30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Shurupovort batteri som er bedre

Contents

Skruetrækker batteri. Hvilken er bedre? anmeldelser

Ingen hævder, at ved hjælp af en skruetrækker er arbejdet med gevindskruer hurtigere, mere effektivt og lettere. Denne enhed bruges i mange byggebrancher, nogle fagfolk i løbet af arbejdsdagen hos ham praktisk talt ikke del. Det er også almindeligt anvendt i hverdagen, så der er masser af private synspunkter om følgende emner: hvordan man vælger en ledningsfri skruetrækker, hvoraf den ene er bedre og som svar til at overveje, når det bestemmes, et sådant valg?

Parametre til valg af den bedste skruetrækker

De klassiske egenskaber, der bestemmer instrumentets kvalitet, er på ingen måde altid de kriterier, som en eller anden enhed er erhvervet til. Kritisk vigtigt er ikke tredive justeringspositioner af klemkræfter og ikke strøm, som gør det muligt at skrue hjulbøsningerne af en personlig bil. Afgørende kan være feedback fra personer, der tidligere har arbejdet som en skruetrækker. Et vigtigt kriterium for fagfolk er brugervenlighed, og også - for enhver bruger er prisen af ​​stor betydning. Når det afgøres, hvilken trådløs skruetrækker der bedst kan købes, er det derfor nødvendigt at tage ikke kun hensyn til tekniske egenskaber, men også det tilsigtede formål, udseende, bekvemmelighed og andre temmelig subjektive ting. Samtidig forstår alle, at et professionelt værktøj skal opfylde lidt forskellige krav end en, der bruges sjældent eller udelukkende udformet til hjemmet.

På trods af at udvælgelseskriterierne er meget afhængige af formålet, er der flere punkter, der tages i betragtning af de fleste købere:

 1. Strømforbrug. Men sjældent enheden bruges, afhænger meget af kraften i sin motor. Selvom du skal pakke et dusin skruer, gør det med en kraftfuld enhed meget nemmere, hurtigere og mere pålidelig. Her er det vigtigste ikke at overdrive det, og i stræben efter magt må man ikke glemme andre vigtige egenskaber.
 2. klasse. Som regel forenkles skruetrækkere til at blive opdelt i husstand og professionel. En hel del modeller er i grænseintervallet, nogle gange kaldes de semiprofessional.
 3. Batteritype. De fleste af i dag producerede skruetrækkere udstyret med én af de tre hovedtyper af batterier: nikkel-cadmium-batterier, lithium-ion eller nikkel-metalhydrid. Alle former for batterier har deres egne karakteristika, men hvis du skal arbejde i minusgrader, der typisk anvendes nikkel-cadmium-batterier.

 1. Komfort i brug. Mange mennesker undervurderer bekvemmeligheden, især når det kommer til ikke-regelmæssig brug. Men fagfolk sætter pris på komforten, og det kan ses på salg - med andre ting er et smukt, bekvemt værktøj i høj efterspørgsel.
 2. Tekniske specifikationer, indstillinger og yderligere funktioner. Parametre såsom antallet af hastighedsintervaller, justeringer af klemkraften, tilstedeværelsen eller fraværet af belysning, bitholderen og lignende vælges individuelt afhængigt af hver persons behov.
 3. udgifter til. Hvor meget kan siges, at prisen er ikke så vigtig som kvalitet, pålidelighed, eller andre positive kvaliteter, mange mennesker foretrækker at tage en billig enhed, fordi de ikke ønsker at betaler for meget for et varemærke, overdreven magt eller for feature-rige funktionalitet. Som vidnesbyrd om sådanne mennesker ofte vidner, er de ganske lidt af mulighederne for deres billige apparater. Samtidig er de helt rigtige, i betragtning af deres batteridrevne skruetrækker bedre, uanset hvilke egenskaber der er dyrere analoge.

Der er stadig mange parametre, der påvirker instrumentets valg, men de vigtigste er anført ovenfor. I dette tilfælde er det vigtigste netop formålet med skruetrækkeren, hvilket resulterer i kravene, nødvendige egenskaber og endda hvor meget penge der bruges til erhvervelsen.

