30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Skab i badeværelset med bordplade

Bordpladen i badeværelset under vasken: valg og selvfremstilling

Som det viste sig, giver badeværelset rigelige muligheder for design. Der er mange interessante løsninger, der giver hygiejnekammeret et udsøgt udseende. Og funktionalitet og bekvemmelighed lider ikke, men tværtimod forbedres. En sådan løsning er bordpladen til badeværelset under vasken. I stedet for den sædvanlige piedestal er der kun et vandret plan, hvorunder du kan placere en vaskemaskine eller vaskekurv.

Bordpladen til badeværelset under vasken er lavet af forskellige materialer:

 • naturlig og kunstig sten;
 • Spånplade og MDF;
 • glas;
 • tømmer;
 • gipsplader, der står over for keramiske fliser eller mosaik.

En del af bordpladerne til badeværelset under vasken sælges færdigfremstillede, og det er nødvendigt at vælge mellem de størrelser og farver, der er. For mange tilbydes en håndvask med det samme - ikke alle materialer kan let lave huller. I sten og glas, dette er gjort uden specielt udstyr er ekstremt problematisk. Nogle gange tilbydes et sæt vandhane / mixer og sifon. Hele "påfyldning" er tydeligt synlig, og alt skal være i en stil, og køb af et sæt er berettiget.

Bordpladen til badeværelset under vasken er lavet af træ, herunder

Nogle bordplader i badeværelset - glas, træ, fra MDF og spånplader - kan bestilles fra producenten i sin egen størrelse. Det vil koste lidt mere end at købe en færdig, men den ideelle størrelse match er nogle gange vigtig.

Bordpladen i gipspladen er lavet "på plads", så den er altid hjemmelavet og er færdig med de samme materialer som væggene, men hovedsagelig med fliser eller mosaik. Denne mulighed er mulig for selvproduktion.

Der er også skaller med en solid top (de kalder det omvendt - et bordplade med en solid eller integreret skal). Disse VVS-produkter er lavet af porcelæn, fajance, kunstig sten. Deres anordning udelukker helt vandstrømmen, da der ikke er sømme - vasken er bare en depression i flyet, alt er lavet af monolitisk materiale. Der er kun en åbning til installation af en sifon og en kran (for en kran er der ikke altid, da vægmodeller kan installeres).

Solidtop top med vask

Se lignende produkter er slet ikke værre, kun porcelæn eller porcelæn har ikke så mange valg af størrelser og former. Men produkter fremstillet af kunststen kan bestilles af individuelle foranstaltninger, og de kan være af usædvanlige former. For eksempel, som i billedet ovenfor, er der endda en fodsidevæg og en ikke-standardform - en kant allerede en anden bredere.

Sådan vælges en bordplade under vasken på badeværelset

At argumentere for, at det er muligt at være uendeligt bedre, fordi der stadig ikke er noget ideelt valg. Hvert materiale eller form har sine fordele og ulemper. Du kan vælge den bedste mulighed for denne situation, men for at træffe en beslutning skal du tydeligt kende egenskaberne, fordele og ulemper ved hver løsning. At funktionerne i operationen ikke var en ubehagelig overraskelse.

Der er meget usædvanlige muligheder

Både spånplader og MDF er lavet af trærester. Det er knust, så er pladerne dannet af dem. Forskellen er, at en større brøkdel anvendes til fremstilling af spånplader og et bindemiddel tilsættes for styrke. Dette bindemiddel frigiver formaldehyd, som i store mængder kan forårsage sundhedsskader. Denne parameter - adskillelsen af ​​formaldehyd - styres og foreskrives i dokumenterne. Den er betegnet af latinske bogstav E og tal fra 0 til 3. Den sikreste klasse er E0 - niveauet af emissioner er ikke mere end det for træ. E1 er sikkert - det kan bruges til fremstilling af møbler til børnehaven. De resterende klasser er ikke tilladt til privat brug. Derfor, når du vælger en bordplade under vasken, skal du være opmærksom på dette aspekt.

Vandtæt MDF badeværelse top

Ved produktion af MDF er træ opdelt i meget små fragmenter, praktisk talt i fibre, så komprimeres det under højt tryk uden udenlandske additiver ved at klæbe sammen på bekostning af det naturlige bindemiddel, der er indeholdt i træet (lignin). I den færdige form er træets fibre så tæt adhæreret til hinanden, at fugtigheden indvendigt næsten ikke trænger ind. Netop fordi hvis du vælger mellem en bordplade lavet af spånplader og MDF, skal du vælge den anden mulighed. Udover at være økologisk sikkert er det også mindre modtageligt for fugt. Til badeværelset - dette er en meget vigtig ejendom.

