30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Ordninger for nytårs broderi på tværs af sting

Contents

100 mønstre til nytårs krydsøm

Hvor behageligt det er at bruge nytårs penge på kreativitet og gøre noget smukt med dine egne hænder! For håndværkere har vi samlet en samling af nytårs krydsesting. Der er snefnug, julemanden, snemænd, engle, julkroner og ornamenter. Generelt er massen af ​​alt interessant!

Alle ordninger er i høj opløsning. Bare klik på det billede du kan lide, og diagrammet åbnes i fuld størrelse, hvorefter du vil kunne downloade det. Og hvis galleriet med billeder ikke indlæses med det samme, vent venligst, tak lidt. Vi lover, meget snart får du fantastiske ideer til nytårets broderi!

Og det er ikke alt.

Og nu alt. Nyd dit håndværk og glædelig nytår!

Nytårets broderier til nytår 2017

Hvert nyt år, nye teknologier og ideer til udsmykning af et hus eller et kontor, ideer om originale, unikke gaver til jul eller på tærsklen til den vigtigste nat.

Flere og flere populære i denne vene er forskellige produkter dekoreret med broderi. Nytårets broderier i 2017 kan bruges til at skabe:

 • elementer af indretningen af ​​rummet,
 • Julepynt,
 • vægpaneler,
 • lykønskningskort,
 • husholdningsartikler.

Broderi i udformningen af ​​hoveddøren

Det overvældende flertal af repræsentanter for europæiske lande på julaften til jul dekorerer traditionelt indgangsdøren til huset på en særlig måde. Typisk er der til disse formål almindeligt anvendt en sådan populær i disse lande, form for udsmykning, som broderet i form af miniatyr thumbnail.

Sådanne flag kan være af forskellige størrelser, enkelt eller kombineret med farverig garn i form af en krans placeret på dørfladen.

Til denne sort af nytårs indretning bruger ofte en temmelig simpel ordning med broderi med broderi, som kan genskabe både en voksen og et barn.

Nyårsbroderi af langvarig teknologi med et kryds meget harmonisk ser på juleflagget.

De mest populære motiver på et sådant produkt kan kaldes ordninger af nytårs broderier 2017, der skildrer

 • triumferende med legetøj juletræ,
 • placeret under hende på tærsklen til nytårsaften talrige spændende indholdspakkede gaver,
 • Fejrens største skyldige er julemanden.

Julestøv - en integreret egenskab af det nye år

En anden ikke mindre storslået juletradition der berømmet vestlige nationer er uundværlig placering på mantel, kommode eller skab dør jul støvle, hvor du besøger julemanden hus om natten puts oplagret gaver til børnene.

Dekoreret med en broderet broderet støvler skaber en speciel atmosfære i rummet og et usædvanligt positivt humør for alle husstandsmedlemmer.

Du kan selv starte en boot, hvis en person er bekendt med evnen til at skære, sy og brodere med et kors. For dem, der ønsker at have et sådant ornament i deres hjem, men ikke har erfaring med at sy kunst, tilbyder specialbutikker færdige kits til at skabe en støvle, der indeholder alt hvad du behøver:

 • mønster af produktet,
 • ordning med broderi,
 • Tråde for at genskabe mønsteret af de nødvendige nuancer.

Oftest billeder på den foreslåede til broderi jule støvler ordninger er

 • sjov snemand,
 • en bjørn går rundt om sin skov lander
 • udnyttet i julemanden slæde rådyr,
 • traditionelle julepynt eller slik,
 • Jul gås,
 • folkemusik ornamenter.

Eksklusive juletræsindretninger

Måske er den vigtigste udsmykning af ethvert hus, før længslen går ind i døren, nytår. Næsten nogen ønsker at omdanne et nåletræ til en ægte skønhed, der omdanner den med originale ornamenter. Udover standarden anbefales det at bruge smykker fremstillet af egne hænder som et usædvanligt design af et nytårstræ ved hjælp af teknikken til tværsømning i en bred vifte af legetøj fra forskellige producenter på butikshylder.

Der er et rigt spektrum af ordninger af fantasybroderier med et kors, som du kan bruge til at dekorere en original juletræsbold.

