30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Pressesimulator

Simulator til hjemme- og professionel presse - hvordan man vælger og hvor man kan købe

Den mest problematiske zone, der kræver en særlig belastning, når den taber sig, er maven. Det er især vanskeligt for kvinder, for hvem naturen har givet et naturligt fedtlag her, og en skønhedsdiet kan ikke opnås. Professionelle råder dem til at udarbejde en pressesimulator, men hvilken skal man vælge for arbejde derhjemme?

Udstyr af denne type har en lokal orientering - den er designet til at arbejde hovedsageligt på mavemusklerne, selv om det også kan påvirke andre områder. Forskellige simulatorer til mavemusklerne en form for stress, at de giver (strøm / aerob), dimensioner, kravene til niveauet for uddannelsen af ​​den person, der vil arbejde med dem.

Bekvemmelighed, bærbarhed og lave omkostninger for det meste - de vigtigste karakteristika ved sådanne skaller. Hjem træner for pressen kan være en simpel og passende selv personer, der er forbudt høje belastninger (gymnastikbold, drev, ab-roller), og kan udskiftes og fuldt professionelle enheder (elliptisk træner for mavemuskler, absleyter etc.).

Professionel simulator til pressen

Forskellen mellem dette projektil og den indenlandske er ikke kun størrelsen og hovedsagelig det demonterbare design, men også kompleksiteten af ​​operationen. Uden instruktioner kan en nybegynder falde i en dumhed. Køb og brug en sportsimulator til pressen hjemme, helst efter en test i gymnastiksalen, og ikke kun en fjernstudie af billedet. Udstyret er udviklet til personer med medium og høj fysisk træning, og de belastninger, der er modtaget på den, er strøm, muligvis med fri vægt.

Fitness udstyr til hjemmepresser

Det meste af det udstyr, der er installeret i fitnesscentrene, kan flyttes til lejligheden, men kun hvis det har et tilstrækkeligt areal, så specialister er blevet opfundet kompakte enheder til lokale effekter på mavemusklerne. På dette grundlag er det i dag almindeligt at skelne mellem hovedtyperne af simulatorer til pressen:

 • Mobile - hula-hoop, fitball, torso-track (rulle), disk, myostimulator.
 • Gulvbænk / bord, ellipsoid, ablighter, barer.
 • Væg - hjørne, vandret stang.

Dette design findes i gymnastiksalen, men det er velegnet til hjemmearbejde, hvis rummet tillader det. Special gymnastikbænk til pressen hjælper med at maksimalt pumpe underlivet med klassiske kropløfter, mens bunddelen fastgøres. Velegnet til mænd og kvinder. Prisen afhænger af den funktionelle - tilstedeværelsen af ​​justering af hældningen eller muligheden for at løfte benene (romersk bænk til pressen) øger det betydeligt. Den omtrentlige priskorridor er 1700-3000 rubler.

Elliptisk træner til hjemmet

En anden mulighed fra gymnastiksalen er symbiosen af ​​en stepper og en "cykel". En elliptisk træner til pressen og maven lægger alle musklerne: øvelsen holdes i stående stilling, personen gør translationsbevægelser med fødderne og trykker på pedalerne, der går i en cirkel, mens de forsøger at holde kroppens niveau. Derudover kan du arbejde med dine hænder, hvilket øger belastningens niveau. Minus simulatoren er dækket af prisen - 10.000 p. og over og overordnede dimensioner.

Billig (200 rubler.) Og en kompakt enhed, som er et lille hjul med håndtag på siderne, som kvinder for at gøre det lettere at arbejde med det. Rullesimulator til pressen bruges fra en stilling, der står på knæene, belastningen er skabt på grund af behovet for at holde balancen i bevægelse. Derudover arbejdes ryggen. Hvis du har brug for at stramme og styrke dybe abdominale muskler, er dette en glimrende løsning, især for unge mødre.

Denne simulator til rocking pressen ligner en metalbue med en pude under hovedet under og en speciel anlæg til maven. Klasser holdes i liggende stilling, der er næsten ingen belastning på bagsiden, leddene påvirkes heller ikke, så denne simulator nærmer sig brugen af ​​en stor gruppe mennesker. Ulempen er behovet for en lang (en og en halv) træning for at se resultatet og fokusere på tilgængeligheden af ​​generel fysisk træning. Omkostningerne til Absleiter er ca. 3500 r.

Ifølge handlingsprincippet ligner denne enhed en afstandsstang, kun støttestifterne er placeret på siderne og relativt lave. Under træning er kroppen på vægten, den bør ikke hænge ud, og muskelpumpen opstår med sin egen vægt på grund af indsatsen ved løftning af benene. Bar-pressen bar er ikke egnet til begyndere, den er mere fokuseret på mænd, men resultatet med det er hurtigt.

Myostimulator til træning af pressens muskler

Specialister kalder elektriske trænere en opfindelse for de dovne. Fra en person er ikke forpligtet til at gøre noget: Enheden sættes på maven, og på grund af udladninger af strøm rettet mod musklerne, pumper dem. Et vigtigt plus - den elektriske simulator til pressen kan bæres overalt under tøj, og det giver ikke en aerob belastning, forårsager ikke træthed. Men muskelmassen med den vokser ikke, kuberne vises ikke. Prisen på en sådan enhed er 600-900 rubler.