Typer batterier, der anvendes i skruetrækkere

Da det drejer sig om batteridrevne skruer, er det nødvendigt at uddybe batterierne, fordele og ulemper ved hver af deres typer. Spændingen af ​​det meste af batteriet, der bruges til produktion af batteriet, ligger i området fra 10 til 36 volt. Jo højere forsyningsspænding er, desto kraftigere kan motoren bruges. Men brugen af ​​tunge batterier øger apparatets samlede vægt, hvilket reducerer brugervenligheden. For et hus er der normalt en skruetrækker med et batteri på ca. 12-14 V, da det er tilstrækkeligt til at levere størstedelen af ​​kravene til et husholdningsværktøj.

Næsten alle batterier, der anvendes i skruetrækkere - nikkel-cadmium, lithium-ion eller nikkel-metalhydrid. De ældste er nikkel-cadmium batterier. På trods af dette har de en imponerende liste over fordele, som deres anvendelse fortsætter til i dag:

 • lave omkostninger;
 • modstand mod temperaturændringer;
 • Mulighed for opladning ved temperaturer under nul
 • relativt kort opladningstid, selvom det er bedre at have to batterier til backup;
 • ca. 1000 opladnings- / udladningscykler;
 • ret let genoprettet efter opbevaring.

Det bør imidlertid nævne de ulemper, der er forbundet med denne type batteri:

 • "Hukommelseseffekt" - batteriet skal oplades / aflades fuldstændigt, ellers vil dens kapacitet falde;
 • cadmiumbatteriet, der er inkluderet i batteristrukturen, er giftigt, så batterier af denne type kræver særlig bortskaffelse;
 • høj selvudladning;
 • nikkel-cadmium batterier er ret massive, hvilket skaber vanskeligheder med ergonomi og komfort under drift.

Brugen af ​​denne type batteri er ret bred, på trods af manglerne. Dette skyldes ikke kun deres minimumspris, men også den kendsgerning, at egenskaberne og værdigheden helt tilfredsstiller mange brugere. Desuden er der for lave temperaturer praktisk taget intet alternativ - andre typer batterier i kulden viser sig ikke på den bedste side. Derfor vælger man, når man vælger en trådløs skruetrækker, som bedre bestemmes ikke af batteritydets modernitet, men ved korrespondance af dens egenskaber under visse betingelser.

Den største fordel ved nikkel-metalhydrid batteri er dens høje kapacitet. Denne egenskab er unikt højere end for konventionelle nikkel-cadmium batterier. Desuden er disse batterier næsten uskadelige for miljøet, hvilket øger sikkerheden ved deres brug. For dem der ikke er ligeglade med den økologiske situation, er denne type batteri at foretrække.

Lithium-ion batterier til skruetrækkere har ingen hukommelseseffekt, de adskiller sig også i sikkerhed, de bruger ikke skadelige eller giftige stoffer. Akkumulatorer af denne type er lette, de opkræves meget hurtigt. Dette øger arbejdets komfort, forkorter ventetiden, når du oplader batteriet. Desværre er lithium-ion-batterier ikke særlig gode til at tolerere negative temperaturer, hvilket gør deres anvendelse i frost næsten umulig.

Når du vælger en skruetrækker, er batterikapaciteten ikke ubetydelig, fordi værktøjets varighed afhænger af denne parameter. Jo større kapacitet, desto længere tid vil maskinen arbejde under alle forhold. I huset bruges skruetrækkere AKB med en kapacitet på 1-1,4 A * h, i professionelle - fra 1,5 A * h og derover.

Producent, reducer materiale, patron type, anmeldelser

Når folk taler om hvilket elværktøj der er bedre, kan du sjældent høre om et nyt firma. Som regel har firmaer, der producerer kvalitetsværktøjer, uanset deres klasse og priskategori længe været kendt for alle, der selv er lidt interesserede i dette emne. De fleste af de berømte virksomheder har en ret lang historie, formået at bevise sig fra den bedste side. Dette er forståeligt - alle, der gjorde værktøjet værre eller bare glemt, eller har ikke det bedste ry. Af de virksomheder, der producerer gode skruetrækkere, giver det mening at nævne Makita, Bosch, Milwaukee, AEG, Hitachi, Black&Decker, Metabo, DeWalt. Det er klart, at valget ikke er begrænset til dem, men et betydeligt antal mennesker foretrækker at bruge enhederne fra disse producenter.

