30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Profil rørstænger

Gårde fra profilmetalrør: tegning, monteringsregler

Gårde fra et profilrør har modtaget fordelingen inden for husøkonomi og industrien. På grundlag af en sådan ramme er det muligt at bygge en hvilken som helst struktur: fra en boligbygning til en hangar, et lager eller endda et stadion. Typerne og størrelserne af sådanne metalkonstruktioner er meget forskellige: gårde kan endda tjene som ramme til skorstene. Grundlaget for enhver konstruktion vil være en tegning, så der skal lægges særlig vægt på rigtigheden af ​​dens samling.

Gårde - en obligatorisk del af opførelsen af ​​baldakin, garage eller hangar

Liste over trusser fra profilrør

Metalstænger fra profilrøret til et baldakin er konstrueret af en profil, oftest stål. Profilen kan have forskellige former for sektion: ovalt, firkantet og mest populært - rektangulært.

Typer af gårde har underopdelinger i to kategorier: gårde, hvor alle elementer er fastgjort til hinanden i samme plan og strukturer med en hængende struktur (omfatter de øverste og nederste bånd).

Separat design til følgende funktioner: Den nødvendige belastning på profilen, systemets hældning, typen af ​​overlappelsestype, længden af ​​spændingen og graden af ​​hældning. Afhængigt af disse faktorer kan bedrifter være:

1. Konstruktioner med en skråning på 22-30 grader. Krav til stabiliteten af ​​bedrifter i en lignende plan er, at deres højde ikke må overstige 1/5 af den samlede længde. Normalt beregnes højden nøjagtigt ved dette princip, idet den planlagte længde af hangar er delt med 5. Denne forspænding er valgt, når de ønsker at opnå relativ nemhed i systemet.

Hvis længden af ​​hele strukturen overstiger 14 meter, skal dette i dette tilfælde placeres fra toppen til bunden. Samtidig er et panel med en længde på 150-250 cm placeret på øverste niveau. I sidste ende produceres en struktur med to bælter, og antallet af paneler vil også være lige.

Formerne på gårdene og deres antal afhænger af konstruktionens type og størrelse samt på den forventede belastning på dens tag

Nyttig rådgivning! Hvis det er planlagt at oprette en gård med et span på mere end 20 meter, er det nødvendigt at montere understrengselementer, som understøttes af yderligere kolonner.

En anden ofte anvendt art af denne art vil være de såkaldte Polonso gårde - trekantede strukturer med en forbindelse i form af stramning. Gården af ​​profilrøret Polonso betragtes som meget let, da det under konstruktionen er muligt at undgå for lange bøjler.

2. Gårde med en nominel taghældning i området 15-22 grader. Denne mulighed betragtes for strukturer, der ikke i sidste ende vil have en længde på mere end 20 meter. Typer af bedrifter med denne forspænding har en højde på 1/7 af den samlede længde. Hvis det er nødvendigt at øge højden, skal det nederste bånd bestå af brudte segmenter.

3. Konstruktioner med mindst hældning på højst 15 grader. Med en planlagt gårdsvinkel på op til 15 grader, ville den bedste mulighed være trapezformede strukturer. Højdeberegningen er baseret på individuelle overvejelser, alt afhænger af takets specifikke vinkel og hangarens formål. Højden kan være i grænsen fra 1/7 til 1/12 af længden.

For trapezformede trusser skal den optimale længde af metalplader være 1,5-2,5 m. Hvis tegningen ikke indeholder et ophængt loft, kan braces erstattes af et trekantet gitter.

Hvis vi taler om konstruktionens form, er trusser fra profilrøret af følgende type:

De sidste arter - buede type gårde - er de mest almindelige. De er stærke nok, de kan være polykarbonatark. Beregningen af ​​buestrukturens baldakin skal være meget præcis, så vægten fordeles langs profilen så jævnt som muligt. Buede tavler er bygget af konventionelle profilrør og fra svejset sammen.

