30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Plint paneler

Facade dekoration med plint paneler: fordele og installationsproces

At dekorere et hus er altid en interessant og populær aktivitet, især for fans af noget usædvanligt. Til facaden anvendes plintpladerne oftest, da dette materiale er tilstrækkeligt stærkt og holdbart, og det øger (væsentligt) husets eller bygningenes levetid. Udseendet af sådanne paneler er også ret attraktivt.

Hvorfor skal jeg dække basen?

 • Til ydre beskyttelse af huset mod skadelige virkninger. For eksempel: atmosfærisk nedbør, høj luftfugtighed, temperaturændringer, direkte sollys.
 • Fra multiplikationen af ​​mikroorganismer på bygningens vægge. Såsom: Skimmelsvamp, svampe, insekter.
 • Til opvarmning af huset. Facing tjener som barriere for lave temperaturer.
 • Til bygningens visuelle tiltrækningskraft. Derfor er der et stort antal forskellige finish.

De mest almindelige muligheder for at færdiggøre socle:

 • En kunstig sten;
 • Mursten eller "mursten";
 • sidespor;
 • En natursten;
 • Plastering og maling.

Egenskaber af sokler til udvendig dekoration

 1. Kvalitet og dokumenteret af mange materialer, som fører salgsmarkedet, er ikke ringere og til en vis grad overstiger det traditionelle sidespor.
 2. Bruges til at dekorere de socle, fronter og facader af enhver bygning.
 3. Vil lave en dacha og ethvert country house - originale, ikke som de andre.
 4. Oprindelse og individualitet af hvert hus.
 5. Energibesparende egenskaber.
 6. Beskyttelse af isoleringen, som igen forlænger klædningens levetid.
 • En bred vifte af farver;
 • Overkommelige priser;
 • Beskyttelse mod virkningerne af nedbør og temperaturændringer;
 • Vand modstand;
 • Et kvalitetsmateriale, der ikke brænder ud, når det udsættes for sollys;
 • Lang levetid;
 • Økologisk materiale, der ikke udsender giftige stoffer
 • Hurtig nok foring er tilstrækkelig, hvis tidsgrænserne er begrænsede;
 • Gør et attraktivt udseende af facaden.
 • Utilstrækkelig modstandsdygtighed mod høje temperaturer
 • Hvis der opstår en fejl under installationen, kan der forekomme krakning på bunden. Hvis en person, der ikke har erfaring med konstruktion, er taget til arbejde.

Hvordan vælger man socle paneler?

Hvis køberen aldrig tidligere har haft brug for at bruge plintpladerne, og der ikke er nogen forståelse for dem, er det helt sikkert nødvendigt med hjælp fra erfarne specialister. Nå, når der er venner, venner, bygherrer, der kan anbefale beviste producenter.

Men hvis du ikke har sådanne bekendtskaber, og du skal købe allerede i den nærmeste fremtid, så kan du bruge internettet. Siden i dag er der mange steder, hvor du kan købe byggematerialer og samtidig se kundefeedback om produktet.

Når du vælger et panel, skal du være opmærksom på følgende:

 • Eksterne egenskaber;
 • producent;
 • pris;
 • Kvalitet af materialet. Det er bedre ikke at spare på det, så senere behøver du ikke genoprette arbejdet og bruge dobbelt så meget.
 • Vær opmærksom på leddene mellem fliserne (alle dele skal passe tæt sammen).

Til dato er flere dusinvis af producenter af socle paneler kendt, populære er:

Du kan købe paneler til enhver smag i byggevirksomheder samt onlineforretninger. Hvor skal varerne leveres så hurtigt som muligt og på et passende tidspunkt for kunden. Ved hjælp af en lille mængde penge er det nemt at oversætte alle dine ideer til virkelighed og give din facade en attraktivitet og individualitet.

Da markedet for byggematerialer tilbyder en række muligheder for at vende mod facaden af ​​dit hus. Det vigtigste er at kende alle mulighederne og gøre det rigtige valg.

