30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skab til køkkenredskaber

Skab til køkkenredskaber: hvordan man udstyre

Utvivlsomt, for komfortabel og komfortabel brug af køkkenområdet, skal du være opmærksom på valget af typen af ​​skab til opbevaring af alt køkken tilbehør. Da nogle af dem vil gøre et godt stykke arbejde med at lagre store genstande, er andre designet til at rumme bestik, og andre bruges som fødevarebutikker.

Skabet gør køkkenet mere behageligt

Til dato er der mange måder at opbevare retter i køkkenet på. Da det kan placeres på hylder, udsatte overflader mv Den bedste løsning er selvfølgelig skabene til køkkenvasken.

Fordelene ved denne form for opbevaring er indlysende:

 1. Først og fremmest, Retterne, der er i et lukket rum, forbliver altid krystalklare. Det bliver trods alt ikke sod på madlavning, sidder ikke støv.
 2. For det andet sikrer teknikken til bestilling af denne form for opbevaring, at det simpelthen er Vil ikke forstyrre dig ved hånden.
 3. Den positive side af køkkenskabe er det i køkkenet vil der være en ideel bestilling, da alt bestik, tallerkener, kopper og andre køkkenredskaber vil have deres eget sted.

Buffeter er meget stilfulde

Det moderne marked giver et stort udvalg af modeller af denne slags møbler. Det er vigtigt, at de kan få tilstedeværelse af gennemsigtige døre, hvorved køkkenet sætter sig synligt, eller de såkaldte "døvede" døre skjuler alt, hvad der er i skabet.

Men det er muligt og her sådanne gulvskabe at bruge

Hvis vi taler om den første mulighed, bruges det i de fleste tilfælde direkte i stuen, men nogle gange er der installeret et køkkengulvskab i køkkenet. Hvad angår den anden type, bruges den udelukkende i køkkenet. Det er vigtigt, at denne valgmulighed afhænger af den specifikke situation og på designet af et bestemt rum.

Du kan selv lave et skab til madlavning

Det er værd at bemærke, at køkkenskabe er lavet af helt forskellige materialer. For eksempel kan i deres "skabelse" kun træ anvendes, eller en fælles kombination af glas og træ. Desuden kan du købe lige kabinetter lavet af metal.

Åbent skab til opvaskemaskiner vil omdanne køkkenet

Men fra ovenstående valgmuligheder er træet det mest krævede og effektive, fordi det ikke kun er et miljøvenligt materiale, men også et attraktivt æstetisk udseende.

Skabet er altid inkluderet i headsettet

Når man taler direkte om funktionelle kvaliteter, hvis man vælger et skab til retter af teak, så skal man i dette tilfælde ikke bekymre sig om, at dine møbler vil begynde at rådne på grund af fugt eller "få" skadelige insekter. Desuden er det dette materiale, der har en ret ædel nuance og en attraktiv tekstur af selve træet, hvilket faktisk gør det bedst blandt sine "træfæller".

Sådan laver du en interessant garderobe med glasfacader:

Skabets størrelse afhænger af dens bekvemmelighed

Først og fremmest skal det bemærkes, at Dybden af ​​bordpladen bestemmer dybden af ​​kabinettet selv. Det er vigtigt, at køkkenskabens størrelse afhænger af det funktionelle formål og parametrene for hvert skab. Faktisk er der lavet egnede kasser til dem.

Det er værd at bemærke, at dybden i selve gulvskabets design er af stor betydning i udvælgelsesprocessen i økonomiklassens færdige køkken. Til dato er der skabt et vist antal konstruktionsvarianter af denne type møbler, men stadig de mest krævede og populære er alle de samme skabe af standardretningen.

 1. Dybden af ​​køkkenbokse med et størrelsesindeks på 30 cm gør det muligt at sætte en plade med standard dimensioner. Det vigtige er, at hvis denne koefficient er mindre, vil driften af ​​kabinettet selv simpelthen ikke være praktisk.
 2. Hvad angår bordpladen med en dybde på 90 cm, er en sådan dybde i så fald den mest optimale, da kabinettet i dette tilfælde vil have et indeks svarende til 45 cm.
 3. Hvis vi taler om størrelsen af ​​kasser, så kan deres dybde være helt anderledes og individualiteten i sig selv er den samme. Mindste dybde skal dog være mindst 30 cm.

Skabets højde skal være behagelig

Dimensioner af køkkenets facader er et udvalg af skabe, der installeres direkte på specialbygnings lodrette strukturer.

