du overveje farven på møblerne allerede i rummet. Dette sikrer deres harmoniske kombination.

  6. Hvis det er vigtigt for dig, at vaskemaskinen er skjult, skal du vælge møbler med en dør, når det ikke er nødvendigt.

  Skab med dør til vask på badeværelset

  7. Nu er populære overliggende dræn til en sådan kantsten mere foretrukket, da de ikke har nogen begrænsninger på skålens dybde, i modsætning til de indlejrede dræn.

  8. Fokus på dit budget.

  Overvej muligheden for at kommunikere med den ved installation af piedestallen. Nogle gange er det nødvendigt at skære yderligere rørledninger ind i systemet, hvis vaskemaskinen flytter til et andet sted. Håndvasken skal have en anti-overløbsfunktion. Denne sikkerhedsbetingelse skal overholdes nøje, da vandet ligger tæt på elapparatet.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  23 − = 22