30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Rør til det varme gulv er bedre

Hvilket rør er bedre til gulvvarme? Rør til et varmt gulv: pris, specifikationer, valg

Indtil dato er anlægget af varmtvands gulvsystemet stadig mere populært, da det giver mulighed for at skabe komfort og komfort derhjemme. Denne konstruktion består af rørledninger med varmt vand, som er placeret under gulvfladen. Det er ganske enkelt, det er tilsluttet enten til et varmesystem eller til et fælles varmtvandsrør. Men ikke alle ved, hvilket rør der er bedre for et varmt gulv.

Dette varmesystem foretrækkes til den traditionelle centrale, da den varme luftstrøm fordeles jævnt, stiger fra gulvfladen og ikke kun fra hjørnet eller fra den ene side, som i tilfælde af konventionelle radiatorer. Man bør huske på, at vandgulvet i modsætning til den elektriske mulighed er mere effektivt.

De vigtigste fordele ved dette gulvsystem omfatter følgende:

 1. Røret under det varme gulv giver ensartet opvarmning i hele overfladeområdet.
 2. Der er ingen elektromagnetisk stråling.
 3. Ved lave omkostninger er det muligt at opvarme ganske store områder.
 4. Mulighed for at skjule opvarmningsanordninger.
 5. Ved yderligere vedligeholdelse er der ingen omkostninger
 6. Enkelt installationsomkostninger.

Der er ulemper ved sådanne køn. Disse omfatter følgende:

 1. Kompleksiteten af ​​installationen, når der lægges rør af et varmt gulv lavet af polypropylen.
 2. Behovet for en vandpumpe.
 3. Sandsynligheden for lækage og problemer med deres påvisning.
 4. Det sker, at nærliggende lejligheder kan "tabe" temperaturen.
 5. I nogle tilfælde er et trykfald i stigerøret muligt.
 6. Vanskeligheder ved at kontrollere temperaturen.

Rørledningens hovedfunktion

I stigende grad reduceres spørgsmålet om gulvisolering til ikke kun varmeisoleringsmaterialer, men også et specielt design, som omfatter rørledninger, fastgørelsesanordninger, manifolder med beslag, en pumpe. Det kan bruges ikke kun som ekstravarme, men også som et uafhængigt system. I et lille rum kan installationen af ​​et sådant system udføres alene. I dette tilfælde opstår der spørgsmålet om hvilket rør der er bedre for det varme gulv. For at besvare det skal du overveje driftsprincippet for et sådant varmesystem.

I dette varmesystem er hovedvarmeelementet en betonplade (termisk isoleret), i hvilken rørledninger med en cirkulerende varm væske er monteret.

For at finde ud af, hvilket rør der er bedre til et varmt gulv, skal du forstå dets designfunktioner:

 1. En perfekt flad plade lavet af cement-sand mørtel er arrangeret. Ovenfor er der langs vægge isolering af aluminiumsfilm, som ikke tillader varmen at forlade bunden af ​​væggene og gulvet.
 2. En rørledning lægges over isolationslaget ved hjælp af fastgørelsesanordninger.
 3. Derefter hældes konstruktionen med en cementopløsning.
 4. På toppen af ​​gulvbelægningen. Det kan være laminat, tæppe, flise osv.

Og til sidst skal systemet bringes i drift ved hjælp af udstyr til transmission gennem kølemiddelledningerne (varmekredsfordelere, pumper, styresystemer - ventiler, termostater, servodrev).

Der er en opfattelse af, at et varmt gulv kan reducere vandtrykket et gulv under. Dette kan ske, men kun i gamle bygninger med tyngdekraft vandforsyningssystemer og kun hvis røret er installeret uden at overholde de nødvendige diametre og skråninger.

Hvis dette varmesystem er lukket, vil dine naboer ikke kunne bestemme, at de har taget lidt vand. Det er dog værd at huske, at i boligbyggeri er det strengt forbudt at uautoriseret forbindelse til varmtvandsforsyningen eller centralvarmeanlægget.

I systemet med varme gulve bør temperaturen af ​​kølevæsken ikke være højere end 55 ° C. Ved forhøjede temperaturer bliver overfladen af ​​gulvet for højt opvarmet, hvilket er ubehageligt for fødderne. En høj temperatur kan også føre til krakning af cementbeklædningen og deformation af belægningen.

Så hvilken trompet er bedre til et varmt gulv?