Højde på køkkenskaberne kan være af tre typer, nemlig: 32 cm, 72 cm og 92 cm. Det er også vigtigt, at det er 92 cm indekset, der anses for at være den mest optimale løsning, da det i de fleste tilfælde er, at den har en smal strukturstruktur.

Åbent skabskabe ser smukt ud

Gulvskabe er produkter, der er monteret på specielle ben eller uden dem direkte på gulvet. Med hensyn til højden af ​​sådanne kabinetter bestemmes den ud fra den samlede tykkelse af bordpladen selv, såvel som på skrogets og understøttelsens højde.

Reiling systemer

Glas showcases kræver særlig pleje

Først og fremmest skal det bemærkes, at denne type enhed gør det muligt at gøre ethvert køkken mere stilfuldt, komfortabelt og multifunktionelt. De repræsenterer en slags detaljer, som har formen på røret, og samtidig er dens diameter ca. to centimeter.

Desuden kan den præsenteres i form af en simpel bar. Ved at bruge specielle holdere er systemet monteret på en lodret overflade. Hvad angår skabe til opbevaring af retter, er apparatet monteret direkte i det indre af døren.

Moderne tørretumbler er meget forskellige

Tørretumbler er en integreret del af hvert køkken, fordi takket være hendes kopper, plader og andet køkken tilbehør kan tørre godt. Det er vigtigt, at takket være en bred vifte af deres sort vil hver husmor tørre det nødvendige antal retter. Det er derfor, at det er nødvendigt at tage ansvar med ansvaret for udvælgelsen af ​​dette element, når du fylder køkkenskabet.

Tilbehør gør køkkenet lettere

Først og fremmest er det nødvendigt at måle afstanden på kabinets vægge såvel som dens dybde og højde, hvor den vil blive installeret i fremtiden. Til dato har tørretumbler adgang til standardstørrelser, nemlig: 400 mm, 500 mm, 600 mm, 700 mm og 800 mm.

Desuden kan man ikke overse måling af afstanden mellem tørringsstedet til kopper og plader, da den ikke bør have en værdi under 300 mm. Med hensyn til det nedre område skal den være placeret i en afstand på mindst 60-70 mm fra selve pallen, som er beregnet til direkte vandindsamling.

Sådan laver du en tørretumbler til retter:

På nuværende tidspunkt er der Særlige gitter, der er installeret i kabinettet og beregnet til opbevaring af køkkenredskaber. Kroge til skinner er også monteret, som kan bruges til forskellige formål. Du kan heller ikke ignorere bakkerne beregnet til direkte opbevaring af forskellige bestik.

De er lavet af metalnet såvel som plastik. Stedet for deres placering er i de fleste tilfælde skuffen på den nederste bord. Desuden kan de have en anden kvantitativ koefficient.

 • Først og fremmest skal det bemærkes, at Behandlingen af ​​køkkenskabe afhænger af materialer, som de faktisk er lavet af;
 • dog under alle omstændigheder Brug ikke pulverformige kemiske rengøringsmidler under rengøring til billige spånplader køkkener, da de er i stand til at ridse overfladen;
 • også under ingen omstændigheder Brug ikke hårde børster, af samme grund
 • bedst af alt køb særlige formuleringer til pleje bag denne eller den pågældende overflade
 • og ved at bruge en blød klud, gør en daglig rengøringtommelfinger og så bliver dine møbler ikke meget beskidte.

Buffet fra Ikea sætter pris på fordelene:

For at minimere indtræk af fugt i skabet er det nødvendigt at anvende specielle beholdere, hvis hovedformål er akkumulering af vand. De repræsenterer en slags "plader" lavet af plastik, og som kan købes hos enhver specialbutik. Glem dog at tørre dem dagligt i processen med at bruge en tør klud.

Buffet ser meget flot ud i spisestuen

Køkkenet skal være så behageligt som muligt

Lignende buffeter kan findes i interiører af forskellige stilarter

Du kan selv lave en opvaskemaskine

Hvis det ønskes, kan du opbevare tallerkenen i disse kasser

Utvivlsomt, for bekvem og behagelig brug af køkkenområdet er det nødvendigt at være behørigt opmærksom på valget af den slags skab til opbevaring af alt køkkenudstyr til at betjene bordet derhjemme.

