30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Shpatrovka shirok

Putty til udjævning Shtrok

Shtakl kit er et universal fyldstof, helt klar til brug. En speciel sammensætning gør produktet unikt med særlige præstationsegenskaber.

Shatrok er en sammensætning baseret på kalksten eller dolomit med inklusion af vinylpolymerer og andre additiver, som giver unikke egenskaber. Har en homogen konsistens af cremefarve. Blandingen er fuldstændig klar til brug, kun indledende blanding er nødvendig. I nogle tilfælde er det muligt at fortynde kittet med vand for at opnå en mere flydende konsistens.

Kittet anbringes let på flyet og danner en perfekt flad overflade. Anvendes i følgende tilfælde:

 • til udjævning af forskellige overflader: loft, vægge, skråninger mv.
 • til tætning af revner i en murværk, en betonbase eller i gips
 • til tætning af led mellem gipsokartonnymi ark;
 • til afslutning af hjørner
 • til påføring af det første eller færdige lag
 • til laminering og teksturering af forskellige fly.

Byggematerialets tekniske egenskaber er som følger:

 • farve hvid eller fløde
 • densiteten er 1,65 kg / l;
 • tørretid af sammensætningen er 5 timer;
 • holdbarheden i en lukket beholder er flere måneder;
 • anvendes manuelt eller mekanisk;
 • påføres ved en temperatur ikke lavere end +13 grader;
 • er produceret i 3,5 og 17 l skovle.

Sheetrock fyldstoffer har en række fordele. Disse omfatter:

 1. Anvendelsesegnethed. Sammensætningen har en konsistens, der gør det nemt at påføre materialet på overfladen. Fremragende vedhæftning forenkler arbejdsprocessen.
 2. Sammensætningen er fuldt klar til brug, hvilket sparer tid på tilberedning, eliminerer risikoen for blanding af blandingen i forkert forhold.
 3. Lang tørretid af sammensætningen. Den resterende kitt kan lukkes med låg og opbevares i flere måneder.
 4. forbrug effektivitet. På grund af den specielle olieagtige konsistens anvendes sammensætningen let, mængden af ​​faldende dråber reduceres til et minimum.
 5. Lav krympning, som garanterer kvalitetsfinish uden yderligere skade uden revner.
 6. Kompatibilitet med forskellige materialer og stoffer, som gør det muligt at sætte kittet på forskellige overflader (beton, mursten, gipsplade) og derefter dekorere dem med materialer (tapet, maling, plaster osv.).
 7. Holdbarhed. Holdbarhed er 12 måneder. Hvis spanden med kitt allerede er åbnet og sammensætningen er blevet brugt, kan materialet i fremtiden opbevares i flere måneder.
 8. Høj kvalitet af færdige fly.
 9. Overkommelige priser.

Sheetrock putties kan anvendes manuelt eller mekanisk. Under alle omstændigheder er finishens kvalitet høj. Det anbefales at anvende mindst to lag på overfladen, der ikke er dækket af glasfiber, og mindst tre lag, når de påføres glasfiberen.

Tørretiden for et lag er 5 timer. Efter denne periode kan et efterfølgende lag påføres.

For at opnå en perfekt flad base skal lagene slibes med et slibemiddel med korn 180. Efter behandling renses overfladen af ​​støv.

Som et resultat af behandlingen med kittet opnås en perfekt glat og glat overflade, klar til yderligere efterbehandling.

Sprøjtemiddel forbrug

Sammensætningen er kompatibel med forskellige overflader, herunder gipsplader. Den færdige blanding og dens olieholdige konsistens muliggør hurtig og nem påføring af materialet på overfladen.

Således er Shtrok-kittet en universel bygningsforbindelse, der gør det muligt at niveauere overflader fra forskellige materialer. Efter behandling er alle revner og sømme lukkede, flyene bliver glatte og glatte. Sammensætningen er fuldt klar til brug, hvilket sparer tid på fremstillingen. Fremragende vedhæftning og duktilitet gør det meget lettere at anvende opløsningen.

Putty "Shitrok" er en færdigblandet blanding til højkvalitets arbejde.

