30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Prefab Pool

Præfabrikerede svømmebassiner til hytter

Menneskets harmoni med naturen opnås i høj grad af en kombination af arbejde og fritid. At have din egen pool er drømmen om mange, så der er ikke behov for at gå, og hvad der er værre er at gå til dammen. Dette gælder for alle, der er vant til at arbejde og slapper af i sin egen haveplot. En vidunderlig idé, at have en pool på gården, kommer en gang til at fornemme alle de grundlæggende verdslige slaver. Men det er indledende nyttigt at få oplysninger om deres typer, funktioner ved installation og drift.

Hvad er en præfabrikeret pool?

Hvis vi sammenligner dem med traditionelle designs, så præfabrikerede puljer, virkelig lette og sikre strukturer. Moderne modeller af typen af ​​samling kan opdeles i modeller: wireframe og rammeløs. Men alle af dem er på en eller anden måde forenet af teknologiens generelle specificitet, de er samlet fra klare noder (elementer) som en bygherre. I modsætning til de klassiske betontanke, endobling fliser, kan du påpege, at der ikke er behov for deres installation, at udføre storskala byggeri og efterbehandling arbejde.

I de fleste tilfælde skal du overveje poolens dimensioner, fordi vores dachas ikke er så store. Heldigvis har producenterne allerede etableret produktion af en række modeller. I form kan de være runde, rektangulære eller lavet i form af buede sektioner. Og dybden varierer fra 60 til 150 cm, så der er masser at vælge imellem. Præfabrikerede modeller laves som regel af rustfrit stål på et kerne- eller skelett. Rammeløs præfabrikeret pool leveres med one-piece high-strength PVC konstruktion.

Der skal lægges særlig vægt på formålet med reservoiret, det vil sige, hvor længe du planlægger at udføre installationen. Dette fører til en anden klassifikation, hvorefter de er opdelt i sæsonbestemte, frostbestandige og sektionelle stationære præfabrikerede modeller. Her er alt efter dachas ejerens situation og ønsker, at samle mange gange, eller at samle puljen en gang. Men igen har hver især særlige klimatiske forhold, da man skal tage højde for det store temperaturfald og luftens fugtighed. Nogle præfabrikerede strukturer i praksis bliver permanente strukturer.

Funktioner ved installation og drift af puljer af udvalgte typer

Ejer haven, hvor der kun er plads til midlertidig indkvartering af poolen, eller afsnittet selv lille størrelse og sjældent besøgt, kan vælge en letvægts sæsonbestemt model for hele blade ramme basis. Særlige egenskaber ved sådanne modeller er hastigheden af ​​samling og demontering af reservoirstrukturen. Når du installerer en samlingspulje i gården, behøver du ikke bekymre dig, i slutningen af ​​sæsonen vil du altid have 5 - 10 timer at demontere den. Producenter tog højde for den høje mobilitet af sådanne modeller og udstyret dem med sæt af højstyrke og lette dele. Derudover er de nemme at opbevare og betjene.

På rammen danner skålen den såkaldte PVC-indsats i form af en pose, som derefter fyldes med vand og danner en slags buffer mellem rammens vægge og kapaciteten. Siderne kan også præfabrikeres og forsynes med sikre gangbaner, og deres kanter udgør ikke en fare. Kapacitetsstandarderne er indstillet fra 15 til 25 m3, og belysningen og opvarmning af poolen er mulige som muligheder.

Denne type sandsynligvis vil appellere til folk ikke er for forfængelige, men at have en have som præfabrikerede kulde-resistente model kan efterlades på gaden for hele året, selv i det fri. Den eneste forskel er, at de specielt bevares til vinteren. Væsentligt moderniserede rammer og indsatser tiltrækker opmærksomhed. Dette er normalt et højstyrket bølgepap, og foringen er lavet af elastisk PVC. På grund af beskaffenheden af ​​reservoiret skal alle præfabrikerede strukturer modstå belastningen fra ekspansionsbrønden ved pludselig frysning. En interessant kendsgerning, allerede en sådan swimmingpool, kan sammenlignes med en stationær struktur af beton, da kapaciteten af ​​de enkelte modeller giver dig mulighed for at tage op til 255 m3 vand.

