30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Sådan erstattes glimmer i en mikrobølgeovn

Glimmer til mikrobølgeovn end at erstatte

Glimmerbeskyttelsesskærm over tid brænder i næsten enhver mikrobølgeovn på grund af de fede partikler, der falder på det varme og char. På grund af indflydelsen af ​​højfrekvent elektromagnetisk stråling mellem kullet og mikrobølgevæggen fremkommer der en potentiel forskel, og derfor opstår der ofte en bueudladning, der ligner den ved svejsning.

Glimmer som en beskyttende mikrobølge skærm er ikke det bedste materiale. Meget længere skærmen er lavet af speciel plastik (glat absorberer ikke fugtfedt), sådanne skærme brænder meget mindre, og de er nemme at købe i servicecentre.

Sådan udskiftes: Først og fremmest skal du fjerne skærmen. På skærmen er der ikke noget svært. En skrue eller to plastnitter på den ene side fra det andet hjørne indsættes i slidserne i væggene

For det første er det nødvendigt at demontere beskyttelsesskærmen, det er normalt fastgjort til en skrue eller to plastiklåse på den ene side, og på den anden side er hjørnerne indsat i rillerne i mikrobølgevæggen.

Skruen skrues ud under skærmpladen, vi glider en tynd skruetrækker og fjern pladen. Vi fastgør også plastiklåse med en tynd flad skruetrækker. Beskyttelsesskærmen skal udtages pænt, det vil stadig være nødvendigt at lave en ny skærm som skabelon. Derefter renser vi mikrovågens væg og magnetronens bølgeleder fra fedtet, hvis det er nødvendigt. Hvis magnetronhætten er brændt, skal den også rengøres af kulstof. Vi tørrer mikrobølgeovnen og indsætter et nyt skæreskær fra glimmerpladen i stedet for den gamle, mens det er uforglemmeligt at sænke det fra alle sider, og hullerne i det kan nemt gøres med en skruetrækker.

Vi tænder mikrobølgeovnen i arbejdstilstand og overbeviser i mangel af gnister og bueudladninger.

Denne metode er simpelthen fremragende og muliggør eliminering af problemet med den brændte glimmerplade i en mikrobølgeovn uden materielle omkostninger og besøger servicecentret og tager maksimalt 20 minutter til og med for en ikke-specialist og uden væsentlige omkostninger. Opgaven blev lettere ved at pladen er asymmetrisk med hensyn til hullet, som den dækker.

Det er nok bare at dreje tallerkenen, og nedbrydelsesstedet dækkes af mikrobølgeovnen. Efter turnen skal du omhyggeligt runde det nye runde hul med en ny fil og feste pladen på plads.

ALLE - Service

Udskiftning af glimmerpladen i en mikrobølgeovn eller hvorfor en mikrobølgeovn gnister?

Gnister en mikrobølgeovn! På sidevæggen, den bag magnetronen er skjult, hvide gnister blokerer nu og da. Dette ligner lysbue blinker ved elektrisk svejsning. Derfor kræver din assistent en grundig inspektion og eventuelt reparation.

Når en mikrobølge gnist udløses, skyldes det ofte, at den beskyttende glimmer mikrobølgeovn (skærm) er brændt ud og skal udskiftes. Se inde: På væggen, der adskiller rummet med udstyret og rummet til opvarmning af mad, er der en plade. Disse såkaldte mikrobølger til mikrobølger er en beskyttende skærm, der beskytter magnetronen mod fugt, fedt, små fødepartikler, der adskilles, når produkterne opvarmes.

Glimmer består af mineraler presset ind i pladen fra gruppen af ​​lagdelt silicater. Dette materiale er dielektrisk, transmitterer mikrobølgebølger frit og er absolut ikke giftig i modsætning til plastik, så det er bedst at udskifte det med præcis det samme glimmer, når du vælger hvad du skal erstatte glimmer i en mikrobølgeovn.

Er det muligt at varme mad i en mikrobølgeovn uden glimmer på radiatoren?

Glimmer tjener i mikrobølgeovnen som en beskyttende skærm for magnetronen, nemlig det beskytter "antenne" af magnetronen fra at spise madpartikler. Mikrobølgeovnen synkroniserer den fulde arbejdskapacitet med den manglende plade. Hvis du tager dig af og dækker den varme mad med en særlig kalp, så kan du midlertidigt bruge mikrobølgeovnen og uden en beskyttende skærm.

