30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skab med glas i stuen

Skabsfremvisning i udformningen af ​​stuen - til dine bedste retter og indretning

Hjem »Møbler» Garderobeskabe »Garderobe i stuen design - til dine bedste retter og indretning

Et skab er et skab med en eller flere vægge af glas eller et andet gennemsigtigt materiale (plastik, akryl), så de genstande, der er opbevaret i det, kan ses. I dag udstilles tilfælde i vid udstrækning ikke kun i museer, udstillingshaller og butikker, men også i boliginteriør. Hvis du er stolt af sin samling af porcelæn, krystal, souvenirs bragt tilbage fra udlandet, priser eller tabel udsmykning, vil den smukke kabinet i stuen giver dig mulighed for at vise dem til dine gæster på den bedst mulige måde. Lad os tage et kig på billedet af interessante eksempler på vinduesdressing i interiører!

Moderne og klassiske showcases til stuen (30 billeder)

Vi plejede at tænke på butiksvinduer som forældede rummelige skabe i den klassiske stil. De gik ud af mode for mange årtier siden, men med fremkomsten af ​​de smarte nye modeller i den moderne stil begyndte at vinde popularitet igen. I dag er der et så stort udvalg af butikfronter på markedet, at du nemt kan finde størrelse og stil af dekoration, der passer perfekt ind i dit hjem.

Først og fremmest, som ethvert andet skab, kan stuen med udstillingsvinduet stå på gulvet, suspenderes på væggen eller blive integreret i interiøret. I nogle tilfælde viser fremvisning selv at udføre funktionen af ​​at dele skillevægge og vise de ting, der er gemt i dem, straks ind i to zoner i rummet.

Bemærk, at mange moderne garderobekabiner er udstyret med indbyggede lamper eller LED-baggrundsbelyst til at repræsentere dine yndlingsretter og indretning i al deres pragt.

Et skab til stuen: en skænk, et kommode eller en kantsten?

Der er 3 hovedtyper af butikskøkkener, der er kendetegnet ved deres form og konfiguration. Så der er showcases i form af høje skabe, brede og lave showcases (som kommoder) samt smalle skabe af mellemhøjde. Som regel får interiøret enten et stort udstillingsvindue i form af et skab eller et sæt 2-3 showkasser af skuffer og pister.

Læs også: Komfortabel og smuk garderobe på balkonen - ideer med et billede

Også showcases kaldes nogle gange moderne dias til stuen med åbne hylder og glasdøre. En fantastisk måde at gøre dine yndlings ting til den vigtigste udsmykning af interiøret!

Skærmskabet, der er designet til kun at vise genstande gennem en side, det vil sige gennem gennemsigtige døre, er normalt placeret mod væggen og bruges til at opbevare fade. I dag kaldes det ofte en skænk til stuen.

Showcases kommoder og showcases af et kabinet af gennemsnitlig højde, hvor 3 eller alle 4 vægge er gennemsigtige, sædvanligvis lægge sig ned i midten af ​​et værelse eller i en afstand fra vægge. De skal gemme de smukkeste og bemærkelsesværdige ting, du vil vise dine gæster: souvenirs fra forskellige dele af verden, vaser, antikviteter mv.

I nogle tilfælde kan selv en bordkonsol fungere som et showcase. Og hvorfor ikke?

Hit af vores tid: hjørneskab til stuen

Hjørnevisningen til stuen har to fordele på én gang: det tager lidt plads og er iøjnefaldende. Lad os dedikere det sidste billede af interiøret i denne artikel til den mest populære slags butikfronter til dato.

Læs også: Hjørne polstrede møbler til hallen - 35 billeder

Del i kommentarerne: Hvor synes du det er bedre at gemme dine yndlingsindretninger og souvenirs?

Skabe til glasvarer i stuen: 4 udvalgte valg

Til dato, et skab med glas - de faktiske møbler til stuen Korrekt udvalgte garderobe med glas i stuen vil tilføje et element af luksus, samt fortælle om smag af ejerne. På grund af deres udseende tiltrækker de straks opmærksomheden hos dem, der krydser tærsklen af ​​rummet. Derfor er det værd at omhyggeligt henvende sig til valgvalget. Sådanne skabe er fremstillet i forskellige farve løsninger, hvilket letter udvælgelsesprocessen. Det vigtigste er at planlægge på forhånd, hvilket mål der skal opnås.