Det er nødvendigt at straks afgøre, hvilken prioritet der lægges på første sted, når man vælger: simpelthen smuk i udseende i korte perioder eller stærke og holdbare modeller. Valg og valg af socle paneler er givet meget.

Installation er ikke en simpel og tidskrævende proces, som du skal starte godt forberedt på. Og så er der flere nyttige regler til montering af det sidespor, du skal følge for effektivt arbejde:

 1. Montering af sektioner udføres fra venstre mod højre.
 2. Det er vigtigt at huske at med ændringer i temperaturen ændres de lineære dimensioner af panelerne.
 3. Når der er behov for at udføre installationsarbejder i vintersæsonen, er det ønskeligt at installere panelerne i stuetemperatur ved stuetemperatur i et stykke tid før montering af panelerne. Dette vil betydeligt øge byggematerialets fleksibilitet.
 4. Før arbejdet er færdigt, kontrolleres niveauet af vægge ved hjælp af et niveau. Hvis der konstateres uregelmæssigheder, fjernes de.
 5. Det sker, at det ikke er muligt at niveauere væggen, så brug en hjemmelavet kasse med et trin på 25 cm. Et sådant design skjuler alle fejl og overflade uregelmæssigheder godt.
 6. Yderligere detaljer, såsom negle og skruer, indføres i overfladen, der skal behandles i en afstand, der ikke er mindre end en centimeter.
 7. Til isolering anvendes "vejrtrækning" byggematerialer. Folie er udelukket.
 8. I forbindelse med effekten af ​​temperaturudvidelse mellem panelet og låget af fastgørelseselementet er det nødvendigt at forlade et hul på ca. en millimeter.
 9. Du behøver ikke at montere mere end to hjørner ad gangen, for på denne måde mister du evnen til yderligere trimning og justering af finishen.

Når man påbegynder reparationsarbejde i hjemmet, er det nødvendigt at huske, at garantien for en lang service i en bygning er et kvalificeret udvalgte materiale og et godt arbejde hos en mester. Smukt designet facade, vil altid glæde øjet, ikke kun til husets ejere, men også til almindelige forbipasserende. Og det er også meget vigtigt, at hovedparten af ​​byggematerialer til facadefinish har varme modstand og god lydisolering.

Klik her for at annullere svar.

For samarbejde, kontakt venligst via e-mail: [email protected]

Kopiering af materiale uden angivelse af en kildehenvisning er forbudt. Alle rettigheder til billeder og tekster tilhører deres forfattere.

Paneler Socle: anmeldelser, priser, montage

Husets ydre vægge er ejerens besøgskort. Derfor tager hjemmeherrer arsenalen af ​​facadesystemer af moderne produktion. Blandt de mest populære kan identificeres socle paneler. De kan installeres ikke kun i kælderen, men også på hele facaden. Plintpladerne er simple nok til at installere, hvorfor flere foretrækker at udføre disse værker selvstændigt.

Bestemmelse af den krævede mængde materiale

I første omgang er det nødvendigt at måle overfladenes højde og længde, som skal underkastes efterbehandling. Når du køber paneler, skal du tage mængden af ​​materiale, hvilket er mere med 10% af det estimerede. Plintpladerne, hvis pris kan svare til 200 rubler pr. Varenhed, kan medføre reduktion af omkostningerne, mens det er nødvendigt at foretrække mindre længder af finishmaterialet, da der vil være mindre affald fra dem. Når du har målt basen, skal de resulterende parametre multipliceres, hvilket giver dig mulighed for at opnå det område, der vil blive udsat for finishen. Den samme teknologi skal beregne området for et panel. Derefter skal den første værdi opdeles i den anden, som bestemmer antallet af paneler, der skal købes.