I øvrigt afviger de rammebestandige, frostbestandige skåle i henhold til installationsmetoden fra sæsonbestemte. De kan lægges på en tidligere forberedt sandplatform, eller de kan begraves i jorden. Dybden kan være anderledes, op til overkanten. Men eksperter anbefaler ikke at grave en pool til sommerhus, mere end 1/3 af højden. Dette skyldes svær drift, det er sværere at rengøre skålen. Men der er også positive øjeblikke, vi får øget stabilitet i strukturen, og dens levetid når op til 10 år.

Stående stationære pools

Selvfølgelig er dette langt fra en mobil mulighed, men blandt de listede modeller er den mest pålidelige. Skålens sider er lavet af ekstra stærke anti-korrosionsmaterialer. Deres installation ifølge instruktionerne kan foretages af en voksen mand. Hvert afsnit har stivere, hvilket sikrer en høj bærende kapacitet af skålvægge. Desuden kan indsamlingspoolen i gården, lavet af paneler (sektioner), konfigureres til eget design. Hvis du nærmer dig kreativitet kreativt, kan du give den den mest bizarre form.

Ifølge monteringsmetoden er det for en snitmodel for en dacha at foretrække at lave en grop, fordi de rent faktisk er stationære vandobjekter. Som tillæg udføres vandtætningen af ​​ydersiden af ​​sektionerne. Hvad der er godt for stationære skåle, er muligheden for ekstra udstyr, f.eks. Trapper, markise og gelændere.

Efter at have bygget en swimmingpool til sommerhus, selv for en sæson, vil du i sidste ende vil forbedre sit design. Eller måske beslutter du at hejse et tag over det (telt). Derudover er der mange gode og nyttige tilbehør, som du bare ikke kan passere forbi. Selvfølgelig ved du allerede om farvebelysningen af ​​bunden af ​​skålen, det indbyggede akustiske lydsystem, men det er mere nyttigt at boblebadet skyldes strømme af rettede stråler under tryk. Alt dette i komplekset vil skabe et romantisk fortryllende skuespil, især om aftenen, når det bliver mørkt, men du vil altid være komfortabel.

Kopiering af materialer er kun tilladt med angivelse af den aktive (ikke lukket fra indeksering) henvisning til kilden

Anbefalinger til udvælgelse, køb og installation af en pool

færdigstøbte puljer erhvervelse tillader ikke at spilde tid og penge på opførelsen af ​​en kunstig dam Moderne præfabrikerede pools er ikke bare fyldstof kompakt hydraulisk struktur for en bred vifte af vand behandlinger, men også en slags landskab element udsmykning i haven.

I dag er jordplottet ikke kun et sted for dyrkning af økologiske produkter. Det erhverver efterhånden status som et sted til familierekreativitet, hvor niveauet af komfort og komfort er af stor betydning.

Købet af en pulje tillader ikke at spilde tid og penge til en fuldskala konstruktion af et kunstigt reservoir.

Der er flere typer beskrevne strukturer.

Denne type pool er installeret i begyndelsen af ​​svømmesæsonen, og efter færdiggørelsen - demonteres og opbevares indtil næste sommer. Hvert år er det nødvendigt at udskifte en PVC-kop kop.

Seasonal Prefab Pool

Designet af denne type er frostbestandigt og tillader ikke at demontere det til vinterperioden. Frysning af vand i et sådant bækken ødelægger ikke dets elementer. Frostresistent pool er kendetegnet ved forstærkede frynser og ribber af stivhed.

Uanset typen har præfabrikerede puljer omtrent det samme udstyr:

All-season præfabrikeret pool

En vigtig forskel er manglen på et sandfilter og en skimmer i sæsonbestemt pool. Et sådant utilstrækkeligt designet filtreringssystem gør det muligt for forskellige slags affald at akkumulere uhindret i bunden af ​​skålen og på vandoverfladen.

