30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Reparation af elektroniske vægte

Reparation af skalaer: funktioner

Sådanne små husholdningsapparater, som en gulvskala, er meget nyttige. Men efter langvarig brug kan det mislykkes. Reparationen af ​​vægten af ​​den elektroniske gulvtype er ikke vanskelig, derfor kan den gøres af sig selv. For at gøre dette skal du bare følge nedenstående anbefalinger.

Hvis dine husholdningsskalaer ikke er tændt, kan årsagen hertil være et dødt batteri. For at sikre dig, at det er i dem, skal du fjerne batterierne og kontrollere dem på en fungerende elektronisk enhed, hvis det ikke virker, skal du udskifte batterierne med nye.

Hvis det efter manipulationer din enhed stadig ikke virker, betyder det, at reparationen af ​​elektroniske vægte skal fortsættes. Først skal du være opmærksom på kablet, der forbinder enhedskortet og selve displayet. Meget ofte kan du se sin løs forbindelse, og det er årsagen til funktionsfejl. For at eliminere det, skal du hæve brættet lidt og klemme det så tæt som muligt på skærmen, så tag en lille træblok og installer den mellem bunden af ​​sagen, den fungerer som en lås.

I tilfælde af at displayet fungerer korrekt, men giver en fejl, betyder det, at enhedens kontakt ender, som, når enheden fungerer tæt ved de specielle ben, er udtømt. Og her er instruktionerne til reparation af skalaerne næste. Find det relæ, som de har slidt ud, og udskift derefter kontakterne på det, det er bedst, hvis du også udfører deres lodning.

Vægte kan ofte stoppe med at arbejde på grund af indtræk af støv og snavs i dem. Det er værd at sige, at det af denne grund kan være nødvendigt at reparere laboratorieskalaer, ikke kun husstandsskalaer. Og her skal du åbne sagen og rengøre enheden, men det skal du gøre med særlig omhu for ikke at beskadige kontakter og chips, der er indeni.

Også reparation af husstandsskalaer kan være nødvendigt, hvis de er blevet forkert kalibreret. For at gendanne den skal du trykke på knappen for at tænde og holde den nede, indtil du ser ordet CAL på resultattavlen. Så vil der være en digital værdi af masse, det vil blive brugt til at kalibrere det. I standarden for standarden kan du anvende ethvert objekt, hvis vægt du præcist ved. Sæt den på skalaen, efter et par minutter vises PASS på displayet. Du skal fjerne denne etiket og slukke for saldoen, og tænde dem igen.

Reparation af elektroniske vægte

Som alle ved, kommer hjemmeskala i to typer - mekanisk og elektronisk, med en digital resultattavle. Sidstnævnte koster 5 gange mere, men de er virkelig det værd. Deres største fordel er korrektur og bekvemmelighed af aflæsningerne, hvilket med tiden ikke reducerer deres nøjagtighed. For at måle vægten bruger de ikke en fjeder. Kernen i næsten enhver elektronisk balance er måling af modstandsdygtighed for belastningsmåler. Jo mere tryk derpå påføres, desto større ændrer ledningsevnen, og processoren bestemmer allerede vægten.

Til vores anmeldelse, lad os tage en billig kinesisk skala ELENBERG EL-131, som sælges i butikker til en pris på 300 rubler. Forresten bliver endnu dyrere modeller samlet næsten ens, ifølge en lignende ordning, så der er ingen grund til at betale for meget.

Levetiden fra prisen afhænger ikke stærkt, og nøjagtigheden selv i et halv kilo arrangerer vi alle. Vi vejer ikke guldet 🙂 De udføres ret kvalitativt på basis af en tyk, holdbar glasplade.

Hvis du bemærker, har skalaerne absolut ingen knapper. De tænder sig selv, hvis de føler sig presset på glasset, og efter 10 sekunder efter målingen - de slukker automatisk. Maksimal bekvemmelighed!

Måleområdet af dem er op til 150 kg, nøjagtigheden er 100 g, og strømmen leveres fra et 3 volt batteri CR2032 .