Hula-hoop fra en simpel plast- eller metalbøjle adskiller sig i tilstedeværelsen af ​​vægtningsmidler, så belastningen på musklerne opstår på grund af påvirkninger på dem, kombinere med bevægelser. Hvis du vrider en sådan bøjle til abdominalpressen hver dag, kan du danne en smuk talje, men du vil ikke kunne opnå terningerne. Hula-hoop kan forlade blå mærker og blå mærker, hvis vægten og størrelsen er forkert valgt, og som simulator for udtalte muskler er den ikke effektiv. Omkostningerne til bøjlen er ca. 1000 rubler.

Den mest alsidige og nyttige til folk i enhver grad af beredskab er en stor gymnastik bold. Det er ideelt selv for gravide kvinder og kvinder, der for nylig har født, personer med overvægt eller sygdomme i rygsøjlen. Blandt fordelene og den lave pris er 300-400 rubler. Det er nemt at svinge en presse på en fitball for en pige, der aldrig har praktiseret selv gymnastik, men du skal hente et sæt øvelser og gøre det regelmæssigt. Belastningen med den er lavere end med bordet / bjælkerne. Muskelarbejde observeres primært, når man forsøger at holde balance.

Hvordan man vælger en simulator til pressen

Hvis du slipper små mobile projektiler og myostimulatorer, hvis brug er i tvivl, så er det en vanskelig opgave at opsamle en hjemmelavet storformet simulator. Du skal bestemme, hvilken belastning du planlægger at modtage (strøm / aerob), hvor ofte planlægger du at pumpe pressen på simulatoren, hvilke andre muskler du vil bruge, hvilken funktionalitet er der brug for fra udstyret.

Eksperter anbefaler at være opmærksom på mærker, der kun beskæftiger sig med produktion af professionelt hjemmeplejeudstyr og til motionscenter, hvis du vil købe kvalitetsudstyr. Blandt disse er:

Mere budgetmæssigt, men ikke dårligt bevist, at dømme efter udtalelser fra specialister:

Opdelingen i grupper kan udføres i henhold til de typer belastninger, som en person modtager under træning eller i henhold til det klassiske udstyr, der hører til opgørelsen:

 • Shell - fitball, rulle, disk, hoop. Disse emner er orienteret mere mod styrkelse end til alvorlig muskeldannelse, velegnet til kvinder. Karakteriseret af lave omkostninger, kan du købe fra Torneo.
 • Simulatoren er en bænk eller en skrå maskine til pressen, en ablighter osv., Store aggregater, som aktivt påvirker musklerne med byrde. Både mænd og kvinder kan håndtere dem. Ledende blandt professionelt træningsapparat Body Sculpture og Horizon Andes.

Denne bestemmelse henviser til princippet om regulering af belastningsniveauet, som eksponeres af simulatoren (hovedsagelig roing eller elliptisk, hvis man ser på udstyr til pressen). Professionelle skelner mellem følgende typer:

 • Mekanisk - har en ulempe i form af støj. Præsenteret af Body Sculpture, DFC.
 • Bælte - der ofte er forbundet med billige simulatorer, er meget kortvarig. Der er en Atemi, DFC.
 • Magnetisk - nøjagtigheden af ​​at justere belastningsniveauet er gennemsnittet, men du kan købe en god simulator til en lav pris. Søg fra Svensson Body Labs, AppleGate.
 • Elektromagnetisk - den mest moderne, med stor funktionalitet, men kræver en netværksforbindelse. Ledere er oxygen, Horizon Andes.

Her er let valget at gøre - hvis du vil gøre for at tabe abdominal område og træne det kardiovaskulære system, skal man være opmærksom på den statiske cardio, små fitness skaller:

 • Ruller - Bradex, AB rulle.
 • Orbitrack - DFC, Bronze Gym.
 • Fitball - Bradex, Torneo.

Hvis du vil have en attraktiv lindring, øge muskelmassen, har du brug for power professional simulatorer:

 • Bench (romersk stol, hyperextension) - TD Ovelon, Body Craft.
 • Barer - BODY SOLID, Oxygen.
 • Radsimulator - KETTLER.

Hvis du i hjemmet ikke organiserer et fuldt gym, skal du se efter en måde at passe til simulatoren i dagliglivets virkelighed. Til nem øvelser som aerobic er mobile projektiler tilstrækkelige, men med mere regelmæssig træning overvejes mere seriøst udstyr:

 • Blokbelastningssystemet (som Body Solid) passer ikke til en lille lejlighed. Den er kun rettet mod personer med høj fysisk kondition.
 • Stationære simulatorer til pressens muskler - barer, orbitrek osv. der er et flertal af producenterne (KETTLER, HouseFit), godt placeret i lejligheden.
 • Foldstrukturer - bænk til presse, roemaskine mv. egnet selv i et lille rum, er til stede i sortimentet af delirium DFC, Torneo.