Arch type truss giver dig mulighed for at lave et halvcirkelagtigt tag af polycarbonat

Beregning af trussen fra stålprofilrøret

Mekanismen til beregning og oprettelse af en gårdstegning fra et profilrør udføres i flere vigtige faser:

 1. Den indledende fase - beregning af længden af ​​hangar (garage, skur - lokaler, hvis opførelse er planlagt). Fra dette indeks afhænger højden af ​​metalstrukturen. Til gengæld afhænger længden af ​​strukturen direkte af takets vinkel.
 2. Derefter vælges konturerne på profilbælterne. Valget vil blive påvirket af typen af ​​destination af hangar, typen af ​​overlappende tag og vinklen af ​​hældningen.
 3. Nu da alle dimensioner af metalkonstruktionen er kendte, er det nødvendigt at bestemme om muligheden for at transportere gården til anlægget, hvis bygningen udføres på byggepladsen.
 4. Det er nødvendigt at sørge for tilstedeværelsen af ​​et tag på bygningen, hvis hangarens længde ligger i området 12-36 m.
 5. Beregn panelernes dimensioner. Beregningen er baseret på indekset for belastninger, som konstant eller periodisk påvirker strukturen. Hvis gården er trekantet, vil den nominelle hældningsvinkel være 45 grader.
 6. Afstande mellem alle knudepunkter bestemmes, en tegning af trussen fra profilrøret er udarbejdet på grundlag af målinger og beregninger.

Nyttig rådgivning! For mere præcis beregning af konstruktionen af ​​en buet hangar fra et profilrør anbefales det at bruge en byggekalkulator. I almindelighed udføres sådanne beregninger manuelt nu en stor sjældenhed, idet krav på nøjagtighed af beregninger kan opnås ved hjælp af specielle programmer for arkitekter og bygherrer på en pc.

Gårdstegningen kan oprettes manuelt eller ved hjælp af et computerprogram

Beregning af et buet truss fra et profilrør

Lad os overveje et konkret eksempel på beregning for en buet baldakin. Parametrene for den foreslåede struktur vil være som følger: gårdene er placeret i 1,05 m trin, belastningerne vil blive koncentreret i knudeafsnittene. Højden af ​​buen i dette tilfælde må ikke overstige 3 meter. Den anbefalede højde på gården er 1,5 m - denne parameter anses for mere attraktivt ud fra et æstetisk synspunkt og af stærkhedsmæssige grunde. Mellem understøtninger tages et spænd på 6 m (L), den nederste pil er 1,3 m (f). Cirklen i den nederste del har en radius på 4,1 m (r). Vinklen mellem radierne vil være a = 105.9776 °.

Profilens længde fra den nedre bælte beregnes ved hjælp af formlen:

I den: mn - værdien af ​​profilen af ​​det nedre bælte; R er cirkelens radius; A er vinklen mellem radierne; π er en konstant.

mn = 3,14 x 4,1 x 106/180 = 7,58 (m).

Trinet mellem strukturens knudepunkter i områderne af det nedre bælte skal være 55,1 cm, mens trinene mellem de ekstreme sektioner beregnes individuelt. For at forenkle installationen kan indikatoren afrundes til 55 cm, men det er ikke nødvendigt at øge trin.

Beregning af baldakin med små dimensioner tillader antallet af spændinger i området 8-16. For det mindste antal stænger vil stængernes længde være 95,1 cm med et trin mellem bælterne i 87-90 cm-området. For maksimalt antal spænder bliver steget 40-45 cm.

Krav til beregning af et profilrør til opførelse af en gård

Ved valg af produkter af profilvalsede produkter, især til store markiser, er det værd at styre dataene fra SNiP:

 • 07-85 - data om interaktion mellem snebelastninger og vægten af ​​de øvrige strukturelle detaljer i strukturen;
 • P-23-81 - algoritme til arbejde med profilerede stålprodukter.

En walled baldakin bærer også belastninger, og dens design skal også gøres under hensyntagen til snedækket om vinteren

Dataene fra de fremlagte bestemmelser vil hjælpe dig med at orientere hurtigere ved at vælge typen af ​​gård, takets vinkel og tværsnittet, profilrørets størrelse for byggestativene.

Vigtigt! At påvirke valget vil også være regionens beliggenhed, mængden af ​​nedbør i vinterperioden.

