30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Sådan starter du reparationer i køkkenet

Sådan begynder du at reparere køkkenet? Et par tip

Livet står ikke stille. Alt er i konstant forandring, nye ideer og tekniske muligheder opstår, der gør vores liv mere behageligt. Og som enhver af os er forpligtet til at gøre din lejlighed den mest komfortable og praktisk, før eller senere opstår spørgsmålet: "Hvordan man starter et køkken renovering" Efter alt, mennesker her tilbringer det meste af deres dyrebare tid, så det skal være så funktionel, og, selvfølgelig, at behage øjet.

Sådan begynder du at reparere køkkenet? Tænk designrummet, som vil placere møbler, hvor bedst at placere husholdningsapparater, at det harmonisk er blandet ind i arbejdsområdet.

Herefter undersøges spørgsmålet: "Sådan begynder du at reparere køkkenet?", Lav et omkostningsoverslag. Dette bør omfatte prisen på alle nødvendige byggematerialer og betaling af specialister, hvis tjenester skal bruges. Som vægdæksel er det bedst at vælge vinyl eller kork tapet samt keramiske fliser. Da køkkenområdet er lidt modtageligt for fugt, skal lim og imprægnering til væggene indeholde komponenter, der forhindrer udseendet af skimmel. Det anbefales at bruge syntetiske materialer til gulvet. For eksempel vaskes kork og vinylbelægninger smukt og absorberer helt lyden. Keramiske fliser kan være en god mulighed, hvis du kun planlægger at installere et opvarmet gulv. Arbejdsoverfladen er oftest lavet af lamineret plastik. Granit, marmor og skifer ser meget imponerende ud, men disse materialer er komplekse i omhu. Ved at lave et detaljeret omkostningsoverslag vil du få en nøjagtig ide om, hvor meget det koster at reparere køkkenet.

Nu ved du hvor man skal begynde at reparere køkkenet. Det næste skridt er at fjerne alle de gamle møbler, redskaber, elektriske apparater og afbryde kommunikationssystemerne. Til disse formål er det bedst at invitere en specialist, da demontering af en gaskomfur, en vaskemaskine og en opvaskemaskine er urentabel. Fjern derefter den gamle gulv og vægdækslet.

Den næste fase indebærer udskiftning af rør, batterier, ledninger, døre og vinduer. Du bør også overveje ventilationssystemet og vælge den mest bekvemme placering til den. Under gulvet er det nødvendigt at lave et skræl, og væggene skal ligge med gips. Så kan du fortsætte med at installere loftet. Her er der mange muligheder: spænding, normal, trimmet med foring eller plastik. Hvis du udfører reparation af små-størrelse køkken, bør mærket loftet undgås, da det visuelt reducerer allerede lille værelse. Kan derefter gå videre til den endelige finish af væggene, for at bringe alle de elektriske udadtil installere gulvbelægning og døre sat på skummet. Nu er alt tilbage til at vaske, fjerne affald, bringe udstyr og møbler, forbinde instrumenter og kommunikation.

Reparation i køkkenet - hvordan man planlægger det og gør det korrekt

Ved magi vil køkkenet ikke være behageligt og æstetisk, for det skal du arbejde hårdt.

Køkkenet selv vil ikke blive hyggeligt, moderne og smukt, hvis ikke at udstyre det til din smag. Hvordan laver man reparationer i køkkenet, når man ikke har nogen idé om, hvordan man starter alt?

Når alt kommer til alt, er konstruktion og modstående materialer nu dyre, og de skal stadig ansætte herre. Dette er dog slet ikke nødvendigt. Jeg vil fortælle dig, hvor du skal begynde arrangementet af køkkenet, og hvilke vigtige punkter at tage højde for.

Vær ikke bange for at reparere dig selv, så du vil spare dine penge.

Du kan selv foretage en god reparation. For at gøre dette skal du vide præcis, hvilken slags rum der skal være i slutningen og flytte til målet i henhold til det udarbejdede projekt og planen.

