30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Romerske gardiner i børnehaven

Design af romerske gardiner: et billede i en børnehave

For børneværelset er det romerske gardin en mulighed for at sætte på indretningen og tilføje klare farver til den. Mange forældre vælger romerske gardiner til børnenes værelse. Og det skyldes, at de harmoniserer og nærmer sig den generelle indretning, møbler tilbehør og er praktiske. Derudover er romerske gardiner - det er stilfuldt og moderigtigt.

Romersk persienner er fundamentalt forskellige fra andre modeller af masseværdier.

 • Velegnet til ethvert designprojekt;
 • Kan bruges ikke kun i børnenes værelse, men også i køkkenet, i soveværelset, på kontoret.
 • Kan fastgøres direkte til vinduet eller i sin del til vinduesåbningen;
 • De er praktiske og praktiske;
 • Det medfører ikke vanskeligheder for at fjerne gardinerne og igen hænge, ​​for eksempel efter rengøring;
 • Økonomisk med hensyn til forbrug af stof;
 • Er de mest populære typer gardiner til dato;
 • Romerske gardiner er universelle og koncise.

Romersk persienner er kombineret med klassiske glidende gardiner, der hjælper med at skabe en bestemt stil, stram atmosfære, romantik

Romersk persienner er miljøvenlige og sikre - det materiale, hvorfra gardiner er lavet, er miljøvenlige og behandles med støvstoffer, der ikke er skadelige for mennesker.

Romersk blind: fordele og fordele (video)

Hvilken slags romersk blind kan være i børnehaven for en dreng

I dag i butikkerne kan du se et stort udvalg af forskellige typer romerske gardiner. De kan være: lyse og tilbageholdte, klassiske og usædvanlige, lakoniske og rigeligt indrettede. Men selvom kvinden ikke fandt en passende model, kan du altid vise fantasi og bestille syning af romerske gardiner.

Roman gardiner er perfekt kombineret med klassiske gardiner, gardiner og gardiner. De kan være dekoreret med cornices og kombineret med andre typer romerske gardiner (for eksempel et tykt gardin til at kombinere med et mere gennemsigtigt lærred, forvaltes separat)

Semitransparente modeller af romerske gardiner, der kan erstatte lysgardiner, passer perfekt sammen med tæt materiale og direkte modeller. Samtidig vil de bevare det oprindeligt udtænkte indre af børnenes plads til drengen. Men den smukkeste version ser ud med tykke gardiner.

Om dagen kan gardinerne let løftes for at lade solens stråler lukkes og lukke dem igen om natten.

Drengene, der bor i et værelse med udsigt mod øst eller vest side, er det bedre at hænge romerske nuancer af mørke nuancer, i dette tilfælde, om morgenen på en weekend, kan barnet ikke sove godt og vågne op til sol blænding

Om aftenen vil de mørke gardiner ikke trænge igennem lyset af gadelamper og reklamer, hvilket vil hjælpe drengen hurtigt og roligt i søvn.

Færdig romersk blind i drengens værelse: anmeldelse og installation (video)

Hvordan man vælger romerske gardiner i et planteskole med et billede

Al min mor ved og forstår, at gardinerne i børnenes værelse slettes meget oftere end gardinerne i andre rum. Børn kan plette dem med noget - feltpidser, maling, fedtede hænder. Derudover samler almindelige stoffer på sig selv en stor mængde støv, uanset hvor god en kvinde ikke var en elskerinde. Hyppige striber fører til deformation af materialet, og gardinerne skal simpelthen ændres. For at udelukke store omkostninger kan du, hvis du køber i børns romerske persienner. Selv om de ikke er almindeligt og med et mønster, kan du være helt rolig - tjener sådanne gardiner eller en periode på fem år, på grund af de materialer af høj kvalitet og en metode til behandling. Romersk persienner absorberer ikke støv, de skubber det væk.

Behøver ikke at spare på tilbehør til børnehaven, på grund af hvilket materiale der er lavet af møbler, tapet og endda gardiner, afhænger barnets helbred

Romerske gardiner er lidt dyrere end deres "brødre", men meget mere praktisk. De vil ikke miste deres udseende efter striki, ikke skur, og de vil ikke blive deformeret.

