30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skab med glas

Skabe til glasvarer i stuen: 4 udvalgte valg

Til dato, et skab med glas - de faktiske møbler til stuen Korrekt udvalgte garderobe med glas i stuen vil tilføje et element af luksus, samt fortælle om smag af ejerne. På grund af deres udseende tiltrækker de straks opmærksomheden hos dem, der krydser tærsklen af ​​rummet. Derfor er det værd at omhyggeligt henvende sig til valgvalget. Sådanne skabe er fremstillet i forskellige farve løsninger, hvilket letter udvælgelsesprocessen. Det vigtigste er at planlægge på forhånd, hvilket mål der skal opnås.

Farveopløsningen betyder noget

For at sikre, at møblementet ikke ligner en birk i ørkenen, bør du omhyggeligt vælge stilistiske og farveopløsning. Først og fremmest er det nødvendigt at afvise flere parametre. I et godt oplyst rum er det bedre at sætte en neutral eller mat nyanse. For lys version bogstaveligt "drukner" i en strøm af lys og for mørkt - vil "pres på psyken."

For det andet er størrelsen på rummet, som skal tages i betragtning for at undgå overdreven overbelastning. Den nemmeste måde er at vælge en garderobe til en lille stue. Hjørneversion med spejlets forside er velegnet. På den ene side tager det ikke meget plads, men på den anden side skaber den illusionen af ​​rummet.

Det er ønskeligt, at spejlspræsentationen er placeret overfor indgangsgruppen. I dette tilfælde ved indgangen til rummet vil der blive skabt en følelse af ledig plads.

Skabets farve med glas skal perfekt matche farveskemaet af det fælles indre af stuen

Blandt andre tips, der giver dig mulighed for at vælge det optimale displayet til retter, skal du skelne mellem:

 • Skabens nuance bør være mørkere end den generelle farveopløsning af rummet;
 • Området for glasafsnittet varierer afhængigt af antallet af retter;
 • For tjenesten er passende mulighed med en stor central sektion og lille side;
 • For dem der planlægger at opbevare kollektion flasker med alkohol i en sådan udstillingsvindue, vil det være hensigtsmæssigt at have en version med tre ens størrelse sektioner.

Når man vælger mellem en allerede klar model og skaber en på ordre, er det nødvendigt at gå videre fra overvejelser om sund fornuft. Hvis der ikke findes nogen passende farve eller funktionel løsning i detailnetværket, er det bedre at lave møbler til ordre. Det tager lidt længere tid, men du behøver ikke at lide med arrangementet.

Typer af glasskabe til retter: klassisk stil

Korrekt udvalgte møbler forhindrer aldrig bevægelsen i rummet. Universelt interiør, hvor standardvarianten nemt kan passe, eksisterer ikke. Derfor har designerne udviklet flere slags tema møbler. Før du køber, skal du overveje hver enkelt. Den mest almindelige mulighed er kredensa, baseret på brystet.

Dens vigtigste funktionelle belastning er opbevaring af et tilstrækkeligt stort antal retter og ledsagende redskaber. Til dette formål er der flere grene. Hans udvikling af møblerne var i Italien, hvor indtil nu mode for imponerende i sine parametre af møbler elementer.

Skabe til retter i klassisk stil vil altid være efterspurgte - denne erklæring er blevet testet i århundreder

Et lille skab, der i nogen grad minder om et skab, der er udstyret med svingdøre - den mest præcise beskrivelse af kabinet-kredentsa. Desuden er produktet udstyret med værfter monteret kasser og bordplade.

Andre funktioner i den lyse repræsentant for den klassiske møbelskole er som følger:

 1. I første omgang holdt de køkkenredskaber i templerne, som fastslog linjens sarte udseende og yndefuldhed.
 2. Selv med pavens tid, lavet i henhold til de klassiske kanoner af skabe, har en indbygget kanne. I dyrere modeller er det lavet af sølv, og i billigere modeller er det lavet af ler.
 3. Et skab bruges til at opbevare små køkkenredskaber. Specielt for dette er der blevet udviklet en række nominerede divisioner.
 4. Inde i produktet er udstyret med et sæt rummelige hylder.

Når du ofte kommer til bedsteforældres hus, kan du se så dejligt på deres hjertebøfler og skænk. Fra et funktionelt synspunkt er buffet en mere praktisk mulighed end en bred og ikke altid rummelig skænk. Uanset ejerens præferencer bruges begge møbler til at opbevare køkkenredskaber og bordtekstiler. Nogle modeller har bogrum og et minimum lager af produkter.

Skabet af naturligt træ af dyre racer supplerer perfekt det indre af stuen

Når man vælger mellem en buffet og en skænk, er det nødvendigt at tage hensyn til deres funktionelle egenskaber:

 1. Skænken er kendt for sin lille højde, så selv en langt hylde er altid tilgængelig uden at bruge en stige.
 2. Buffet er præget af en 3-tier struktur. Derudover har han et rummeligt underrum og et glas øverste afsnit.
 3. Dyrere modeller af skabe er udstyret med et nedre åbningsrum;
 4. Tjener som dem, der kan lide at opbevare i stuen elegante retter i vinduet.

