30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Shoebox i gangen

Sko i gangen (54 fotos): Praktisk og kompakt

Original og kreativ - holder sko på væggen

Skoen er et nødvendigt møbel til gangen. For det første ved at strømline opbevaring af sko, det giver dig mulighed for at lindre noget plads - selv i en lille familie af sko, viser det sig meget. Især hvis du overvejer at en del af skoen er aktivt brugt, og den anden - er i opbevaring i forventning om sæsonen. Og for det andet skaber skoen acceptable betingelser for opbevaring, som giver dig mulighed for at forlænge skoernes levetid.

Moderne kompakt sko på gangen

En smal locker-sko butik vil spare plads i en lille hall

Kreativ ide til opbevaring af sko

Skuffe med hylder under trappen - ikke-standard og funktionel

Elegant træsko på gangen

Spørgsmålet om fælles opbevaring af sko og tøj er længe blevet diskuteret aktivt. Hovedargumentet til fordel for individuelle møbler til sko er en særlig specifik lugt, fremstillet af fodtøj. På den ene side kan det akkumulere i tøj, på den anden side - det virker som agn for møller. Derudover, sko - en snavset nok og støvet del af garderobeskabet, så gem det separat. Til fordel for specielle møbler - sko, det faktum, at opbevaring af sko i "native" kasser tager for meget plads.

Funktionel kompakt løsning - sko-pouf

Metal trapper kan bruges mere kreativt - at gemme sandaler

Ifølge formfaktoren er fodtøjet opdelt i flere hovedtyper:

 • åben - den mest populære type møbler til sko, hvis største fordel er, at skoene installeret på det er konstant ventileret, hvilket betyder, at det tørrer hurtigere. Det mindsker sandsynligheden for en ubehagelig lugt i skoene. På den anden side - med dette design på sko, der er opbevaret på en åben hylde, sætter mere støv sig. På gangen er det uden tvivl det mest forurenede sted i lejligheden, den åbne sko (med skoene i den) bliver til en støvopsamler

Åbn hylder til opbevaring af sko i gangen

Åben sko under bænken - praktisk og praktisk

 • lukket i form af et skab, natbord eller bænk. Meget almindelig lukket sko med sæde, i gangen, er det ikke altid muligt at sætte en separat ottoman til at sidde og komfortabelt skur. I dette tilfælde er fordele og ulemper ved den lukkede sko direkte modsat den åbne en: fodtøjet er godt beskyttet mod støvopbygning, men det tørrer ikke godt nok (utilstrækkelig ventilation) som følge heraf - udseendet af en ubehagelig lugt. Derfor er nogle lukkede sko udstyret med tvungenventilationssystemer, men oftere - der laves yderligere huller, der understøtter luftcirkulationen

Indtrækbare shuffle-bokse til opbevaring af sko

Lukket sko med metalsko understøtninger

Tip! Den lukkede sko skal vælges af ejere af kæledyr - i dette tilfælde er deres fodtøj garanteret at være beskyttet mod overtrædelser af skarpe tænder.

 • Slim (afledt af det engelske «Slim» - tynd, tynd) - en særlig slags obuvnitsy gangen, smal og ret højt, er de optimale for små gange, hvor designere nødt til at tage hensyn til hver kvadratcentimeter. Deres bredde - 20 cm ca. Obuvnitsa-slank har folde hylder -. De åbnes i en vinkel på 30 til 90 grader (den mindre åbning vinkel, jo mere plads er gemt, og den mindre praktisk at udtrække / style fodtøj) .Obuv opbevares i opretstående stilling, hvilket ikke er meget gunstigt for bevarelsen af ​​dets oprindelige form. Slank kan laves som et gulv eller som vægsko på gangen. Fra ulemperne ved Slim design skal det bemærkes, at det kun er beregnet til opbevaring af sko, så du bliver nødt til at finde et sted for børster og sko "kosmetik". Et andet vigtigt punkt er bæredygtighed. På den ene side er skoen smal, på den anden side - i den lille gang er sandsynligheden for utilsigtet at røre den - ret stor. Så du kan give en ekstra vedhæftet fil til væggen

Slankt kabinet - slank og rummelig

Inden i kabinettet "slank" kan rumme et stort antal sko

Tip! Når du vælger en sko, skal du vælge den, hvor det er muligt at ændre afstanden mellem hylderne - det vil gøre det muligt at gemme sko i forskellige størrelser.