Mønsteret på stoffet vil forblive klart og synligt selv efter et par år. Derudover brænder gardinerne ikke under påvirkning af sollys.

Hvis der ikke er mulighed for at købe et klargjort romersk gardin, er det nemt at lave selv. En detaljeret video master klasse vil grundigt forklare dig hvert trin af arbejdet.

Romersk blind med egne hænder (video)

Hvordan man vælger de rigtige romerske gardiner i børnehaven

Børnenes værelse må under ingen omstændigheder være en farveboks. Pick up de romerske gardiner skal være 2-3 nuancer mørkere end væggenes farve. Eller nogle få toner lettere. Gardiner bør bringe en smule kontrast til interiøret. Fremragende kombination af farver eller mønstre på romerske gardiner, puder og sengetæpper.

Når du vælger gardiner med tegninger, skal du tage hensyn til børns alder. For små børn, en simpel, ukompliceret figur

Piger og midaldrende drenge kan vælge sådanne tegninger som en smuk abstraktion, blomster, linjer, geometriske former. Meget elsket og opfattet som "hurray" af børn er billeder af dyr, især hvis de er fluffede sæler, sjove pingviner eller røde egern.

Og selvfølgelig kan du ikke hjælpe med at nævne temaet for dine yndlings tegneseriefigurer og eventyr. For piger i dette tilfælde skal du hente romerske gardiner med billedet af prinsesser, Monster High, Winx, Cinderella, Shrek, Nemo. Drengene vil sætte pris på gardinerne med robotter, Batman, biler. Havet, rummet eller naturen er populære blandt de unge mænd.

Børn har ikke brug for lyse nuancer. Til udvikling af normal psyke er det bedre at stoppe med at vælge på pastell nuancer, blå, lyserød, oliven, fersken, grøn, blå.

Orange og rød aggressiv nuancer er bedst forladt til køkkenet.

Gardiner skal være sikre, opfylde alle sikkerhedsregler og ikke skade barnet og hjælpe med at sove roligt og følelsesmæssigt. Som du ved, kan lyse farver ophidses nervesystemet, og dette i barndommen er absolut ikke nødvendigt

Romersk persienner er en ideel mulighed for et børnelokale. Selvfølgelig, hvis barnet ikke er meget lille, vil det ikke være overflødigt at konsultere med ham, før man beslutter sig for farven og mønsteret på de romerske gardiner. Således er det muligt at opnå ikke kun placeringen af ​​barnet til forældrene, men også gøre det muligt for barnet at opleve den glæde og lykke, hver gang han ville gå ind i et rum og vide, at det var på hans råd blev valgt foldegardiner.

Børnenes værelse kan kaldes et af de mest interessante rum til realisering af designer fantasier. Drengernes værelse er altid strengere, pigerne er ømme og fyldt med romantik.

Tekstildekoration af et børnelokale (video)

Psykologer siger, at ved at vælge de rigtige farver til gardiner, vægge, møbler, bliver deres hyperaktive barn mere stille efter et stykke tid. Og lukkede børn - åbent og hurtigt kommer i kontakt med deres jævnaldrende. Køb romerske gardiner - du vil føle deres fordele!

Romerske gardiner i børnehaven

Vinduet tekstiler - en af ​​de vigtigste detaljer i interiøret, kan blive næsten hovedakten i hele rummet. Når det kommer til blinds for børneværelset, du har brug for at hente noget helt perfekt - der ikke var for Marche, let at vaske eller rense, hvis det er nødvendigt, ser smuk og veludført primære funktion - at beskytte mod alt for skarpt sollys. I dag er en af ​​de mest egnede muligheder, der opfylder alle de krævede krav, de såkaldte romerske persienner.

