30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Recept boller med sukker i ovnen

Boller med sukker - de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en bolle med sukker derhjemme

Boller med sukker - generelle principper for madlavning

Som du ved, er alle geniale det enkleste. Hvis du har spekuleret på, hvad du skal huske hjem for te, må du ikke overdrive det. Simple boller med sukker vil være den bedste tilsætning til te. De kan spises både i ren form og smøres med syltetøj eller flødeost. Uanset hvilken måde du bruger dem, vælger du under alle omstændigheder denne simple skål.

Boller med sukker - tilberedning af mad og retter

Boller med sukker til at lave mad er meget enkel. Selvom du ikke betragter dig selv som en meget erfaren kok, så følger du de trinvise instruktioner, der er angivet nedenfor, vil du helt sikkert få en lækker dessert. Bage boller med sukker er bedst på pergamentpapir. Uændrede ingredienser er æg og mel. Æg skal være frisk, og det er bedst at piske æggene separat fra proteiner og injicere dem i dejen konsekvent. Denne enkle rådgivning gør dejboller meget bløde og luftige.

Opskrifter af kiks med sukker:

Klassiske boller med sukker er bedst forberedt på vandet. Gær du kan bruge nogen, i denne opskrift beskriver forberedelsen af ​​en skål med tør gær.

 • Æggekylling 3 stk
 • Tør gær 1 pakke
 • Smør 100 gram
 • Flour 1 glas
 • Renset vand 1 glas
 • Sukker sand
 • salt
 • Sukker, vanille
 • Vegetabilsk olie (til smøring af dækket)

Fremstillingsmetode:

 1. Forbered dejen til boller. Lad os starte med opary. Forvarm et halvt glas vand, hæld sukker ind i det (et par spiseskefulde), tilsæt gæren og rør indtil den er helt opløst.
 2. Smelt smør, hæld det i en dyb skål, tilsæt sukker, salt og vanillin.
 3. Lad os tilføje ægget til dejen. Du kan køre det helt, men du kan kun æde og fyre boller med en æggeblomme, så de er gyldne og vandtæt i udseende. Efter ægget hældes det sigtede mel i massen med en tynd dråbe og begynder at blande. Efter at have fået en uniform i konsistensdejen, lad det nå.
 4. Efter 20 eller 30 minutter skal dejen øges i volumen, igen skal den knædes, og derefter kan du begynde at lave boller.
 5. Formularen kan gives til boller nogen - for at gøre dem i form af boller, humle, hjerter. Deco, hvor du bager boller skal smøre med vegetabilsk olie og dække med pergament. Sæt boller på dækket.
 6. Rul ovnen til 180 grader, og bages boller med sukker i ca. 20-25 minutter.

Opskrift 2: Boller med sukker "Gentle 9raquo;

Boller kan koges på vand eller på mælk. Mælkeboller med sukker bliver mere hvide indeni og bløde. Mælk er bedst brugt 3,2%, det er ikke skummet.

 • Mel 150 gram
 • Mælk (fedtindhold på 3,2%) 300 ml
 • Gær 15 gram, tør
 • Æggekylling 2 stk
 • Smør 120 gram
 • Sukker 100 gram
 • kanel
 • salt
 • Vegetabilsk olie
 1. Først og fremmest forbereder vi spytten. Forvarm halvmælken til stuetemperatur, tilsæt 50 gram sigtet mel og tørgær. Rør godt og lad i 50-60 minutter nå.
 2. Tilsæt efter et stykke tid sukker, æg, mel, smeltet smør, salt og kanel. Rør godt og sæt på i 40-50 minutter.
 3. Når dejen er klar, lav det fra boller af enhver form.
 4. Rul ovnen til 180 grader. Deko olien, læg pergamentpapiret på bunden og læg bollerne. Bage dem i omkring tyve minutter.

Opskrift 3: Boller med sukker uden gær på yoghurt

De fleste boller fremstilles ved hjælp af gær. Men det er ikke helt nyttigt, og udover hvad man skal gøre, hvis man bare ikke har en gær derhjemme? Virkelig at nægte fra zadumki at forberede velsmagende eller lækker? Ingen måde! Vi vil lave en lækker skål, som ikke kun smager godt, men også forbereder meget hurtigt. Yoghurt, som du skal bruge til at lave boller, kan erstattes med en starter.

