30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Rabitz gitter foto

Hegn af et hittergitter, hegn fra et raster af rabitsa. Billeder af succesfulde valgmuligheder

Mange sommerboere tænker ofte på, hvordan man beskytter deres område med et hegn for at gøre maksimal udnyttelse af territoriet langs den. Når alt kommer til alt, giver nogle modeller af døvetype hegn ikke lys og giver en stabil skygge. Ikke mindst spiller rollen ved at omslutte strukturer. Optimale løsninger kan være hegn fra et gitter af gritter, hegn fra nettet. Billeder af billige hække er visuelt demonstreret af lyse strukturer og måder at dekorere dem på.

Svejset mesh hitter er modstandsdygtig over for vejr og påvirker ikke sollysets indtrængning

Hegn af et hittergitter, hegn fra et raster af rabitsa. Foto design, deres fordele

Efter at have gennemgået billeder fra hegn til at vidne af de garn (netting, gitter) kan vi se, at kvaliteten og præcist monterede kapslinger har en meget anstændig udseende. De er forenet af sådanne fordele:

 • Fægtning fuldt ud klare de omgivende funktioner, forhindre uønsket indtrængen i dit område;

Fægtning af net, dekoreret med vævning

 • Hegn lavet af mesh lys og åndbar, hvilket giver mulighed for brug af jord langs dem til dyrkning af forskellige afgrøder, samt for at undgå konflikter med naboer end skygge af et rum fremmede territorium;
 • Design kan bruges som grundlag for klatreplanter;
 • Gjerder fra gitteret er let og hurtigt monteret, alle kan klare installationen af ​​hegnet uden selv at have erfaring i konstruktion;
 • omkostningerne ved sådanne hække er ret demokratisk og er tilgængelig for næsten enhver feriemand;
 • Moderne polymerbelægninger giver hegnene fra nettet med korrosionsbeskyttelse og en imponerende levetid.

Stivhed i konstruktionen garanterer, at der ikke hænger hegnet fra hittergitteret

Lyse hegn af net kræver ikke installation af fundament - for deres understøtninger er det nok at montere polerne sikkert og køre dem i jorden eller betonet. Traditionelt er et garn af garn installeret for at betegne perimeteren og hegnet af hele området omkring kvarteret eller for at opdele stedet mellem nabo dachas. Sidstnævnte mulighed giver dig mulighed for at installere den forreste del af hegnet af dyrere materialer og skabe et gitter mellem masken, hvilket vil reducere omkostningerne ved opførelse af hegnet betydeligt.

Gabioner med egne hænder: en trin-for-trin instruktion til at skabe stenstrukturer på stedet. Udvælgelse af materialer, anbefalinger. Fordele og varianter af gabioner, funktioner til brug i landskabet.

Hvis det ønskes, ejerne gøre dit websted utilgængelige for gennemgang, du kan arrangere hegn af mesh forskellige typer slyngplanter (klatrerose, klematis, vedbend), buske eller dekorere bruge camouflagenet for hegnet. Det er værd at bemærke, at de camouflagenet af god kvalitet kan vare i flere sæsoner, de er immune over for negativ forvitring og ikke mister deres udseende efter behandling med vaskemidler.

Mesh netting betragtes som et pålideligt og billigt materiale til hegn

Nyttig rådgivning! Når du vælger et camouflage net, giver du præference for produktet på kapronbasis. Et sådant materiale er modstandsdygtigt mod enhver deformation, den er mere elastisk og holdbar.

Med netets fremkomst blev udseendet af hegn fremstillet af net mere raffineret og ædelt. Gitteret er en separat sektion af svejsede stænger, som er fastgjort med specielle klemmer til stolpen. Styrken af ​​sådanne strukturer afhænger af konveksiteten af ​​formen af ​​meshoverfladen på grund af tilstedeværelsen af ​​antideformationsstivere.

Takket være belægningen af ​​polymermaling er maskeret ikke korroderet

Maskestængerne er fremstillet af ståltråd Ø 3,5-5 mm. For korrosionsbeskyttelse er tråden belagt med en polymer eller galvaniseret belægning. Pladernes størrelse er traditionelt 2 × 2,5 m, cellens parameter er 50 × 100 mm. Anti-deformationsribber bidrager til langsigtet tilbageholdelse af meshformen og øger dets driftsegenskaber. Styrken af ​​panelerne fra nettet er sammenlignelig med styrken af ​​hegn fremstillet af bølgepap.

Nyttig rådgivning! Hvis standardhøjden på hittergitteret ikke opfylder dine krav, kan du købe materiale med højdeparametre fra 530 mm til 2900 mm.

Ordningen med montering af poler til et hegn fra euronet

De vigtigste egenskaber for gitteret kan tilskrives gitter tilstrækkelig modstand over for ydre påvirkninger, enkel og hurtig installation, muligheden for udskiftning af defekte elementer uden at forstyrre integriteten af ​​hele hegnet, varigheden af ​​drift og alsidighed brug. Det bruges med succes til at beskytte private tomter, legepladser, parkeringspladser, kontor- og industriområder.

