30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Sandwich paneler til at bygge et hus foto

House of sandwich paneler - vi bygger os hurtigt og pålideligt

Huset af sandwichpaneler kan opstilles på et hvilket som helst tidspunkt af året, idet man har tilbragt minimum tid til alle nødvendige byggeaktiviteter. Af denne grund er sådanne boliger nu populære i hele verden.

Fordele ved boliger fra sandwichpaneler - hvorfor er de så populære?

Teknologien til opførelse af huse fra produkter af interesse for os er blevet udarbejdet i det mindste. Konstruktionsprocessen er ret simpel og forståelig. Hvis det ønskes, kan opbygningen af ​​sandwichpaneler (SIP eller SIP) bygges uafhængigt uden at involvere eksperter i processen. Nøglefordelene ved sådanne boliger er angivet nedenfor:

 1. 1. Opstillingen af ​​huskassen fra sandwichpanelerne tager 7-14 dage.
 2. 2. Der er ingen begrænsninger på den omgivende temperatur, hvor arbejdet er tilladt. De kan udføres både på varme dage og i frostvejr.
 3. 3. lave omkostninger Opførelse af huse fra SIW kræver minimal finansielle investeringer. Dette skyldes simpelthen af ​​teknologien og de lave omkostninger ved de anvendte paneler.
 4. 4. Høj styrke, lyd og varmeisolering af bygninger. Huse fra sandwichpaneler modstår alvorlige orkaner, opvarmer hurtigt, holder varmen godt. Takket være dette i drift kan strukturen spare mange penge til opvarmning.
 5. 5. Væggene i SIP-huset er ikke deformerede, huset går ikke ned. Efter opførelsen af ​​bygningen er det tilladt straks at starte sin ydre og indvendige udsmykning.
 6. 6. Nem montagearbejde. Paneler uden problemer monteres i opretstående stilling, huset behøver ikke en forstærket base (fundament).

Efter at have beskrevet alle fordelene, tror du måske, at sandwichpaneler, der bruges til at bygge et hus, er det ideelle materiale til at arrangere en komfortabel og økonomisk bolig. Men ikke alt er så strålende. Manglerne i de beskrevne bygninger vil blive diskuteret i næste afsnit.

Ulemper ved bolig fra SIP - tage hensyn!

Hus af sandwichprodukter drives ikke mere end 25-30 år. Med hensyn til styrke er de mærkbart ringere end bygninger af beton, mursten og naturligt træ. De betragtes paneler er ikke-økologiske produkter. I deres produktion anvendes syntetiske produkter, forskellige additiver og harpikser opnået kemisk.

Også til minus af boligbyggeri i SIP, siges de at være helt leaktight. Konstruktionsteknologien er sådan, at udgangen er en slags bygningstermos, hvor luften ikke opdateres. I den er det nødvendigt at udstyre forsynings- og udstødningsventilation. Omkostningerne ved den kompetente installation øger omkostningerne ved byggeri betydeligt.

Bygninger fra SIP er officielt placeret i kategorien af ​​brandbarhed G1. Det menes at i sådanne hjem kan du leve uden frygt for brande. I praksis er dette ikke helt sandt. Sandwichprodukter brænder aktivt og hurtigt og udsender samtidig en masse skadelige stoffer i atmosfæren. Desuden opsamles det ekspanderede polystyren, som er en del af panelerne, væske under forbrænding, opsamles i varme glødeledninger, der falder ned fra oven som en brændende regn. At slukke en sådan ild er problematisk.

Projekter af huse fra sandwichpaneler er designet til drift af en bolig praktisk talt under alle vejrforhold. Som bemærket, er sådanne strukturer ikke ødelagt selv i stærke orkanvind. Men her er det ikke svært at slå et hul i strukturen med en hammer eller en økse. Dette er værd at huske for dem, der besluttede at bygge deres eget hus fra SIP.