Efter at have forstået formålet med dette system, er det nødvendigt at overveje typer af rørledninger.

Der er mange muligheder, blandt dem de mest almindelige for det varme gulv er rørledninger:

 • kobber;
 • metal og plast;
 • stålbølgepapir;
 • rør af tværbundet polyethylen;
 • Polypropylen.

I dag er de mest almindelige metalplastrør og tværbundne polyethylenrør i modsætning til dyre korrugerede stål og kobberprodukter. Men polypropylen rørledninger bruges oftest i vandforsyningssystemer. Til disse formål er de mere egnede - de er karakteriseret ved lave omkostninger, nem installation, evnen til at udføre komplekse noder og forgreninger. Derfor er det bedre ikke at installere et varmt gulv lavet af polypropylenrør.

Disse er sammensatte flerlagsprodukter, der består af fem lag. De ydre og indre polyethylenlag er tæt forbundet med en speciel aluminiumsfolie ved hjælp af et klæbemiddel. Denne rørledning er designet specielt til gulvvarme og har følgende fordele:

 1. Praktisk installation - produktet bøjer perfekt, så du kan lægge det med spiraler og slanger med mange fold.
 2. Ved et tryk på 10 bar når den maksimale temperatur &59deg;C.
 3. Holdbarhed - driftsperioden er mere end 50 år.
 4. Hold formen.
 5. Glat overflade, hvilket reducerer tryktab.
 6. Fremragende støjisoleringsegenskaber.
 7. Modstandsdygtig overfor kemikalier og korrosion.

Dette holdbare, fleksible produkt bliver mere populært i dag. For at give stabilitet og styrke til polyethylen bliver den behandlet under højt tryk. Som et resultat dannes yderligere molekylære bindinger. Dette materiale blev kaldt "tværbundet" ("RHE"), og selve systemet kaldes et rør lavet af tværbundet polyethylen.

Ved valg af rør "REX" er det nødvendigt at være opmærksom på graden af ​​deres tværbinding. Ved standarden skal den være mindst 65%. Et sådant rør "Rehau" til et varmt gulv har en række ubestridelige fordele:

 • er i stand til at modstå højtryks- og temperaturfald
 • fleksibilitet;
 • modstandsdygtighed over for frysning i den kolde årstid
 • styrke - driftsperioden er mere end 50 år
 • korrosionsbestandighed
 • Genopretter nemt sin oprindelige form
 • enkel installation;
 • lavt støjniveau.

Ved sammenligning af rørledninger fremstillet af tværbundet polyethylen og metalplast kan det ses, at de har næsten identiske egenskaber. Plastprodukter har dog høj termisk ledningsevne og varme hurtigere, men deres omkostninger er højere end rørledninger fremstillet af tværbundet polyethylen. I dette tilfælde har røret "PEX" til det varme gulv en højere varmeoverførsel, som gør det muligt at lægge det med et stort hul.

Under alle omstændigheder betragtes begge typer af disse rør som pålidelige og af høj kvalitet, de opfylder moderne krav og vigtigst af alt - er ideelle til gulvvarmesystemer.

Rørledninger til gulvvarmesystemet bør vælges grundigt. De lægges trods alt ikke i nogle få dage, men i mange år skal der lægges særlig vægt på deres pålidelighed og holdbarhed. Ideel løsning i denne henseende er metalplastprodukter og rør fremstillet af tværbundet polyethylen. Til dato har de ingen konkurrenter med hensyn til ydeevne. De er nemme at pakke, de er mest efterspurgte, og vigtigst af alt - deres omkostninger er lave.

Ved valg af et enkelt spørgsmål kan der opstå - hvilket rør er bedre for et varmt gulv - 16 eller 20 mm? Eksperter anbefaler at bruge rør med en diameter på 20 mm, med fokus på feedback fra forbrugere og egen erfaring med installation af sådanne systemer.

Rørledninger fra forskellige materialer adskiller sig ikke kun i egenskaber men også i omkostninger. De dyreste af disse er kobberprodukter. Rørledninger af tværbundet polyethylen og metalplast er meget billigere.

I gennemsnit i Rusland er deres omkostninger i størrelsesordenen 50 til 150 rubler per kvadratmeter. I betragtning af prisen på de resterende komponenter er per kvadratmeter opvarmet areal ca. 2000 rubler, hvilket indebærer en imponerende pris for rummet som helhed. Men hvis man sammenligner vandgulvet, lavet af rørledninger af tværbundet polyethylen (eller metalplast), med elektrisk, fungerer den første fra kedlen, så den kan betale sig efter 5 år.

