30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Satellit Køkken

Køkken Sputnik stil

Den online katalog fabrik Sputnik Style præsenterede 45 sæt af modeller: (. Moderne, minimalistisk, højteknologisk og andre) 19 køkkener i klassisk stil (herunder lys klassisk, Provence, Land, engelsk, og "palace") og 26 moderne køkken . Sjovt detaljer: Alle navne på headsets begynder med bogstavet "B".

Derudover skal virksomheden producerer køkken sætter skabe og skab møbler til stuer, gangarealer, toiletter og børneværelser under navnet "Mia M".

På Sputnik Style kan du bestille køkken med facader MDF med fræsning og uden det, massivt træ (eg, ask, el, akacie, birk, lamineret spånplade eller aluminium profil med indsatse af plast, akryl eller glas. Fabrikken tilbyder som facader af sin egen produktion , og frontpaneler fra Italien og Polen.

Mulighed for efterbehandling - mat og blank PVC film, plastik, acrylin, finer (eg, kirsebær, akacia og andre arter).

Sættet af sætene er lavet af 18 mm tykt Egger spånplader.

Tilbehør og komponenter - europæiske mærker: Blum, Hettich, VIBO, Hetal, FGV, Rehau, BV, etc.

Køkkensæt Sputnik Style kan suppleres med en vask lavet af kunstig granit eller rustfrit stål, en mixer og indbyggede apparater.

Det beregnes individuelt og afhænger af køkkenets størrelse, valg af moduler, facade dekoration, fittings og påfyldning.

Priserne på billige køkkener med facader fra spånplader starter med et gennemsnit på 50 tusind for et direkte sæt i en grundlæggende konfiguration. Udgifterne til modeller fra MDF starter fra 63 tusind for et enkelt sæt. Priserne på køkkener fra gruppen starter fra 90-100 tusind rubler.

Placering af produktion: Moskva og Moskva regionen

Garanti for møbler: 24 måneder

Officiel Sputnik-Style hjemmeside: rumebel.ru

Hvor kan man bestille: i Moskva og Moskva region køkken møbler Sputnik Style kan købes i 29 saloner.

Kan du lide artiklen? Hold et link og del det med dine venner!

Tilføj en kommentar Annuller svar

Foto-katalog af møbler af populære producenter - køkken sæt af klassiske, moderne, land og provence, adresser på saloner i Moskva, priser, materialevurdering.

vigtigste

Køkkener til bestilling fra fabrikken "SPUTNIK stil"

Køb køkken til bestilling fra fabrikken "SATELLITE style", en af ​​lederne i produktionen af ​​køkkenmøbler. Vi har opnået seriøs succes i vores branche. Vi er glade for at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af individuelle, smukke køkkenudstyr til en overkommelig pris.

Sådan køber du køkkener fra fabrikken "SATELLIT-stil"

Før vi arrangerer en kontrakt for køkkenets rækkefølge, foreslår vi at foretage en nøjagtig måling af rummets rum og udvikle et individuelt designprojekt. Dit interiør vil være så harmonisk som muligt, og når du installerer køkkenmøbler, er der ingen uventede problemer. Vi udfører både fremstilling af sæt, og deres levering og samling. I vores saloner kan du bestille en professionel køkkeninstallation, som garanterer driftsikkerheden i drift og en lang levetid.

Produktion af køkkener fra fabrikken SATELLITE Style

Fra køkkenet venter vi på en lang og pålidelig service. Derfor er det så vigtigt at henvende sig til en anerkendt russisk producent, hvis erfaring med fremstilling af møbler af høj kvalitet vil give tillid til succesen for det kommende køb.

Køkken produktion taget ved 2 steder (i Moskva-regionen) udstyret med automatisk udstyr kendte tyske og italienske mærker: HOMAG, BIESSE, Altendorf, Bürkle, etc. Med det nyeste udstyr og en stor lagerkapacitet, der adskiller vores produktion, vil dit køkken blive gjort på kortest mulig tid og med et vilkårligt antal ikke-standardiserede elementer. Kendetegnene ved de færdige produkter opfylder kravene i GOST, som er bekræftet af certifikater.

Køkkener til bestilling er lavet af miljøvenlige materialer i klasse E1. Ved fremstilling af køkkener bruger vores firma massive træfacader leveret fra Italien, såvel som facader af egen produktion, med overkommelige priser:

  • facader af MDF med mat eller blank filmcoating i forskellige farver;
  • Facader med en aluminiumsprofil, der har en blank, mat eller mønstret overflade og dekoreret med indsatser af plastik, akryl eller glas.

Ved fremstilling af sager, der kompletterer møbler til køkkenet, anvendes højkvalitetsspånplade fra EGGER (Østrig). Husets køkkener er lamineret med slidbestandige film af forskellige nuancer. Ved fremstilling af køkkener anvendes fittings og komponenter af de førende europæiske mærker: Hettich, Vibo, Hetal, FGV, Rehau, BV, etc.