I industrisektoren anvendes gazehegnede hegn, hvis det er nødvendigt at give en god synlighed af stedet. For at styrke beskyttelsesfunktioner suppleres hegnet fra hittergitteret af L-formede holdere. Senere kan de rette pigtråd, netværk videoudstyr eller bevægelses sensorer. Hvis dette er nødvendigt, kan sådanne systemer af enheder bruges til private områder.

Teknologien til hegninstallation gør det muligt at tage højde for alle overfladiske uregelmæssigheder

En anden fordel ved gitteret er evnen til at vælge materialet i forskellige farver. Det mest populære mesh med en grøn polymercoating. Hegn af farve tæt på naturligt grønt passer perfekt sammen med landskabet og supplerer landskabet. Det er dog muligt at vælge en anden nuance under hensyntagen til dine personlige præferencer.

Installation af hegnet fra gitterets gitter

Montering af hegnet fra gitterets gitter udføres ved at montere vertikale understøtninger langs omkredsen og fastgørelseskassetterne med et gitter til dem. Materialets lette vægt og letheden ved at fastgøre masken til metalstængerne giver dig mulighed for at installere hegnet selv. Nøglen til styrken af ​​strukturen er pålideligheden og korrekt installation af støtteholdere.

Hitterens hegn er let at installere og demontere

Til understøtninger anvendes et profilrør med firkantet eller rektangulært tværsnit 60 × 40 mm eller 60 × 60 mm med en vægtykkelse på 2 mm. Stillinger kan installeres på flere måder, afhængigt af jordtype på stedet. Når den konventionelle metode er nok til at begrave rack jorden på 0,9-1 m, og den øvre del nedsænket i cementeret søjler jorden (ca. 20 cm fra jordoverfladen). Støtter er placeret i en afstand af 2,5 m fra hinanden.

I det tilfælde, hvor området er domineret af sand-ler jord, udvej til en metode til komplet betonning af understøtninger. Og hvis lerjorden anbefales at vælge måde at fylde hullerne omkring de installerede poler med knust sten (butovanie), efterfulgt af deres komprimering og hældning med betonopløsning. Efter den endelige indstilling af betonen (ca. 3 dage) kan du fortsætte med at fastgøre meshpanelene på understøtningerne.

Ordningen for polenes anordning og et stålgitter til et hegn

Nyttig rådgivning! For at gøre hegnets struktur stærk, er det nødvendigt at komprimere ruderne grundigt, når støtterne monteres ved hjælp af butotiseringsmetoden.

Kassetter med et gitter er fastgjort til stillinger med specielle U-formede fastgørelseselementer - klemmer, der kommer komplet med et gitter. Ved hjælp af en skruenøgle er fastgørelseselementerne tæt fastspændt.

Svejseafsnittene kan nemt og hurtigt fastgøres til specielle fastgørelsesdele på polerne

Hegn af netværket med egne hænder. Videoinstruktion ved installation

Mesh netting er fortsat det mest relevante materiale til beskyttelse af forstæder og lokale områder. Foto hegn fra rabitsa viser to måder at konstruere sådanne hække på. Den mest enkle og billige mulighed spænder, når nettet strækker sig mellem støtteposter. Den anden mulighed er en sektion, hvor hegnet er monteret fra separate færdige rammer, inden for hvilket et gitter er lukket.

Montering af understøtterposter og dannelse af et netgitter

Som stødpiller til hegnet fra netgarnet anvendes normalt metalprofilrør. Nogle herrer bruger nogle gange træbjælker eller træstammer til stativ. Til enheden af ​​et hegn fra en plade med træstøtter anlægges, hvis hegnet er midlertidigt eller efter de grundlæggende byggearbejder var der overskud af træelementer. Men det skal bemærkes, at sådanne hedges udseende og holdbarhed vil være ringere end analoger med metalstativer.

Arbejdet begynder med forberedelsen af ​​territoriet og mærkning. I hjørnerne af perimeteren peges pegene ind og byggesnoren trækkes. For at beregne det nødvendige antal masker til hegnet er det tilstrækkeligt at måle længden af ​​ledningen og tilføje 5% af værdien for materialet lager. Derefter kan du markere installationsstederne for alle stativer, der gør afstanden mellem dem ikke mere end 2,5 m, ellers vil nettet gælde.

Metoderne til installation af hegnposter fra nettet

For at installere borde bores huller med en dybde på mindst 1 m, er metalpæle indsat i gruberne og betonet. Derefter rulles en rulle med et rist på jorden ved siden af ​​stolpen, løftes i en bevægelse og fastgøres med en tråd en kant flere steder.

Nyttig rådgivning! For at sikre, at de sidste celler i nettet ikke afbrydes, er det forsynet med bøjede ender på den ene side. Ved at installere hegnet selv fra netværket er det nødvendigt at placere netbanen med de bøjede ender opad.

Inden du installerer hegnet, er det nødvendigt at beregne og markere stederne for placering af poler

Før du trækker netgarnet på hegnet, er det nødvendigt at svejse kroge på metalstøtterne. Til træstøtterne fastgøres gitteret ved hjælp af negle.