Foldning af opvasken i skabet, synes jeg mere at forfølge skabelsen af ​​orden og hygge i køkkenet. Men jeg er personligt ubehagelig på grund af hver plade at klatre ind i skabet. Derfor har jeg et sted til retter lige over vasken. Jeg har ikke noget opvaskemiddel, og jeg vaskede mine retter for hånden (ja det er også tilfældet med de fleste russere). Hurtigt vasket, sat på nettet og glemte. Og der er ingen tid til at akkumulere støv der, fordi disse redskaber altid er på farten. Og den der ikke altid er, det er selvfølgelig i skabene.

Der er ikke mange skabe i køkkenet, jeg lærte af min egen erfaring. Jeg bestilte et sæt smukt anstændige størrelser. Men efter indretningen af ​​alle redskaber indså jeg, at jeg ikke har nok plads til redskaber. Dozazakala gulvskab, tk. for det hængslede sted var væk. Kabinet dybde på 30 cm med glasdøre. Det ser godt ud, han har endda på en eller anden måde forandret mit køkken.

Skab i køkkenet til retter: rationelt valg

I modsætning til traditionelle hylder til retter ser kabinettet meget mere effektivt og elegant ud. Skabet fremstår som almindelige mennesker smukke klassiske møbler, som sædvanligvis står i stuen, gemmer sig bag dets glasdørssæt og porcelæn mesterværker. Men køkkenskabet eller skabet med køkkenredskaber, som står i køkkenet, synes man på gaden at være en retro ide. Og retro ideen er ikke i den forstand - hvor cool og stilfuld, det er nødvendigt at tage på våben - og i den forstand til noget kedeligt konservativt, forældet og umoderent.

Det er på tide at debunkere stereotyper og fra kedelige standardindretningsløsninger for at gå til side trendy, stilfuld og, hvis ikke uden det, praktisk.

Opbevaring af retter i køkkenet: tre hvaler af teori og praksis

Hvis man skal være helt ærlig, så er der ingen regel. Der er en ret indviklet opfattelse, at der i køkkenet skal være et passende skab, hvor opvaskemaskinen er placeret. Nå, alt i virkeligheden, hvor man skal opbevare resten, mindre egentlige retter - er ikke klart. Hvorvidt bag de lukkede døre af andre skabe, hvad enten der er bagved glasdøre endnu?

Skabet skal nødvendigvis matche hele headsetets farve: designere anbefaler ikke at allokere det i det samlede interiør

Skab til retter skal være:

 1. Strenkt funktionel. Det vil sige, det skal ikke være smukt og moderne, det er på vilje, som de siger, men rummelige og praktiske - utvetydigt. Hvis der er meget smalle hylder i dette skab, hvis der ikke kan anbringes retterne der, så det ikke ringer hver gang kabinettet åbnes, er dette et dårligt valg.
 2. Komplet køkkendesign. Kort sagt skal det passe ind i lokalet. Og om det er et kabinebord eller hjørneskab, gulvmodeller eller hængslet - det er ligegyldigt.
 3. rummelig. Dette for eksempel i starten af ​​familielivet har du ikke så mange retter, så begynder det at tilføje, og du bliver nødt til at arrangere alt på forskellige punkter. Så pladerne går tabt, objekterne fra en tjeneste er adskilt, og elskerinden er vred, at der ikke er noget, som alt er til stede.

Hvis du er en glad ejer af et rummeligt køkken, og du har råd til noget andet i køkkenet end standard headsetet, skal du være opmærksom på kabinebordet - den bedste opvaskebeholder. Til inspiration kan du vende tilbage til retro moderne interiør, skandinavisk stil og den hyggelige Provence-stil.

Skab til tørretumbler: mulige løsninger

Du kan begrænse dig til at købe en såkaldt separat tørretumbler, som fastgøres over vasken. Vand fra retterne drypper lige ind i vasken, hvilket er meget bekvemt. Fra en sådan beslutning nægter mange hastigt, motiverende det med en lille æstetik på enheden. Men!

Nu er der store skabe til opbevaring af redskaber med indbygget tørretumbler

Hvis dit køkken er loft stil, eller også i sådan en brutal interiør genre er lavet, er det bedre ikke at finde en sådan tørretumbler.

Men indbyggede tørretumbler er naturligvis i spidsen for forbrugernes efterspørgsel. Hvilken slags garderobe for dem at vælge? Udvetydigt - hængslet, det er bare mere praktisk. Absolut den der er tættere på vasken. Igen - mere praktisk. Det er ønskeligt, at dørene til denne skab er med glasindsatser og muligvis lokalt lys.

