30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Samovar Tula

Samovars. Køb samovar i online butik "Samovar Shop"

Vores leder kan tage ordren efter nummer: +7 (499) 653-88-55 eller 8 800 555-21-14 (kun for regioner).

Ring og du vil lære om de optimale metoder til levering og betaling, detaljerede egenskaber ved varerne, unikke egenskaber hos de fabrikker, der producerer samovarer.

Også på vores hjemmeside er systemet til at acceptere ordrer. Om det beskrives detaljeret i dette afsnit.

Velkommen til vores hjemmeside, kære kunde!

Hvis du er i online butik "Samovar Shop", så er du en rigtig beundrer og en kender af nationale traditioner eller bare vil give dit hjem og interiør en smule national historie og kultur! Kun i "Samovar Shop" kan du købe en samovar billigt og tilslutte sig den grænseløse og mangfoldige verden af ​​det russiske liv, gennemsyret af gamle traditioner og russisk selvbevidsthed.

I vores butik kan du købe Tula samovars: antikke og kombinerede, elektriske og kul, der giver minutter af ro i sindet, behagelig kommunikation og vidunderligt humør!

Køb en samovar i online butik "Samovar Shop"

Ofte er der spørgsmål - hvor kan man købe en samovar i Moskva eller hvor man kan købe en samovar i Tula? I dag er dette ikke et problem! Du skal bare gå til vores "Samovar Shop" og kende bekendtskab med sit katalog! Vi har et stort udvalg af vandvarmere - vores øjne løbe tør! Vi tilbyder kun opmærksom på mærkevarer pålidelige samovarer, som bliver en overraskende behagelig, eksklusiv præsentation til fejring til venner, bekendte, en kollega på arbejdspladsen. Ved at købe Tula samovar fra os, får du garanteret produkter af høj kvalitet til attraktive priser! Vi leverer din ordre i Moskva og Tula helt gratis overalt og til enhver tid, med transport eller post, på din anmodning. Hvert produkt, vi tilbyder, er dækket af en lang garantiperiode. "Samovar Shop" udøver aktierabataktiviteter, hvor samovar kan købes til specialpriser. Du kan betale for det på nogen måde bekvemt for dig - kontant, kontantløs eller med kreditkort. Vores specialister-konsulenter vil besvare eventuelle interessante spørgsmål, fortælle historien om hver præsenteret enhed, rådgive og hjælpe med at bestemme din beslutning! Samovarer indsamlet i "Samovar Shop" kataloget er gaver med en russisk sjæl oprettet i Rusland.

Berør den Store, lad være med en stærk sund energi, giv dig selv og dine kære og kære mennesker lyse positive følelser og følelser, tag et stykke skønhed ind i dit hjem! Og til dette behøver du bare at købe en samovar enhed i online butik "Samovar Shop"!

Har du besluttet, hvor du skal købe samovar? Nå selvfølgelig med os! Samlere, tilhængere af russisk kultur, jægere til at tilbringe en aften i samovar eller ønsker at præsentere en uforglemmelig nyttig gave, bliver vores køber, simpelthen at vælge en samovar og bestille. Alt det andet vil vi gøre, så meget, så du ikke fortryder et øjeblik om dit køb!

Rørdiameter: 50 mm

Eksklusiv kompakt samovar er placeret i en rygsæk og endda i en lille taske

Praktisk i transport til trekking, camping, ved hytten

størrelse: 330x280 mm

Rørdiameter: 50 mm

Praktisk i transport til trekking, camping, ved hytten

Rørdiameter: 50 mm

Praktisk i transport til trekking, camping, ved hytten

med automatisk slukning

Og med automatisk slukning (float), med utilstrækkeligt vand, er samovar slukket

materiale: poleret messing

Rørdiameter: 64 mm

producent: Rusland, på forsiden af ​​mærket "Artel Progress"

Rørdiameter: 65 mm

producent: Rusland, stemplet på låget "Artel Progress"

Garantiperiode: 5 år

producent: Rusland, Tula

Garantiperiode: 5 år

Garantiperiode: 5 år

Praktisk i transport til trekking, camping, ved hytten

Rørdiameter: 50 mm

Eksklusiv kompakt samovar er placeret i en rygsæk og endda i en lille taske

Praktisk i transport til trekking, camping, ved hytten

størrelse: 330x280 mm

Rørdiameter: 50 mm

Praktisk i transport til trekking, camping, ved hytten

Rørdiameter: 50 mm

Praktisk i transport til trekking, camping, ved hytten

størrelse: 360x280 mm

Rørdiameter: 50 mm

Praktisk i transport til trekking, camping, ved hytten

med automatisk slukning

materiale: poleret messing

Rørdiameter: 65 mm

producent: Rusland Tula

Garantiperiode: 5 år

Samovarens overflade behandles ved kold plastisk deformation til dannelse af almindelige mikroreliefier

Dette forbedrer samovarens præstationsegenskaber, forbedrer holdbarheden og præsentationen af ​​udseende, så ridser og skraber ikke bliver synlige på overfladen med vibro-knack

