30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Ornamenter fra kegler til det nye år

Contents

Nytårsartikler lavet af kegler med egne hænder

På tærsklen til det nye år gør små børn sammen med deres forældre forskellige håndværk til at dekorere interiøret og skabe en atmosfære af fest i den. Brug til dette kan du en bred vifte af materialer, herunder fyr eller pinjekegler, hvilke drenge og piger virkelig kan indsamle.

Hvordan laver man et nytårs kegle med kegler med egne hænder?

En af de mest populære typer af nytårs håndværk lavet af gran eller pinjekegler er kranser. De passer perfekt ind i ethvert interiør og skaber en festlig atmosfære i det, hvilket giver voksne og børn et glimrende humør. Følgende mesterklasse vil vise dig hvordan man laver et nytårs håndværk fra kegler trin for trin:

 1. Forbered de nødvendige materialer. Du skal bruge direkte støt, guldfolie, malingsspray guldfarve, tang, svamp, PVA lim og tandhjul med en krog.
 2. Rens rent alle støt fra støv og snavs, og brug en svamp til at dække dem med et tykt lag PVA lim.
 3. Placer bumpene i æggebakken og lad dem være der i 10-15 minutter for at lade limen tørre lidt.
 4. Slib den gyldne folie.
 5. Dæk med skiver af folie alle bumpene. Det skal sidde fast på steder, hvor limen ikke tørrer op til enden.
 6. Hvis det er nødvendigt, male tændene i gylden farve, og brug derefter tænger til at skrue dem i støt.
 7. Begynd at sætte bumpene på jutetovet.
 8. Fastgør hver chip med en knude, læg så mange elementer som du vil.
 9. En smuk julemand er klar! Hæng det indendørs eller på gaden, hvilket skaber en unik ferie atmosfære.

Hvordan laver man en kurv med kegler til nytår?

Af kegler og ledninger kan du også lave en original kurv, som er nyttig til dekoration af interiøret til nytår. Følgende instruktioner hjælper dig med at producere det:

 1. Indsamle den rigtige mængde af kegler.
 2. Pak en af ​​dem med en stiv ledning.
 3. Vrid tråden for at fastgøre bumpen.
 4. Ved hjælp af en ledning skal du forbinde denne knap med den næste.
 5. Tilslut gradvis konerne og binde dem i en cirkel.
 6. Du skal få denne ring.
 7. Tilsvarende tegner en anden cirkel og forbinder den med den første, og også en halvcirkel af kegler, der tjener som et håndtag. For at gøre bunden af ​​kurven, brug tyk pap eller krydsfiner. Du får en original indretning til nytår.

Hvordan laver man en smuk krans af kegler?

Et andet visuelt diagram viser dig, hvordan du opretter et nyt nytårs krans:

Tilføjelse af ekkerner, tørrede blomster, bånd og andre materialer til keglerne, vil du få et ægte kunstværk, der kan dekorere husets vægge eller døre.

Hvordan laver smukke håndværk til det nye år fra blegede kegler?

Lignende nytårs håndværk kan laves af blegede kegler. At give dem et meget usædvanligt udseende kan være meget nemt, men resultatet overstiger alle forventninger. Whiten kegler til at skabe originale ornamenter kan være som følger:

 1. Tag hvidt eller andet blegemiddel med et højt chlorindhold, spand, handsker, klumper selv og enhver vægt.
 2. Sæt støvene i spanden.
 3. Fyld dem med hvidhed.
 4. Top med en plade og tryk ned lasten, for eksempel med en mursten.
 5. Lad kegler i denne opløsning for en dag, og skyll derefter grundigt og tørt. Du får naturligt materiale til at skabe lyse og meget usædvanlige mesterværker.