Da romerske gardiner er en relativt ny trend, repræsenterer de fleste forbrugere stadig et puslespil for de fleste forbrugere. Kort fortalt er romerske gardiner en slags analog persienner eller ruller, der kun er fremstillet af et enkelt stykke stof, ikke fra individuelle syntetiske elementer. Ligesom ruller giver denne løsning dig kun mulighed for at lukke vinduet kun delvis og falde ned til det niveau, der vælges af ejeren, men takket være dens vævede natur ser denne model naturligvis meget mere æstetisk ud. Om nødvendigt kombineres de romerske persienner perfekt med tyll og gardiner.

Hvis du vælger specifikke grunde, hvorfor det er værd at vælge sådanne gardiner i børnehaven, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • En lignende løsningmeget praktisk. Til fremstilling af gardiner bruger sædvanligvis stoffer med støvafvisende egenskaber, så de kræver ikke ofte pleje af sig selv, og selve proceduren er ikke vanskelig.

 • Romerske gardiner passer perfekt ind i ethvert interiør, fordi de kan syes fra helt stof. Dette giver dig mulighed for at vælge de mest uventede farver, mønstre og billeder samt få den ønskede effekt ved at vælge et stof med bestemte egenskaber. For eksempel kan færdiglavede gardiner transmittere lys, men lidt sprede den til at slappe af øjet, og kan være stramt og sikkert at beskytte lokalerne, ikke kun af lys, men også udefra støj fra gaden.

 • Selve design af romerske gardiner er ret alsidigt, at passe ind i enhver stil. De ser passende ud i et eventyrinteriør og i et højteknologisk stilrum.
 • Syning af gardiner af romersk typekræver en relativt lille mængde væv, Derudover behøver det ikke være smart, så de endelige omkostninger ved produktet, selvom den bliver tilpasset, vil blive behageligt overrasket.

 • Installationen af ​​gardiner - processen er ret simpel, enhver mester kan klare det. Fjernelse af det til vask er lige så let, så det er meget bekvemt at rengøre. Enkel behandling med gardiner gør det muligt at ændre det endnu mere end en gang i flere år, og næsten hver uge, ved konstant at vælge en eller anden mulighed for stemningen. Selvfølgelig repræsenterer justering af vinduets lukkede niveau ikke noget kompliceret, så den lille ejer af rummet nemt kan klare denne opgave uden hjælp.

Til skræddersyning af romerske gardiner er ethvert stof teoretisk egnet, men det er nødvendigt at vælge på en sådan måde, at det endelige resultat svarer til køberens krav så meget som muligt. Vær opmærksom på følgende egenskaber:

 • Materialets naturlighed. Det er almindeligt anerkendt, at det er bedre at købe møbler og tekstiler af mest naturlig oprindelse i børnenes værelse, fordi sådanne produkter er sikrere og mindre befordrende for fremkomsten af ​​allergier. Det samme gælder for valget af materialer til fremstilling blinds imidlertid eksperter rådgive vælge stoffet, hvor op til 20% stadig omfatte syntetiske fibre - de ofte giver produktet støv repulsion egenskaber, øget holdbarhed og modstandsdygtighed over for fading.

 • tæthed. Denne faktor påvirker væsentligt, hvor meget lys der kan forsinke gardinet. Den maksimale belysning er de værelser, hvis vinduer vender mod øst eller vest, for kun der kommer solens stråler direkte - derfor er de mest tætte gardiner nødvendige her. I alle andre tilfælde vil materialets overdrevne tæthed gøre rummet utilstrækkeligt dyster.
 • Nem materielpleje. Der er stoffer, der tæt absorberer snavs og ikke rigtig vasker ud, men der er også dem der ikke holder snavs overhovedet. I børnenes værelse er sandsynligheden for den mest uventede forurening forøget, så vælg et ikke-marmoreret, godt slettet stof.

Valget af farve afhænger i høj grad af den stil, hvor hele rummet er designet. Den grundlæggende tone i vinduet tekstiler skal nødvendigvis kombineres med væggen på væggen dekoration - det er ønskeligt at vælge ikke en lignende eller lignende skygge, men bare kontrast.

