30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Rækkehuse Foto

Rækkehuse inde: Billeder

Trods det faktum, at for vores region byhuse er en ny trend i byggesektoren, denne type boliger er hurtigt at vinde hjerte beboere. De første bygninger var tæt på Moskva i nærheden af ​​1995, men i dag overstiger efterspørgslen efter dem udbuddet. Og det er på trods af at udviklere bygger hele landsbyer med byhuse i et accelereret tempo.

Udenfor er bygninger bygget i en linje, der ligner hinanden huse, med flere etager: normalt 2 - 3, mindre end 4 etager. På billedet af byhuse inde i kan du se, at komforten i at leve i dem på ingen måde er ringere end en bylejlighed med forbedret planlægning.

Indtil for nylig har mange ikke engang høre, hvad et byhus er, og nu foretrækker de at købe et sådant landhus i stedet for en lejlighed i en ny bygning i udkanten. Selv om det på engelsk står for strukturen, præcis det modsatte, det vil sige i oversættelsen lyder navnet som et "hus i byen".

Sådanne strukturer begyndte at optræde i England i det 19. århundrede og var meget efterspurgte blandt engelske aristokrater. Besidder store ejendele forsøgte de rige engelsk at få en yderligere bopæl i byen, helst i den centrale del. Da de opbyggede gader havde en begrænset mængde ledig plads, der var egnet til opførelse af nye huse, var det nødvendigt at bygge nye bygninger mellem de eksisterende.

Som følge heraf blev boligbyggeri med en separat indgang, der havde fælles mure, der lignede løbende kaserner eller kaserner. På en eller anden måde skiller sig ud fra den generelle masse, forsøgte hver ejer at dekorere sit hjem for at give ham karakteristiske arkitektoniske træk.

Moderne rækkehuse er som regel bygget i et økologisk rent område langt fra kilder til forurening af det naturlige miljø. De er småhus med lejligheder, et areal på ca. 100-130 m 2.

Der er forskellige typer af disse bygninger: fra business class med et areal på 300 kvadratmeter til elite boliger med et område af enhver størrelse. Sådan ser nye bygninger af denne type på billedet.

Hvert separat hus består af 4-10 sektioner, i hver af dem en familie bor. Det er bygget på et tidligere privatiseret land med et areal på op til 4 hektar. Der er en indgang fra gaden, og der er en garage og alle nødvendige udhus på landet.

Ejere kan opdele det fri område ved siden af ​​huset efter ønske:

 • At bryde en blomsterhave;
 • Plant en have;
 • Udstyre et børns område
 • Arranger et sted for hvile.

Information om hvordan man planlægger en haveplot kan findes her: Design af en haveplot selv - Foto

Ved opførelsen af ​​bosættelser opbygges infrastrukturfaciliteter:

 • Forbrugervirksomhedernes virksomheder;
 • Børns forskoleinstitutioner;
 • Sociale og kulturelle faciliteter;
 • banker;
 • Sportsfaciliteter.
 • Handelsvirksomheder.

Også alle nødvendige tekniske kommunikation er nødvendigvis tilvejebragt:

 • Strømforsyning;
 • Vandforsyning og kloakering
 • Gasforsyning;
 • Telefonforbindelse.

Takket være denne tilgang er der ikke ledsaget af ubehag i bor i forstæderne, og beboere er tilgængelige for alle de sædvanlige tjenester og faciliteter

Du kan se en af ​​de moderne landsbyer i Moskva-regionen på video:

De første niveauer af byhuse er som regel besat af butikker, caféer, frisører, bankafdelinger, kontorer af virksomheder og i resten er huslejerne. I de tilfælde hvor bygningen har to eller flere etager:

 • På første sal er der en stue, et køkken, et badeværelse.

 • På anden sal er der skabe, soveværelser, badeværelser og toilet.

Udsigten inde i byhuset er en kombination af rummelige, komfortabelt beliggende værelser, udstyret på det mest moderne niveau. Derudover er et forbedret layout normalt ledsaget af store vinduer, hvorigennem du kan beundre farverige landskaber.

Takket være egenskaberne ved konstruktion er mulighederne for moderne teknologi og udstyr, brugen af ​​avancerede teknologier, kvalitetsmaterialer, den gennemsnitlige pris for en lejlighed i et byhus lig med prisen på en 1-værelses bylejlighed.

Prisen per kvadratmeter af byhuse er afhængig af den samlede tilgængelighed af komplekset, graden af ​​efterbehandling, placering. Der er bygninger beliggende i bylinjen og endda tæt på den centrale del.