Overvej følgende eksempel: Det er planlagt at bygge en walled baldakin med dimensioner på 4,7x9 meter. Forkanten hviler på stolpen, og den bageste del er fastgjort til husets ydervæg. Opførelsen vil blive opført i den sydlige region, for eksempel i Krasnodar Territory. Oplysninger om snebelastningen for hver region findes på internettet, i vores tilfælde vil det være 84 kg / m2. Den optimale vinkel på taget til en baldakin af denne størrelse vil kun være 8 grader.

En 2,2 meter høj bar har en vægt på 150 kg, og dens lodrette belastning vil nå 1,1 tons. Rørformet rund (oval) sektion til disse formål virker ikke, minimumsparametrene for et profilfeltrør - en sektion på 45 mm og en vægtykkelse på 4 mm. Men hvis du moderniserer strukturen ved at indføre to parallelle bælter med en skrå gitter, kan du tage en profil med en sektion på 25 mm og en vægtykkelse på 3 mm for dem. Når højden på kabinettet fra profilrøret er 40 cm for bælter, skal der anvendes kvadratiske proftrub rør med indekserne henholdsvis 35 mm og 4 mm.

For enkelheden ved at beregne trussen fra profilrøret til en baldakin, kan du bruge korrespondancebordet mellem tværsnittet og vægtykkelserne fra GOST 30245.

film quad. sektion

For at sikre, at strukturen ikke ødelægges af korrosion, er det nødvendigt at vælge rustfrit stålrør til sin base

Metal rør til opførelse af buen markise bør købes af høj kvalitet, fortrinsvis legeret stål. Der skal være en stor mængde kulstof i legeringen - dette skaber tilstrækkelig beskyttelse for metalet fra virkningerne af naturlige faktorer og miljøet.

Anbefaling til beregning af en metalbøjle fra et profilrør

I gårdenes design er der nogle finesser:

 • For at tvinge vægten af ​​konstruktionen er det muligt at bygge en hangar med ekstra gitter (i tilfælde af at der er en minimal taghældning);
 • For at lette taget med en gennemsnitlig hældning anvendes brudte nedre bælter;
 • Afstanden mellem de enkelte bedrifter overstiger ikke 175 cm.

Ved fremstilling og svejsning af metalstænger fra et profilrør skal følgende regler overholdes:

 1. Tilslutningen af ​​hangarelementerne sker ved hjælp af tackers og parrede hjørner.
 2. Detaljerne af det nedre bælte er svejset af ensidige hjørner.
 3. Rammerne i de øverste bånd er forbundet med I-hjørner. Deres sider skal have forskellige længder, og samlingen er lavet på den mindre side.
 4. Til distribution af belastninger anvendes kanalkanaler af par type og overlappende plader svejses sammen. Denne forbindelsesmetode bruges om nødvendigt for at øge baldakens længde.
 5. Under arbejdet overvåges kvaliteten af ​​hver svejsning nøje. Ved afslutningen af ​​svejseprocessen skal hver ledning fjernes.
 6. Hvis det er nødvendigt, maler du baldakinen med korrosionsmaling. Legeret stål kræver ikke yderligere maling.

Gårde fra profilrøret er det optimale grundlag for genstande af indenlandsk og kommerciel brug. Beregningen af ​​hangar er besværlig, det skal gøres af en specialist, kun i dette tilfælde er det muligt at opnå en pålidelig ordning for det fremtidige design.

Kan du lide materialet? Del det med dine venner!

Baldakin, samlet fra et profilrør: enkle løsninger til boliger og hytter

Produkter fremstillet af metalprofilrør: typer og træk af samlingen

Produktion af stålprofilrør: proces og udstyr

Profilrørvægt: Måder at definere ved hjælp af tabeller, formler og programmer

Rustfrit stålprofilrør: typer, applikationer

GOST 8639-82. Standardiseret sortiment og distribution til stålkvartsrør

Seneste kommentarer

 • Zhanna Gorokhova at optage galvaniseret stålrør: fordele og funktioner
 • Zhanna Gorokhova registrerer Pipe med isolering PPU OC: dimensioner og egenskaber
 • Andrew Vent på rekord Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, råd om valg
 • Brand og is til optagelse Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, rådgivning om valg
 • Sne til at optage Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, rådgivning om valg
 • Borisovich at registrere Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, rådgivning om valg
 • Andrew Vent på rekord Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, råd om valg
 • Olya til posten Rør bølget i rustfrit stål til opvarmning: applikationsfunktioner
 • Dmitry Poshtarenko til optagelse af aluminiumrør. Ovale og runde sektionsformer
 • Maksimushka at optage Sugeslange: typer, formål og brug

reklame

Brug af webstedsmaterialer er mulig, hvis der er et aktivt link til kilden.