De vigtigste positive kvaliteter

 • Bredt valg. På det moderne marked er der forskellige modeller af præfabrikerede puljer i form og størrelse. Selv den mest krævende køber vil kunne vælge den bedste løsning. De mest populære er svømmebassiner af runde, firkantede, rektangulære og ovale form. Der er mulighed for at købe en swimmingpool i form af en "otte" 9raquo; eller ikke-standard, kompleks konfiguration.
 • Alsidighed. Designelementerne i præfabrikerede pools gør det nemt at finde et sted for dem, og de kan installeres ikke kun udendørs, men også indendørs. Installation af denne type pool kan udføres både på overfladen af ​​jorden og ved hjælp af muligheden for penetration.

Montering af poolen kan udføres både på overfladen af ​​jorden og ved hjælp af muligheden for indtrængning

 • Økonomi. Opkøb af den kombinerede pool minimerer omkostningerne ved installation og efterfølgende drift. Du behøver ikke arbejde med at installere en badeskål.

Skålen med moderne præfabrikerede puljer er lavet af polypropylen eller glasfiber. Prioriteten for de fleste modeller af præfabrikerede pools er deres mobilitet, hurtighed og nem montering, holdbarhed, pålidelighed. Forskelle i præfabrikerede modifikationer består i forskellige vægtykkelser, filtreringsudstyr samt skålets egenskaber.

Samlingspuljen er nem at installere, men det er nødvendigt at udføre visse trin.

Udvælgelse og justering af stedet under poolen

På dette tidspunkt er det nødvendigt at bestemme det sted, hvor bygningen vil blive installeret. Hovedkravet er overfladens maksimale fladhed. Som et sted kan du ikke kun bruge dacha-sektionen, men også den første sal i et privat hus, en overdækket veranda eller en terrasse. Hvis præferencen gives til gadelayoutet, skal justeringen foretages.

I første fase er det nødvendigt at bestemme det sted, hvor bygningen skal installeres

Basen af ​​poolen er ret sårbar. En sandpude hjælper med at beskytte bunden af ​​skålen mod mulige mekaniske skader.

Over sandpuden skal lægges et lag af isolering, hvilket vil reducere kølevandshastigheden i poolen. Dette gælder især hvis poolen oftest bruges af børn eller personer med dårlig sundhed.

På toppen af ​​sandpuden skal du lægge et lag af isolering

Hvis den forreste pool har en meget solid kubatur, så er det under installationen hensigtsmæssigt at anvende metoden til delvis eller fuld fordybning.

Hvis højden af ​​poolvæggene overstiger måleren, er det ønskeligt at uddybe det med 50 cm, og hvis to meter eller mere - en fuld rille er påkrævet.

Korrekt arbejde af høj kvalitet til uddybning af puljen vil forlænge plantens levetid og bevare kvalitetsegenskaberne:

 • For placeringen af ​​graven i poolen er det nødvendigt at vælge et websted med et lavt grundvandstab og så vidt muligt fra træer og buske.
 • Luftstrømmen skal passere langs strukturen, så alle affald opsamles fra enden.
 • Ideel jord er en lerjord eller løg, som i tilfælde af lækage vil udføre en beskyttende funktion.

Korrekt arbejde af høj kvalitet til uddybning af puljen vil forlænge plantens levetid og bevare kvalitetsegenskaberne

 • Størrelsen af ​​markeringerne til udgravningen skal være længere end strukturens dimensioner med 50 centimeter i længde, bredde og dybde.
 • Bunden af ​​piten skal være dækket med en skovl bajonet med et lag af murbrokker og en betonplade.
 • Det er nødvendigt at lægge et lag geotekstil og udvidet polystyren over den frosne betonplatform, og installer derefter selve puljen.

For at holde vandet i poolen rent, og for at fjerne uønsket snavs fra overfladen og bunden, skal du bruge en speciel støvsuger.