Manglen på plads i gangen gør det nødvendigt at kigge efter multifunktionelle løsninger, hvor stativ til sko kombineres med et andet objekt, ikke mindre nødvendigt i hallen. Et eksempel er en bøjle i gangen med en sko, der fungerer som et hall modul.

Entréhallen har en bøjle og et skorum

Mobil universalskohænger

For nylig butikkerne optrådte obuvnitsy-tørretumblere, som samtidig udfører de funktioner opbevarings- og ikke kun optimere tørring af sko, men derudover desinficere det (for dette sæt UV-lamper), og neutraliseret med en specifik ubehagelig "sko" lugt. For en sådan type sko er der dog en række begrænsninger. For det første er det nødvendigt at forsyne det med magt, og for det andet kan ikke alt fodtøj tvinges tørt.

Hvis der er mange sko, så passer en roterende stativ - den er installeret fra gulv til loft - et rifle.

Ideel til en lille hall, revolverende skoholdere

Forskellige materialer kan anvendes til fremstilling af sko:

 • Fra forkromede tynde metalrør opnås kompakte og lette konstruktioner, som på grund af deres "gennemsigtighed" ikke rummer plads, hvilket er vigtigt for en tæt gang. Sko af dette design, takket være god ventilation, er velegnet til tørring af sko. Dette design kan være selvstændigt og kan monteres på en plade af spånplader eller MDF. Ulempe - snavsede sko kan kun lægges på den nederste hylde, ellers vil vand, jord og affald falde på skoene i de nederste rækker

Chrome kompakt sko

 • Naturligt træ - der er lavet sko til klassiske vestibler. For eksempel ser en træsko i gangen med et spejl i dette interiør repræsentativ, udsøgt og solid. Men samtidig er prøverne fra træarrangementet ikke særlig praktiske, primært på grund af modtagelsen af ​​fugt. Derfor skal skoene inden installation i en træsko tørres godt

Pakken er lavet af naturligt træ

Tip! Smedede sko er velegnede til en lejlighed eller et landhus, indrettet i stil med imperium eller barok.

På smedede stande vil cowboy støvler se harmonisk ud

 • rattan - på trods af dens "træ" essens, det ideelle materiale til skoen. Let at rengøre, modstandsdygtig over for fugtighed, godt ventileret

Rattan Boxes - den perfekte løsning til opbevaring af sko

Sommer sko kan placeres i en kurve kurv

 • MDF er det mest populære materiale, hvorfra skomagere fremstilles, hvilket gør det muligt at opnå et optimalt pris / attraktivitet / kvalitetsforhold

Skede fra MDF - billigt og praktisk

 • plastik - skoen er let og mobil, men det er stadig en mulighed mere egnet til at give.

Lyserød plastiksko - lys og alsidig

Sko for hånd: Original og tilgængelig

Den meget enkle model af skoen er en almindelig kabinetstativ, hvor sidevæggene passer til faste hylder. For et landhus kan du bruge enkle træbokse - male dem i lyse farver og gøre dem oven på hinanden (du kan endda ikke rette det). En anden original "country" version af skoen - en almindelig palle. Den er beskyttet, malet (lakeret) og lodret fastgjort på væggen. Sko er placeret i slots. Og til sommer sko (hjemmesko, balletsko, sneakers, etc.) kan ske i form af opbevaringslommer, som du bare kan hænge på væggen, hvor han scorede et par søm.

Det er nemt at lave en sko fra improviserede materialer - brædder og metalkasser

Sko med hæle kan opbevares på væggen - på faste metalstænger

Shoebox lavet af trækasser - enkelt og overkommeligt

Træ kasser på væggen - en god idé til selvfremstillede sko

Skobord af træ - smukt og praktisk

Skabe til sko - 60 muligheder

Hovedhemmeligheden i at arrangere gangen i vores dag - antallet af synlige ting skal holdes på et minimum.

Tidligere var i lejlighederne ved indgangen enkle hylder, nu i gangen fløjter et fladt skoskab, hvor dine sko er sikkert skjult for øjnene.

Sko i det moderne skab er placeret lodret, som sparer plads. Du kan vælge et skoskab med 2-3-4 rum. To-niveau hylde til 10-12 par - en anden fælles konfiguration "hurtig garderobe" til sko.

Normalt er de lavet af plast eller metal, takket være, at de er lette at holde rene. Du kan købe et miniature skab med svingdøre.