Hvilket rør bruges bedst til et varmt vand gulv

Der er byggekoder, der strengt begrænser brugen af ​​visse typer forbrugsstoffer til varme gulve. Så, sort metal, umoderet i skræftet, kommer i forfald efter flere års drift. Når der dannes lækager, skal hele rørledningen udskiftes helt. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til eksisterende SNiP, samt de operationelle funktioner, når man vælger hvilket rør der skal bruges til varmt vand.

Typer af produkter, der anvendes til varme gulve

Der er flere muligheder for materialer og komponenter til varmeanlæg. Når du beslutter hvilke rør til at vælge et varmt gulv, skal du tage hensyn til omkostningerne, driftens varighed, brugervenlighed og andre egenskaber.

Vandvarme gulve lavet af polypropylenrør. Der er både metalpolymer og polymerprodukter.

Korrugeret rustfrit stålrør til et varmt vand gulv. Fordelen ved det rustfrie system er dets lange levetid. Ifølge producenten er brugen af ​​rustfrit stål ubegrænset.

Polyethylenrør - den vigtigste fordel ved materialet er muligheden for installation uden brug af led. Docking udføres ved hjælp af loddejern.

Kobbergulve har høj varmeafledning. Valget af kobberrør er berettiget i tilfælde af brug som gulvbelægning af byggematerialer med høj varmeisoleringsevne.

Hvilke egenskaber skal svare til rørledningerne til det varme gulv:

Selv om det er et uafhængigt valg af rør, er det en ganske vanskelig opgave, du kan klare det og gøre opmærksom på nogle tekniske parametre og funktioner:

 • Formål - Til det vandopvarmede gulv er der brug for rør, hvor betjeningsvejledningen tydeligt angiver, at de kan bruges til dette formål. Kategorisk ikke egnede produkter designet udelukkende til vand, selv for varmt vand.

Det vil også være nødvendigt at vælge en passende rørdiameter. Som regel vælges produkter med en diameter på 20 mm. Hvis du planlægger at bruge et lavt trin mellem konturerne, skal du vælge et vandkredsløb med en mindre diameter. Rørets materiale kan også påvirke valget.

Produkter fra tværbundet polyethylen

Rør af tværbundet polyethylen fås i to typer - PEX og PE RT:

Den er lavet af modificeret polyethylen. Teknologien i PEX-rør giver mulighed for at opnå et materiale med enestående modstand mod temperaturændringer.

En anden type materiale, baseret på polyethylen. Den største fordel ved PE RT-røret er muligheden for at lægge konturen selv i vintersæsonen. Negativ temperatur påvirker ikke materialets ydeevne og styrke.

Metalloplastiske, rustfri og kobberprodukter

Anvendelsen af ​​rør til gulvvarme er ikke begrænset til polyethylen eller propylenprodukter. Som praksis viser, vælger et stort antal ejere alternative muligheder. Blandt dem:

 • Installation af gulvet med metal-plast rør - Fordelen ved vandkredsløbet er den lave produktionsomkostning og den hurtige uafhængige installation af varmesystemet. For enheden af ​​gulve fra metalloplastikovyh rør er det ikke nødvendigt specielle tekniske færdigheder. Ulempen ved metalplast er en stor procentdel af falskmøntnerier, der tilbydes på hjemmemarkedet.

Kvalitetsprodukterne fra en velkendt producent koster ca. 1,5-2 gange mere end en kinesisk ækvivalent. Diameteren af ​​metalplastrørene vælges afhængigt af det valgte trin i vandkredsløbet.

Materialets indre lag har en lav modstandskoefficient, som gør det muligt at cirkulere varmebæreren næsten frit. Vandopvarmning af gulvet på kobberrør er rentabelt og med tiden udbetales fuldt ud.

Ofte anvendes rustfrit stålrør til fremstilling af varmesystemer i bygninger og produktion med flere lejligheder. Fletningen hjælper med at modstå den øgede mekaniske belastning. Varmekredsløbets varmeoverførsel er noget lavere end kobberanalogens.

