30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Shed foto

skur

Hozblok, og med andre ord er et skur nødvendigt til opbevaring af haveredskaber og høstet træ i forstæderne. Afhængigt af hvilken haveartstil du har valgt, skal du beslutte dig for designen af ​​gården.

Gardenen er oftest indrettet i sådanne stilarter som land, højteknologi, kinesisk og minimalistisk. Som du kan se, er der ikke mange stilarter, derfor er skure repræsenteret enten af ​​moderne bygninger af usædvanlig form eller ved traditionelle træpladeblokke.

Hvad angår skalaen af ​​gården, er det nødvendigt at afgøre, hvilke funktioner den skal udføre. Hvis hozblok kun er nødvendigt til opbevaring af haveredskaber, vil det være nok at lave en konstruktion med dimensioner på 2 * 2 meter. I tilfælde af at skuret er derudover og et sted til opbevaring af brænde og forskellige feeds (til kvæg), er det nødvendigt at passe på at skabe et mere rummeligt værelse.

Vi giver dig et billede af udformningen af ​​husholdningsblokke (skur) i det enkelte landhus:

Som du kan se, kan husblokkeudformningen være meget forskelligartet. Vi anbefaler at se billedet af designet af træarrangementer i landet!

Vi hjælper dig med at vende sig til dig med landskabsdesign af det personlige plot og opførelsen og arrangementet af et landsted generelt.

Sådan bygger du en stald: detaljeret trin-for-trin instruktion med et billede

Uanset hvilket område af huset uden en lade på stedet kan ikke gøre. Ikke alting kan og må indføres i huset, selvom der er plads, og hvis det ikke allerede er, så endnu mere - er der brug for landbrugsbygninger. Dette kan forresten være den første oplevelse i selvstændig konstruktion: du kan bygge et skur med egne hænder og uden færdigheder. Det vigtigste er, at dine hænder vokser ud af det rigtige sted.

Om ønsket kan skuret laves til at ligne et lille hus

Hvis låven ligger i nærheden af ​​huset, og du er bekymret for udseendet, er det fornuftigt at bruge det samme materiale som ved opbygning af et hus. Hvis du ikke ønsker at bruge en stor mængde på husbygningen, kan du afhente finishen så langtfra og ikke at skelne. I de fleste tilfælde er det ikke meget svært: Der er mange teknologier og mange materialer gengiver meget præcist udseendet af dyre finishmaterialer. Et levende eksempel er sidespor. Han er under log, bar, mursten, sten med forskellig tekstur. Så du behøver ikke bruge dyre materialer til at bygge et skur. Det er mere praktisk at bruge billig byggeteknologi, og derefter at belægge med et materiale med en tekstur svarende til hovedbygningen.

Hvor hurtigt og billigt at bygge en laden

Den hurtigste og samtidig billig løsning til opførelse af en lada - på wireframe teknologi. Rammen kan være træ eller metal, det er trimmet udefra med en trimme, tag taget og alt, laderen er klar. Hvis låven er planlagt at være træ, samles den fra en bar og brædder. Et metalskur kan gøres mere bekvemt af et profileret rør: en firkantet sektion og tilberede og dock lettere til tider. Der er også en speciel metalramme. Den er monteret på selvdrejende skruer, og hele konstruktionen er bestilt og fremstillet på fabrikken. Sådanne huse betragtes som den billigste, det er usandsynligt, at skure vil være dyre. Montering af både metal og træskur tager flere dage: det er blevet testet mere end én gang.

Ved halvt bygget en laden: gulvet og to lange vægge står, det er stadig at installere korte og lave et trussystem

Ramme konstruktion er let, så fundamentet under laden har brug for letvægts. I de fleste tilfælde er der tilstrækkelige klodser, betonblokke, nogle gange installeret skruehuller eller keder med keder. På mere komplekse jordarter og for dem, der elsker pålidelighed, er det muligt at bygge en monolitisk eller præfabrikeret (fra fundamentblokken) båndgrundlag for lavtliggende.