Sådanne juledekorationer kan enten være enkeltlagede eller dobbeltsidede, bestående af to halvdele, der repræsenterer en harmonisk skabt vinterminatur.

Hvordan man opretter en sådan prøve af dette mesterværk inden for New Years ornamenter inden for området, vil blive demonstreret af masterklassen præsenteret nedenfor.

For at lave en broderet miniature af den nævnte sort, er følgende materialer og enheder nødvendige:

 • et specielt plastikklæde til broderi med et kors, hvilket gør det muligt at efterfølgende skære konturen af ​​produktet af enhver konfiguration, der ikke er genstand for deformation;
 • flerfarvet trådfloss eller silke direkte til broderi i henhold til den relevante ordning
 • nål til denne type broderi;
 • saks til arbejde med plastik lærred.

Processen med at arbejde på denne version af juletræsdekorationer består af flere faser:

 1. Først og fremmest broderes det første emne med det valgte plastikfarve som basis.
 2. Dernæst er reproduktionen af ​​den ekstreme søm, som kaldes backstick, der hovedsagelig anvendes i broderi til at betegne sine grænser, en slags kant.
 3. Ifølge den teknologi, der er beskrevet i de foregående afsnit, oprettes en anden skabelon i henhold til den foreslåede ordning for produktet.
 4. Det sidste trin er faktisk samlingen af ​​produktet fra de færdige to halvdele. Til dette formål anvendes den tværbindingsteknik, der normalt anvendes til montering af en sådan kunst og kunsthåndværk som biscornet. Denne teknologi giver ikke mulighed for fremstilling af nålpiercingvæv eller plastik. Nålen skifter vekselvis sømmen på bagsiden af ​​bagsømmen, der gengives langs kanten af ​​hver detalje.

Det færdige miniature broderede eller foretages i den oprindelige teknik jul bold kan fastgøres på en fyr gren, supplere det med en løkke i toppen eller i de festligt dekorerede gave emballage slægtninge eller venner.

Broderi på postkort med nytår

For dem, der planlægger at fejre det nye årsmøde i en talrige og støjende cirkel af slægtninge eller kammerater, tilbydes en original variation af en mindeværdig gave, som kan udleveres til alle ved en sådan lejlighed. Vi taler om nytårs kort, lavet i broderiteknik, i stand til at behage familie og venner og forlade uforglemmelige indtryk.

For at oprette de foreslåede souvenirs kan du bruge den nye replikerede broderiordning til nytår 2017.

Sådan en jul Broderi ikke tager en masse tid ved en god dommer needlewoman og vil være en behagelig overraskelse for hver af gæsterne inviteret til huset, eller et medlem af en kreds af venner, et parti, der vil være en dygtig donor.

I betragtning af en så vigtig nuance, at julen broderi af denne type er lavet af silke tråd eller floss lyse farver, fra producenten er ingen grund til at bruge tid og yderligere materialer til at dekorere det yderligere og bånd, sløjfer eller andre små dekorationer. Det vil være nok at skrive varme ord med oprigtige tillykke med den indre del af det oprindelige postkort med det kommende år.

Større end postkortet, kan formularen for nytårsgaven være dekoreret med vintermønsterplader af forskellig størrelse. Ofte til fremstilling af sådanne produkter anvendes en rund, oval eller rektangulær form.

Ofte for broderi af denne art bruge traditionelle ornament, monokrom eller lavet i kontrast til hinanden røde og sorte farver, der er ejendommelige hovedsagelig til slaviske broderi.

Under hensyntagen til det faktum, at 2017 vil være året for brandpiken, vil det mest relevante emne i det beskrevne panel være billedet af dette symbol for det kommende år.

Det er selvfølgelig mest hensigtsmæssigt i dette tilfælde at brodere billedet med tråde af rød farve.

Men begræns ikke dig selv til at vælge kun en sådan ordning. En meget farverig gave og en værdig udsmykning af værelset vil være et panel, der viser hanen i al sin herlighed, i alle farver i farvepaletten. Læs også om fashionable farver i 2016-2017.