Nytårig håndværk lavet af kegler, lavet af egne hænder, kan bruges til at dekorere interiøret og også præsentere som gaver til dine slægtninge og slægtninge. Vores fotogalleri med ideer hjælper dig med at vælge den rigtige mulighed:

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Gør dine egne hænder Nytårs artefakter af kegler

Gør nytår håndværk af kegler med egne hænder, selv et barn kan gøre. Derfor er det i efteråret værd at organisere en familie tur gennem skoven eller parken, så senere på vinteraften kan hele familien skabe mirakuløse vidundere.

Regler for udarbejdelse af naturmateriale

Det er ingen hemmelighed, at kegler, der falder fra træerne, er lukket, til sidst åbne. Pine træer ser ud som miniature kopier af fyrretræer og graner - på tousled pindsvin. Meget cool, når deres form er ideel til håndværk. Det er dog en skam, når færdigvaren er deformeret med tiden ...

Derfor anbefaler vi dig, inden du begynder den kreative proces, at gøre dig bekendt med sådanne tricks:

Hvis du tværtimod vil have keglerne til at åbne så hurtigt som muligt, så brug en af ​​metoderne:

 • kog dem i en halv time og tør det på batteriet;
 • steg dem 2 timer i ovnen ved en temperatur på 250 grader.

Kegler er rent naturmateriale, hvilket er en fornøjelse at arbejde med! Det er nok at komme ud en gang i efteråret i skoven, så om vinteren kan du sprede tidsfordriv ved at gøre smukke nytårs håndværk. Samtidig sparer du meget på at købe dyre legetøj og dekorationer til ferien.

Vi finder anvendelse på fyrkegler

På tærsklen til det nye år kan du lave en magisk udsmykning, der vil kunne supplere ethvert interiør. Håndværk lavet af pinjekegler kan være meget anderledes. I vores online magasin har vi kun udarbejdet de bedste ideer!

Du skal bruge 1 timers fritid, tålmodighed, flid og mere:

 • mange, mange kegler;
 • saks;
 • lim pistol;
 • Sprøjtepistoler med sølv eller guldmaling;
 • kegle og en cirkel af grøn eller brun pap.

 1. Vi fjerner kegler fra affald, vask dem omhyggeligt og tør dem.
 2. Vi sprayer jævnligt maling, så artiklen ser skinnende og festlig ud. Du kan dog springe over dette trin, hvis du vil gemme naturen.
 3. Lim cirklen til bunden af ​​keglen.
 4. Flyt forsigtigt i cirkler, fra bunden op limer vi keglerne til pap. Start med den største, gradvist flytte til mindre. Prøv at holde dem tætte mod hinanden.

Alle jer så sandsynligvis store glødende bolde i klubberne og roterede under loftet. Og ved du, at noget lignende kan skabes med dine egne hænder ud af kegler til et atmosfærisk møde i det nye år med venner?

 1. Selvfølgelig kan du købe i varehandelen til håndarbejde er klar til at forberede bolden, og du kan selv gøre det. Vi blæser ballonen til den ønskede størrelse, pakk den med toiletpapir fugtet i en blanding af PVA og vandlim (forhold 1: 2). Vi venter 24 timer, indtil ballonen tørrer.
 2. Vi maler det med brun maling, så den grå farve på papiret ikke skinner mellem keglerne i færdigvaren. Lad det tørre helt.
 3. Forsigtigt lim en for en af ​​støvene og undgå store huller mellem dem.
 4. På toppen lim et smukt satinbånd.

Denne bold kan hænges på en lysekrone eller lige under loftet. For større festlighed skal du dække det med en glansende lak eller pakke den i en krans. Og hvis du holder en pind i kuglen og "plant" den i en gryde, får du et perfekt topiary. Men om dette lidt senere ...

Fra granskegler er det muligt at lave ikke mindre originale kompositioner end fra fyrretræer. De ser på deres egen måde smukt og ikke harmonisk harmonisk med både nytårs pels og træ. Vi vil analysere flere mesterklasser med deres deltagelse i hovedrollen.