Selvom bordpladen til badeværelset under vasken er lavet af et fugtighedsbestandigt spånplader eller højtryks MDF og er dækket af en lamineringsfilm med et mønster ovenpå, er det ikke umagen værd at regne med en meget lang levetid. Det svage punkt ved sådanne produkter er kanterne og bagsiden. Kun den forreste overflade og kanten er lamineret. Resten forbliver uden beskyttelse. For at forlænge levetiden behandles alle åbne sektioner (udskæring til installation af vasken) med tætningsmidler. Til disse formål kan de hygiejniske fugemasser anvendes perfekt, silikone kan bruges til akvarier.

MDF og chipboard - økonomi mulighed

Men selv med denne behandling er levetiden flere år. Og den vigtigste betingelse er, at lamineringsfilmen på overfladen forbliver intakt. I pleje af sådanne bordplader er det let - med en glat overflade fjernes alt snavs let, men du kan kun bruge en fugtig lap, sørg for at vandet er på overfladen i lang tid, brug ikke slibemidler. Generelt er det ret problematisk.

Naturlig og kunstig sten

Faktisk er disse to forskellige materialer, men udseendet kan være ens. Toppen af ​​badeværelset under vasken lavet af natursten er lavet af en plade et par centimeter tykt. På de rigtige steder skal du lave huller og derefter male og polere.

Stenen ser rigtig flot ud, men det kræver store mængder

Disse er dyre modeller, der ser godt ud i rummelige badeværelser. De er holdbare, ikke bange for vand, men de vejer meget, fordi der er vanskeligheder med installationen. Stadig kan der være problemer med at forlade. Det er nødvendigt at vide, hvilken slags sten en bordplade er lavet af at vide, hvilke vaskemidler der kan bruges. For eksempel kan marmor ikke behandles med klorholdige præparater, granit kan modstå og ikke sådanne test. Så omhu bør vælges individuelt. Generelt dyrt, smukt, pålideligt, men med afgang kan det være et problem.

En kunstig sten er en natursten, knust til tilstanden af ​​små krummer, blandet med et bindemiddel (polyesterharpiks eller akryl). Denne blanding hældes i en bestemt form, efter størkning får vi en monolitisk plade med en integreret skal (eller uden).

Kunstig sten kan tage nogen form

Fordelene ved dette materiale er evnen til at få enhver form, en bred vifte af farver. Prestationsegenskaber i højden: Kunstig sten er ikke bange for vand, det er let at tage sig af, du kan bruge vaskemiddel uden slibemiddel (ikke at ridse) og våde klude eller svampe. Materialet er modstandsdygtigt over for belastninger, ikke slettet, for at beskadige det, er det nødvendigt at udøve betydelig kraft. Og kun i bordplader med brug af akryl som bindemiddel er en begrænsning - ved høje temperaturer kan den smelte. Men hvis der ikke forventes noget varmt arbejde i badeværelset, kan du bruge sådanne bordplader uden restriktioner.

Glasbordpladen passer perfekt til store og små badeværelser. Gør dem af tykt hærdet glas. Det kan være helt gennemsigtigt eller med lidt skygge eller endda kan farves. Fugtighedsbestandigheden af ​​dette materiale er uden tvivl, men mange frygter glasets skrøbelighed. Muligheden for at bryde dette glas er der selvfølgelig, men det kræver en stor indsats for at gøre dette. I familier med småbørn er det sandsynligvis ikke værd at installere, men i andre tilfælde er der ingen kontraindikationer.

Glas ser godt ud, men det bliver ofte gnides

Bare husk på, at eventuelle pletter på glasset er meget mærkbare. Jeg bliver nødt til at gnide overfladen hele tiden for at overvåge renheden. Generelt glaset bordplade til badeværelset under sinken - for dem, der kan lide rengøring.

Mange tror, ​​at træ i badeværelset ikke er det bedste valg. Måske er det sandt, men med kompetent behandling vil det tjene ikke mindre end fajance eller porcelæn. Ja, det kræver en mere grundig pleje, men denne mangel annullerer ikke træets dekorativitet.