For at beskytte puljen mod at falde ind i den atmosfæriske nedbør skal insekter og løv bruge en tæt baldakin. Denne belægning er monteret på siderne af den præfabrikerede struktur, og ud over beskyttelse mod affald kan påføres med begyndelsen af ​​en kold periode til sæsonens bevarelse af bassinet.

For at holde vandet i poolen rent, er det nødvendigt at bruge en speciel støvsuger

For at opretholde en behagelig vandtemperatur kan du bruge specielle kraftfulde varmevekslingssystemer, som er monteret i filtreringssystemet. Sådanne varmevekslere returnerer allerede opvarmet, rent vand til poolbassinet, og de indbyggede sensorer tillader at styre temperaturregimet i de angivne parametre.

En mere budgetmulighed til varmeelementet er en speciel elvarmer.

Sæsonbestemt type af poolen skal rengøres inden starten af ​​en skarp afkøling. For at gøre dette skal du dræne vandet, skylle skålen og poolens vægge, tørre og fjerne den indtil næste svømmesæson.

Off-season pool til vinteren er dækket af fortelt

All-season pool er forberedt til vinteren noget anderledes. På trods af den høje frostbestandighed vil hele sæson præfabrikeret swimmingpool kun fungere, hvis konstruktionen er korrekt bevaret. Forberedelsen skal begynde inden den første frost. For at gøre dette er det nødvendigt at afmontere alt ekstra udstyr og vaske væggene og bunden af ​​poolen grundigt. I skålen skal flere specialkompensatorer sænkes, hvilket vil være nødvendigt i forbindelse med volumetrisk ekspansion. Puljen selv er fyldt med vand, hvilket er nødvendigt af følgende årsager:

 • Bevarelse af foringen af ​​opsamlingsbassinets indre overflade
 • Kompensation af trykket af frosset jord på strukturens vægge

Forberedt på ovennævnte måde, er hele sæson pool ønskelig at dække med et tæt telt.

Den mest miljøvenlige mulighed er en præfabrikeret plastikpool. Den har god slagstyrke og er resistent over for udbrændthed.

Den frosne overflade af hele sæsonbassinet kan tjene som et glimrende alternativ til en skøjtebane.

Væggene i poolen, lavet af plast, holder perfekt varme og opretholder en behagelig temperatur i lang tid.

Hvis villaens landskab ikke tillader dig at installere en pool af typiske dimensioner, kan du bruge en designeres tjenester og bestille produktionen af ​​et individuelt design.

Skelett puljer: udvælgelse og installation

Rammehuller til hytter kan enten være små eller omfangsrige nok. Malovmestitelnye strukturer på stedet er ikke rationelle - i dette tilfælde er det lettere at gøre med en oppustelig enhed. Den optimale kapacitet af den sæsonmæssige ramme pool er 7-15 tons. Men for et stort firma med mulighed for en større investering, kan du købe en tjue tons.

Rammerne består af separate elementer - en metalramme og en fleksibel belægning af poolvæggene. Poolens form er fastgjort til rammerammen. Denne type pool er selvfølgelig meget stærkere end den oppustelige, og dens installation er ret simpel. Der er 2 typer præfabrikerede aftagelige pools - sæsonbestemt og hele sæson (frostbestandigt).

Udformningen og dimensionerne af en sæsonbaseret rammepool (med foto)

Opførelsen af ​​den sæsonbestemte poolramme er kun beregnet til drift i den varme årstid, og efter at svømmesæsonen er slut, skal puljen demonteres og opbevares til opbevaring til det næste år.

De præfabrikerede elementer i rammen er hule metalrør, som er forbundet sammen ved hjælp af specielle forbindelsesdele. Skålen er lavet i form af en trelags taske lavet af polyvinylchlorid, tykkelsen af ​​laget er 0,5-0,7 mm. Efter slagtekroppen er der installeret en vandbeholder indeni, hvor den er sikkert fastgjort.