For visuelt at forestille placeringen af ​​møbler og køkkenudstyr skal du først lave en detaljeret tegning.

Først skal du lave en detaljeret tegning af, hvordan du vil se værelset, møbler og udstyr i det.

Tegn på planen alt, hvad der vil være i det renoverede rum, der angiver dimensionerne af hvert stykke af interiøret:

 1. I første fase måles køkken møbler, vask, kogeplader.
 2. Angiv derefter placeringen rør, radiator, stikkontakter, ventilationskanaler og udstødning.
 3. Fortsæt derefter efter målene husholdningsapparater. For eksempel en mikrobølgeovn, et køleskab, et tv, en fødevareprocessor, en opvaskemaskine og en vaskemaskine mv.

Jeg anbefaler dig at foretage målinger af udstyr og med åbne døre. I hvert fald for køleskab og mikrobølgeovn skal det gøres.

Køkken sæt - det vigtigste element i at udstyre rummet, så dens struktur er udarbejdet på tegningen særligt omhyggeligt.

 1. Nu skal du tænke på placeringen af ​​de målte møblerog udstyr. Hvis du vil sætte et nyt sæt til køkkenet, skal du holde det på planen med en vask, kogeplade og indbygget udstyr.
 2. Bestem størrelsen og antallet af skuffer på arbejdsfladen af ​​møbler, samt arrangeringen af ​​håndtag på dem. Glem ikke at planlægge belysningen, antallet og placeringen af ​​åbne hylder, hjørner, glasdøre.

Forkladen er bedst lavet af fliser.

 1. Vælg størrelsen på forklædningen og bestem vendt materiale til det. Den bedste mulighed for et forklæde er keramiske fliser.

Vælg materialer og tælle, hvor mange de har brug for

Hvis rummet er lille, gør det lyst - så vil det virke større.

Tænk på, hvordan du reparerer dig billigt og smukt:

 1. Vælg køkkenets design og farveskema. Hvis den er lille, så er den bedste mulighed - lys farver i dekoration og møbler, hvilket vil gøre rummet bredere og højere.

Du skal bruge mange materialer, vælge dem og beregne det rigtige beløb.

 1. Lav en liste over de nødvendige byggematerialer og materialer. De har brug for meget:
 • gips og kitt til udjævning af loftet og væggene i køkkenet samt gulvbelægning, hvis det er ujævnt;
 • klæbemiddel til tapet og fliser;
 • gipsplader og profiler til loftet og muligvis væggene;
 • maling, flise, linoleum og andre overflader til alle overflader.

For at erstatte ingeniørkommunikation skal du købe materialer til dem.

 1. Du skal også købe nye stikkontakter, ledning samt rør til vand, spildevand og ventilation. Hvis du skal ændre vinduet, skal du føje det til listen.

Efter at have talt antallet af nødvendige materialer, find ud af deres omkostninger og lav et udkast skøn. Så du beslutter dig for de økonomiske omkostninger, du står overfor. Hvis omkostningerne du ikke vil kunne forsøge at erstatte dette eller det pågældende materiale med en billigere mulighed.

Begyndelsen af ​​reparation - slippe af med overskydende og ændre polstring

For at opdatere køkkenet skal du først fjerne de gamle belægninger fra alle overflader.

Før du starter reparationen, skal du frigive og forberede rummet.

Vi udholde og bryde alt, hvad der kun er muligt

 1. Først og fremmest fjern alt køkkenudstyr fra lokalerne. Så tag møblerne ud, og lad kun den indbyggede komme. Hvis reparation skal være kapital, skal du demontere den.
 2. Derefter frigøres væggene, gulv og loft fra den gamle beklædning. Skyd ned fliserne og gulvfliserne, fjern malingen, tapetet, linoleum, fjern soklen.

Vandemulsion er meget let at fjerne, hvis loftet er fugtigt.

Hvidvask og vandbaseret maling kan let fjernes, hvis de fugtes med varmt vand. Fra de gamle vægge og loft af en anden type (olie, latex, akryl maling) kan du slippe af med en speciel vask.