Putty "Shitrok9raquo; er en færdig universel byggemix. Den består af vinylfibre, der tjener som bindende element såvel som andre ingredienser. På grund af deres tilstedeværelse i sammensætningen har kittet en række unikke egenskaber. Den homogene konsistens i opløsningen gør det nemt og hurtigt at påføre det på overfladen. Og resultatet af arbejdet er en jævn og jævn belægning.

fordele:

 1. Kvalitet af den færdige blanding. Enhver, der nogensinde har arbejdet med tørbygningsblandinger, ved godt, hvor vigtigt det er at holde proportioner, så den opnåede opløsning opfylder de krævede parametre. Derfor kan udseendet på markedet for færdige spisemidler, som også er Shtrok9raquo, kittet gøre det muligt at arbejde med en højkvalitets kvalitetsløsning, som fuldt ud har alle de egenskaber, som fabrikanten har angivet.
 2. Tid til forberedende arbejde. Blandingen sælges færdigfremstillet, det vil sige, at der ikke er behov for at spilde tid på at forberede den, måle den tørre blanding og vand i de rette proportioner og derefter blande til en homogen konsistens.
 3. Let at anvende. God vedhæftning til de fleste byggematerialer, ensartet konsistens og modstandsdygtighed over for revner gør det lettere at arbejde med det.
 4. Mindste affald. Olierig konsistens - dette er en af ​​de egenskaber, der besidder "Shitrokraka; (Filler). Forbruget af opløsningen på grund af denne faktor minimeres, da den mindre mængde falder på gulvet, når den påføres de behandlede overflader.
 5. Høj kvalitet finish. Kittet giver en lav krympning, springer ikke langs leddene, reagerer ikke kemisk med maling og tapetbelægning.
 6. Opbevaringsbetingelser. Efter brug kan dåsen med rester af blandingen lukkes med låg, hvorefter den vil være egnet til brug i yderligere 9 måneder.

Putty "Shitrok9raquo; er meget udbredt i dekorations- og reparationsarbejde. Høj kvalitet og unikke egenskaber tillader det at blive brugt til:

- Tætning af sømme i betonvægge og murværk;

- udjævning af vægge og lofter

- dekorere hjørner ved hjælp af metal hjørner;

- påføring af overfladebehandling

Putty "Shitrok9raquo; kan påføres overfladen enten manuelt eller mekanisk. Kvaliteten af ​​den opnåede belægning påvirkes ikke på nogen måde. Alt afhænger kun af den udøvende kunstners dygtighed. Tørretiden er cirka 5 timer, men det kan være anderledes, afhængigt af tykkelsen af ​​det påførte lag, omgivende temperatur og fugtighed. Dens forbrug pr. 100 kvadratmeter. meter er ca. 67,4 kg med et lag 1 mm tykt. Holdbarheden af ​​blandingen er 12 måneder, hvis opbevaringsbetingelserne er opfyldt, dvs. ved stuetemperatur i et tørt rum med et tæt lukket låg. I dette tilfælde er det i stand til at modstå frysning og optøning, opretholdelse af dets egenskaber, men ikke mere end 10 cyklusser. Hvis kittet er frosset, kan dets optøning under ingen omstændigheder fremskyndes ved hjælp af varmeapparater. Denne proces skal udføres ved stuetemperatur, hvorefter den skal blandes grundigt.

Hvor meget er Shitrok (puttying)? Prisen på et kilo af den færdige opløsning afhænger af mængden af ​​den beholder, der købes. Det er mere rentabelt at købe en stor, da et kilo af blandingen koster ca. 32 rubler, mens du for den samme masse ved køb af en lille beholder skal betale 64 rubler. Så vil kapaciteten på 28 kilo koste omkring 900 rubler, og kapaciteten på 5,6 kilo vil koste 360 ​​rubler.

Efterbehandling kittet Shitrok

Udvalget af moderne efterbehandling materialer til gips og kitt gør det muligt at gøre væggene helt jævne og glatte. I serien af ​​materialer til efterbehandling står de fleste læger ud for den fineste Shtaklevka Shitrok eller i den originale version af Sheetrock. Om dets eksistens og muligheder er det praktisk kendt for alle, der er i stand til at udføre færdigbehandling efter maling på niveau af en ekstra klasse. Shitrok er ikke billigt, så den færdige masse bruges kun som det sidste lag. Du kan købe flere typer SuperFinish produceret af Knauf Bauprodukte eller APJC, produceret på planter af russiske og græske datterselskaber af De Forenede Stater Gips.