Generelt har alle modeller af hjemme elektroniske vægte en tilsvarende maksimal belastningsgrænse. Som regel er det 100-200 kg.

Nu vil vi analysere dem og se, hvad de er lavet af og hvordan de virker. Skalaer i elektronisk skala består af: en lastcelle, et display, et trykt kredsløb med en kontrolchip.

Sådanne skalaer har et display, hvor vægten afspejles. Flere avancerede modeller er udstyret med en hukommelse til registrering af resultaterne af vejning og sammenligning af dem. Og skalerer den højeste prisklasse har flere sensorer og en computer, der analyserer fordelingen af ​​fedt, muskler og knogler i kroppen. Beregning af kropsmasseindekset, når brugeren inden brug af vægte tilføjer sin egen vækst til deres hukommelse. Kropsmasseindekset beregnes ved hjælp af formlen: Personens vægt i kg er divideret med kvadratet af vækst i meter. Derefter vises værdien. Sagen er interessant, men ikke særlig nødvendig.

Hver ramme har en lille metalplade. Dette er den vigtigste sensoriske knudepunkt for elektroniske vægte. Og ikke kun boligareal, men også andre modeller.

Denne plade er præget i en ramme og fyldt med en forbindelse. Tre ledninger er egnede til det, som giver måling af modstanden af ​​broens skuldre. Når en person står på skalaerne, bøjer fire rammer sig over hjørnerne og dividerer den overskydende vægt indbyrdes. Generelle indikationer opnås ved at opsummere alle dataene.

Broen i sig selv er en firkant, på hver side der er en modstand. En diagonal er fodret, på den anden - indikationerne er taget. Specifikt har disse modeller ingen konceptuel ordning, men her er noget lidt lignende.

Ordning af hjemme elektroniske vægte

Kredsløbet bruger meget lav strøm, i mange henseender takket være det økonomiske LCD display, men efter 100 eller to målinger skal batteriet ændres. Den nye koster omkring 20 rubler. I ekstreme tilfælde er det ret tilladt at bruge to AAA batterier, hvis du sikkert finder et sted for dem i sagen. Med dem vil levetiden øge 10 gange.

Traditionelt er chippen fyldt med en sort sammensætning, og der er ingen måde at ændre den på. Men andre elementer i kredsløbet, såsom ledninger, plane dele, nulstillingsknap eller oxiderede spor - kan genoprettes om nødvendigt og ønsket.

Nu om reparationen. Det kan være nødvendigt, hvis du har overbelastet balancen med overskydende vægt. Normalt i dette tilfælde bøjer kraftens elementer i rammen. Det er nok at rette dem op for at genoprette effektiviteten.

Hvis der er et problem med belastningsceller, så a ohmmeter. Hver sensor er loddet af brættet, og modstandene måles mellem alle tre ledninger. Hvis sensoren er defekt - kan du finde en anden. Et stort antal modeller af lastceller er til salg. Sandheden efter udskiftningen er problemet med kalibrering. Dette kræver som regel særligt udstyr, men hvis du afhente sensoren med lignende parametre, behøver skalaer ikke lyve meget. Bridge-forbindelser af sensorer vil altid have en fejl, kalibrering og er designet til at eliminere dette fænomen.

Reparation af køkken elektroniske vægte ved egne hænder, kalibrering.

Reparation af køkken elektroniske vægte ved egne hænder, kalibrering.

Elektroniske køkkenskalaer bliver en stadig mere populær teknik til køkkenet. I forfølgelsen af ​​en sund kost og ønsket om at tabe sig, er det vigtigt for mange at kende den nøjagtige mængde ingredienser i skålen. Ja, det er bare praktisk, når du skal nøjagtigt observere forholdet mellem ingredienser i den nye skål. Men denne lille nyttige enhed kan undertiden svigte. Så er det vigtigt at vide, hvor hurtigt det er at rette sådanne skalaer selv. Før du bærer skalaerne i til reparationer, skal du kontrollere, at du måske kan rette dem selv. Eller måske skal du bare ændre batteriet eller foretage en kalibrering.