Du har fundet ud af funktionerne ved at vælge lagerbeholdningen til regelmæssig træning, men har du stadig tvivl om en bestemt model? Vurdering af simulatorer til pressen hjælper dig, som omfatter den mest effektive og bekvemme til brug i hjemmet:

 1. Svensson Body Labs EZM. Orbitrek magnetisk type. Det overvåger pulsen, mangler indbyggede programmer, har 8 belastningsniveauer, fungerer autonomt. Den største ulempe er prisen - 37000 rubler.
 2. Body Sculpture BR-2200. Roadsimulator, som er bekvemt at bevæge sig rundt i lejligheden, lagt væk til opbevaring. Multifunktionel, tåler op til 120 kg. Omkostningerne er 8500-9000 rubler.
 3. Weider 190 TC. Bænk, som desuden har et stativ til fri vægt, justering af hældningsvinklen. Du kan købe til 8300 s.
 4. DFC 103B. Den grundlæggende version af bænken, der mangler særlig funktionalitet, er der ingen justering i højde eller hældning, men denne simulator er lille, koster ca. 5000 r.
 5. AB rulle. Optager den sidste plads kun på grund af deres tilhørsforhold til fitnessudstyr. Ulempe - du kan kun bestille via online-butikken, men prisen er lav (1500 r.). Valsen undersøger perfekt det øverste og nederste tryk, bedømmes af anmeldelserne, men skrå muskler påvirker lidt.

Video: Sådan trykker du korrekt på en tryk på simulatoren

Lad dig ikke narre ved at reklamere med flotte billeder i tv-butikker! Jeg var så fristet til at købe en Wonder Core Smart simulator for at fjerne maven. Produktet er tydeligt håndværksmæssigt, det er ubelejligt at gøre, ifølge øvelser med normal information, nej. Penge på vinden, pressen kan ikke stamme.

Der er ingen muligheder for at gå i salen, og udseendet af maven efter fødslen er forfærdeligt, så jeg købte fitnessudstyr: Dakine AB raketen (brugt gennem annoncen) og fitball fra Torneo. Helt kostede mig 2100 rubler. Jeg fik mig til at lave øvelser hver dag i 15 minutter - efter 1,5 måneder gik de første mærkbare resultater i billedet (styring af dynamikken).

Hvordan man vælger en simulator til pressen: Top 12 bedste simulatorer 2017

Flad mave, elastiske skinker, hvor meget fornemmelse i et nøddeskal ... Men for at opnå et fremragende resultat og tryk med tætte terninger, skal du arbejde, og her kan du ikke undvære en moderne simulator.

Der er mange simulatorer, men nogle af dem er professionelle og er ikke egnede til at arbejde på pressen derhjemme.

Hvilken simulator for maven trykker på at vælge er et svært spørgsmål, derfor har vi samlet en vurdering af de 12 bedste simulatorer, ifølge diætister og atleter.

Lav den perfekte figur med os!

Tryk til brug i hjemmet

Hvis du er på udkig efter en effektiv simulator til pressens muskler til en overkommelig pris, vil rullen fra kunstner blive din trofaste partner i træning. Rullesimulatoren fungerer ikke kun gennem alle pressens muskelgrupper, men hjælper også med at skabe en muskelkorsett i problemområder:

 • Hænder og ryg.
 • Det strammer brystets muskler.
 • Daglige øvelser med en rulle vil hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, forhindre saltaflejring og slappe af, så du kan glemme rygsmerter for evigt.

Med rullen kan du kun gøre 15-20 minutter om dagen, hvor du træner om morgenen eller aftenen. Det er let nok, nemt at bruge, så der vil ikke være problemer under lektionerne!

Trænere fra dette mærke kunne blive en værdig udsmykning af gymnastiksalen, men du kan købe dem til hjemme træning. Bradex "Super Press" er kompakt i størrelse, så det passer nemt i det øverste hjørne af lejligheden, der skal bruges til det tilsigtede formål.

Simulatoren fra Bradex hjælper med at træne sådanne muskelgrupper:

 • Mellem-, nedre og øvre tryk.
 • Skrå mavemuskler, gluteal og dorsale muskler.

Særlige klip under sessionen masserer forsigtigt ryggen, lænderegionen, forbedrer blodcirkulationen. Denne proces er nødvendig for et sæt muskelmasse, vægttab og afslapning af en træt ryg.

Væksten i muskelmasse og vægtreduktion, når du arbejder med Bradex abdominale muskler træningsenhed skyldes modstandskraften: frem og tilbage tegner musklerne for belastning, hvilket positivt påvirker figuren.

Arbejde med Bradex, du kan vælge 3 niveauer af belastning, som svarer til uddannelse af en nybegynder, professionel eller amatør. "Super Press" giver et mærkbart resultat i 2 ugers træning.

AB Rocket - en anden glimrende enhed til styrketræning på pressen og komplekse øvelser til udvikling af musklerne i ryggen, skinker. De vigtigste fordele ved AB Rocket er:

 1. Amortiserende egenskaber, som giver dig mulighed for at bruge AB Rocket til begyndere uden særlig træning eller til ældre.
 2. Modellen er udstyret med et drejeligt sæde, hvilket letter vridning (den primære øvelse for at presse pressen) og giver dig mulighed for ikke at bruge kræfter ved konstant løft.
 3. Du kan studere hjemme, men AB Rocket bruges ofte til at gennemføre gymnastiksalen.

AB Rocket hjælper med hurtigt at pumpe pressen, styrker ryggenes muskler, øger effektiviteten af ​​skråninger og på kort tid giver en betydelig reduktion af kropsvægten.