De håndværkere, der planlægger sin fremstilling, anbefales at udføre broderi i følgende rækkefølge:

 1. Begynd arbejdet fra midten af ​​produktet for at undgå hyppige efterfølgende berøring af hænder til brodertrådene.
 2. Først og fremmest broder du elementerne i panelet med mørke nuancer, og først efter det går du til genopbygningen af ​​fragmenterne, der er angivet på ordningen med lyse farver. I dette tilfælde kan du være helt sikker på, at de lyse tråde i arbejdsprocessen ikke bliver beskidte og ikke vil blive ramt af den hyppige røring af håndfladerne.

Interiørartikler med nytårs broderi

En anden lige så almindelig gave til enhver ferie, ikke en undtagelse fra hvilket er nytår, er forskellige søde genstande og pyntegenstande, der supplerer indretningen af ​​rummet. Disse omfatter

 • puder af forskellige konfigurationer,
 • Tekstilhjerter, der kan fyldes med aromatiske urter,
 • smukt designede køkkenhyller og et bordkorn,
 • bordservietter.

Typisk fremstillingen af ​​sådanne husholdningsartikler bagateller i julen stil anbefaler at vælge pastelfarver stoffer, som er domineret af hvide, blå, lavendel nuancer, så de fuldt ud overbringe symbolikken i vinteren og det nye år.

Til indretningen af ​​denne version af nytårsgaven er det ikke nødvendigt at anvende broderiets teknik med et kryds. Relevant vil være reproduktion af et nål eller vegetabilsk mønster, broderi på overfladen, tilføjelsen af ​​de nævnte teknologier med indretning af flere små perler, perler, små plastklokker eller julbuer.

De mange forskellige variationer og broderi ordninger vil være et udmærket redskab til at gøre en eksklusiv gave, udtrykke sine oprigtige følelser af giveren, der har investeret i etableringen af ​​en sådan nytår souvenir stykke af hans sjæl, for at give en festlig stemning og glæde i deres arbejde.

NYHEDER AF 2017

Tilføj en kommentar Annuller svar

Nytårs gåder til nytår 2017

Cross-stitch cross-stitch broderi design - symbol for 2017

Sådan dekorerer du et rum til nytår 2017

Nytårs indretning af huset til nytår 2017 med egne hænder

Postkort til dig selv til nytår 2017

2017 på den østlige kalender: hvis år vil være

Scenarier for nytårs virksomhed i 2017

Ferie i december 2017 i Rusland

Fantasy 2017-2018: listen over de bedste film

Militære film i 2017: listen over de bedste

Eventyrfilm i 2017: listen over de bedste

Ferie i december 2017 i Rusland

Fantasy 2017-2018: listen over de bedste film

Militære film i 2017: listen over de bedste

Eventyrfilm i 2017: listen over de bedste

Historiske film i 2017: listen over de bedste

Ferie i november 2017 i Rusland

Magnetiske storms i november 2017

Magnetiske storme i december 2017

Magnetiske storme i august 2017

Moderne støvler efterår-vinter 2017-2018 år

Moderigtigt badetøj til sommeren 2017

Horoskop for 2017

Ferie i december 2017 i Rusland

Højtidelige og vigtige datoer for alle er deres: Enhver fejrer føderale helligdage, nogen ...

Larissa
наталья 70 år

Abonner på vores sociale netværk og hold dig ajour med de mest interessante og vigtige kommende arrangementer!

Nytårs broderi ved hjælp af tværgående ordninger og ideer.

Hej, kære nålevenner. Jeg er sikker på, at mange af jer ved, hvordan de elsker og broder et kors. Men selvom denne har set her, der aldrig før havde broderet, lad ham aldrig gå væk - for ham vil der være en detaljeret instruktion. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du opretter en festlig atmosfære i dit hjem ved hjælp af nytårs brodersyning.

Også i denne artikel finder du 28 Nytårs stingmønstre. Jeg har specielt lagt mange broderier af et lille format - dette vil give din barn mulighed for at deltage i forberedelsen til ferien. En lille broderi har ikke tid til at trætte barnet og vil bringe meget glæde og tilfredshed i disse feriedage.

Det skete så, at vi fejrer nytår i en kold og ikke solrig tid, og det er på dette tidspunkt, at sjælen ønsker trøst, varme og opvarmer atmosfæren i ferien. Og selvfølgelig ønsker alle at dette skal vare så længe som muligt. Intet problem - jo tidligere vi skaber nytårsmiljøet i huset, jo længere vil disse helligdage vare for os.