 • Flour 2 kopper
 • Naturlig yoghurt uden sukker 2 kopper
 • sukker
 • Bagepulver 15 gram (1,5 pose)
 • salt
 • Vegetabilsk olie 2 spsk
 • Sukkerpulver (for at drysses boller)
 1. Dej uden gær til at lave mad meget hurtigt og enkelt. Først blander vi komponenterne - tør (yoghurt og vegetabilsk olie) separat, væske - separat.
 2. Komponenter (kefir og smør) blandes separat, tørt (mel, krydderier og bagepulver) - separat. Derefter kombineres alt i en dyb beholder og knædes godt med dine hænder. Hvad skal dejen resultere i sidste ende? Det skal være meget blødt og holde sig lidt i dine hænder. Til boller var let at skimmel, olie dine hænder med olie.
 3. Giv boller med sukker nogen form og læg dem på dækket, der tidligere er olieret og dækket med pergament til bagning.
 4. Ovnen opvarmes til 200 grader. Lad bollerne bage i ca. 20 minutter, og drys dem med pulveriseret sukker og server.

Boller med sukker - hemmeligheder og nyttige tips fra de bedste kokke

 1. Til boller viste sig at være en smuk gylden farve, smør dem med en blanding af æggeblomme, sukker og vand. En æggeblomme skal bruge 1 spiseskefuld sukker og vand.
 2. Drys bollerne med pulveriseret sukker og tag dem ud af ovnen.
 3. I dejboller med sukker kan du tilføje rosiner, tørrede abrikoser, kandiserede frugter. Glem ikke også duftende krydderier - vanilje, nelliker, kanel.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Hjerteformede boller med sukker

Bløde, delikate og meget velsmagende bolle ruller er meget populære hos børn, og voksne vil ikke nægte sådan bagning. Derfor tilbyder jeg dig en fremragende opskrift på dette emne.

 • Vand 100 Milliliter
 • Gær 7 gram
 • Sukker 2 Art. skeer
 • Æg 2 stykker
 • Smør 70 gram
 • Mælk 70 Milliliter
 • Salt 1 Klemme
 • Mel 450 gram
 • Sukker 1/2 kop
 • Smør 60 gram

Så først i varmt vand tilsættes gær og sukker (2 spsk). Alle blandede, dækket med et håndklæde og efterlade, indtil gæren begynder at fungere. I en separat beholder blander vi æg og mælk, vi tilføjer smeltet smør (70 gram) til dem og meget lidt salt. Alle de ting. Derefter tilsættes gæren til ægmassen. Sæt i melet, bland dejen. Lad det være endnu en halv time at stå op for at stige.

Før du begynder at lave fremtidige boller, vil vi stadig ælte dejen. Derefter opdele det i små dele (jeg fik 8), rul det ud. Smør hver del med smeltet smør og drys med sukker.

Det er ønskeligt at næsten pulver sukker rundt om kanterne, ellers kan dejen ikke fastgøres sammen. Vi pakker kagen, drysset med sukker, i rullen, vi lapper kanterne på dejen.

Fold rullen i halve og gå sammen med kanterne.

Skær dejen, som i billedet.

Og rette det resulterende hjerte ud.

Vi lægger boller-hjerterne i en bageplade, som er overdækket med bagepapir eller folie. Bages i 25 minutter ved 180 grader.

Når bollerne er klar, skal du fjerne dem fra ovnen. Du kan afkøle dem ved at dække med et vådt (men nødvendigvis godt vridd) håndklæde. Dette gør det muligt for den færdige bagning længere at forblive blød.

Boller med sukker, i ovnen

De hurtigste søde boller. Og der er overhovedet ikke mange produkter. Billig og lækker!

Opskriften til gærdejen, som jeg foreslår, er ret simpel. Meget enkel bagning - selv en nybegynder elskerinde vil klare denne test. Til forberedelsen bruger jeg sædvanligvis tør hurtigtvirkende gær, med succes med at bage fra gærdej. Opskrifter med fotos vil hjælpe med at beherske nuancerne.

Frodige, duftende, søde sukkerboller lavet af gærdej.

Denne opskrift viser 22 enkle måder at danne kiks på. Disse fremgangsmåder er egnede til både gær- og blæsereg; både til søde og usøte ruller. Formet bagning fra den færdige gærdej samt fra pusten er meget spændende.

Hjemmelavede hjemmelavede kager - boller med rosiner. I barndommen bage mormor boller med rosiner, hele huset fyldt med aroma blev dagen speciel, festlig.

I dag vil jeg tilbyde dig en meget velsmagende og nemme at lave opskrift på søde ruller til te.

Frodige, ruddy brødruller hjemme, med varme, med varme - et ægte symbol på hjemmekomfort! Denne enkle opskrift på hjemmelavede boller hjælper med at lave lækre kager selv for dem, der bare lærer at bage.