Profil rør gård

Byggeplanter kan købes allerede klar og monteret på stedet, men oftest fremstilles de manuelt fra en metalprofil. I dette tilfælde kan du lave gårde af enhver størrelse, længde og antal elementer, og prisen på hele bygningen bliver billigere end hvis du køber dig klar.

Ulempen ved fremstilling af kasser fra et profilrør alene er den høje varighed og arbejdskraftindgangen. Det bliver nødvendigt at rense rust, skære, svejses og male et stort antal metalelementer.

I vores forstæder besluttede vi også at lave et baldakin af polycarbonat. Som understøtninger bruger vi metalpoler til at styrke strukturen, vi vil producere og svejse til dem stænger fra profilrøret.

Først og fremmest beregner vi antallet og størrelsen af ​​profilrøret, der er nødvendigt for at lave overhængsstøtterne og gårdene selv. Til stativer har vi brug for en profil på 60 til 60 mm, for enheden af ​​det øvre bælte på kappen - rør 40 til 40 mm, til beslag og nederste bælte - 20 til 40 mm. Rørvægens tykkelse er bedre at bruge mindst 3 mm. Tykt metal er lettere at svejses, mere tynde vægge bliver ofte brændt igennem, for deres svejsning kræver en vis fingerfærdighed.

Så blev noget af metallet købt på bunden, den anden del blev overladt fra os hegn erektion . Med en haveboremaskine bores et hul i jorden til en dybde på 1 m, monteres et rør af den ønskede længde i størrelsen 60 til 60 mm, niveauer den i niveauet og fyld den med cementmørtel blandet med murbrokker.

På samme måde vil vi installere tre nye stillinger. I alt blev fire understøtninger på den ene side betonet. At sætte dem i samme højde, brugte vi hydro-niveau .

Lad os trække sig 2,5 m fra søjlens første linje og installere 4 flere understøtninger, kun 50 cm højere end de tidligere. Baldakinen hos os vil være one-run, derfor har vi lavet de første racks over det andet. På disse understøtninger vil holde taget af baldakinen. Til taget og stativerne modstår en masse sne, som vil blive samlet på det om vinteren, skal de styrkes. Den mest almindelige mulighed for disse formål er at gøre bedrifter og svejses mellem søjler.

Vi vender os til fremstillingen af ​​gården. Den parallelle firkantede bygningsgård ser sådan ud.

Lad os starte med det øvre bælte. Tag røret 40 ved 40, skær det i en længde svarende til afstanden mellem den første stolpe og den sidste og svejses med elektrisk svejsning til toppen af ​​hver understøtning. Det øverste bælte er klar.

Brug derefter profilrøret 40 til 20, måle afstanden mellem nabostillingerne og skære den med en bulgarsk. Lad os trække sig tilbage fra det øvre bælte ned på 20 cm og på dette niveau svejser vi et stykke rør til støtterne og sætter det fladt. Hvis der ikke er nogen assistent, kan den ene ende af røret sikres ved at placere en understøtning under den, og den anden kan holdes fri for svejserenhedens holder med hånden. Det nedre bånds vandret styres af bygningens niveau.

Svejs også to profilrør mellem understøtningerne.

Nu mellem gårdens øverste og nederste bælter skal du svejse bøjlerne. Det skyldes dem, at styrken af ​​strukturen er opnået. Hvis bjælkerne simpelthen er anbragt på det øvre bælte, uden gård, så under sneens vægt er røret deformeret, og baldakinen falder sammen.

Skrabene svejses mellem båndene i en vinkel på 45 grader. Først skal du tage graden og bestemme vinklen, hvilket gør et mærke på røret. Så sætter vi et stykke rør 20 til 40 på dette sted og trækker det med en blyant i stedet for den formodede skæring. Den bulgarske vil afskære det overskydende metal.

For dette mønster, lav det ønskede antal segmenter.