Fremstilling af møbelsæt udføres af faglærte eksperter med anvendelse af moderne teknologier. De bedste russiske og italienske designere inviteres til at oprette nye køkkenmodeller. Leveres fra produktionen af ​​møbler installeret på plads af et team af kvalificerede montører.

Stil og kvalitet på vores køkken taler for sig selv!

For at finde ud priserne for produktion af mad til orden, købe et køkken fra producenten eller beslægtede produkter - spisestue gruppe, bordplader, draw-out mekanismer, apparater, VVS inventar mv, bedes du kontakte vores specialister på telefonen 08.11.62.

Køkken fra Sputnik stil fabrik

Når vi vælger køkkener, står vi ofte for høje priser for dem. Dette skyldes, at fabrikker leverer deres produkter til forhandlere, der nogle gange øger priserne flere gange.

Hvis du køber køkkener fra fabrikken selv, for eksempel et firma, der producerer møbler selv, som en fabrik af køkken Sputnik-stil, vil prisen være flere gange lavere. Derudover vil kvaliteten af ​​møblerne være meget højere, da produktionen kun vedrører køkkenmøbler og alle teknologier fungerer kun for høj kvalitet. Kommentarer fra købere, der købte køkkenmøbler her, siger det hele høj kvalitet. Virksomhedens hjemmeside præsenterer et katalog med et billede og en beskrivelse af hver køkkenmodel, hvilket gør valget ikke kun enkelt, men også behageligt.

Produkterne fra denne køkkenfabrik bekræftes ikke kun af kundefeedback, men også af en række eksamensbeviser opnået på professionelle udstillinger. Dette er en af ​​de stabile fabrikker med erfaring og resultater i møbelindustrien. Sputnik-stil er et velkendt navn for kvalitetsmøbler.

Køkkenet af denne fabrikant er kendetegnet ved høje driftsegenskaber og er grundigt testet i produktionen, hvilket garanterer deres værdige kvalitet. Eget designere udvikler løbende nye modeller, der er forskellige på billedet. Dette giver dig mulighed for at udvide kataloget af møbler med nye aktuelle modeller.

Sputnik-stil er ikke kun produktion, men også et temmelig bredt netværk af saloner over hele landet. Køkkenet af denne producent er i stor efterspørgsel, anmeldelser af taknemmelige kunder stiger konstant, og butikkerne vises alle på nye steder. Sputnik-stil har arbejdet i over 10 år, og derfor er netværket af saloner så forgrenet, de er præsenteret i mere end 50 regioner i vores land.

Alle møbler er lavet af kun værdige materialer. Kataloget repræsenterer kun gode møbler med massivt træfacader og højkvalitets MDF. Alt, hvorfra møbler fremstilles, er grundigt testet for miljøvenlighed, pålidelighed og overholdelse af internationale standarder. Derudover er en del af møblerne lavet ved hjælp af italienske facader.

Køkkener, der er lavet med brug af spånplader, opfylder også standarderne for miljøvenlighed og holdbarhed. En række forskellige materialer, der anvendes i produktionen, ses på billedet i afsnittet.

Fabrikken vil tilbyde dig at købe ikke kun møbelsæt, men også køkkenvaske, blandere, bordplader, husholdningsapparater, der passer til stil. Alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at dit køkken ikke kun er smukt, men også funktionelt, kan du finde denne producent.

På fabrikken kan du finde det køkken du har brug for ved hjælp af en speciel prisberegner. Fabrikken vil tilbyde dig andre ekstra serviceydelser, såsom hurtig beregning, udarbejdelse af et designprojekt, måling, montering og levering af møbler.

Sputnik-stil er ubegrænset produktionsmuligheder. Køkkenet af denne fabrikant er meget populært blandt dem, der sætter pris på kvalitet, kvalitetsmøbler med en god historie, der sætter pris på personlighed og stil.

Mange tak til alle, der arbejder i denne fabrik!

Vi bestilte Villaggios køkken i salonen i Prag, i ARMADE, vores designer var Mirakova Natalia. Traktaten AP187.

Vi er meget tilfredse! alt hurtigt og præcist talt, raffineret, formaliseret, indsamlet)

Mange tak til Natasha, som var sammen med os hele tiden, kontrolleret og altid besvaret spørgsmål).

Jeg råder alle til at bestille køkkenet her, fortryder det ikke!

Endnu engang mange tak!

De bestilte køkkenet "Veda" (den første version) i hvid i Ivanovo. Meget tilfreds med kvaliteten af ​​headsettet. Ser rig og stilfuld ud. Mange tak til manager Anastasia og samlerne for deres professionalisme og grundige tilgang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 49 = 50