Træbænken til badeværelset under vasken kan være af et fast stof - et enkelt træ eller måske - fra limede stænger. Den anden mulighed er billigere, men ikke mindre dekorativ. For beskyttelse mod fugt er træet dækket med flere lag vandtæt lak. Laken er blank, halvglans, halvmattet og mat, det vil sige med varierende grad af glans. Så belægning med lak er ikke altid en skinnende overflade. Men denne beskyttende film er helt vandtæt, og snavset er godt fjernet fra den glatte overflade.

Array lakeret

En anden metode til beskyttelse af træ fra fugt er imprægnering med oliebaserede beskyttelsesforbindelser. De er ikke værre beskyttet mod vand, men udgør ikke en film, men trænger ind i fibrene og tilstopper vandpassagerne. Træet behandlet på denne måde ser ud og føles som naturligt, men det er sværere at passe på den teksturerede overflade - riller er direkte skabt til ophobning af snavs og saltaflejringer.

Imprægnering viser træets struktur tydeligere

Træplader til badeværelset kræver periodisk renovering af den beskyttende belægning. Olieimpregnering skal fornyes en gang om året (bare dækket med samme sammensætning igen), lakken kan vare flere år, men restaureringen er mere generende (fjern gamle lag, anvend nye lag af lak). Generelt er den samme pleje som for træmøblerne, men vi skal sikre, at vandet i lang tid på overfladen ikke forbliver.

Fra gipsplader med flise eller mosaik finish

Bordplader lavet af gipsvæg gør master-finishers, der sætter fliserne på væggene. Hvis du vil, kan du selv gøre det. Brug galvaniserede profiler (det er vigtigt, at de ikke ruster) og fugtbestandigt gipsplader. Også i stedet for gipsplader kan du bruge fugtfastgørende krydsfiner. Begge materialer er egnede til efterfølgende efterbehandling med fliser eller mosaik.

Denne slags bordplader under vasken i badeværelset laves normalt i form af et bord - du har brug for i det mindste en form for støtte, da vægten af ​​designet med finishen viser sig at være betydelig. Teknologien til at arbejde med profiler og gipsplader gør det muligt at lave både lige og buede overflader. Så formularen kan være enhver - på vilje.

Formularen kan være enhver

Egenskaber og pleje af denne type bordplader til badeværelset under vasken er de samme som for de færdige keramiske fliser eller mosaik. Efter fugning af leddene med en fugtbestandig forbindelse bliver overfladen vandtæt, modstandsdygtig over for mekanisk belastning og slitage. Pleje af kompleksiteten er ikke anderledes - du kan bruge et hvilket som helst rengøringsmiddel, selv med slibende partikler. Med kaustiske og klorholdige stoffer skal man være mere forsigtig, men ikke på grund af fliserne, men på grund af sømme - de kan blive lettere.

Der er tre måder at installere bordplader på badeværelset på:

 • Suspension på parentes. I dette tilfælde forbliver pladsen i bunden helt fri, først det letter rengøring, og for det andet giver det frihed til at placere ting eller udstyr. Denne metode til installation kaldes en ophængt bordplade.
 • Montering på benene. Designet viser sig at være mere pålideligt, men benene er en begrænsning og nogle gange påvirker de stærkt.
 • Montering på møbler. Lav flere hylder eller piedestaler i bunden, og toppen skal installeres på toppen - et af badeværelsesmulighederne.

Ved montering af beslag vælges kraftfulde moduler fra et hjørne eller et profileret (firkantet) rør med stivere. Ved montering af en tung bordplade på parenteser fra hjørnet er det ønskeligt, at de har diagonal forstærkning.

Beslag til montering væg-til-væg

Ud over beslagene i form af en trekant er der en rektangulær konstruktion. De er velegnet til hængende porcelæn eller fajancevaske med bordplader samt lettere muligheder.

Montering på metalrammer

Denne metode ser godt ud og det er også praktisk: du kan hænge et håndklæde på tværs af linjen. For at alt kan se harmonisk ud, vælges sifonen og disse stop i en farve og oftest er det rustfrit stål, men der kan være andre muligheder.

Montering af bordpladen under vasken i badeværelset på benene er ikke anderledes end at sætte benene på ethvert møbel. Markeringen af ​​installationsstedet er benene skruet fast med fastgørelsesdele, hvis dal er 3/4 af bordets tykkelse.

Montering af ben på bordpladen til badeværelset under vasken - standard procedure

Kompleksiteter kan kun opstå ved installation af porcelæn, sten eller glasprodukter. I dette tilfælde kan du bruge et tætningsmiddelforseglingsmiddel (baseret på MS-polymer eller polyurethan).