 1. Hvis køkkenet er genstand for ombygning, skal du rive de gamle skillevægge og fjerne døren. Hvis du planlægger at ændre vinduet, skal du fjerne det og boksen.

Efter rengøring kan du begynde at reparere køkkenet med egne hænder.

Vi lægger værktøjer

På billedet er der en variant af ledningsdiagrammet.

Installation af hjælpeprogrammer begynder med ledninger. Punkterne til stikkontakterne skal arrangeres, så det er bekvemt at bruge køkkenudstyret.

Du skal bruge stikkontakter i nærheden af ​​arbejdsområdet: til køleskab, mikrobølgeovn, emhætte, komfur, tv osv. Giv et stikkontakt til lokal belysning.

Arbejd derefter med ventilationssystemet. Udskift den gamle luftvej med nye rør. For at ventilationen skal være effektiv, er den tvunget, skal du bruge en elektrisk udstødning med en ventilator. Sæt den i en højde på 60 cm over kogepladen.

Vandforsynings- og udledningssystemer af plast og metalplast.

Vandforsyning og kloaksystem Det er bedre at montere fra metal-plast og polypropylen rør. De er lette, men stærke, holdbare, er ikke bange for temperaturændringer og er nemme at installere.

Installation af forsyningsselskaber er en ansvarlig og kræver visse færdigheder. Hvis du ikke har dem, skal du overlade fagfolk til at reparere denne fase.

Dekoration af loftet, vægge og gulv

Efter færdiggørelsen af ​​de forberedende faser af reparationen kan du starte arbejdet.

Meget smukt ser flerniveau loft fra GKL.

Start med loftet. Det kan gøres:

 • hængslet af plastpaneler eller plader af gipsplader;
 • strække sig fra polymer eller stof klud;
 • Det er muligt og ret billigt - kun maling overfladen.
 1. Hvis du stoppede maleri, vælg derefter en fugtbestandig maling. For eksempel vanddispergerende acryl-, latex- eller siliconforbindelse.
 2. Før farvning Overfladen af ​​loftet skal udjævnes med gipsgips og glat med kitt.
 3. Hvis du vælger et strækloft, Husk - du skal montere den efter vægge.

Derefter niveauer væggene. Det er bedst at gøre dette med gipsplaster. For eksempel Saten-Gips, Izogips.

Vægge uden for arbejdsområdet kan tapes med tapet.

 1. Budgetudgave af vægbeklædningen - Det er okayit dem med tapet. Bedst af alt, hvis de er vaskbare, som vand vil sprøjte på dem, vil fedt og sod opsamles. En god løsning vil være tapet til maleri. De er praktiske og smukke.
 2. En del af vægge i arbejdsområdet i de fleste tilfælde fliser. Du kan dog afslutte alle væggene i køkkenet med fliser. En sådan løsning vil være meget praktisk.

Derefter skal du niveauere gulvet:

 1. Hvis gulvet er beton. En plade til den kan fremstilles af en færdiglavet selvnivellerende blanding eller en hjemmelavet cement-sandmørtel.

Du kan niveauere træets gulve med krydsfiner.

 1. Når gulvene er træ. Kontroller for holdbarhed og udskift efter behov gulvbrædder, så niveau dem med krydsfiner.
 2. Hvis du vil installere et system med varme gulve. Første niveau basen med en plade. Læg derefter varmekabler eller rør. Gør dette som anbefalet af producentens anvisninger. Dernæst hæld varme gulve med endnu et lag skræl.

Juster bunden, læg den valgte gulvbelægning: linoleum, flise, laminat mv.

Til køkkengulvene er plastpladerne velegnede.

Gør reparationer i køkkenet, glem ikke gulvlisterne. Køkkenet er bedst egnet til metal- eller plaststrimler. Træplanker er upraktiske, da der ikke er nogen beskyttende belægning, er vand og rengøringsmidler bange.