Montering af tværgitteret fra netgarnet

Montering af understøtninger til tværgitter fra gitteret udføres på samme måde som spændingsmetoden. Rackerne er dog lavet af en større profilprofil på grund af den større belastning på dem. Sektionsrammer er lavet af et svejset hjørne. Vinkel stål 30 × 4, 40 × 5 mm anvendes. Rammeparametrene bestemmes ud fra afstanden mellem understøtningerne og højden af ​​indlægene. Rammen skal være 10-20 cm i bredde og højde mindre end disse værdier.

Originalværket af hegnet fra gitteret hjælper træpladerne

For at fylde nettematerialet rulles rullen med et gitter ud, og strimlen skæres ud af den bulgarske i overensstemmelse med rammens dimensioner. I den yderste række af gitterceller strækkes en metalstang og svejses til en lodret understøtning. Så skiftevis, gør med hver side af den rektangulære ramme, hver gang, godt trækker nettet.

De færdige sektioner er svejset til støtteposterne ved hjælp af metalstrimler. Det vil være tilstrækkeligt at have et fragment af pladen med dimensioner på 30 × 5 mm. Strimlerne svejses i en afstand på ca. 30 cm fra toppen af ​​søjlen og fra overfladen af ​​jorden. Efter samling af hele strukturen er svejseplacerne omhyggeligt rengjort, primet og malet.

Ordningen med installation af et hegn fra et net i en ramme i højden 1,8 meter

For at lære at lave hegn fra nettet, er det nok at kende videomaterialerne på installationen og drage fordel af råd fra fagfolk i denne sag. Enkelhed og nem installation gør det muligt at installere hegnet fra rabitsy med egne hænder. Billeder af de bedste løsninger kan nemt findes på internettet til brug som et eksempel.

På trods af den enkle algoritme til montering af skinnerne fra nettet kan der være anderledes udseende. Den mest budgetmæssige mulighed er hegnet, der understøtter søjlerne, der hammer i jorden af ​​slæden hammeren. Det vigtigste her er den forsigtige spænding af nettet, da nettet ikke har en stiv struktur. Jo flere fikseringssteder der er, jo mere stødende bliver hegnet. Traditionelt fremstilles sådanne mønstre ud af grænserne til de nærliggende områder.

Gitterets mesh hegn tiltrækker med nem installation og lang levetid

Mere pålideligt er hegnet, når polerne er installeret udelukkende lodret og er betonet. Mesh strækker sig ved at sætte det på kroge, forud svejset til stolpen. En broach vandret forstærkningsstang forstærker strukturen og tillader ikke deformering af gitterceller.

Hegnet af netgarn strækket på en metalramme af profilrør ser mere grundig ud. De øverste og nedre guider er rektangulære rør svejset til stolpen. Denne mulighed er ret værd at ramme ikke kun Dacha sektionen, men også et lille landhus. Rammen kan også samles fra rør med en cirkulær sektion.

Galvaniseret trådnet har en længere levetid end konventionelt

For at forhindre, at gitteret vokser ind i jorden under hegnet, er der anbragt en båndbase. I dette tilfælde passerer nettet med den nedre ende langs betonmøringen, hvorfor materialet er mindre tilbøjeligt til korrosion. Linjen af ​​dette hegn ser jævnt og tydeligt ud, og hvis du bøjer stenen med en sten, får du et smukt flot design. Omkostningerne ved sådanne hegn bliver højere, men på den måde er det muligt at beskytte territoriet mod små dyrs indtrængning.

Et glimrende valg er netafstivningens snitgitter, hvis webstedet har uregelmæssigheder og gynger. Gjerder installeret på forskellige niveauer løse dette problem helt. Derudover kan rammerne i hegnafsnittene males i forskellige farver, hvilket gør det lyst og fremhæver mod baggrunden af ​​kedelige monofoniske hegn.

Blandt de vigtigste fordele ved rækværket fra nettet kan man skelne udmærket lystransmission

En forholdsvis ny type materiale er et plastnetværk til hegn. Et sådant mesh stof er meget populært i byggebranchen. Dette universelle materiale anvendes til gennemførelse af betonrør, murværk, plastering og til installation af hegn. Ved hjælp af et dekorativt maske til hegnet landskabspleje landskaber, danne blomsterbed, vedlægge hvileområder, ramme hegn og bygge fjerkræ huse.

Plastnet er et ret alsidigt materiale og bruges ikke kun til at udstyre hegn

Af de vigtigste kvalitetsegenskaber af plasthavenet er det muligt at bemærke ubetydelig vægt, modstand mod naturlige fænomener, evne til at modstå temperaturændringer og ikke korroderes. Gitterbanen er nem at transportere og opbevare, og emballerer den i store ruller, så du kan reducere forbruget af materiale væsentligt under installationen på grund af det minimale antal dockingslinjer.

Ud over de høje æstetiske og præstationsegenskaber af materialet er prisen på et plastnet til hegn til rådighed for enhver køber. Anslået pris for plastnet med forskellige cellestørrelser:

Hegn fra forskellige slags net er fortsat den mest populære blandt sommerboere og private beboere. På grund af den overkommelige pris og nemme installation er hegnene fra nettet godt bygget selvstændigt, de har et pænt udseende og kan tjene op til 20 år.

