30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Orchis maskulin

Orchis

Nyttige egenskaber og anvendelse af orkis masculine

Siden oldtiden, folk vidste om de gavnlige egenskaber af orkideer og brugte lægemidler baseret på det til behandling af forskellige sygdomme: herpes, sår, betændelse, diarré. Værdifulde lægemidler råvarer af denne plante er unge knolde, ellers kaldet "kneler af slele". De samles i slutningen af ​​blomstrende orkier i perioden juli til august.

I formular 2 forskellige typen knolde: rund - 1-1,5 cm tyk (de er bedre) og palmate - 0,5-1 cm tyk butik opsamlet råstoffer (knolde) er ønskelig i dåse og tør i et mørkt rum siden. Når fugt og lys rammes, bliver det færdige produkt sort og meget hurtigt mister dets helbredende egenskaber.

Knoldene indeholder ca. 50% slim, 27% stivelse, omkring 5% af proteinstoffer, schavelekisly calcium, mineralsalte, sukkerstoffer, små mængder af harpikser.

Rødderne på nogle arter af orkier bruges til mad, planten dyrkes ofte som dekorative. En anden af ​​hans knolde forbereder en slimy decoction, som har en omsluttende effekt. Dette værktøj er ordineret indenfor eller i form af enemas med inflammatoriske sygdomme i mave og tarm. Orkidsslim er også effektiv i hoste, ondt i halsen og i munden. Desuden er det nyttigt til dets eksterne anvendelse i form af kompresser til behandling af brystsmerter og hævelse.

Desuden er de orkideer bruges som en tonic og genoprettende afhjælpe, er det ordineret til nervøs udmattelse og svaghed efter en alvorlig sygdom, kronisk prostatitis og impotens. Hovedretningen af ​​brugen af ​​orkiserne er behandlingen af ​​prostatitis. Dog kan dets lægemidler også behandles med blærekatarre, livmoder sygdom.

Brug af ortis hjælper patienter med tuberkulose, dem, der har oplevet alvorlig blødning, børn, der lider af tarmkatarre. Også for gamle orkier er det nyttigt til vedligeholdelse af kræfter. Brug det til hårvækst. Forberedelser fra nogle plantearter giver væsentlig hjælp til forgiftning af skorpioner, slanger, bier, forgiftning med forskellige kemiske og bakterielle toksiner. Narkotika fra orkier er meget populære i børns terapi.

I medicin anvendes kun plantens unge rødder. Deres grave skovl jord og oprenset fra huden, vaskes grundigt med koldt vand, derefter nedsænket i nogen tid i kogende vand og derefter tørret i en ophængt tilstand. Rødder indeholde mineralsalte, stivelse, glycosider, æterisk olie, og en masse af proteinholdigt materiale fra roden slizi.Sredstva anbefale tager for impotens, prostatacancer, kronisk prostatitis.

Når du bruger sådanne lægemidler, skal du følge dosen for at undgå overdreven seksuel ophidselse. Til udendørs brug er rodknoldet, blandet med svinekødsfedt og dampet i mælk. Dette værktøj kan bruges til abscesser, panaritium, carbuncles, tandpine, for at øge hårvæksten.

Orkidéernes blomster er store, kanariefult, mindre ofte lilla, opsamlet i et tæt flertallet øre. Mellemkredsløbet og de to kronblade i den indre cirkel udgør en slags hjelm. Læben er grønlig gul i midten, gul på siderne, uden pletter. Ovary sessile, snoet, spur er lig med æggestokken.

Både i videnskabelig og folkemedicin bruges orkier blomster meget lidt. Forskellige arter af planter har forskellige blomster i form og farve. Nogle arter er opført i Den Røde Bog i Rusland, Hviderusland, Ukraine og henviser til lægeplanter. På grund af truslen om fuldstændig ødelæggelse af plantagen kan denne plante overføres til kategorien af ​​kulturelle.

Olieinfusion: 50 gram tørre, pulveriserede blomster (ikke rødder) skal hældes med 0,5 liter olivenolie, insistere 2 uger på et mørkt varmt sted og derefter belastning. Tage dette middel anbefales til betændelse i prostata hos en spisesked, før du spiser 2 gange om dagen.

Alkoholtinkturer fra orkierne er hovedsagelig forberedt til vedligeholdelse og behandling af seksuelle funktioner hos mænd (den unge rod bruges til at forbedre seksuel funktion). Desuden har tinkturer alle slæbens egenskaber, herunder indhylling. De er kogte på de sædvanlige måder at forberede tinkturer på.