På det forstærkede båndfundament kan du selv lægge et skur af byggesten eller mursten. I dette tilfælde, selv på de bløde jord, vil bygningen stå normalt. Det vil bevæge sig, hvis det er, så sammen med fundamentet, så risikoen for revner er minimal.

Et rammeskur kan bygges uden fundament. Så racket (fra rådnende processen) bliver nødt til at blive sænket til 60-80 cm, sat i beton, og derefter for dem at løse karmen, men som vil bygge gulvbjælkerne. Men på denne måde kan en stor struktur ikke bygges. Et maksimum er et lille skab og en wood-logger ved siden af.

En anden mulighed. Det er velegnet til jord, hvorfra vand strømmer godt, og undergrundsvandet er dybt. Derefter markere et sted, der er større end den planlagte laden med 50 cm i hver retning, tag græsset ud og lav en sandstenspolstring. På den komprimerede murbrokker lægges strappen og fastgør gulvet til dem (behandlet med antiseplit til direkte kontakt med træ med jorden). Det er alt sammen. Ingen problemer.

Shed uden fundament

Dette er langt fra den bedste løsning: Selv med lavt grundvand og omhyggelig behandling af træ, vil skuret ikke vare længe. Hvis dette passer dig, kan du gøre det.

Stiftelse til rammefad

Alle typer af pilotering eller mole fundament tilsigtede placering af de enkelte pæle langs omkredsen: obligatoriske under bygningshjørner og ved krydset af veste (skillevægge), når de er tilvejebragt. Støttenes pitch afhænger af skurets størrelse og på hvilke lag du planlægger at bruge. Jo større spændingen er, desto større er det tværsnit der kræves.

For eksempel til en staldbredde på 2 meter kan du kun sætte to rækker indlæg og logene vil være 150 * 50 mm (i ekstreme tilfælde 150 * 40 mm). Hvis bredden af ​​låven er 3 meter, skal du enten lægge mellemstøttene (stolper, bunker) eller tage bordet 150 * 70 mm. Tæl, at i din region bliver billigere, og vælg.

Udgravede gruber under søjlerne

Med en bordbredde på 100 mm er gulvet under fødderne mærkbart bøjet. Så det tager et skridt at installere lagret til at gøre ca. 30 cm. Derefter er der slet ingen afbøjning, eller det er ubetydeligt (afhænger af vægt).

Den hurtigste måde er at danne grundlag for de færdige blokke: de kan købes eller fremstilles selvstændigt. Under dem grave lidt mere i størrelse end blokkene. På bunden hæld sand, ram, så grus, det er også rammed. Tykkelsen af ​​polstring i komprimeret form er 20-30 cm. Blokkene er monteret på den, og den nederste bånd er allerede monteret på blokken.

Når blokkene er lagt ud, er de fastgjort til den nederste omgang

Hvis det om melkozaglublenny strimmel fundament, derefter grøft grave dybt med 40-60 cm over grunden niveau, bælte bredde på ca. 25 cm, og renden skal selv være bredere end mindst en halv meter eller mere: det er installeret forskalling. Bunden er nivelleret, rammed. Nederst hæld ruiner og rammed igen.

For forarbejdningskortene var 150 * 50 mm brugt til at kunne bruge dem i fremtiden, de blev slået sammen med pergamoni. Efter demontering af fordybningen (som konkret beslaglagt) blev de demonteret og placeret som gulvlag

Fra stangen 12-14 mm strikramme. Fire ribbe langsgående stænger er forbundet ved hjælp af rammer lavet af en glat stang 6-8 mm. Dimensioner rammer bør være således, at alle fittings fra båndkanterne var mindst 5 cm. Hvis f.eks basen vil være 40 * 25 cm, trækstænger i strukturen med et rektangulært tværsnit 30 x 15 cm.

I formen sæt bunden ramme, som derefter hældes konkrete klasse ikke lavere end M-200

Træramme skur med egne hænder: trin for trin med billedet

Der blev bygget et skeletskib på 6 * 3 meter. Taget er sadel, dækket af en onduline. Frontvægens højde er 3 meter, bagvæggen er 2,4 meter. Operationen viste, at dette snedække ikke akkumuleres meget (Leningrad-regionen).

