30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Silikone blomster til interiøret

Sammensætninger af kunstige blomster til indretningen

Opret for at leve i harmoni med naturen, stræber folk efter skønhed omkring sig selv, og derfor kan vi lide blomster - levende kunstværker. Livet på den skårne plante er kort, og den elskede buket vil hurtigt miste sin tiltrækningskraft. Så kom til redning kunstige blomster til dekoration, skelnes fra de levende.

Materialer til kunstige blomster

Moderne produktion af kunstige planter - en hel industri, har nået en hidtil uset succes inden for imitationens kunst. En blomst til indretning skabt af nye materialer, ikke bare som levende, det kan ikke skelnes fra nutiden selv fra afstanden af ​​den udstrakte hånd. Hvert sådant produkt har sit eget billede, sin egen karakter, sin egen unikke farve. Årsagen til dette er moderne materialer og teknologier, som virker mirakler.

I sammensætninger fra kunstige farver til et indre anvendes de produkter, der har den forskellige struktur, der adskiller sig fra et fremstillingsmateriale. Fantastisk skønhed er en buket, så et animationsrum kan laves fra:

For at dekorere lejlighederne er der stadig brugt hjemmelavede buketter af tråde, papir, perler, filt, andre improviserede midler. Men virkelig raffineret praktisk arbejde er sjældent, pleje af sådanne produkter er kompliceret, og de mister hurtigt deres tiltrækningskraft. Derfor er det kun nødvendigt at overveje kun kunstige planter til det indre, skabt af mestere i moderne virksomheder.

Fra dette vidunderlige materiale skaber sande mesterværker. Silikone giver de fineste egenskaber i en livlig buket, relief og tekstur af kronblade, en række naturlige nuancer. Sortimentet af imiterede planter er fantastisk. Det ser ud til, at enhver haveblomst har sin egen silikone kopi. Produkter fremstillet af silikone er holdbare, modstandsdygtige over for lys og nem at rengøre. De kinesiske og polske mesters værker er særligt gode. Hver plante er lavet for hånd, så sammensætningerne af kunstige silikone blomster til indretningen - en fornøjelse ikke billig.

Naturgummi (latex) er et andet materiale, der er blevet et fund for blomsterhandlere. De kunstige planter der er fremstillet af det, er ikke kun i udseende, men også i kontakt, der minder om levende planter. Latex-produkter brugsmateriale. Der er en anden teknologi, hvor blomsternes kronblade er dannet af stoffet, hvorefter de er dækket med en eller to sider med flydende gummi. Dekorative blomster er lavet af syntetisk latex. Levetiden for sådanne produkter er kortere, fordi kunstig gummi i sidste ende mister sin elasticitet og begynder at smuldre.

De første kunstige blomster til dekoration af huset optrådte i Kina. De var lavet af silke af høj kvalitet og var meget dyre. Vævsimitationer af planter er populære i vores tid. I sammensætningen af ​​kunstige farver til interiøret kan der anvendes silke, satin, cambric, crepe de chine. Syntetiske stoffer af forskellige sammensætninger anvendes også. Udsøgte stofbuketter forbliver populære og konkurrerer med latex og silikone med hensyn til pris og kvalitet.

Plastbuketter, der blev produceret tidligere, blev brugt mere ofte i ritualet, og for indretningen af ​​stuer så de uhøfligt og uhøjtideligt ud. Moderne plastblomster bliver mere og mere elegante. Deres opdaterede udseende og en lille pris tiltrækker købernes opmærksomhed. Derudover anvendes højkvalitets plast til fremstilling af planter fra andre materialer. Stængler, blade, andre grønne elementer er lavet af det. Moderne plastik - et materiale uden lugt, det er nemt at rengøre, kræver ikke særlig pleje.

Blomstersammensætninger i interiøret

Blomster kan ikke erstattes af noget, men som et permanent element i indretning er de skårne planter ikke egnede. De forsvinder hurtigt, taber deres tiltrækningskraft. Blomster i potter er lunefuldt, kræver en tilstrækkelig mængde lys, regelmæssig vanding, befrugtning, transplantation. Omhyggeligt gennemtænkte kompositioner af kunstige farver til interiøret vil forblive uændrede i mange år, behøver ikke kompliceret vedligeholdelse.