Ved installation af disse to fremgangsmåder er det ønskeligt at yderligere fastsætte strukturen på væggen. Fra bunden skrues et metalhjørne (i rustfrit stål eller galvaniseret) i krydset med væggen. Dette giver ekstra stivhed og forbedrer pålideligheden.

Montering på møbler er endnu nemmere: Tag aluminium eller galvaniserede hjørner, du kan - forstærket. Den ene side er fastgjort til skillevægge af møbler, den anden - til bagsiden af ​​bordet (afhængigt af materialet på skruerne eller limforseglingen).

Montering på møbler

Efter montering af leddet med væggen skal det forsegles. Brug kan være vandtæt fugemasse. Bedre - silikonehygiejne eller akvarier, meget godt stadig på basis af MS polymerer. Når du installerer træbænkplader, skal du kigge efter en sammensætning, der kan bruges med træ.

Hvis du stadig ikke beslutter, hvilken slags dit badeværelse bordplade skal ligne under vasken, kan billeder af interessante muligheder hjælpe dig.

I den raffinerede indvendige ubehandlede kant ... giver kontrasten en smag

Farveglas er en god mulighed

Træ, trods alt, "varme" indvendigt

Meget usædvanligt - for elskere af ekstravagante beslutninger

Badeværelsesskab under vasken til små badeværelser

Glas ser godt ud, men du bliver ofte nødt til at tørre det.

Fra gipspap og mosaik kan du lave den mest originale formular

Skab i badeværelset under bordpladen: kvalitet og design

Spørgsmålet om at købe et kabinet i badeværelset under bordet betragtes i første omgang ud fra et praktisk synspunkt. Den æstetiske side er ikke mindre betydningsfuld, men i forbindelse med rummets funktionelle formål er fordelen over kvalitetsmaterialer og pålidelige belægninger.

Badeværelser i typiske projekter har normalt et beskedent fodspor, og denne kendsgerning afhænger af størrelsen af ​​møblerne. I princippet giver mætning af markedet med multi-format produkter os mulighed for at finde alternative løsninger og ergonomisk arrangere et privat område.

Når du køber et indvendigt emne, skal du lede i forslag fra fabrikanter, typer, kender de ledsagende nuancer, der opstår under driften.

Typer og designfunktioner

Virkelig et lille værelse er dømt til samme type design med det eneste udstyr til VVS-installationer? Det er muligt at skjule sifonen og slangerne på en civiliseret måde og bag vaskens piedestal, men hvor skal toiletartikler opbevares? Kan hænge hjørneskabe?

Men så vil det være nødvendigt at kigge efter et sted til vasketøjskurven.

Løser de angivne opgaver - en kompakt piedestal i badeværelset under bordpladen. Ud over standardhylder er der i nogle fabrikkekonfigurationer en vaskekurv lavet af hårdt plast eller forkromet metal.

 • Klassisk er gulvmodellen, som udfører brystets funktion. Skuffer, hylder bag svingdøre, uanset design og konfiguration, gemmer sig i dybden af ​​improviserede genstande, mens den vandrette overflade også aktivt bruges til toiletartikler.
 • I et stramt omkreds er suspensionen en glimrende mulighed for at spare omkring en halv meter, fordi den er monteret på væggen. Desuden undgår det vedlagte spejl på facaden at købe det nødvendige tilbehør. Normalt er den monteret på et niveau på 80 cm fra gulvet.

Hvis vi stoler på aksiomet om den dominerende værdi af hypotenusens længde i forhold til den samme parameter i benet, vil vinkelkonfigurationen for altid blive foreskrevet i et smalt rum. Og alting bliver kantstenen under bordet på badeværelset en del af lagringssystemet og skjul kommunikation. Lad os nu sammenligne forskellige ændringer og samtidig løse problemet.

Den rektangulære "Gloria" -model har en bredde på 60 cm, og det vinkelformede design er 45 cm. Hvor meget er forskellen i lydstyrken? Det er rigtigt, 25% er nok til at estimere de gemte centimeter. Med den angivne forskel er funktionaliteten af ​​begge ækvivalente.

Baseret på forskellige typer understøttende strukturer er det ønskeligt at tage højde for graden af ​​kontakt af basen med gulvet.