Som base under låven bruges standardblokke FBS 600 * 300 * 200. De er lagt på en sandgræs podsypku 25 cm tyk. Over blokkene er der en isolerende vandtætning - et lag af tagmateriale til bitumenmastik. Laget af "hydrotex" limes stadig på samme mastiks. En sådan kage er lavet, fordi grundvandet bordet er højt, det var nødvendigt at beskytte bygningen mod fugt.

Begyndelsen af ​​bygningen af ​​skuret. Fundamentet er vandtæt, rørene er bundet til det, og en stang er fastgjort til stroppen

På vandtætningen lagde en stang tværsnit 150 * 150 mm (alt tømmer behandlet). Det sluttede sig i et halvt træ, det slog med negle - 100 * 4 mm. For dem bekendt med snedkeri, kan brædderne blive forbundet ende til ende, ved krydset at nagle forstærkede hjørner inde, uden - monteringen plade.

I denne version er rammen til blokkene ikke knyttet til noget. I regioner med store vindbelastninger er dette urimeligt. Du kan fastgøre med stifter: Under dem gennem baren ind i blokken, bores et hul med samme diameter (12-14 mm). Den drives af en hårnål, bolten strammes derefter med en nøgle. For at gemme hatten kan du bore et hul under det.

Det næste trin er fastgørelsen af ​​gulvet. Monteret på kanten af ​​bordet 150 * 60 mm. De er fastgjort til stroppen med specielle hæfteklammer af passende størrelse. Fastgjort på negle 100 * 4 mm.

Gulvlisterne fastgøres til stroppen med sådanne hæfteklammer

Listerne blev justeret langs bundklappens øvre kant. Alt skal være glat, ellers vil gulvet være svært at lægge. Sandsynligvis er det nødvendigt at udligne et fly eller at ændre.

Rammen blev samlet ved hjælp af "platform" -teknologien. Først blev gulvet lagt, og væggene blev monteret på den. Rammen på væggen eller en del af den samles på gulvet. I nogle tilfælde er de straks beklædt udefra, hvis pladematerialet vælges til plettering. Og allerede i denne form (med eller uden plating) bliver de løftet lodret og fast.

Der er en anden teknologi "balun". På den er rammen monteret gradvist: På selen eller endog straks på blokkene monteres rammens hjørneposter. De er sat på et niveau i alle fly. Mellem dem trækker du tovet, som derefter udsætter de andre stativer. De spidses også en ad gangen, fastgjort sammen af ​​snit og midlertidige tværstænger.

I dette tilfælde blev "platform" -teknologien valgt, og 18 mm tykkelse blev lagt på bjælkerne. Generelt kan gulvet laves af plader, krydsfiner (fugtbestandigt), OSB osv. Bestyrelsen skal bruge 20, krydsfiner - 13-15 mm, men den har brug for vandtæt (OSB er fugtbestandig som standard).

Gulv i laden

Derefter begyndte murenes samling. Helt forvirret skelet: det nederste omslag, stængerne, den øvre omgang. I denne form er det etableret nøjagtigt langs kanten af ​​selebøjlen, det er eksponeret, styrket af sikkerhedsstivere, propper og stubber. Det bliver fastspændt gennem gulvbelægningen til strimlen. Negle tog 200 * 4 mm.

Væggene er samlet. Den øvre stroppe vil straks og støtte til spærre

For at opbygge rammens anvendte plader 100 * 50 mm, er afstanden mellem stolpe 600 mm installeret med samme pitch. Løftesystemet blev samlet fra 150 * 40 mm.

Vindues- og døråbninger armeret - naglet to brædder, der er naglet mellem forskudt med 20 cm Belastning mere her, fordi du ønsker at vinde .. I en af ​​enderne er der en port - til lastning / losning af store ting. Derfor kan i denne væg (på billedet vi kan se) kun hjørneposterne og forstærkede - for at sikre dørene.