Ofte i husene kan du se møbler, hvor hver millimeter af området bruges til at gemme noget. For at undgå at føle sig doven eller ikke hensigtsmæssig, skal det hjælpe kabinetets glide. At opbevare det uden problemer kan du gøre flere dusin store og små elementer af tjenesten i form af en smukt anlagt bakke.

Meget ofte bruger indretningen de mest funktionelle møbler, hvilket gør det muligt at bruge hver millimeter

At skelne det udseende er ikke meget svært - det vigtigste er at omhyggeligt inspicere møblerne før de køber:

 • Tilstedeværelsen af ​​en helt lukket mur, som gør det nemt at opbevare store genstande af små genstande;
 • Den øverste del af kabinettet har en 3-sidet glasur;
 • Afhængigt af modellen er der glas sidevægge af kabinettet;
 • Yderligere hylder er placeret i en separat sektion placeret bag den separate åbningsdør.

I det moderne interiør kan du ofte se en lille smule glas bag glasset. Borte er de år, da alle ønskede at udstille alt, hvad han havde. Det er fra dette øjeblik ind i mode begyndte at komme ind i showcases, udstyret med et stort antal glasoverflader. I de fleste modeller er disse installeret på fire sider.

Valget af et skab til tallerkener bør bestemmes ud fra personlige præferencer og den ønskede stil, som ejeren af ​​lejligheden ønsker at se i hans stue

Afhængigt af bygningernes arkitektoniske og stilistiske egenskaber kan du vælge en af ​​følgende muligheder:

 • Udstyret med glas hylder og døre;
 • Udstyret kun med glasdøre og klassiske træhylder;
 • I mangel af bagvæg er det ikke svært at installere skærmen i midten af ​​stuen.
 • Hvis du planlægger at installere det i et hjørne, er det bedre at være opmærksom på indstillingen med bagvæggen.

Takket være de to sidste karakteristika er sådanne møbler nemme at bevæge sig i rummet uden at gå på kompromis med den overordnede stilistiske løsning.

Glasskab til retter i stuen

Objekter af møbler lavet af glas vil medvirke til at bringe i stuen et luftigt element. Det er en fejl at nægte dem udelukkende af sikkerhedsmæssige årsager. Anvendelsen af ​​innovative materialer gør det muligt at skabe en stærk struktur uden at skade udseendet. Det vigtigste er at købe et sådant kabinet fra en officiel leverandør. I dette tilfælde er det ikke i fremtiden nødvendigt at fjerne de mangler, der er identificeret under operationen, hurtigst muligt.

Et skab til glasvarer vil bringe en følelse af lys og luftighed til din stue

Designere tilbyder følgende anbefalinger, så du optimalt kan passe et så usædvanligt stykke møbler ind i interiøret:

 • Tykkelsen af ​​den brugte stele skal være mindst 4 mm, ellers er der ikke behov for at tale om styrke;
 • Det anbefales at kassere det matte eller mørkede glas til fordel for en gennemsigtig af æstetiske årsager;
 • Før du køber, skal du sørge for, at dette er et hærdet glas, der kan modstå en betydelig vægt af retter;
 • Dyre kabinet modeller omfatter bronze glas med øget gennemsigtighed;
 • Hvis du vil, kan du vælge en garderobe i hallen med dekorative mønstre, men du skal være opmærksom på, hvordan de passer ind i det eksisterende interiør.

Funktionelle hjørneskabe til retter i stuen

Manglen på det nødvendige rum i rummet gør ofte, at man nægter modige forsøg. I de fleste tilfælde kan dette ikke forklares med hensyn til sund fornuft. Lav en stilfuld visuel accent og udvid pladsen, der hjælper hjørneskabsmodellen til opvasken.

Funktionelt hjørneskab til retterne vil være en glimrende mulighed for dem, der sætter pris på hvert centimeter af ledig plads i din stue

Fordelen ved glasfremvisning er evnen til at reflektere lys. Derfor placeres de overfor indgangsgruppen, ikke langt fra vinduet. Som følge heraf, naturlige lys ikke dvæle, men på en måde det spiller.

For at hjørneglasmodeller passer ind i interiøret, bør følgende anbefalinger overholdes:

 • Et godt oplyst rum kræver et skab med 1 spejloverflade, for ikke at overbelaste rummet med lys;
 • Fra 2 til 4 overflader af glas vil være nødvendige, hvor naturligt lys ikke er nok;
 • Hvis rummet er domineret af mørke farver, så er locker-etui bedre at vælge i let udførelse.

Dekorative møbler til retter i stuen: regler for drift

Varigheden af ​​den garanterede brug af ethvert møbel afhænger af fabrikantens krav. De berører ikke kun termiske belastninger, men også fysiske. Kun i dette tilfælde behøver du ikke hastigt at ændre den mislykkede del. Derudover skal du være yderst forsigtig på det stadium, hvor du køber møbler. Først efter en grundig inspektion kan du lave et efterlengtet køb.