Og endnu et vigtigt punkt. Huset af sandwichpaneler, som du planlægger at bygge med egne hænder, kræver design og installation af et specielt varmesystem - luft. Dens installation giver mening at betro til fagfolk. I princippet er det tilladt at installere et standardvarmesystem - med batterier under vinduerne, traditionelle ledninger. Men så kan du glemme at spare på opvarmning af huset. Men dette er en af ​​de vigtigste fordele ved bygninger fra SIP.

Funktioner af SIP - hvad skal du vide om designet?

Sandwichpaneler er specielle trelagsprodukter. De består af:

 • Kernen. Representerer et lag af isolering. Som sådan anvendes skumpolyurethan, udvidet polystyren eller mineraluld. Vær opmærksom på, at kernefunktionen oftest er polystyrenskum. Isoleringens tykkelse er forskellig - fra 5 til 25 cm. Dens specifikke værdi afhænger af kundens krav. Hvis huset drives i et tempereret klima, er kerne tykkelsen taget omkring 10-15 cm.
 • To ydre lag. De er lavet af træfiber (DVP), magnesit eller orienteret chip (OSB) plader. Det ydre lag har en tykkelse på 0,9-1,2 cm. På hjemmemarkedet er OSP-3 produkter i høj efterspørgsel. Deres tykkelse er 1,2 cm. De giver styrke af bærende strukturer og modstår høj fugtighed.

Kernen og de ydre lag af SIP er forbundet i en enkelt struktur under tryk. Resultatet er et kompositmateriale med øget styrkeegenskaber.

Vi har allerede sagt, at sandwichpaneler til opførelse af et billigt hjem er normalt lavet med en kerne af udvidet polystyren. Dette materiale består næsten udelukkende af kuldioxid (ca. 98%), hvilket giver produkterne unikke varmeafskærmningsegenskaber. Udvidet polystyren er desuden meget let og billigt til prisen på materialet. Det er værd at huske at det kan smelte, hvis der er en kilde til åben ild i nærheden.

Mineraluld brænder ikke og understøtter ikke forbrændingsprocesser. Men til fremstilling af SIP anvendes det sjældent. Årsagen er dens høje omkostninger og store vægt. Paneler med en kerne af mineraluld vejer i 2-2,5 gange flere produkter fra polyurethanskum og udvidet polystyren. Hvis du opbygger et hus fra en selvbærende isoleret ledning med en mineraluldvarmer, er omkostningerne ved byggearbejde næsten fordoblet.

Lad os sige et par ord om de ydre lag af produkter af interesse for os. Det er ønskeligt at bruge de paneler, der er lavet af træflis (OSB). Sidstnævnte har en længde på op til 14 cm og et tværsnit på op til 0,6 mm. Passer sådanne chips i tre lag. Derefter hældes den med en speciel klæbende vandtæt harpiks og trykker den resulterende sammensætning ved en bestemt temperatur og tryk, idet man efter alle disse operationer opnår produkter med et højt elasticitetsindeks og bøjningsstyrke. Overfladen af ​​OSB er let at sav og har samtidig en høj modstand mod fugt.

Start af byggearbejder - vi laver et projekt, fyld grunden

Det første skridt er at designe et hus. Uden dette stadium er det umuligt at styre. Teknikken med rammepanelkonstruktion gør det muligt at vælge husdesign fra sandwichpaneler. Du kan købe det færdige kredsløb. Det er endnu bedre at bestille et individuelt projekt af boligbyggeri i en specialiseret studie. Så vil du kunne bygge et unikt hus, hvor du vil være komfortabel og behagelig at leve.

Herefter skal du bestil sandwichpaneler med de nødvendige dimensioner og i det rigtige beløb til byggearbejde på baggrund af det færdige projekt. Det er tilladt at bruge standardprodukter. Men i dette tilfælde vil byggeprocessen blive meget mere kompliceret og langvarig. Tilpas SIP standardstørrelserne for de ønskede parametre, du vil være lang. Nogle håndværkere laver paneler med egne hænder. Men for dette skal du have særligt udstyr. Denne mulighed overvejes ikke af en almindelig hjemmeherre.

