30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Sifon til brusebad med lav pallet

Hvilken sifon at vælge et brusebad med en lav palle

For mange af vores medborgere er det egentlige problem at spare på boligareal, som har at gøre med alle værelser i lejligheden, herunder badeværelset. Med hensyn til dette rum skal det bemærkes, at mange mindre tilbøjelige til at foretrække et traditionelt bad. I betragtning af at markedet er tilgængeligt som strukturer som brusebad, er det dem, der stopper valget af købere. Der er dog høj sandsynlighed for at lave en fejl. Derfor er du nødt til at træffe en beslutning under hensyntagen til bestemte øjeblikke.

Selv før du begynder at installere bruser, skal du beslutte, hvordan du dræner det snavsede vand. Af den grund er det nødvendigt at vælge det korrekte niveau for kabinebakken i forhold til kloakhullet. Du skal også forstå, hvordan struktur for dræning af vand. Ofte er en sådan funktion betroet en anordning som en sifon til brusebadbakken. Det er et uundværligt element, så det skal være til stede i cockpiten.

Hovedformålet med denne enhed er at forhindre, at den ubehagelige lugt trænger ind i det indre af lejligheden. Sådanne sifoner virker som hydraulisk lukker, så luften ikke kan gå ud i den modsatte retning. Hvis dette element er fraværende, vil det være svært at opretholde en hyggelig og behagelig atmosfære i huset på grund af ubehagelige lugte. Modellerne af portsystemer, der tilbydes i dag, er nødvendigvis udstyret med stik.

Hvis du sammenligner disse sifoner med enheder med en vandport, overgår de sidstnævnte dem i størrelse. For at vælge den rigtige version af en sådan lukker til bruseren skal du omhyggeligt studere designfunktionerne i hver model.

Ganske ofte Sifonen hedder en gangbro. Af funktionerne i sihonen til brusebadet skal det bemærkes, at det oftest ikke har en kork. De mindste vanskeligheder med at installere pallen opstår, når du bruger en sifon med en minimumshøjde. Samtidig er det meget vigtigt på hvilket niveau pallen er monteret direkte. Hvis dette design vil blive placeret i en højde på mere end 20 cm, kan der være vanskeligheder forbundet ikke kun med finishen, men også ved brug af selve brusen. For at eliminere sådanne mangler vil ejeren blive tvunget til at arrangere tærskler eller skabe en rille for stigen under pallen.

Typer og designfunktioner

For at placere afløbshullerne, der er udstyret med brusebakker, kan der tildeles en række steder. Ejeren har mulighed for at installere denne enhed ikke kun i midten, men også på siden. Et hul kan leveres i bakkens konstruktion, hvilket forhindrer vandoverløb, selvom nogle modeller gør det uden det. Af denne grund kan enheder, som sørger for fjernelse af vand, have forskellige varianter af designudførelse.

Hvis vi mere detaljeret overvejer enheden af ​​sifonen, kan følgende elementer skelnes i den:

 • afløb, oftest udført i form af plastik eller fleksible rør, som kan ændres i længde og højde;
 • overløb, som i nogle modeller kan være fraværende.

Nogle modeller kan være udstyret med overløbsåbninger, men det gælder mere for kabiner med dybe paller.

Det mest egnede er paller af denne type, fordi ejeren ikke behøver at overvåge vandstanden under badning. Denne proces sker automatisk. Derfor kan man ikke bekymre sig om, at der i mangel af flowkontrol kan vand komme til gulvet, hvilket kan resultere i et så ubehageligt fænomen som en oversvømmelse.

Moderne sifoner i lang tid allerede ikke dem, der tilbød de russiske forbrugere nogle årtier siden. Disse enheder adskiller sig i forskellige parametre, herunder designet. Følgende typer af sifoner blev mest udbredt:

 • simpel sifon. Drænhullet, der er tilvejebragt i det, er forbundet med et drænet stift eller fleksibelt rør. Sådanne produkter er ofte udstyret med en sammenklappelig knæled, hvilket forenkler proceduren til rengøring af det fra snavs. Selvom der undertiden kan være en udvidelse med et sådant design, der tillader rengøring af sifonen uden brugerintervention;
 • automatisk sifon. Sådanne produkter kendetegnes ved fravær af en hydraulisk tætning. Tilstedeværelsen i afløbsdelen af ​​stikket forhindrer udstrømningen af ​​lugt fra kloakken. Ved opbygningen af ​​sådanne produkter er der tilvejebragt et håndtag, der gør det muligt at låse hullet med en hætte;
 • click-clack sifoner. For at åbne eller lukke drænet, behøver du kun at trykke din fod på den øverste del af mekanismen. Når det første tryk opstår, fører det til hullets overlapning. Hvis du trykker på den igen, sættes den i åben stilling. Dræningsåbningen af ​​sådanne strukturer har en stikkontakt, hvor der er mulighed for vanddræning, hvilket bliver muligt uden behov for at ændre pallens position. Det skal også bemærkes, at afløbshullet har et ret behageligt design, når det er i lukket stilling.