Gearet overfører rotation fra motoren til skruetrækkerpatronen. Gearet af reduceren af ​​moderne værktøjer er lavet af både metal og speciel plastik. Professionelle gear er som regel udstyret med metaldrev, selv om nogle mennesker ikke ønsker at høre om plastdele, selvom enheden kun er beregnet til hjemmet.

Blækpatroner i skruetrækkere er hurtigklemme med tre kæber eller sekskantede. Patronen med tre kæber betragtes som mere universel, da det er nok til blot at klemme en hvilken som helst arbejdsdel i den. Der kræves kun en passende skaftdiameter. Sekskantetype viste bedre i de tilfælde, hvor arbejdet udføres i trange forhold, og der kræves hyppige ændringer af bits. Hvis der anvendes boringer, skal deres skaft være sekskantet for at passe til patronens sæde.

De bedste skruetrækkere til specifikke opgaver

Alt tal om hvordan man vælger den rigtige batteridrevne skruetrækker og hvad dens egenskaber skal tages i betragtning, når man søger efter den optimale model, giver ikke mening, hvis man ikke giver eksempler. Hvis du analyserer ejernes feedback samt praktiske erfaringer, kan du lave en sådan liste:

 • husstand model hjem - Hitachi DS14DVF3, Bosch GSB 13 RE, DeWalt DW907K2, Bosch GSR 14,4 LI Professional;
 • "Professionals" - Makita BTD146 RFE, DeWalt DCD 710S, AEG BSB 14STX NiMH;
 • værdi for pengene - Hitachi DS10DFL, Bocsh PSB8LI-2.

Det er klart, at begrebet "bedste værktøj" er meget subjektivt, et stort antal mennesker vil foretrække at købe tre billige enheder, som samlet set koster mindre end en fast en. Dem, der skal bruge en skruetrækker hver dag med høj intensitet og belastning, er ofte klar til at betale mere for at være sikker på den problemfri drift. Valget bør nøjes med nøjagtighed, så værktøjet vil opfylde et bestemt formål, og ejeren behøver ikke at fortryde at købe.

Efterlad en kommentar ved hjælp af Vkontakte

søgning

Seneste kommentarer

 • proinstrumentinfo.ru til rekordværktøjet Kraftool. Gulgrøn kvalitet
 • Vladimir til rekordværktøjet Kraftool. Gulgrøn kvalitet
 • Sasha registrerer Hvordan man vælger motorsav til pris og kvalitet?

Alle rettigheder forbeholdes © 2018 ProInstrument. Alt hvad du behøver at vide om et byggeværktøj

Din feedback er blevet modtaget og sendt til administratoren.

Trådløs skruetrækker: Hvilken er bedre at vælge? Egenskaber og omkostninger

Et nødvendigt og nyttigt værktøj til reparation og konstruktion er en ledningsfri skruetrækker. Hvilket er bedre at vælge, og hvilken producentmodel der foretrækker råd fra erfarne bygherrer, vil hjælpe. Før du vælger den bedste løsning, er det værd at udforske de populære mærker, de vigtigste egenskaber og egenskaber ved enheden af ​​individuelle modeller.

Med en skruetrækker kan du bore overflader af forskellig hårdhed

Skruetrækker anvendes i en række bygge- og reparationsarbejder. Det bruges ofte til husstandsproblemer. Med det er hylderne, skabene, krokodierne fastgjort, og møbelsætene er samlet.

Et sådant værktøj har en bred vifte af funktioner

I særdeleshed anvendes værktøjet til afskruing og skruning af forskellige fastgørelsesdele. Det giver dig mulighed for at skære en passende tråd eller bore eventuelle overflader. Mange producenter af bygningsværktøjer tilbyder forskellige modeller, så mange har et spørgsmål: hvordan man vælger en trådløs skruetrækker til dit hjem?

Takket være dette værktøj udføres mange værker selvstændigt

Skruetrækker genopladeligt: ​​hvilket er bedre og sorter

Skruetrækker indstillinger er opdelt efter produktets formål og grundlæggende parametre.

Fordele og ulemper ved husholdnings- og professionelle værktøjer

Sådanne værktøjer er både professionelle og beregnet til husholdningsbrug. Professionelle modeller har en højere omkostning og en større række funktioner. Men til brug i hjemmet er der nok enkle modeller.