Hvad er den færdige shtatlevka Shitrok APJC

Praktisk taget er alle former for efterbehandling lavet på polymerbasis med tilsætning af fine fyldstoffer, gips, harpikser og stabilisatorer, hvilket gør de fleste typer tyndlagsmaterialer noget ligner hinanden i egenskaber og kapaciteter. Men selv under sådanne forhold gør brugen af ​​Shatrok-kittet det muligt at omgå de nærmeste konkurrenter, for eksempel Vetonit og Multifinish, om kvaliteten af ​​den opnåede overflade.

Den største forskel fra konkurrenter er, at Shitrok som et kit, er et højt specialiseret materiale, der kun er godt under specifikke brugsbetingelser:

 • Tykkelsen af ​​det lag, der skal lægges, overstiger ikke 0,1-0,5 mm, selvom fabrikanten tillader, at arbejdslagets maksimale tykkelse er 2 mm;
 • Efter påføring af kittet er overfladen ikke røget eller slibet;
 • Afrundningspartiet bruges ikke til at udjævne væggene, overfladen dækkes så tyndt som muligt og fylder de resterende risici fra færdigbehandling, mikrokaviteter og punktfejl.

Afsluttende masse Shitrok i 99 tilfælde ud af 100 bruges til finish efterbehandling til maling af vægge. Efter tørring giver finishet kittens virkning af frostet glas - et jævnt og ensartet lag, gennemsigtigt i tykkelse. Efter maling er det næsten umuligt at forstå, hvor mange lag der ligger på en gipsvæg eller betonoverflade. Du kan påføre to eller tre lag polering, men den totale tykkelse af det færdige sæt må ikke overstige 2 mm.

Hemmeligheden bag sammensætningen af ​​mærket Finish materiale Shitrok

De fleste mestere, der er professionelt involveret i forberedelsen af ​​vægge ved hjælp af kitt, anerkender den færdige plasticitet af den færdige Shitrok-masse, fremragende vedhæftning og relativt lille krympning af materialet. Specialisterne fra virksomhedens producent giver følgende vejledende sammensætning af Shitrok APJC:

 • Tynd afskåret kalksten eller dolomit fraktion på 20-40 mikron, oftest magnesium-calciumcarbonater af naturlig oprindelse;
 • Ethylen-vinyl- eller acetat-vinylcopolymerer;
 • Atapulgit og pyrofyllit giver tør slip effekt, selv når den er færdig frakke, hvis for meget pres på overfladen af ​​de spatel glider let på tør basis.

Men det forklarer ikke alle nuancer af høj plasticitet og styrke. Faktisk bør kittens sammensætning være meget mere kompliceret og mere omfattende end de amerikanske teknologer siger. I det mindste bør Shitrok-finishmassen indeholde stabilisatorer af blandingsafskillelsen, konserveringsmidler og fortykningsmidler.

Som tilsætningsstof stand til at foretage et plaster finish, luft og tyktflydende som flødeskum olie anvendes celluloseholdige microfiber, det er ret dyrt og kompliceret at fremstille. Fiberen giver fremragende plasticitet og styrke af Shitrok-laget selv på glasoverfladen. Til mikrocellulose var ikke årsag til udvikling af mug eller svamp i formuleringen af ​​produktionen kit Shitrok altid lægge flydende konserveringsmidler polyol.

Den enorme popularitet af kit Shitrok og de høje omkostninger har ført til talrige efterligninger, men kustarschiki normalt begrænset til udskiftning af konventionelle mikrocellulose carboxymethylcellulose, så disse masse efterbehandling holdt meget værre.

Praktisk brug af Finish materialer Shitrok

Til salg kittet i en emballeret form på 17 liter, mindre end 3,5 liter. Låget på spanden er fastgjort med en standard euro port ved hjælp af en plastring presset ind i rørsegmentet af beholderen. Det er nok at rive et af segmenterne af for at fjerne låget fra bjerget. Låsen er ikke beskadiget, og den kan snappes tilbage på plads, hvis du vil opbevare ubrugt materiale. Ved et standardforbrug på 1 liter pr. Kvadrat af en spand, vil Shitrok være tilstrækkeligt til den endelige afsætning af væggene i rummet i 15 m 2.

Kittet i en beholder lægges med en polyethylenfilm, det gør det muligt at undgå tab af vand og beskytter overfladen mod stratificering og tørring. Farven på den originale kit er ikke hvid, ret gråagtig, men altid homogen i tone uden pletter eller misfarvning. Gammellakeringer materiale kan erhverve en let gullig farvetone, især hvis pelsen blev holdt i et dårligt forseglet beholder eller i et varmt sted. For at genoprette Shitrok-kittens arbejdstilstand blandes massen grundigt og lad den stå i en halv time.