Før du køber et dekorativt skab til retter i stuen, skal du omhyggeligt undersøge det

Når det kommer til modeller med en glasoverflade, skal der tages hensyn til følgende faktorer:

 • Pålidelighed af fastgørelse af glasdele til døre;
 • Glidende låsemekanisme;
 • Pålidelighed af fastgørelse af hylder;
 • I nærværelse af dekorative elementer skal du holde dem for hånden for ikke at købe et skab med spor af åbenlyst ægteskab.

Skab med skænk i stuen (video)

Showcase skabe med glasoverflader bruges til praktisk opbevaring af redskaber, tekstiler, alkohol og andre husholdningsartikler. Afhængigt af ejernes behov kan du vælge en funktionel eller dekorativ billig løsning. Det vigtigste er at købe et sted til opbevaring af retter korrekt under hensyntagen til rummets arkitektoniske og stilistiske egenskaber.

Skab med glas i stuen

For få årtier siden var det umuligt at forestille sig et hus uden skabe til retter. I dem blev tyske, polske og tjekkiske sæt holdt kærligt og fik på god ferie. Krystalobjekter blev omhyggeligt opsamlet. Og hos en person bag glasset stod gzhel plader eller Khokhloma stænger. I nogle familier er møbler til redskaber betragtet overflødige, ikke alle vores samtidige som denne form for ophobning. Men populariteten af ​​skabe til glasvarer fra dette er ikke faldet. Selvfølgelig kan du købe en klassisk prøve med traditionelle udskæringer, glatte linjer og yndefulde ben. Men i stuen i en moderne stil passer bedre moderne skab til glasvarer.

Hvad er formålet med kabinettet med glas

Selv i huset, hvor det ikke accepteres at redde en række retter, er der mindst en tjeneste, et par blomstervaser og et par gizmoer, der er kære for ejeren som en hukommelse. Og hvad med elskerne af elegante porcelænsamlinger, ejere af antikviteter? Til al denne skønhed og rigdom og designet skab med glas.

Fra et besværligt bryst, lavet af træ, til de moderne elegante modeller af skabet til keramik har været mere end et århundrede. Og hvordan engang berømte dignitarier beundrede den sjældne krystal, fint porcelæn eller genstande af koldt stål, der ligger bag glasset, så vores samtidige foretrækker at flaute varer fremstillet af porcelæn, krystal, dyre glas.

Dagens møbler er lavet i forskellige stilarter. Det kan udstyres med spejle og belysning, hvilket hjælper visuelt at øge pladsen i en lille stue. Glasdøre er lavet af almindeligt eller farvet glas, har bølgepap eller mosaik mønstre. Bagsiden af ​​skænkene er normalt lavet af et spejl, som hjælper med at se de udsøgte gizmos udstillet der, på alle sider, og skaber indtryk af en fordoblet tilstedeværelse.

Vær opmærksom! Hylder af skænderier og dias er dekoreret ikke kun med sjældne og dyre retter. Nogen foretrækker at placere deres samlinger, figurer, fotografier inden for rammerne og familieligheder, priser og eksamensbeviser.

Historien om udseendet af et skab til retter

Mange historikere betragter forfædleren af ​​nutidens skabe til bordservice dressing, hvis omtale dukkede op i XV århundrede. Hans udseende var som de kendte skænke og skabe, men havde et totalt volumen og en lille højde.

Ordinære borgere og bønder brugte trækister til at opbevare husholdningsredskaber. Kommode var en dyr ting, og kun en velhavende mand havde råd til det. Desuden tjente den europæiske adel ikke kun som en beholder til dyre retter, men også i sig selv var ejernes stolthed. Forklædningen er dekoreret med udsøgte udskæringer, ofte urolige abstrakte mønstre og billeder af helgener. Til vores dage er der kommet enkelte prøver, hvor der er ansigter af de hellige Magdalene og Catherine. Facaderne af nogle malede scener på bibelske motiver, blev færdiggjort med halvædelsten eller perler.

Den bibelske historie er afbildet på en gammel kommode

Dressuar var så populært med den høje adel, at der var en særlig dekret regulerer layout af dette møbel: Baronen påberåbt dressuary med to interne hylder til grafer - tre for hertugerne - fire. Derfor havde skabet med dyrere ornamenter, udskæringer med stigende rang. Den kendsgerning, at kommode blev værdsat, fremgår også af, at han blev præsenteret for den engelske konges fremtidige kone som en brudgifte. Denne model havde allerede tolv hylder.

Lidt senere syntes andre typer skabe til retter at erstatte kommode. Og i de XVIII-XIX århundreder i forbindelse med den massive industrielle produktion af glas begyndte at fremstå prøver med døre lavet af glimmer og glas.

Typer af skabe med glas til retter

De første typer af skabe var kun beregnet til opbevaring af husholdningsredskaber, transport og ophobning. Senere dukkede dyre prøver, hvor produktionen tog mere end en måned. Nu blev de unikke genstande, der viste gæsterne et velfærd hos ejerne. De holdt sjældne ting og dyre redskaber.