Husmodeller bruges til forskellige hjemmelavede strukturer i landet

Husholdningsartikler er egnede til at dreje skruer, møtrikker og skruer. Således er det med deres hjælp muligt at bore tilstrækkeligt hårde overflader. Når du vælger det rigtige produkt, skal du være opmærksom på drejningsmomentet og motorakslen.

Professionelle produkter har et mere komplekst design

Begge typer enheder kan skelnes af eksterne funktioner

Genopladelig og netværksindstilling

Hvis du vælger en trådløs skruetrækker, skal du overveje, hvilken type enhed der er afhængig af funktionsprincippet. Der er batteri- og netværksmodeller. For netværksenheder skal du have adgang til lysnettet og en netledning.

Batterimodellerne adskiller autonomi og lethed. De kan arbejde under alle forhold.

Slibemaskine til træ. Hvordan man vælger den mest egnede model til husholdning, vil vi fortælle dig i en særlig publikation af vores portal.

Hvilket batteri er bedst til en skruetrækker: typer af batterier

En vigtig betingelse for at vælge en kvalitetsskruetrækker er batteristrømmen. Fra det rigtige valg afhænger økonomien, når man køber og trives på arbejde. På værktøjsmarkedet kan skruetrækkere have tre typer batterier.

Nyttige oplysninger! Det skal erindres, at professionelle muligheder opkrævet for en time, og husstanden får brug betaling for 3-8 timer.

Denne model er blandt de mest overkommelige. Det kan arbejde ved lave temperaturer og modstår en stor mængde genopladning. Ulemperne omfatter tilstedeværelsen af ​​et allergifremkaldende og giftigt stof - cadmium. Efter hver genopladning vil hukommelseskapaciteten blive reduceret.

Enhed med aftageligt nikkel-cadmium batteri

Når du vælger batterier til en hybrid type skruetrækker, er der mange fordele. Hybridindretninger er kendetegnet ved let vægt, lav hukommelse effekt og betydeligt volumen. En sådan indretning kan ikke udledes i lang tid, selvom enheden ikke anvendes.

Makita Batteri Hybrid Shock Attack BTP141RFX2

De mest pålidelige typer af batterier er lithium-ion. Det har en øget specifik kapacitet, såvel som en lav vægt og kompaktitet.

Denne enhed kan oplades uden at vente på en fuld opladning. Men i dette tilfælde har lithium-ion-modellen en højere pris end resten, og det mangler også evnen til at komme sig. Desuden virker det ikke ved lave temperaturer.

Kvalitet skruetrækkere lithium-ion enhed

Oversigt over professionelle trådløse skruetrækkere: mærkebedømmelse

Vælge en trådløs skruetrækker, afgøre, hvilket er bedre at tillade mange anmeldelser på internettet.

Når du vælger en passende model, er det værd at overveje muligheder fra forskellige producenter:

 • Modest modeller af det tyske selskab har en lille vægt Dewalt, som er kendt af en elektrisk motor uden et hus. Nogle modeller af dette firma adskiller sig i typen Li-Ion batteri, såvel som i baggrundsbelysning. Vægten af ​​produktet varierer inden for intervallet 1-15 kg, forsyningsspændingen er fra 10 til 14 V og drejningsmomentet fra 24 til 60 Nm;

Indretningerne af dette firma er af højeste kvalitet

 • instrumenter Bosch kendetegnet ved high power, high-speed switches. Modeller fra denne producent er lavet på basis af nikkel-cadmium eller lithium-ion batterier. Næsten alle modeller er udstyret med to batterier;

Modeller af dette mærke er fortjent en af ​​lederne af bedømmelsen

 • virksomhedens enheder Hitachi De er pålidelige i montage og ergonomi. Generelt er lithium-ion-batterier overvejende. Yderligere muligheder omfatter tilstedeværelsen af ​​en hurtig-action chuck. Vægten af ​​modellen overstiger ikke 1,7 kg;

Indretningerne af dette mærke er præget af kompaktitet

 • professionelle modeller produceret af firmaet Makita, som specialiserer sig i nikkel-cadmium batterier. Batterikapaciteten er 1,3 Ah. Boremaskiner har en diameter på 21-32 mm;

Makita brand modeller er kendt for næsten enhver mester

 • vælge hvilken skruetrækker batteri er bedre, det er værd at overveje en af ​​de mest funktionelle modeller af virksomheden AEG. De er udstyret med fixtec patroner. De fleste modeller er baseret på lithium-ion mekanismer. Indretningerne er kendetegnet ved lav vægt.