Kunstige blomster i huset kan genoplive et kedeligt rum, skabe en accent, et lyst farvespor, der tiltrækker gæstens opmærksomhed. De har ikke brug for særlige forhold, de kan placeres væk fra lyskilden, selv i gangen, soveværelset eller badeværelset. Fraværet af lugt i dem er mere en fordel end en ulempe. Silikone, latex og plast lugter ikke, må ikke forårsage allergiske reaktioner.

Indvendige kompositioner af kunstige blomster er særligt hensigtsmæssige, når man udsmykker værelser til en ferie. Oprindelige buketter, kurve med blomster vil skabe en følelse af fest, holde stemningen, vær venlig at gæsterne. I stuen dekoreret med uhindret blomstrende planter, selv om vinteren bliver der sommer. Smagte kunstige blomster i indretningen - det er smukt, stilfuldt, moderigtigt.

Præcise kopier af levende husplanter er meget populære til udsmykning af værelser, kontorer, skønhedssaloner, cafeer, restauranter. Med deres hjælp kan du ikke blot dekorere rummet, men også forklare kommunikationsrørene, aflede opmærksomheden fra designmangler, designfejl. Især godt med dette klare plantens simulatorer klatring og dangling (vedbend, asparges, Tradescantia, monster) og har en stor højde (ficus, palmer). Hovedelementet i dem - det ornamentalske blad af usædvanlige blade, og kun lejlighedsvis bliver de blomstrende.

Har du en glas vase eller endda nogle få? Lad dem ikke være ledige. For hver af dem kan du hente en vidunderlig komposition, der vil dekorere dit hus. Alle kan lave en buket i en vase, du skal overveje skibets størrelse og form:

  • Vase er høj og smal, perfekt til blomster med lange stængler, som roser.
  • I en bred og lav kapacitet ser en korsage med forkortede ben godt ud.

Hæld i en vas af klart, klart vand. Kunstige planter har ikke brug for det, men vil understrege deres lighed med naturlige, gøre sammensætningen realistisk. En lille buket små blomster i et glas eller en krukke harmonerer harmonisk ind i køkkenets indre, og en høj sammensætning i en massiv glasvas vil tage plads på et spisebord lavet af naturligt træ.

Interessant sammensætning, som kan udføres både fra levende, så fra kunstige blomster - Biedermeier. Det er en rund bouquet bestående af store blomsterhoved. I den er de samme elementer arrangeret omkring cirkler, hvoraf der er flere. Du kan bruge planter af samme art, men kontrasterende farver (for eksempel hvide og skarlagede roser), eller du kan have forskellige slags blomster. Elementer af buket er placeret tæt, bag kronblade skal der ikke være blade eller stilke. Sommetider er sammensætningen dekoreret med ører og indrammet med greens eller papir.

Denne buket ser udsøgt og rig ud, det er perfekt til at dekorere stuen, og hvis det ikke er for lyst, så soveværelset. For at sammensætte kompetencer, tænk på hvor mange produkter af hvilke farver du skal købe. En budderbuketter er god, hvis den består af fire eller flere cirkler, vil det kræve mange kunstige planter. Denne sammensætning refererer til den såkaldte massive stil.

Ud over buketter i en vase betragtes klassisk design af blomsterdesignelementer som massive kompositioner af forskellig form. Fra tidernes morgen er en trådramme og mos blevet anvendt som grundlag for deres fremstilling. De blev erstattet af en svamp til blomsterbutik, som sælges af specialbutikker. På grundlag af tæt beliggende blomster, grønne, andre komponenter. Massiv stil adskiller tæt påfyldning af kompositionens grænser, det antager manglen på ledig plads mellem dens elementer.

At dekorere rummelige værelser til ferien er brugt den berømte blomster sammensætning "Byzantine kegle". Klassisk indretning giver mulighed for at vise fantasi, skabe en højtidelig atmosfære. Byzantinsk kegle er installeret på en plade og fyldt med kunstige eller tørrede blomsterhoveder, grønne. Til denne sammensætning anvendes frugt og bær ofte.