Moderne kabinetter har også to funktioner: de opbevarer i sig selv de dyreste og værdifulde retter og beskytter dem mod støv og snavs. Der er nogle af de mest berømte modeller, der har været brugt til at dekorere stuerne i årevis.

buffet

En traditionel buffet, som mange husker fra barndommen, har tre niveauer. Nedre, lukket, designet til store husholdningsredskaber. De øverste hylder har glasdøre, og her lægger de opvasken lettere: tallerkener, tesæt, briller. De to nicher deler en dyb niche. Derefter holdt franskerne flasker vin og frugt, russerne satte samovaren, og tyskerne tog plads under store øl krus. En niche blev også brugt til at servere færdige måltider. Nogle gange havde skabene skuffer, hvor der var bestik.

Buffetens facade spillede en vigtig rolle. Det blev ofte dekoreret med udskæringer, spejle, malerier. På nogle områder blev skåle til retter malet i en tone, og på dørene malede de traditionelle mønstre for et bestemt område. For eksempel kunne det i Europa være antikke motiver, og herrer fra det nordlige Rusland malede buffeter med blomster og magiske fugle.

Moderne modeller har robuste hylder af træ, glas, plast. De har aftagelig fastgørelse og kan installeres i forskellige højder. Traditionelt tager buffet et hæderligt sted i huset, men det er normalt ikke inkluderet i de generelle møbler.

Det smukke ord tjener kommer fra den franske tjener, som oversætter som en tjener. Efter alder er han yngre end sin modstykkebuffer, de begyndte at bruge det i hverdagen kun i XIX århundrede.

Yderst ser skænken ud som en buffet, men den mangler en gennemsnitlig niche. Den øvre halvdel har også glasdøre. I sovjetiske tider havde næsten alle familier en model, hvor de øverste hylder blev lukket med to glasdækker, der skred adskilt som dørkammeret. Den nederste del af skænken har lukkede hylder, hvor der kan opbevares husholdningsartikler.

Moderne skænk kan ikke kun udføres af træ, men fra plast, spånplader, MDF og andre. Ændringer har påvirket udformningen af ​​dette emne. I dag er skænken blevet mere funktionel, det kan have forskellige hylder, skuffer. Hvis det udføres med moderne stilarter, såsom højteknologiske, moderne, er designet enkle og koncise.

Denne model af kabinettet vil være praktisk til en lille stue. Du kan vælge en model til ethvert moderne interiør, producenterne kan tilbyde forskellige farver, former og tekstur af materialet. Hængslede sager er vandrette, lodrette, kantede.

I sådanne modeller anvendes et andet åbningssystem: sidelæns, ned eller op. Moderne garderobeskabe er også udstyret med belysning, som vil vise hjemindretningen af ​​redskaber i et gunstigt lys.

Suspenderede prøver vil være uundværlige i nogle områder af design. For eksempel, hvis stuen er lavet i stil med minimalisme eller hi-tech, hvor mange unødvendige møbler og redskaber ikke er velkomne, men jeg vil placere det pænt. Suspenderede strukturer kan laves i form af moduler, der er placeret på væggen i den ønskede rækkefølge.

Lignende modeller af skabe vi plejede at se i butikker og udstillinger, men som tiden har vist, bliver de igen populær. Skærmhætten adskiller sig fra andre møbler med glasvægge. Disse kan være alle fire eller tre (foran og side) vægge. Den nederste del leveres lejlighedsvis også med skuffer.

I dag tilbyder producenterne mange modeller, blandt hvilke du kan vælge muligheder for stuen i en moderne stil. De kan være placeret på gulvet, har et ophængt system, indbygget i interiøret. Men oftere - disse er separatstående moduler, hvor der er smukke retter og eksklusive gizmoer, der har en vis værdi for ejerne.

Hvis showcases har glas hylder og belysning, så vises værdifulde hjem sjældenheder for gæsterne i al den glamour og pragt.

I den populære ordbog af DN Ushakov blev diaset til retterne kaldt "pyramidehyllen". For nogle oprindelige folk i Rusland havde ethvert skab et lignende navn på grund af det særlige arrangement af kopper eller plader i det - en "glide". I midten blev udstillet det højeste element, for eksempel en tekande, og så stod der på sukkerskåle, briller, kasseroller, kremanter, plader på nedstigende fra to sider.

I dag blev mange koncepter sammenflettet med hinanden, og selve møblerne blev mere alsidige og funktionelle. Derfor blev ethvert skab med glas sideveje beregnet til retter kaldet et dias.

Dette er en slags traditionelt skab til retter, som er populært ikke kun i ejere af små stuer. Den usædvanlige form af denne model giver dig mulighed for at spare plads og optager, det virker som den mest ubrugelige del af rummet - hjørnet. Skålene i dette skab er synlige fra alle sider.

På grund af sin ikke-standardform har hjørneskabe med et lille område god kapacitet og funktionalitet. Modellerne er både gulv og suspenderet.

Moderne producenter tilbyder forskellige typer skabe til retter. Du kan vælge næsten enhver model af den ønskede form og stil. Prisintervallet og materialer, hvorfra møbler laves, varierer. Den mest populære, men dyre, er en naturlig trægruppe.

Sådanne møbler, selv skabt i en moderne stil, har lugten af ​​træ, rolige former. Den har en speciel aura, som er iboende i levende materiale. Derfor er det værdsat meget dyrere end kunstige prøver. Træ møbler er ofte lavet for hånd og lavet til ordre, som bærer sjælens varme og tømrerens dygtighed. Skabe er lavet af forskellige sorter af træ: lærk, eg, valnød, fyr, og hvorfor prisen på det færdige produkt afhænger.