Der er også kantsten til tørring af redskaber, sådan en kantsten med en tørretumbler kan først være ubehagelig, hvis du er vant til den øverste version af tørretumbleren.

Garderobe til køkkenredskaber i landlig stil

En sådan populær stil er ikke uden grund valgt til overvejelse. Denne strøm er højt værdsat over hele verden, og dens ideer bruges i køkkener og uden en udtalt stil.

Køkkeninteriør i rustik stil anbefales til private huse

Skabet til tallerkener er en af ​​de mest interessante detaljer i køkkenets image i landets stil. Men det er værd at sige, at den såkaldte rustikke stil er mange variationer. Fra et mørkt træ, i udseende - gamle allerede gnawed bugs, for at lette skabe af lette træ med smukke døre og lyse gardiner.

Et sådant skab under opvasken bør ikke være smalt, undgå for strenge beslutninger, når alle linjer er lige, og indretningen er faktisk ikke der. Enkle landmøbler søgte at dekorere - udskæring, maleri, dekorative skær, men bare dejlige gardiner.

For at lave et skab til køkkenredskaber fra en traditionel skab, skal du:

 • Giv den en lille effekt af antikken, ved hjælp af temaer for gnidning mv.
 • Recolor det i en landespecifik farve;
 • Dekorer med elementer af primitiv kunst, men nødvendigvis hyggeligt, hjemligt;
 • Bag glasdørene hænger gardinerne, kan være monofoniske eller med blomstretryk, rutet.

Der er ingen strenge rammer for landestil. Det er landsbyens stil, der er tættere på dig - med sin æstetik, specificitet, valg af former og farver. Det vigtigste, som et sådant skab skulle have, er et eksternt krav på udseendet af enkle rustikke møbler dekoreret med egne hænder.

Sådan installeres et hængslet køkkenskabe (video)

Alternativ: hylder til retter i køkkenet

Og hvis ikke et skab, ikke et skab, ikke en skænk eller en kantsten? Måske skal jeg bare tage hylder? Mærket kan blive hylder i provencalsk stil.

Hvis du har smukke retter, og du vil blive set af dine gæster, så er den bedste løsning hylderne i køkkenet

Disse er åbne hylder, normalt i en eller to rækker, som om ønsket også kan gardineres.

I ethvert køkken, der ser varmt og behageligt ud, vil sådanne hylder være på plads. Hvis køkkenet er lys, skal hylderne være lette.

Hovedkravet til hylder i provencalsk stil er forfining i enkelhed, brug af strømlinede former, enkel indretning, delikate farver.

Bordservice, selvfølgelig, hele tiden i syne, men der er mange ejere af retter, som jeg vil lægge på et fremtrædende sted. Fortynd parabolslinjen og ideelt set også andre elementer - for eksempel vintagebord ur, lysestage, smukke te beholdere eller dåser til kiks. Provence elsker denne ømhed, evnen til at nyde skønhed i hverdagen, og det er ligegyldigt, om det er smukke krukker eller porcelæn figurer.

Sådan monteres et køkkenskab med dine egne hænder (video)

Du laver din egen køkkenstil, og der er kun småbiter her. Et smukt skab under opvasken, og udseendet af rummet skifter allerede. Se efter interessante muligheder og flotte farver, gå ikke om den enkle måde at løse typiske løsninger på.

Skab til køkkenredskaber

At vælge et skab til tallerkener er en meget vigtig detalje, når man arrangerer køkkenområdet. Skab til køkkenet er ikke kun en beholder af alle slags redskaber, men også en af ​​de vigtigste indre accenter. Derfor bør hans valg inddrages med kendskab til sagen.

For et mere korrekt og komplet valg skal du simpelthen studere klassificeringen af ​​frysere til opbevaring af køkkenredskaber. Hvis du ikke ved hvad du skal vælge fra, hvordan ved du, at denne særlige skab er det, du har brug for?

Denne version er relativt lille i størrelse, så den passer godt ind i et lille køkkenområde. I et lille vægmonteret køkkenskab kan et standard sæt af retter til tre eller fire personer passe perfekt. For at holde skrøbelige retter sikkert, er hængslede modeller udstyret med specialholdere fremstillet af metal.

Meget flot udseende skab hængende skab med gennemsigtige døre lavet af glas eller plast.