En sådan indretning er kendetegnet ved ergonomisk design

Hvordan vælger du en trådløs skruetrækker til dit hjem? Omkostninger ved populære modeller

Den vigtigste parameter ved valg af en skruetrækker er prisen. Ikke altid en lav pris er en indikator for dårlig kvalitet. Under mærket Energomash frembringes budgetmodeller. Til dyrere tilhørende produkter mærker Hammer, Bosch, Hitachi. I det øverste prissegment finder du modeller af firmaet Makita, Hilti.

Valg af en kvalitet elektrisk skruetrækker, er det muligt at udføre enhver reparation, samling af møbler og andre husholdningsartikler behov uden problemer.

Tabellen nedenfor viser de populære modeller, såvel som deres omkostninger og vigtige egenskaber.

Det maksimale drejningsmoment, nanometer

Nyttige tips: Opdeling og reparation

Gør et valg: Hvilke batterier er bedre til en skruetrækker, er det værd at være opmærksom på ydeevnen af ​​lignende enheder.

Hvis du bruger værktøjet er ikke forbundet, er det fælles problem for at være slid på maskinen. Den mest almindelige årsag til nedbrud er batteriets banker. Det er således nødvendigt at adskille mekanismen til at afsløre en brudt krukke under anvendelse af en Volt, og derefter ændre den til en ny.

Ligeledes er lignende enheder brudt på grund af bitproblemer. Mange faktorer påvirker deres styrke. Det vigtigste af disse er fremstillingsmaterialet. Den mest slidbestandige er stål med kromvanadium eller titanitridbelægning.

For at reparere en sådan enhed behøver du kun at kende dens enhed

Skruetrækkeren købes bedst hos troværdige producenter, der kan yde de nødvendige garantier, faglig rådgivning og kvalitetsservice.

Video: Sådan ombygges en skruetrækker på et netværk

Svarede vi på dit spørgsmål? Annuller svar

Rubrikator for værelser

Månedens afstemning

Alle rettigheder forbeholdes.

Ved fuld eller delvis anvendelse af materialer på dette websted kræves et aktivt direkte link.

Trådløs skruetrækker: som er bedre at købe. Varianter og egenskaber ved modeller

I løbet af enhver bygning eller reparation af et af de mest vigtige værktøjer er den ledningsfri skruetrækker: en bedre egnet til dig, som model til at vælge, hvad der er de mest pålidelige producenter på markedet - svarene på disse og andre spørgsmål kan findes i denne artikel.

Skruetrækker er nødvendigt for mange efterbehandling, reparation og byggearbejde

Hvor og for hvad skruetrækken bruges

Et værktøj som en skruetrækker er en uundværlig ting i enhver gård. Det anvendes i reparationsarbejde i byggeriet, er det nødvendigt at tackle en række indenrigspolitiske spørgsmål (samling af møbler, gesimser, hylder, skabe, etc.) De vigtigste funktioner i skruetrækkeren - en skruning og skrue eventuelle skruer og dele heraf. Også ved hjælp af det kan du bore en træ, metaloverflade eller skære udskæringen. Til dato er markedet for elværktøjer ganske stort og forskelligt, så det er ikke overraskende, at flere og flere kunder spørger hovedspørgsmålet: hvilken skruetrækker er bedre at købe?

Afhængigt af karakteristika og formål skruetrækkere kan opdeles i beregnet til faglige aktiviteter eller husholdningsbrug, der kører på vekselstrøm eller batterier.

Hovedformålet med skruetrækkeren er at skrue eller skrue fast fastgørelseselementerne

Husholdnings- eller professionelt værktøj - til og imod

Som alle andre værktøjer er skruetrækkere opdelt i professionelle og husholdningsbrug. Men ikke alle de egenskaber, som et professionelt værktøj besidder, vil være efterspurgt i hverdagen. Men prisen kan variere betydeligt til fordel for husstandsmodeller. For tilspænding af skruer, møtrikker og skruer, nok drejningsmoment i 15 Nm, mens professionelle modeller fremstilles med et mærke på 130 Nm. Hvis du skal bore en temmelig hård overflade, vil et husholdningsværktøj ikke være nok.