Bænk til tryk ATEMI ASB 500

Den moderne Bench til pressen fra ATEMI (model ASB 500) er en gennemprøvet simulator i årevis, som er blevet en klassiker for professionelle atleter. Sammenlignet med sportsmattens pressebænk kan du opnå gode resultater på korteste tid med flere fordele:

 • Når man arbejder på bænken, er alle grupper af muskler i pressen, balder, ryggen og lige ben involveret i træningen.
 • Hvis du i løbet af træningen bruger håndvægte, vil du med succes bringe skulderbåndet og brystmusklerne i form.
 • Træthed, trods alt, nok 10-15 minutters træning 3-4 gange om ugen.
 • Modellen er udstyret med komfortable ruller og bløde gribber, en stabil struktur og evnen til at justere højden.

Hvis du køber ATEMI ASB 500 ikke kun til muskeludvikling, men også til vægttab, anbefaler vi at få et sæt varme sportswear Hot Shapers (shirt + bukser), som vil accelerere fedtforbrændingen med 1,5 gange.

GymBit Wonder Core Smart

Den innovative simulator Wander Kör er blevet en rigtig opdagelse i sportens verden, der giver mulighed for at udføre komplekse træninger uden at gå hjem. De vigtigste træk ved Vander Kor professionelle trænere er:

 1. Evne til at udføre magt og kardio.
 2. Model GymBit erstatter 6 simulatorer, der giver mulighed for at arbejde på pressen, hofterne, skinkerne, benene, rygmusklerne.
 3. Den ergonomiske og kompakte konstruktion af simulatoren tager minimal plads.
 4. Modstandsniveauet kan justeres, så du kan vælge de belastninger, der er acceptable for dig, og derefter øge dem.
 5. Med denne model kan du hurtigt tabe ved blot at reducere modstanden og øge antallet af tilgange. Hvis dit mål er muskler, så øg modstand og udfør færre tilgange. Alt, du vil klare fitness, cardio, styrke og Pilates uden hjælp fra en professionel træner!

GymBit Wonder Core Smart simulator kan bruges af kvinder og mænd til at udføre øvelser på pressen, træning biceps og triceps, klassiske øvelser "bro" og "cykel", tryk sparker, push-ups.

Professionel træningsmaskine til pressen Rockin Abs - en anden moderne enhed, som kan træne selv en uforberedt person. Rockin Abs er velegnet til folk, der er for doven til at håndtere i lang tid, og trættende træning gør dem bare deprimeret. Hvis du gør dette, så kend dig - fordelene ved Rockin Abs:

 • Et par minutters træning om dagen er nok til effektiv træning af mavesmerter. Træn træningen lige foran tv-skærmen, brug kun 5 minutter om morgenen for at se, hvordan maven begynder at stramme efter 1,5-2 uger.
 • Du behøver ikke gøre en indsats, fordi teknologien til punktisolering gør det muligt at udføre komplekse øvelser ved at rocke.
 • Du vil være i stand til at øve Pilates, men for dette er det nødvendigt at ændre positionen på din sportsenhed. For at opnå et klasseresultat anbefales det at øve komplekse øvelser, for eksempel vridning, løfteben.

Arbejde på pressen på Rockin Abs, bruger du kun de rigtige muskelgrupper, mens ryg og nakke har en behagelig støtte. Derfor kan simulatoren bruges af mennesker af enhver alder og hud.

Hjulsimulator til pressen Kunstner ES-0808

Og igen, tilbage til pressen ruller, i betragtning af modellen kunstner ES-0808. Enkelte øvelser og manglende nødvendig forberedelse er de 2 vigtigste kriterier, der styrer folk, når de vælger kunstner. Men her er det værd at tilføje, at rullerne giver dig mulighed for at træne et stort antal muskler ud:

 1. En gruppe af muskler i pressen, som følge af, at maven gradvist strammes.
 2. Skulder, pectorale muskler og muskler i ryggen bliver undersøgt.
 3. Du har mulighed for at tabe sig på ryg og hænder - det er de områder, der "ikke trænger ind" mere hjemmeøvelser.
 4. Med en rulle kan en person i enhver fysik arbejde uden fysisk træning.

Først, indtil musklerne strammes, og vægten ikke kommer tilbage til normal træning med rullen anbefales at udføres, hvis ikke hver dag, så hver anden dag i 15 minutter. Efter at have tabt, skal du bruge rullen 2 gange om ugen for at holde kroppen tonet.

Pressesimulator Start Up AB Roller IR97731

Simulatoren Start Up AB Roller IR97731 ligner noget på rullen, men den er lavet af polypropylen, med en vægt på op til 100 kg. Start Up AB Roller er også designet til at uddanne pressens muskler, men det styrker også musklerne i ryggen og hænderne godt. Med en anden form for træning håndteres styrken af ​​hofter og kalve, og hjælper også med at reducere vægten.

Den største fordel ved denne model er dens kompakthed. Når alt kommer til alt, er denne enhed til sport foldbar, og du kan tage den med dig på ferie eller på forretningsrejse, for ikke at tabe en dag efter fysisk anstrengelse.

Når du arbejder med en rullesimulator, skal du ikke glemme normen for vand (2 liter om dagen) og proteinmenuen. Hvis pressen og andre muskelgrupper skal strammes eller skabes på kortest tid, så berige din diæt med proteinfødevarer. Det anses for at være en mursten, hvoraf vores muskelmasse er bygget.