Der er et stort antal af en bred vifte af rørformede produkter til brug som et varmesystem. Ejeren af ​​lejligheden bestemmer det rør, der er bedst for det vandopvarmede gulv, baseret på produktets tekniske egenskaber.

Beregning af kraft og temperatur på varmt vand gulvet

Kalkulator til valg af kedelens kapacitet

Regnemaskine beregner antallet af radiatorer

Regnemaskine beregner måleroptagelsen af ​​et varmt vand gulv

Beregning af varmetab og kedeludgang

Beregning af omkostningerne ved opvarmning afhængigt af brændstoftype

Kalkulatorberegning af ekspansionsbeholderens volumen

Regnemaskine til beregning af opvarmning af PLEN og el-kedel

Opvarmning omkostninger til kedel og varmepumpe

Kalyakulya beregner valget af varmepistoler

Valg af klimaanlæg

Vi vælger sammen Grundfos-pumpen til det varme gulv

Hvor bedst du kan udvise luft fra varmtvandsbundet med dine egne hænder

Hvad du behøver at vide om Kermis vandopvarmede gulve (Kermi)

Sådan putter varmt vand under fliserne med dine egne hænder

Hvilken flise klæbestof er bedst at vælge for et varmt gulv

Valg af gasforsyningsrør

Opvarmning udstyr

Stedet "Autonome Varme" indeholder de nyeste oplysninger om moderne varmesystemer. Der tages stilling til valg af varmekedler, komfurer, pejse, installation af varme gulve, installation af radiatorer og elektriske konvektorer.

Hvilke rør er bedre for et varmt gulv og hvorfor: fordele og ulemper ved populære muligheder

Varme gulve har vist sig at være effektive. De bruges som basis, reserve, alternativ, yderligere systemer til opvarmning af lokaler. I et mildt klima er varme gulve helt i stand til at udskifte radiatorer, og i områder med svære vintre installeres de i kombinerede varmesystemer sammen med radiatorer.

Ofte opstår der tvivl ved køb af rør, fordi du er nødt til at finde pålidelige langvarige materialer og ikke overbetale overskuddet. Hvilke rør er bedre for et varmt gulv og hvorfor? Hvilke kriterier skal jeg bruge, når jeg vælger?

Kriterier for valg af rør til gulvvarme

Vandvarme gulve er sværere at installere end elektrisk, men meget mere økonomisk. Det vigtigste er at designe systemet korrekt, at hente de bedste materialer og at gennemføre installationen korrekt.

Det moderne byggemarked er omfattende, der findes mange slags rør i sortimentet, der kan bruges til installation af varmesystemer.

Valg, du skal overveje sådanne faktorer:

 • styrke og holdbarhed
 • varmeledningsevne
 • ydeevne egenskaber;
 • funktioner i installationen
 • pris-kvalitet forhold;
 • producentens omdømme.

Materialer til fremstilling af rør anvendes mest forskelligt. Populære budget metal-plast, polypropylenprodukter og dyrere kobber. Rørets yderdiameter er sædvanligvis 16-18 mm.

Vælg rør skal bruges til opvarmning og ikke til vandforsyning. Med hensyn til varemærker er det værd at tro på bevidste mærker med et godt omdømme. Det er vigtigt at købe originale produkter, kontrollere tilgængeligheden af ​​certifikater fra sælgere, for ikke at få en falsk.

Hvilke rør er bedre til et varmt gulv? En styrke test blev udført:

Fordele og ulemper ved populære materialer

Alle materialer har deres fordele og begrænsninger i applikationen. Vi vil overveje 4 typer rør, der er mest egnede til et varmt gulv: kobber, metalloplastikovye, polypropylen og fra tværbundet polyethylen (РЕХ-rør).

Mulighed nr. 1: kobber er et universelt materiale

På trods af udviklingen af ​​teknologi og fremkomsten af ​​mange nye materialer er kobber stadig et relevant materiale. Dens største fordel er holdbarhed. På overfladen af ​​kobberprodukter multiplicerer bakterierne ikke. Materialet er korrosionsbestandigt, og rør fra det kan modstå høje og lave temperaturer (fra -100 til + 250 grader), mekaniske påvirkninger.

Kobberrør til det varme gulv brister ikke, smelter ikke, må ikke knække. På grund af høje tekniske og operationelle egenskaber er materialet anvendeligt i moderne varmesystemer. Hvis alle de af producenten anbefalede betingelser er opfyldt, kan rørene vare op til et halvt århundrede. Dette afregner de høje indledende omkostninger.