Udsigt til butt-enden, hvor der vil være brede dobbelbladsdøre

Da taget er enkelthældet, er raftersystemet simpelt: de plader, der vælges til bjælkerne, er placeret på kanten. Deres længde er længere, da et tagoverhæng er påkrævet. Det er normalt 30-50 cm på hver side. I dette tilfælde var længden af ​​rafterbenene (under hensyntagen til hældningen) 3840 mm med en skurvidde på 3 meter.

Naglet skråt - to på hver side. Du kan styrke installationen af ​​hjørner: så kan modstå selv betydelige vind- og snebelastninger.

Beskyttelse under ondulin

Næste - på takmonteret lath (100 * 25 mm). Trinnet ved dets installation - ifølge producentens anbefalinger "ondulin" - 40 cm. Og tagmaterialet er lagt (neglene blev købt sammen med belægningen).

Væggene blev syet på ydersiden med OSB 9,5 mm tykt.

Processen med skur yderbeklædning

Installeret døren lavede små trin.

Dørene er gamle, sat i rækkefølge

De sidste slag var vindruden. Derefter blev skuret foret med foring og malet i farven til resten af ​​bygningerne på stedet. Skuret med egne hænder på det færdige fundament blev bygget i to dage. Foringen af ​​foring og maling var meget senere, næsten en måned senere.

Den endelige version af skuret ... smukt

Et unattractive fundament blev syet med et skåret asbestark. Et smukt slået skur.

Skuret med gaveltag lavet af metal

Denne laden blev bygget alene. Byggeri er også et skelet: den billigste måde. I dette tilfælde er metoden til montering - "ballon" - gradvist opstilling af stativerne. Alt begynder også: først lavede de kolonner til fundamentet. Kun denne gang mursten.

Grundlaget for en stald lavet af mursten søjler

Som du kan se, er studs monteret i hjørneposterne. I bundbommen bliver hullerne boret og han sætter på studsene. De kan ikke kun gøres i hjørnerne, men også på mellemliggende søjler: det vil holde fastere.

Denne lada har en lille veranda, derfor er der på den krævede afstand en tværbjælke installeret. Og det vil være baseret på væggen. Under det, tidligere lavet og indlæg.

Lags blev også fastgjort til plader

Løvene kan også fastgøres ved skæring. Derefter skæres en indhældning i omdrejningsstangen ifølge lagets form. I dybden skal den ikke overstige 30% af bjælkens tykkelse, fordi lagringen er trimmet, så den stiger på samme niveau som selen. Denne metode er mere besværlig.

Derefter blev rammen samlet: hjørneposter 100 * 100 mm, mellemliggende - 50 * 100 mm, det øvre omløbs- og trussystem blev samlet fra samme bræt. Triangler øverst er forstærket med overhead metalplader. De mindre plader blev fastgjort og på de steder, hvor den øvre stang af strapping og stativer blev docket. De blev sammenføjet fra ende til ende uden fældning, spikret fra oven og skråt med negle. Plader reducerede sandsynligheden for foldning med laterale belastninger.

Dernæst blev et rafter system samlet - et bord 150 * 50 mm på det - en lath under en metalflise. Det blev valgt, fordi det samme materiale er dækket af hytten.

Monteringstanker med kasse

Rammen blev dækket med OSB ark - den mest bekvemme størrelse til konstruktion. Efterfølgende bliver væggene færdige med en sidespor under et træ.

Det er en næsten klar skur med et gaveltag. Blev udsmykningen af ​​væggene

Skæring, forresten, behøver ikke være lavet af krydsfiner eller OSB. Du kan hurtigt fastgøre bordet eller pladen og stativet. Men så er det nødvendigt at lægge bakkerne ved montering af rammen: uden stivmaterialets stivhed vil konstruktionen være flakket. Hvis indsatsen ikke er sat, kan du svinge med hånden.

Sådanne bøjler vil give tilstrækkelig stivhed til væggene i et rammeskur

Efter installation af bøjlerne kan du fylde et bord, en foring, et blokhus, efterligning af en bar, sidespor - valget er dit.

Et rammeskur er foret med et bord

Lignende skeletteskur kan fremstilles af et profilrør. Til strapping og hjørneregler er en sektion på 60 * 60 mm eller 60 * 40 mm tilstrækkelig, for mellemliggende og endnu mindre - 20 * 40 vil være normale. Kun til fastsættelse af den ydre hud skal samle og fastgør kassen. Flere oplysninger om opførelsen af ​​et skur af rør og metalprofiler læses her.