 • Modellen på soklen med hensyn til praktisk er praktisk og pålidelig. Metal eller plast ben er belagt med en anti-korrosionsforbindelse, reguleres af niveau og udelukker kontakt med vand. F.eks. Tag kuben "City" (Rusland). Dens krop er lavet af lamineret spånplader, kanterne er beskyttet af en lamineret film. Kromspoler af god kvalitet skaber optimale betingelser for grundig rengøring og luftcirkulation.
 • Som du ved, er møbler på hjul mobil og mobil. Denne art foretrækkes af de fleste husmødre.
 • I modsatrettet modifikation, når kabinettet til badeværelset under bordpladen har et solidt fundament, er der stor risiko for, at den deltager i oversvømmelser i en krisesituation. Naturligvis rollen som materialet og skallen spiller. Produkter fremstillet af spånplader er sårbare. Sagen af ​​fugtighedsbestandigt spånplader dækket med et beskyttende lag er meget mere tilbøjelige til at undgå deformation.
 • Suspenderet konstruktion er ikke bange for en sådan trussel. Den eneste betingelse er en sikker fastgørelse til beton eller mursten lodret.

Designmulighederne er ikke begrænset til en lakonisk løsning og standardudførelse. Modeller på markedet præsenteres i forskellige konfigurationer, størrelser, med smukke beslag og originalt design.

En gennemtænkt funktionel funktion giver dig mulighed for effektivt at udnytte hver tomme af internt volumen. En stilfuld ydeevne er helt sikkert behagelig, men man bør ikke glemme kvaliteten af ​​materialer. På grund af at badeværelsesbetingelserne er tilnærmede til de aggressive på grund af gradienterne og brugen af ​​vaske- og rengøringsmidler, bør man styres af en række naturlige og teknologiske materialer.

Bøjlen med bænken til badeværelset lavet af kunststen ser bemærkelsesværdigt ud på baggrund af fajanceinstallationer og metallisk glans af sanitetsartikler og er førende inden for kategorien forbrugernes efterspørgsel.

Imitationer duplikerer de originale strukturelle egenskaber - marmor, granit eller lavet under onyx, lader lyset glide og bliver accentueret i designet. Ingredienser: 80% fint marmor eller andre stenkrummer og 20% ​​bindende polymerer angiver den økologiske sikkerhed af kopien.

Fordel ved stenoverflader:

 • høj slidstyrke
 • tæt struktur og dermed upåklagelig antibakteriel præstation
 • uafhængighed fra miljøet

Det bemærkes, at produkterne fra lineup af europæiske virksomheder (Italien, Østrig) er særligt populære og er velkomne i det klassiske indvendige badeværelse. Med hensyn til designer samlinger, er det genopfyldes med værdige eksemplarer fra naturlige teksturer.

Bordpladen til badeværelset med kantsten er ofte lavet af klipper, og antallet af skuffer med forskellig kapacitet reguleres efter type, type og størrelse.

For ikke så længe siden lagde træets egenskab til at absorbere fugt sine driftsmæssige evner under tvivl, og det blev ikke så aktivt brugt på badeværelset. I dag øges tilpasningsreserven til det maksimale takket være reduktionen af ​​strukturelle porer.

En kantsten af ​​massivt træ er ikke billigt, men skønhed og øko-venlighed tilføjer bonuspoint. Dette er tilfældet, når prisen berettiger kvaliteten af ​​elitemodellen.

Og træet har alternativer i form af designvariationer. Således giver finerbeklædningen eller de plane facader en anden lyd til møblerne fra spånpladen, samt indretningen i form af udskæringer, indlæg, yndefulde håndtag. Ved enhver beslutning skal udstyret være lukket med en træpiedestal i form af god ventilation.

I kategorien af ​​økonomiklasse foretrækkes plastikbeholdere, metal, glas. Ofte er der kombinationer af træ med fragmentariske transparente indlæg eller farvet plast.

 • Indbyggede møbler til badeværelset under bordet, lavet på en enkelt skitse, nøjagtig det samme som passer ind i et stramt rum og rationelt bruger hvert centimeter. Teknologien gentager præcist det princip, der anvendes til fremstilling af køkkener. Som et vandret plan tages et lærred af kunstig marmor, en polymer eller et fugtighedsbestandigt spånplader. Til sagen foretrækkes spånplader, MDF. I forbindelse med piedestallen er der en niche under badeværelset. Skydedørene i sektionerne duplikerer design af bryst skuffer.
 • Af denne kategori og modulære møbler. Sammen med den utilitarske opgave forvandler den med succes til badeværelsesdimensioner. Med det er det nemt at ændre interiøret, fordi designet gør det muligt at manipulere formen. Det er ikke værd at dreje et gulv kommode i et universelt hængende skab.