Julkranser er traditionelt vævet af granbrancher, men moderne navnebørn står ikke på stedet! I løbet af kurset er nytårs klip, satinbånd, papirblomster, julekugler ...

Derfor ønsker vi at tilbyde dig en interessant ide om håndværk lavet af granekegler - et nytårskrans. Det kan dekorere væggene eller døren til dit hus, hvilket gør hjemmet særligt hyggeligt. Arbejdet med det tager ikke meget tid, og tilfredshed med resultatet sikres!

 • avis;
 • Scotch tape;
 • en hæftemaskine;
 • gran kegler (kan fortyndes og fyr);
 • en brun maling spray
 • saks;
 • lim pistol;
 • gran gren, bånd, perler, etc., hvis det ønskes.

 1. Lad os begynde med at lave basen. Selvfølgelig kan du købe den klar, men gør dig selv mere økonomisk og behagelig. Vrid avisen med et langt rør. Fold bagel, fastgør kanterne af hæftemaskinen. Derudover vikles arbejdsemnet i strimler med en avis og derefter med et klæbebånd, så produktet ikke mister sin form.
 2. For at skjule klæbebåndet, jævn overtræk det resulterende substrat med maling fra dåsen.
 3. Lim konerne, fylder hele rummet helt ud.
 4. Smukt dekorere. Maling eller lak ovenfra dækker efter vilje, fordi det naturlige materiale er smukt selv i sig selv.

For at skabe det har du brug for:

 • granekegler af forskellig størrelse;
 • stærke wire eller metal spidser;
 • bånd.

Hvad du skal gøre:

 1. Fra ledningen laver vi 5 identiske spidser. Vi forbinder dem, bukker i midten, for at lave et femkantet stykke.
 2. Vi begynder at strække knobene og samle en smuk komposition. Det vigtigste er, at du kan lide det!
 3. Et af kvistene er bøjet og bundet med et bånd, for hvilket vi hænger en stjerne på døren, nær pejsen eller i nærheden af ​​muren. Eller sådan en stjerne kan fastgøres på toppen af ​​træet.

Hjemmelavede juletøj fremstillet af kegler

Du kan lave legetøj på træet med dine egne hænder. De er enkle at fremstille, smukke og holdbare. Vi tilbyder dig nogle ideer, hvordan du kan slå kun en klump og gøre det til et lille kunstværk:

Kombinationen af ​​kegler med andre gaver af skoven

Kegler er et fremragende naturmateriale til håndværk. Af dem gør store julepynt, dekorativt juletræ, bolde, kranse, topiary, som naveivaet atmosfære af en snedækket eventyrlige skov. De skelnes af originalitet, skønhed og holdbarhed.

Det er værd at bemærke, at keglerne er gode både i "solo" variationen og i duet med andre materialer. Med hvad lige nu lærer vi.

Håndværk lavet af kegler og plasticine er særligt interessant at gøre med børnene. En sådan proces udvikler perfekt fingermotilitet, der gunstigt påvirker mental udvikling.

Før man påbegynder en kreativ lektion, skal man huske:

 • bumpene skal være tørre;
 • Forskellige størrelser og former giver en masse fantasi;
 • Små detaljer om håndværk kan laves ikke kun af plasticine, men også fra en række andre materialer;
 • Fastgørelsen kan udføres ved hjælp af samme plastik eller lim.

Håndværk af kegler til børn på 2-3 år kan kun bestå af en stød, og ældre børn kan forsøge at komponere en sammensætning af flere af dem. Vi tilbyder dig nogle enkle ideer til fælles kreativitet med din søn eller datter:

For at gøre denne heltinde af mange folkeslag og tegneserier skal du:

 • kegler af forskellig størrelse;
 • orange, sort, hvid ler.

Dine yderligere handlinger:

 1. Vælg passende kegler til bagagerummet, hovedet og halen.
 2. Forbind dem med lim eller plasticine.
 3. Blind fra plasticine ansigt, næse, øjne, ører og poter.