For stilfuldt moderne interiør vælges møbler og andre materialer.

Dette materiale er billigt, men det har ikke de bedste kvaliteter. Selvom det er holdbart, men under indflydelse af fugt kan det svulme og eksfolieres. Spånpladen er fremstillet af chips ved den såkaldte hot pressing metode. Til binding tilsættes bindemiddelharpikser til basesammensætningen. Skabe til retter er ofte lavet af lakeret spånplader, som beskytter overfladen mod skader og vand og giver også det færdige produkt et "skinnende" udseende.

Sådanne skabe er mindre almindelige, de er ofte attributter til ultramoderne designretninger. Denne slags materiale er tilstrækkeligt modstandsdygtig overfor forskellige påvirkninger, det er kendetegnet ved dets holdbarhed og anvendelighed, det er let at passe på. Og selv om det ser stilfuldt og elegant ud, men uden adel af træprodukter. Plastskabe passer ind i stilen med hi-tech eller funk.

Sådanne møbelattributter kan ikke altid skelnes fra dem der er lavet af naturmateriale. Skabet fra MDF ser godt ud, men prisen er en størrelsesorden lavere end træmodellen. Han vil understrege indretningens alvor og soliditet, samtidig med at han ikke introducerer ejerne i stor fordybelse. Fremstillet ved metoden til at presse fint mel fra savsmuld. Den bindende lim er lignin, som findes i træets celler.

Kabinets glasfacader skal nødvendigvis være lavet af plader med en tykkelse på 4 mm, som gør det muligt for dem at modstå den krævede vægt.

Moderne teknologier gør det muligt at opnå glas med forskellige egenskaber. Det kan være gennemsigtigt, farvet, matte, tonet og andre muligheder. I skabet til glasvarer og glas med ekstra dekorative elementer, f.eks. Ved brug af sandblæsningsmetoden, får du smukke frostmønstre af enhver kompleksitet.

Skænkene er også tilgængelige med farvet eller farvet glas. Selvom dette materiale har mindre reflekterende egenskaber, men hvide retter i et lignende skab med baggrundsbelysning ser mystisk og spektakulær ud. Til opvaskemaskiner og mønstrede bølgepap. De har forskellige farver, forskellige grader af gennemsigtighed og mønster. Tykkelsen af ​​et sådant transparent ark skal ikke være mindre end 4-6 mm.

Baggrundsbelysning til skab med glas

Mange modeller af skabe er udstyret med speciel prik eller bånd belysning. I kombination med de skinnende overflader af spejle og glas skaber det et virkelig fantastisk billede, der spredter lyse stråler gennem hele stuen.

Baggrundsbelysning hjælper med at spare elektricitet. Det er nok, hvis du har brug for lidt belysning i stuen, mens du ikke kan tænde lysekronen og andre lamper. Blandt de forskellige typer fremhævning kan identificeres som den mest populære:

 • Halogenlamper har en demokratisk værdi og er velegnede til belysning af glashylder. Energibesparelserne til deres brug er flere gange større end ved brug af konventionelle lamper. Ulempen ved sådan belysning er høj varmeoverførsel og følsomhed over for spændingsfald, hvilket forkorter lampens levetid. De kræver og omhyggelig håndtering: Det er bedst at montere dem med deres hænder klædt i handsker.
 • En alternativ type halogenbelysning er LED. Det er blevet allestedsnærværende på grund af energibesparelser i forhold til en konventionel glødelampe med næsten 95%. Når man vælger produkter, er det bedre at give præference for kendte, dokumenterede firmaer, så vil livet af sådanne lamper være længere. Mangler i baggrundsbelysning er den relative pris for modeller og faldet i luminescens over tid.

Vær opmærksom! Til belysning anvendes LED-stripen også. Installationen af ​​en sådan mulighed er enkel, og muligheden for at skabe et effektivt interiør i kabinettet øges på grund af valget af bånd af forskellige farver.

Sådan placeres skabet korrekt

Skabet hvor opvasken er opbevaret, ville det være mere logisk at arrangere det i nærheden af ​​spisestuen. Dette er muligt, hvis stuen er stor og indeholder et bord og stole. Der er endda hele møbelsamlinger til stuer, der består af et eller to showcases til retter, et kommode med et spejl og en spisestue.

I en lille lejlighed, hvor køkkenet er placeret i et separat rum, har en skænk eller et dias i stuen en mere dekorativ funktion end en praktisk. Hvis kabinettet er en del af et enkelt headset, kan det være i overensstemmelse med resten af ​​emnerne. Og hvis kabinettet ikke tilhører møblernes samling, placeres det efter ejerens smag. Det er ønskeligt, at lyset fra vinduet faldt på det eller belysningen af ​​belysning blev indbygget.