Den sædvanlige længde af plastikplanker - 2,5 m. For at beregne, hvor mange du har brug for, måler du køkkenets omkreds, tilføj til den resulterende figur 2 m på lager og divider tallet med 2,5. For antallet af interne og eksterne vinkler, køb også hjørneelementer.

Klip soklen af ​​plast komfortabelt med en sav til metal. De skal installeres fra en af ​​hjørnerne eller døren. Fastgør stropperne med plastdykler.

Loftet ser godt ud af gipsplinten.

Ud over gulvlisterne er der også loftanaloger (baguette). De dækker revnerne mellem loftsbeklædningen og væggene, understreger krydsningerne mellem disse overflader og gør rummet mere designagtigt æstetisk.

Loft baguette kan være gips eller plast. Sidstnævnte mulighed er installeret efter væg- og loftbeklædning.

Det sidste trin i reparation - vi lægger møbler og køkkenudstyr

 1. Hvis du beslutter at renovere lejligheden for at opdatere alle, så skal du ændre køkkendøren. Den kan laves af MDF, træ. Det kan også være helt glas eller med glasindsatser.

En sådan dør kræver dog konstant pleje. En lamineret analog af MDF er mere praktisk og ikke mindre smuk. Udover den almindelige svingdør, kan du sætte skydedørene. Dette maleri vil spare meget plads i køkkenet.

I den sidste fase af renoveringen er køkkenet udstyret med møbler.

 1. Sæt derefter køkkenet ifølge planen oprindeligt tegnet.
 2. Så skal du installere en vask. Den bedste løsning, hvis den bliver lavet af rustfrit stål.

Som skabelon til siden af ​​vasken i bordpladen brug sin papemballage. Før du laver et hul, skal du trække en kontur rundt om pap. Sæt derefter sædet ud med en elektrisk jigsave. Ved montering af vasken fastgøres den med selvlukkende skruer. Installer derefter mixeren.

Endelig er lokalet udstyret med det nødvendige udstyr og udstyr.

 1. Det sidste reparationsarbejde er installationen af ​​køkkenudstyr. Med mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine har du ingen problemer. De skal simpelthen sættes på plads og tilsluttes stikkontakter.

Hvis der er installeret en vaskemaskine i køkkenets arbejdsområde, skal du forbinde den med kloak og vandforsyning. Tilslut kogepladen til gasrøret med en speciel slange.

At lave reparationer og køkkendesign med egne hænder er ikke så svært. Det vigtigste her er at planlægge alt kompetent, at få nok materialer og gøre alt pænt, langsomt. Videoen i denne artikel hjælper dig med at forstå, hvordan du opdaterer køkkenet i en bolig. Stil spørgsmål i kommentarerne, hvis du har nogen.

Sådan starter du reparationer i køkkenet

Enhver person søger at udstyre sit hjem på en sådan måde, at det er bekvemt og behageligt for alle familiemedlemmer. Det drejer sig især om køkkenerne, fordi de regelmæssigt forbereder mad og ikke kun værterne, men også deres gæster. Når man arrangerer dette værelse, er det nødvendigt at give alt til mindste detalje, så madlavningskurser giver ejerne af rummet og deres gæster en stor fornøjelse.

Når du vælger et køkkendesign, skal du først tage hensyn til alle ejers ønsker og præferencer.

Værelset bør ikke være for rod med møbler og husholdningsapparater. I tilfælde af at køkkenet har en lille kvadratur, anbefales det at bruge lys og pastelfarver, når du opretter interiøret, da de visuelt kan øge det ledige rum. Når køkkenet har en tilstrækkelig stor kvadratur, når du designer det, kan du lege med farveskemaet og bruge lysere og mere mættede nuancer (eller kombinere flere farver). Som indretning foretrækker nogle mennesker at bruge forskellige blomster- eller frugtsammensætninger, tematiske malerier, tallerkener, figurer osv. Det er vigtigt, at alle genstande i køkkenets indretning harmonisk kombineres med hinanden, både i stilistisk og i farver.