Det kan laves generelt fra en smuk åben kegle, hvortil der tilsættes støbt plastikmule, øjne, næse, ører, 4 ben. Eller du kan blænde løgkroppen af ​​en pindsvin fra plasticine, og fastgør mange kegler af samme størrelse til ryggen som rygsøjler.

Hvis det ønskes, kan plastin æbler og svampe lægges på pindsvinets ryg.

Dekorer dit juletræ, skønhed, en lysekrone over et festligt bord eller bare for at blive en del af nytårets sammensætning, kan være håndværk lavet af kegler og æbler.

For at skabe søde dværge har du brug for sådanne naturlige materialer:

 1. Fjern hatten fra acorn og lav et hul i det. Vi strammer båndet ind i det, fra indersiden fastgør det med en knude.
 2. Ved hjælp af en klæbemiddelpistol fastgøres mellem acorn og hans hat lidt fiddling, som vist på billedet. Således får vi hovedet på et gnome.
 3. En lille kødlim på keglen som et skæg.
 4. Vi samler gnomen, limer hovedet og torsoen.

Et vidunderligt nytårs gnome er klar!

Hvis du har et godt fald i efteråret, ikke kun kegler, men også kastanjer, så er der et glimrende program for dem! Derudover giver nytårs håndværk lavet af kegler og kastanjer barnet mulighed for at være involveret i processen. Så lad os komme i gang!

Vi foreslår at du lærer at skabe sjove figurer af julemanden og snejomiden fra improviserede midler. Til håndværk har du brug for:

 1. Vi skulpturerer på kastanjens øjne, næse og mund, for at få det bedste ansigt af bedstefar Frosts barnebarn. Vi laver en kasket af et stykke bomuldsuld og en bomuldsbold, så lim den til kastanjen. Vi maler den resulterende hovedbeklædning med blå maling.
 2. I rollen som Snow Maiden kjole vil der være en frodig fyrkegle. Behandl det med et tyndt lag af bomuldsuld, far det med blå maling og lad det tørre.
 3. Skær bomuldspinne i halvdelen og hold den i bumpen på begge sider - det vil være pennene.
 4. Plasticine forbinder hovedet, kjole og kuglepenne i en enkelt helhed.

Hvad en smuk snejominde er kommet ud af os!

 1. Vi danner hovedet og bagagerummet på samme måde. Kun hatten og frakken er malet i rødt. Sørg for at lave et skæg og øjenbryn.
 2. Hænderne på julemanden er lavet af bomuldskampe indpakket omkring bomuld. Vi male dem i pelsfrakker.
 3. Personalet er en bomuldspinne farvet med en klar lak. Vi præsenterer det for vores helt.

Sådanne tal kan enten simpelthen sættes i børnenes værelse eller vedhæfte dem til satinbånd og hænge på juletræet.

Vi finder en anvendelse af gulvede blade

Den faldne løv ryster så glat under dine fødder i det gyldne efterår ... Nå er det muligt at passere og ikke hente en høstbuket? Under nytår vil alle dine "reserver" blive brugt!

Topiary (Tree of Happiness) er hurtigt ved at vinde popularitet. De kan skabes både fra naturlige og kunstige materialer. Dette er en dekorativ ting, hvis udseende kun er begrænset af din fantasi.

Oprettelse af et nytårs topiary er en god ide til fremstilling af kegler og blade. Til dette har du brug for:

 • blomsterpotter til blomster (eller enhver anden vase);
 • en kvist af et træ eller en pind til sushi;
 • grundlag for topiary
 • lim;
 • bump;
 • blade;
 • andre elementer af indretningen.