For dem der bekymrer sig om bygningens ydre, er der flere ideer om, hvordan man laver en stald i videoformat.

Video om bygning af træskure

Laden viste sig smuk, men ikke billig. Men anstændigt i størrelse, stærk og udseende adskiller sig ikke fra huset - passer ind i kompositionen. Alle vist / malet i detaljer, der er en overtrædelse: Vandtætningen under metal tag er lagt lodret. Selv med god limning af striberne, vil vandet før eller senere gøre en sti for sig selv. I resten er alt lækkert.

I dette tilfælde er skuret med egne hænder bygget på den billigste, sandsynligvis fundamentet: de gamle dæk er fyldt med beton. På disse "kolonner" og der er en ramme. Naturligvis skal de udsættes for en flad, pålidelig overflade, og de skal være på samme niveau. På taconbasens styrke vil det ikke give de bedste betonblokke, men kan endda overgå dem. Højttalere fra under konstruktionen af ​​dæk kan du lukke, lave et skridt og derefter sætte blomster på det eller bruge det til andre behov. Det er endnu mere praktisk.

En anden video med en trinvis illustration af konstruktionen af ​​en rammefad fra en bar.

Flere tegninger, der hjælper dig med at navigere med bygningens dimensioner. Juster om nødvendigt for dit websted eller dine behov.

Shed med et enkelt-pitched tag - en tegning med et layout af stativene

En stald til tre kontorer under et skur tag. De punkterede linjer angiver placeringen af ​​indlægene (og understøtter dem)

Strukturen af ​​laden med angivelse af alle de krævede elementer

Gabel tag i et skur af metal

En stald til en dacha (54 billeder): trin-for-trin instruktion

En laden til en dacha kan ikke bare blive et sted at opbevare alt det nødvendige udstyr, men også en dekorativ bygning

En stald til en dacha med egne hænder er den nemmeste måde at få det mindst nødvendige niveau af komfort på kortest mulig tid. Når den første glæde fra overtagelsen af ​​webstedet vil passere og blive spørgsmålet om reel udvikling af hjemmesiden, er det hosblokken - den første nødvendige bygning. Mens boligbyggeri kun opføres, vil det fungere som et sted til opbevaring af alt nødvendigt udstyr. Og efter færdiggørelsen af ​​bygningen kan både bibeholde sine oprindelige funktioner, udføre pantryrollen og blive et sted til opbevaring af brænde eller for eksempel et kyllingekop.

En stald til sommerboliger er en nem måde at få det mindst nødvendige niveau af komfort på kortest mulig tid

Laden kan spille en rolle som opbevaringsrum og blive et sted til opbevaring af brænde eller for eksempel et kyllingekop

Hvordan man vælger en lade til hytter: overvej muligheder

Ofte opførelsen af ​​skuret begynder udviklingen af ​​sitet, så denne gang skal du allerede har en detaljeret bebyggelsesplan, som vil identificere placeringen af ​​alle planlagte bygninger: hus, sauna, havemøbler, garage, skur, etc.

Tip! Da sommerhusområdet normalt ikke har et stort område, alle gårdsbebyggelser, for at spare plads, er det bedre at kombinere - at bygge en laden, der kombinerer pantry, toilet og bad. En sådan beslutning er især berettiget i den indledende fase af opførelsen.

For at spare plads kan du bygge en laden, der kombinerer pantry, toilet og bad

Der er flere tilgange til at vælge et sted til opførelse af en lade, for eksempel nær grænsen til stedet, bag huset, for at skjule værtsblokken fra et outsider-look. Ud over huset kan yderligere maskering af laden fås ved hjælp af vertikal landskabspleje af stedet. En anden mulighed er at placere en lada i nærheden af ​​huset, så du ikke behøver at løbe rundt hele partiet for hver lille ting. Meget ofte er et skur tildelt et sted, der af forskellige grunde (skygge, nordside, dårlig jord) er det værste for at plante træer eller voksende haveafgrøder.