Farveopløsningen betyder noget

For at sikre, at møblementet ikke ligner en birk i ørkenen, bør du omhyggeligt vælge stilistiske og farveopløsning. Først og fremmest er det nødvendigt at afvise flere parametre. I et godt oplyst rum er det bedre at sætte en neutral eller mat nyanse. For lys version bogstaveligt "drukner" i en strøm af lys og for mørkt - vil "pres på psyken."

For det andet er størrelsen på rummet, som skal tages i betragtning for at undgå overdreven overbelastning. Den nemmeste måde er at vælge en garderobe til en lille stue. Hjørneversion med spejlets forside er velegnet. På den ene side tager det ikke meget plads, men på den anden side skaber den illusionen af ​​rummet.

Det er ønskeligt, at spejlspræsentationen er placeret overfor indgangsgruppen. I dette tilfælde ved indgangen til rummet vil der blive skabt en følelse af ledig plads.

Skabets farve med glas skal perfekt matche farveskemaet i det fælles indre af stuen

Blandt andre tips, der giver dig mulighed for at vælge det optimale displayet til retter, skal du skelne mellem:

 • Skabens nuance bør være mørkere end den generelle farveopløsning af rummet;
 • Området for glasafsnittet varierer afhængigt af antallet af retter;
 • For tjenesten er passende mulighed med en stor central sektion og lille side;
 • For dem der planlægger at opbevare kollektion flasker med alkohol i en sådan udstillingsvindue, vil det være hensigtsmæssigt at have en version med tre ens størrelse sektioner.

Når man vælger mellem en allerede klar model og skaber en på ordre, er det nødvendigt at gå videre fra overvejelser om sund fornuft. Hvis der ikke findes nogen passende farve eller funktionel løsning i detailnetværket, er det bedre at lave møbler til ordre. Det tager lidt længere tid, men du behøver ikke at lide med arrangementet.

Typer af glasskabe til retter: klassisk stil

Korrekt udvalgte møbler forhindrer aldrig bevægelsen i rummet. Universelt interiør, hvor standardvarianten nemt kan passe, eksisterer ikke. Derfor har designerne udviklet flere slags tema møbler. Før du køber, skal du overveje hver enkelt. Den mest almindelige mulighed er kredensa, baseret på brystet.

Dens vigtigste funktionelle belastning er opbevaring af et tilstrækkeligt stort antal retter og ledsagende redskaber. Til dette formål er der flere grene. Hans udvikling af møblerne var i Italien, hvor indtil nu mode for imponerende i sine parametre af møbler elementer.

Skabe til retter i klassisk stil vil altid være efterspurgte - denne erklæring er blevet testet i århundreder

Et lille skab, der i nogen grad minder om et skab, der er udstyret med svingdøre - den mest præcise beskrivelse af kabinet-kredentsa. Desuden er produktet udstyret med værfter monteret kasser og bordplade.

Andre funktioner i den lyse repræsentant for den klassiske møbelskole er som følger:

 1. I første omgang holdt de køkkenredskaber i templerne, som fastslog linjens sarte udseende og yndefuldhed.
 2. Selv med pavens tid, lavet i henhold til de klassiske kanoner af skabe, har en indbygget kanne. I dyrere modeller er det lavet af sølv, og i billigere modeller er det lavet af ler.
 3. Et skab bruges til at opbevare små køkkenredskaber. Specielt for dette er der blevet udviklet en række nominerede divisioner.
 4. Inde i produktet er udstyret med et sæt rummelige hylder.

Når du ofte kommer til bedsteforældres hus, kan du se så dejligt på deres hjertebøfler og skænk. Fra et funktionelt synspunkt er buffet en mere praktisk mulighed end en bred og ikke altid rummelig skænk. Uanset ejerens præferencer bruges begge møbler til at opbevare køkkenredskaber og bordtekstiler. Nogle modeller har bogrum og et minimum lager af produkter.

Skabet af naturligt træ af dyre racer supplerer perfekt det indre af stuen

Når man vælger mellem en buffet og en skænk, er det nødvendigt at tage hensyn til deres funktionelle egenskaber:

 1. Skænken har en lille højde, så selv en langt hylde er altid tilgængelig uden at bruge en stige.
 2. Buffet er præget af en 3-tier struktur. Derudover har han et rummeligt underrum og et glas øverste afsnit.
 3. Dyrere modeller af skabe er udstyret med et nedre åbningsrum;
 4. Tjener som dem, der kan lide at opbevare i stuen elegante retter i vinduet.