Plintpladerne skal installeres på en tidligere forberedt overflade. Det er vigtigt at analysere hætten på fraværet af fremspring og nedtrykninger. Hvis nogen, så er det nødvendigt at installere lathen. Hvis du ønsker at forsyne huset med et solidt system, skal en metalprofil foretrækkes. Det vil dog vise sig at være dyrere, derfor vælger mange forbrugere træstænger. Ved valg af tømmer til drejning er det vigtigt at kontrollere fugtigheden, som ikke må være mere end 20 procent. Plintpladerne, hvis pris du ved, kan installeres på en trækasse. Ofte behandler fabrikanten ikke materialet med flammehæmmere og antiseptiske komponenter, i så fald skal det gøres uafhængigt.

Blandt andet stilles der krav til styrken på strålen. Hvis materialet er skæv eller snoet, skal dets brug kasseres. Plintpladerne kan monteres på en kasse, som er orienteret lodret eller vandret. Hvis panelerne kun stopper fra bunden, anbefaler eksperter, at ledningens elementer monteres vandret. Det vil være nødvendigt at sikre glatheden af ​​alle guider. Afhængigt af størrelsen af ​​plintpladerne er det vigtigt at bestemme afstanden mellem de vandret orienterede plankestænger. Trinet mellem dem skal være lig med 1/2 højden af ​​trim panelet.

Hvis en kasse med vertikalt orienterede elementer er installeret, skal stængerne placeres i en afstand, der er 1/2 længden af ​​panelet. Trin skal tages fra højre kant af en linje til højre kant af den næste. Ved montering af bjælkerne, som skal placeres fra en ydre vinkel, skal installationen ske i enden. Nogle producenter fremstiller ikke indre hjørner, det er vigtigt at tage højde for, når man køber paneler fra et bestemt firma.

Monteringen af ​​sokkelpladerne skal startes fra startskinnerne. Det er vigtigt at placere det vandret. For at bekræfte dette og fremskynde arbejdsprocessen er det nødvendigt at anvende laserniveauet. Men hvis der ikke findes noget sådant værktøj i mesterens arsenal, kan den vandrette linje markeres med en gammelt dokumenteret metode, der indebærer brug af kridt og reb. Analyser vandret og ensartet linjerne kan gøres ved hjælp af bygningens niveau. Det skal bruges til panelinstallationens varighed. Startstangen skal fastgøres langs den markerede linje langs bygningens omkreds. Fastgørelsen kan udføres ved hjælp af dykker eller selvskærende skruer, hvis længde er omtrent lig med 10 centimeter. Installer dem i midten af ​​monteringshullet, ikke stram til enden, det er vigtigt at forlade et hul på 1 millimeter. Dette er nødvendigt for at kompensere for temperaturvariationer, hvilket forhindrer revner i paneler på grund af for stor spænding. Installationen af ​​sokkelpanelerne kan medføre behovet for at trimme bundelementerne, hvilket er sandt hvis soklens linje ikke er ensartet. Udfør dette arbejde på en sådan måde, at den anden række er indstillet strengt vandret.

Hvis piedestallen ikke er lige, skal startskinnen kasseres, mens trimpanelet skal fastgøres til bogieelementerne. Det anbefales at gøre dette i dekorationsmønsterets skjulte hulrum. For at skjule den beskårne kant skal du installere en camouflageprofil.

Kælderen under stenen skal installeres efter en bestemt teknologi. Efter montering af startskinne er det nødvendigt at montere hjørneelementerne. Dette krav bør ikke overses. En række hjemmestere mener, at det er meget nemmere at installere et hjørne, først efter at have været ved at installere alle lamellerne. I næste trin dekorerer håndværkerne det næste hjørne. Men at følge en sådan teknik er ikke nødvendig af den grund, at de vinklede stænger på alle sider har riller, mens fastgørelsen af ​​hjørnepanelet som forventet ikke virker.