Hegn til et privat hus. Foto eksempler til udvælgelse

Smukke hegn til private huse: Billeder af interessante hegn

Hegn og hegn til huset. Foto-samling af strålende ideer

Hegn fra en metalprofil: Foto- og videoinstruktion til selvmontering

Hegn af træ: Fotografisk design i moderne design

Hegn til sommerhus: Fotos af billige og stilfulde designs

Hegnet svejset trådnet er bedst lavet af højstyrke materiale, meget modstandsdygtig, letvægt og ikke deformerbar.

Sådan installeres et hegn fra nettet med dine egne hænder

Rabitsa-gitteret er opkaldt til ære for opfinderne, takket være der udgjorde et strukturelt materiale til opførelse af hegn og hegn. I 1878 blev det først beskrevet af opfinderen. Der er en anden udtalelse - den første omtale af Rabitz-nettet i patentet dateres tilbage til 1872, og selve dokumentet blev udstedt i J. Peters navn. Der er to typer - rhombic og square. Rabica sælges i ruller. Dybest set har det standardparametre - 10 m i længden og 1,5 m i bredden. Det kan fremstilles i henhold til de parametre, der er angivet af kunden.

Nettet er fremstillet ved hjælp af en speciel maskine. Til fremstilling af tråd, der anvendes i stål, kan den galvaniseres eller belægges med en polymer. På maskinen er ledningerne skruet ind i hinanden med en flad spole. Fremstillingsprocessen er enkel.

 • Det bruges til at montere hegn omkring baghaven, huset, haven;
 • Rabitznet tjener som materiale til fremstilling af celler og dyreanlæg;
 • Med sin hjælp kan du sive materialer.
 1. Produktet kan variere i diameteren af ​​den tråd, hvorfra den blev fremstillet. Jo tykkere tråden er, desto bedre og mere holdbart er nettet. Ledningen til gitteret med parametre 35х35х2,5 mm og 50х50х3 mm afviger med højkvalitetsindikatorer. Fægtning af dette materiale vil vare længere, det kan bruges under alle forhold.
 2. Karakteristikken er også størrelsen og formen af ​​cellen. Opmærksomhed fortjener kun størrelsen af ​​cellerne - dette påvirker tæthedsniveauet på nettet. Tæt, monolitisk er dyrere, lader mindre lys. Cellernes dimensioner afhænger af, hvad det vil blive brugt til:
  • 25 - 40 mm - tilstrækkeligt små celler, et sådant gitter er egnet til både hegn og til opbygning af et kabinet;
  • 40 - 50 mm - den bedste mulighed for at bygge et hegn, dette er den gennemsnitlige størrelse af celler;
  • Op til 60 mm - store celler.
 1. Den zinkede. Af stor betydning er mængden af ​​zink, der påføres overfladen - målt i gram / kvadratmeter. Jo mere zink anvendes, jo længere hegnet vil vare. Den optimale mængde er 80-90 g / m2. Fremstil et Rabica-gitter med en mindre zinkcoating. Hvad er faren for manglende zink på? Da produktet er fremstillet af metal, er det udsat for korrosion - hvis kabinettet ikke er tilstrækkeligt beskyttet af zinkcoating, kan det ruste efter nogle få måneder.

 • neozinced . Det anbefales ikke at bruge til installation af hegn, da et sådant gitter hurtigt begynder at ruste under indflydelse af fugt.
 • Gitter med PVC-belagt eller blødgjort. Polyvinylchlorid eller PVC er en fremragende meshcoating, som beskytter mod korrosion og giver et attraktivt udseende. Polymercoating giver varmebestandighed i kraftig frost. Gitter med PVC belægning brænder ikke ud i solen.

  1. Området omgivet af et hegn vil være tydeligt synligt.
  2. Hegnet fra Rabitsas gitter giver ventilation af territoriet.
  3. Rabitz-nettet er det mest økonomisk tilgængelige materiale, der gør det muligt at oprette et hegn omkring infieldet.
  4. Montering af hegnet er muligt selv for en lægmand.
  5. Dette hegn er pålideligt og holdbart.
  6. Mesh Rabitz, især med PVC belægning, æstetisk materiale til hegn.
  7. Fra det kan du ikke blot lave et hegn, men også en port.

  Hvad vil der kræves for installation af hegnet fra nettet Rabica

  1. En metal søjle og en stub for det. Det anbefales at vælge kantede tværsnit med et tværsnit på 60x40. Mellemliggende poler kan være mindre massive - 40x40.
  2. Fittings.
  3. Svejsning.
  4. Mesh Rabitz: galvaniseret eller PVC-belagt.
  5. Port og port.
  6. Skruer eller bolte.
  7. Nitter er gevindskåret.

  Hvad bestemmer prisen på Rabitsa-nettet

  1. Materialet, hvorfra det er lavet.
  2. Celleparametre.
  3. Trådtykkelse.
  4. Måder at fastgøre tråden.

  Modifikationer af hegn fra Rabitsa rutenettet er vist på billedet:

  Du kan montere et hegn fra Rabitza på to måder:

  1. Fragmenter af gitteret er fastgjort i snit fra hjørnet: denne metode er æstetisk, praktisk, men vanskeligere og dyrere. Udgiften kræver et metalhjørne. Resultatet er et stærkt, smukt snithegn.
  2. Gitteret er simpelthen strakt mellem to tilstødende stillinger. Ved hjælp af denne metode skabes de fleste hegn fra dette materiale. Metoden er enkel og økonomisk. Resultatet - hegnet er pålideligt, men ikke stærkt nok og æstetisk.