Afhængigt af designet kan man skelne mellem følgende typer af sifoner.

Som materiale til dem anvendes fleksibel korrugering. Takket være rørets bøjning kan disse produkter fungere som en hydraulisk lukker. Bøjningen er skabt ved hjælp af speciel plastik klemme. Det fleksible rørs evne til at rotere i enhver retning gør det muligt at montere strukturen på steder, hvor det ikke altid er muligt at se hele strukturen som helhed. Desuden er denne mulighed ideel til de tilfælde, hvor den er installeret på de steder, hvor der er et ret lille rum til gangbroen. Først og fremmest vil en sådan anordning være relevant for lave brusebakker.

I udseende er de meget ligner en flaske, hvilket forklarer dette navn. På grund af udvidelsen holder denne enhed en vis mængde vand inde i strukturen, så gassen ikke kan komme tilbage fra kloakken. Samtidig tillader det ikke snavs og snavs at undslippe. Deres fordel er manglen på vanskeligheder ved installation og rengøring.

De mest anvendte modeller er sådanne sifoner, der er fremstillet i en U-formet og S-formet form for bøjning. Til deres fremstilling anvendes stykker af plastrør. Hvis de er vant til at forbinde sektioner, kan der som en forbindelsesmetode anvendes spids eller tråd med en pakning.

Parametrene der skal overvejes, når du vælger en sifon

For at forstå, hvordan forskellige modeller adskiller sig fra hinanden, skal du være opmærksom på de tekniske egenskaber ved sifonen. Men selv før man sammenligner forskellige modeller, udføre målinger og beregninger. Hvis du begynder at installere en sifon, der har uhensigtsmæssige dimensioner og design, skal du tilpasse det til installationsstedet, hvilket vil være en seriøs opgave for dig. Og det sker ganske ofte, at brugen af ​​sådanne sifoner fører til udslip af lækager.

Når man vælger en sifon til et brusebad, skal man først og fremmest være opmærksom på størrelsen af ​​afløbshullet. I mange modeller af brusekabiner er hullerne lavet med standard europæiske dimensioner, hvis værdi er kan være 52, 62 og 90 mm i diameter. Derfor skal du først bestemme størrelsen af ​​hullet, og derefter, under hensyntagen til det opnåede resultat, at vælge passende modeller.

Hvis sifonen har en uhensigtsmæssig diameter, vil dette påvirke dens tæthed negativt, hvilket efterfølgende fører til visse vanskeligheder under samlingen af ​​strukturen. Der er separate paller, som i første omgang er udstyret med en dræningsanordning. Den bedste løsning er at købe et brusebad, der indeholder alle nødvendige reservedele. I dette tilfælde behøver du ikke bruge ekstra indsats, tid og penge for at finde en passende sifon til pallen.

Det er nemmest at bruge modeller af sifoner, hvor et afløbshul i et rør kan spin 360 grader. Med hensyn til diameteren af ​​afløbsrøret er den mest almindelige værdi standard og er lig med 40 mm.

Derefter skal du finde ud af, hvilken kapacitet sifonen har. Du kan få svar på dette spørgsmål ved at fokusere på indløbets størrelse og vandets højde i panden. På et niveau på 15 cm er den mest egnede en afløb, hvis bredde er 90 mm. Hvis vandet holdes på et niveau på 12 cm, kan du begrænse udløbshullet på 52-62 mm. Det er også nødvendigt at tage sig af tilgængeligheden af ​​et brusehoved med en passende bredde. Det er vigtigt, at det passer til dybden af ​​pallen og diameteren af ​​afløbshullet. Hvis du tillader en fejlberegning, når du vælger det, forlader vandet skuffen for længe, ​​som følge heraf kan du løbe ind i overløbet.