Brændeovne - MDF og MDF er velegnet til budgetmøbler. Ved hjælp af pålidelige belægninger og smuk finish ser frontpladerne værdige ud. Kvaliteten af ​​polymerfilmen i enderne og dens tætte montering øger driftsperioden med halvdelen. Indvendige emner af denne kvalitet anbefales ikke til små værelser med svag ventilation.

Produktion af serieproduktion fra MDF, foret med plast, æstetisk imponerende takket være designet. For at være sikker på pålidelighedens pålidelighed er det ikke en dårlig idé at kende teknologien for overlapning: begge pastaer limes under pressen til en acceptabel høj temperatur. Med deltagelse af polymerer implementeres forskellige indretningsordninger. Farvefragmenter på facaden ser meget originale ud, og sammensætninger med glas er identificeret med farvet glasart.

Økonomisk materiale er praktisk, men ikke hensigtsmæssigt i alle begreber. Ubetinget harmoni vil være med moderne minimalistiske designs. Masseproduktion ser ikke altid præsentabel ud, men modeller af tysk kvalitet fra små kollektioner gøres luksuriøst.

Ikke så længe siden var der polyuretanprodukter på markedet. Det skelner det fra produkter af denne klasse med en effektiv modstandsdygtighed mod fugt (anvendt i skibsbygning). Men piedestalerne i dette materiale er ikke den mest økonomiske mulighed, hvis du ikke tager højde for bonusen i form af en ubegrænset levetid.

En stilfuld løsning til et moderne badeværelse

Hærdet glas i fabriksprodukter tiltrækker opmærksomhed med en række nyanser og passer perfekt til andre finish.

 • Stilfuldt se svingende døre med gennemsigtige fragmenter, lavet ved hjælp af sandblæsning.
 • Metoden til anvendelse af fotoprints, mønstre, prægede overflader og blandede sammensætninger virker som en selvstændig indretning.
 • Spejlglaset på forpanelerne forstørrer visuelt rummet. I et komplet sæt med en glasbord er det prestigefyldt. Efter køb af curbstone er badeværelset komplet med passende tilbehør.

Ideelt set er det, hvis rummet tillader det, at have to modeller af forskellige størrelser: stationære og mobile. I en lille butik husstand kemikalier, i den anden - tekstil attributter.

Designere anbefaler at arrangere et rum med en piedestal med gennemsnitlige værdier: 52,5 cm dybde og 60 cm i bredde. Til hendes hjælp er en en-dørs version, næsten halvdelen af ​​størrelsen.

Skab til badeværelset under bordpladen skal i teorien understøtte en stilistisk ide. I det traditionelle klassiske interiør er en træversion med elegante messingarmaturer velegnede ben egnet. Til fordel er der en rusten skygge af kobberhåndtag.

Det er i harmoni med den brune krop, og i et tandem med identiske detaljer om sanitetsartikler ser udendørskabet udroligt ud. Som altid er farven på wenge populær.

 • Imitationer af teksturer og finish i chokolade tone vil øge komforten til det konservative klassiske design.
 • Træet støtter den japanske idé, øko-stil, provence. En lys kunstig "gammel mand" på overfladen er ejendommelig for landet.

Minimalistiske designs i modernitets, højteknologiske, kontemporari-ånd "afskåret" alt unødvendigt. Dette afspejles i den stramme geometri af former, lakonisk design. Velkommen sølvmetal, hård plastik, glas og enkle håndtag.

Skab med forfængelighed top: funktioner af valg

Skab med bordplade til badeværelset - dette er en praktisk og bekvem løsning. Møblerne udfører også en æstetisk funktion, men da rummet, hvor det vil blive placeret, er præget af høj luftfugtighed, bør det understreges på kvalitetscoating og pålidelige fugtsikre materialer.

I almindelige højhuse har badeværelserne et lille område, så møbelparametrene for dem er næsten identiske. Men dagens marked er fyldt med forskellige modeller, størrelsen af ​​badeværelset headset, så du kan dekorere rummet, hvilket gør det mere praktisk.

Før du køber et nyt møbel, skal du lære at forstå sine producenter, typer og også at vide om de kompleksiteter, der kan puslespillere operationen.