  To måder forene tilstedeværelsen af ​​søjler, som vil blive knyttet til Rabitsa:

  1. Metal - oftest anvendt ved montering af hegn fra Rabitsa rist. Fordele: holdbarhed, pålidelighed, holdbarhed. Som mellemliggende søjler bruger en metalprofil. Den acceptable tværsnitsdiameter er 6-12 cm, den mindste diameter er 2 cm. Specielle byggepoler til montering af hegnet fra Rabitsa-nettet er på markedet af byggematerialer - de har kroge til fastgørelse.
  2. Af træ. Materialet er tilgængeligt, men upåliteligt og kortvarigt. Anbefales til midlertidige hegn. Nogle gange stopper valget af et træ, hvis det er meget billigere end metal.

  Til træet er alt fastgjort ved hjælp af negle eller klemmer.

  • Beton bruges sjældent til at montere hegnet fra bygningen, fordi der for simpelthen ikke er behov for massivitet af betonstøtter. Du kan kun fastgøre netværket med en klemme eller et kabel.
  • Første fase af arbejdet er markup. Vi kører pinde til mærkning, og mellem dem trækker ledningen. Måling af trådens længde vil kende længden af ​​gitteret.

  Der er planlagt punkter til installation af poler. Standardtrinnet er ikke mere end 2,5 meter. Hvis trinnet er fra 2,5 meter eller mere, kan gitteret sænke.

  • Sæt igen 20 kolonner - alt på lige afstand, bortset fra det sidste - afstanden mellem dem er mindre.
  • Du kan installere 20 stykker på samme afstand, som ikke må overstige 2,5 meter. I dette tilfælde, med en division på 49 ved 20 - forlader 2,4 m.

  Så i en afstand på 49 meter har vi brug for 20 profilrør!

  Mærkning til gravning sker ved at trække tråden, så søjlerne graves langs en flad linje.

  • Montering søjler. Huller til dem kan udgraves med en skovl for hånden. Hvis jorden er fast, brug en boremaskine. De vigtigste søjler er de vinklede, de er først gravet ind først. Dybden af ​​pits er 80-120 cm. En søjle er installeret i denne pit, de er dækket af grus eller ruiner, så et lag med sand. Sand skal komprimeres. Pit omkring behovet for at fylde med en cementopløsning.

  Yderligere handlinger er kun mulig efter en uge - efter at cementet er helt hærdet.

  • Nu svejser vi specielle krogeholdere - Rabitsa-gitteret bliver fastgjort til dem. Vi starter fra første hjørnepost. Gennem de ydre celler passerer en stang for at sikre strukturen. Desuden skal du afvikle gitteret, lægge det gradvist på krogene i hver stolpe og fastgøre det med en forstærkningsstang. Stangen gør det muligt at strække gitteret jævnt.
  • Nu skal du yde en ekstra støtte til hegnet. For at gøre dette skal du i en afstand på 15-20 cm fra overkanten passere stangen ind i gitteret vandret og svejses. For pålidelighed anbefales det at svejses 4-5 sådanne stænger. Dette vil tilføje stivhed til hegnet.
  • Behov for at bøje kroge og om nødvendigt male hegnet.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

  Sådan laver du et hegn fra et netnet

  GOST'er regerer meget, herunder hvordan det er muligt eller umuligt at skelne mellem websteder. Således foreskriver forordningerne f.eks. Afgrænsningen af ​​naboområder med gennemsigtige hegn. Da grænsen normalt er lang, er det ønskeligt, at hegnet er billigt. Faktisk er valget ikke stort - hegnet fra rasen af ​​rabitsa eller kvæg. The wattle, though cheap, er ekstremt kortvarig, så der er kun et mesh hegn. Generelt er det korrekt at sige "et hegn fra net af rabitsa", men det er mere sædvanligt for øret at bøje sig ned.

  Populær og billig - et hegn af rabitsa

  Uanset navnet på dette hegn, men det har et solidt antal positive sider. Den første og vigtige fordel er billig. Dette gælder både fyldningen - gitteret og resten af ​​designet. For at strække gitteret kræves der ikke et fundament. Det er nok at bore huller om en meter, indsætte en kolonne og falde i søvngruber, det er godt at komprimere det. Alt, ingen konkret arbejde. På de fleste jordarter virker denne metode til installation til denne påfyldning for "fem".

  Design og metoder til installation

  Faktum er, at netværket hegn henviser til lungerne. Desuden er det lys som for sin egen vægt og for opfattede vindbelastninger. Uanset hvilke stærke vinde der blæser, forbliver trykket, der transmitteres af gitteret til polerne, ubetydelig. På grund af den lave vægt og kan anvendes sådan teknologi til montering af søjler: i et hul, under genopfyldning med sand eller ruiner, uden beton. Og der er sådan et hegn uden problemer selv på lerjorden med et højt grundvandsniveau, og selv med en stor dybdefrysning.