Med alle fordele og fremragende ydeevne af kobberrør har de også begrænsninger. Materialet er følsomt for stivhed, surhed af vand. Hvis kølevæsken i systemet skaber et surt eller alkalisk miljø, kan rørets levetid halveres.

Det anbefales ikke at dræne vand fra systemer med sådanne rør for ofte. Det er også uønsket at kombinere kobber og stål for ikke at provokere negative elektrokemiske processer.

Med hensyn til installationen er kobberrørledene ved hjælp af specielle pressefittings ekstremt holdbare. Deres pålidelighed overstiger undertiden styrken af ​​rørene selv. Pressemaskiner - dyrt udstyr, så du bliver nødt til at invitere specialister til installation, hvilket skaber en ekstra byrde på budgettet til opstilling af varmesystemet.

Mulighed nr. 2: metalplastik - pålidelig og billig

Et værdigt alternativ til kobber er metal-plast. Dette materiale er billigere, så det er i stor efterspørgsel. Dens fordele:

 • holdbarhed (levetid for metal-plast rør, samt kobber, op til 50 år);
 • modstandsdygtighed mod korrosionsprocesser;
 • miljøsikkerhed (polymerer er miljøvenlige, de reagerer ikke med andre materialer og stoffer indeholdt i vand);
 • lav vægt (dette er en betydelig fordel i sammenligning med kobberrør, hvis vægt er meget større);
 • god lydisolering (bevægelse gennem rør, vand vil reducere støj).

Metal-plast rør består af flere lag, og den indvendige overflade er perfekt glat, hvilket forhindrer udseendet af aflejringer på produktets vægge. Polymermateriale dækker rørene indefra, beskytter hele strukturen mod ødelæggelse og negativ påvirkning af kølevæsken, aluminiumlaget og klæbemiddelsammensætningerne.

Kvalitetslaget på limlaget er vigtigt. Når klæbemidlet ødelægges, begynder lagene af metalplastrøret at bevæge sig væk fra hinanden, hvilket fører til lækager ved knudepunkterne. For at forstå, hvordan høj kvalitet komposition er anvendt, kan du opvarme røret til 90-100 grader og se resultatet.

Hvis produktet forbliver uændret på skåret, anvendes "rigtige" materialer og teknologier ved fremstillingen. Hvis lagene bliver synlige, er det bedre at vælge rør fra en anden fabrikant.

Metalplastik tolererer dårligt virkningen af ​​åben ild, men når du installerer et varmt gulv, spiller ikke denne egenskab af materialet en særlig rolle. Men det der virkelig kan være et problem er en dårlig kvalitetstilslutning. Hvis rørets diameter er større end indretningens indvendige diameter, kan kalkaflejringer opbygge ved krydset. Denne proces er fyldt med udseende af lækager.

Når du installerer, må du ikke for meget rense røret med unionsmøtrikken, for ikke at forlade en hak, som senere strømmer. For at lægge et varmt gulv fra metal-plast rør er det bedre at invitere fagfolk.

Mulighed nr. 3: polypropylenrør

Polypropylenrør til varmt gulv får få, på trods af klare fordele - holdbarhed, økologisk kompatibilitet, lav pris. Efterspørgslen efter dem er omtrent det samme som på kobber dem. Men hvis kobberprodukter bliver skræmt af deres pris, er polypropylen ubelejligt for montering af det varme gulvs kontur.

Rørets bøjningsradius er 8-9 diametre. Hvis sammenlignet med produkter fremstillet af tværbundet polyethylen, hvor denne figur er 5, så mister polypropylen.

Stor bøjningsradius komplicerer installationen. Hvis rørdiameteren er 16 mm (tilladt minimum), kan den lægges med en afstand på ca. 128 mm. Ofte er det ikke nok at give den nødvendige varmeudgang. Ulemperne ved materialet inkluderer begrænsningen af ​​installationstemperaturen - ikke under 15 grader Celsius, hvilket ikke altid er egnet til områder med barske klimaforhold.

Mulighed nr. 4: tværbundne polyethylenrør

Polyethylen er et materiale bestående af carbonhydridmolekyler, der ikke er relateret til hinanden. Anvendelsen af ​​ny teknologi har imidlertid gjort det muligt at kombinere molekyler ved vekselvirkningen af ​​hydrogen og carbonatomer. Som et resultat blev der opnået et nyt materiale, der blev kaldt tværbundet eller simpelthen tværbundet polyethylen (PEH). Den undergår yderligere behandling under højt tryk, hvilket giver anledning til nye molekylære bindinger og øger styrken.