Hvad angår farverne, her, vigtigst af alt, giver dig ikke op til stereotyper. Tror du det er bedst for en dreng - blå, og for en pige - pink? Moderne psykologer tror ofte det modsatte, så vær opmærksom på andre farver. Hvad angår pigerne, vil de sætte pris på nogen blide nuancer, og hvis pastell- og lilla toner generelt anerkendes, så kan alle andre også være meget praktiske. I drengens værelse kan du også vælge næsten alle farver, bortset fra måske pink og sølv, men det er tilladt og endda anbefalet en mindre delikat farve - foretrækker hårdere toner.

Romersk skygge behøver ikke være monofonisk - den kan dekoreres med et tryk, men den overordnede palette skal være harmonisk, kombineret med det omgivende interiør og ikke give indtryk af overdreven alyapist. Vælg et billede er nødvendigt, baseret på barnets alderskarakteristika og personlige præferencer.

Psykologer insistere på, at overholdelsen af ​​alder særlige forhold i miljøet af barnet spiller en afgørende rolle i udformningen af ​​hans personlighed, så utåleligt, at han tilbragte sin barndom i et rum af samme stil, uden at justere til hans alder. Romersk persienner, som et relativt billigt og let udskifteligt tilbehør, skal nødvendigvis opfylde behovene hos ejeren af ​​rummet på dette stadium af hans liv.

For de yngste børn er uacceptable for lyse farver, fordi de ikke er befordrende for at berolige og sund søvn, som i denne alder er meget vigtig, så det kun spædbørn vælger rolige nuancer. Førskolebørn og børn i skolealderen tænkning er helt i modstrid med disse farverige billeder er meget vigtigt, da fantasi og handling stimulator, så rolige nuancer er nu kun nødvendig i tilfælde, hvis barnet er allerede hyperaktive. For en teenager synes lyse farver igen upassende, han undtagen nogle undtagelser vil også give præference for en forholdsvis lysere palette.

Hvordan man kan kombinere med tyll og gardiner?

Hvis du vil have de romerske gardiner perfekt kombineret med tyll og med gardiner. Afhængigt af den kombination, kunden vælger, bestemmes den romerske gardins hovedfunktion. Hvis du er tulle - en integreret del af indretningen, kan du installere den under en romersk blind. I dette tilfælde udføres lysdissens funktion af tyll, og det romerske gardin viser sig at give maksimal beskyttelse mod solstråler, så vælg mere tætte versioner.

I forbindelse med gardinerne bæres den vigtigste funktionelle belastning også af de romerske gardiner, mens gardinerne ofte gør dem dekorative. Men hvis gardinet er lavet af massivt stof, til et romersk gardin under gardinet, kan du vælge et mere gennemsigtigt materiale.

Et stort plus af romerske gardiner - i lette pleje af dem på grund af brugen af ​​støvafvisende materialer. Den nemmeste måde at rengøre dem på er at tørre dem ved hjælp af en specielt udvalgt børste og fjerne pletter af snavs med specielle blyanter og pletfjernere.

Hvis vasken synes nødvendig, skal du følge den i overensstemmelse med kravene fra denne type materiale. Først og fremmest vedrører det vandets temperatur og de vaskemidler, der anvendes i processen. De mest delikate produkter skal kun vaskes på specielle måder, i en mild vaskemåde og uden vridning.

Foretrukne romerske gardiner, husk at dette design er smukt i sig selv, uden unødvendige ekstra dekorationer. Forskellige lambrequins og vedhæng overbelaster ikke kun det generelle billede af rummet med lignende vinduet tekstiler, men bidrager ofte ikke til nem håndtering af det. For dem der virkelig vil have romerske gardiner, er det hensigtsmæssigt at overveje en anden mulighed med rullegardiner. Operationsprincippet er ret det samme, men i modsætning til de romerske samles ikke rulleskodderne i folderne, men ruller ind i en rulle. De mange forskellige materialer her er mere - foruden stoffet er bambus også brugt, og i nogle interiører vil denne løsning se meget mere interessant ud.