Mulige sammenbrud og måder at fjerne dem på

Tilgængelighed af batterier

Ofte, hvis skalaerne er gået ud og har stoppet med at vise tal, skyldes dette strømforsyningen af ​​instrumentet. Det virker på batterier, så for at kontrollere egnetheden er det nødvendigt at forsigtigt fjerne balancens krop. Fjern derefter batterierne og kontroller deres drift på en anden arbejdsenhed, som de passer til. I 80 tilfælde af 100 skalaer stoppede arbejdet, fordi batterierne bare satte sig. Udskift dem selv - det er nemt.

Problem i løkken

Kortet på skalaerne og skærmen forbinder i de fleste enheder en sløjfe. Nogle gange overholder det løst detaljerne, hvorfor en fejl opstår. For at klare problemet, skal du bare løfte brættet og trykke det tæt på skærmen. Det er praktisk at gøre med brugen af ​​en træbar. Installer den mellem bordet og bunden af ​​sagen.

Libra giver en fejl

Som statistik viser, opstår et sådant problem af, at kontakten slutter af balancen er tyndt. Det er vigtigt, at kontaktens ender er tæt på balancens særlige ben. For at løse problemet skal du finde relæet af den korrekte størrelse og udskifte kontakterne på den. Så ledninger til at fastgøre til kontakterne, og bedst af alt, hvis der er en sådan mulighed, så loddet.

Oftest ophører køkkenskalaer med at arbejde på grund af indtrængen af ​​fødepartikler og løsstoffer. Køkken elektroniske ure skal konstant rengøres inde. Hvis pludselig bliver vandet, skal du hurtigt tørre det med et rent håndklæde. Sørg også for at balancen viser den nøjagtige vægt, og den indledende vægtværdi overstiger ikke grænsen.

Her afhænger meget af den specifikke model, men den generelle ordning er den samme. Det er nødvendigt at trykke på den tilsvarende knap (i de skriftlige anvisninger, hvad der præcist), og hold den nede i cirka tredive sekunder for at på CAL vises på displayet. Dernæst skal en digital masseværdi vises, med hvilken kalibrering udføres. Som standard kan du vælge et emne, hvor der er indikatorer for nøjagtig vægt. Så snart flere sekunder passerer, vises ordet PASS, hvilket indikerer, at kalibrering er gennemført. Det er kun for at fjerne indskriften og slukke for enheden.

Vigtigt! Hvis der er en inskriptionsfejl, var kalibreringen mislykket, og hele ordningen skal gentages igen.

Dette er de vigtigste fejlfunktioner, der opstår med elektroniske køkkenskalaer, som ofte klages af værtinderne. I modsætning til den mere komplekse problem af husholdningsapparater af denne plan kan løses selvstændigt, selv uden hjælp fra sin mand, eller far-in-law. Men hvis nogen af ​​de ovennævnte metoder ikke hjælper med at fjerne årsagen, bør du stoppe amatør og henvise til specialister.

Gennemgang af modeller af baby monitorer fra Maman - beskrivelse, funktioner, anmeldelser.

 • Enheden af ​​et flydende krystalscreen af ​​tv'et, dets fordele.

 • Hvordan laver man æble og tomatjuice til vinteren gennem en juicer?

 • Hvilken slags trådløs støvsuger at købe - typer, features, testimonials.

 • Gennemgang af køleskabet Atlant XM 6126 131, beskrivelse, egenskaber.

 • Multivar Polaris (Polaris, Polaris) - hvilken model er bedre at købe, anmeldelser.

 • Hvordan laver man en saftpresser med egne hænder, hjemmelavet presse til æbler og citrus.

 • Oversigt over producenter af luftrensere (luftrensere).

 • Afrimning af køleskabet - hvad skal man gøre før og efter optøning.

 • Multivark Redmond RMC M90 multifunktion - beskrivelse, programmer, anmeldelser.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 + 4 =