 1. Den købte base kan erstattes med en tennisbold eller rullet en bold ud af aviser og indhylles tæt med tråde. Lav hullet i bunden og læg tørret af topiary i det. Løs det med lim.
 2. Lim kegler, placere i mellem dem blade eller kviste af nåletræer.
 3. Smukt dekorere med bånd, julperler, regn, som fantasi fortæller. Omslag med lak, hvis det ønskes.

Således er høsthåndværk fremstillet af kegler i stand til jævnt at strømme ind i vinternytåret med den rigtige tilgang og design. Billedet viser et af eksemplerne på det nye års topiary af kegler til inspiration.

Tag forberedelsen til ferien med kærlighed og godt humør. Vi tilbød dig flere muligheder for at lave en håndlavet kegle til nytår for enhver smag. Husk, menneskelig fantasi er ubegrænset! Opdag nye talenter med os!

Åh, hvilke seje håndværk lavet af kegler. Og vigtigst af alt - for at gøre dem meget enkle, og derfor kan du nemt skabe med børnene. Jeg så lignende billeder på internettet, men det var ikke helt klart hvordan man gør dem, men her i artiklen er alt simpelthen beskrevet. Vi skal gemme shishechkami - om vinteren vil vi lave hjemmelavede legetøj på juletræet.

Kopiering af webstedsmaterialer er strengt forbudt!

Juledekoration af kegler - 9 ideer til en ferie

Disse ideer vil appellere til elskere af håndarbejde. Ornamenter fra kegler kræver ikke mange ekstra materialer og hjælper med at skabe en vidunderlig atmosfære i en magisk ferie.

Bump er et ideelt materiale til at skabe originale festlige dekorationer. De passer perfekt sammen med træet, især naturligt, hjælper med at føle skoven eller landets atmosfære.

Oprettelse af julepynt er en meget fascinerende aktivitet, der kan forene alle familiemedlemmer. Vi tilbyder flere ideer til dekorationer fra kegler.

Lanterner er et uundværligt element i en festlig aften. De kan fremstilles med hånden fra unødvendige krukker, kegler, grønne firgrene og små stearinlys.

I krukken sætte nogle grønne kviste og / eller kegler, samt et stearinlys. Du kan binde en krukke med en dekorativ bue eller en jute ledning. Sådanne lamper vil skabe en varm og hyggelig atmosfære.

Særligt attraktivt udseende fra grønne levende kvist og kegler. Men hvis du ikke har tid eller mulighed for at lave originale kompositioner, skal du bare lægge pærer, kegler og krans af løg i en stor krukke. Også keglerne i glasvarer, bundet med farverige tråde, vil se smukke ud.

I stedet for kranser købt i butikker, kan du lave originale kæder med kegler - og den festlige atmosfære er garanteret for dig.

Garland kan bestå af naturlige kegler eller malede hvide - dette vil skabe en sneeffekt. Kegler af kegler kan forbindes med buer eller fastgøres til tørrede blomster. Det er en smuk dekoration til en pejs, døre, vinduer eller et juletræ.

Sådan en original gaveindpakning vil glæde de elskere af enkelhed og øko-stil. Gave nok til at pakke i en avis eller grå papir og dekorere med granpotter og kegler. Smuk og smagfuld, og også original og uden kicha.

Kegler kan bruges til bordlayout, især hvis du planlægger at invitere mange gæster. Sådanne naturlige vignetter vil være ideelle til ferien.

En enkel og samtidig kan en original julkrans laves af kegler, der er forbundet med en bue. Hvis det ønskes, kan du tilføje fir kviste og klokker til udsmykningen. Også en krans i kombination med rowan vil se fabelagtig ud.

Kegler er et egnet materiale til at skabe usædvanlige buketter. I dette tilfælde kan kegler kombineres med friske hvide blomster.

Vedhængskegler på farvede bånd eller jute snørebånd kan bruges som naturlige julepynt eller indretning til stole og indgangsdøre.

Kegler kan være dækket af maling af enhver farve. Særligt fordelagtige udseende ornamenter af sølvfarvede, gyldne, hvide og røde nuancer.