Ofte i husene kan du se møbler, hvor hver millimeter af området bruges til at gemme noget. For at undgå at føle sig doven eller ikke hensigtsmæssig, skal det hjælpe kabinetets glide. At opbevare det uden problemer kan du gøre flere dusin store og små elementer af tjenesten i form af en smukt anlagt bakke.

Meget ofte bruger indretningen de mest funktionelle møbler, hvilket gør det muligt at bruge hver millimeter

At skelne det udseende er ikke meget svært - det vigtigste er at omhyggeligt inspicere møblerne før de køber:

 • Tilstedeværelsen af ​​en helt lukket mur, som gør det nemt at opbevare store genstande af små genstande;
 • Den øverste del af kabinettet har en 3-sidet glasur;
 • Afhængigt af modellen er der glas sidevægge af kabinettet;
 • Yderligere hylder er placeret i en separat sektion placeret bag den separate åbningsdør.

I det moderne interiør kan du ofte se en lille smule glas bag glasset. Borte er de år, da alle ønskede at udstille alt, hvad han havde. Det var fra dette øjeblik ind i mode begyndte at komme ind i showcases, udstyret med et stort antal glasoverflader. I de fleste modeller er disse installeret på fire sider.

Valget af et skab til tallerkener bør bestemmes ud fra personlige præferencer og den ønskede stil, som ejeren af ​​lejligheden ønsker at se i hans stue

Afhængigt af bygningernes arkitektoniske og stilistiske egenskaber kan du vælge en af ​​følgende muligheder:

 • Udstyret med glas hylder og døre;
 • Udstyret kun med glasdøre og klassiske træhylder;
 • I mangel af bagvæg er det ikke svært at installere skærmen i midten af ​​stuen.
 • Hvis du planlægger at installere det i et hjørne, er det bedre at være opmærksom på indstillingen med bagvæggen.

Takket være de to sidste karakteristika er sådanne møbler nemme at bevæge sig i rummet uden at gå på kompromis med den overordnede stilistiske løsning.

Glasskab til retter i stuen

Objekter af møbler lavet af glas vil medvirke til at bringe i stuen et luftigt element. Det er en fejl at nægte dem udelukkende af sikkerhedsmæssige årsager. Anvendelsen af ​​innovative materialer gør det muligt at skabe en stærk struktur uden at skade udseendet. Det vigtigste er at købe et sådant kabinet fra en officiel leverandør. I dette tilfælde er det ikke i fremtiden nødvendigt at fjerne de mangler, der er identificeret under operationen, hurtigst muligt.

Et skab til glasvarer vil give en følelse af lys og luftighed til din stue

Designere tilbyder følgende anbefalinger, så du optimalt kan passe et så usædvanligt stykke møbler ind i interiøret:

 • Tykkelsen af ​​den brugte stele skal være mindst 4 mm, ellers er der ikke behov for at tale om styrke;
 • Det anbefales at kassere det matte eller mørkede glas til fordel for en gennemsigtig af æstetiske årsager;
 • Før du køber, skal du sørge for, at dette er et hærdet glas, der kan modstå en betydelig vægt af retter;
 • Dyre kabinet modeller omfatter bronze glas med øget gennemsigtighed;
 • Hvis du vil, kan du vælge en garderobe i hallen med dekorative mønstre, men du skal være opmærksom på, hvordan de passer ind i det eksisterende interiør.

Funktionelle hjørneskabe til retter i stuen

Manglen på det nødvendige rum i rummet gør ofte, at man nægter modige forsøg. I de fleste tilfælde kan dette ikke forklares med hensyn til sund fornuft. Lav en stilfuld visuel accent og udvid pladsen, der hjælper hjørneskabsmodellen til opvasken.

Funktionelt hjørneskab til retterne vil være en glimrende mulighed for dem, der sætter pris på hvert centimeter af ledig plads i din stue

Fordelen ved glasfremvisning er evnen til at reflektere lys. Derfor er de placeret overfor indgangsgruppen, nær vinduet. Som følge heraf, naturlige lys ikke dvæle, men på en måde det spiller.

For at hjørneglasmodeller passer ind i interiøret, bør følgende anbefalinger overholdes:

 • Et godt oplyst rum kræver et skab med 1 spejloverflade, for ikke at overbelaste rummet med lys;
 • Fra 2 til 4 overflader af glas vil være nødvendige, hvor naturligt lys ikke er nok;
 • Hvis rummet er domineret af mørke farver, så er locker-etui bedre at vælge i let udførelse.