Ofte vælger forbrugerne plintpaneler til lave priser, hvilket sparer dobbelt, hvis installationen er færdig alene. Det anbefales at starte arbejde fra venstre hjørne. Startpanelet skal trimmes. Hvis mønsteret er symmetrisk og derefter for at bevare mønsteret, skal skærelinien passere langs lodret orienterede led. Hvis der ikke er symmetri, så er det muligt at skære det så bekvemt. For at gøre dette må du ikke bruge en sav, der har store tænder, da det vil rive panelets kant, hvilket vil ødelægge udseendet af finishen. Det er at foretrække at bruge en fintandet hacksav. Det trimmede panel skal monteres på startskinnen. Det er vigtigt på dette stadium at kontrollere panelets vandrette installation. Når du er sikker på dette, kan du installere et mekanisk fastgøringsmiddel. Den anden og alle efterfølgende paneler kan installeres efter samme princip. Plintpladen under sten, som er den sidste, skal også trimmes.

For at installere elementet skal det være let bøjet. Først sættes panelet til bredden, først efter at det er sænket ned til startskinnen. Før du begynder installationen af ​​den sidste række, skal du montere målestrimlen. Panelerne skal trimmes i højden, så skærelinien er oven på panelet. Den øvre kant skal forstærkes med finishprofilen. Plintpladerne under stenen, hvis pris er tilgængelig, kan blive en reel udsmykning af huset.

Afslutning af træhusets fundament med plintpaneler

Stiften - den øverste del af fundamentet, der rager over jorden, er den primære støtte og beskyttelse af den nederste krone mod miljøets ødelæggende indflydelse. Beton kælder kræver en obligatorisk udsigt, forlænger dens levetid. Til dette kan forskellige materialer anvendes: keramisk granit flise, natursten og mange andre ting, men den mest almindelige variant er socle sidespor, som også kaldes socle paneler.

Fordele og egenskaber ved paneler

Kælderpanelerne på fundamentet installeres ret hurtigt, og det er desuden et af de mest demokratiske muligheder for dekoration. De er fremstillet af slidstærk PVC, dette inerte materiale, modstandsdygtigt over for en række naturlige påvirkninger. Plint PVC-paneler til fundamentet er blevet udbredt på grund af flere fordele:

 • Dette er en pålidelig beskyttelse mod fugtighed, temperaturudsving, sollys og andre naturlige påvirkninger. Plast er ikke underlagt korrosion og falder ikke sammen fra vand, så det kan tjene i årtier. Denne finish er en af ​​de mest pålidelige måder at beskytte husets base på.
 • Fremragende dekorative egenskaber. Du kan købe enkle plastpaneler af enhver farve, eller du kan vælge en base til dit hjem, fuldstændig kopiering af andre materialer efter farve, mønster og tekstur. Sokkelpanelet under stenen i udseende kan derfor ikke skelnes fra det naturlige materiale, mens udsmykningen vil koste flere gange billigere.
 • Nem installation og vedligeholdelse. Installation af plintpladerne tager lidt tid, dette arbejde kræver ikke særlige færdigheder. Færdige paneler er lette at holde rene: du kan genoprette det gamle udseende med en konventionel vandstråle fra slangen. Dette er en mulighed for at smukt og præcist afslutte huset og give ham beskyttelse mod naturens ødelæggende kræfter.
 • Grundlæggende regler for montering af sidespor

  Sådan repareres kælderen på fundamentet? Dette er ikke for svært arbejde, men skal stadig huske nogle grundlæggende principper:

 • Denne type finish er kun valgt til lodrette overflader. Hvis soklen har en kompleks flerniveauform, anvendes panelerne ikke til vandrette dele.
 • Installation er fra venstre mod højre, men du skal huske, at mellem sidesporene skal du forlade et lille hul. Det er nødvendigt for at kompensere for temperaturudvidelsen, når den opvarmes, så materialet ikke springer.
 • Til efterbehandling skal bunden være nivelleret, panelerne er monteret på en ramme af træ eller på plywoodplader. Samtidig skal fastgørelseselementerne gå til beton mindst 11 mm, kun på denne måde kan installationens styrke sikres.
 • Fastgørelseselementet drives ikke ind i enden, i panelet er det nødvendigt at forlade et hul på ca. 1-1,5 mm.
 • Kælderen i kælderen kræver ikke kun dekorative efterbehandling og mekanisk beskyttelse, men også varmeisolering. Det forhindrer frysning af beton om vinteren, hvorved soklen tjener meget længere.
 • Trin-for-trin installationsproces af sokkelpaneler

