30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Resanta sai 160 anmeldelser

Send din feedback RESANTA SAI-160

Ved hjælp af ham ledede jeg en gas ind i huset.

Fremragende enhed jeg råder!

Jeg laver sort og rustfrit stål fra 1,2 til 5 mm med elektroder fra 2 til 4 mm.

et sted han faktisk giver 140A, måske endnu mere.

På små strømme med tynde kirtler virker det tolerant, selvom det nogle gange stikker.

læse andres anmeldelser, indså jeg, at kvaliteten af ​​vrede har forværret, og nu kan man kun tage sine produkter med henblik på mulige reparationer (læs: nærhed af servicecentre og ærlighed af sælgere).

elektroder "ano", "mr3" og så videre. madlavning er meget let, kun slaggen fra dem er mere end jern, svejsning færdigheder er påkrævet.

er skuffet over, at renæssancen begyndte at drive meget ægteskab (dømmende efter anmeldelser).

købte en ny model af AIS-160. Den er lidt mindre i størrelse (2 cm lavere, 1 cm smalere og kortere), men vægten forblev nøjagtig ens, nøjagtigt til et gram.

ledningerne blev værre, forsyningskablet er kortere med 30cm end den gamle model og har et tværsnit på 1,5kv.m. mod 2,5 gamle modeller. i resten er det ens, brygger omtrent det samme, men den gamle model blev bedre kogt af tyndt metal, nye forbrændinger.

dømmer ved testene på. Den virkelige maksimale strøm på kun 125A

Resanta SAI-160 anmeldelser

Siden 23. oktober 2017 nye købsbetingelser med cashback i aliexpress, som giver mulighed for at reducere prisen for hvert produkt til 8,5%, læs mere »»

Levende anmeldelser af ejere om Resident SAI-160, på mobilportalen Sony Club. Med os kan du ikke kun læse kundeanmeldelser, men også give din feedback uden at registrere dig.

Men det er ikke engang minus, og så, underrapportering. Anmeldelse: Super!

Score 5, selv med et plus. Jeg kan ikke lide: Den eneste ulempe er ledningerne, det er bedre at købe nye og autentiske feedback: -

enheden afbrudte ikke nirazu Jeg kan ikke lide: Af minuserne - det faktum, at der i det komplette sæt ikke er nogen maske

kort kabel. Svar: Jeg har en Resanta-160 inverter. Generelt er indtrykene positive. Spændingen i netværket er ikke meget lav 205-210 volt, og maskinen modstår og koger med en "triplet", lysbuen er lys. Varya i de fleste rammer fra hjørnet, især ikke ceremoni i omløb - enheden er ikke for krævende at passe på dig selv, og det er helt sikkert behageligt. Og så var der tilfælde, der troede at reparere det er nødvendigt at bære, men nej, stadig intakt, det virker.

I øjeblikket er jeg 22, der arbejder som en enhed fra 15 år. Som du kan se, selv et barn vil forstå og arbejde)))

Jeg kan ikke lide: Efter min mening er der ingen mangler i denne model!

Arbejder i 6 år. Med næsten daglig brug. Husk: Andre indtryk læses nedenfor, jeg er sikker på, at anmeldelserne vil være langt fra dårlige.

Resanta SAI-160K anmeldelser

Kunne godt lide varerne? Fortæl dine venner med et enkelt klik!

ulemper: Producenten på stedet lagde en uvirkelig figur - det maksimale strømforbrug på 28,5 A, mens netledningen er en almindelig Eurovil. Jeg er en nybegynder svejser, så jeg forstår ikke, hvilken slags strøm den nuværende maskine skal forbruge. Jeg skal omarbejde det elektriske system i min garage, så min svejsemaskine kan arbejde uden fejl, men jeg kan ikke. På denne kapacitet er det umuligt at finde en almindelig strømforsyning til hjemmet, det ser ud til, at der slet ingen ting er i naturen. Der er ingen forlængelser for 20-30 meter, den maksimale strøm, som de beregnes i, i butikkerne - højst 16 A. Fabrikanten svarer ikke på mine spørgsmål. Og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

kommentere: Som altid bemærkede Alexander Sergeevich Pushkin korrekt "vores alt": "du ville ikke være jagt, pop, for billighed."

ulemper: Ikke fundet.

kommentere: Meget afhænger betingelserne i svejseren ubetinget. Jeg var nødt til at bruge forskellige enheder og helt sikkert sige: Denne svejsemaskine er værd at købe til arbejde. Der er ingen mening om at betale for amperes, jeg bruger sjældent alle strømpotentialet på det, 160 ampere er nok. Forresten faldt enheden fra en højde på 6 meter, på den blev stilladser faldet (ikke gennem min skyld, gennem de uforsigtige bygherreres skyld). Jeg demonterede og udpakket den knuste sag med tangen - alt fungerer som før.

ulemper: Endnu ikke fundet

kommentere: Denne baby koger alt i træk, let i vægt, brygget 3,2 huller i en tyndvægget profil (1.2mm), brygges for en gang uden problemer, ved 180 volt på bære 40 meter, 2 * 4mm, ingen problemer. Forbrændt indtil videre kun 3 pakker af elektroder. Welder Pro bare et lille kogende vand splatter ikke, efter at han har forsøgt.) Jeg skal gemme huse til vinteren og ikke i garagen for at undgå overskud.

På hjemmesiden kan du læse 3 anmeldelser og meninger af ejerne af Resanta SAI-160K! Og med dette produkt søger de ofte, hvor de kan købe fubag ir 160 og vil gerne vide prisen på ISP-200 / 9.4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 1 =