Den næste ting, du skal være opmærksom på, er motorakslen. Antallet af omdrejninger af prof. værktøj 1200-1300 rpm, mens husholdningsmuligheder kun kan 400-500. Og selvfølgelig er det vigtigt, hvor ofte det er planlagt at bruge en skruetrækker. Kraftfulde professionelle modeller er egnede til hyppig brug og store mængder arbejde. Hvis brugen af ​​en skruetrækker ikke er oftere end 1 gang om 2 måneder - kan du roligt vælge de tilgængelige amatørvalg af værdig kvalitet.

Et professionelt værktøj adskiller sig fra amatørmodeller med lang arbejdstid og øget funktionalitet

Netværk eller batteri? Hvilke skruetrækkere er bedre og mere praktiske

En anden forskel, som deler skruetrækkere i to hovedtyper, er strømprincippet: netværk eller batteri. Den første har nok vægt, og de kan kun fungere, hvis der er adgang til elnettet. Dette gør det umuligt at bruge dem i opførelse og reparation af de faciliteter, hvor der endnu ikke leveres elektricitet. Tilstedeværelsen af ​​en netledning giver en stor ulejlighed i brugsprocessen, især når det kommer til værker i højden. Et sådant værktøj er mindre mobil.

Trådløse skruetrækkere er meget nemmere, de er autonome og giver dig mulighed for at arbejde med dem under næsten alle forhold. Lad os prøve at finde ud af, hvordan du vælger en trådløs skruetrækker.

Skruetrækker med autonom strømforsyning er præget af høj ydeevne og en betydelig batterilevetid

Hvilket batteri passer bedst til en skruetrækker

Hvis du ikke ved, hvordan du vælger en trådløs skruetrækker til dit hjem, skal du starte med at vælge batteritype. Korrektheden af ​​valget afhænger af dit arbejde, såvel som besparelserne ved køb. Den første betingelse er, at batteriet skal være stærkt nok. Det forhindrer heller ikke det ekstra batteri i sættet. Og det er meget vigtigt - hvor lang tid tager det at genoplade instrumentet.

Nyttig rådgivning! Bemærk venligst at professionelle modeller normalt oplades i højst en time. Mens et husholdningsværktøj kan oplade op til 3, 5 eller endda 7 timer. Derfor, hvis intensiteten af ​​arbejdet for dig ikke er vigtigt - det er bedre at spare penge, snarere end tid, vælge amatørmodeller af høj kvalitet.

Valget af værktøj afhænger af omfanget og forventede belastninger

Typer af batterier. Hvilke former for genopladelige batterier til en skruetrækker?

På nuværende tidspunkt findes skruetrækkere med tre typer batterier på markedet. Lad os overveje hver enkelt af dem mere detaljeret.

Den største fordel ved denne type batteri er den laveste pris sammenlignet med andre typer batterier. De tolererer let kulde, hvilket gør det muligt for dem at arbejde ved temmelig lave temperaturer og kan modstå op til 1000 genopladninger.

Den største ulempe - indholdet af et giftigt og allergifremkaldende stof - cadmium. Nikkel-cadmium batterier har en lav hukommelse effekt, det vil sige, de reducerer kapaciteten efter hver opladning. Det kan ikke aktiveres, før den tidligere opladning er fuldt ud brugt.

Opladningstiden for professionelle modeller er cirka en time, husstand - flere gange mere

Hybridbatteri (nikkelmetal)

Fordele ved denne type batteri: Det er let nok i vægt, har et stort volumen, det er ikke afladet, selvom det ikke bruges i lang tid (procenten af ​​udladningen i en måned uden brug er kun 1%). Helt lavt hukommelseseffekt. Ulemper: Det kan oplade ikke mere end 500 gange.

Slibemaskine til træ. Typer og træk ved arbejdet. Enhed og applikation. Bånd, vibrerende, excentriske modeller og deres fordele. Sikkerhedsregler for arbejde.

Den mest moderne og pålidelige type batteri. Har en høj specifik kapacitet, mens den er ret kompakt og let. Litiumionbatteriet har praktisk talt ingen hukommelseseffekt, det kan genoplades uden at vente på fuld udladning. Af manglerne:

 • høj pris sammenlignet med andre typer batterier;
 • er ikke egnet til drift ved lave temperaturer;
 • der er praktisk taget ingen mulighed for opsving.

