30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Priser for solpaneler til hjemmet

Solar batterier til hjemmet: omkostningerne ved kittet og gennemførligheden af ​​installationen

Alternative energikilder indfanger aktivt forbrugermarkedet. For ti år siden kunne de fleste ikke forestille sig muligheden for at erhverve sådanne tekniske udviklinger som en vindmøllepark eller en soldrevet station. Nu bliver det muligt. Solpaneler til huset: Kitets omkostninger, omkostningerne ved installation og vedligeholdelse - en økonomisk løsning i dag.

Solpaneler tilhører alternative energikilder

Generelle egenskaber og evnen til at købe solpaneler til et privat hus

Hvis vi taler om solbatterier med hensyn til teknologi, skal vi forstå, at vi taler om fotovoltaiske strømforsyningssystemer (FSE). Hovedformålet med sådanne anordninger er at omdanne solenergiens energi til elektrisk energi baseret på den fotoelektriske virknings fysiske lov. I omkring to hundrede år er processen med at forbedre solkraftværkerne fortsat. I øjeblikket har tekniske tanker opnået betydelige resultater i udviklingen af ​​fotovoltaisk udstyr, især hvad angår effektivitet - fra 1 til 46% (andelen af ​​konverteret solenergi).

Solceller konverterer solenergiets energi til elektrisk energi

Det moderne marked for solforsyningssystemer kan betragtes som tilstrækkeligt dannet, da det giver dig mulighed for at vælge et produkt fra et stort antal tilbud fra et meget stort markedssegment. For at besvare det oftest stillede spørgsmål, hvor meget er solbatterier til et privat hus, er det nødvendigt at forstå FSE's teknologiske og designmæssige egenskaber. Strukturering af det udstyr, der tilbydes af markedet, forudsætter tre hovedkategorier af solsystemer, baseret på deres funktionelle, konstruktive og tekniske egenskaber.

Den første kategori af FSE omfatter autonome systemer, der ikke er forbundet til hovednetforsyningsnetværket. Sådanne systemer opererer i deres eget netværkskredsløb for direkte strømforsyning af det tilsluttede udstyr. Maksimal effektivitet opnås ved tilstedeværelsen af ​​komplette akkumulerende anordninger (batterier), som tillader anvendelsen af ​​lagret energi i tilfælde af forekomsten af ​​sollys intensitet (dvs. reduceret genererede effekt) i tilfælde af overskydende strømforbrug øjeblikke frembragt ovenfor.

Desuden kan et installeret sæt solceller til hjemmet, der anvendes direkte af strømkilder uden battericeller, betragtes som autonome.

Den anden kategori omfatter åben FSE. I deres konfiguration har disse systemer ikke batterier og er forbundet til hovedforsyningssystemet via en speciel inverter. Hvis strømforbruget ikke overstiger den producerede værdi, er hovednetværket slukket. Ellers er FSE slukket, og forbruget er lavet fra hovednetværket. Sådanne systemer er meget pålidelige og billigere, men hvis der ikke er strømforsyning fra hovednetværket, fungerer solstationen heller ikke.

Autonomt system FEL med batteri og fotoelektriske inverter

Den tredje kategori er den kombinerede FSE. De er et kombineret format af den første og anden kategori. Dette giver mulighed for at have en ekstra kvalitet i dens funktionalitet - overskydende genereret eller akkumuleret elektricitet kan overføres til hovednetværket og have kommerciel værdi.

Denne kategori er den dyreste, da den bruger komplekse netværk fotoelektriske omformere og opladere i sin konfiguration.

Nyttig rådgivning! For uafbrudt strømforsyning i tilfælde af samtidig afslutning af driften af ​​det fælles netværk og virkningen af ​​negative vejrforhold er det nødvendigt at have en backup strømkilde. Som sådan kan en kilde være en lille (2-5 kW) generator, der kører på benzin eller diesel.

Pris på solpaneler til huset: omkostningerne ved kittet

Løsning af problemerne med at spare energiomkostninger ved installation af solkraftværker er nødvendig under betingelser for fuldstændig information om priserne for hele sættet og de kommende omkostninger til installation og drift. Det hyppige spørgsmål om, hvor meget et solbatteri koster for et hjem, har ikke noget klart svar, da så mange faktorer påvirker prisfastsættelsen.