Mange tror måske, at kabinettet under bordpladen på badeværelset kan have et monotont design, der er designet til en sanitetsarmatur. For at skjule slanger og en sifon er det muligt bag en håndvask, men hvor man skal lægge håndklæder, vaske væsker og andre emner? Sandsynligvis vil nogen tænke på at købe hjørneskabe, selv om det i dette tilfælde er nødvendigt at finde plads til vaskekurven. Den ideelle, rummelige og praktiske mulighed for badeværelset er en kompakt piedestal, foruden de sædvanlige hylder har visse modeller en indbygget vaskekurv. Som regel er den lavet af forkromede metaller eller faste plasttyper.

Denne mulighed er en klassisk type møbler, der udfører alle funktioner i en standard kommode. Bag de slingende døre på denne piedestal er skuffer, hylder, hvor du kan gemme mange forskellige genstande. Desuden er brystets overflade praktisk til opbevaring af toiletattributter.

I et trangt rum hjælper den hængende version med at spare omkring 50 cm plads, fordi den er fastgjort til væggen. Ofte er et spejl fastgjort til facaderne af sådanne møbler, hvilket gør det muligt at spare på køb af dette vigtige tilbehør. Dybest set er sådanne møbler installeret ikke højere end 80 centimeter fra gulvet.

Denne type møbler vil være den bedste mulighed for små badeværelser. Det er placeret i et hjørne af rummet, som ofte er tomt. Derudover kan i hjørneskabet ikke kun stables forskellige elementer, men det vil også komplementere badeværelset, og ofte bagved det gemmer kommunikationen.

Forskellige typer af skabe har forskellige understøtningselementer. Derfor vælger du et badeværelse skab, bør du ikke ignorere graden af ​​kontakt af sin base til gulvfladen.

En kantsten i badeværelset med bordplade på bunden er en pålidelig, praktisk og bekvem løsning. I sådanne mønstre er benene lavet af plast eller metal, som er belagt med en anti-korrosionsbelægning. I dette tilfælde reguleres benene på et niveau, hvilket eliminerer objektets kontakt med fugt. Tag f.eks. Kuben "City" fra den russiske producent. Sagen af ​​dette skab er lavet af lamineret spånplader, kanterne er dækket af en lignende film. Dens høje ben er lavet af krom, så du kan foretage en grundig rengøring under sengebordet.

Kæmpe popularitet hos de fleste husmødre er baseret på hjul. Dette er forståeligt, fordi de nemt kan bevæge sig, hvis du planlægger at rense rummet eller flytte til den anden ende af rummet for at opdatere interiøret.

Der er typer af badeværelse møbler, der ikke har ben, men i stedet har en base. Dette er imidlertid ikke særlig praktisk, fordi det i tilfælde af oversvømmelse nødvendigvis vil være vandtrækket. Som følge heraf kan det blive mættet med fugt og blive fuldstændig ødelagt. Men her er det vigtigste materiale, hvorfra kroppen er lavet. Eksempelvis er designs fra DSP generelt upålidelige. Men skroget lavet af fugtighedsbestandigt spånplader, der er dækket af en speciel beskyttelsesfilm i produktionen, er meget mere pålidelig, som selv i tilfælde af kontakt med fugt forhindrer deformation af produktet.

Af den måde er vedhængsskabe af denne type ikke farlige. Men det er vigtigt, at de også laves af kvalitetsmaterialer, fordi Badeværelset er det vådeste værelse. De skal også sikre en god vedhæftning til væggen.

I dag er udformningen af ​​alle møbler meget forskelligartede, det er ikke begrænset til traditionelle versioner. På det nuværende møbler marked, modellerne er præsenteret i en bred vifte af designs, farver, størrelser, med elegante fittings ...

God funktionalitet, rummelighed, smukt design - sikkert, sådanne parametre er vigtige for hvert design, men også glem ikke kvaliteten af ​​materialet.

På grund af det faktum, at der er temperaturforskelle i badeværelset, er overdreven fugtighed samt alle elementer i rummet behandlet med aggressive vaskemidler, er det bedre at vælge design fremstillet af teknologiske, naturlige materialer.

Møbler til badeværelset med marmor toppen er perfekt kombineret med keramik og metal skinnende VVS. Derfor, hvis prisen på problemet for køberen ikke er vigtig, vælger han kun de bedste, holdbare og højkvalitets naturlige materialer.