Dekorative møbler til retter i stuen: regler for drift

Varigheden af ​​den garanterede brug af ethvert møbel afhænger af fabrikantens krav. De berører ikke kun termiske belastninger, men også fysiske. Kun i dette tilfælde behøver du ikke hastigt at ændre den mislykkede del. Derudover skal du være yderst forsigtig på det stadium, hvor du køber møbler. Først efter en grundig inspektion kan du lave et efterlengtet køb.

Før du køber et dekorativt skab til retter i stuen, skal du omhyggeligt undersøge det

Når det kommer til modeller med en glasoverflade, skal der tages hensyn til følgende faktorer:

 • Pålidelighed af fastgørelse af glasdele til døre;
 • Glidende låsemekanisme;
 • Pålidelighed af fastgørelse af hylder;
 • I nærværelse af dekorative elementer skal du holde dem for hånden for ikke at købe et skab med spor af åbenlyst ægteskab.

Skab med skænk i stuen (video)

Showcase skabe med glasoverflader bruges til praktisk opbevaring af redskaber, tekstiler, alkohol og andre husholdningsartikler. Afhængigt af ejernes behov kan du vælge en funktionel eller dekorativ billig løsning. Det vigtigste er at købe et sted til opbevaring af redskaber under hensyntagen til rummets arkitektoniske og stilistiske egenskaber.

Moderne skab med glas i stuen

En smuk middag service, et sæt af glas pokaler, krystal kander og damask ... Hvis du er ejer af disse ting, og de er pakket i kasser eller tilbagetrukket i de fjerneste hjørner, så er det tid til at købe et skab med glas i en moderne stil og sætte det på køkken eller stue.

I dette tilfælde bliver tallerkenen et fuldt udbygget element i indretningen og en ægte dekoration til lejligheden eller huset. Og rammen for alt vil være et specialskab med glasdøre, designet til at demonstrere krystal, porcelæn. Det kan stadig blive kaldt skab, udstillingsvindue, dias, mening ændrer ikke, de vigtigste komponenter med de glasfacader og hylder, samt den mulige tilstedeværelse af et spejl i stedet for bagvæggen.

Skab i moderne stil med glas i stuen

Hvid moderne garderobe med glas i det indre af stuen

De første oplysninger om kabinettet tilhører det XIII århundrede. De sjældne modeller, som besøgende på Museum of Decorative Arts i Paris ser mere ligner kister placeret på den ene side og udstyret med flere hylder. Men det var sådan. Vi kender ikke længere navnet på den person, der er forpligtet til moderne lagringssystemer af ting, bøger og redskaber.

Samt ikke finde dem, der begyndte at bruge kabinettet for at opbevare tallerkenen i XV århundrede. Udadtil lignede den en buffet med hylder uden glas, hvor plader og kopper blev placeret. En sådan garderobe blev kaldt et omklædningsrum og blev udelukkende produceret for ædle mennesker. Og ved antallet af hylder var det muligt at bedømme ejerens titel og rigdom.

Smuk stue med en original væg med glas

Der blev udstedt et særligt dekret af kongen, hvorefter baronen kunne have en kommode med to regimenter, tallet skulle være tre, hertugen allerede fire. En konge til den engelske kong Henry VIII Anne Boleyn gav en kommode med 12 regimenter.

Senere i Frankrig vises leverandøren, en slags lavskab til opbevaring af retter. Men endelig købte han skønnen af ​​en moderne type i det XVII århundrede med en billigere produktion af glas. Nu i dias og skabe var der familie service sæt af sølv og porcelæn.

En lille væg i stuen med glas

Hvorfor har jeg brug for et skab med glas til retter

Den lunefulde mode ignorerede ikke møblerne. Skabe ændrede deres modifikation, omfangsrige vægge tilbagekaldt, hvilket giver plads til mere elegante og lette møbler. Men modeller med et glas eller et showcase var altid populære. Opnået til vores dage fra Frankrigs mode saloner, hvor besøgende beundrede samlinger af de fineste porcelæn, koldvåben og outlandish ting, der vises i glasset, er sådanne modeller efterspurgte i dag.

Lille hvid væg i det indre

Fascineringen med fortiden og ønsket om at få det bedste fra tidligere eraser førte til, at skabet til retter blev brugt i næsten alle designretninger. I dag er det en række forskellige buffeter og skænke, kommoder, der er udført i form af et stiliseret antik og ved hjælp af de nyeste teknologier og materialer.