Mens panelerne er lavet, kan du begynde at udstyre grundlaget for dit fremtidige hjem. Rammehuse fra SIP kræver ikke montage af tunge baser, da de er lette strukturer. Det er nok at lave et lavt bånd eller ribbon-søjlebundt. Hvis du vil have og ledig tid, kan du hælde et bunke eller grusgrundlag.

Den lavvandede kælder under huset er arrangeret som følger:

 1. 1. Marker plottet til byggeri, fjern jorden (jordens udgravning er 0,4 m, dybden er ca. 0,6 m).
 2. 2. Tøm groven lavet, hæld et lag (ca. 10 cm) sand, komprimér dette lag. Derefter lægger du 10 cm af murbrokker. Du rammer igen.
 3. 3. Lav en standard tømmerformning. Over jordens overflade skal den stikke op med 0,45-0,5 m. Glem ikke at lave huller i denne struktur. De er nødvendige for at organisere luft, der er en del af ventilationssystemet.
 4. 4. Strik rammen af ​​metalforstærkende stænger, monter den i grøften til fundamentet.
 5. 5. Hæld betonopløsningen i bunden. Det er nødvendigt at fjerne luftbobler ved hjælp af en speciel vibrator.

Stiftelsen fryser i omkring fire uger. Derefter demonteres forskallingen, lægger flere lag hydroglas (en moderne beskyttelse mod fugt) på overfladen af ​​fundamentet eller et almindeligt tagmateriale, klap den resulterende struktur med bitumenbaseret mastiks.

Fortsæt nu med at lægge kronestangen. Dens tværsnit skal være 25x15 cm. Strålen skal placeres strengt vandret i midten af ​​bunden til konstruktion. I hjørnerne er kronelementet forbundet i henhold til "pote" eller "halvtræ" ordninger, og derefter forsigtigt sikret med en nagel af træ. Sidstnævnte skal køres forsigtigt ind i bjælken ved hjælp af en hammer-hegn. Til fundamentet fastgøres bjælken med anker på 1-1,2 cm sektion, 35 cm lang. Afstanden mellem de enkelte fastgørelsesdele er 150-200 cm. Vigtigt! Hovedet af ankre skal drukne i kronestangen.

Vi bygger en bygning fra sandwichpaneler - en trinvis vejledning

Vi begynder byggearbejde med gulvarrangementet. Forbereder stængerne. Af disse vil du lave piggebjælkerne og lappe til gulvbasis. Hvis du bruger CIP-tykkelse på 22,4 cm, tager tværsnitstråler 20x5 cm, hvis produkterne bruges 17,4 cm - 15x5 cm. På dette tidspunkt skal du udføre en kompetent beregning. Længden af ​​den stråle, vi tager, er sådan, at den let anbringes i sporet af kronestangen og samtidig lægges helt på fundamentet. Skær (om nødvendigt) panelet, lav et mellemrum (ca. 2-2,5 cm) mellem isoleringens overflade og SIP'ens kant. Fortsæt med at samle gulvbasis.

Den første er hjørnepanelet. Derefter tilføjes følgende produkt til det.

Splejsning af SIP udføres i en række for den ønskede længde. Spånerne på sandwichpanelene behandles med monteringsskum (dens overskud kan let fjernes og vaskes fra overfladen). Sæt derefter strålen. Det skal presses godt og holdes under pres i 5-10 sekunder. Derefter fastgør strålen med skruer 3,5 x 40 mm (brug hardware designet til træbearbejdning) eller forsinket selvskærende skruer. Afstand mellem fastgørelseselementerne - op til 15 cm. Monter det andet panel fra siden af ​​strålen, derefter den tredje og alle efterfølgende.