Men ikke alle har råd til at købe indvendige elementer fra sten på grund af deres høje omkostninger. Derfor er der i dag mange efterligningsmaterialer, der ligner den oprindelige (granit, marmor), som passer perfekt ind i designet og tilføjer det til en smule chic og høje omkostninger. Sådanne materialer består sædvanligvis af 80% stencrumb og 20% ​​polymerer, der udfører bindingsfunktioner. Desuden er sådanne kopier absolut økologiske.

Plusser af stenoverflader:

 • alsidighed;
 • fremragende slidstyrke
 • smukke udsigter;
 • antibakterielle (på grund af den tætte struktur).

Det skal bemærkes, at møbler fra berømte europæiske producenter (Østrig, Italien) er i stor efterspørgsel, fordi det passer perfekt ind i badeværelsens typiske design.

Nu bliver flere og flere designer eksklusive samlinger genopfyldt med prøver af naturlige materialer, hvoraf den ene er træ. Imidlertid har ejendommen til denne tekstur (fugtabsorption) for nylig påvirket mulighederne for udnyttelsen negativt. Derfor blev træmøbler i badeværelset installeret meget sjældent. Men i dag har nye teknologier øget dets adaptive potentiale betydeligt ved at reducere mikrostrukturelle porer.

Omkostningerne ved en træpiedestal er ret dyre, men et glimrende udseende og økologisk renlighed er sine åbenbare fordele, fordi prisen er begrundet i kvaliteten af ​​førsteklasses modeller. Dette naturlige arrangement inspirerer mange designere til at skabe møbler mesterværker. For eksempel er flade facader eller finer dekoration dekoreret med almindelig skabe lavet af spånplader. En udskåret indretning, krøllede penne, indlæg gør emnet særligt og eksklusivt. Men det er værd at huske på, at møbler af træ skal ledsages af god ventilation, så driftstiden er lang.

Blandt de økonomiske muligheder foretrækkes brugen af ​​glas, plast og metal. Ofte i møbler butikker kan du finde kombinationer. For eksempel kombineres et træ med elementer af farvet plast og glas.

Indbyggede bordplader til et badeværelse lavet af plast, skabt efter en individuel plan, passer perfekt ind i det indre af et lille rum, hvilket giver den mest rationelle brug af hver meter. Denne teknologi er identisk med den teknik, som fabrikanterne bruger til at skabe køkkener. Til en vandret overflade anvendes en bund lavet af vandtæt spånplade, polymer eller kunstig marmor. En krop er normalt lavet af MDF eller spånplader. Nichen, der er placeret under badeværelset, er udstyret således, at den er i overensstemmelse med udformningen af ​​kantstenen, og skydedørene i sektionerne gentager brystets design.

Ud over den praktiske funktion transformeres denne dør til badparametrene. Takket være hende er det dejligt og nemt at eksperimentere med interiøret, fordi Du kan spille med former og endda omdanne et udendørs natbord i et hængende skab.

Dette materiale bruges til budgetmøbelmodeller. Med en attraktiv finish og holdbare belægninger ser frontpanelerne temmelig attraktive ud. Og driftstiden stiger næsten to gange på grund af det faktum, at polymerfilmen klæber til enderne. Trædug er dog ikke egnet til små værelser med dårlig ventilation.

MDF paneler, foret med plast på grund af det originale design, ser meget attraktive ud. Men når man vælger frysere fra MDF, er det ønskeligt at kende kompatibilitetsteknologien: to teksturer limes under tryk ved høje temperaturer. Takket være polymerer kan du dekorere møbler med forskellige fragmenter. De farvede elementer på forsiden af ​​kabinettet ser meget kreative ud, og indretningen på glasset minder noget om farvet glas.

Mere for nylig har markedet genopfyldt med produkter fremstillet af polyurethan. Deres værdighed i modstand mod fugtighed, så dette materiale bruges selv i skibsbygning. Imidlertid er polyurethan piedestaler ikke en meget økonomisk løsning, men prisen er berettiget, fordi tiden for deres drift er ubegrænset.

Økonomiske materialer er praktiske, men produkter fremstillet af MDF, spånplader eller plastik er ikke altid passende i nogle stilarter, og de er kortvarige. Mere præsentabel, vil sådanne møbler se i det minimalistiske indretning. En skabelon billig kommode kan ikke altid være en klar tilsætning til det overordnede designkoncept, men nogle modeller fra tyske producenter gøres virkelig værdige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − = 14