Originale små juletræer - en af ​​de mest enkle og stilfulde dekorationer. Cones indsættes i små potter, farve dem i forskellige farver eller dekorere, for eksempel med filtbolde, der ligner juledyr.

På materialerne på webstedet www.polki.pl

Dagens opskrift

Læs også

Du vil dekorere træet med bolde lavet af dig selv, men ingen ideer kommer til at tænke dig? Vi viser dig hvordan.

Oprettelse af juletræs-dekorationer er en ny trend, der kombineres med ideen om genanvendelse, når gamle ting får en anden.

Kasser, dekoreret med blomster på toppen, bliver en smuk indretning af den centrale del af bordet på enhver ferie, det være sig dag.

Hvid er et symbol på renhed, uskyld, fred og fornyelse, så det er perfekt til at fejre nytår. Du kan.

Dagens opskrift

5 tips om, hvordan du spredes dit sexliv med din mand

3 meget effektiv hjemmemode til at gøre hæleene bløde

Sommer tøj, som ikke bør bæres på kontoret

5 nyttige tips om, hvordan du vasker din makeup børster

7 bedste citrusfrugter til kvinder

Hvis du vil have dine hænder altid velplejede - glem ikke at bruge fløden flere gange om dagen med let og blidt.

Vi fortæller om 9 almindelige fejl i boligdesign og hvordan man undgår dem.

Alt hvad du behøver at vide om mode tunika og hvordan man bruger dem afhængigt af figurens egenskaber.

I familieforhold er det ikke dårligt at tage højde for oplevelsen hos dem, der er klogere. Lad os lytte til råd fra en professionel psykolog.

Hvilken farve at male soveværelset for at se de sødeste og ubekymrede drømme?

Sommer: Solrig, spændende, længe ventet. Når, som ikke nu, er det tid til at tage en ferie og til sidst slappe af fra byens travlhed og tunge kontor! I mellemtiden, paradoksalt som det lyder, har mange af os glemt at hvile.

22:40 07/07/2016 | 1701

Hvordan styres sommeren med varmen på kontoret?

Lad sommeren ikke komme endnu, men solen skinner hver dag med lysere, lufttemperaturen er utåleligt stigende, i rummet bliver det indelukket. Det er på tide at lære at klare varmen på kontoret.

19:09 06/16/2016 | 471

Hobby for to - ideer til fælles rekreation for par

Hvis du forstår at det meste af tiden du bruger væk fra din ægtefælle, er det tid til at vende tilbage til romantik og friske indtryk. Vi tilbyder nemme at implementere fælles ferieideer til par.

20:58 06/14/2016 | 6949

Begræns gadgets - vi opretter familieregler

Vi foreslår at oprette flere regler for brug af gadgets i din familie.

23:00 10/06/2016 | 891

18 utroligt lækre påske retter fra hele verden

Ved du, hvad det er sædvanligt at sætte på påskebordet i de dele af verden, hvor kager ikke er bagt?

22:50 04/30/2016 | 1717

Hvordan man laver en garderobe ved efteråret - trin for trin instruktion

Sommer tøj, som ikke bør bæres på kontoret

Solen, varmen, trængsel, sjæl og krop beder om havet - snart er det uundgåeligt. Det er på tide at tænke over dit kontor sommer garderobe.

06/28/2016 | 70.036

Vi afslører hemmelighederne ved at vælge en leotard ifølge figuren

Hvordan vælger du en badedragt, der passer perfekt til din type figur, fremhæver fordelene og gemmer fejlene? Vi vil fortælle!

06/24/2016 | 5343

T-shirts med slogans: kan ikke fjernes?

Er det muligt at bære voksne dame hættetrøjer og T-shirts med "cool" påskrifter eller grafiske udskrifter? Lad os finde ud af det sammen!