Romersk persienner behøver ikke at blive hængt på en særlig kant - de kan tage meget mindre plads, hvis du hænger dem direkte på et plastvindue. Til dette formål sys den øverste ende af banen til et klæbende tape, der er limet til toppen af ​​vinduesrammen. Denne beslutning er især vigtigt i en situation, hvor i børnehaven - en bred vindueskarm, for nu vil det blive en fuld del af rummet og en stor legeplads.

Desuden er mange lyse farver og nuancer, ser elegant i dagslys, mister sin lysstyrke og tiltrækningskraft det kunstige lys, som alvorligt kan ødelægge indtrykket fra de oprindeligt interessante dekoration ideer. At give denne effekt, Få et stykke af væv, hvorfra planlægger at købe gardiner, og undersøge skifter farve i forskellige forhold.

Idéer til dekoration af plastikvinduer i det indre af rummet

Smukke og tætte romerske gardiner, selv selv, kan være en glimrende løsning for børn. På det første billede er det helt klart, at et sådant gardin helt kan dække vinduesåbningen og vindueskarmet uden at optage overskydende plads. I dette tilfælde gør stoffet det muligt at anvende et typisk børneprint i en marine stil, fx skibe.

Men en bred vindueskarm ikke nødvendigvis tager for meget plads - det kan bruges som en del af spilleområdet, eller endda som en hylde, hvor man kan sætte en pæn legetøj. I dette tilfælde skal gardinerne (her - ruller), selv når de lukkes, ikke forstyrre dets visning.

Selv hvis alle de praktiske fordele ved foldegardiner forældre stadig foretrækker den klassiske æstetik gardinerne, ikke nødvendigvis at foretage et valg til fordel for noget, en af ​​ovenstående muligheder, fordi hvis det er nødvendigt, de er godt kombineres.

Derudover vil du lære om fordelene ved romerske gardiner fra følgende video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Valg af de bedste romerske gardiner i børnehaven

Gardiner - dette er en alvorlig sag. Vælg dem skal være meget omhyggeligt, fordi de alvorligt påvirker komforten i huset. Hvis du begår en fejl med valget af gardiner, vil situationen i rummet alvorligt ændre sig.

Især er det vigtigt at være opmærksom på udvælgelsen af ​​gardiner i børnehaven. Her er det nødvendigt at være opmærksom på mange faktorer. Ikke kun på den visuelle side, men også på sikkerheden af ​​varerne, både mekaniske og miljømæssige.

Generelt, hvis du skal købe gardiner til dit barns værelse, så tag denne sag ansvarligt. Og vi i denne artikel vil forsøge at hjælpe dig med at forstå.

Det ser ud til, at svaret på spørgsmålet om hvilke gardiner der skal tages i børnehaven er ret trivielt. Men mange mennesker forstår stadig ikke fuldt ud alle nuancer.

Det skal klart bemærkes, at barnet ikke er et almindeligt værelse. I et sådant rum vælges alle materialer separat, baseret på forskellige overvejelser. Først og fremmest påvirkes indflydelsen af ​​nødvendigheden af ​​at sørge for barnets sikkerhed.

Det vil sige et ønske om at udelukke muligheden, selv ved et uheld, skade på elementer eller sådan noget.

Gardiner skal være pålidelige, godt modstå belastninger. Det samme gælder for cornices. Monter dem meget omhyggeligt. Det er vigtigt at sørge for, at gardiner holder tætte ingen steder.

Tekstilet bør ikke være brandfarligt eller giftigt. Det er derfor ønskeligt ikke at anvende standardmodeller til væv. Faktisk brænder de bare stærkt nok. Og de er i stand til at støtte forbrænding.

Et andet vigtigt punkt er funktionalitet. Hvis du skal købe gardiner, så prøv at vælge en indstilling, så det passer til barnet. Børn har ikke styrken til at flytte gardinerne på tunge tagskærter.

Det er bedre at købe systemer med let kontrol. Og generelt, jo lettere gardinerne og det mindre rum, de vil optage i børnehaven, desto bedre.

I dette tilfælde en meget god tilgang - udvælgelsen af ​​gardiner, der ikke når gulvet, og gemmer kun et vindue.