Vi måtte svejse dem til bælterne på gården. For det første fanges bøjlerne af rørene med små prikker, så de forbliver på strukturen.

Det er bedre at begynde at svejse dem på to sider skiftevis. Da de tog alle rørene, kan de efterfølgende skældes fra alle sider. Dette gøres, så gården ikke fører, og den ændrer ikke dens geometriske egenskaber. Det er især vigtigt at observere denne sekvens, hvis du svejser gården på jorden, og dens bælter er ikke stift fast mellem understøtningerne.

Naboholdere er placeret fra hinanden på kort afstand. I deres centrum trækkes betingede linjer, disse linjer skal skæres ved det øverste bælters højeste punkt og den nedre nederste.

Vi svejsede bøjlerne mellem alle understøtninger af fremtidens baldakin. Dette arbejde er besværligt og længe i tiden. Men du skal lære at tilberede metalet selv: For det første er denne færdighed altid nyttig i husholdningsadministrationen, og for det andet vil du spare en stor sum penge, fordi professionelle svejsere betaler for hver søm. Forestil dig, hvor mange svejsninger du skal lave, når du fremstiller en byggeplante og hvor meget det vil koste.

Den første baldakin gård er klar. På samme måde starter vi den anden gård. Også her svejses først det øvre bælte.

På råd fra erfarne svejsere i stedet for stop for at støtte den ene side af røret er det mere bekvemt at bruge en klemme. Maskersvejseren er bedre at købe med automatisk dæmpning, især begyndere.

Til sidst, efter et langt arbejde, fik vi 2 byggeplanter til en baldakin.

Vi installerer taget på træbjælker og lægger dem på stativene med gårde. For at fastgøre brædderne til det øverste bælte bruger vi metalhjørner. Tag et hjørne med en vægtykkelse på 4 mm, og en bulgarsk skær den i flere korte segmenter.

Med en boremaskine borer vi to huller i dem.

Vi svejsede hjørnerne til de øverste bælter af trusserne 60 cm fra hinanden. Senere, efter montering af spærre, skruer vi dem med to skruer til hvert hjørne.

Støtter med gårde under baldakinen er klar, det er fortsat at male dem med maling til metaloverflader.

Når malingen tørrer, fortsæt til enheden for polycarbonat.

2 kommentarer til "Farm from a profile pipe"

Tak for nyttige og interessante oplysninger.

"Naboholdere er placeret fra hinanden på kort afstand. Ved deres midterste, betingede linjer er tegnet, skal disse linjer skæres ved det øverste bælters højeste punkt og den nedre nederste. "

Forkert. Linjerne skal skæres ved midterlinjen af ​​bæltet. I ekstreme tilfælde spredes bøjlerne i en afstand på 10 mm til den øvre og 4 mm for de nederste bånd.

Profil rørstænger

Metalstænger fra profilrør - Metalkonstruktioner, som er monteret ved hjælp af gittermetalstænger. Deres fremstilling er en ret kompleks og tidskrævende proces, men resultatet justerer normalt forventningerne. En vigtig fordel kan kaldes økonomien i det resulterende design. Under fremstillingsprocessen anvendes par metal og tæpper ofte som forbindelse af metaldele. Den videre montageproces er baseret på nitning eller svejsning.

Fordele ved metalkonstruktioner

Metal gården har mange fordele. Med deres hjælp kan du nemt dække spændvidden af ​​enhver længde. Det skal imidlertid forstås, at den korrekte installation indebærer en primær kompetent beregning af trussen fra profilrøret. I dette tilfælde kan du være sikker på kvaliteten af ​​den skabte metalstruktur. Det er også nødvendigt at overholde de planlagte planer, tegning og mærkning, at produktet har vist sig i overensstemmelse med kravene.

På denne måde slutter fordelene ved produktet ikke. Vi kan skelne mellem følgende fordele:

 1. Holdbarhed af et metalprodukt.
 2. Ubetydelig vægt sammenlignet med andre lignende designs.
 3. Endurance.
 4. Modstandsdygtig over for skade og negative miljømæssige faktorer.
 5. Robuste knuder, der bidrager til modstand mod enhver form for belastning.
 6. Evnen til at spare penge gennem selvmontering, som et færdigt metalprodukt, er ikke billigt.