Så sælges lejligheden "nøglefærdige" 130 m 2 i forstæderne, der ligger 20 km fra MKAD, for 5.000.000 rubler. I forslagene fra komplekset, bygget nær Kiev hovedvejen, - boliger fra 100 m 2 koster fra 6-7,5 millioner rubler. Generelt koster lejlighederne mellem 3 og 17 millioner rubler.

Rækkehuse i andre byer i Rusland sælges til en pris på 20 000-60 000 rubler. for 1m 2.

Takket være denne form for opførelse af sommerhus er spørgsmålet om at kombinere bykomfort med fordelene ved et land herregård med held at blive løst.

PRO ny bygning +7 (499) 703-51-68 (Moskva)

Gratis råd fra en fast ejendom advokat - kontrakter, registrering af transaktioner, udvisning / afvikling

Post navigation

Alt hvad du behøver at vide om byhuse i Rusland

Rækkehus er en af ​​de sorter af elite boliger. Generelt kom det oprindelige navn "townhouse" fra de engelske ord "town" og "house", hvilket betyder "city" og "house".

Det er derfor ikke vanskeligt at antage, at en sådan ejendom er beliggende i byen og er beregnet til ophold for en gruppe mennesker.

Særlige egenskaber ved en sådan ejendom

Hvad er så attraktivt om et byhus for en potentiel køber? Alt er simpelt nok. Livet i et byhus er liv i en bybygning, men i naturens bonde.

Hele essensen af ​​byhuse ligger i, at de i sig selv kombinerer alle livets lækkerier, som i en bylejlighed og i et sommerhus:

 • Et separat område støder op til strukturen er arrangeret;
 • Tilstedeværelsen af ​​en separat indgang til hver sektion pr. Ejer
 • Fremragende økologiske indikatorer for leve og sikkerhed, da bygningerne er opført i et boligområde udenfor byen;
 • Prisen på eget byhus er meget lavere end prisen på et sommerhus.

Særligt tiltrukket af mennesker er den høje grad af sikkerhed og komfort i livet. Alt dette forklares ved, at konstruktionen udføres som regel i form af integrerede boligkomplekser, og de er udstyret med en specialiseret sikkerhedstjeneste.

Foto og layout af rækkehuse i Rusland

Højhastighedskonstruktion af bymæssige nye bygninger har længe været overraskende. På denne baggrund bør det bemærkes og storskala konstruktion uden for byens grænser.

I dag er blandt udviklerne opdelte tomter ikke kun til opførelse af bylejligheder, men også de mest attraktive steder, der ligger til grund for fremtidige byhuse byhuse.

Rækkehus med garage.

Sådanne landejendomme er bygget i form af beboelsesbygninger med tilstedeværelsen af ​​flere lejligheder af multi-level planlægning. For hver familie er der en separat indgang til deres egen bolig og en fast parkeringsplads til bilen.

For hvad du har brug for et register over ejere af boliger i en lejlighedsbygning og hvordan man får det, vil du lære af denne artikel.

Rækkehuse fyldte hurtigt landet. Ordningen med placeringen af ​​genstande oftest Det er ens for alle moderne udviklere:

 • To- eller tre-etagers bygninger;
 • Udstyret indgang til hver lejlighed i en separat rækkefølge;
 • Tilstedeværelsen af ​​et lille lokalt område eller forhave;
 • Ved siden af ​​huset er der en garage, der er designet til en eller to biler.

Byhuset er faktisk et levende eksempel på en fremragende kombination en by lejlighed og et lille privat hus uden for byen.

Kun på det russiske ejendomsmarked har byhuse på hurtigste vilkår gjort en værdig konkurrence for de krævede kategorier af bylejligheder og private hjem.

Hvis den vigtigste form og principper for at designe rækkehuse er ens uanset bygherre og placeringen af ​​landsbyen, her er, hvordan at give fortrinsret til materialer i opførelse af bygninger, hver byggefirma vælger efter eget skøn.

Hvordan man får en udforklaring af lejligheden og i hvilke tilfælde dette dokument er nødvendigt, vil du lære af materialet på linket.

Som regel afhænger de endelige boligomkostninger af dette. Byggearbejderne udføres ved hjælp af moderne byggematerialer, der giver både hurtighed og pålidelighed af konstruktionen.

Ofte er bygningen af ​​vægge lavet med en gasbetonbase, der senere er færdig med keramisk murstenforing.