Ofte er et skur tildelt et sted, som af forskellige årsager er det værste for dyrkning af haveafgrøder

Lad os overveje nogle af de mest populære varianter af skure til en sommerbolig.

Den hurtigste og mindst arbejdskrævende mulighed - det er køb af færdige stald (hytter) i form af præfabrikerede / sammenklappelig hozbloka. Denne struktur i ét stykke (normalt - en beholder-typen), baseret på - en stiv metalramme, som er beklædt på siderne af metallet, og vægisolering lagt, er det allerede lagt ledninger. Der er mange muligheder - det kan være så simpelt et lille skur-værelse, og multifunktionelt hozblok herunder toiletter, brusere, og endda et sted at hvile, og i nogle modeller leveres en aftagelig baldakin, der gør det muligt at lave en lille veranda.

Klar stald - den hurtigste og mindst arbejdskraftintensive løsning

Opbevaringskassen er praktisk og tager ikke meget plads

For at installere en sådan beholder er ikke påkrævet hozbloka fundament fyld, ville det være tilstrækkeligt mole fond eller en simpel betonblokke. Den allerede færdige formular (selvom du kan have brug for en minimal samling af intern kommunikation, såsom at forbinde slanger til sumpen, er det meget muligt at gøre det selv) den er leveret til byggepladsen for installation nødvendig kran. Udadtil er denne laden ikke ser meget attraktivt, men takket være sin pålidelighed, holdbarhed og mobilitet sådan hozblok kan sælges efter afslutningen opførelsen af ​​boliger.

Skur af unedged board (croaker)

Economy-klassen, den billigste og hurtigste til selvopførelse, kan du endda ikke udfylde fundamentet for dets installation. For at beskytte bygningen mod fugt og forfald er den installeret på paller eller brede stænger. Optimal størrelse = ca. 2 m i bredden, 3 i længden og 2,4-2,5 m i højden. Til fremstilling af slagtekroppen ved hjælp af en træbjælke, som derefter hylstre unedged bord (slab). Tag - odnoskatnaya, som tag brug en tagfilt (ruberoid). For at gøre dette attraktive laden, kan væggene plantes vinstokke, og huset til at dekorere graffiti, selv en simpel maleri ville gøre det pænere og derudover beskytter træet rådner.

Skur af unedged board

En sådan lada - en midlertidig mulighed, om 3-5 år vil han få brug for en erstatning for noget mere kapital.

Shed of unedged board - økonomisk rentabel, men ikke holdbar

Også ikke meget dyrt og hurtigt opstillet mulighed, men i modsætning til det foregående eksempel er det vigtigste at skabe en stærk understøtende ramme fra en stærk stråle af høj kvalitet. Over tid, når reparationer er påkrævet, skal du simpelthen udskifte beklædningen ved at installere for eksempel en attraktiv sidespor. Et enkelthældet tag skal udskiftes med et gaveltag, der lægger bitumenskedler i stedet for tagbeklædning (tagfilt). Og en ubeskrivelig stald bliver straks en original og attraktiv del af landskabsdesign. For et sådant skur er der allerede behov for et kolonnefundament.

Rammefad kan blive en original og attraktiv del af landskabsdesign

Varianten, der kombinerer høj holdbarhed og rimelige omkostninger, mens skumbeton har meget gode parametre i varmeisolering, hvilket vil bidrage til at undgå arbejdet på skurisoleringen. Ved hjælp af en sidespor eller dekorative gips til dekoration, vil fjernelse af væggene fra dyster grå nuancer tilføjes et skød af tiltrækningskraft og præsentation.

Skumblokshallen er en mulighed, der kombinerer høj holdbarhed og rimelige omkostninger

En holdbar og grundig mulighed, som vælges af dem, der skal have en pålidelig og brandsikker bygning, for eksempel til dyrkning af små dyr eller fjerkræ. Ofte opføres en murstenskaste efter opførelsen af ​​et boligbyggeri for at skabe et enkelt og harmonisk arkitektonisk ensemble. En stald af mursten kan kombineres, for eksempel med en vedhæftet havepavillon eller et bad. Ulemperne omfatter bygningens store vægt (det kræver en fast grundlæggelse), vanskeligheden ved at udføre arbejdet og som en generel konsekvens en høj endelige pris.