For nogle tid siden var sådanne møbler en status og dyr for prisen, den blev ikke købt, men bestilt efter vilje, idet der tages hensyn til den rigtige størrelse. Det var lavet af dyre træ, dekoreret med udskæringer, dekoreret med indlæg og forgyldning. Skabet kunne være et enkelt design med et nederste kommode, hvor der var skuffer. Med god omhu tjente de ikke et årti, gik videre til børn. Skabe med redskaber i stuer eller spisestuer blev normalt placeret mellem vinduerne. Vinkelmodeller blev placeret i nicher og hjørner.

Stor moderne væg med sort glas i stuen

Husk! Elegante og lette at se modeller med glashylder og sideflader. Selvom der er faste hylder af andre materialer, kan de let udskiftes med gennemsigtige.

Og i dag er kabinetsfremvisning normalt placeret i stuer eller lokaler, der normalt kaldes en hal. De er udstyret med glasdøre og hylder. Bagpanelerne er lavet af spejle, og baggrundslyset er monteret på toppen. En sådan konstruktion er ikke utilsigtet. Glas og spejl øger visuelt rummet i stuen og tilføjer lys til det.

En moderne vægfremvisning i hvid i en mørk stue

På hylderne på tjenerne opbevarer familietjenester og krystal sæt er her unikke varer og souvenirs. I nogle familier er bag glaset tildelingskopper og gaver, familiefamilier og fotografier af kære.

De første modeller af skabe til tallerkener havde for det meste dekorative funktioner, fordi de lagrede og viste dyre familieydelser og værdier. I dag er denne kvalitet tilsat og komfortabel ved brug af køkkenredskaber, der har pladsen og er beskyttet mod at få støv og snavs.

Væg til tallerkener og bøger af massivt træ

Der er flere modeller, der traditionelt bruges til retter. De har en århundredgammel historie, bevare deres forgængers egenskaber og ser samtidig stilfulde ud og er lavet af nye materialer.

Er bedstefar til den moderne version af skabet til retter. Særligt populære er de flerårige retro-modeller, som har en såkaldt historie. Den slags, som dette møbel havde i XVII-tallet, kom næsten uændret til os. Designet fra flere niveauer lagrede opvasken i overensstemmelse med dets formål og udseende.

Øverst bagved blev glasdørene holdt de mest værdifulde sæt glas og krystal. Mellemkasser var beregnet til bestik, metal eller sølv. Bundrækken blev givet under tunge redskaber.

Moderne buffet i det indre af stuen

Begge dele af standardskabet delte en åben niche, designet til fremstilling af bestik og snacks. Ofte var det udstyret med et spejl på bagvæggen.

Udseendet af skænken ligner en buffet. Men han er normalt lavere end sin kollega og kan bestå af sektioner, der hver især gemmer forskellige ting, for eksempel tøj. Den klassiske skænk er traditionelt opdelt i to elementer: den øvre halvdel med glasdøre og bundkisten. Den gennemsnitlige åbne niche er ikke her.

Original moderne skænk i det indre af stuen

Forskellig fra skabsdørene. I skænken var de et obligatorisk element og blev som regel fremstillet af glas i trærammer eller uden dem.

Et sådant kabinets motto kan betragtes som en sætning - alt for udstilling. Showcase adskiller sig fra sine kolleger, fordi den har glas på fire sider og fra top til bund. Telefonkortet er et usædvanligt glas. Det er hærdet og stødtæt. I den nederste del kan små skuffer desuden være placeret.

Sådanne kabinetter hjælper med at forøge rummet i stuen, og glas skaber en atmosfære af skrøbelighed og lethed. Showcases var designet til at demonstrere værdifulde retter af retter og andre vigtige ting, som ejerne var så stolte af. De kunne stå i midten af ​​rummet, så gæsterne kunne få adgang til den slags mesters skat fra alle sider. Moderne handel og medicinske showcases har samme funktion og udseende.

Suspenderede strukturer er nemme at bruge i disse stuer, hvor der er lidt ledig plads, men at gøre noget dekorativt i form af smukke retter, du vil have. For at gøre dette skal du vælge moderne vægvarianter med separate nedre kommoder til ting og apparater og hængeskabe med glasdøre, hvor du kan lægge samme te eller kaffe service. Kræver en kompetent vedhæftning til væggen.