  Sådan fungerer det. Det handler om det enkleste design: bare polerne, mellem hvilke nettet er strakt. Som du kan se, er søjlerne begravet til en dybde på mindre end en meter. Hvad sker der med et sådant hegn på jord, som normalt dræner vand? Alt vandet, der ligger nær søjlen, går gennem sandet eller knust sten ned til bunden af ​​hullet. Der går det væk på en naturlig måde - det går ind i de underliggende lag. Selvom frosten "blæser", og sandet eller ruderne omkring søjlen er frosset, er fugtindholdet ikke tilstrækkeligt til at have nogen signifikant indvirkning på søjlen.

  Den enkleste konstruktion af hegnet fra rabitsa

  På ler og løg kan du bruge det samme princip, kun for at falde i søvn, som allerede er nødvendigvis grus. Og sørg for at hælde 10-15 graveler til bunden af ​​hullet, og først derefter at installere søjlen. Hvad sker der i denne sag. Vand samler sig også under, men det er allerede meget langsomt. Det kan godt ske, at der på frysetidspunktet stadig bliver våde eller endda vil være i vandet.

  Hvad sker der så? Det vil fryse og blive stiv. Men da jorden også fryser, presser den på ruderne. Krafterne er betydelige, og isen bryder op, murene bliver mobile og kompenserer for det meste af trykket, der skabes af jorden. Som følge heraf, hvis der er bevægelser af søjlerne, så meget lille - fra nogle få millimeter til flere centimeter. Da strukturen ikke er stiv, bærer garnet det nemt uden skade. Efter alt er smidt af, falder indlæggene på plads. Men sådan et scenario er kun, hvis de er perfekt lodrette. Ellers kan søjlerne bøjes og skal reparere alt.

  Nogle gange, for at gøre hegnet mere solid og bedre formet, er to langsgående guider fastgjort til stolpen. De kan være fra et rør, og kan - fra en bar. Træ, som plastmateriale, overfører markens bevægelser bemærkelsesværdigt, men et svejset rør vil skabe yderligere vanskeligheder.

  Hegn fra netgarnet med metalførere

  Graden af ​​stivhed af et sådant hegn er højere, og når tuftet, hvis søjlen klemmer ud, er det muligt, at røret på nogle steder også kan rive. For at forhindre en sådan situation bliver du nødt til at grave under dybden af ​​frysning i din region. Hele resten forbliver i kraft: Hullet er 15-20 cm dybere end nødvendigt, i bunden af ​​gruset, hvorefter røret indsættes, dækket af velpakkede ruiner.

  Der er et andet design af hegnet fra nettet. Fra hjørnet bliver karmerne kogte, så er nettet strækket. De færdige sektioner er svejset til de udsatte stillinger.

  Rabinets sektion hegn

  Som det fremgår af beskrivelsen, er designet også ret hårdt. Det betyder, at på de klodset jord (ler, lamm) er det nødvendigt at grave i søjlerne 20-30 cm under dybden af ​​frysning af jorden, men alt er også ønskeligt uden beton. Hvis du hælder grus med beton, øges sandsynligheden for at søjlen "klemmer ud" mange gange.

  Selv et tilsyneladende simpelt materiale som mesh-mesh kan være anderledes. Og forskellen er solid i både pris og levetid.

  • Neozinced. Det billigste materiale, men også den korteste levetid, kræver således betydelige udgifter til vedligeholdelse af en normal art. Straks efter installationen skal gitteret males, ellers vil det ruste. Maleriet skal fornyes hvert år hvert andet år.
  • Den zinkede. Betydigt dyrere for prisen, men maleriet kræver ikke og tjener lang tid.

  Plastificeret trådnet - metal i plast "wrapper"

  Plast eller polymer mesh - 100% polymer

  Ud over det forskellige materiale har Rabitza en anden cellestørrelse. Det varierer fra 25 mm til 70 mm. Jo større cellen er, desto billigere er nettet, men jo mindre er den lejepapacitet, den har. Hvis du laver et hegn af netnet på en bænk med en nabo, skal du i bund og grund tage den midterste link - fra 40 mm til 60 mm.

  Hvad skal man kigge efter, når man vælger et gitter

  Kontroller omhyggeligt hver rulle. Dens kanter bør ikke snoet. De øvre og nedre celler skal bøjes med "haler". Og det er ønskeligt, at længden af ​​den foldede del er mere end halvdelen af ​​cellenes længde. Dette net er lettere at trække.

  Kanterne skal være lige og krøllede

  Vær opmærksom på trådens tykkelse, hvor lige cellerne er, hvor modbydelige de ligger. Alle deformationer er et tegn på dårlig kvalitet.

  Hvis maskenet i polymerbelægningen angiver den garantiperiode, som producenten giver. På den billigste, ikke kun at ledningen er bøjet ofte, brug den sædvanlige plastik, som under påvirkning af ultraviolet efter et par årstider bliver skrøbelig og begynder at hælde. Normal dækning kan vare op til ti år eller mere. Fordi i dette tilfælde for billighed er det ikke værd at forfølge.