Nyttig rådgivning! Når du anvender instrumentet på lithium-ion-batterier, skal du være opmærksom på, at du ikke må tillade dem at blive fuldstændigt afladet, og også overdreven opladning bør også undgås. Dette kan føre til batterisvigt og er eksplosiv!

I øjeblikket udskifter trådløse skruetrækkere gradvist værktøjer, der fungerer fra netværket

Skader og reparation af trådløse skruetrækkere

Den største ulempe ved at bruge et ikke-kablet elværktøj er opladeren af ​​laderen. Hovedårsagen til sammenbruddet er, at bankerne for skruetrækkerbatteriet fejler. I dette tilfælde er det nødvendigt at adskille batteriet og opdage en ikke-fungerende krukke med et voltmeter. Dernæst kan du samle enheden uden en mislykket bank eller udskifte den med en ny.

En anden almindelig årsag til værktøjsvigt er en brudt bit for en skruetrækker. Hvilket er bedre, mere praktisk og slidstærk - afhænger af mange faktorer. Den vigtigste er det materiale, hvorfra dyserne er lavet. Den mest holdbare er R7-R12 stål med titanium-nitrid eller krom-vanadium belægning. På samme måde påvirker mådene på at behandle bits slidstyrken. De mest almindelige er fræsning eller smedning.

Nyttig rådgivning! Hvis du har en opgave - hvor man køber en oplader til en skruetrækker, skal man kun vælge de specialforretninger, hvor instrumentet blev købt. I dette tilfælde vil du kunne få garanti, service og råd fra kvalificerede salgsfolk. Dette gælder for alle aftagelige elementer til skruetrækkerbatteriet.

Korrekt opladning af batteriet hjælper væsentligt med at forlænge batteriets levetid

Skruetrækker genopladeligt: ​​hvilket er bedre. Varemærkeanmeldelse

Før et alvorligt køb er praktiske købere interesseret i foreløbige anmeldelser. Hvilket er bedre at vælge en trådløs skruetrækker, hvilke mærker og modeller er lederne i salget?

Den relativt lave effekt af den trådløse skruetrækker kompenseres for brugervenlighed og sikkerhed

Næsten alle virksomheder, der producerer elværktøjer, har i deres arsenal flere strålende modeller af trådløse skruetrækkere. Hvis du ikke ved, hvordan man vælger en trådløs skruetrækker, hvilket firma er bedre - stole på de dokumenterede producenter.

På grund af denne tyske selskab - patenteret motor uden hus, hvilket reducerer vægten af ​​næsten alle modeller af skruetrækkere udstedt under dette mærke. De mest populære modeller (DCD 710 S2, DCD 780 C2, DCD 730 C2) er af den type batteri Li-Ion med en kapacitet på 1,5 Ah, er belyst bagfra. Adskiller vægt (fra 1,1 til 1,5 kg), drejningsmomentet (24 til 60 nm) og spænding (10,8 til 14).

Dewalt skruetrækker bruger en åben kropsmotor, hvilket reducerer værktøjets samlede vægt

Alle elværktøjer, herunder skruetrækkere, produceret under dette mærke, kendetegnes ved høj effekt. Næsten alle modeller er udstyret med højhastighedskontakter, hvilket giver et sekund mulighed for at ændre driftsformen fra den ene til den anden. Ud over modeller med lithium-ion batterier (GSR 1440-Li, GSR 10,8-Li) fabrikanten fremstiller populære skruetrækkere baseret på nikkel-cadmium batterier (GSR 12-2, GSR 14,4-2, GSR 18-2). Sidstnævnte har en batterikapacitet på 1,5 Ah, og en borediameter fra 25 til 29 mm. Næsten alle modeller er udstyret med to batterier.

Bosch trådløse skruetrækkere med små dimensioner er kendetegnet ved højeffektbedømmelser

Udviklerne af dette firma har påberåbt sig ergonomien og pålideligheden af ​​at samle deres værktøjer. I modelnummeret fremherskende påskruning lithium-ion batteri med en kapacitet på 1,5 Ah (DS 10 DFL, DS 14 DFL, DS 14 DCL, DV 18 DCL2). Af de ekstra muligheder - tilstedeværelsen af ​​en hurtig-action chuck. Vægten af ​​enhver model overstiger ikke 1,6 kg.