Omkostningerne ved et minimum af solpaneler til et hus er 120.000 rubler

Den etablerede pris på hovedelementet i FEL (solbatteri) er i gennemsnit mindst (men også et minimum i kvalitet) på ca. 50-60 rubler. for den genererede 1W effekt. Derfor vil prisen på solpaneler til et privat hus med en kapacitet på 100 og 200 W være i mængden af ​​6.000 og 12.000 rubler. henholdsvis.

Sammensætningen af ​​stationsættet afhænger af sin kategori og strøm. Det kan omfatte en ladestyring, en batteristation, en omformer og tilslutningsudstyr. Når man f.eks. Vælger et sæt af den første kategori og en nominel effekt på ca. 2 kW (2000 W), vil prisen på et sæt solpaneler til et hus være fra 120 tusind rubler. og højere.

Og at sammenligne al brugt kapital er nødvendig med den økonomiske effekt, der modtages af en forskel i omkostningerne på 1 kw / time af det centraliserede netværk og omkostningerne skabt af FSE.

Den mest "friske" statistik på solbatterimarkedet viser, at forholdet mellem priser pr. Elmængde er 8,8 gange. Det betyder, at elproduktionen fra solstationen er 8,8 gange billigere end den elektricitet, der leveres via et fælles netværk, taget på lige fod.

Et vigtigt kriterium for at vælge i retning af at bruge FSE er også muligheden for at sikre uafbrudt drift af automatikken i varmeanlæg, sikkerhedsovervågning og brandalarmer. På listen er det muligt at bære computerens hjemmenetværk og grupper af elektroniske kontrolmålere.

Sættet kan ud over solpaneler omfatte en ladestyring, en batteristation, en omformer, tilslutningsudstyr

Anvendelsen og prisen på solpaneler til hjemmet

Et stort udvalg af solceller gør det muligt at bruge dem i en bred vifte af kvalitet og applikationer, da hvis du vil købe solpaneler til huset, tillader prisen for i dag allerede at blive lavet til store dele af befolkningen. Kendskab til deres grundlæggende egenskaber, såsom udgangsspændingsstandarden (12, 24V og derover) samt parametrene for den nominelle effekt, kan du bruge dem lokalt uden at købe hele sættet. På markedet varierer den gennemsnitlige pris for solpaneler til et privat hus mellem 60 rubler. til genereret 1 kW elkraft.

Hvis du ønsker at bruge en pære i et mørkt rum spænding på 12V og magt på 25 watt, er det nok til at købe og slutte den direkte til en solcelle svarende til de parametre, og det vil koste mere end 2000 rubler. og spilder elektricitet pære 60-75 watt i nogle komorke vil ikke have at. Du kan tilslutte en lille sump pumpe for den daglige vanding af enhver landskab område effekt på 200 W og magt 24V. Med en pris på 11.000-12.000 rubler. Det er muligt at have et uafhængigt vandingssystem i løbet af forårens sommerperiode og i mere end 10 år.

Et nødvendigt sæt solbatterier til at give

Hvis vi ser på spørgsmålet om, hvorvidt brugen af ​​solsystemer for forstadsområde, bør tage hensyn til stabiliteten i elforsyningen til landsbyen faktorer, omfanget af solindstråling (tid i direkte sollys), den nødvendige magt og elektrificering risikofaktor for tyveri i en ledig af ejerne i løbet af året. Den bedste løsning er en fast installation af den første kategori af FSE.

Den optimale løsning for sommerhus er en fast installation af den første kategori af FSE

På grund af det lave strømforbrug af huset er det muligt at arrangere en 100% udskiftning af den centraliserede strømforsyning med en autonom og billig. I et andet tilfælde, når en fast installation af en solstation ikke er begrundet i nogle kriterier, kan du bruge et hurtigt monteringssæt.

Vær opmærksom! i brugen af ​​PSE eksperter har beregnet og fundet, at solpaneler strategisk og økonomisk muligt til brug om sommeren i private hjem og sommerhuse spænder fra 50 til 300 m², der er designet til en familie på op til fire personer.

Brug af solenergi til at generere varme

Sammen med brugen af ​​solenergi til at producere elektrisk strøm, og der er ikke mindre almindelige indretning til omdannelse af sollys til varmeenergi. Sådanne faciliteter kaldes solfangere og tjener som varmeelementer til opvarmning og varmtvandsproduktion. Uanset kedlerne i varmesystemer og varmtvandssystemer kredsløb, kan deres kombination med højeffektive solfangere spare op til 36% på varme og varmt vand omkostninger.