Størrelsen af ​​skåle af rammebassenger sker anderledes. Der er mellemstore, imødekommende ikke mere end 7 tons vand, designet til børn, der ikke er ældre end 12 år. De styrkes desuden med et Kevlar- eller polyesternet, som er anbragt mellem lagene af filmen. Sådanne puljer kan kun modstå to badere på samme tid.

Som du kan se på billedet, kan størrelsen af ​​skåle af rammebassiner være stor, der indeholder op til 22 tons vand, de er designet til voksne:

Sådanne indretninger forstærkes langs rammens omkreds ved hjælp af en metalvægskal.

Denne væg er lavet af galvaniseret stål 0,6 mm tykt.

Der er også et specielt polymerlag, der er designet til at beskytte metalet mod rust.

Yderligere stivhed af væggen er tilvejebragt af en særlig ramme, hvis elementer er fastgjort ovenfra og nedenfra over metalvæggen og også nær dets kanter på strukturens yderside.

Skålen af ​​bassinet, der er monteret inde i rammen, er sikkert fast langs sidens omkreds.

Denne type pool har en bred vifte af størrelser og har mange forskellige former: rektangulær, oval, vandlegemer i form af en figur otte osv.

Før du vælger en rammepool til en villa, vurder nøgternt mulighederne for dit websted. Under installationen af ​​en sådan konstruktion kræver en jævn piedestal, og det er bedst at bruge et betonsted. Nogle foretrækker at trænge ind i et sådant bassin i jorden i halv højde eller helt, men denne metode til installation er mere egnet til hele sæsonmodeller af præfabrikerede stelkonstruktioner. Montering og demontering samt rammepoolens funktion kræver ikke stor indsats og dygtighed.

Når du vælger en rammepool, skal du overveje, at den sæsonmæssige type konstruktion er kortvarig: dens levetid er 5-7 år. Desuden kan strukturens vægge i løbet af denne periode deformere og endda bryde.

Prisen på poolen afhænger af størrelsen på modellen og dens fabrikant.

For at tilnærme priserne og mulighederne for de præsenterede svømmebassiner kan man starte fra dette eksempel: en sæsonbestemt pool med 17 tons vand (længde - mere end 5 m, bredde - 3 m, højde - 1,5 m) vil koste 40 tusind rubler.

Den økonomiske udgave af pavillonen til poolen er en, der er bygget omkring skålets omkreds og strækker sig ud over det med maksimalt 10 cm. En sådan poolpavillon kan være helt lukket eller halvt lukket.

Fordele og ulemper ved driften af ​​hele sæson ramme puljer

Frostbestandige rammebassiner til hytter adskiller sig ikke eksternt fra adskilte sæsonbestemte modeller med en metalvæg. Men deres design er mere holdbart: metalvæggen er lavet 8 mm tykt og er dækket af flere lag emalje og polymer for maksimal beskyttelse mod korrosion.

Rammen (rammen) af hele sæsonrammen er forstærket af vægstøtter og yderligere bjælker, som er placeret på tværs af strukturen, hvilket gør det muligt for anlægget at modstå det tryk, der udøves på det med frosset vand. Takket være dette kan disse puljer efterlades om vinteren i den færdige form uden at analysere designet.

Ramme frostresistente puljer til hytter kan være runde eller ovale med en højde på siderne på 1,2-2 m.

Disse puljer er nemme at montere og demontere, de kan flyttes fra sted til sted uden at beskadige strukturen, medmindre poolen er installeret i jorden. De har et lang levetid. Filtreringssystemet ligner udstyret af hovedbetonstrukturer, hvilket forenkler rengørings- og vedligeholdelsesprocessen.

Ifølge betjeningsperioden er præfabrikerede stelpuljer praktisk taget ringere end klassiske kunstige reservoirer, men deres montage er meget hurtigere.

Ud over fordelene ved rammebassiner er der også ulemper: Hvis vi taler om ulemperne ved disse designs, er det værd at nævne kompleksiteten ved at installere ekstra udstyr designet til dekorativt design: belysning, kunstigt vandfald mv.