Afmontering af værker i køkkenet skal udføres i en bestemt rækkefølge, inden reparationsarbejdet påbegyndes:

 1. Først og fremmest er det nødvendigt at fraflytte lokalerne fra skørt og plader.
 2. I stuen demonteres alle hængslede og indbyggede strukturer (hylder, hylder).
 3. Overfladen af ​​loftet er befriet fra hvidvaskning, maling og andre former for beklædning.
 4. Store reparationer omfatter udskiftning af gamle døre og vinduer, nye termoruder og en dørstruktur. I dette tilfælde fjernes døren, boksen, vinduesenheden fra døren og vinduesåbningen.
 5. Fra alle overflader af vægge er det nødvendigt at fjerne den gamle foring (tapet, maling, hvidvask). Hvis arbejdsvæggen er beklædt med fliser, skal den slås sammen med cementbasis.
 6. Gulvbelægningen skal nødvendigvis demonteres sammen med det gamle underlag.

Alt affald skal tages ud af rummet. I køkkenet anbefales det, at der udføres en tør og fugtig rengøring for at fjerne små snavs og støv, som kan forstyrre reparationsarbejdet.

Inden der udføres roughing reparationsarbejder, er det nødvendigt at udføre alle nødvendige tekniske kommunikationer:

 1. Elektriske ledninger. Før du installerer det, er det nødvendigt at planlægge, hvor husholdningsapparaterne skal placeres for at give elektriske punkter til det. Det anbefales at bruge kraftige apparater (ovne, mikrobølgeovne osv.) Til separat installation af forstærkede kabler, der fjernes til skærmen. Belysningssystemet i køkkenet kan præsenteres i form af en lysekrone placeret i midten af ​​loftet eller i form af små spotlights.
 2. Ventilationssystem. Om nødvendigt skal du invitere ovnen til at kontrollere udkastet i ventilationsakslen. Alle affald og fedtaflejringer skal omhyggeligt rengøres.
 3. Opvarmning (skal udføres af højt kvalificerede specialister, der har tilladelser). Radiatoren og forbindelserne til den udskiftes.
 4. Vandforsyning. Udskiftning af kloak kommunikation, og også rør af koldt og varmt vand udføres.
 5. Gas (ledet af medarbejderne i gastjenesten). Gasmåleren installeres. Også slangen er udskiftet, gennem hvilken gassen leveres til pladen.

Beregning af materialer til reparationsarbejde udføres på baggrund af pladsen på rummet. På hver pakke af byggematerialer angiver producenten deres forbrug pr. 1 kvm. m. Udførelse af nøjagtige målinger i køkkenet, det vil være muligt at lave omtrentlige beregninger af materialer. I tilfælde af at vægge, gulve eller lofter har forskellige fejl og ujævnheder, vil der være behov for meget mere materiale for at justere dem. Hvis der pludselig er vanskeligheder med at bestemme forbruget af materialer, er det nødvendigt at søge hjælp fra erfarne bygherrer, der meget hurtigt vil foretage alle beregninger.

Loftet. Forskellige materialer kan bruges til at vende mod loftet. Mange mennesker foretrækker gipspladestrukturer. Ikke mindre populære nu er stræklofter, der er kendetegnet ved hurtig installation og lethed ved vedligeholdelse. Du kan lave en overfladebehandling, og påfør derefter dekorative belægninger på det: vandbaseret maling, hvidvask, tapet mv.

Paul. Til gulvfladen af ​​køkkenet er det nødvendigt at vælge en belægning, der er i stand til at modstå de skadelige virkninger af fugt og andre ætsende miljøer. Det skal også være modstandsdygtigt over for både fysiske og mekaniske virkninger. Mange eksperter anbefaler brugen af ​​keramiske fliser eller linoleum.

Væggene. På væggen af ​​køkkenet kan man lave alle moderne materialer. De fleste mennesker foretrækker at bruge forskellige tapet (vinyl, væske, kork osv.) Eller dekorative gips, når de udfører efterbehandling.