Strømforsyning huse anvender solar 1 - LED-lyskilder 2 - blæser, 3 - opladeren til telefonen 4 - lille elektrisk, 5 - køleskab, 6 - ekstern belysning, A - solcelle panel B - kontrolpanel C. - + opladning inverter controller tællere +, D - batterier E - blackout (manglende) panel, F - standby generator

I det konstruktive design er solfangeren fra udløb af den løbende genstand et rektangulært panel med dimensioner ca. 1 x 2 m og med en tykkelse på op til 100 mm. Hovedforskellen mellem samlerne af disse typer er strømmen af ​​strømmen, dvs. mængden af ​​varme, der kan overføres til et hvilket som helst flydende kølemiddel gennem kontaktfladen. På en anden måde kaldes denne parameter varmevægtskoefficienten, og som har dimensionen W / m² × ° K, dvs. overført varme gennem området for at øge temperaturen af ​​den modtagende væske. Moderne design af solfangere har indikatorer (et panel) til termisk effekt fra 1,2 til 5 W / m² × ° K.

Priserne på solfangere til opvarmning af huset

Hovedelementet i systemet (varmestation) er solfangerpanelet. Afhængigt af den krævede kapacitet kan den købes på markedet til en pris på 18-20 tusind rubler. til 1 m² brugbart areal og en gennemsnitlig varmetab koefficient på 2,5-2,7 W / m² × ° K.

For eksempel vil et panel af europæisk kvalitet med dimensioner på 1,9 x 1,8 m (område 3,5 m²) og med en koefficient på 2,7 koste omkring 70 tusinde rubler.

I betragtning af den konkurrencemæssige kinesisk fremstillede analog kan være billigere at 30-55%, mens den indenlandske prototype 10-25%.

Hvis vi taler om det nødvendige kit, som omfatter: tank, batteri, pumpe og automatisering, så vil den gennemsnitlige markedspris på en sådan station være 160-170 tusind rubler. Et sæt indenlandsk produktion med tilsvarende parametre vil koste 100-120 tusind rubler.

Montering af solfangere på husets tag

Nyttig rådgivning! Den fælles anvendelse af solfangere med solpaneler med det rigtige valg af parametre gør det muligt at reducere omkostningerne ved varmeenergi til opnåelse af varmt vand op til 61%.

Fabrikant review. Solpaneler til hjemmet: prisen på et sæt og et panel

Solteknologier som alternative energikilder har med sikkerhed taget de førende positioner på markedet. Et stort antal producenter konkurrerer aktivt og tilbyder flere og flere nye innovationer. Det ledende sted i salget af TOP-15 lande af solkraftværker og deres komponenter er besat af Kina, der har mere end 50%.

De mest populære mærker er EXMORK, RENE SOLA, LDK, Helios House, Suntech, JA Solar osv.

Europæiske virksomheder med et markedsvolumen på ca. 25% er repræsenteret af sådanne virksomheder som Tysklands AXITEC GmbH, Solarworld og Viessmann Group og det norske Renewable Energy Corporation mv.

Omkostningerne til et solpanel med en effekt på 200 W vil være fra 10 til 25 tusind rubler

Japan, Korea og Taiwan (15%) repræsenterer virksomhederne Kyocera, Sharp, Sanyo, Hanwha Solar One og Motech.

De indenlandske produkter er repræsenteret af sådanne virksomheder som Hevel Solar og ТСМ. Den amerikanske producent er First Solar.

Køb solpaneler til huset kan være relativt billigt. Hvis vi tager en forbrugsstrøm til et solpanel med en effekt på 200 W, så vil prisklassen ligge i området:

For at se forskellen i prispolitik, primært afhængig af effektfaktoren, lad os f.eks. Tage et solkraftværk til et hus på 5 kW, hvis pris i den kinesiske udgave vil være:

 • omkring 300 tusinde rubler. (solbatteri);
 • omkring 420 tusind rubler. (hele sæt).

Et sæt solautonomisk system til belysning af huset

Kvalitet af salg og udsigter til udvikling af solteknologier

Det moderne marked og dets salgsteknologier forlader ikke køberen entydigt. Især højteknologisk udstyr og udstyr. Dette gælder markedet for salg af solcelleanlæg. Da selve teknologien er meget energikrævende, så hvis du ønsker at købe solpaneler eller købe solenergi til huset, vil prisen i begge tilfælde være at opfordre til en detaljeret analyse ikke alene om de tekniske og teknologiske funktioner, men også på den økonomiske jorden.