Strømssimulator OTO Cruncher CH-1080

OTO Cruncher er designet til at rocke pressen, men det hjælper også med at tabe hurtigt og uden 3 timers træning i gymnastiksalen! De vigtigste fordele ved denne model er:

 1. Multifunktionalitet og evnen til at bruge under træning af mange muskelgrupper (tryk, hænder, skinker, ryg, ben).
 2. Eliminering af overskydende vægt, muligheden for en fuld træning for en uforberedt person.
 3. Det er let at folde, kan gemmes i en lille lejlighed.

For brændende vægt skal du gøre 10-15 minutter om dagen. Og for at opretholde resultatet er kun 5 minutters styrke øvelse nok.

PLASTEP PRO presseborde er en sportsklassiker, der giver dig mulighed for at udføre en række øvelser for at uddanne alle pressegrupperne. Pressebænken har en række fordele, som højt anerkendte professionelle atleter:

 1. Bagsiden har forskellige hældningsvinkler, som giver dig mulighed for effektivt at trække alle muskelgrupper ud og vælge belastningens intensitet.
 2. Brættet er meget kompakt, og du behøver ikke at svinge pressen på gulvet, hvilket påvirker lændehvirvlen og halsen.
 3. Belastningen er jævnt fordelt mellem de skrå, lige og intercostale muskler.

Bøjet bænk til pressen fra Sport Elite model R0910

En buet pressebænk er et værktøj, ikke kun for pressens muskler, men også til at håndtere rygsmerter, der arbejder med lændehvirvel og ben. Bænken har en ergonomisk buet form, hvis vinkel er justerbar og tilpasser sig dine fysiske evner. Bænken er også kendetegnet ved en blød polstring, som under træning forsigtigt beskytter ryggen mod skader og gnidning, som det sker, når pressen er rocket på gulvet. Det er værd at bemærke, at bænken kan bruges i et hus, hvor der er små børn, fordi den buede form ikke er farlig.

Bench Sport Elite hjælper med at tabe sig, det tager lidt plads, så du kan gøre det lige hjemme, uden at spilde tid og penge til gymnastiksalen.

Tryk Sport Elite SE9105

Med Sport Elite kan du arbejde på at skabe den perfekte hjemmepresse og bruge 20-25 minutter om dagen til træning. Denne model vil arbejde igennem alle grupper af mavesmerter (skrå, lige og intercostal), så formen på de eftertragtede terninger vil blive vist efter den første træningsmåned.

Movable footing og nem enhedsimulator giver et glimrende resultat i dannelsen af ​​muskelkorset og vægtreduktion. Og antallet af bevægelser vil blive sporet af den computer, der er indbygget i Sport Elite, så dine tanker vil kun blive besat af sporten.

Model Sport Elite kan bruge til træning af en mand af enhver alder. Selvom du tidligere ikke havde en sportsoplevelse, vil Sport Elite bringe musklerne i tonus, og du vil ikke opleve ubehag og overdreven træthed!

Alle simulatorer til pressen

I dag er der mange typer fitness træning, kostvaner, salon procedurer, og de er alle rettet mod at tabe sig og skabe de ideelle figurer af figuren. Desværre er mange håb om at "bryde" om behovet for regelmæssig at holde sådanne begivenheder, for langsomt udseendet af effekten, rammer vanskelighederne med tvungen sult. Det er derfor, at der er så mange mennesker i verden, som drømmer om at tabe sig, men ikke opnår deres værdsatte mål.

For at få hurtige og imponerende resultater, anbefaler erfarne atleter at udvikle og konstant følge programmet for korrekt ernæring samt "opgive" indsats for at udarbejde problemområder i kroppen. Ofte især hos kvinder, sådan er maven og taljen. Platte mave eller prægede terninger er et individuelt valg, men den mest effektive måde at "lave" en smuk og attraktiv torso på, samt at give tid og kræfter kan være specielle enheder - sportsimulatorer.

Hvad er værktøjerne til opblæsning af pressen?

Simulatorer til pressen er uundværlige, hvis der ikke er nogen mulighed for at tilbringe tid i hallen, fordi de på grund af deres enkle drift kan bruges hjemme. De er ideelle til dem, der er trætte af lange øvelser eller er dovne for at huske deres rækkefølge. Endelig er øvelserne på simulatorerne meget effektive, mens valget af sportsudstyr i moderne butikker er stort. Du kan købe som en multifunktionel enhed til træning af forskellige dele af kroppen, eller du kan købe en simulator med en "smal fokus" -handling.

Board, eller bænk til pressen - den oftest valgte hjemme-simulator, med hvilken opgaven med at skabe terninger på maven er stærkt forenklet. Derudover kan du styrke musklerne på ryggen og skinkerne, mens du praktiserer på bænken.

Forskellige typer af bænke til bænke adskiller sig i ydre og funktionelle egenskaber:

 • Den sædvanlige vandrette bænk. Kan gøres fast eller vinklet. Jo mere en sådan vinkel, jo stærkere skal være praktikantens indsats. Det er værd at denne tilpasning er meget billig - op til 2000 rubler.
 • Bænk med justerbar ryglænshældning. Det bruges i tilfælde, hvis det er planlagt at udføre forskellige grupper af øvelser, både for abdominalpressen og for benene, tilbage. Priser for lignende bænke - fra 1500 til 3000 rubler.
 • Professionelle atleter foretrækker at svinge pressen på brædderne med en buet ryg. De giver dig mulighed for at udføre øvelser med et højt niveau af belastning og kombinere aerob og styrketræning. Priser - fra 3000 rubler.
 • Der er flere "avancerede" typer af bænke til de hjemme-romerske enheder med mulighed for at løfte deres ben, som er meget dyrere og hyppigere installeret i motionsrum. Nogle plader til pressen er udstyret med fjedre, ruller til massage, hvilket yderligere forbedrer deres funktionalitet.