Montering af en sifon til en brusekabine med egne hænder

Installationen af ​​en sifon til et brusebad kræver Nøjagtig gennemførelse af alle anbefalinger. Blandt dem er de vigtigste følgende:

 • Det anbefales ikke at placere pallen i en højde på mere end 20 cm. Det er også uhensigtsmæssigt at installere det under 8 cm.
 • Det skal sikres, at røret, der går fra udløbet til kloakhullet, har den mindste mulige længde. I dette tilfælde skal røret placeres med en hældning, som skal være 1-1,5 cm for hver meter længde;
 • Installation begynder med montering af sifonen. For at forenkle dette arbejde bør du følge ordningen der er knyttet til produktet. Pakninger skal placeres nøjagtigt som angivet i diagrammet. Når du opretter forbindelser, er det vigtigt at stramme dem hele vejen igennem;
 • Før du fortsætter med at installere sifonen på pallen, er det nødvendigt at justere det til niveauet. Der skal anbringes en drænkasse i åbningen af ​​pallen. For en omhyggelig fastsættelse af stikkontakten skal du bruge en møtrik eller en vandnøgle. Derefter kan du fortsætte med at forbinde overløbsrøret, hvis en er fastgjort til den installerede sifonmodel;
 • Efter afslutningen af ​​installationsarbejdet er siphonrøret forbundet til kloakåbningen.

Når du vælger et brusebad, skal du sørge for at alle nødvendige elementer er tilgængelige, der kan påvirke strukturenes anvendelighed. Dette gælder fuldt ud for et sådant element som en sifon til pallen. I dag byder markedet på en række forskellige modeller, der adskiller sig fra hinanden, ikke kun i ydeevne, men også i monteringsegenskaber. Derfor skal disse parametre overvejes først og fremmest ved valg.

Først og fremmest bør du være forberedt på det faktum, at installationen af ​​en sifon til brusebadet vil være indebærer nogle vanskeligheder, da disse værker vil blive gennemført inden for et begrænset rum. Derfor, hvis du ikke er klar til sådanne ulemper, bør du overlade arbejdet hos en specialist, som hurtigt og kvalitativt udfører det.

Sifonen til bruserbakken: Hvad er de, og hvad skal de vælge?

Hvilken del af brusebadet er det vigtigste? Måske er det selve brusebadet eller vandforsyningssystemet. Men de er øverst på et tilgængeligt sted, og i tilfælde af brud er de let udskiftet. Vigtigt for den ubesværede drift af brusekabinen er en korrekt valgt sifon. Når alt kommer til alt, hvem vil komme ind i en situation, når vandet begynder at strømme i steder af forbindelse eller ikke hælder ud af pallen, fusionerer ikke, men bruseren kan tydeligt høre lugten af ​​kloakering.

Siphonen til bruseren er designet til dræning af brugt vand. Desuden bør det ikke lade lugte fra kloaksystemet.

For brusere lave specielle sifoner. De adskiller sig i deres designfunktioner i det materiale de er lavet af til prisen. For hver af pallerne kan du vælge flere modeller af sifoner. Men de tilhører alle en af ​​tre grupper.

Sifonen til brusebadbakken er:

 • Standard - en billig løsning, som er udstyret med de fleste budgetpaller.
 • Automatisk - designet til en høj palle, som har en speciel åbning til overløb. Der er en håndtag, der åbner eller lukker vasken uden at berøre korken.
 • Click-clack - giver dig mulighed for at åbne vasken ved at trykke på tåen. Tilsvarende lukker dræningshullet. En sådan sifon kan installeres på en palle af ethvert design og pris.

Alle modeller af sifoner har nogle designfunktioner, der gør deres brug eller installation mere bekvem.

En sifon til et brusebad er af flere typer:

 • Rør (knæ) er lavet af plastik. Den består af flere rør buede på en bestemt måde. Ofte ligner de de latinske bogstaver S eller U. Dette design er normalt stift, så for at installere en sådan sifon skal du omhyggeligt justere alle elementerne. Designet til høje paller. Fordelen ved en sådan sifon er pålideligheden af ​​en stiv struktur.
 • Flaske er lavet til alle slags paller. Den har form af en flaske, halsen er fastgjort til kloakken. Vandet drænes gennem sideledningen. Let at bruge. Bare ryd det. For at gøre dette skal du bare skrue af kolbenes låg. Skyl, rengør og installer på plads. Installer er ikke så praktisk. Normalt skal du dreje afløbshalsen. Denne sifone er ret stor i størrelse, så det kræver meget plads. Efter installationen er placeret højt op fra basisniveauet. For at installere brusekabinen brug særlige podier.
 • Bølgepap er ikke særlig pålidelig. Det er praktisk at installere. Men i foldepunkterne revner det efter et stykke tid. Hurtigt snavset. Efter alt kommer snavserne i et sådant rør. Bølgepipefibre betragtes som en type pipefibre. Form den med klemmer. Aftapningsforbindelsen kan placeres direkte eller sidelæns. Det andet er meget mere almindeligt.
 • Afløbssystemet har et meget enkelt design, det er let at installere i gulvet. Du kan bruge en særlig åbning. Bygningens højde er fra 8 cm. Der er ingen stik og bøsninger til overløb. Det er en sifon til en brusekabine med en lav palle.
 • En sifon kan overfyldes. Køb den, når den leveres til pallets design.
 • Med den genoprettelige kurv, hvor hullet er større end i hulen af ​​sihonen med selvrensende funktion.
 • Med bundventil, rist (stige).

Det er nødvendigt at tage højde for de tekniske parametre for sifonen, dens diameter. Indstillingerne er også tre: 50, 62, 90 mm. For at finde den rigtige måle diameteren af ​​hullet og se efter præcis det. Forbindelsens stramhed afhænger af målingernes nøjagtighed.

Sifonens kapacitet er af stor betydning for hurtig frigivelse fra vand. Det påvirker også tætheden og hyppigheden af ​​rengøring. Ofte afhænger båndbredden af ​​formålet med enheden. Sifonen til brusebadbakken 50 mm og 62 mm anvendes til lave konstruktioner. De kan kun arbejde normalt kun hvis vandet er over sifonen ikke større end 12 cm. Sihonen til 90 mm bruserbakken styres ved et vandlag på 15 cm. Derfor anvendes modeller med en mindre diameter i små paller og bredest i høje paller.

Niveauet af kompleksitet ved rengøring af sifonen afhænger af dets design. Jo færre forbindelser i strukturen, desto mere pålidelige er det. Når alt kommer til alt, kan hver af dem blive deprimeret.

Der er overhovedet ikke modelleret modeller. Disse skal fjernes ved at undersøge pallen. Der er sifoner, der rengøres automatisk. Inde i en sådan model er et gitter med meget små huller. Næsten noget affald forbliver på nettet og ikke tilstopper sifonen. Men de er dyre. Derfor er det muligt at beskytte sifonen fra at få et vrag af et særligt net.

Nå, hvis siphons til brusere med høj pall er udstyret med en afløbsventil, der holder vand under vask. En afløbsventil findes ikke i alle sifoner. Brug derefter en almindelig stub.

En brusekabine med en dyb palle er installeret i flere faser:

 • Forbered fundamentet.
 • Kontroller højttaleren for fuldstændighed, trådsikkerhed.
 • Flip pallen, installer en kraftstruktur, fastgør en sihon, som en fleksibel afløbsslange er tilsluttet.
 • Vend strukturen tilbage, installer den på det påtænkte sted, juster benene, så panden er vandret. Hældningsvinklen er ikke nødvendig, fordi den allerede er tilvejebragt i pallets design.
 • Sifonen skal være placeret fra indgangen til kloaksystemet i en afstand på mindst 5 cm. Dette bestemmer udledningshastigheden.
 • Tilslut en slange til dræning af vand, behandlet med tætningsmiddel.
 • Tilslut slangerne til vandforsyningen.

En kabine med en flad pall er installeret på en cementplade. Dens gangway er monteret i en lille vinkel.

For at sikre, at silikonet kan rengøres af affald, skal der udlades et specielt inspektionshul under installationen. Det er ikke kun nødvendigt for overløbshalsen med en diameter på 90 mm. De rengøres gennem vasken. Rens blot kloakken.

Sifonen under bruseren er lavet af plast, messing. Det kan ikke rengøres med trykluft, ellers vil systemets integritet blive kompromitteret. Dette vil føre til en fuldstændig reparation.

For at rense sifonstigen skal du fjerne risten og fjerne snavset.

 • Kompleksiteten af ​​denne proces afhænger af typen af ​​pall. Hvis det er højt, er det nemt at gøre. Skru de tilgængelige halser ud: dræning, overløb.
 • Tag sifonen ud.
 • Opret en ny forsigtigt tætningsforbindelse.