Antallet af bygninger overstiger ikke tre niveauer, hvilket er en generel uofficiel regel og en særlig grundlæggende forskel mellem byhuse.

Intern layout indebærer tilstedeværelse af:

 • Flere zoner beregnet til udstyr af soveværelser;
 • Arbejdsrum, for eksempel et skab;
 • Køkkener eller køkkener - en spisestue af studietype;
 • Rummelig stue eller fælles rum til reception.

Disse værelser er ofte også udstyret med omklædningsrum, skabe og opholdsstuer.

Hvad der er karakteristisk, altid er reglen om arrangement af værelser ifølge gulvet altid observeret: arbejdere og soveværelser er beregnet til placering på anden sal, og andre værelser er designet på første sal.

Ved opførelsen af ​​et fælles rækkehus byhus i hver bygning er et typisk layout. Hvad betyder dette?

Kort sagt, hvis huset omfatter 2 hovedafsnit, så er deres arrangement lavet i spejlfølge.

Er det muligt at opdele jordplot? Regler for division og nyttige oplysninger er her.

Nyskabelsen på det russiske ejendomsmarked er blevet muligheden for individuel planlægning af byhuse, tilgængelig i den indledende fase af konstruktionen. Men selv i dette tilfælde er bygherrens muligheder ikke ubegrænset før kundens ønsker.

Værelser under spisestuen og stuen i byhuset.

Husplot i byhuset

Byens rækkevidde er opdelt i to hovedobjekter:

 • Hovedindgangens område, repræsenteret ved parkering, en indgangsgruppe og en stor trappe;
 • Værftet er placeret på bagsiden af ​​huset og bruges af hver familie for at hvile, fritid, gåture, børn spil, udstyr, ekstra små arkitektoniske former: dorne, legepladser, grill, pool og haven.

At være i et isoleret rum fra hinanden kan alle familier forene baggårdsområdet til et fælles fælles område som aftalt.

Fordele og ulemper ved byhuse

Som allerede nævnt er byhuset den mest rentable mulighed i den finansielle plan for at købe dine egne målere til hver nygift familie.

De vigtigste fordele ved at bo i et byhus er:

 • Gunstig pris for 1 m2, og dermed for alle købte boliger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i et kompleks så tæt som muligt på byen vil være fra 20.000 til 25.000 rubler;
 • Tilstedeværelsen af ​​en miljøfaktor, som består i at leve i behagelige forhold, der er sammenlignelige med forholdene i en bylejlighed, men samtidig med tilstedeværelsen af ​​frisk luft og muligheden for regelmæssig rekreation i naturen uden lange rejser.
 • Omkostningerne ved at opretholde byhuset er meget lavere end omkostningerne ved at opretholde en hytte eller et privat hus.

Rækkehuse rækkehuse ligger meget tættere på byen end sommerhusbyerne, og derfor sparer tid på vejen.

På trods af et så farverigt billede af at bo i en lignende beboelsesstruktur er der blevet identificeret en række væsentlige ulemper, som omfatter følgende:

 • Små områder af interne boliger;
 • Størrelsen af ​​det tilstødende område overstiger ikke 5 hektarer pr. Ejer
 • Yderligere udgiftsposter i forhold til byflader, for eksempel betaling for sikkerhedstjenester, visse typer offentlige forsyninger og andre;
 • Forbuddet mod installation af individuelle hegn af stedet og udskiftning af hegnet, som er tilgængelig på området fra begyndelsen.

Hvordan udføres kadastrale værker, og hvad kan der kræves for denne proces? Materialet om dette emne er tilgængeligt på linket.

I fremtiden skal du bruge penge på køb af have- og haveudstyr, da selv et lille område i nærheden af ​​huset skal anlægges, rengøres, rengøres sne og løv.

Rækkehuse, forenet i en hel landsby, danner deres infrastruktur. Som regel findes der i sådanne bosættelser:

 • Supermarkeder, mad supermarkeder;
 • Apotekspoint;
 • Sikkerhedspunkt (service);
 • Der er sports- og legepladser, parkområder og pladser til familier;
 • Underholdningscentre, sportskomplekser, svømmebassiner, caféer, barer, restauranter opbygges ofte.

Mange købere tiltrækkes af den europæiske type planlægning både udenfor og inde i bygningen.

Rækkehus i en hytte landsby.

Køb et byhus: er det værd at overveje denne mulighed eller ej?