Fordelen ved pladerne til pressen er alsidigheden for klasser på alle grupper af muskler i underlivet, taljen og også nedre ryg, skinker.

Ulempen ved nogle bænke omfatter det faktum, at folk med høj vækst nogle gange har svært ved at afhente et produkt, samt behovet for at købe andre simulatorer til træning på resten af ​​kroppen.

Kardio-maskiner med efterligning af roing på bølgerne er traditionelt brugt til at pumpe musklerne i overkroppen, især arme og skuldre, så de er mere populære blandt mænd. Klasser på roemaskinen påvirker dels pressens muskler, og som en del af de komplekse øvelser kan man få gode resultater.

Simulatoren er en enhed bestående af en motor, platform, fodskammel og håndtag, der bevæger sig under træning langs en bane som ligner en rover med årer. Blandt rogneskallerne er der flere grupper, der arbejder med forskellige modstandsprincipper - mekanisk, magnetisk, elektromagnetisk, forskelligt sæt funktioner, brugervenlighed og pris.

Blandt manglerne på roemaskiner kan man identificere risikoen for ujævn "pumpe" top og bund af bagagerummet, samt en svag effekt på pressen i nærværelse af betydelige fedtindskud. Men for at opretholde en mave i form af en sådan simulator vil komme til nytte. Sandt nok kan kvinder hurtigt blive trætte med temmelig vanskelige lektioner. Konklusion: Det er bedre at prøve simulatoren i gang i fitnessrummet, og derefter købe den til hjemmebrug.

Den består af en enhed til mavestøtten og håndtaget i form af en bue. Simulatorens princip er som følger: traineeren trækker håndtaget mod ham, og på dette tidspunkt begynder stopet at "klemme" ind i maven og derved medføre belastning på pressens muskler. I begyndelsen blev abscitrene skabt til mænd, som drømmer om at slippe af med "ølmaven", samtidig med at de pumper deres hænder og skuldre, men nu bruges de succesfuldt blandt piger.

For at effekten af ​​træning med Absleiter kan ses, vil den ikke kun tage klassernes regelmæssighed, men også et stort antal gentagelser - fra 1000 pr. Dag eller 1,5 timers kontinuerligt arbejde. Ikke alle nybegyndere har en sådan rytme og styrke, så ablitesne er ikke for populære. Fordelene ved at bruge en sådan simulator til pressen omfatter gode og hurtige resultater, ingen belastning på leddene og rygsøjlen på grund af træning i siddende stilling, ikke en høj pris (fra 3000 rubler).

En af de billigst (fra 200 rubler.). Men effektive simulatorer til at tabe sig og skabe en smuk form af hans mave er en gymnastikrulle eller "hjul". Den er konstrueret af selve hjulet og to arme, der strækker sig fra siderne af det. Rullen er beregnet til at rulle på gulvet fra en stilling, der står på knæene. Skallen træk ikke blot alle musklerne i abdominalpressen, men også hofterne, ryggen, arme, skuldre.

Andre fordele ved indretningen til at rocke pressen:

 • tager lidt plads;
 • træning er ret praktisk;
 • på grund af behovet for at observere den korrekte vejrtrækning styrker hjertet og lungerne hurtigt.

På trods af den tilsyneladende enkelhed er det ikke så nemt at håndtere en rulle: det giver en betydelig kraftbelastning til musklerne. Men sådanne øvelser bidrager til at øge kroppens udholdenhed, forbedre kropsholdning, koordinering af bevægelser.

De er foldesimulatorer til at rocke pressen, lavet i form af en buet metalbue, hvoraf den ene del omfatter en pude til hovedet og den anden - albuerne. Oftest foldes AB ruller, så de er meget bekvemme at gemme og kan tages med dig. Det er nemt at komme i gang med enheden, og resultaterne opnås hurtigere end ved simple øvelser til at pumpe pressen. Drejer simulatoren "på hovedet", du kan ikke løfte kroppen, og benene træner derfor alle muskelgrupper.

Mere "fancy" sort AB-ruller - AB Rocket, som har et bekvemt design og giver dig mulighed for at reducere belastningen på nakken og hele ryggen. En sådan simulator omfatter en lang ryg med massageelementer, der giver en "opvarmning" af rygmusklerne, forbedrer blod- og lymfekredsløbet. Også AB Rocket styrer helt rigtigheden af ​​bevægelsen, hvilket ikke tillader ryggen at falde for meget. Blandt ulemperne ved sådanne simulatorer bemærker mandlige brugere en lav belastning og nem træning. For kvinder er simulatoren den ideelle løsning, hvis du ønsker at få de eftertragtede terninger af pressen. Det vil også passe til atleter, der har problemer med skuldre og rygsøjler. Priser - fra 1000 til 3500 rubler.