Vi vil ikke bringe til kompleks reparation, tænk hvordan man erstatter glimmer i en mikrobølgeovn. Eksperter reparerer husholdningsapparater anerkender, at det kan gøre uafhængigt af enhver ejer i huset. Hvad er der brug for til dette:

• Køb micas til mikrobølger. Glimmer til mikrobølgeovn vil være i form af en plade, med dimensioner lidt større end den, der er sat i en mikrobølgeovn.

• Fjern den gamle plade (monteringsindstillingerne kan variere, men du kan altid se dem godt: selvlukkende skruer, plastiklås, undertiden er en glimmerplade lige nok til at trække forsigtigt til lidt bøjning og fjerne hjørner fra rillerne).

• Brug den gamle plade som stencil, markér og skær den nye plade ud. Det er mest hensigtsmæssigt at skære det med en kontorkniv, og at skære enten med en ale eller med en boremaskine med den ønskede diameter.

• Det er også nødvendigt at evaluere kvaliteten af ​​magnetronens beskyttelseshætte. For at gøre dette skal du fjerne magnetronen selv, hvis hætten er brændt, skal den ændres til en ny.

• Rengør alle brændte områder med maling og maling med en passende maling. Det er mere bekvemt at male fra balonchika.

• Installer en ny plade glimmer.

Når du kontrollerer mikrobølgeovnen, skal du ikke glemme, at mikrobølgeovnen kun kan tændes ved at placere i et fugtholdigt produkt med en masse på mindst 200 g. Til test er f.eks. Et varmebestandigt glas med vand egnet.

Et par subtiliteter for at erstatte glimmer i en mikrobølgeovn.

Bemærk at mikrobølger til glimmer - materialet er ret skrøbeligt, du bør behandle det med omhu. Skær det mest bekvemt med en skarp kniv som en sko eller tapetkniv på en stållinie. Hullerne kan let laves med en boremaskine eller et slag af passende diameter. Skarpe kanter af den fremstillede plade skal behandles med fint sandpapir. Før du installerer en ny plade glimmer, skal du grundigt rengøre alle overflader, der er tilgængelige, når pladen er fjernet.

En ny glimmerplade til en mikrobølgeovn holder dig lang tid, hvis du følger en simpel regel: Når du opvarmer et produkt, skal du dække det med et låg. Ja, og mikrobølgeovnen i dette tilfælde bliver nødt til at vaske meget sjældnere.

StoZabot.com

Sådan erstattes glimmer i en mikrobølgeovn - alternativt tilgængeligt materiale + trinvis udskiftningsproces

Mikrobølgeovn er blevet en uundværlig egenskab af ethvert moderne køkken på grund af dets funktionelle kapacitet. Men ligesom enhver anden teknik har mikrobølger tendens til at bryde ned. Og en af ​​de hyppige årsager til mikrobølgeovnen er, at glimmerne er brændt i enhedens indre kammer. Lad os se nærmere på, hvad defensiv glimmer er, hvilke funktioner den udfører, og hvad er måderne til at løse problemet med dens funktionsfejl.

Glimmerpladefunktion og fejlreparation

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme formålet med denne simple ved første øjekast detaljer. Sikkert mange bemærkede at i mikrobølgeovnen er der en lille rektangulær plade. Hvis mikrobølgeovnen er defekt, er der ofte skæller eller mørke pletter på denne plade.

Så hvad er glimmer i mikrobølgeovnen? Hvis man skal forklare kort, er det pladen glimmer, der dækker bølgelederens hul og forhindrer dens forurening. Dette er en slags beskyttende skærm, som, hvis den ikke anvendes korrekt, kan mislykkes.

Uden glimmerskærm bliver mikrobølgeovnen hurtigt ubrugelig

Har du tænkt på at bruge en mikrobølgeovn uden glimmerplade? Selvfølgelig ikke! Faktum er, at bølgerne fra magnetronen uden denne detaljer vil fremkalde gnister og lukninger, og som følge heraf vil deaktivere anordningen.