Arbejdsområde. Dette sted i køkkenet kræver særlig opmærksomhed. Dens overflade skal laves med materialer, som er meget lette at rengøre og i stand til at modstå fugt og aggressive miljøer. Til disse formål er keramiske fliser bedst egnet, hvilket har den ultimative styrke og holdbarhed.

Udførelse af færdiggørende værker skal udføres under streng overholdelse af teknologien. Før du fortsætter med at arbejde med modstående materialer, er det nødvendigt at gøre dig fortrolig med anbefalingerne fra deres producenter. Efter de detaljerede instruktioner, der findes på hver pakke, kan du selv udføre efterbehandlingsarbejdet uden brug af eksterne organisationer.

Før afslutningen af ​​loftet med vandbaserede maling er grundig forberedelse nødvendig. Først og fremmest bør den justeres og derved elimineres alle synlige fejl. Når gipset er fuldstændigt tørret, behandles overfladen med en speciel primerblanding, som øger overfladelens egenskaber. Derefter påføres det pudsede loft med et tyndt lag kittet efter tørring, hvilket hele overfladen er slibet med sandpapir eller med maske. Den sidste fase af beklædningen af ​​loftet vil anvende flere lag maling. Hvis du planlægger at oprette et gipsplade eller en spændingsstruktur i køkkenet, kan du springe over alle forberedende faser.

Gulvet er færdigt efter udjævning. Normalt anvendes cementmørtel til disse formål, med hvilke skrællen hældes. Nu i specialiserede handelsforretninger er det muligt at købe selvnivellerende blandinger, som er meget hurtige og nemme at arbejde med. Når duftet har tørret på gulvfladen, kan du lægge linoleum eller keramiske fliser. I sjældne tilfælde lægger bygherrer et lamineret bord, fordi det for denne type rum ikke er for velegnet til dets tekniske egenskaber. Hvem lever med tiden, foreslår vi at du bliver bekendt med korkgulvet, skaber i rummet en unik komfort og hygge.

Før du begynder at færdiggøre væggene, er de omhyggeligt nivellerede for at eliminere alle stød og huler. For at gøre dette skal du sædvanligvis bruge enhver form, der behandles med en primerblanding. Efter tørring udføres sanding for at fjerne selv de mindste fejl fra alle overflader af væggene. Så snart de forberedende værker er færdige, kan du fortsætte med at male eller vægge vægge. For nylig er en stor popularitet ved at få klæbning af vægge med flydende tapet, naturligt og miljøvenligt materiale.

Det endelige tryk ved indretningen af ​​køkkenet vil installere clypees på dørrammerne samt loftsbagetter og skørtplader.

Hvordan undgår man fejl under reparation?

Ingen er immun fra fejl under reparationsarbejde. Nærmer sig ansvarligt for denne proces kan du reducere muligheden for ubehagelige situationer betydeligt:

 • det er nødvendigt at starte reparationen først efter udarbejdelse af en detaljeret arbejdsplan;
 • Brug byggematerialer i nøje overensstemmelse med anbefalinger fra fabrikanter;
 • Brug materialer, der har fremragende tekniske evner: modstandsdygtighed over for aggressive, kemiske og våde miljøer, når de udfører modstående værker. i stand til at modstå fysisk påvirkning øget modstandsdygtighed over for mekanisk stress og samtidig have uovertruffen dekorative egenskaber;
 • at observere nøjagtigt alle byggeteknologier;
 • køb kun højkvalitetsmaterialer i specialforretninger;
 • når der foretages elektriske ledninger, er det nødvendigt at beregne antallet af elektriske punkter nøjagtigt, da det senere vil være problematisk at foretage eventuelle ændringer;
 • for store møbler kan betydeligt reducere rummet i køkkenet;
 • for få skuffer og kontorer i køkkenet sætter dig ikke i stand til at placere det nødvendige køkkentilbehør, tænk grundigt på køkkenets design;
 • invitere til gennemførelse af en vis mængde arbejde kun højt kvalificerede fagfolk med tilladelser og tilladelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 1