Den samme ulempe er imidlertid forbundet med både sæsonmæssige og stationære modeller. Desuden er styrken af ​​brædderne i hele sæsonbassinerne (såvel som sæsonbetonede) lavere end for stationære reservoirer, de står ofte ikke for en persons forsøg på at sidde på dem, så det er bedre ikke at gøre det.

Se på billedrammerne til dachas: Hvis du vælger små modeller, kan de ikke give plads til fuld sejlads:

Større design er ikke billigt.

Garantiperiode for hele sæsonen bassiner forudsat at de er korrekt vedligeholdt og drives er 10-15 år.

Firmaer af de bedste koldt-resistente rammebassiner til sommerbolig

Sammenklappelige hele sæsonbassiner, såvel som sæsonbetonede, produceres af mange virksomheder:

"Torrente Industrial" og "Gre" (spansk).

"Krulland" og "Future Poll" (tysk).

"Intex" og "Delair Group" (American).

Fra de budgetmæssige enheder af rammebassiner er de mest populære modeller firmaet "Intex". De er nemme at betjene og vedligeholde, sikre og til en overkommelig pris. For at producere dette produkt anvendes kvalitetsmaterialer, der er helt sikre for menneskers sundhed.

Bestways rammebassiner har lignende egenskaber. De er forskellige i farve, form og størrelse, har et attraktivt udseende. Levetiden er også kortvarig. Pools kan repareres, men sådanne værker giver kun en kortvarig effekt.

Produkter fra "Torrente Industrial" er mere pålidelige og holdbare, men de omkostninger, de har, er ret høje.

Puljerne i virksomheden "Atlanterhavspool" har en kapacitet på op til 70 m3, så de, der kan lide at svømme, bør være opmærksomme på disse modeller.

Også store modeller produceres af firmaet "Krulland" - med en højde på 2 m. De kan ikke kun svømme, men også dykke.

En af de bedste rammer for dachas er modellerne fra den tjekkiske producent "Mountfield", der producerer enheder under varemærket "Azuro". De er af høj kvalitet, har yderligere beskyttelse mod korrosion og forstærket ramme. Desuden er disse mønstre ret økonomiske. Blandt dem er der mulighed for hele sæsonen, som kan bruges som stationære, dvs. installeret i jorden.

Fordele og ulemper ved stationære ramme pools

I den stationære enhed tjener den forberedte skål som bassinet i bassinet. Skåle er modulære, fremstillet af glasfiber og polypropylen.

Da stationære rammepools er installeret på et bestemt sted, så er det nødvendigt at grave en pit under dem. Sådanne vandlegemer kan installeres både på stedet (dvs. under åben himmel) og i huset.

Fordelene ved rammebassiner er, at de overgår sammenklappelige systemer i henhold til en række kriterier:

 • Skålens form kan være både klassisk (rektangulær eller oval) og multifacetteret og kompliceret buet;
 • Høden på bordet i disse bassiner er 1,2 - 2,4 m. Derudover er der inden for rammerne af en skål dybdeforskelle;
 • Reservoirernes levetid er fra 15 år og derover.

Den største ulempe ved stationære puljer er den høje pris, som kan sammenlignes med omkostningerne ved at opbygge en konkret pool af denne størrelse.

En sådan pulje installeres en gang, og dens placering kan ikke ændres, så før du starter arbejdet, skal du omhyggeligt vælge et sted til installationen.

Det komplette sæt af stationære pools, foruden skål eller præfabrikerede elementer, indeholder et filter pumpe med en udskiftelig patron, sand, anlæg til kemisk behandling af vand underliggende stofposen til lukning af skålen, en stige og en netto at indsamle skrald.

På byggemarkedet er præfabrikeret ramme næsten ikke repræsenteret, da de generelt produceres af få: Der er modeller af det svenske selskab Folkpool, den tyske "V. Kern "og den franske" Jean Desjoyaux ".

Blandt de forskellige typer pavilloner til poolen er modeller med glidende sektioner. De er et stilfuldt buet design.

Rammen er lavet af aluminiumsprofiler, og væggene er lavet af polykarbonat (honningkage eller støbt).