I en ung alder kan et barn ikke fange dem, sætte dem i brand, rive dem adskilt eller på en eller anden måde beskadige dem, og de vil ikke skade ham.

I en mere moden alder er der også færre problemer, for med kompakte modeller er det lettere at interagere med både pigen og drengen.

Valget i henhold til barnets køn og det indre

Som du ved, er det vigtigt at overveje, hvem der ejer disse gardiner. Hvis du køber dem i pigens værelse, er det ønskeligt at vælge mere blide toner. Til drengen, hvis han er lille også.

Men ældre børn kan allerede købe flere forskellige modeller. Nå selvfølgelig, tage hensyn til piger eller drengens præferencer. Tage hensyn til og indretning.

Igen vil det også afhænge af kødet. Trods alt, ingen vil hævde, at pigens værelse er anderledes end drengen.

Men her orienterer du dig allerede. Heldigvis er der mange produkter på markedet. Du skal bare finde det rigtige materiale og mønster.

Ud fra ovenstående kan det forstås, at kun unikke modeller passer ind i børnenes rum. De der samtidig tilfredsstiller dig for alle anmodninger. Og de er faktisk ikke så meget.

Faktisk er der kun to hovedmønstre:

Begge muligheder ligner hinanden i mange henseender. De er korte gardin muligheder, når lærredet kun dækker vinduet og muligvis en del af vindueskarmet.

De er lette at lukke og åbne, gardiner er komfortable, tage lidt plads. I dette tilfælde ser den glatte tekstur æstetisk glædeligt ud, og evnen til at tilføje forskellige, veldefinerede mønstre til stoffet forbedrer kun stillingen.

Vi analyserer nu hver variant separat.

Romerske gardiner er lavet af stoffer, som kan variere i tekstur eller sammensætning. En række forskellige løsninger anvendes i arbejdet. Der er modeller af tæt væv, der er også polymerprøver. Under alle omstændigheder har de en ret lys, men samtidig solid struktur.

Særegenheden af ​​dem i en unik struktur. Faktisk er romerske gardiner en lærredshængende klud. Tøjet hænger jævnt og dækker vinduet til det maksimale. Snørebånd fastgjort til kanterne.

Ved stramning af snørebåndene presses de på klæbens fastgørelsesdele og trækkes op. Det er lidt som foldning, hvilket er grunden til, at de ofte kaldes ruller.

Men de romerske gardiner til børnehaven eller andre rumstigninger, der danner de såkaldte folder. Det vil sige, at hver sektor af stoffet danner en blød fold og derved stiger højere.

Du kan låse gardinet i enhver position, mens det ser meget originalt og smukt ud.

Romerske gardiner i børnehaven passer fint. De er lette, komfortable, styres ved at trække ledningen uden yderligere anstrengelser.

Samtidig er lærredet selv lille nok til ikke på nogen måde at skade helbredet af en pige eller dreng.

Romersk persienner ser godt ud i sådanne lokaler som loggier, køkkenvinduer, måling på badeværelset og et badeværelse. Men for børnene er de perfekte. Ja, dog som for ethvert andet rum.

For at opnå maksimal komfort og elegance kombineres de færdige prøver med tulles og gardiner med direkte skæring. Vi anbefaler dog ikke at bruge sådanne løsninger til et børnelokale.

Eksempel på romerske gardiner i drengens børnelokale

Jo flere tulleys og gardiner, jo mere farlige for barnet, især den lille. Med sådanne ting er det bedre ikke at joke. Nok og ønsket om at købe konventionelle reflekterende gardiner.

Også rullegardiner kan købes og hænges et fælles gardin på alle vinduesåbninger, hvis vinduets bredde er lille. Således kan du gøre børns plads mere homogent, elegant.

Rullegardiner i børnehaven er også slet ikke dårlige. I nogle tilfælde skal du bruge dem selv at foretrække. Ja, og det er værd at forstå, at forskellen mellem dem ikke er så stor. I mange henseender er de meget ens, men ikke i alt.