AB Couch og Total Core simulatorer

På samme princip som tidligere enheder er arbejdet med simulatorer AB Couch og Total Core baseret. Faktisk er AB Couch en opgraderet version af AB Rocket pressen: det øger vægten, hvilket gør stabiliteten og pålideligheden signifikant forbedret. Enheden hjælper også med at træne i en lige sparsom tilstand for rygsøjlen, så der er ingen problemer med ryg og nakke efter klasser. Sådanne simulatorer er ideelle til at praktisere alle pressens muskelgrupper, herunder dybe og laterale. Ifølge anmeldelser, begynder pressekuberne efter 2 uger at mærke "trække" på kroppen, og en blød og behagelig massage forbedrer hudens tilstand, påvirker den generelle optimering af kroppen. Simulatorens designfunktioner giver dig mulighed for at justere belastningen, så den er velegnet til begyndere og erfarne brugere.

Simulatorer til Total Core pressen udføres også i form af en lænestol, hvor ryglænet står på gulvet ikke stationært, men på hjul. De er kompakte i størrelse, nem at bruge. Ved køb er det bedre at sammenligne begge versioner af simulatorer i drift, og at afhente det, der er bedre, vil nærme sig vækst og bekvemmelighed.

Omkostningerne ved udstyr - fra 1500 rubler.

Hoops for torsion i taljen - en af ​​de mest "gamle", men ikke mindre effektive simulatorer til pressen. Ud over at slankning maven og skabe en smuk, stærke muskler, de bidrager til dannelsen af ​​en tynd talje, hvilket er meget vigtigt for kvinder: mange mennesker ønsker ikke alt for "pumpet" på gym, holder de attraktive kurver af figuren.

Fordelene ved hula hoops til at tabe sig og gøre pressen til appel ubestridelig:

 • stor mængde brændt energi pr træning
 • fravær af risiko for skader og forværring af sygdomme i leddene, rygsøjlen;
 • øget fleksibilitet
 • Enkelhed af træning.

Ulempen ved at øve med en bøjle indbefatter mulig blå mærker, blå mærker og smertefuld træning, især ved brug af tunge produkter. Som med alle sportsaktiviteter er der kontraindikationer, men de er ikke talrige.

Disken "Gracia", der er kendt siden sovjetiske tider, mister ikke sin relevans i vores tid. Selvfølgelig vil det nu være svært at erhverve, men i mange familier er det stadig opbevaret. Men moderne gulvskiver, der kun står 300-500 rubler., Kan blive uundværlige hjælpere til at blæse pressens muskler. Faktum er, at de i modsætning til deres forgængere er udstyret med udvidere, så de ikke kun kan udvikle det vestibulære apparaters arbejde, men også udføre mange øvelser på forskellige muskelgrupper. De vigtigste "plusser" på disken er muligheden for at brænde en temmelig stor mængde energi (ca. 150 kcal pr. 10 minutter), små dimensioner, lethed og bekvemmelighed i brug. Fra "minuserne": med disken vil det være muligt at tabe sig og gøre maven fladt, men det er usandsynligt, at det bliver muligt at pumpe pressens terninger uden yderligere rettede øvelser.

En sådan simulator er mere velegnet til erfarne atleter, da det kræver en betydelig indsats for træning og gentagne gentagelser af øvelser. Men hans køb vil være en meget nyttig erhvervelse: simulatoren giver dig mulighed for at pumpe op mange muskelgrupper, herunder - absolut alle de abdominale muskler. Udvendigt svarer torsosporet til et spor med håndtag, der er fastgjort fra siderne. Atleten er anbragt på enheden i den bakre position, idet den trækker op med håndtagets støtte. Takket være teknikken til at udføre øvelser, bortset fra pressen, er musklerne i hænder, skuldre og ryg perfekt udarbejdet. Ved "ulemper" kan tilskrives en høj pris (fra 5000 rubler.), Såvel som vanskeligheden ved at lave øvelser til kvinder.

Gymnastikballen er så multifunktionel, at det er nødvendigt for hver familie. Med ham kan du ikke kun udføre øvelser til spædbørn eller "gøre livet lettere" for gravide, men også med succes at deltage i sports træning. Til salg er der forskellige fitbols, der er forskellige i farve, tæthed, størrelse, tilstedeværelse eller fravær af "horn", massageelementer. Fitball er universel: det er lige så godt for kvinder og mænd, mennesker af alder og vægt.

Der er mange forskellige øvelser ved hjælp af fitball, mens du kan vælge den mest egnede. Med bolden kan du tabe perfekt: på trods af den tilsyneladende enkelhed er udgifterne til kalorier i klasser imponerende. Derudover er bolden billig (fra 200 rubler.), Rive ikke, kan tjene i meget lang tid, har få begrænsninger i brug og kontraindikationer. Fra "minuserne" kalder brugerne først tab af balance, i første omgang frygt for at falde fra bolden. Men efter 1-2 uger af praksis glemmes disse ubehagelige fornemmelser: Det vil være så behageligt og interessant at "bygge" med fitball.

Stængerne er gode, ikke kun til træning af pressens muskler, men også til træning for at styrke hofter, ben, arme, ryg. Samtidig, at arbejde ud på de ujævne barer, ikke nødvendigvis at gå ud i gården eller gå til gymnastik: Salg har simulatorer, som kombinerer funktionerne af en vandret stang og parallelle stænger, bekvemt fastgøres til væggen i lejligheden. Priserne på sådanne skaller er lave - fra 2000 rubler. Den eneste ulempe kan være vanskeligheden ved at lave øvelser med begyndere eller uuddannede kvinder: Traditionelt foretrækker barerne mænd.