Glidende sektioner bevæger sig teleskopisk - langs skinner, der er lavet af en korrosionsbestandig legering. Også deres design forhindrer indbrud af snavs. Hvad angår polycarbonat, er dette materiale præget af øget styrke: det er ikke bange for sne, hagl eller ultraviolette stråler.

Højde på glidende pavilloner over poolen kan være noget, da man i dette tilfælde ikke kan være bange for sejlads, på grund af hvilken andre modeller laves lavere og lavere. På grund af den større størrelse i pavillonen vil der være plads nok til en bænk, et bord og en tøjhænger.

Ramme frostbestandige glasfiberbeholdere

Composite glasfiber producerer en fast skål, der kan installeres i jorden og på overfladen, indendørs og udendørs - hvis det ønskes. Bygningerne er frostbestandige, varmebestandige og stødtætte, brænder ikke ud i solen, er hygiejniske, så der er ikke behov for yderligere rengøring for at rengøre poolen under drift. På grund af deres lave varmeledningsevne behøver de ikke termisk isolering.

Sådanne puljer er meget holdbare: deres levetid er 20 år, og garantien for materialet er 50 år. Men de kan kun have stiv definerede former og størrelser.

Udgifterne til det færdige bassinområde er forholdsvis små, men det er nødvendigt at installere tungt løfteudstyr og deltagelse af et professionelt team af specialister, og disse tjenester er selvfølgelig ikke billige.

Enheden af ​​en skål med ramme modulære pools til en sommerbolig

Disse skåle til rammepoolen består af sektioner - moduler (dermed navnet) lavet af kombinerede materialer: stål, duralumin, plast og træ (hvis fugtighedsbestandighed giver speciel imprægnering).

Designet er tilstrækkeligt stift og pålideligt, samlingen af ​​sektioner udføres kun én gang. Samlingen foregår ved hjælp af lås, boltede og limede samlinger, hvis form afhænger af fabrikanten, poolens udformning og sektionens materiale. Sektioner eller paneler har en kasseformet struktur med stivere, hvilket øger skålens bæreevne. Alle skålens skødskiver er forseglet, en pose med 3-4 lag polyvinylchloridfilm lægges inde i strukturen (tykkelsen af ​​hvert lag er 1-1,5 mm). PVC-film sikrer skålens integritet.

Efter montering er det umuligt at adskille en sådan pool uden kritisk skade på skålen.

Skålens form kan være rektangulær, polygonal eller oval.

Dimensioner er forskellige: dybden er 1,2-2,4 m, og der er modeller med variabel dybde.

Næsten alle modeller af sådanne strukturer kræver fuld eller delvis indtrængning, og dette kræver høj nøjagtighed og visse færdigheder, så det vil være svært at håndtere denne opgave uafhængigt.

Omkostningerne ved modulære pools afhænger af materialet, dimensioner og tilhørende udstyr. I nogle tilfælde når prisen på denne pulje omkostningerne til betonstrukturer.

Hvad du har brug for til en præstegod kropsbassin i landet: Forberedelse af et sted

Den første ting du har brug for til en ramme pool ved dacha er at forberede territoriet til dets installation.

Hvis en sæsonbestemt mønster af præfabrikerede strukturer behøver kun at rydde plads på de hårde og skarpe genstande, samt at lægge det underliggende materiale (som i forberedelsen stedet for installation af en oppustelig pool), derefter til helårsbrug model, hvis blot det ikke vil blive installeret i jorden har brug for at skabe mere pålideligt websted. En sådan pool vil trods alt forblive i samlet tilstand og på det valgte sted i mere end en sæson.

Før du installerer rammepoolen, skal du først og fremmest vælge et godt sted, da puljen forbliver i lang tid. Normalt er dette en ledig plads på hjemmesiden, men det er tilrådeligt at tage samtidig hensyn til andre krav til installation af en swimmingpool af enhver art. Disse omfatter glat overflade, afstand fra løvtræer, åbent område for solen og nærhed af strømforsyninger til pumpning og filtrering enhed, tilstedeværelse af en kilde til frisk vand i skålen, nærhed placering for udledning af spildevand, når den erstattes.