Spændingsstabilisatorer til hjemmet: anmeldelser. Hvilket er bedre at vælge en konverter

De vigtigste tekniske egenskaber ved enheder. Gennemgang af moderne modeller. Tilslutning og reparation af ensrettere.

En vigtig faktor ved køb af FSE er kvaliteten af ​​salgstjenesterne. Hvis prisen på et produkt, vil vi kun forstå dens pålydende værdi kupon, kan vi koste i henhold til artikel enig også at forstå alle former for faste omkostninger, leverandør pålidelighed og produkt, samt den tid og moralsk styrke.

Så omkostningerne ved solpaneler til et hus eller prisen på et sæt solværker til et hjem fra samme producent fra forskellige leverandører kan variere betydeligt. Årsagen kan være som følger:

 • sælgeren foretager ikke foreløbige tekniske beregninger. Så du skal anvende andetsteds. Og denne gang og transport;
 • sælgeren af ​​design arbejder ikke ud. Du skal bruge penge, bruge ekstra tid og transport;

3D-plan for installation af solpaneler

 • nogle tilbehør fra sælgeren mangler. Du bliver igen nødt til at kigge efter varerne i en anden butik, som kan være dyrere, og igen vil der blive behov for yderligere tid og transport.
 • Installationshold til installation af udstyr fra sælgeren gør det simpelthen ikke. Igen koster tiden;
 • Sælgeren beskæftiger sig ikke med logistik. Så er det muligt, at når alt er færdig, men et vigtigt element bliver nødt til at vente på et ukendt antal dage. Og så videre.

Nyttig rådgivning! Vælg en sælger med en komplet pakke af ydelser, der starter med hjælp i projektet, kvalitativt udstyr til levering af professionelle installatører til garantiservice.

Fremtiden for alternative energikilder

Den hurtige indtrængen i vores liv nye teknologier ved hjælp af alternative kilder til elektricitet og varme dirigerer vores valg er i stigende grad erhverve solenergianlæg, solfangere (opvarmning plante), husstand vind og vandkraft samt at anvende varmepumper og en bred vifte af el-generatorer. Så i de senere år er der opnået betydelig erfaring med anvendelsen af ​​solcelleanlæg i mange ledelsesområder. Dette gælder for brug af solpaneler og solfangere i hjemlige forhold: i private hjem og hytter.

Brug af solenergi - den bedste løsning til hjem og sommerhus

Afslutningsvis kan vi sige, at solteknologimarkedet i øjeblikket tilbyder en lang række forskellige udstyr. Og vigtigst af alt, i betragtning af den rimelige omkostninger af sæt af solpaneler til hjemmet, anmeldelser af deres høje kvalitet og lang sigt pålidelig drift, kan det konkluderes, at brugen af ​​dette udstyr bliver mere realistisk og giver dig mulighed for at deltage i store miljøprojekter og programmer.

Solceller med egne hænder: en overkommelig strømkilde

Hvilke opvarmning batterier er bedst at vælge en lejlighed og et privat hus

Gazgolder til et landhus: anmeldelser, priser for tanke og tankning omkostninger

Rød mursten: dimensioner, vægt, omkostninger, sorter

El-kedel til opvarmning af et privat hus, priser og typer

Spændingsstabilisator 220V til hjemmet: Garanti for problemfri drift af husholdningsapparater

Installation af solceller med en effekt på op til 1 kW = 60.000 rubler.

Vi betragter rentabilitet. Lad os sige, at vi ikke slukker nuværende forbrugere:

1440 kW pr. Måned

60 000: 1440 = 41,6 rubler. pr. 1 kW

Den gennemsnitlige pris på 1 kilowatt af et almindeligt elektrisk netværk er 4,7 rubler. pr. 1 kW

41,6 (sol): 4,7 (konventionelt netværk) = 8,8

Det viser sig, solbatterier er 8,8 gange dyrere og ikke billigere, som webstedet siger.

Solpaneler til hjemmet: omkostningerne ved kittet og hvad du behøver at vide, før du køber

At give et boligbyggeri med elektricitet er et vigtigt privilegium for hver ejer. Sammen med en mere velkendt forbindelse til det centrale system begyndte nye muligheder. For nylig installerede selv solpaneler til huset. Omkostningerne ved kittet er noget høje, men i drift berettiger sådanne systemer sig selv fuldt ud.