For at bytte presse anbefaler erfarne atleter at gøre alle bevægelser jævnt, målt, for ikke at strække sener og ledbånd. Ved hjælp af stængerne kan du lave drejninger, "hjørner", "saks", lige ben osv. Et træk ved træning er ikke et stort antal gentagelser, men langsom styrke øvelser i mængden 8-10 gentagelser pr. Hver. Derudover vedhæftes nogle brugere vægtningsagenter til anklerne.

Blandt de vandrette stænger er valget ret forskelligt, så hvis du vil, kan du vælge den rigtige model i enhver sportsbutik.

Hovedtyperne af vandrette stænger:

 • gade (sædvanlig jernkorsgrænse på benene, en vandret stang i et kompleks som den svenske mur eller komplet med en stige);
 • hjørne (monteret i hjørne eller på væg, kan foldes, praktisk til brug i en lille lejlighed);
 • Glidning (installeret i døråbningen, kan justeres i længden, kræver ikke boring af vægge);
 • Loft (fast i loftet);
 • Væg (placeret på væggen);
 • Kombineret med andre projektiler (f.eks. Med stænger, som en del af rummet "svensk væg").

Tourniquet kræver mindst en minimum af fysisk træning. Ellers virker øvelserne for vanskelige, da de udføres med en høj belastning og høje energikostnader. For at bytte medier bruge forskellige typer af øvelser, de vigtigste af hvilke - de løft knæ bøjede ben til brystet, bevæger sig op, ned og sidelæns lige ben, ben rejser til de fleste bar, vrid, "cykel", "sakse", hænger eller på hovedet, og løfter af fødder mv

Hvad er bedre, klasser på simulatorer til pressen eller enkle fysiske øvelser?

Hvis du træner regelmæssigt, skal du ikke være doven, spring ikke over træningen og opretholde det nødvendige antal gentagelser, resultatet af at svinge pressen på gulvet og øvelserne på simulatorerne vil være omtrent det samme. En anden ting er, at simulatorer letter træningen, gør den mere interessant, komfortabel, forskelligartet. Derudover har nogle træningsmaskiner ekstra funktioner - for eksempel udfører en massage uden afbrydelse fra processen, hvilket ikke kun er behageligt for kroppen, men også til gavn for helbredet.

Hvilken simulator er mere effektiv til pressen?

Nogle atleter vælger simulatorer, hvor det er muligt at arbejde ikke kun pressens muskler, men også at træne hænder, ben, ryg. Disse enheder er ikke kun effektive, men også mere økonomiske. Blandt de højt specialiserede simulatorer for hyppigheden af ​​indkøb og tilstedeværelsen af ​​positiv feedback er hoops, gymnastikvalser, AB-ruller, stænger, presseborde førende.

De mest pålidelige og af høj kvalitet fitness udstyr mærker betragtet «Kettler», «Hastings», «House Fit», «Torneo», men deres priser er meget højere end produktion af billig generisk Taiwan, Kina. Blandt de mindre kendte mærker af fitness udstyr priser er i den lave pris segmentet (fra 1000 gnide.), Men det er nødvendigt at være opmærksom på at vurdere kvaliteten af ​​montage og materialer til produktion, fordi enheden skal være pålidelige, ikke bryde og fører ikke til skade for atlet.

Hvilken simulator til pressen passer til dig?

Ifølge anmeldelser, til total vægttab og formning af taljen, mens med mindst kontraindikationer og uden risiko for overbelastning, er fitball stor. Hvis du er bekymret for ikke kun uforskammet, blødende mave, men også fedt på siderne, med opgaven med at forme midjen hula-hoop vil kunne klare sig godt. Til praktisk træning for at blæse kubpresserne, med - med lidt indsats, kan du vælge en simulator type AB-rulle. Erfarne atleter, der har prøvet mange typer af aktiviteter, og som ønsker at få maksimal belastning på musklerne under træningen, foretrækker træningsudstyret "Roning", barer og vandrette stænger.

Feedback om øvelserne på simulatorerne til pressen

Anmeldelser blev fundet på internettet - på hjemmesider, blogs og fora. Du kan forlade din anmeldelse.

"For mig var en billig, men meget effektiv simulator perfekt - en presse til pressen. Jeg købte den til 250 rubler. Jeg har brugt det i omkring et år. På dagen gjorde jeg først 30 øvelser i 1 tilgang, senere - 120 øvelser til 4 tilgange. Maven blev "jern" efter ca. 4 måneder, så nu har jeg kun 2 lektioner om ugen. Jeg vil ikke sige, at træning er let, men de er meget effektive! ".

"Jeg bruger AB-Rocket simulatoren fra SportElit i omkring en måned, jeg er glad! Simulatoren er meget lys, kompakt. Pude-sædet er behageligt, rammerne er af høj kvalitet. Jeg kan godt lide rygstøtte og en god rullemassage. Alle øvelserne er foreskrevet i instruktionerne, der er intet svært i deres gennemførelse. Belastningen er alvorlig, men du bliver vant til det hurtigt. Jeg tabte 3 kg., Og min mave blev mærkbart strammet. Jeg anbefaler! "

Opmærksomhed, kun i dag!

Jeg sætter pris på dette forum post.Thanks Again. Virkelig fantastisk. Devreese

Jeg har en vægt på 110 kg ville være lille

Jeg tog en lille og arbejder her, prøv jeg tror du vil kunne lide det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 2 =