Opskrift 1. Den frugtplantage (1,5 spsk) og halvdelen af ​​rugbrød skal hældes og hæld 500 ml cognacalkohol (75 grader), insistere på et mørkt sted i 2 måneder. Ved slutningen af ​​termen skal kompositionen presses ud under en presse, resten skal brændes og tilsættes til tinkturen og derefter 2 flere måneder for at insistere. Tag 1 tsk 1 - 2 gange om dagen før måltider, fortyndet i vand.

Har du fundet en fejl i teksten? Vælg det og et par flere ord, tryk Ctrl + Enter

Planten formeres af små og talrige frø, modning i frugt. De bruges ikke i medicin. Frø købes af dyrkere til dyrkning. Ved plantning begraves de i jorden, hvis temperatur skal være 18-25 ° C. Plantning frø kan være i enhver sæson, de første skud optræder i perioden fra tre måneder til et år. Afstanden mellem plantager skal holdes mindst 10-15 cm. Orchis bruges ofte til dekorative formål til at dekorere haver.

I verden er der omkring 100 arter af orkier, mange af dem er truet og optaget i den røde bog i flere lande. I CIS-landene vokser omkring 40 arter af denne plante. Mange af dem er helbredende, resten dyrkes som prydplanter. Til medicinske formål arrangeres plantager til dyrkning og høst af lægemidler. Særligt værdifuldt produkt er salep.

Orchis Mand er et flerårigt plantelægemiddel med to store hele knolde. Stænglerne af planten er enkle, enkle, med saftige, aflange lancerede, blotte blade. Hindbær blomster samles i korte børster. Frugt - en kasse, hvor der er mange små frø. Blomstrer denne art i maj-juni. Maskintræer er almindeligt i den europæiske del af Rusland, i Ukraine (i det bjergrige område), i Kaukasus og Uralerne. Det vokser i egetræ, asp, bøgeskove, på jordarter af forskellige typer, men ikke for fugtige og sure.

Til medicinske formål anvendes planteknolde. De fandt bittere stoffer, æteriske olier, slim. Medicinske råmaterialer anvendes til behandling af sygdomme i mave-tarmkanalen, hoste, cystitis, tandpine. Narkotika baseret på orkis fungerer som forebyggende og genoprettende midler, de bruges til at øge styrken og med nervøs udmattelse. Decoctions af knolde er ordineret til behandling af lammelse, krampe i underekstremiteterne med gastritis. Afkog på mælk helbreder lungebetændelse, bronkitis. I nogle lande anvendes afkok som præventionsmiddel.

Orchisia plettet - flerårige urteagtige skov plante. Den har to rødder: en - gammel, døende, den anden - ung. Stammen stiger med 4-8 blade. Bladene er elliptiske, plettede, som i almindelighed ligner bladene af en tulipan. Store hjelmformede blomster samles i et cylindrisk tykt øre med pink-lilla farve. Frugten af ​​planten er en kasse, frøene er små og mange. Blomstrer denne art i maj-juni, frugterne modner i august.

Orkiserne spottet vokser i hele skovområdet i Rusland, Ukraine og Hviderusland. Samlingen af ​​medicinske råmaterialer - knolde - produceres i blomstringsperioden. Lægemidler er slim, stivelse, pentosan, dextrin, methylpentozan, saccharose. I folkemedicin bruges en knolpulver af denne plante. Det bruges til madforgiftning, diarré, dysenteri. Slim bruges til forskellige sygdomme i fordøjelsessystemet, med katarre i det øvre luftveje.

Orchis shlemonosny - en flerårig urt med to veludviklede rødder. Stammen er enkel, lige. Elliptiske sessile blade vokser 3-5 stykker i bunden af ​​stammen. De lyserøde-hvide blomster samles i tætte blomsterblomstrer. Blomstrende planter forekommer i maj-juni. I CIS-landene vokser denne art i Rusland (fra Østersøen til det sydøstlige Sibirien), i Kaukasus, som foretrækker tørre, kalciumrige jordbund. Det vokser orkis shlemosnosny, normalt i enge, enge. I medicin anvendes unge, friske og tørrede knolde, de høstes ved blomstringens afslutning.

Narkotika baseret på orkiserne bruges til at behandle fordøjelsessystemet, luftveje. De forbedrer kroppens generelle tilstand efter at have lidt alvorlige sygdomme. Planten øger styrken. Det kan også bruges til madlavning. Suppe, gelé, gelé og endda dej er lavet af den.