En buffet eller en skænk kan blive en grænse, der adskiller et stort rum til funktionelle områder. For eksempel at adskille en del af køkkenet fra det område, hvor de polstrede møbler er placeret. I nogle interiører er to smalle skabe - et skab til opvasken - placeret på siderne af pejsen, kommode, dør eller vinduesåbninger. Dette arrangement vil understrege den traditionelle stil i interiøret. Lågskabe har en ekstra overflade, som også kan rumme opvaskemaskine eller et tv-apparat. Og suspension modeller kan blive et accent punkt, der vil distrahere opmærksomheden fra manglerne i stuen, for eksempel et lille område eller uregelmæssig form.

Sådan placeres opvasken i et skab med glas

Og skabet med glas, og de opbevarede skåle bør kombineres efter stilen. Det er usandsynligt, at det gamle delikate porcelæn vil være passende i et værelse, lavet i moderne loft eller højteknologiske retning. Men den klassiske model af kabinettet med udskårne facader, afrundede former og buede ben er mere egnet til sådanne retter.

Et skab til glasvarer kan dekorere ethvert opholdsstue i en moderne stil. Ofte er bagvæggen af ​​denne model lavet af en spejloverflade, som i kombination med glasdøre og belysning accentuerer rummets rum og giver det en dybde. Men indersiden af ​​kabinettet bør ikke overbelastes med forskellige ting, hvilket mere sandsynligt ligner en butik end et stilfuldt værelse.

Der er nogle anbefalinger, hvordan man placerer retter i et skab på en praktisk og effektiv måde, så det er gavnligt at understrege de nødvendige ting og ikke for at skjule resten:

 • Placer opvaskens genstande på en sådan måde, at du nemt kan nå ud til nogen af ​​dem uden at skade naboerne, ellers risikerer du at blive indehavere af vinglas med skårede kanter eller kopper med knuste hænder;
 • Store voluminøse varegenstande placeres på de lavere niveauer af sikkerhedsmæssige årsager, ting der ofte bruges, placeres tættere på dørene;
 • I et skab er forskellige retter af opdelinger opdelt i grupper i forskellige hylder, de nederste tier er givet til de velfortjente gamle tjenester, briller, statuetter fra glas, og på den øverste er der objekter af moderne produktion.

Vigtigt! Stand ikke i skabets forreste skab for at holde keramik. Med mangel på frisk luft kan det ikke lugte meget behageligt.

Mange husmødre har små hemmeligheder, hvor stilfuldt og rart at placere opvasken i skænk eller skab. Store plader placeres lodret på væggen, og små kan stables. Brillerne er placeret i rækker, jævnt og tydeligt. Og hver type er bedre defineret på en separat hylde.

Den moderne stil i stuen indebærer kombinationen af ​​funktioner i flere retninger. Og hver af dem er et udtryk for deres syn på det lokale arrangement af lokalerne. I moderne design, som aldrig før, fremhæves ejerens individuelle smag. Og de er alle enkle i design af interiører.

Den moderne vision af skabe med glas til retter klæbte dem i en mere kortfattet og enkel form, hvilket sparer mange dekorative detaljer. Sådanne møbler er pålidelige i hverdagen og lette at passe på. Og skaber mange muligheder for placering af retter og dekorative gizmos.

Skabe til retter i denne stil har en glat flad overflade med klare linjer og hjørner. Et sådant objekt tiltrækker glansen af ​​blanke materialer og glas. Anvendes i dem og indlæggene i spejlet og plastik. Højteknologisk stil benægter dekorative ornamenter, men skiller sig ud med sine højkvalitets tilbehør: forskellige fastgørelser, debugging, belysning. Skænk og glider har ofte hærdede glasdøre med et praktisk "tryk og åbent" åbningssystem.

Denne stil giver dig mulighed for at blande tilsyneladende uforenelige ting. I stuen kan tilslutte de gamle buffet gange af Queen Victoria og polstrede møbler af moderne produktion med futuristiske malerier af fashionable kunstnere. Denne retning blander teksturer, figurer og farver, men det er ikke ønskeligt at tage mere end tre stilarter som basis. En vigtig accent i sådanne interiører er gjort på detaljer, fordi de hjælper med at forene sådanne forskellige ting i en helhed.

Den stil, der kom til os fra Vesten, er præget af et åbent layout, mangel på væg- og loftbehandling, ultramoderne husholdningsapparater. Møblerne i denne moderne designretning har enkle former. Det kan ofte give indtryk af, at det blev samlet i en garage eller skur fra improviserede materialer. Skabe til retter er de mest enkle, åbne, men mange ejere foretrækker at have modeller med glasdøre.

Udsmykningen af ​​en sådan stue respekterer altid to regler: Møbler i den er lille, kun den mest nødvendige, den er funktionel og koncis uden nogen dekoration. Ofte kan du finde modulære prøver. Kabinets facader har stål eller glaselementer. Hvis størrelserne tillader det, er der i en hal en sofa, lænestole, et sofabord, enkle opbevaringssystemer. Skabet til retter i minimalistisk stil adskiller sig med den enkleste strenge form og kan være et langt glaseret rack med et niveau.