Kompakt arrangement af paneler på taget af bygningen

Funktion og typer af transducere

Produktionen af ​​elektrisk strøm bliver mulig på grund af effekten af ​​solstråling på overfladen af ​​siliciumplader. Når direkte stråler rammer, flytter elektroner fra deres egne baner, hvilket skaber en rettet bevægelse af ladede partikler. Før du køber solpaneler til et privat hjem, skal du gøre dig bekendt med de vigtigste typer konvertere.

Et diagram over funktionen af ​​kittet

Et karakteristisk træk ved sådanne produkter er den ensidige orientering af celler, der er følsomme for lys. Takket være dette er det muligt at forbedre effektiviteten betydeligt, men i dette tilfælde falder modtagelsen for sollys i grumset vejr. I denne henseende anbefales enheden at bruge i sydlige regioner, hvor uklar dage ikke er så mange.

En variant ved brug af single-crystal paneler

På grund af heterogeniteten af ​​siliciums krystalceller er elementernes effektivitet noget reduceret, men effektiviteten i funktion i det klare vejr øges. Paneler har form af en firkant og en inhomogen struktur, som forklares af tilstedeværelsen af ​​forskellige krystaller.

Sådan ser batterierne af polykrystallinsk type ud

Den største fordel ved solpaneler er høj energieffektivitet i overskyet vejr, når lyset er spredt.

Lignende produkter har et lag silicium af meget lille tykkelse. Dens aflejring på overfladen udføres i et vakuum. Plast, metal eller glasfolie anvendes som basis. Selv om effektiviteten af ​​panelerne er relativt lille, operationen i overskyet vejr og lysabsorptionslag er på det rette niveau.

Udseendet af amorfe paneler er påvist

En væsentlig ulempe ved tyndfilmplader er den forholdsvis hurtige udbrænding ud af siliciumbelægningen.

Separat er det værd at nævne hybrid solbatterier til huset, anmeldelser om hvilke brugere, der forlade det meste positive. I dette tilfælde kombineres amorft silicium direkte med mikrokrystaller. I modsætning til de samme polykrystallinske analoger er effektiviteten af ​​hybridsystemer i diffust lys højere.

Et sæt solpaneler til sommerhus. En detaljeret oversigt over enheden og monteringsprincipperne i vores portal.

Solpaneler til hjemmet: kit pris og specifikationer

Da prisen på solvarmesæt kan variere afhængigt af de indledende parametre, foreslås det at overveje flere systemer, der er egnede til visse driftsforhold. Det korrekte valg af strøm og andre egenskaber gør det muligt at undlade unødvendige omkostninger.

Systemet består af følgende elementer

Sættet indeholder sædvanligvis:

 • solpaneler;
 • batterier;
 • inverter;
 • controller opladning.

For information! Alle elementer i systemet har et andet levetid. Pladerne kan tjene i gennemsnit 50 år, en inverter med en controller - op til 20 år og batterier - ikke mere end 10 år.

Power 1000 watt er normalt nok til husholdningsapparaters arbejde

Omkostninger til sæt af solpaneler til hjemmet: priser på pålidelige producenter

Produkterne er meget populære HiminSolar. Producenten producerer pålidelige solpaneler til hjemmet. Kostprisen ved kittet til et firma med en høj standard af kvalitetsegenskaber er helt acceptabelt. Paneler er i stand til at fungere i et bredt temperaturområde, og det er ikke for meget at miste ydeevne i regnvejr.

HiminSolar produkter i den etablerede form

Paneler installeret på væggen på anden sal

En anden pålidelig producent - sunshines. Virksomheden har haft succes i det russiske marked siden 2010. Det producerer også færdige sæt af forskellige priskategorier, så forbrugeren kan vælge den bedste mulighed for specifikke forhold.

Omtrentlige priser for komponenter

Priserne på færdige systemer var ovre, men dets elementer kan købes separat, hvis det er nødvendigt.

Afladningskarakteristika for DeltaGX-batteriet

For at spare nogle forbrugere installere solpaneler til huset med egne hænder. Denne proces indebærer fastgørelse af panelerne på et passende sted og den efterfølgende forbindelse af komponentdelene.