Denne slags skab kan laves både i form af hængslet og gulvmodul. Begge muligheder er bemærkelsesværdige, idet de har et minimum af køkkenplads med maksimal funktionalitet.

Hjørneskabet på grund af dets originalitet bliver en stilfuld indretning af køkkenet. Det er normalt installeret i køkken-spisestuen eller i køkken-stuen. Særligt smuk ser et højt hjørneskab, som i stil kombineres med resten af ​​møblerne. I et sådant skab kan du sætte alle retterne.

Denne version af beholderens beholder er lidt forældet. Tidligere blev buffeter dekoreret med næsten alle køkkener. Dette skyldtes det faktum, at der ikke var mere bekvemt alternativ på det tidspunkt.

Buffeten har et ret attraktivt og originalt udseende, men dets dimensioner efterlader meget at ønske. Derfor er "bedstemor" kabinettet i standard køkkenet svært at placere. Den del af buffet - køkken-stuer og store spisestuer.

Ud over dimensionerne har buffeten en række "ulemper":

 • Høj pris. Massive originale skabe er kun lavet af naturligt træ.
 • Ikke-standard visning. I betragtning af de interessante størrelser: Lav, men bred, passer buffet ikke i noget moderne interiør. Buffeten skal være adskilt og adskilt fra hovedtelefonens del af køkkenet, så det købes ofte til køkkendesign i stil med land, provence osv.

En moderne buffet model, som har alt hvad du behøver: grill til tørring af retter, hylder, skabe og skuffer.

Showcase - dette er det samme skab, som har den største forskel i form af en stor mængde gennemsigtigt glas. En sådan model er meget praktisk, da den indeholder mange forskellige redskaber og er meget smuk.

Showcases kan være så små: de er installeret ovenpå eller på gulvet eller i fuld størrelse: De strækker sig fra gulv til loft. Stilfuld modeller - dette er en fremragende udsmykning af køkken-spisestuen. Mange designere gør absolut glasfremvisninger, hvilket ikke er meget praktisk til husholdningsbrug, men har et meget originalt udseende.

Uanset hvilken type kabinet der er købt, kan den arrangeres så snart det lykkes. Det vigtigste er, at skålene i det var sikre.

Hyljen i skabet er selvfølgelig praktisk, men ikke sikker. Sandsynligheden for at tabe og bryde en plade er altid, og det er ligegyldigt, om børnene er i lejligheden eller ej. Der er flere muligheder for fastsættelse af retter i køkkenskabet.

 1. Reiling systemer. Bruges både indenfor og uden for kabinettet. Deres anordning er meget enkel - metalrør og kroge, hvor det er muligt at fiksere begge plader og krus (figur 5). Et sådant opbevaringssystem er praktisk ikke kun i forhold til drift, det er også nemt at fjerne og vaske. Velegnet til et moderne og stilfuldt køkken.
 2. Tørretumbler. Denne genstand skal være i skabet af hver værtinde. Med tørretumbleren er det let at tørre et bredt udvalg af retter, og om nødvendigt kan den opbevares permanent, for eksempel plader.
 3. Metalgaller og plastikbakker. Disse dele er nødvendige i hvert køkken for at gemme små dele: skeer, knive, gafler mv.
 4. Særlige gummierede måtter, som er direkte anbragt redskaber. De glider ikke, og retterne på dem er meget stabile.

Det er umuligt at træffe det rigtige valg, hvis du kun styres af en ekstern visning. Du skal omhyggeligt studere den model, du kunne lide før du køber:

 • Undersøg hylderne, rør og forsøge at bevæge sig, hvis de er mindst lidt ubevægelige, er det værd at overveje, hvad der vil ske med dem under belastningen.
 • Skuffer af glidende type skal gå glat og lydløst.
 • Gulvskabet skal have justerbare fødder. Ellers kan det være lidt skævt, da gulvene i lejlighederne ikke altid er helt lige.
 • Styrken af ​​hardware skal være i højden, pas på kabinetter med plastikdele - deres hardware er for lille.
 • Materiale af hele produktet. Hvis du har et trangt køkken, små børn eller ofte er der mange gæster, så er glasfremvisninger ikke din mulighed.

Hovedregelen er at vælge en kvalitetsmodel af stærke materialer med nøjagtig montering. Udseendet skal være på andenpladsen, da du selv kan dekorere skabet ved hjælp af originalbelysning eller maling.