Efter at have arrangeret gulvet, skal du begynde at bygge væggene. Installer diaset (styreskilt 5x20 cm) vandret på gulvet, fastgør det med skruer. Under projektet, som bestemmer placeringen af ​​SIP'en, skal du fortsætte med at installere sandwichprodukterne ved at starte operationen fra hjørnerne. Panelerne er fastgjort til hinanden med 1,2x22 cm skruer, riller og nedre ender af produkterne er fyldt med monteringsskum. Mellem den monterede og tidligere monterede SIP er bordet desuden indsat (dens sektion er 5x20 cm) og fastgjort af de samme selvdrejende skruer.

Monter derefter kronestangen øverst på panelerne, fastgør den til beslag, hjørner eller ved at skære loftet og montere taget. Hvis bygningen udføres internt, er det bedre at installere SIP på Mauerlat - dette er et enkelt og pålideligt arkitektonisk element i bygningen. Det er klart, at hele sekvensen af ​​handlinger til opførelse af en bolig af sandwichpaneler præsenteres i video.

Fuld eller delvis kopiering af oplysninger fra webstedet uden at angive et aktivt link til det er forbudt.

Huse fra sandwichpaneler: projekt, konstruktion, anmeldelser

Tidligere iboende kun til den canadiske befolkning, og nu hele verden, nyder huse lavet af sandwichpaneler nu stor popularitet blandt indbyggerne i Rusland. Småboliger af denne type er bygget i forstæderne, i landets regioner, i de sydlige regioner og i de fjerneste nordlige. At bygge et hus fra et sandwichpanel er let, enkelt, hurtigt og vigtigst - ikke så dyrt. Fordi nedenfor vil vi overveje i detaljer processen med opførelsen af ​​sådanne boliger, samt bede prisen på materialer, der, takket være dens fremragende kvalitet giver os mulighed for at leve i varme og komfort hele året rundt.

Kort beskrivelse af materialet

I sig selv består sandwichpanelet af tre dele. Disse er to tætte lag (spånplade, MDF eller noget andet) og et blødt lag af isolering, som ligger mellem dem. Hvert lag er fastgjort til det andet ved hjælp af et varmt tryk, så de ikke kan frakobles senere. Den meget opførelse af huse fra sandwichpaneler antyder, at der er brug for to typer af sådant materiale. Den første hedder en mur. Dens overflade er enten helt glat eller profileret på den ene side, hvilket giver væggene en vis indretning. Til indretning af tag anvendes tagpaneler. De kan profileres fra begge sider, eller kun med en - ekstern.

Nu tilbyder mange byggevirksomheder befolkningen i kort tid at bygge et hus med sandwichpaneler. Anmeldelser af mennesker på denne konto, som regel, uafhængige af selskabet, som blev taget for det arbejde, og til at udføre kvalitet. selve materialet, som anvendes i denne proces er bestemt god og kvalitet og pris. Lignende projekter bliver bygget af indenlandske byggefirmaer i omkring to til tre uger. Det sværeste stadium i dette arbejde er fondets arrangement. Yderligere opførelse af vægge og lofter er en nem opgave. Sådanne boliger kan sælges "turn key", som er hyppigst observeret i vores land. Mindre ofte bestiller man rammehus til sig selv på et enkelt projekt. Eksternt hus sandwichpaneler ligne en komplet mursten hytter, palæer, med elegant udseende og imponerende facade. Men det er slet ikke smart - det vigtigste kriterium for sådanne boliger. På din skitser vil arbejderne kunne bygge på det middelalderlige slot af sådanne paneler, og hytten med et vindue.

Før du begynder at arbejde, er det værd at lave en præcis tegning af dit fremtidige hjem. Hvis et sådant arbejde er uden for din magt, skal du skitse skitsen, og beregningerne vil blive lavet af en professionel med hvem du vil angive alle detaljer. Bemærk at der også er færdigbyggede huse af sandwichpaneler, for hvilke der allerede er fastsat priser på forhånd. Også de bygninger, der er lavet i henhold til standard tegninger, den mest økonomiske i form af forbrug af byggemateriale. Derfor, hvis du vil spare penge først, tag det til noten. Selve projektet, som du vil kompilere som følge heraf, består af to dele, som beskrives detaljeret nedenfor.