En lav palle limes normalt med skum til gulvet. Derfor er det meget svært at skifte sihonen til et brusebad med en lav palle. Ofte skal du geninstallere hele kabinettet. For at kunne undvære dette, skal du installere en selvrensende sifon til brusebadbakken eller med en bred mund.

Sifon til brusebad: Hvordan vælger du den bedste løsning

Ligegyldigt hvor stor og teknologisk sofistikeret pallen (eller brusekabinen i sig selv) er, vil den stadig ikke kunne fungere ordentligt uden en så simpel og lille ting som en sifon. Opgaverne på det er enkle - at fremme fjernelse af det forurenede vand og ikke at passere en fugtig lugt af vanddrænet i en forudsætning. Men på trods af dette har denne enhed et stort valg, som vi vil tale om i denne artikel, som sammen med webstedet vannaja.net skal beskæftige sig med spørgsmålet om, hvordan man vælger en sifon til brusebadet? Vi vil kende bekendtskab med dets sorter, samt studere funktioner og fordele med mangler.

Sifon til et brusebad med et højt pallefoto

Sifon til brusebad: sorter og deres egenskaber

For brusebadskasser er der ikke mange typer af sifoner - som det siger siger et specifikt produkt en særlig tilgang til fremstillingen af ​​dens komponenter. Generelt behøver du ikke at studere mange nuancer - stort set er der kun tre hovedtyper af dette produkt.

 1. Standard sifon. Intet interessant - en regelmæssig afløbsoverløb. Som de siger, et simpelt hul, hvorigennem vandet løber ud i afstanden gennem kloakrørene. Dette kan du sige, en budgetmulighed, som er færdig med alle billige badehytter og paller.
 2. Automatisk sifon. Dette er et mere seriøst produkt - i de fleste tilfælde er det installeret på høje paller, hvor der er et overløbshul. Det er på denne del af sifonen, at der er en kontrolhåndtag på stikket - drej det til venstre eller til højre, kan drænhullet åbnes og lukkes uden at ty til direkte kontakt med stikket. Du forstår, navnet "automatisk sifon" er helt betinget og skyldes tilstedeværelsen af ​​en mekanisme.
 3. Click-clack sifon. Udgaven er universel og kan installeres på enhver bruserbakke - dens kerne er, at afløbspluggen åbner og lukker med tommelfingeren på den venstre fod af selve stikket. Tryk en gang, sifonen blev lukket, presset igen, drænet åbnede - det var denne sifon, der skulle kaldes automatisk, og ikke dens tidligere kollega.

Sådan vælges en sifon til et brusebad foto

Blandt andet er næsten alle typer sifoner til brusebadskuffer opdelt efter designfunktioner, som har større indvirkning på deres installation og drift. I den henseende kan de opdeles i tre typer - rørformet, flaske og bølgepap. Vi vil behandle dem mere detaljeret.

 1. Tube sifon. Det er en sifon til en brusekabine med høj palle - som regel er den lavet af plastik. Og alle dets bestanddele har form af rør buet på en særlig måde. I de fleste tilfælde er dette en stiv sifon, der kræver nøjagtigheden af ​​montering og kombination af dens forskellige elementer på plads. Fordelen ved sifoner af denne type er et stift og pålideligt design.
 2. Flaskepaller. Dette er en sifon til brusekabiner med lav palle, men de er velegnede til høje paller. Det kan kaldes en standardindstilling - den største fordel ved sådanne sifoner til paller er simpel vedligeholdelse. Det er nemt at rengøre det - skrue af kolben, vask det og, som de siger, er det enden. Hvis vi taler om manglerne af lignende produkter, kan det bemærkes, her nogle ulemper at installere - i de fleste tilfælde, at ændre retningen af ​​stikkontakten, nødt til at vende afløbshullet i halsen på pallen.
 3. Bølgepappet. Budget valgmulighed, hvor, bortset fra som en praktisk installation, er der ingen andre fordele. Ofte er disse substandard sifoner. Selv om de er lavet til samvittigheden, sprænger de stadig med tiden i bøjningssteder.