Strukturelle træk ved gårde

Trussen fra profilrøret har karakteristiske træk, som skal huskes på forhånd. I hjertet af divisionen kan du vælge bestemte parametre. Hovedværdien er antallet af bælter. Følgende typer kan sondres:

 • metalstøtter, som er komponenter, der er i samme plan;
 • Hængende, bestående af to metalbælter placeret øverst og nederst.

Den anden vigtige parameter, uden hvilken gårdstegningen ikke kan oprettes, er omrids og form. Afhængig af sidstnævnte kan man skelne lige, buede eller enkeltbøjede buede trusser. På konturen er det også muligt at opdele metalstrukturen i flere varianter. Den første er en konstruktion med et parallelt bælte. De betragtes som den optimale løsning til at skabe et blødt tag. Metaltilførslen er ekstremt enkel, og dens komponenter er ens, i størrelse falder gitteret sammen med stængerne, så installationen bliver et let job.

Den anden mulighed er single-skinned metalstrukturer. De er baseret på stive komponenter, som giver modstand mod ydre belastninger. Oprettelsen af ​​et sådant design skelnes af materialets økonomiske karakter og dermed af lave omkostninger. Den tredje type er polygonale gårde. De kendetegnes af lang tid og ret kompliceret installation, og fordelen er evnen til at modstå tung vægt. Den fjerde valgmulighed er trekantede trusser fra profilrøret. De bruges, hvis det er planlagt at oprette en metalgård med en stor vinkel, men ulempen er tilstedeværelsen af ​​affald efter konstruktion.

Den næste vigtige parameter er hældningsvinklen. Afhængigt af det er metalstænger fra profilrør opdelt i tre hovedgrupper. Den første gruppe omfatter metalkonstruktioner med en hældningsvinkel på 22-30 grader. Længden og højden af ​​produktet er repræsenteret ved forholdet 1: 5. Blandt fordelene ved en sådan metalstruktur kan man skelne med en ubetydelig vægt. Oftest er der skabt metal trekantede trusser som dette.

Det kan være nødvendigt at bruge beslag monteret fra top til bund, hvis spidsens højde overstiger 14 meter. I det øvre bælte vil der være et panel med en længde på 150-250 cm. Som følge heraf opnås et design med to bælter og et lige antal paneler. Forudsat at spændvidden er mere end 20 meter, er det nødvendigt at montere underkonstruktionsmetalstrukturen, der forbinder den med understøttende søjler.

Den anden gruppe omfatter trusser fra kvadratrør eller fra proftrub og andre sorter, hvis hældningsvinklen er 15-22 grader. Forholdet mellem højde og længde til hinanden når 1: 7. Rammens maksimale længde må ikke overstige 20 meter. Hvis du har brug for at øge højden, kræves yderligere procedurer, for eksempel opstår der et brudt bælte.

Den tredje gruppe omfatter stålkonstruktioner med en hældningsvinkel på mindre end 15 grader. I disse projekter anvendes et trapezformet rafter system. De har yderligere korte racks. Dette gør det muligt at øge modstanden mod langsgående afbøjning. Hvis monteret halvtag tag, hvis hældning når 6-10 grader, er det nødvendigt at overveje en asymmetrisk form. Spændets opdeling kan variere afhængigt af designfunktionerne og kan nå syv, otte eller ni dele.

Separat er Polonso-gården, der er monteret af egne hænder, valgt. Det er repræsenteret af to trekantede stænger, der er forbundet ved stramning. Dette gør det muligt at udelukke installationen af ​​lange beslag, som skal placeres i midterpanelerne. Som følge heraf vil vægten af ​​strukturen være optimal.

Hvordan korrekt at beregne en baldakin?

Beregning og produktion gårde af profilerede rør skal være baseret på de grundlæggende krav, som er fastsat i snip. I beregningen er det vigtigt at udarbejde og tegne et produkt, uden hvilken efterfølgende installation ikke er mulig. I første omgang bør arrangementet fremstilles der viser den principielle sammenhæng mellem hældningen af ​​tagkonstruktionen og længde i almindelighed. Især bør følgende overvejes:

 1. Konturbælter af en understøtning. De vil hjælpe med at bestemme formålet med metalkonstruktionen, indfaldsvinklen og typen af ​​tag.
 2. Ved udvælgelsen er det nødvendigt at følge et økonomi, hvis krav ikke antager det modsatte.
 3. Dimensionerne beregnes under hensyntagen til belastningerne på strukturen. Det er vigtigt at huske, at bjælkernes hjørner kan variere, men panelet skal matche dem.
 4. Den sidste beregning vedrører kløften mellem knuderne. Ofte vælges det, så det svarer til panelets bredde.