  • Træstolper - fra en bjælke eller en log. Den billigste, men også den mest "letfordærvelige" mulighed. Før installation kræver antibakteriel behandling. Den bedste mulighed er speciel beskyttende imprægnering. For at spare penge kan du male den ovennævnte del, og den, der bliver begravet, er bedst imprægneret med oparbejdning: lad polerne ind i beholderen i flere timer. Før installation i hullet, kan denne del desuden indpakkes med ruberoid.

  Hegn fra netnet på træpoler

  Den mest hensigtsmæssige mulighed for alle disse er et profilrør, og bedre - en rektangulær sektion. Det er nemt at fastgøre på det, og gitteret kan svejses om nødvendigt kroge eller ledninger. Hvis det er muligt, læg dem. Det optimale tværsnit for stolpen er 25 * 40 mm eller deromkring. Det er ikke værd at tage en større sektion - hegnet er lys.

  Først sæt polerne i hjørnerne af webstedet. Hvis du kun ønsker at hegn kun den ene side, skal du sætte et indlæg i starten, det andet - i slutningen. Strikt verificeret deres lodrethed i alle planer, højden justeres. Øverst og 10 cm over jordoverfladen strækkes to ledninger. De resterende stillinger er placeret på dem. På øverste blonder niveauet højden, bunden tjener til at lette orientering: Ved at fastgøre en lodret til punktet på overgarnet, kan du finde det sted, hvor hullet vil blive boret.

  Montering af poler under et gitterhegn

  Trin installation af poler - 2-3 meter. Mindre - for dyrt mere - det giver ingen mening, gitteret vil falde. Når du installerer et gitter uden en guidetråd, giver det mening at placere indlæg hver 2. eller 2.5 meter. Så gitteret er lettere at trække uden at sænke. Til andre modeller - med ledninger, spor (guider) eller sektioner - trinnet kan være 3 m.

  Eksempel på at forstærke hjørneposten

  Hvis gitteret trækkes mellem polerne, er der en betydelig belastning på yderst. så de ikke "ledes", sæt jabs. De udsættes, graves, svejses til den etablerede post.

  Det ser først ud til, at hegnet fra nettet er nemt at sætte. Så snart du begynder at spekulere på, hvordan du laver gitteret på stangen, hvordan man trækker det, er alt ikke så indlysende og simpelt ... Først om de generelle regler. Gitteret er fastgjort til et af hjørneposterne. Styrk på ikke mindre end fire steder. I princippet kan du simpelthen skrue den med en ledning og lade den i cellen.

  Måder at vedhæfte gitteret til stillingen

  Metoden er enkel, men ikke den mest pålidelige. Hvis hegnet i landet, under ejernes skyld, er gitteret let at fjerne og bære.

  Det er muligt, i hvert fald i første og sidste søjle, at sikre det mere pålideligt. For at gøre dette skal du tage en stålstang med en tykkelse på mindst 4 mm, passere den gennem cellerne, svejses til stangen og gribe hver 40-50 cm (afbildet til venstre).

  En anden måde: Svejs til hver søjle med tre eller fire stænger med en diameter på 6 mm. De sætter et net på dem, de bøjer.

  Svejs stængerne, træk nettet, bøje

  Hvis du stadig er paranoid om at tage ud af gitteret, kan du bore to gennemgående huller i stangen, indsætte den buede stang i form af en hestesko - U, tag fat i nettet med et "backboard". Fra den side, hvor enderne kommer ud, drej og nitter dem eller svejs dem.

  Der er endnu et problem: hvordan man strækker gitteret. Hvis designet er simpelt - uden skurke (kryds guider, der er fast mellem indlægene), kan du blot strække gitteret fra et indlæg til det næste. Bare bemærk, at det er nødvendigt at fastgøre hver søjle efter hinanden. At rette først igennem en, og derefter mellemliggende - en uheldig idé: Der vil nødvendigvis være en ujævn spænding og sagging.

  Hvordan strækker du netgarnet, så der ikke er nogen slagg? At holde en stang til at forpligte sig og trække hele vægten. Stretching vil være ret betydelig. Arbejde er nødvendigt med assistenten: en trækker og holder, den anden lægger fast.

  Denne type hegn, godt fordi det sættes hurtigt. Men den øvre kant kan sænke. Hvis nogen kommer igennem det, vil toppen helt sikkert ændre sig. Straighten det er usandsynligt at arbejde. Til toppen lægges ikke og ikke "smuldre" gennem den første række af strækledning, kan du stå i stål, eller du kan i en plastik skal - for ikke at ruste.

  For at forhindre, at gitteret falder, trækkes ledningen ovenfra

  Hvis der anvendes ledninger, kan teknologien være enkel: Lav en sløjfe i slutningen, kast den over det sidste indlæg. Afbryd ledningen forsøger at trække, stolperne i to eller tre gør en anden sløjfe, indpakker ledningen rundt om stangen. Så indtil afslutningen af ​​flyvningen. Ved brug af muskelkraft er det ikke nok at trække, og tråden vil uundgåeligt sænke. Dette er let at rette. Tag en tyk metalstang, og gør med det vridning, trækker tråden. Et twist er ikke nok? Lidt længere du laver en anden. Så stram alle "spændene". Derefter kan du begynde at "trække" gitteret og binde det til en stram tråd.