Tegninger af dele og produkter til videre installation

Her indgår vi en forklarende note med alle de udskrifter, der vil være til stede på de følgende sider. Så sætter vi alle dataene på gulvpanelerne, det samme du skal skrive om vægpanelerne på første sal og mansarderne. Vi noterer parametrene for detaljerne på vægpanelerne. Næste punkt er data om tagmaterialer. Som regel er huse lavet af sandwichpaneler altid suppleret med træelementer. Det kan ligge på verandaen, balkonen, i huset selv osv., Så i dette afsnit angiver vi også alle data om dem.

Monteringstegninger til yderligere montering

Når alle dataene til huset fra de sandwichpaneler du har beregnet, samler vi projektet ind i en. For at gøre dette skal du have nøjagtige billeder, hvor skalaen og hver linje vises i nøjagtighed. Vi opregner, at vi skal bruge specifikt:

 • plan i stueetagen;
 • en loftsplan
 • Skitser af facader (langs aksiale retninger);
 • planlægning og beregning af fundamentet
 • del af kælderen;
 • planlægger at montere paneler, der vil overlappe fundamentet;
 • plan for montering af vægpaneler på første sal
 • plan for installation af lofter, der vedrører første sal
 • Planen for montering af væg- og gulvplader på anden sal (eller et loft);
 • installation af tagpaneler;
 • sektion i trappen;
 • skær i området af højderyggen;
 • planlægning og beregning af taget.

Stadier af erektion. Stiftelse og indledende værker

Opførelsen af ​​huse fra sandwichpaneler starter som alle andre fra fundamentet. I dette tilfælde er kravene til det ikke så høje som følge af, at væggene og gulvene i fremtidens hus er lette og uhøjtidelige. Dybden afhænger strengt af terræn og jordtype. Ideelt set er denne mulighed egnet til et strimlingsgrundlag eller en kolonne. Samtidig begynder arbejderne at lave et installationssystem til huset. Dens essens ligger i, at fundamentet er fastgjort med en stærk bar ved hjælp af ankerbolte. Dette materiale er imprægneret med antiseptika og andre beskyttende blandinger, som gør det muligt at holde huset rent, tørt og hyggeligt. Det er på denne fastgørelsesbøjle, at panelerne senere bliver monteret.

Montering og installation af vægge og lofter

Lad os først se på de ufærdige huse fra sandwichpaneler. Billederne viser os tydeligt, at selv om de betragtes som "paphytter", har de stadig deres egen ramme. Den består af brædder, som er forbindelseselementet der ligger mellem hvert panel. Det er på en sådan lattice9raquo; panelerne er fastgjort, og alle revner blæser af monteringsskummet. Samlingen af ​​det færdige hus begynder altid med et hjørne. For at montere en sådan bolig er der ikke behov for mere end to arbejdere på stedet. Overlappende huset involverer altid en luftblæser, som giver naturlig ventilation. På grund af det faktum, at huset er baseret på en ramme af træ, skal du blot montere rudepaneler og døråbninger.

I slutningen er huset tag taget op. Selve processen er ikke forskellig fra den standard, som blev brugt af vores forfædre. Bundlinjen er kun, at sandwichpaneler er fastlåst på skøjter og gulvplader. Nogle gange er taget også udstyret med en vandtæt film til ekstra beskyttelse (især hvis du har et loftsrum). Efter at hovedmaterialet er færdigt, er dekorativt monteret. I sin rolle er normalt standardflisen. Her er det vigtigste, at det skal matche farve og tekstur af dit projekt.