Klassiske kompositioner kan have forskellige størrelser. Den desktop version bruges til festlig servering, og udendørs (højde meter eller mere) vil dekorere banket haller, haller, verandaer og loggias. Brug af kunstige farver i indretningen er et kreativt stof, der kræver viden og delikat smag. Prøv selv at lave en blomstermasse. Dette kan være din nye spændende hobby.

Orchid Cymbidium - Natural Touch Flowers

Orchid Phalaenopsis - Natural Touch Flowers

Hvad er latex touch farver?

Blomster og planter Natural Touch er blandt de bedste i enhver sort i markedet for absolut efterligning af ægte blomster. Blomster.

Online butik af kunstige blomster "Natural touch"

Besøg onlinebutikken Natural Flowers, et stort udvalg af tilgængelige farver, tilbud til grossister

Vores projekter og eksempler på værker

Se eksempler på hvordan du kan dekorere et interiør eller en indretning, samle en buket eller simpelthen opdatere situationen med.

Imitationer af naturlige blomster og planter Natural Touch opfrisk og dekorere enhver indretning, skab en atmosfære af skønhed og friskhed hele året rundt.

Eksotisk skønhed af en levende orkidé, som aldrig falmer og glæder øjet. Den kunstige orkidé har et naturligt udseende og er meget tæt på en naturlig blomst at røre ved. Placer den i en høj glasvase med sten, og det vil se godt ud på dit skrivebord eller hylde. Efterligninger af disse tropiske blomster er næsten identiske, og nogle gange overgå den naturlige skønhed af blomster, og dermed, kræver ingen vedligeholdelse, ikke falmer, er ikke bange for varme og kulde, og vil underholde dig hele året rundt! Det er som rigtige blomster!

Valget af silikone blomster til interiøret

Langt væk er de gange, hvor kunstige blomster i huset forårsagede en negativ reaktion. Nu er sådanne planter ikke længere forbundet med ru roser lavet af papir eller plast og utrolige nytårstræer. Silikone farver er en moderne opfindelse, der ser blid og skrøbelig ud, giver helt al sjarmen af ​​dyrelivet. Hvis du ikke ved, hvad disse planter er lavet af, vil du i livet ikke gætte, at de ikke er ægte.

Varianter af silikone blomster

Desuden vil silikone blomster forblive i dit indre i mindst ti år. I løbet af denne tid vil de fuldt ud betale deres værdi. Det er nemt at passe på dem: vask dem bare med vand. Malingen fra dette lider slet ikke.

Du har ikke brug for en jordkande eller en vaskevand, som dine børn eller kæledyr kan kaste med snavset tæppe. Desuden vil dine kæledyr ikke blive forgiftet, hvis de beslutter at smage blomsten.

Tørre blade vil ikke falde ned og derved skabe et rod i huset.

For allergikere planter fra silikone - dette er generelt en reel frelse, fordi dette materiale er hypoallergisk.

Silikoneplanter kan sættes ikke kun på vindueskarmen, men i hele huset, så vindueskarmet kan du tage andre, mere nyttige ting.

Selvfølgelig er intet perfekt. Selv i den mest ideelle af kunstige planter har deres ulemper: Brug lidt tid til silikone blomst pleje er stadig nødvendig, men, som det er blevet sagt ovenfor, er det nok til at vaske under rindende vand.

Sådanne planter lugter ikke. Dette er dog ret nemt at løse. Prøv at slippe en dråbe aromatisk olie på silikonen, og din blomst vil forsigtigt dufte i flere dage.

Med silikoneblomsters stil skal du håndtere forsigtigt, da det kan bryde.

Den anden mulighed er mere harmonisk. Han antager udskiftningen af ​​interiøret i huset efter årstidsskiftet. Om sommeren kan du arrangere i vaser, buketter af roser, asters, krysantemum, efterår iklæde hus i orange maling, om vinteren til at hænge under loftet kviste af mistelten, og i foråret subtilt pynte op beskedne sammensætninger af vintergækker, violer og tulipaner. Denne metode vil hjælpe dig med at oprette en fabelagtig komfort i soveværelset eller stuen, og desuden vil ikke kede sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 64 = 74