Separat kan vi sige om "smal 9quot; curbstones med foldedøre (åben ved 45 grader). Dette er ideelt til en lille hall. Når skoene er anbragt på hylderne, taber det ikke form, brænder ikke, det samler ikke støv. Sandt nok taber kapaciteten hos en sådan skab traditionelle skoskabe.

Sted til sko kan være placeret under banketten, under sengebordet eller tjene som støtte til spejlet. Men som regel er sådanne møbler ikke designet til snavset fodtøj, og derfor vil tøfler stå ved tærsklen og hylderne - tomme. Dette er i Europa, fortovene er rene, og værtinden tilbyder kun gæster at pudse støvet fra de sko, de kom i. I Rusland bliver sko normalt taget af tærsklen.

Derfor bør der i hvert hus være to specielle steder til sko og sko. En - ved indgangen - er designet til det par, vi skyder, vender tilbage fra gaden. Den anden - for de sko, der er designet til en anden sæson. Til opbevaring af beskidte sko er en to-niveau stativ med vinyldæksel og en palle egnet, som let kan fjernes og vaskes. Skoene på denne stat tørre ud hurtigere. Du kan købe et specielt skab med ventilation og bakteriedræbende lamper.

Et godt skoskab skal nødvendigvis omfatte et bagagerum, hvor små bøjler med bløde kludespidser vil blive leveret. Til dem fastgør bootboderne det i tide "tomgangstid9quot; støvlerne brød ikke i løft. Sko med en høj bootleg er trukket på specielle puder, så det ikke mister form.

Hvis du vil placere sko i et stort skab, skal det være forsynet med lige hylder om dybden af ​​skoeskassen. De kan ligge op til loftet (hvis skoene er flere hundrede par), og i flere rækker nederst - under beslagene med yderbeklædning. Du kan placere skoene bag skydedørene på metalhylder. Den indtrækbare stativ med holderpuder er dyrere end den stationære, men det hjælper med at holde skoens form (selvom der ikke kan lægges høje støvler i vejen).

Og du kan også bruge wirehanger-holdere på sugerne, som kan fastgøres til enhver overflade. Og for elegante kvinders sko er gode åbne hylder eller roterende displayholdere - Fans "sko skatte" sådan en udstilling vil juble op!

Skab, hylde, kommode til sko ... Vælg en sko

Krigene til ordre i gangen skyldes oftest liggende sko. Hvert familiemedlem har normalt ikke et par, hvilket fører til problemer. Løs problemet kan skoen i gangen. De er af forskellige typer og typer, så der er noget at vælge imellem.

Typer af møbler til opbevaring af sko

At holde fodtøj er et gammelt problem. I anterooms er det normalt ikke så rummeligt, som man gerne vil, derfor er det nødvendigt at placere alt kompakt, men så at adgangen er fri. For at klare opgaven hjælper skoen af ​​forskellige typer og typer. Hvis du forsøger at definere, kan du sige, at skoen er en åben eller lukket hylde til sko. Lukket hedder et skobræt eller en kantsten, åben - de kalder en "hylde" eller en "stativ". Hvis designet ikke er angivet, anvendes det generelle koncept "sko".

Hallway sko kan være af åben eller lukket type

Det lukkede fodtøjs opbevaringssystem kan laves på forskellige måder. Alle modeller kan opdeles i flere grupper:

 • Med foldende hylder. Skoen i hallen med hvilende hylder har normalt en lille dybde, i højde og bredde er de forskellige - lav og bred, smal og høj. Deres karakteristiske træk er hylden, den er fastgjort til døren, og dette design er fastgjort på hængslerne. Hvis du trækker håndtaget på døren, tændes hængslerne og åbner adgang til skuffens indhold.

Det er sådan en kommode for en foldetype

Swing døre er velkendte, men ikke meget komfortable

Lignende møbler til opbevaring af sko kaldes et kommode eller (skab) til sko. Der er ingen klar division. Alle bruger det navn, som han bedst kan lide.

Lukkede modeller af sko kaldet et skab eller kommode til sko. I størrelse er de meget forskellige. Højde - fra 50 cm til 220 cm, bredde - fra 30 til 120 cm, dybde - fra 17 til 55 cm Endvidere vil vi overveje, hvilken højde der kan være en sko på gangen. Det er denne faktor, der anses for først.