Mursten laden

En stald af mursten er en holdbar og solid version

Vi bygger en stald for at give os selv: trin for trin beskrivelse

Optimal mulighed, der kombinerer holdbarhed, tiltrækningskraft og muligheden for selvstændigt arbejde, vil være et skeletteskur. Lad os se på de trinvise instruktioner om, hvordan du opbygger et træ hozblock på dacha alene.

Sommerhus skur

Et attraktivt skeletskrog med et lille siddeområde

På det valgte sted markerer vi og rengør stedet. Rammefad kan installeres på et solidt pladestof eller strimlingsfundament, men der vil være nok kolonne- eller bunke-skrue. Til denne del af hjørnerne, i skæringspunktet mellem indvendige vægge (eller 1,5 m) er indstillet asbestrør og hældes deres murbrokker-betonblanding (variant - spredte mursten barer, forsænket i jorden 70 cm). Herefter skal du give fundamentet et par uger til at afregne.

Tip! For fundamentet til at holde lange indlæg (asbestrør) inden påfyldning er det nødvendigt at behandle med speciel mastiks for at forbedre deres vandtætning.

En laden i form af en eventyrhytte

Inden rammen monteres, skal træbjælken behandles med en antiseptisk og en særlig beskyttende imprægnering. Basen af ​​træet ligger allerede på det etablerede fundament med et lag af tagmateriale (tagfilt) mellem søjlerne og strålen. Gulvet kan lægges på en gang, og i færdiggørelsesarbejder - denne mulighed er at foretrække, fordi det bliver lettere at installere lodrette stativer.

Skuret er en yderst nødvendig egenskab i haveplottet

Til den nederste omspænding løser vi de lodrette stativ - deres nummer og placering er bestemt ud fra antallet af hjørner og installationsstederne for dør og vinduesåbninger. Før den endelige fastgørelse af stativene skal det kontrolleres, at de er stående lodrette.

Efter fastgørelsen af ​​de vertikale stolper fastgøres den øverste kant (rammens øverste del), og udskæringerne skal først fremstilles på siderne og i midten. Alle leddene udføres ved hjælp af stålhjørner og selvskærende skruer.

Til konstruktion af et sadeltag er det nødvendigt at sikre, at de lodrette stolper på den ene side er højere - dette vil give taget den nødvendige hældning for at sikre godt vand og snerydning. Til spærre anvendes et bord med en tykkelse på 40 mm, mens spærlængden skal være 50-60 cm mere end rammens bredde. Spærrene er anbragt ca. 0,5 m fra hinanden.

Taget på låven skal have godt vand og snerydning

På de punkter, hvor spærene vil blive understøttet af baren, for at øge styrken af ​​installationen, laver de stiklinger. Efter at have lagt spærrene på underrammens ramme, er de fastgjort med selvdrejende skruer.

Montering af tag på en stald

En stald til en dacha lavet af sten - en smuk og holdbar bygning

Til plating af vægge og tag på låven kan du bruge et bræt, der måler 25x150 mm. På det lukkede tag lå en vandtætning - tagfilt (ruberoid). For at give stallet et mere præsentabelt og attraktivt udseende, da det efterbehandling kan anvendes bølgepap eller bituminøse helvedesild. Ved at placere tavlerne tæt på hinanden dækker de først forsiden af ​​skuret og derefter - side- og bagsiden.

En stald med et meget attraktivt og interessant udseende

Tip! Syning af skurets vægge med brædder, deres yderside skal poleres yderligere med en elektrisk pistol. Dette vil ikke kun øge designets tiltrækningskraft, men vil også tillade regnvand uden at svinge på væggene at glide let og hurtigt ned på glat plank.

Syning af skurets vægge med brædder, deres yderside skal poleres yderligere af en elektrisk pistol

Instruktioner til opførelse af en træfad - se konsekvent og detaljeret på videoen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 2