Japanske Hitachi skruetrækkere har højt moment, ergonomi og stilfuldt design

Denne fabrikant fokuserer på nikkel-cadmium batterier og tilbyder hovedsagelig professionelle modeller, hvis drejningsmoment når 160 Nm. Af de mindre kraftfulde husholdningsindstillinger er 6271DWPE, 6261DWPE, 6281DWPE og 6337DWAE særligt populære. Batterikapaciteten af ​​alle disse modeller er 1,3 Ah. Borens maksimale diameter varierer fra 21 til 32 mm.

På markedet for professionelt elektrisk udstyr er Makita skruetrækkere repræsenteret af et stort antal modeller

I nominationen "den mest stilfulde og komfortable", uden tvivl, vinder instrumentet af dette mærke. Produktets egenart er virksomhedens egen udvikling - Fixtec patroner, der er udstyret med næsten alle modeller af skruetrækkere. De mest avancerede versioner er produceret på basis af lithium-ion-batterier (DS 12C2 Li, DS 12C2 Li-KIT2B, BSB 14G2 Li). I dette tilfælde har DS 12C2 Li-modellen en batterikapacitet på 3 Ah, der er kendetegnet ved en metal af alle metaller. Hele AEG mærkeværktøjet har lav vægt (fra 1,2 til 1,65 kg).

Et særligt træk ved AEG skruetrækkere er virksomhedens egen udvikling - Fixtec patroner

Også populære blandt købere er nogle modeller af mærker Interskol, Zubr, Metabo og Skil.

Vurdering af professionelle trådløse skruetrækkere til prisen

Udover de tekniske egenskaber er købernes opmærksomhed altid trukket til prisen på elværktøj. Ofte betyder lavpris ikke lav kvalitet. Især hvis du vil hente et værktøj til hjemmebrug, men ikke ønsker at overbetale for unødvendige funktioner til dig.

Budgetmodeller (op til $ 100) af udenlandsk produktion findes under det tyske firma "Sturm", der produceres på hjemmemarkedet under varemærket "Energomash". Særligt populær er modellen DS-3112E baseret på Ni-Cd batteri. Vægten af ​​et sådant værktøj er 1,4 kg, og tiden for opladning af batteriet er 3 timer.

Professionelle skruetrækkere har en kraftig motor, som tåler vedvarende kraftige belastninger

I dette prissegment vælges også modellen Hammer ACD121A, som ikke er ringere i funktionalitet, men det koster lidt mere.

I den midterste priskategori (op til $ 170) blandt professionelle modeller vælger man oftest et værktøj af det berømte mærke Bosch. For eksempel har modellen PSR 14.4 Li, som holder lading på lang tid på grund af et lithium-ionbatteri, en hurtigvirkende chuck, indbygget LED-belysning og en ladningsindikator. Konkurrencen er model Black&Decker HP12KD, som har en maksimal diameter på patronen - 10 mm, og den fulde opladning af sit Ni-Cd-batteri tager 3 timer.

I det øvre prissegment (op til $ 250) tilhører overlegenhed det japanske mærke Makita. Særligt populær er modellen 6317DWDE. Den maksimale borediameter er 13 mm for metal og 32 mm til træ. Det maksimale drejningsmoment er 60 Nm. Den eneste ulempe er en stor vægt på 2,1 kg.

Amatør skruetrækker kan nemt løse mange daglige problemer

Selvfølgelig er dette ikke grænsen for prisen, hvis det er et professionelt instrument. Men selv i prisklassen op til $ 600 er der optimale modeller. For eksempel, Makita BTD146RFE. Vægt - 1,3 kg, drejningsmoment - 160 Nm, og antal omdrejninger op til 2300 / min.

Efter at have behandlet en præference for hvilken producent og model til at give dit valg, kan du foretage et køb af en ledningsfri skruetrækker, som gentagne gange har vist sig i processen med udnyttelse, det være sig reparationer, montage møbler og andre husholdningsartikler behov.

Hvilken slags tørvetoilet til en dacha er bedre at købe

Hvilken inverter svejsemaskine er bedre: Vurdering af populære modeller

Hvilken lim er bedre til fliser? Varianter af glutinøse forbindelser

Filter til vand under vasken, hvilket er bedre: vurderingen af ​​de mest populære modeller

Vurdering af de bedste modeller af benzintrimmeren: anmeldelser, hvilken mulighed for at vælge

Svejsemaskine inverter. Hvilken er bedre til hjemmet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 7 =