Teknik til efterbehandling belægninger Shitrok

Lægge efterbehandling kit udføres på et forberedt og poleret pudset væg, som ikke har nogen sømme eller samlinger mellem pladerne, overfladen så meget som muligt på linie stabling og foreløbig serpyanku spackling.

Hvis målmassen er stået åben, på grund af vandtabet, øges viskositeten til fedtsyreflødeens konsistens. I dette tilfælde kan efterbehandlingmaterialet gendannes:

 • Første gang blandes grundigt tørt, uden at tilsætte vand;
 • Anden gang blandes med tilsætning af rent vand uden jord og deoxideringsmiddel i små portioner på 30-40 gram. Den blandede putty er givet en "hvile" 9raquo; inden for 10-15 minutter;
 • Sidste kontrol af evne til efterbehandling murske til at trække masserne uden større besvær, hvis vi opnå den ønskede tykkelse af topcoat Shitrok, kan du begynde spackling overflade.

Teknikken til at påføre Finisher putty paste Shitrok er praktisk taget ikke forskellig fra andre materialer. En lille mængde putty påføres den brede spatel, og materialet strækker sig bredt jævnt ud på væggen. For at sikre, at finishbelægningen Shitrokom var ensartet og stærk, skal du opnå det mest tynde, gennemskinnelige lag af kittet. Det første lag tørrer - det andet lag er tre til fire timer. Den endelige tørring af væggen, dækket af Shitrok, under farvningen med vandemulsion sker inden for 24 timer.

Lagtykkelse og efterbehandling

Talrige entusiastiske reaktioner om Shitroks kvalitet og evner forvirrer ofte almindelige brugere. Efterbehandlingstæt begynder at forsegle sømme, gnide huller og bruge Shitrok som en almindelig gipspolymermasse og lægge den et par millimeter tykt. For det første er dette en gal overbetaling af penge, og for det andet adskiller færdigvægten sig lidt i karakteristika fra materialet af præ-puttying.

Selvfølgelig Shitrok hårdere og hårdere den samme Vetonita bedre poleret, men risikoen for revner stiger tidobbelte. Med den korrekte tilrettelæggelse af processen kan det første lag tykkere og blødere påføres fra Furgen, i det yderste ekstreme af Wentonite LR, og først derefter påføres Shitrok-finishet. Hvis du har brug for at lægge et tykt lag Shitrok, skal du bruge prælimeret glasfiber.

Det eneste tilfælde, hvor det er muligt at genkende passende stabling færdig trehmillimetrovym kit lag, belægning er kunstigt ældet gips mikrorevner en antik stil at krakelere. Men i dette tilfælde skal kvaliteten af ​​overfladen styres af lægning af fast papir for at forstærke fine plaster.

Konkurrent og klassekammerat Shitrok

Udover Sheetrock APJC kittet kan du med succes bruge den tyske version - SuperFinish fra Knauf Bauprodukte. Faktisk små forskelle i formuleringen, for eksempel i tysk anvendes som fyldstof marmorstøv mindste størrelse på 25 mikrometer, som den polymere matrix - et produkt af polymerisation af ethylen sammen med ren vinylacetat.

Marmor og en olieagtig copolymer giver en højere overfladekvalitet, det behøver ikke at blive poleret eller poleret som i tilfældet med APJC. Adhesion i begge materialer er meget høj, problemer med anvendelsen af ​​maling eller afskalning af belægningen, som regel ikke ske.

Omkostninger Shitroka af Knauf af 1200-1300 rubler per Bank, græsk Shitrok lidt billigere 1000-1100 rubler. Alle krav til forberedelse og brug af kit til SuperFinish ligner APJC. De fleste mestre slagtesvin i en serie gips sheetrock mærke foretrækker at dække nyt produkt kaldet Sheetrock Topping, er det let genkendes af den blå låg på krukken. Anmeldelser - den mest positive, måske på grund af, at falskmøntneri endnu ikke har oversvømmet markedet.

Skriv en kommentar

Sådan laver du en blomsterbed af sten + foto Til hvem, og jeg kan lide mere kræft. Smerteligt smuk

Installer automation på pumpen Rigtig informativ video, så hvad du har brug for.

Hvilke vinduer skal du vælge et bad Smukke badehuse på et foto, i landehuse som du sjældent ser.

Opførelse af visir + tegninger Særlig tak for de detaljerede tegninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 3 =