Vælge en garderobe i stuen, vurder det ikke kun med hensyn til stil og skønhed. Tænk over, om han vil være i stand til at bære alle de eksisterende retter og om det vil være sikkert for beboerne i lejligheden. Når små børn bor sammen med dig, kan høje døre og sideflader af glas blive genstand for øget fare. Skabet med glas tjener ikke et år. Derfor skal du i din stue vælge en model, som vil være relevant i mange år. Og hvis du endnu ikke har en tradition i din familie til at overføre familieydelser og sæt af kvalitetsretter til børn, bør du starte det. En skænk eller buffet vil være et glimrende lager for sådanne familieværdier.

Garderobe - hjemme museum i stuen (26 billeder)

Det største rum i lejligheden fortjener at være den mest luksuriøse i huset. Anstændigt dekoration - showcases.

Moderne garderobeskabe, showcases eller simpelthen udstillingsvinduer er faktisk en genindspilning af den engang populære buffet og vægge og endda møbler fra tidligere eraser. For tre århundreder siden betragtede hvert rige hus det obligatorisk at afsløre dyre, smukke ting, der understregede økonomisk frihed og ejernes høje position på den sociale stige.

Skærmskabets navn afslører designelementerne i dette møbel. Det er et skab med glasdøre, bag hvilke hylderne og de genstande der er udsat for dem, er tydeligt synlige. Glas gør displayet visuelt lys, kompakt, og hele rummet tilføjer lys og højtidelighed uden at overbelaste det.

Skabsskærmen til stuen udfører to funktioner: utilitaristisk og æstetisk. Praktisk brug i effektiv opbevaring af dyre ting: Designet kombinerer åbenhed i hylder og deres fulde beskyttelse mod eksterne påvirkninger. Æstetisk - i evnen til at beundre dem.

Således er kabinetsfremvisningslokaler designet til at opbevare ikke alle i træk, men kun dyre smukke ting. Glasdøre skjuler dem ikke, men de falder ikke ved et uheld. Dette er især vigtigt, hvis der er små børn i huset. Hylderne og genstande, der er dækket med glas, gør ikke så intenst støv, hvilket også er vigtigt.

Showcase i det indre af stuen er som regel ikke rodet, så du kan sætte pris på skønheden i hver ting. Indholdet på hylderne fortæller om interesser, præferencer, præstationer, succeser for husets ejere på forskellige områder. Det kan være:

 • eksklusiv krystal, porcelæn (især Meissen); andre retter;
 • præmier og priser modtaget af husstandens medlemmer
 • udstillinger af personlige samlinger;
 • Souvenirer fra lande besøgt af familiemedlemmer;
 • Bibliotek.

Dette bestemmer et mere formål med udstillingsvinduet: Reification af minder om de behagelige øjeblikke i livet. For at sikre, at den ikke overskygges, er en passende ramme, det vil sige en ramme, nødvendig. Det skal være af værdifuldt træ, for eksempel wenge.

Klassificering af sådanne møbler udføres af flere grunde: Form, form, dimensioner, placering.

Showcases i interiøret udfører forskellige funktioner, som bestemmes af intern fyldning.

Sådan et showcase i stuen er beregnet til figurer. Som regel er det ikke højt, ofte er det et skab med intern belysning.

Inde er en mur kendt i flere generationer. Den moderne modifikation anerkendes af den afrundede top eller polyhedron form. Den består af flere kabinet segmenter med åbne hylder og glasdøre åbner uafhængigt af hinanden, men forenes i en enkelt helhed. Normalt opbevarer de bøger eller retter.

Møblerne er udelukkende til retter med hylder af træ eller glas. Valget bestemmes af dets vægt: fra vinglas til tureens.

Klassisk showcase til retter i stuen med lukket bund og glasplade. Nederste del af skabet er udstyret med skuffer eller døre.

Faktisk den samme traditionelle bogmure eller et skab. Hun har en solid ramme og tykke hylder fra rækken, designet til tunge bøger. Design er normalt klassisk, men der er muligheder i andre stilarter.

Som en almindelig garderobe er butiksfronten installeret på gulvet i form af et uafhængigt indvendigt element, indbygget i det, ophængt på væggen.

Brugte frie vægge over lave møbler. Ansøgningen har to fordele: Sådanne vinduer viser indretningens perfektion og tilføjer skønhed til det. Hvis udstillingsvinduet er vinkelt, ser det endnu mere oprindeligt ud.

Især populær i små rum, hvor hver centimeter af området er registreret. Et godt sted at opbevare skrøbelige udstillinger. Men tunge ting er ikke sat i dem.

Således er der store tunge modeller: et bibliotek, en stor skænk, en væg eller et modul i flere segmenter, hvoraf den ene kan være et hjørneskab.

Udstillingsvinduet kan stå ved siden af ​​væggen eller ikke langt fra det. Det er ikke ualmindeligt at have et hjørne udstillingsvindue eller placeret i midten af ​​rummet.

De sædvanlige klassiske showcases til stuen. Tæt på væggen er de mest overordnede modeller, for hvilke et andet layout er problematisk. Hvis dette eksempelvis er en buffet med retter, er det indvendige rum forsynet med et spejl for nemheds skyld.

Har ingen lukkede vægge. Den er som regel installeret i midten. Uerstattelig, hvis det er vigtigt at vise emnet fra alle sider. Det kan være glas, men en dislokation "ved korsvej" i rummet er fyldt med problemer. Det er sikrere at have mindst en lille, men pålidelig træpiedestal i kælderen.