Rullegardiner ligner de romerske, under hensyntagen til dem:

Der er dog grundlæggende forskelle. De berører små ting. For det første kaldes rulleskodder sådan under hensyntagen til manipulationsteknologien.

Hvis den romerske ros foldes, strammes rullerne i en specielt skabt rulle, der er fastgjort på den øvre grænse. I dette tilfælde sker løft og fastgørelse ved hjælp af samme kæde eller blonde.

Lærredet her er også anderledes. Tætheden er ens, men den er mere ensartet og vanskeligere at bøje. Det er dog helt klart. Hvis romerske gardiner kun er fremstillet af stof, så kan ruller allerede være lige papir.

Stof romerske gardiner i børnehaven

Ellers er forskellene minimal. I begge tilfælde er gardinerne kompakte, komfortable og praktisk talt ufarlige, hvilket er et stort plus.

Før du køber færdige rullegardiner til et børnelokale, skal der tages højde for flere anbefalinger. I børnenes værelse sover barnet ikke kun.

Det skal have et hvilested, et spil og et sportshjørne. Det er også nødvendigt at tildele et studiested. Desuden, hvis dit barn har en hobby, så er stedet også nødvendigt for dette.

Hvis du beslutter dig for at købe gardiner, så husk at den æstetiske og designmæssige komponent her også spiller en rolle. Og ret seriøst.

Tage hensyn til alle de punkter, der kan påvirke det endelige resultat. Selv lysets farve kan være en seriøs indikator, der vil skifte din opmærksomhed på dette eller det pågældende element.

I øjeblikket kan romerske gardiner købes med en række tegninger, såsom plysj bjørne, harer, sol, blomster, eventyr tegn.

Det er bedst at købe rullegardiner i samme farve, der er til rådighed i indretningen, men det går ikke sammen med væggene i børnehaven. Dette vil være den mest optimale og rentable mulighed for at dekorere et barn.

Hvis du vil vælge et vindue, skal du tage mere levende farver. Sådanne handlinger er forståelige i en situation, hvor vinduet er stort. Eller for eksempel, når der er flere vinduer, og alle er dækket af et enkelt gardin, som vi diskuterede ovenfor.

Hvis vinduet er lille, er det ønskeligt at købe gardiner mere falmet, så de ikke tiltrækker opmærksomhed. Det vil være ideelt at afhente varerne, hvilket vil falde sammen med applikationer, mønstre og billeder på væggene eller børnemøblerne.

Roller gardiner til baby værelse

Der er endda hele sæt, der består af møbler, tæpper, rulle eller romerske gardiner og så videre. De er specielt udvalgt af designere og ser virkelig smukke ud i ethvert rum.

Lad os gøre opmærksom på et par mere interessante og nyttige ting. For det første er det et system til at hæve gardinerne. I romersk og rullet gardiner er hun alene og skal manipulere ledningen.

Der er dog mere avancerede modeller med elmotorer eller noget lignende. Det er bare sådanne ting i børnehaven, vi ikke anbefaler at bruge. Der er altid risiko for skade på mekanismen, og i dette tilfælde kan det skade barnet.

Ved installation er det ønskeligt at løfte alle elementer af gardiner på et højt nok niveau. Først og fremmest gælder dette for forældre, der har små børn nu, som kun lærer at gå. For dem er alt interessant, herunder gardiner.

Derfor er det ønskeligt at købe modeller af korte gardiner i børnehaven, barnet når ikke dem, uanset hvor hårdt de prøver.

Monter gardinerne også, skal være meget omhyggeligt. Her er det vigtigt ikke at gå glip af noget. Brug kun de mest holdbare stik. Mindste plastik, maksimalt metal. Alle elementer i gardinerne selv, deres fastgørelsesdele og cornice, hvis nogen, er skjult og forseglet så vidt muligt.

Det er tilrådeligt at købe specielle børnetæpper. De har ikke små bolde, bolte, snore og andre små ting, som barnet kan spise eller skubbe i næsen.

Romerske gardiner i børnehaven (video)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

30 − 22 =