Udvælgelse af materialer og dets funktioner

Producenter af mikrobølgeovne bruger ikke glimmer til noget, da dette materiale er udstyret med alle de nødvendige kvaliteter, nemlig:

 • varmebestandighed;
 • materialet skal passere bølger;
 • billighed og tilgængelighed.

Men da glimmer selv er skrøbeligt nok, er pladen lavet ved hjælp af et fleksibelt materiale med glimmerfilm på begge sider.

Højre side viser den beskadigede glimmer

Alternativt, end det er muligt at erstatte glimmer til mikrobølgeovn, er det også muligt at anvende varmebehandlet plast i fødevareklasse. Som praksis viser, gør han et godt stykke arbejde med opgaven.

Men søgen efter det nødvendige materiale bør ikke forårsage vanskeligheder, selv om nogle stadig har et spørgsmål, hvor man kan få mikrobølgerne til mikrobølger. Takket være udviklingen af ​​internethandel kan sådant materiale nemt bestilles online.

At bestemme placeringen og tilstanden af ​​en del er ret simpelt, normalt er det:

 • er placeret på siden (ofte til højre) eller på kammerets øverste væg
 • har en sølvfarve;
 • at røre lidt ru og ligner en rektangulær lille plade.

Hvis alt er i orden med delen, så skal den være ren og fri for pletter, for eksempel skalaer, sværgning eller gulede skilsmisse.

Brændt plade er uegnet til brug

På trods af procesens tilsyneladende kompleksitet kan selv en husmor selv skifte tallerken i mikrobølgeovnen, som ikke forstår noget inden for elteknik. Det vigtigste er at sikre, at funktionsfejlen ligger i dette og handle omhyggeligt for at undgå beskadigelse af enheden og den nye plade.

Instruktionen beskriver udskiftningsprocessen i trin:

 • Åbn mikrobølge døren;
 • Fjern den gamle glimmerplade ved at skrue fast fastgørelseselementerne, fjerne låsene ... (afhængigt af hvordan glimmerne er fastgjort).

 • Rens den gamle plade af snavs til brug som stencil;
 • På et nyt stykke glimmer skærer du en meget nydelig ny del med en gammel som en stencil;
 • slib den nye del, fjern serifs og uregelmæssigheder.

 • Rens det område, hvor pladen er placeret fra fedt og snavs;
 • lav nye huller i pladen til fastgørelse, om nødvendigt
 • hvis glimmer holdes ved hjælp af særlige tunger i kroppen, så hold pladen under dem, klem det lidt.

 • placere i mikrobølgeovnen ethvert produkt eller f.eks. et glas vand og tænde det i et par minutter;
 • hvis alt er godt, vandet vil varme op, og gnister vil ikke vises i kammeret.

Hvis glimmeret i mikrobølgeovnen ikke er brændt ud, kan du blot fjerne det og vende det med en ren side efter at have fjernet og renset den tidligere anvendte side fra fedtet.

Fødevarevarmeresistent plast er en fremragende erstatning for glimmer og mere holdbar og varer meget længere. Installationen af ​​plastikbeskyttelsesskærmen er ikke forskellig fra den proces, der er beskrevet i instruktionerne ovenfor, bortset fra at en sådan plast kan koste lidt mindre ved køb.

Varmebestandig plast kan med succes erstatte glimmer i en mikrobølgeovn

Før du køber, skal du sørge for, at materialet er sikkert, varmebestandigt og fri for skadelige stoffer, når det opvarmes.

Skærmen på glimmer i mikrobølgeovnen udfører flere vigtige funktioner, og det er snavset eller beskadiget - en almindelig årsag til fiasko enhed. Erstatte en sådan plade er meget enkel, men som et alternativ kan man bruge resistente fødevarer grade plastic varme.

Køb en speciel plade med en glimmer kan også være belagt i specialforretninger eller online butik. Prisen for denne post er meget overkommelig selv med leveringen af ​​en anden region.

Videoen i denne artikel vil tydeligt vise dig processen med at erstatte en mislykket glimmer-skærm. Hvis du har spørgsmål - i kommentarerne vil jeg svare på dem!

Kommentarer

Når fødevarer grade plastic ros, selv som en midlertidig løsning (erstatter glimmer) transparent polypropylenfilm (normal bånd i to lag) er også egnet, når du behøver at forlade en mærkat i bunden af ​​slidsen i millimeter. Kontrolleret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

40 − 34 =