Mit hus er lavet af sandwichpaneler. Ejer feedback

Alle i vores tid, der har erhvervet en sådan bolig, har aldrig klaget over ham. Folk siger, at huset altid er varmt, hyggeligt og komfortabelt. Den er lavet af miljøvenligt, højkvalitets og holdbart materiale. Et andet stort plus - omkostningerne ved færdige boliger ikke overstiger 30-33 dollars per kvadratmeter. Et vigtigt sted er også optaget af kommunikation og udstyr. Alle rør, ledninger og andre komponenter, der er afgørende for en komfortabel tilværelse i vores verden, i sådanne boliger er skjult eller i særlige kasser eller bag falske vægge. Og selvfølgelig er enhver forbruger tilfreds med det ledige rum, som giver dig mulighed for at installere møbler i huset. Højden af ​​lofterne er 2,8 m i gennemsnit, og du kan bestemme størrelsen af ​​værelserne for dig selv.

Hvordan man bygger et privat boligbyggeri fra metal præfabrikerede sandwichpaneler til projekter

SIP paneler er nu i stor efterspørgsel i opbygningen af ​​strukturer såsom lave bygninger, sommerhuse, hoteller, boliger og rekreative centre, ikke mindre end, siger, sandsten beklædning og dekorative vægfliser.

At bygge et hus af sandwichpaneler er mulig ved enhver temperatur indikatorer, og prisen på byggematerialer anses for hensigtsmæssigt som kasserne under pyntede enhed, der er beskrevet i artiklen. Desuden er sådanne huse præget af smukke udseende og er miljøvenlige, i modsætning til metal sidespor under strålen, om størrelsen af ​​som er tilgængelig her http://fasdoma.ru/sajding/metallicheskij/pod-brus.html.

Før vi går videre til at lede designhus af sandwichpaneler, samt i fremstillingen af ​​træ vindeltrappe med hænderne, bør forstå, hvad der er fordel af sådanne strukturer:

 • At bygge et sådant hus vil tage lidt tid, såvel som med korrekt udjævning af vægge med gips.
 • Opførelsen af ​​huset fra sandwichpaneler kan udføres når som helst på året.
 • Den opførte struktur har tynde vægge, hvilket gør det muligt at udvide det nyttige område inde i huset.
 • Fremragende varmeisoleringsevne. Et sådant hus opvarmer meget hurtigt og holder varme i lang tid, så du kan undvære de elektriske varmegardiner, som vi skrev om i artiklen.
 • Lejligheder fra sandwichpaneler er ikke genstand for krympning og deformation. Det er muligt at afslutte indenfor og uden for bygningen umiddelbart efter at den er opført.
 • Fremragende niveau af lydisolering, samt på de udvendige ståldøre, isolering af dem er tilgængelige her http://fasdoma.ru/vxodnaya-gruppa/dveri/uteplenie-vxodnyx-metallicheskix.html. Beboelse fra panelerne på billedet
 • Sparer ved opvarmning.
 • Det er ikke nødvendigt at opbygge en forstærket base.
 • Huse lavet af dette materiale har høj styrke.

For hvert materiale er dets plusser og minusser iboende. Undtagelsen er ikke CIP-panelerne, for dem de følgende ulemper:

 • Kort levetid.
 • Fuld stramhed, som følge heraf, for at opnå optimale forhold skal der indrettes særlig ventilation.
 • Et sådant materiale som CIP-paneler udsættes for forbrændingsprocessen, hvilket resulterer i frigivelse af et stort antal toksiske stoffer.
 • Hvis det anvendes ukorrekt, eller hvis der ikke er tilstrækkelig ventilation, kan panelerne indeholde svamp og skimmel.

I tilfælde af salg af en sådan struktur vil prisen være meget mindre end den for et hus opført fra en mursten, selv med elektromagnetiske låse til metaldøre.

Projekter af huse fra sandwichpaneler er store. I dag er to-etagers bygninger bygget af SIP paneler med et areal på 100 m2 i stor efterspørgsel.

Takket være det bekvemme layout er sådanne huse meget bekvemme i forhold til brug, hvilket resulterer i, at sådanne bygninger bliver mere funktionelle. I kælderen kan du placere en garage, hvor du kan opbevare værktøjer.