  Montering af kælderpanelerne til fundamentet er en proces i flere trin, der kan udføres ved enhver temperatur. Arbejdet bruger ikke løsninger, hvilket yderligere forenkler installationen.

  Til den planlagte og helt tørrede kælderdel er understøtningsrammen fastgjort: Den kan være lavet af specielle aluminiumprofiler eller fra en bar. Metalbasen er mere pålidelig end træet, da det er kælderen i huset, der lider mest af luftfugtighed.

  Rammen er installeret vandret i tre linjer: i den øverste, nederste og midterste del af hætten. Profilen er fastgjort med selvskærende skruer eller dowels, afstanden mellem dem er normalt 30 cm.

  Startlinjen er fastgjort til bundlinjen, efter at det er nødvendigt at installere yderligere elementhjørner. Panelet sættes i startbjælken og omhyggeligt skiftes til hjørnet, mens man ikke skal glemme hullerne mellem elementerne.

  Således er hele basen trimmet, de sidste stænger i rækken kan skæres, og kanterne lukkes med hjørneelementer. Hvert panel er fastgjort til profilen på mindst 5 steder, mens du sørger for, at fastgørelseselementerne er stramt vinkelret på vægoverfladen. Den øverste del af hætten lukkes af en eb, som vil dræne vand fra husets vægge.

  I arbejdet er nøjagtigheden meget vigtig: linien i startprofilen skal falde sammen hele husets omkreds, afstanden mellem panelerne skal nå 6 mm for fuldt ud at kompensere for den mulige temperaturudvidelse.

  Total score: 10 Afstemt: 1

  Gem bogmærket i sociale netværk!

  Anbefalet! - Encyclopedia Wooden Houses - NEW

  Du vil finde detaljerede og udvidede oplysninger om emnet i artiklen fra bogen "Wooden Houses", som afspejler alle stadier i bygningen af ​​et hus, der begynder med fundamentets placering og slutter med tagets enhed. Prisen på bogen er 77 rubler.

  Du kan også være interesseret i andre Bøger til opførelse af huse i træ med egne hænder.

  Vi anbefaler stadig indlæg om dette emne:

  Kommentarer til offentliggørelse: 2

  Alle kommentarer er modereret!

  For en måned siden købte jeg polymer primer facade paneler til socle. Materialet er nyt, og det var behageligt overrasket overkommelig pris, først ønskede at købe vinylbeklædning, men det kunne jeg ikke godt være som alle andre i vores SNT, og budgettet tillod ikke at overveje andre muligheder. På internettet fandt de en producent, der producerer polymer sandwich sandwichpaneler.

  Manden er glad, han selv har etableret (selv reddet på arbejdere). Alt er meget nemt og enkelt, og det vigtigste er, at vi strammer soklen med basen, og kulden er allerede kommet, og disse paneler kan stables i alt vejr. Det ser ud til, at huset nu lige er supert, og man kan ikke sige, at dette er en budgetmulighed, naboerne spørger nu og da, hvor de har købt den.

  Jeg ønskede at trykke på linket, men min samvittighed tillod mig ikke at shit på en andens portal.

  Jeg var også snedig. th køber af polymer sandwich facade paneler. Meget tilfreds. Gutterne fungerede godt, hurtigt. Paneler er super - billige og vrede 🙂 Til hvem, hvis interesseret, selvfølgelig.

  Du kan logge ind ved hjælp af dit login eller tilmeld dig på hjemmesiden.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 + = 17