  Hvis du svejser toppen af ​​kolonnen "ører" - en metalbøjle med huller, kan ledningen fastgøres til dem. At trække et stykke på 2-3 meter er lettere, men arbejdet er langsommere.

  En anden måde at reparere ledningen på

  Du kan også bruge specielle strammer til ledningen. Derefter fastgøres en ledning på en søjle, på den anden er den overført til en sådan indretning, som i billedet. Den er fastgjort i klemmen, og derefter med en nøgle såres overskyddet på tromlen.

  Specialspændere til ledning

  Du kan bruge et kabel og lanyards - kroge med båndklemmer (i riggeforretningen). På den ene side rundt om polen er et kabel snoet, fastgjort med en klemme. På den anden side er en lanyard placeret. Dens midterdel har en tråd, så du kan trække kablet.

  Lanyard med reb er en anden mulighed

  Da kablet er mere fleksibelt, kan det passere gennem forbindelserne. I alle vil være for lang, i to eller tre celler - normal. En anden ting: Tag et kabel med en polymer skal: det vil ikke ruste.

  I den øverste celle, eller lige under, passere en stålstang med en diameter på 6-8 mm. Den skæres i stykker, svarende til afstanden fra et indlæg til det andet. Den overførte stang er svejset til stolpen.

  Svejset stang, passeret gennem cellerne

  Vær opmærksom på toppen af ​​denne rabitsa. Dette billede viser tydeligt, at det allerede er begyndt at blomstre. Dette er netop grunden til, at du skal tage et gitter med bøjede ender. Det er bare ikke så unraveled, og selv uden en ledning eller stang holder den kanten godt.

  I endnu mere stive konstruktioner, efter installation af søjlerne, slynges svejse til dem. Disse er tværgående rør eller træstrimler fastgjort mellem indlæg. Vejledningen kan være en, og måske to og tre.

  Hegn fra netgarnet med slimes

  Som du kan se på billedet, kan du også bruge en ledning til at fastgøre masken i dette tilfælde. Det er indlysende, at alle de ovenfor beskrevne metoder kan anvendes. Den eneste forskel er, at gitteret er fastgjort ikke kun lodret, men også vandret. På billedet nedenfor er en anden metode præget: med pladerne fastgjort med bolte nitterne nitter. Denne metode kan også bruges ved fastgørelse på poler.

  En anden måde at fastgøre pladen på metalpoler

  Udsmykning af et hegn fra et netnet

  Som om hegnet ikke behage dig i starten, efter et stykke tid er der et ønske eller at dekorere det, eller gøre det mindre gennemsigtigt at lukke fra nysgerrige øjne.

  Den første måde - den mest oplagte en - er at plante planter. Hvis naboerne ikke protesterer, kan du lægge på convolvulus eller andre årlige eller flerårige planter.

  Den mest naturlige måde er at plante planter

  Hvis du bare ønsker at dekorere dit hegn, kan du lave "broderi". Cellerne er af samme størrelse, så du kan brodere det begge på lærredet. Der er to materialer til broderi: en wire og en farve garn.

  Udsmykket hegn fra netværket er utrolig smukt udseende

  Farvegarn er god, fordi du kan "brodere" farvebilleder. Enhver der synes passende for dig.

  Broderi på nettet med farvede garn

  Ikke en meget æstetisk, men ret effektiv måde - at trække en camouflage eller pritenyuschuyu gitter. Disse metoder er gode, fordi de kræver et minimum af indsats: de trak det, tog et par steder.

  Maskeringsnet på hegnet reducerer markant synligheden væsentligt

  Det uklare gitter er næsten uigennemtrængeligt, og vindbelastningen vil næppe ændre sig

  Den samme effekt opnås, hvis vi væver kvist eller rist i celler. Minus denne mulighed i høj arbejdskraftintensitet. Det vil tage meget tid.

  Væve i et reednet eller tynde kviste

  Reducere omkostningerne ved fremstilling tillader færdige reed måtter. De sælges i ruller. Alt du behøver, er at rulle det ud og rette det. Men prisen er meget højere end den tidligere mulighed.

  En anden måde er at bruge kunstige nåle, der sælges i ruller. Den bruges til fremstilling af kurve og kranse, men det er også muligt at tilpasse det til hegnet.

  Grøn væg - mesh net med kunstige nåle

  For ikke så længe siden var der en anden måde at dekorere på og samtidig mindske synligheden af ​​hegnet fra netværket - et billedgitter. Dette er en tegning anvendt på et polymernet. Solgte ruller (til spændings hegn) eller fragmenter (til sektion). Monteret ved hjælp af indbyggede øjenlåg og ledninger eller klemmer. Den omtrentlige effekt kan estimeres på billedet nedenfor.

  Et billedgitter til et hegn fra et netnet og vil dekorere et hegn og lukke et websted fra nysgerrige øjne

  God aften! Jeg ønsker at strække tråden på toppen og bunden af ​​nettet, så det ikke siver. Hvilken diameter vil rådgive?

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  54 − 44 =