Absolut ethvert skab til retter tiltrækker opmærksomhed, så det er så vigtigt at vælge den rigtige model. Normalt købes sådanne frysere separat, da køkkenudstyr ikke giver mulighed for et sådant design. Et par hylder og et par skuffer - tæller ikke. En ægte husmor er altid lille, og der er mange retter.

Udformningen af ​​køkkenskabe i møbelforretninger er meget anderledes, så det er ikke særlig svært at vælge den rigtige model:

 • Skabet til retter i det klassiske interiør skal være lavet af naturligt træ. Som et smykke kan man bruge et dygtigt udskærings- eller halvgennemsigtigt glas.
 • Moderne. Denne stil indebærer tilstedeværelsen af ​​møbler lavet af metal og plast. Skabet kan derfor være delvist lavet af plastmaterialer, og metal kan være gitter eller tørretumblere.
 • I "land" eller "provence" er det nemt at skrive gamle eller moderne skabsskabe af forskellige typer. De kan enten være helt træ eller dekoreret med gennemsigtigt eller farvet glas.
 • Brutale stilarter i køkkenets design, som "loft" eller "urban" kendetegnes af koldt metalmøbler. For at installere et skab til retter i køkkenet i denne stil, bliver du nødt til at henvende dig til designere, da det er næsten umuligt at finde noget, der passer i en almindelig møbelbutik. På trods af de høje omkostninger ved designer metalskab, vælger mange disse modeller på grund af det interessante design og den høje pålidelighed af designet.

Vælg et skab til dit hjerte, og det vil glæde dig og dine gæster.

Sådan installeres et skab til retter? Dette spørgsmål kan besvares let, da svaret normalt afhænger af rummets størrelse. Det er meget praktisk at have et køkkenskab i hjørnet, så meget mere plads vil blive gemt. Ikke mindre praktisk mulighed - at sætte skabet i umiddelbar nærhed af spisebordet. I så fald vil adgang til rydde retter, når de dækker bordet for gæster, være den mest praktiske og hurtigste.

Hvis der er et tilstrækkeligt stort rum, kan skabet til retter tjene som en slags skillevæg, som adskiller rummet i kogezonen og fødeindtaget.

Ofte har skabskaberne store dimensioner. For at skjule denne fejl så meget som muligt er det muligt at give et lignende design med spejle og belysning. Du kan installere et sådant skab langs en bred væg. Indvendige spejle vil afspejle rummet, og det vil visuelt øge til tider.

Vær ikke særlig opmærksom på kabinets farveopløsning til retter. Hovedmålet er at holde opvasken ren, så det er bedre at vælge neutrale toner eller halvgennemsigtige briller. Hvis der er nok gennemsigtige detaljer i kabinettet, så opvasken i det vil prale konstruktionen.

Lyse farver - dette er meget af køkkenet, så tag ikke op i skabet i tonen. Maksimal dørhåndtag i hovedmøblens tone. Det vigtigste i køkkenskabet er indholdet.

At gemme skabet i dets oprindelige tilstand er ret simpelt.

For at gøre dette skal du bare følge de enkle regler:

 • Tør de indre og ydre overflader af med en fugtig, blød klud (mikrofiber, flannel).
 • Brug kun vaskemidler, når det er nødvendigt.
 • Efter vask af overfladen tørres altid tørt og efterlader ingen væskedråbe.
 • Glas og keramikpaneler bør kun tørres med specialværktøj. Før brug skal du læse instruktionerne.
 • Fjern snavs fra træhylder kun i retning af træmønstret for at undgå ophopning af snavs i træets porer.
 • Fyld skabet med retter korrekt. Overbelast ikke hylderne og grillene for meget. Det maksimale, der kan opretholdes af et regiment, er 10 kg. For større sikkerhed bør man ikke nærme denne grænse tæt.
 • Skabets tilbehør skal smøres så ofte som muligt, så det ikke knuser eller slides for tidligt.
 • Fra tid til anden skal du dreje på bjerget.

Enhver detalje og møbler kræver rettidig pleje, dette afhænger direkte af levetiden. Glem det ikke, og køkkenskabet vil tjene dig i mange år i sin oprindelige form.

Et separat skab til retter er komfort og skønhed i en pakke. Dette design udfører to vigtige funktioner: holder opvasken ren og dekorerer deres udseende køkkenplads. Derfor skal du vælge sådanne møbler omhyggeligt og veje alle fordele og ulemper. Brug klogt, og dit skab passer perfekt ind i køkkenet.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 51 = 52