Når du har valgt en placering, skal du finde ud af, hvor vandret dens overflade er. Hvis vinklen på jordens overflade er mere end 5 °, vil det være nødvendigt at niveauere platformen, ellers kan det afskårne bassin ikke være helt fyldt med vand.

Forberedelse af et sted for en rammepulje begynder med nivelleringen af ​​stedet. Dette arbejde vil involvere flere faser: mærkning territorium, fjernelse af sod, jord nivellering, fyldes med sand, PVC film placering, stabling plader af ekstruderet polystyrenskum, stof gulve, den leveres komplet med en swimmingpool. Først efter dette vil det være muligt at fortsætte med installationen.

Når du forbereder installationen af ​​en rundformet ramme, skal markeringen af ​​sektionen udføres som følger. I midten af ​​stedet skal du køre en metal- eller træpenne, fastgør en tyk fiskelinje til den eller en stærk ledning 15 cm længere end bunden af ​​bunden.

Til den frie ende af strengen yderligere peg. Og således er det ved hjælp af et improviseret kompas nødvendigt at skitsere en cirkel på jorden. Inde i denne cirkel er det nødvendigt at fjerne græsset helt, så under den bundne af den præfabrikerede pool vil den resterende vegetation, der udstråler en karakteristisk lugt, ikke efterfølgende forfalde.

Installation af præfabrikeret ramme pool i landstedet med egne hænder (med video)

For at installere rammepoolen i hytten skal det horisontale niveau af overfladen kontrolleres ved hjælp af et bygningsniveau.

Den fremspringende jord skal beskæres med en bajonetskovl. Derefter skal stedet for installation af dammen uddybes med 30-40 mm under en sandpude og plader af udvidet polystyren. Derefter er rillen dækket af sand med et lag på 10-15 mm. Hvis der er en markant hældning på poolens sted, er det nødvendigt at udgrave en dybere fundamentskasse, som senere skal dækkes med et tykkere lag af sand.

Før du installerer en rammepool i landet, skal sandlaget udjævnes ved hjælp af et niveau. Derefter installeres en pinde i midten. Derefter lægges det første lag af polyvinylchloridfilm, hullet under panden er lavet i midten - så det vil være mere hensigtsmæssigt at rette filmen på plads uden at lade den bevæge sig.

Når du installerer en rammepool over filmen, skal du lægge 20 mm tykke ekstruderede polystyrenplader. Disse plader varer længere, fordi de har en højere densitet end skummet.

Plader anbefales at stable med forskydning. Højttalere for perimeteren af ​​platformens kantkant skal plades af med en almindelig kniv og skærer også filmens fremspringende kanter op under pladerne. Sømmene mellem pladerne er forseglet med et bredt bånd.

Derefter fjernes den centrale pind, filmen er foret, puljen er samlet og sat til det forberedte sted.

Efter installation af rammen skal du sørge for, at hver side af perlen er niveau med niveauet.

Hvis en af ​​siderne er højere, er det nødvendigt at uddybe dets støtteposter i jorden, hvis det er lavere, vil det være muligt at erstatte træblokke af tilstrækkelig tykkelse til støtte. I området med løs jord anvendes altid en træforing under hvert rack.

Ved konstruktion af et rektangulært eller firkantet område skal pinnene placeres i midten og i hjørnerne, trække dækslerne på dem og fastgøre dem.

Hvis det er planlagt at installere en stationær stelbassin ved dacha med egne hænder på overfladen, skal stedet under det forstærkes med et lag af armeret beton.

Når alt kommer til alt, vil dette design være meget tungere end holdene, og langs omkredsen vil det blive dannet med modstående materiale, hvilket betyder at stedet for en sådan konstruktion kræver yderligere styrke.

Videoen "Installation af rammepoolen" viser tydeligt, hvordan dette arbejde er gjort:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 3 =