Det skal huskes, at stigning i højden med egne hænder vil medføre en forøgelse af lejekapaciteten. I dette tilfælde vil snedækket ikke blive holdt på taget. For yderligere at styrke metalstrukturen bliver du nødt til at montere stivere. For at bestemme landbrugets størrelse er det værd at styre sådanne data:

 • mønstre op til en bredde på 4,5 meter er monteret fra dele til dimensioner på 40x20x2 mm;
 • Produkter med en bredde på 5,5 meter er lavet af komponenterne 40x40x2 mm;
 • hvis bredden af ​​strukturen er større end 5,5 meter, skal du vælge optimalt elementer 40h40h3 mm eller 60h30h2 mm.

Derefter skal du beregne trinnet under hensyntagen til afstanden fra den ene til den næste baldakin støtte. Ofte er det standard og når 1,7 meter. Hvis du bryder denne uudtalte regel, kan strukturens styrke være noget forstyrret. Når alle de krævede parametre er blevet beregnet, er det nødvendigt at opnå et designdiagram. For at gøre dette skal du bruge programmet til at opnå den krævede styrke. De fleste programmer har en proces, der ligner det navn, de udfører. Du kan vælge "Beregn gård", "Beregn gårde 1.0" og andre lignende programmer.

Sørg for at tage højde for beregningen af ​​omkostningerne ved et ton metal ved indkøb, samt omkostningerne ved at lave metalmetallet, det vil sige omkostningerne ved svejsning, korrosionsbehandling og installation. Nu er det stadig at forstå, hvordan man svejser en krog fra et profilrør.

Nyttige råd om valg og oprettelse af metalstrukturer

For at svejse gårdene var kvalitativ, er det nødvendigt at følge en række anbefalinger. Blandt dem er følgende:

 1. Når du vælger størrelsen, er det værd at give fortrinsret til firkantede og rektangulære produkter, der tilføjer stabilitetsstrukturer på grund af stivere.
 2. Brug kun højkvalitetsprodukter, materialet er højkulstoflegeret stål, der er modstandsdygtigt over for aggression af miljøet.
 3. Det korrekte valg af produkter og materiale vil blive et løfte om den krævede bæreevne.
 4. Ved tilslutning af metalkomponenterne i trussen er det nødvendigt at bruge parrede hjørner og huler.
 5. I det øvre bælte monteres metal I-hjørner, der udfører docking på siden, som har en mindre størrelse.
 6. Ækvivalente hjørner bruges til parring af delene.
 7. Komponenterne i de lange metalkonstruktioner fastgøres ved hjælp af overlejrede plader.
 8. Racerne er monteret i en vinkel på 45 grader, og stativene er monteret 90 grader.
 9. I første omgang er den grundlæggende struktur samlet, efter at de begynder at svejse gården og tjekker svejsningerne for kvalitet.

For at designet skal være i overensstemmelse med kravene, er det vigtigt at overholde en bestemt algoritme for arbejde. I første omgang udføres webstedets layout. For at gøre dette skal du montere lodrette understøtninger og indlejrede dele. Om nødvendigt kan metalprofilrørene straks anbringes i pits og beton. Installation af vertikale understøtninger verificeret af en lodret linje, og for at kontrollere parallelismen trækkes ledningen.

Næste trin er fiksering af metalprofilrør ved svejsning. Produkterne svejses til støtterne. Stykker og knuder er svejset på jorden, og derefter fastgjort ved hjælp af lænder og seler. Det næste skridt er løft af metalbjælker til højden, svejsning med profilrør og støtter, svejsning af jumpers og oprettelse af huller til fastgørelseselementer i dem. Afslutningsvis rengøres elementerne, og strukturen er forberedt til tagdækning og maling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

26 + = 36