MMMMMMmmmm hvor lækker! Puff wienerbrød med chokolade og sukker! For at forberede disse ruller har du brug for et færdiglavet blødbrød, sukker, smør og chokolade. Danner boller fra et puffekage på denne måde, få en bolleblomst.

En opskrift på honningboller fra gærdej med kanel og sukker. Fabelagtig lækker!

Smag af hver af os barndom - hjemmelavede gærbrød.

Lækker, ømt gærruller, lavet af dej på mælk. Til påfyldningen kan du bruge noget, så i denne opskrift kan du nemt lave dine velsmagende tilpasninger.

Meget duftende boller opnås, med en vidunderlig blanding af smag.

Søde ører er tilberedt på en gærprøve, og for påfyldningen skal du have kanel, valnødder og sukker.

Velsmagende boller "Cinnabon" kan tilberedes hjemme! Boller med kanel og creme er tilberedt i lang tid, men meget enkel.

Kraffiny - en søde boller fra gærdej, som kombinerede betegnelsen "croissant" (kraffiny ligesom dem på en lagdelt struktur) og "muffins" (scones bages i samme runde dåser).

Til den bedste krydret, med en stærk kanel og ingefær smag, med en lækker flødeost, vil Sinnabon boller sikkert glæde dig og dine kære.

Jeg elsker at bage med frugt og bær. I dag har vi til temuffinsboller med abrikoser og jordbær.

Der er ingen mand, der ikke kan lide boller. Selv eventyrhelter væver dem for begge kinder. Vi vil ikke sige, hvem der var den bedste bunner i verden, selvom det var Carlson, der bor på taget. Hvis du følger denne opskrift nøjagtigt, vil du vokse en propel, og du bliver den bedste producent af boller i verden. Held og lykke!

Opskriften til lækre hjemmelavede boller med sukker. Sukkerboller-ringer bages fra bløtgærdej.

Cinnabony - meget velsmagende boller med kanel. Når cinnabons er stadig varme, hæld dem med fløde af mascarpone ost - det er meget velsmagende!

Hjemmelavede scones, pisket med en vanille baseret på kondenseret mælk, er et glimrende alternativ til "Sinnabon" boller med flødeost. Til boller fremstilles gær, men ikke kompleks, dej. Som følge heraf opnås frodige og lækre boller.

Søde, ømme sukkerruller.

Meget velsmagende, duftende, frodige og bløde karamelboller med æbler og kanel.

Boller af gærdej på mayonnaise er især lækre og bløde. Det er fra en sådan test blandet med mayonnaise Maheev "Provansal", vi bage kager med kanel og sukker. Røde, duftende hjemmelavede boller fylder atmosfæren af ​​enhver te fest med varme og komfort.

Jeg foreslår en opskrift af tjekkiske boller (eller cookies) trdlo (Czech Trdlo). Telt med dette duftende wienerbrød er let at finde i Prag. Lad os forsøge at tilberede trdlo (eller teddelnik) hjemme, og erstatte den åbne ild med en ovn.

Delikate boller med sukker og kanel.

Boller med kanel og tranebær er fremstillet af gærdej.

Jeg elsker at bage med te. Til dig - boller er opskriften enkel og lækker. En form for boller kan gives en bred vifte. Vi har larks, ring til foråret for gæster 🙂 Og børnene vil med glæde hjælpe dem med at skulpturere dem.

Luftige, aromatiske, appetitiske gærruller vil ikke forlade nogen ligeglade.

I lang tid har vores forfædre bagt velsmagende boller i form af fugle. Og i dag har vi te til "Larks". Vi fejrer begyndelsen af ​​foråret)) Dette er en opskrift på boller.

I vores familie elsker de kager med kanel. Det viser sig meget velsmagende og duftende. Jeg foreslår at lave muffinsruller med kanel i form af rosenrøde krøller og i form af frankboller (franzbroothen). Frantsev bolle er en kort rulle, fladt i midten med inverterede side krøller.

Bløde og delikate sukkerruller med valmuefrø, født i barndommen. Prøv at lave mad selv. Boller fra blødgærdej fremstilles meget hurtigt og nemt.

En simpel og overkommelig opskrift på duftende og bløde sukkerkiksprøve.

Boller fra gærdej, med valmuefrø, af bedstemorens opskrift. Boller kan tilberedes med forskellige fyldstoffer. Overrask dine elskede!

Cinnabon - en favorit delikatesse mange søde tand! Jeg råder dig til at prøve disse lækre pyshechki med kanel! Den oprindelige opskrift sauce boller "Cinnabon" er lavet af flødeost, men da den ikke har på hånden, jeg brugte creme med kondenseret mælk - det har også meget velsmagende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

94 − 87 =