Nytårs broderi på tværs af sting er den hurtigste måde at oprette elementer på et nytårs hjemmeindretning. Sådan nytårs broderi kan placeres i dekorative rammer-stande. Du kan brodere julkranse og dekorere dørene til værelser med dem. Julkranserne vil blive diskuteret i en særskilt artikel.

Og hvorfor ikke tage den sædvanlige olieklæde fra spisebordet og læg en duge med nytårs motiver. Et køkkenhåndklæde med søde snemænd, sjovt rensdyr og julemanden. Lad nytårets broderi dekorere dit køkken.

I vestlige lande kan de gerne dekorere vægge og døre med noget som flag, sådan:

Denne jul broderi kræver ikke yderligere køb af rammer, kan det hænges på et stykke smukt buet tråd, bøjler til tøj, eller på en lille pind (røret fra en rulle fax papir er perfekt - bringe på arbejde).

Og i vores artikel "Jule legetøj med egne hænder - hurtigt og nemt. Del 5 "vi fortalte, hvordan man dekorere et juletræ med legetøj broderet med egne hænder. Ordninger af nytårs broderi fra denne artikel vil hjælpe dig og dekorere nytårstræet.

Du har 2 måder at begynde med:

Første måde - gå til butikken og køb et færdigt sæt til broderi. Den indeholder en ordning for kryds syning, lærred, tråd, nål og undertiden broderi ramme. Men oftest må bøjlen købes separat. Denne måde er hurtig, da du ikke behøver at vælge tråden med farver til ordningen.)

Den anden vej - vælg ordningen (se diagrammer nedenfor i samme artikel) - Gå til butikken og hent tråden i de rigtige farver, broderiramme, lærred og nåle.

Trådvalg. Den bedste tråd floss DMC, Anker, Madeira. Disse tråde er de mest holdbare. Med dem vil dit broderi beholde et æstetisk udseende efter flere vaskninger. For at være sikker på, at tråden ikke kaste, kan det vaskes i varmt vand og blot med en hvid klud, hvis stoffet er ikke et spor forbliver - okay. Det er også muligt at fastgøre farven, hvis i tråden nøgle skylleopløsningen af ​​eddike med vand (3 skefulde eddike, vand skeer 9), og skyllet under vandhanen.

 1. Vi løsner tråden i mulina i 4 tilføjelser.
 2. Vi fylder lærredet i rammen.
 3. Arranger dig komfortabelt foran skærmen på din computer med diagrammet vist og broder. (Internettrafik ikke stiger, selv om hele dagen sidder på denne starnitsu vores hjemmeside og brodere - kontrolleres selv Trafik er opladet, når du flytter fra en artikel til en anden, og hvis du overvåge kun én artikel er permanent åben, det er. intet forfærdeligt.)

For ikke at forklare i ord hvor man skal holde og hvor man kan nå nålen, giver jeg nedenstående diagrammet af snømandsmandens broderi. Og på det lige under det er vist:

 1. Sådan laver du en linjesting (dette er når vi skal skitsere konturerne i vores broderede mønster) (рис.1)
 2. Sådan gør du straks en række kryds (fig. 2, 3)
 3. Initial fastgørelse af tråden (figur 4)
 4. Ufuldstændig søm med et kryds, tråde i forskellige farver (figur 5) - det er her, når du skal brodere ikke et helt kors, men kun halvdelen af ​​det. Og så, når halvdelen af ​​korset skal broderes med en farve, og den anden halvdel af den med en anden farve.

Det er faktisk al visdom. Meget enkel og hurtig.

Forresten gjorde jeg mit første korsstiksarbejde uden noget lærred ved øjet på et stykke sædvanlig linnedække. Og tråde et sted mulina, og et sted at sy, og endda tynde strikning uld ting i sagen lade. Tid var knappe, tråden i mulina er så enkel, og du finder det ikke, især i min lille by. Og hvad synes du? Det viste sig et luksuriøst lærred med solsikker.

Så tør. Lad nytårets broderi fylde dit hjem med varme og festlig komfort.

Olga Klishevskaya, især for stedet "Women's conversations."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

86 − 85 =