Skabe eller kommode til sko - det er navnet på skabetype

Lavkalipere udgør en højde på 50-55 cm. De har normalt kun en hylde, der vil rumme sæsonbestemte sko af en person. Og så, hvis han ikke er meget opsat på at købe nye sko / sandaler / støvler. Af og til laves to lave hylder en lav sko. Normalt kan du kun sætte sommer eller efterår sko uden hæle. Støvler og selv støvler på sådanne hylder vil ikke stå op. Er det sætte dem sidelæns.

Fordelen ved et lavt kommode til sko kan være et sæde. Det betyder, at du i gangen ikke kun er en bænk / banket til sko og møbler til sko med sæde. Rationel brug af hele ledig plads - dette er hvad der giver denne mulighed.

På en højde på 60 til 120 cm er hylderne allerede nok til at rumme skofamilien på 3-4 personer. I dette segment er der kommoder med åbne hylder, som er placeret på siderne af hylderne til sko. Ofte er der en lang og smal afdeling - til opbevaring af paraplyen. Damer kan tilpasse denne afdeling til høje støvler.

Der er modeller af kister til sko i den øverste del af hvilken der er en lille hylde, der er også skuffer til opbevaring af handsker, nøgler mv. Til rationel udnyttelse af rummet kan du hænge et spejl eller en væghængt over skoskabet.

Den mest måske interessante kategori. Disse sko i gangen giver mening at tage samme højde som kabinettet (hvis der er en i din gang). Lad ikke alle hylder få mulighed for at nå let, men på toppen kan du fjerne off-season eller off-season sko. Ud over de traditionelle skoskabe med svingdøre er der et smalt skoskab med indtrækbare hylder. Denne mulighed er god, hvis du har en lille afstand - 30-40 cm - mellem, f.eks. Et skab og en væg. Her i sådanne nicher og du kan sætte sådanne smalle og dybe skoskabe. De kaldes også "blyant taske til sko."

Et skab til sko med lille bredde hedder et "blyantshus"

En lukket sko i gangen er god, fordi dørene sikkert gemmer ordre eller uorden. Det andet positive øjeblik er æstetisk. Mange som disse modeller mere end åbne hylder. Der er lukkede modeller og minusser. Først - i dem holder skoene længere, den anden - deres pris er højere, fordi materialet er påkrævet mere.

Sko i gangen åben type

Skoens design i den åbne type korridor er enkel: to sidevægge, som hylderne er fastgjort til. I højden er de normalt enten lave - op til 50 cm høje eller mellemhøjde - op til en meter. Høj er ekstremt sjælden. Også i denne kategori er der flere typiske modeller:

 • Normal hylde til sko. Højde - op til 80 cm, bredde - fra 50 cm, dybde - fra 35 cm, ellers er mænds sko af stor størrelse ikke i den. En simpel skostativ har fra to til fem hylder - afhængigt af højden. Nogle modeller har lukkede hylder på siden. De kan både bruges til opbevaring af sko og til andre ting.

De kan være lavet af træ, spånplader, MDF, metal og en kombination af disse materialer. Hvis vi taler om valg af materiale, er det fornuftigt at vælge de møbler, der allerede er i din gang. Hvis du ikke finder det samme materiale eller farve, skal du kigge efter en tæt. Neutralt ser simple metal modeller. Denne sko passer ind i gangen af ​​enhver stil.

Mere interessant er hylderne til sko fremstillet af træ, spånplader eller MDF. Selv en simpel træhylde kan se godt ud. Hun vinder ved faktura træ. Det behøver ikke at være gemt bag døren.

Sko i træets gang: Selv en simpel model vinder på bekostning af skønheden i træ

Der er stadig åbne sko, der kaldes stativer eller coasters til sko. De har ikke hylder - fra ledninger eller plastik fremstiller de skulderklinger, på hvilke skoene sættes på. Meget bekvem og kompakt måde at lagre sommer og efterår sko på. Denne sko i et lille rum er placeret op til 36 par. At "installere" støvler er en speciel model. Antallet af par er mindre, men problemet med bootlegs er løst. Anstændigt beslutning.

Det er svært at kalde sådanne konstruktioner. Det mest egnede navn er et rack eller en bøjle))

Se godt ud og del fra chipboard og MDF. De er normalt lamineret med "træ" film, hvilket giver dem soliditet. I nærheden af ​​den åbne hylde kan der være et par lukkede. Denne mulighed er ikke dårlig: du kan åbne de par, der for tiden er i soklen, i de lukkede, dem, der sjældent er uddannet eller indtil tiden er kommet for dem.