At købe byhuse er en ansvarlig forretning og tolererer ikke ståhej. Det er værd at genoverveje alle fordele og ulemper ved afgørelsen. Det ville også være rart at vurdere muligheden for det planlagte køb på et fælles familieråd.

Hvis beslutningen om at flytte til byhuset stadig accepteres, er det værd at studere de mest attraktive tilbud fra udviklere, og derefter besøge webstedet og evaluere omfanget og kvaliteten af ​​byggeprocessen.

Livet uden for byen er ikke godt for alle. For eksempel indkvartering i et byhus kræver egen transport, mens familier uden biler vil være vanskelige at komme til huset fra byen og tilbage.

Hvordan korrekt opsætter et krav om udvisning og fjernelse fra registreringskonto? Trin-for-trin instruktioner findes i denne artikel.

Under alle omstændigheder skal du være opmærksom på tilgængeligheden af ​​vejen til landsbyen, dens kvalitet og evnen til at komme med offentlig transport inden du køber et hjem.

Du kan se, hvordan det færdige byhus ser ud i denne video:

Hvad er et byhus

Rækkehus på billedet

Mode til lavhuse komfortable huse, kaldet byhuse, kom til vores land fra Europa. I dag er sådanne bygninger på toppen af ​​populariteten i den enkelte konstruktion. Så hvad er dette byhus?

Rækkehuse i Storbritannien er længe blevet kaldt byområder. Der er flere legender om deres begivenhed. En legende siger, at palæerne skylder deres udseende til det engelske aristokrati, som ejede et stort antal beboere i forskellige regioner i landet. En ejendom var imidlertid forpligtet til at bosætte sig i London eller anden stor middelalderlig storby. Men at erhverve en sådan privat nobel jævnaldrende på det tidspunkt var meget problematisk, da selv da var der mangel på byområder. Derfor forenede mange adelige familier og bygget et fælles palæ.

Ifølge den anden legende bosattes de nyoprettede familier i byhuse, som måtte lede et særskilt liv fra deres klan. Som følge heraf blev familiens ejendom færdiggjort af et lille fritliggende hus.

Derfor er det almindeligt antaget, at byhuse dukkede op i ældresamfundets æra.

"Rækkehus" har en ret unøjagtig oversættelse, fordi du kun kan kalde det "herregård" med stor indsats. Forskellen bestemmer specificiteten af ​​livets autonomi i byhuset. Det er mere selvstændigt end en højhus og er mindre isoleret end sit eget hus.

Byhuset kan også kaldes en flerniveau lejlighed med et par eller tre etager. Det er udstyret med en separat indgang, uafhængig varmeforsyning og et minimumsareal af jord. Størrelsen af ​​et sådant websted overstiger normalt ikke fire hundrede. Det er almindeligt at udstyre de alpine bakker, tørre bæger, blomsterbed, mini-damme og andre bygninger, der tilhører kategorien af ​​landskabsdesign.

Hytter af denne art udgør et enkelt arkitektonisk ensemble, som omfatter flere bygninger. Elementer af dette ensemble har fælles sidevægge og en enkelt stilløsning. Hver bygning er dog udstyret med egen indkørsel og individuel garage.

Du bør vide, hvad et byhus er. Det er kendetegnet ved et specifikt layout, som eksperter kalder "lodret". Med denne planlægning er alle værelser i den generelle plan i form af et køkken og et gæsteområde placeret i stueetagen. Den øverste etage er normalt optaget af soveværelser, biblioteker, kontorer og andre værelser til individuel brug.

Nogle byhuse har kældergulve, hvor saunaer, svømmebassiner og billardrum er placeret. Dette hus er en symbiose af en lejlighed og et sommerhus, da det har alle de nødvendige forsyninger og kan lokaliseres i ethvert byområde såvel som udenfor byen. I nogle byer byder byhuse i centrum. Men for vores land er forstædernes placering af sådanne strukturer mere karakteristiske.

Fordele og hovedfordele ved byhuse

Før byens lejligheder har rækkehuse en række fordele:

 1. En mere demokratisk pris for en kvadrat af området;
 2. Helt komfortabelt layout. Derudover er nogle rækkehuse sat til salg og overhovedet uden planlægning. Som følge heraf har ejere af sådanne boliger mulighed for at give udluft til deres fantasier og arrangere alt efter deres egen vilje;
 3. Den samlede plads i rummet er meget større end området for en traditionel lejlighed.

Men ikke alle mennesker som byhuse. De anser dem ikke komfortable nok og prestigefyldte. Men hver fremtidig ejer gør det endelige valg alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 22 = 29