På anden sal er det bedst at arrangere en stue, hall, køkken, badeværelse og kedelrum, hvilket ville føre til garagen. Første og anden sal forbinder med en elegant trappe, klatring, som du ville falde på kontoret. På anden sal kan der være et ekstra badeværelse og 3 soveværelser. Du kan komme ind i huset fra siden af ​​hovedfacaden. Køkkenet ligger på første sal skal have sin egen udgang til terrassen. Loftet er indrettet som en studie eller et soveværelse.

Privat hus af sandwichpaneler kan bygges uden problemer, hvis du i det mindste har en lille erfaring inden for byggeri. Hovedstadier af byggeri:

 1. Oprettelse af fundamentet.
 2. Montering af kronestangen.
 3. Gulv arrangement.
 4. Opførelse af vægge.
 5. Taginstallation.

Grundlaget for præfabrikken hus

Præfabrikerede huse fra sandwichpaneler har udseendet af en let konstruktion, så der er ikke behov for at udstyre et forstærket fundament. For eksempel overveje Arrangement af et lavt fundament:

 • At markere terrænet til konstruktion og udgravning af jord, 50-60 mm dyb.
 • Til komprimering af sand fyld lag med en tykkelse på 10 cm, og derefter grundigt komprimeret lag grus til at fylde samme tykkelse, igen komprimeres.
 • Monter forstærkningen af ​​træ, 500 mm høj. Forbered dig på forhånd i hendes åbninger til luft.
 • Forbind armeringsrammen og installer den i grøften.
 • Forbered en mørtel af beton, hæld grunden. Luftbobler rengøres med en vibrator.
 • Vent 28 dage, når fundamentet er helt tørt og kun så kan du rengøre fordybningen.
 • Læg 2-3 lag af tagmateriale, og anbring bituminøs mastik på toppen. Det er bedre at udføre denne procedure, før du opfører væggene, så vandtætningsmaterialet ikke holdes i lang tid under åben himmel.

Processen med montering af kronestangen

Denne proces involverer følgende procedure:

 • For at gøre installationen af ​​en stangafsnit 250 x 150 mm i midten af ​​basen. Det er ekstremt nøjagtigt at måle den horisontale karakter af dens placering.
 • Brug skærmen "i poten" til at forbinde bjælken i hjørnerne.
 • Fastgør leddet ved hjælp af træhuset.

Til fundamentet kan bursa fastgøres med ankre, en længde på 350 mm og en diameter på 10-12 mm.

Når du bygger et præfabrikeret hus med sandwichpaneler, Installationen af ​​gulv og gulv udføres i henhold til nedenstående plan:

 • Forbered de brædder, der vil blive brugt som gulvstole og bjælker-spikes, og indsæt dem mellem panelerne. For at lægge bjælken på bunden af ​​huset og i sporskæringen var det let at udføre, er det nødvendigt at vælge sin korrekte længde. Strålens tværsnit er valgt afhængigt af tykkelsen af ​​SIP-panelerne.
 • Læg panelerne ud for at arrangere gulvet, skære dem til den ønskede størrelse ved hjælp af en almindelig sav. For at fjerne isoleringen skal du bruge en hjemmelavet termosnitter. Mellem kanten af ​​pladen og overfladen af ​​det termiske isoleringsmateriale skal du have en plads på 20-25 mm, så du kan opnå en tæt forbindelse af panelerne med en stang, hvis tykkelse er 50 mm.

 • Montering skal startes fra hjørnepanelet og forbinde dem i en række langs længden. Sporet af panelet skal forsegles med et monteringsskum og indsætte strålen ind i interiøret. Fix med galvaniserede selvdrejende skruer i en afstand på 150 mm.
 • Fra strålsiden fastgør du 2-nd panelet på samme måde. Som følge af gentagelse af alle de beskrevne handlinger skal du udføre samling af hele gulvet.
 • Alle riller, der er omkring omkredsen, skal du fylde brædderne, hvis tykkelse er 25 mm. Denne procedure er praktisk taget ikke forskellig fra den foregående.
 • Brug tungt udstyr, det resulterende design, placeres på stedet til gulvet. De dele af den lag, der stikker ud, skal forankres til fundamentet med ankre. Installationen af ​​loggen er lavet på skæringsstedet i bundstangen.