06/23/2016 | 2856

Hvilken håndfløde skal du vælge - nærende eller fugtgivende?

Vil dine hænder altid være velplejede - glem ikke at bruge en creme med en lys og delikat tekstur flere gange om dagen.

11/19/2017 | 319

Hvordan vasker du dine hænder og fødder efter at have givet?

Hvordan man korrekt soler i solen?

Kan du lide at solbade? Vi vil fortælle dig, hvordan du får smuk mørk hud uden sundhedsskader.

06/24/2016 | 1274

Korrekt pleje af nakkehuden og décolletage zone

Tror du, at du bare skal passe forsigtigt på ansigtet? Faktisk er kvindens alder mere udtalt med nakke- og décolleté-zonen. Derfor har disse områder en delikat pleje.

06/16/2016 | 3297

Hvordan forbereder man sig på hele familiens ferie?

Vi forbinder alle familiemedlemmer til forberedelsen til en lys ferie.

29/04/2016 | 1492

4 kur mod følelser af ensomhed

Maslenitsa - vi arrangerer en uforglemmelig festlig uge

Top 5 uovervindelige gaver til mænd den 23. februar

Hvordan laver man et barn til skole efter skoleferie?

Efter sommerferien finder mange børn det ret vanskeligt at vænne sig til skolens hverdag. Jeg vil fortælle dig, hvordan du forbereder et barn til skole og tilpasser det forsigtigt til den akademiske stil.

08/26/2016 | 1046

Usædvanlige æg til påske i stil med skildpadder-ninjaer

Reglerne om at opdrage børn fra Grigory Oster

9 vil tage, hvormed du kan forstå, at barnet udstråler stress

23. februar i skole - en ferie for unge forsvarere

Neskuchnye ferie - spændende vinterklasser for børn

7 produkter, der er energibesparende

Føler du, at styrkerne forlader dig? Spis en af ​​disse fødevarer - juble op på samme tidspunkt!

08/26/2016 | 2572

5 års produkter til slankhed

Vi giver et svar på det evige spørgsmål: "Hvad ville du spise for at tabe sig?"

06/24/2016 | 2259

Gymnastik tai chi - den østlige hemmelighed af skønhed og sundhed

Vi træner kroppen og sindet i overensstemmelse med de metoder, der blev opfundet i det antikke Kina.

06/17/2016 | 707

Ved ikke hvilken hund at få? Vi vil fortælle dig, hvordan du træffer det rigtige valg.

08/26/2016 | 1506

Vi laver en have fugleskræmsel med egne hænder

Vælg den bedste hund krave og snor

Vi designer en terrasse eller en balkon i en maritim stil (foto)

5 hovedårsager til at starte en hund

En tur til sommerhuset med en hund - hvad skal du huske?

Vishihoise - kold løksuppe

Denne første skål opfylder perfekt sult og genopfrisker i varmen!

2/07/2016 | 1587

Granita - forfriskende bær dessert

En gennemprøvet påskekage opskrift

Madlavning klassisk påske ostemasse

Kødpai til påske

Sommer: Solrig, spændende, længe ventet. Når, som ikke nu, er det tid til at tage en ferie og til sidst slappe af fra byens travlhed og tunge kontor! I mellemtiden, paradoksalt som det lyder, har mange af os glemt at hvile.

07/01/2016 | 1701

Hvordan styres sommeren med varmen på kontoret?

Lad sommeren ikke komme endnu, men solen skinner hver dag med lysere, lufttemperaturen er uforanderligt stigende, rummet bliver tøst. Det er på tide at lære at klare varmen på kontoret.

06/16/2016 | 471

Hobby for to - ideer til fælles rekreation for par

Hvis du forstår at det meste af tiden du bruger væk fra din ægtefælle, er det tid til at vende tilbage til romantik og friske indtryk. Vi tilbyder nemme at implementere fælles ferieideer til par.

06/14/2016 | 6949

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 2 =