En pukkel kaldes en slags buffet, som ikke kun har døre lavet af glas, men også transparente sidepaneler. Den traditionelle bakke har en ujævn facade: højt i midten og faldende på siderne.

Sådanne modeller var en af ​​sorterne af et traditionelt skab med en usædvanlig form. Denne indstilling er valgt for at gemme det nyttige område i stuen. Giver dig mulighed for at sætte retter i en linje diagonalt på grund af hvad det kan ses fra forskellige punkter i rummet.

Skabe i stuen i en moderne stil

Et skab til glasvarer i stuen i en moderne stil kan ikke andet end tiltrække opmærksomhed. Vælg sådanne møbler omhyggeligt og seriøst. Hvis buffet ikke er en af ​​delene af modulsystemet, skal du købe det og holde sig til resten af ​​møblerne og designen af ​​rummet.

Moderne stil - dette er ikke en enkelt retning taget, men sammensmeltningen af ​​flere strømme, der udtrykker deres vision om liv og bekvemmelighed af mennesker, samtidig med at man fremhæver smagets individualitet. Men fælles for alle indretninger er enkelheden af ​​design og opfattelsesfrihed.

Moderne stil er præget af en række forskellige materialer: metal her kan samles med glas og træ, og nogle elementer er lavet af sten og plast. Sammen med de trendy nyheder i lokalerne findes antikke møbler og indretning. Og skabe til tallerkener med glasdøre kan udføres i forskellige retninger.

For møbler af denne stil er præget af tilstedeværelsen af ​​lyse farver, og materialer er nogle gange uforenelige: træbaser med rustfrit stål og plast. Fade til retter har normalt åbne hylder, men der er også muligheder med glas. Glædelig forkromede hylder med matte eller lyse monofoniske briller.

Bohemian, borgerlig stil bærer en subtil smag og nogle teatraliteter i det luksuriøse liv. Møblerne har konstruktivistiske former kombineret med storslåede overflader og dyre materialer. Skabe af almindeligt træ, malet i hvide eller dybe nuancer af lilla, lilla, sorte, kan have enkle glasdøre med falske smedet elementer. Dekoreret med art-deco møbler med detaljer af sølv, guld og perlemor.

Møbler af denne stil udmærker sig ved enkelheden af ​​almindelige geometriske former. Metal- og plastoverflader nægter helt indretningens elementer. Manglende ornamenter kompenseres af forskellige teksturer: glans af glasdøre af skabe, blænding på stål og polerede stativ.

I den højteknologiske stil understreges skønheden i elementerne i ingeniørudstyr, forskellige mekanismer af holdere, fastgørelser og belysning fremhæves. Og enkle glasdøre af skænk er udstyret med tryk og åben (klikket og åbnet). Funktionelt og praktisk.

En behagelig stil, der giver dig mulighed for at kombinere detaljer og elementer fra forskellige interiører, understrege dem og interessant at slå dem.

Materialer til skabe med glas

I dag kan du vælge fra hvilket materiale at købe et displayetui. Der er følgende muligheder:

 • MDF. Det er fremstillet ved metoden til tørt presning af små chips under påvirkning af højt tryk og temperatur. Omkostninger det er billigt og dets egenskaber er de mest populære blandt købere;
 • Spånplade. Fremstillet fra chips med varmt presning med tilsætning af forskellige bindemiddelharpikser. En populær mulighed er et lakeret spånplader. Lacquering giver produktet en smuk glans, samtidig med at den beskytter overfladen mod mekanisk skade. Materialet er stærkt nok og tungt, men kan svulme og delaminere under indflydelse af fugtighed;
 • Plast og smedet metal er sjældent, hovedsagelig i dekorative dekorationer. Den første er mere velegnet til møbler fremstillet i stilarter af eclecticism og art deco, sidstnævnte er efterspurgt, når man genskaber provinsens ånd i Provence.

Separat er det nødvendigt at tale om skabene, som er lavet af træ. Rolige former, naturlig lugt og en unik aura udgør sjælen i sådanne møbler. Derfor vil mere moderne materialer, der fremstilles ved hjælp af den nyeste teknologi, altid tabe sig til glas i træ, hvilket koster meget mere. En anden positiv side er den individuelle produktion af hver model. Hænderne på mesteren behandler træet og giver det den rigtige form, og investerer i detaljer i deres færdigheder og lidt af sjælen.

Til skabe bruger sådanne trætyper som eg, bøg, birk, fyr, lærk. Der er modeller fra boxwood og pistachio. Valget af en bestemt sort afhænger af personlige præferencer og materielle muligheder.