  Når du rejste et fundament, overlapper og arrangeret det, kan du gå videre til næste fase, nemlig, opførelse af vægge:

  • Bord med en nødvendig tværsnit (det hele afhænger af tykkelsen af ​​det anvendte materiale) lagt ned på gulvet og løse vandret, idet de i dette formål skruer 5h70 mm, i en afstand fra hinanden 350 til 400 mm. Udførelse af vægge fra det fremlagte materiale er det meget vigtigt, at installationen af ​​de første hjørneplader foregår helt glat. De efterfølgende paneler vil være placeret ligner de to, men her er det umuligt at lave en fejl.
  • Monter de to paneler lodret i hjørnet, før-zapeniv-sporet i bunden, sæt det på håndtaget. Paneler skal installeres strengt lodret og vandret. Brug selvskærende skruer 3.2 x 35 mm, skru panelerne til stativet i en afstand af 15 cm.
  • Til fastgørelse to paneler sammen for at indsætte pap med en kvadratisk tværsnit, rillerne zapenit og fastgør med skruer 12h220 mm i en afstand på 50 cm.
  • Installation af alle andre paneler foregår på samme princip. Sporet og bunden af ​​det installerede panel skal fyldes med et monteringsskum, og den sidste er sat til venstre. Hvis du tager en borddel på 50x200 mm, skal du installere den mellem det allerede installerede og monterede panel. Fastgørelsen af ​​forbindelsen sker, når der anvendes 3,2 × 35 mm selvdrejende skruer. Opbygning af et hus fra metalplader på billedet
  • Ved afslutningen af ​​væggene skal panelets øvre rille også fyldes med skum, efter at der er indsat et korrekt bindingsbræt med et tværsnit på 150x200 mm. Fastgørelsen af ​​strålen sker, når der anvendes selvskærende skruer 4.2 x 75 mm. Fastgørelse af paneler til et bord er lavet af selvbånd 3,5 x 40 mm.
  • Vinduer og døråbninger udføres bedst i de allerede monterede vægge.

  For opførelsen af ​​taget af sådanne bygninger kræver en regelmæssig tagbord. I dette tilfælde hviler bjælkerne på rillerne lavet i loftet på loftet taget. Derefter er det nødvendigt at fylde bjælkerne med en kasse og lægge materialet til tagets opstilling.

  Hvis loftet er planlagt til brug som boligbyggeri, er det nødvendigt at isolere det. For at gøre dette skal du lægge isoleringen og dække den indefra med en dampspærrefilm.

  Denne montage af huset af metal sandwich paneler er overstået.

  En videohistorie om opførelsen af ​​et hus lavet af sandwichpaneler

  Hvordan man opbygger et privat hus på en dag fra sandwichpaneler, se i videoblokken.

  For en mere detaljeret introduktion til opførelsen af ​​huset kan findes, hvis man ser på videoen, hvor man skal bygge et hus med sandwichpaneler. Efter færdiggørelsen af ​​alle værkerne vil du modtage en smuk, varm og hyggelig bygning, hvor du vil føle dig komfortabel i alle årstider.

  Vi er vant til tanken om, at det er nødvendigt at bygge et hus i århundreder for at investere alle ressourcer i familien i denne virksomhed for at nægte os alt. Og så vokser børnene op, deres arkitektoniske udformning af huset, området for dets placering eller andre egenskaber er ikke længere tilfredsstillende. Begyndende med salget af det gamle hus og opførelsen af ​​en ny. Teknologien for sandwichpanelkonstruktion beskrevet i artiklen er meget udbredt i Europa og især i USA. Konstruktionen er hurtig, operationen er billig, og når husets levetid er overstået, kan den hurtigt demonteres og en ny bygges.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 2 = 1