Og med automatisk slukning (float), med utilstrækkeligt vand, er samovar slukket

TRADITIONELLE SELF-ADHESIVER FRA PRODUCENTEN

MED LEVERING FRA TOOL TIL MOSKOV, SAINT-PETERSBURG OG PÅ RUSLAND FRA 2 DAGER

Vi måler kundernes loyalitetsniveau hver måned (NPS indeks)

Sandsynligvis vil anbefale

Ikke klar til at anbefale

7 fordele ved TSC

Egen produktion af samovarer

Vi åbnede anlægget og overgav fuldstændig tjenesterne hos formidlere, der tilbød at købe Tula samovarer af billig håndværksproduktion for at kontrollere produktkvaliteten. Vi har opnået succes - i dag opererer den interne QC Quality Control Service på fabrikken. Alle samovarer gennemgår obligatorisk testning med henblik på at overholde standarderne: GOST R 50959-96, GOST 7400-81.

Materialer og belægning af detaljer af samovarer, som kommer i kontakt med vand, anvendes fra det nummer, der er godkendt af Ruslands ministerium for sundhed. Når den er i kontakt med indre dele, bevarer vandet sine organoleptiske egenskaber. Kroppens og lågets indvendige overflade er dækket af matkvalitet tin 01 eller 02, afhængigt af volumet af samovar.

Levering fra et lager i Tula fra 2 dage

For at spare tid, kan vi udføre forsendelsen af ​​varer fra lageret på Tula samovar anlægget på ordens dag. Vi pakker købet sikkert og sender det til Moskva, Skt. Petersborg eller en anden region i Rusland efter din valgte metode. Egen kurertjeneste virker til dig indtil sent på aftenen.

Rabatter og gaver til alle!

Uanset ordreparametrene får du en ægte Tula-peberkage som gave. Og når du modtager en ordre - et gavekort til 1000 rubler. Brug det med de næste indkøb eller giv det til dine kære!

En bred vifte af modeller

I vores sortiment kan alle finde og købe en samovar til deres smag. Du kan vælge en model til udendørs brug eller indendørs. Vi tilbyder samovarer på træ, malede sæt, elektriske eller kombinerede modeller. For elskere af eksklusivitet har vi modeller af sjældne former og virkelige antikke samovarer fra det 19. århundrede med medaljer.

997 positive svar fra kunder i 2017

Valget af købere er den bedste indikator for kvaliteten af ​​produkterne fra fabrikken TSK. Vi er overbeviste om, at traditionelle Tula samovarer skal laves med nøjagtig overholdelse af produktionsteknologi. Derfor får vores samovarer høje karakterer af købere.

Vi elsker hvad vi gør!

Det er virkelig! Samovars fra TSK modtager høje vurderinger af købere også fordi vi elsker hvad vi gør. Vores service er rettet mod at vælge en individuel løsning, der passer til dig. Vores konsulenter tager altid hensyn til specifikke ønsker for tilrettelæggelsen af ​​leveringen. Vi sælger ikke bare samovarer, men gør købsprocessen så behagelig som muligt for dig.

Tula samovar kombinerer "TSC". Alle rettigheder forbeholdes.

Webstedet er ikke et offentligt tilbud og er af informativ karakter.

Ansvarscenter for kunden: +7 (4872) 40-55-69

Samovar fra Tula. Fremstilling og salg af samovarer.

samovar er et traditionelt genstand for nationalliv, der er kendt for stort set alle russiske borgere. Tefiskere søger at købe en samovar for at nyde en meget speciel smag af drikken. Og for fans af antikviteter - dette er et rigt dekoreret kunstobjekt, hvis værdi med tiden vokser uundgåeligt.

Producenter af samovarer i Tula, på det oprindelige land af dette produkt, tilbyder en bred vifte af elektriske, varme, kombinerede, antikke og malede modeller. Samovars internetbutik i vores firma har et stort udvalg af produkter, ikke kun til hjemmebrug, men også til at skabe en traditionel russisk stil i restaurationsvirksomheden eller til styling af indretningen af ​​udstillingen.

I mere end 20 år har vores firma produceret og solgt forskellige typer af samovarer i Tula. Produkterne kan efter ønske dekoreres med kunstnerisk maleri. Du kan bestille et individuelt design for at købe et samovar billigt, hvilket vil glæde dig med dets unikke i mange år. Og antikke elskere vil lide vores sortiment af antikke kopier, der tilhører forskellige epoker. Vi fremstiller også tilbehør og rør til vores produkter.

Ved hjælp af et bekvemt katalog, vil du være i stand til at vælge de relevante til prisen, mængden og typen Tula samovars. Samovar-v-Tule online-butik præsenterer mere end 80 produkter, forskellige i design og opvarmning. Bestilling af produkter fra os, du får alle fordelene ved at arbejde med producenten - lave priser, opmærksom tilgang til ønsker og bekvem levering til Tula, Moskva (kurer) og andre regioner i Rusland (transportselskab). Kontakt med personalet i vores onlinebutik kan findes via telefonen angivet øverst på siden.

Tula, Prospekt Lenina 85-V, TC "Likerka Loft"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

83 − 82 =