Skabe af træ med glas passer godt ind i ethvert moderne interiør fra minimalisme til frodig barok. Og funktionalismen af ​​sådanne genstande vil gøre det muligt for dem at være moderigtige og relevante i mange år.

Sådan placeres opvasken i skabet korrekt

Der er en uudtalt regel, ifølge hvilken skålene i skabet skal matche møbler efter stil. For eksempel ser et elegant sæt fint porcelæn godt ud i træ klassiske skabe med udskæring og forgyldning. Moderne retter med et lyst og stilfuldt design er mere velegnede til en skænk med enkle og koncise former.

Et skab med glasdøre, hvor stiligt placeret og fremhævede spisestuer og te sæt kan dekorere enhver stue. Det er sædvanligt at arrangere opvasken, så hver genstand er pænt placeret, og den kan nemt nås uden at skade andre. Objekter bør ikke dække sig med naboprodukter og bør kombineres med dem.

Placer opvasken og overholde sådanne regler:

 • Tunge genstande som tureens, volumetriske krystalvaser er sædvanligvis placeret under, hvis alle hylderne på kabinettet er lavet af glas. Dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager. Tættere på dørene og på mere tilgængelige steder er de retter, der ofte bruges;
 • Fragile ting kan placeres i øjenhøjde. Arranger tallerkenen og i størrelse: de højeste modeller er bygget mod væggen, og de nederste versioner i forgrunden er tættere på dørene;
 • Hvis der er et skab, og retterne ikke kombineres i stil, så placeres de på forskellige hylder. Mere moderne modeller er placeret øverst, og midt og nederste hylder giver gamle briller og sæt;
 • Lysstyrke og originalitet vil blive givet til flerfarvede tjenester, hvilket kan være interessant at arrangere. I skabene med en moderne form, stilfulde metalretter af mode mærker, samlinger i sort / hvid design, vaser af usædvanligt design vil smukt passe;
 • Erfarne husmødre har mange hemmeligheder, hvor smukke og originale at arrangere opvasken i et glasskab. For eksempel i en stor candy skål fra krystal sætte en LED lommelygte, og derefter stakke en lille stak. Lysstrålerne, der brydes i krystalfladerne, vil skabe originale blændinger, især smukke udseende i mørket.

Husk! I skabe med glasdøre anbefales det ikke at placere redskaber fra ler. Dette skyldes det faktum, at når der ikke er frisk luft, begynder sådanne genstande at lugte ubehageligt.

For at skabe en rigtig hjemmekomfort, og ikke et blik på et museumsopbevaring, skal du vælge de rigtige møbler, som vil stå op. Skabet med glas skal ikke kun være funktionelt, men også svare til den stil, hvor indretningen af ​​rummet er indrettet.

 • Til at begynde med er det nødvendigt at definere med det formål, som og møbler vil blive. Hvis du ikke kun skal opbevare sæt og briller, men også bestik og store genstande, kan du købe en skænk med tilstedeværelse af hylder med døre og skuffer. Med mange smukke retter stoppes valget i glashuset med glashylder. De moderne hængslede skabe med LED baggrundsbelysning vil også se godt ud;
 • Få en bestemt model, afhængigt af antallet af retter. For et te sæt og et sæt glas vil være nok og hængslet modul eller skab med glasdøre. Overfladen af ​​sidstnævnte kan bruges som stand til et tv eller musikalsk udstyr. For store samlinger får højkvalitets højskab med standardstørrelser. Der er også smalle versioner af skænk med en dør, som vil optage et lille område. Til små lejligheder kan hjørnemodeller også bruges;
 • I en lille stue vil kabinettet med spejl bagpanel og store glasdøre se godt ud. Et sådant design vil ikke skade den visuelle opfattelse af rummet, tværtimod vil det give dybde og klarhed;
 • Vi er nødt til at træffe beslutning om farveopløsningen af ​​skabet. Lys muligheder er mere velegnet til en lille stue og et værelse med vinduer mod nordsiden, hvilket resulterer i et svagt naturligt lys i rummet. Til mørke kabinetter skal tilføje lys kunstig belysning, ellers vil rummet se "komprimeret" og dyster;
 • Vær opmærksom på overfladen af ​​glasset. Det skal være glat uden revner og chips og en tykkelse på mindst 4 mm. Moderne skabe kan også udstyres med farvet glas, som er meget fordelagtigt i stuen. Og belysningen over opvasken vil gøre opmærksom og gøre rummet mere lys og festligt;

Husk! Hvis familien har små børn, af sikkerhedsmæssige årsager er det værd at ikke vælge glasfremviserne. De kan erstattes af et bekvemt skænkdesign, hvor glasoverflader er tilgængelige i den øvre halvdel. Vær desuden opmærksom på styrken af ​​alle overflader.