Ideel til en stue med tomme hjørner eller et lille rum. Hjørneskabet er lille i størrelse, men det kan rumme mange genstande. Det tager ubrugt plads og tilføjer fuldstændighed til interiøret.

Der er en anden klassifikation af showcases - i form og størrelse:

For stuen er valgt forskellige muligheder: et stort skab-showcase, kommode plus piedestaler eller en kombination af den ene med den anden.

Normalt massiv, lægge langs væggen. Dens design indebærer kun at gennemgå objekter på den ene side. Bruges til retter, som et bibliotek eller en kombineret væg.

Et lavskabsskab med glas tre eller alle væggene. Normalt udsat langs væggen eller i nærheden af ​​den. Alt er tydeligt synligt i det, derfor er de smukkeste ting udstillet her: eksotiske oversøiske souvenirs, vaser fra den orientalske basar, gamle genstande.

Det kan være glas helt eller delvis, åben på begge sider eller med en.

Smalle skærmskabe til stuen bruges som opbevaringsplads til små udstillinger eller samlinger, set fra den ene side (malede plader, afrikanske masker). Bibliotekskaberne er næsten altid smalle: bogelskere foretrækker at placere deres rigdom i en række.

Det er også et effektivt element i zonering:

 • For små lejligheder, hvor stuen udfører flere funktioner;
 • at give trøst af en meget stor stue.

Installationen af ​​en smal locker vil effektivt og effektivt opdele rummet i sektioner, give et overblik over smukke ting, og en sådan sort som et hjørnefremvisning vil spare plads i et lille rum.

Markedet tilbyder forskellige i kvalitet og omkostninger materialer af rammen og hylder. Du kan vælge møbler ikke kun for at smage, men også til økonomiske muligheder.

Det dyreste materiale er rammen og hylderne. Fra arrayet er lavet, først og fremmest viser den klassiske stil. For nylig har palme mesterskabet farven på wenge. Den mørke sort er ideel til biblioteket, stærkt oplyste displayet med redskaber.

Billigere træanaloger fra moderne materialer. Autentisk efterligne naturligt træ. Af disse er den mest præsentative finer, det vil sige en tynd del af naturligt træ. Og wengefiner er simpelthen luksuriøst. Betydeligt billigere end en række træ, det ser ikke værre ud.

Sortimentet af showvinduer i den moderne stil, der tilbydes på møbelmarkedet, er ubegrænset i design og tilstedeværelse af indretning. Du kan købe eller bestille modeller til stuer, indrettet i enhver stil. En ny buffet eller mur skal trods alt se på den generelle baggrund organisk og naturligt uden dissonans med interiøret.

For små eller dårligt oplyste rum er et hvidt displayhus egnet. Det købes også til stuen, som allerede har hvide møbler.

I facadeets udsmykning anvendes forskellige materialer, fra budget til elitype wenge træ.

En populær variant til en buffet er et lakeret spånplader, strålende og beskyttet mod ydre påvirkninger. Dyrere ramme fra MDF. Materialet behandles med en film, der gør den holdbar, men miljøvenlig. Det kan males i enhver farve, op til imitering af metal. Dette gør det muligt at bruge i stilarter som hi-tech eller techno. Meget dyrt, men altid eksklusiv løsning - udskåret facade af arrayet.

Det er bestemt af typen og mængden af ​​genstande, der er opbevaret i kabinettet. Hylder er oftest lavet af klassisk ekstra stærkt glas. Teknologien har imidlertid udvidet valget, og i dag er en sådan sort, såsom et glasfremstillingsvindue til stuen, ikke unik. Det kan let duplikeres af andre gennemsigtige stærke materialer, f.eks. Plastik eller akryl. Men disse er muligheder for lette udstillinger.

Massive genstande placeres i kabinetter med traditionelle stærke træhylder.

Krystal eller porcelæn vil spille på en ny måde, hvis du udstråler showcases i stuen med belysning.

Spejlfunktionerne på bagvæggen er ens. Det gør displayet højtideligt, visuelt øger lydstyrken og skabet og dets indhold. Hvis udstillingsvinduet er vinkelt, vil spejlet placeret i det i en vinkel med hinanden skabe et spil refleksioner.

Indretning er valgt i overensstemmelse med rummets stil, fra vintage til højteknologi.

Den største fordel ved glasfremvisning er, at de kombineres med møbler af mange moderne stilarter (loft, high tech, techno).

For stuerne i den klassiske stil er vinduerne i træ harmoniske. Sådanne modeller, især fra Wenge, er luksuriøse, majestætiske, signal om god smag, en vis konservatisme og respekt for ejerne. Klassikere er lavet af en række dyre træarter, rigt dekoreret. Skålene har selvfølgelig brug for passende.

Generelt er disse traditionelle buffeter i den nye læsning og forskellige variationer

Min kone elsker at gøre forskellige interessante ting for hånden) Derfor er kabinetsfremvisning i dette tilfælde rent faktisk et udstillingsværk til interiøret.

Skærmskabet er et godt sted at gemme vigtige ting, der altid er bedst bevaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

68 − = 65