Produktionsteknologi blev opfundet for omkring 40 år siden, men den brede anvendelse og popularitet af tværbundet polyethylen blev først købt i de senere år. Materialet har unikke egenskaber, der ikke er karakteristiske for dets "forgænger". Det er slidstærkt, modstandsdygtigt mod temperaturændringer, slides ikke ud, knækker ikke og er ikke bange for ridser. I mange henseender afhænger kvaliteten af ​​rørene fra dette materiale på graden og metoden til tværbinding.

Nedenstående er en video, der viser modstanden af ​​XLPE rør til forskellige påvirkninger:

For et varmt gulv skal du vælge et materiale, hvis tværbindingsgrad er 65-80%. Dette påvirker materialets driftsegenskaber og holdbarhed. Jo højere indikatoren er, desto højere er prisen på færdige produkter, men disse omkostninger betaler sig. Hvis graden af ​​tværbinding er lille, kan materialet knække, miste sin modstand mod ydre påvirkninger. Metoden til at kombinere molekyler er også vigtig. Der er kun fire af dem: peroxid, silan, stråling og nitrogen.

Fordelene ved materialet omfatter:

 • Normal funktionalitet i et bredt temperaturområde - fra 0 til 95 grader Celsius.
 • Høj smelte og brændende temperatur. Materialet begynder kun at smelte, når temperaturen når 150 grader. Forbrændingstemperaturen er 400 grader Celsius.
 • "Molekylær hukommelse." Et rør af tværbundet polyethylen kan deformere, men efter at have hævet temperaturen genvinder det oprindeligt udseende og form.
 • Modstandsdygtighed over for trykfald. PE-rørene tolererer trykændringer i alle typer varmesystemer. De modstår let 4-10 atmosfærer (de nøjagtige tal afhænger af typen af ​​rør og er angivet i den tekniske dokumentation).
 • Plasticitet. Materialet er ekstremt plastik, så det bryder ikke, selvom produktet foldes flere gange på samme sted.
 • Kemisk og biologisk resistens. REX-rør er ikke følsomme for virkningerne af aggressive kemikalier. De er ikke udsat for korrosion, fremme ikke reproduktion af bakterier og svampe.
 • Sikkerhed. Tværbundet polyethylen udsender ikke nogen skadelige stoffer i atmosfæren. Selv ved brænding nedbrydes det i vand og kuldioxid - et stof, der er sikkert for mennesker.

Selvom PE-rør anbefales at anvendes ved 0-95 grader, er materialet i stand til at modstå højere og lavere temperaturer. Ved -50 - +150 grader beholder den sin styrke og brister ikke. Imidlertid kan drift under høje belastningsforhold påvirke dets levetid.

Teknologien til installation af REX-rør er ret simpel og kræver ikke dyrt udstyr. Alle kan mestre det. Vi tilbyder en master klasse på installation:

REX-rør er perfekt egnet til opførelse af et varmt gulv, de kan bruges til radiatorvarmeanlæg og varmt vandforsyning. Materialet tolererer ikke længerevarende udsættelse for direkte sollys, men for et varmt gulv er det ligegyldigt.

Ved transport og installation skal der tages hensyn til det anti-diffuse beskyttelseslag af rør. I tilfælde af beskadigelse af materialets struktur kan ilt komme ind, hvilket vil påvirke rørets holdbarhed negativt.

Normalt reduceres valget til metal-plast og PE-rør. Flere og flere mennesker foretrækker den anden mulighed. Men den endelige beslutning, selvfølgelig, for køberen. For at hjælpe, tilbyder vi video, hvor du finder detaljerede oplysninger om materialer til produktion af rør:

Hvis du ikke har tillid til dine evner, skal design af det vandopvarmede gulvsystem, udvælgelsen af ​​materialer og installation overlades til specialister. Yderligere omkostninger til deres arbejde vil betale sig på grund af den lange og problemfri drift af systemet. Dette er tilfældet, når overdrevne besparelser kan påvirke husets komfort.

© 2015-2018 Alle rettigheder forbeholdes

Internet portal om reparation og design af badeværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 81 = 85