Der arbejdes på at installere udstyr

Pladerne selv kan monteres flere steder:

 • Installation på husets tag indebærer oprettelse af en støttestruktur af profiler.
 • Montering på væggene er ikke så ofte, men det er tilladt. I dette tilfælde er der arrangeret et særligt rammesystem til fastholdelse.
 • Montering til en separat understøtning som en stang er en passende løsning, hvis husets tag er skyggefuld eller har en svag bærende kapacitet.

Elementer installeres direkte under vinduet

Først og fremmest under installationen er det nødvendigt at holde sig til en vis hældningsvinkel, som normalt er lig med den geografiske breddegrad. Overholdelse af azimut er vigtig. For den nordlige halvkugle er den 180 grader.

Diagrammet viser en ubeskadiget zone

Når sneen falder, kan systemets effektivitet reduceres til nul, så uhindret adgang til oprydning bør sikres. Dette kan ikke tages hånd om, hvis panelerne er fastgjort til sidefladen i en vinkel, der ligger tæt på 90 grader.

Fastgørelse af paneler på specialbeslag

Ved installation af et stort antal plader, der er anbragt i rækker på skrå strukturer, er det nødvendigt at undgå skygger af elementerne af hinanden. Afstanden mellem linjerne skal være tilstrækkelig.

Bestemmelse af hældningsvinklen på solfangeren, når den er monteret på jorden

På skrå tag kan elementerne placeres tæt på hinanden

Selv om prisen på et sæt solpaneler til huset er ret stort, begynder systemerne aktivt at blive anvendt af individuelle udviklere af forskellige kategorier. De kombineres ofte med andre muligheder, især hvis der ikke er noget centraliseret netværk i nærheden. Dette er en af ​​de miljøvenlige måder at generere elektricitet på.

Video: Hele sandheden om solpaneler

Svarede vi på dit spørgsmål? Annuller svar

Rubrikator for værelser

Månedens afstemning

Alle rettigheder forbeholdes.

Ved fuld eller delvis anvendelse af materialer på dette websted kræves et aktivt direkte link.

Priser for solpaneler til hjemmet

Exmork solpaneler produceret på fabrikken Sunny Energy, en af ​​de største fabrikker i Kina, anbefales Sunny Energy-paneler af det uafhængige California-agentur California Energy Commission (USA).

Et bredt netværk af partnere i Rusland giver dig mulighed for at købe solpaneler i din by til de bedste priser. Sunny Energy blev udvalgt som leverandør i 2009. Siden 2009 har vi leveret produkterne fra denne fabrik - i 7 år leverer vi solbatterier af usædvanligt høj kvalitet.

I 7 år har vi leveret mere end 5 MW solmoduler, det er flere tusinde solkraftværker - fra små systemer med en kapacitet på 10 watt til store netværksprojekter.

Video præsentation af solkraftværket 9 kW fra vores samarbejdspartner Akvist (Rostov-til-Don):

Et bredt netværk af partnere giver os mulighed for at udføre service til installation af kraftværker, både autonome og netværk, hvor som helst i Rusland, samt i Kasakhstan og Republikken Belarus. Vores partnere - serviceorganisationer har erfaring og kompetence inden for installation af netværksstationer op til 5 MW:

Solpaneler anvendes både i små systemer og i solkraftværker med stor kraft.

Ordning med en lille installation:

Solmoduler og vindgeneratorer Exmork på Vesti TV-kanal:

på TVC-kanalen:

på "Første kanal":

På NTV-kanalen:

Siden 2009 har Exmork leveret solceller til Rusland. I løbet af anvendelsesperioden på vores lands område blev der ikke modtaget klager fra brugere af disse autonome strømforsyningskilder. Exmorks pålidelige solmoduler mister ikke strøm, undlader ejere ved fejl.

Desværre er nogle konkurrenter tilbøjelige til at fremsætte urimelige udtalelser om lavkvaliteten af ​​Exmork solceller, og håber derved at tvinge købere til at købe deres dyrere varer. Imidlertid er lignende udsagn fra virkelige brugere ikke blevet modtaget. Sådanne udsagn forbliver på samvittighed hos medarbejdere hos konkurrerende virksomheder. Udvikle ikke for en tvivlsom markedsføringstrin og overbetaling. Erfaringerne med succesfulde ejerskab af Exmork solcelle moduler, der deles af rigtige brugere, er meget mere værdifulde end illoyale reklamestrategier hos konkurrerende virksomheder.

Exmork Company fortjente tilliden i Rusland takket være produkter af høj kvalitet og garanti for uafbrudt drift af dets udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 2