Sko i gangen er lavet af sådanne materialer:

 • Lukkede type skokasser eller skabe er oftest lavet af spånplader eller MDF. Den anden mulighed er bedre, fordi den ikke er bange for høj luftfugtighed. Men MDF sko er meget dyrere. Men de vil blive brugt i lang tid.

Hylde til sko lavet af spånplade eller MDF - den mest almindelige type

I alle disse sorter kan der være forskellige hylder. Primært faststof - plast, spånplader, MDF - er ikke for praktisk. De akkumulerer støv og snavs, de hæmmer luftens bevægelse, for hvilket skoene tørrer værre. Den bedste mulighed er fra metal wire eller flere rør / stifter, på hvilke sko er placeret.

Det er praktisk, hvis afstanden mellem hylderne og / eller deres nummer kan ændres. Til sommer er det muligt at sætte oftere, for vinteren - at fjerne et par hylder - til sko og støvler er der lange afstande.

Inddragelige hylder er en god idé ... det vigtigste er at gennemføre det

Flere hylder kan ikke kun være stationære, men også inddragelige, hvilket også er meget praktisk. Især hvis skoen til gangen har en god dybde. Det er nødvendigt at komme til den sidste række af sko - fremsæt en hylde. Og bøj ikke over, se på at stå i en ubehagelig stilling.

Usædvanlige og ikke-standardiserede modeller

Det meste af skoen til gangen - møbler, der sættes på gulvet. Men der er flere sorter, der hænger på overfladen: vægge, døre. For eksempel en vægsko PitStop. Hylderne i den er foldbare, hver opdelt i tre celler. En hylde - to bokse. Hvis det ønskes, kan de hænge oven over det andet eller placeres vandret.

Vægsko i gangen med foldede hylder

Der er en sko af wire, som kan hænge på en hvilken som helst lodret overflade. Det kan være den samme væg, et skabsdør, et skab, et påklædningsrum mv. De erstatter perfekt arrangøren til sko. De koster selvfølgelig dyrere, men de er mere bekvemme at bruge, skoene krymper ikke så meget og holder en bedre form. Et par af disse muligheder kan ses på billedet nedenfor.

Par monterede modeller

Suspenderede hylder til sko kan placeres i en smal skillevæg, mellem væg og skab, på siden af ​​kabinettet. Dette vil hjælpe med at organisere pladsen på den lille gang.

Fra ikke-standardmodeller kan du stadig huske reoler og drejelige hylder. Hvis der er mange sko, er der ikke meget plads til sin placering, men der er et åbent hjørne, du kan installere et stativ med roterende hylder. Hjørnerne er vanskelige at bruge fuldt ud, og den roterende hylde vil være perfekt der. Og der er mange sko i den.

Twisting skoenhylde - god ide for optimal udnyttelse af området

Til små gange i små lejligheder er der en endnu mere interessant mulighed: en kombineret entré med en hylde til sko. Denne møbler med tosidet. På den ene side - bøjler til tøj på den anden side - hylder til sko. Hele strukturen roterer rundt om sin akse. Du skal hænge dit frakke - vendte siden med kroge. det er nødvendigt at sætte sko på - de udfoldede hylder til sig selv.

Roterende mini-hal med indbygget sko

Sådanne møbler kan sandsynligvis placeres i et hjørne. Steder vil tage lidt. Generelt en interessant idé. Selvom du kan finde en sko med en bøjle eller et spejl. Men de er stationære og bruger ikke rummet så effektivt.

Sko i gangen: Billeder af interessante modeller

Der er flere modeller, der er vanskelige at tildele til enhver klasse. Interessant ide, form, materiale. De vil blive placeret i dette afsnit. Måske er det her, hvor din sko skal vente på dig i gangen.

Idé til opbevaring af gummistøvler

En nem måde at vende en åben model ind i en lukket

Sko i gangen i loftet stil

En anden kreativ mulighed

Hvis der er mange sko ...

Glas og træ - hvorfor ikke ...

Denne model gør dig svimmel

Plastsko er også lukket

Originalen af ​​dette design er ud over konkurrence

I traditionens stil

I denne version ser det mere ud som en sofa ...

For hurtig adgang ... kan du forresten sætte i skabet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 1 =