Sifon til brusebadbakke foto

Derudover er det muligt at bemærke en mere karakteristisk funktion - udløbsrørets orientering. I denne henseende fremstilles sifoner med en sideudløb af vand og med en retlinie. Direkte hævert til brusekar bruges sjældent, men vær opmærksom på sin tilstedeværelse i området af sådanne produkter har brug for - uanset om det viser lidt liv, eller rettere processen med installation af brusekabine. Måske passer han ind for noget. Om, hvordan du indsamler bruseren selv, kan du se i denne video.

Sådan vælges en sifon til et brusebad: detaljer og nuancer

I det store og hele skal nuancerne, der skal være opmærksomme på, når man vælger en sifon til et brusebad, ikke så mange - blandt højdepunkterne kan man kun tælle tre.

 1. Tekniske egenskaber ved sifonen, især diameteren af ​​drænhalsen - i henhold til strenge europæiske standarder kan hullet i panden have en diameter på 52 mm, 62 mm og 90 mm. Derfor fremstiller de sifoner selv. Her er alting simpelt - du skal måle hullet, og efter de modtagne data skal du vælge sifonen for den. Det skal forstås, at nøjagtigheden af ​​at montere sifonen i afløbshullet sikrer en højkvalitetsforsegling.
 2. Kapaciteten af ​​sifonen. Undgå at undervurdere dette punkt - det afhænger ikke kun af hastigheden af ​​tømning af bruseren, men generelt evne til at tåle. Hertil kommer, at udledningen af ​​vand er afgørende ved betegnelsen af ​​sifonen. For eksempel fungerer en sifon til en lav brusekabine normalt, når vandlaget over det ikke overstiger 12 cm - som regel er disse sifoner med en diameter på 52 og 62 mm. Hvis vi taler om en bredere sifon med en diameter på 90 cm, så kan det allerede være et lag af vand 15 cm tykt over. Som et resultat er det i de fleste tilfælde brugt til installation i en høj pall. Det skal forstås, at baseret på tykkelsen af ​​dette lag beregnes også styrken af ​​sifonen.
 3. Design. I mange henseender afhænger enkelheden ved at rense sifonen på dette. Jeg vil ikke skræmme, men nogle modeller af disse enheder rengøres først, efter at pallen er blevet demonteret. Derfor er det her nødvendigt at være opmærksom på to punkter. For det første er der sådanne sifoner, som, takket være et specielt design, har egenskaben til selvrensning. For det andet, hvis omkostninger for dig vil være meget tung, så som en mulighed, du kan købe en hævert med en speciel maske, der forhindrer store rester, og især håret, til at trænge ind i vandlåsen.

Sifoner til brusekabiner med lavpallerfoto

Vigtigt! For at undgå problemer med rengøring af silikonbrusken under installationen er det nødvendigt at tilvejebringe et revisionshul. En undtagelse fra denne regel er sifoner, hvis overløbssnit har en diameter på 90 cm - de kan rengøres direkte gennem afløb. Desuden kan du på samme måde rense kloakken.

Under alle omstændigheder er det umuligt at rense vandlåsen forurenet trykluft - i hvert fald det vil forårsage trykreduktion tilslutning af delene, og derefter fuldstændig afvikling af pallen du bare ikke undgå.

Afslutningsvis vil jeg sige et par ord om udskiftning af den gamle sifon med en ny. I princippet er tilfældet ikke kompliceret, især når det kommer til høj bakke, sidedele af som er lukket skærm - her bare at skrue afløbet halsen og i nærværelse af overløbet, også, og tag vandlåsen fra kloaksystemet og den nøjagtige omvendt rækkefølge montere en ny fælde, med særlig vægt på tæthed af alle forbindelser.

Værre ting er med lave paller - de limes normalt til gulvet med monteringsskum uden at tænke på konsekvenserne. Udskiftning af vandlåsen brusekar med lav kun med fuld afvikling af førerhuset - desværre, det er deres mangel på en konkret, som bør undgås så vidt muligt på enhver mulig måde. Hvilke Udsæt ikke en lav palle, og monter den, hvis den er installeret, med en selvrensende sifon eller lignende enhed med en bred hals med en diameter på 90 mm. Forresten er hullet i pallen let at udvide, hvis det er nødvendigt.

Udskiftning af brusebadbakken med et lavpaletfoto

Og ved afslutningen af ​​emnet, lad mig minde dig endnu en gang om, at den rigtigt valgte sifon til et brusebad er først og fremmest problemfri drift af en brusekabine i lang tid. Dette punkt gælder ikke kun for paller, men også for alle andre VVS-inventar, for hvilke der anvendes en enhed som en sifon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 3