 • Butikken skal kontrollere sagen for skader og chips. Ved levering og montage firma medarbejdere har brug for at konstatere korrekt, om glasflader er installeret, og vises ikke, hvis de kradser og revner.

Sådan passer du korrekt i kabinettet ind i stuen

Stedet for et skab med retter i stuen er valgt ud fra sit område og layout. Hvis det er en del af spisestuen, så er der typisk sådanne møbler placeret langs en af ​​væggene. Spisestuen kan være placeret i midten af ​​rummet. Men dette er en mulighed for et stort værelse.

I et lille rum eller en stue med køkken, et skab med redskaber er overfor indgangen eller i nærheden af ​​opholdsområdet hvis lokalet ikke giver et bord og stole. En sådan skænk kan også afgrænse funktionelle zoner. Så lægger han sin facade i retning af spisestuen.

Ser smukt ud i det indre af to identiske glasskabe, adskilt af et lavt skab eller pejs. Bøjlen kan bruges som stand til et tv-apparat eller blot indeholde dekorative elementer.

Belysning til et skab med glas

Moderne skabe med glasvarer til tallerkener produceres ofte med baggrundsbelysning. Sådanne møbler kan have en spejlvendt bagvæg og glashylder. Belysning vil hjælpe dig med at beundre udstillingsvinduet med krystal og tjenester, selv i mørket, mens det generelle lys er slukket. Ofte brugt og farvebelysning, for eksempel blå.

Således kan du ikke kun allokere de nødvendige zoner, men også spare elektricitet og optimere brugen af ​​det. Punktlamper bruges som lamper. Afhængigt af typen af ​​lamper kan baggrundslyset være LED eller halogen. Begge typer har fordele og ulemper, men er ligeledes egnede til sådan belysning. Det skal bemærkes, at lysstofrør til kabinettet ikke passer, de begynder at brænde ud og fade maling på tallerkenen.

Perfekt kombineret med spotlights, lyser godt ind i kabinettet og har en acceptabel pris. Levetiden for sådanne lamper er omkring 4000 timer, er de økonomiske i forbruget af elektricitet, bruge det i et par gange mindre end konventionelle glødelamper.

Ulemper ved halogenmodeller er deres skrøbelighed og høj varmefrigivelse, hvilket kan forårsage udseendet af gule cirkler på overfladen af ​​hylderne på kabinettet. Desuden er sådanne lamper følsomme for spændingsudsving, som ofte forekommer i netværk af boligbygninger, og kan derfor miste deres levetid på grund af dette. Installer lamperne med specielle kludhandsker.

Disse er de mest praktiske og praktiske modeller. Når de opvarmes, opvarmes de ikke og kræver ikke forkoblinger. Levetiden er op til 50.000 timer. Energibesparelse i forhold til en glødelampe er 95%.

Farve modeller bruges også til at skabe et festligt humør. Når man køber LED-lamper, anbefales det at vælge kendte mærker. Billige analoger kan ikke vare længe, ​​og det sker ofte, at den angivne kapacitet ikke svarer til den tilgængelige.

Anvendelsen af ​​LED-bånd i dag er en af ​​de populære måder at belyse kabinettet på. Dette materiale er let bøjet, og installationen er også let for lægen, da tapens indre overflade er dækket af et klæbende lag. Tilslut den installerede struktur med strømforsyningen.

Det oplyste indvendige skab i skabet skaber en fantastisk følelse af en ferie, især om aftenen. Lyset, som brydes i glasets krystaloverflader og reflekteres fra porcelæntjenesternes vægge, stiger mange gange på grund af spejle og glasskillevægge og spredes mange blændinger i stuen. Og hvis i stedet for lysekroner og sconces lyse stearinlys, så vil deres flamme, multipliceret med et glasskab og tallerkener, ligne de gode gamle dage, da der ikke var strøm og internet, og mail blev leveret fra by til by på de skiftede.

/dataVolumes/ripro01.1.1/TIF x Macintosh /? LONGHI_10.tif

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

77 + = 80