Orchis brændt - denne art er på udryddelsesranden, så den er opført i Den Røde Bog. En typisk repræsentant for arten er en flerårig urteagtig plante med to sfæriske knolde, hvoraf 3-5 ekstra rødder forlader. En knol er gammel, døende, en anden tæt, med en bud på fornyelse for næste år.

Oblong blade, indsnævret til bunden, er placeret i roddelen af ​​stammen, oven på stammen er der bladformede vaginer. Blomsterne er små, bicolour, med en lys skarlet hjelm og hvidlig med røde pletter på læberne, samlet i et tykt øre. Orkidéerne blomstre i maj-juni.

Anlægget findes i den europæiske del af Rusland, i det vestlige Sibirien, oftere i Hviderusland og Ukraine. Især er det almindeligt i Skandinavien, Lilleasien og Middelhavet. Denne art vokser på fugtige skov enge, i løvfældende og blandede skove, foretrækker jord med rigdom af humus, lidt alkalisk og lidt sur.

Det er ulovligt at forberede medicinske råstoffer fra en vildtplantage. Til medicinske formål er den specielt dyrket på plantager. Knolde høstes umiddelbart efter plantens blomstring. Kun unge knolde er egnede. Efter behandling af råmaterialet opnås en salep. Opbevar det færdige produkt i tørt, godt ventilerede rum, og råvarens holdbarhed er 6 år.

Salep er en god indpakning og genopretning. Det ordineres til gastritis og kroniske sygdomme i luftvejene, med betændelse i mave-tarmkanalen. Slim er beruset under forgiftning for at bremse absorptionen af ​​gift. Pulver af gamle knolde betragtes som en abortfacient og antikonceptionsmiddel, det regulerer menstruationscyklussen godt. Frø anvendes til epilepsi.

Kontraindikationer til brug af narcissus

Lægemidler fra frugtplantagen er så sikre, at de kan indtages af børn, ammende kvinder samt gravide, men kun efter detaljeret konsultation med en læge. Med brug af narkotika hos mænd for at øge styrken, er det alligevel nødvendigt at observere doseringen.

I rødder og stilker af asketræet er der mange nyttige stoffer, som det er muligt at behandle en række sygdomme. I blomster, blade og stilke er indholdet af æteriske olier højt. Det er kendt, at asken er rig på alkaloider (scimianin, dictamnin, cholin), dictamnolacton, saponiner, bergapten, anthocyaniner og flavonglicosider. Roten indeholder fedtsyrer.

Clearness har en ekspektorativ, diuretisk og hæmostatisk egenskab. Denne plante bruges til inflammatoriske processer og forkølelse. Åbenene bruges til sammentrækning af livmoderen. Det anbefales også at bruge det til anti-allergisk virkning. Derudover bruges den som en god blodrensning.

Yastrebinka har antiinflammatoriske, antimikrobielle og antiseptiske egenskaber. Desuden bruges denne plante som en astringent og diuretikum. Yastrebinka reducerer niveauet af skadelige stoffer i en persons blod. Anlægget anbefales at blive brugt til hovedpine så godt.

Byg indeholder de biologisk aktive og nærende stoffer, vitaminer og mikroorganismer, som folk har brug for til god sundhed og normal funktion. Byg har omsluttende, antiinflammatoriske og blødgørende egenskaber. Anlægget har en unik evne til at stammer fra.

Ved kopiering af materialer kræves et aktivt link til webstedet www.ayzdorov.ru! © AyZdorov.ru 2009-2017

Oplysningerne på hjemmesiden er beregnet til bekendtskab og kræver ikke uafhængig behandling, lægehøringen er obligatorisk!

Orchis maskulin

Orchis masculum L. (Orchis mascula L.).

En familie af orkideer - Orchidaceae.

Med terapeutisk formål anvendes rødder eller planteknolde.

Orchis er en genus af små, flerårige planter. Der er mange af dens arter, der adskiller sig fra hinanden. Denne art af orkier er fortrinsvis fordelt i Kursk, Orel og Voronezh regionerne i Den Russiske Føderation i Ukraine, derudover vokser på Krim og Kaukasus.

Roden af ​​menneskets orkideer består af to ægformede knolde, hvoraf den ene er større, gamle og slasket, og den anden - en ung, saftig; mange subtile rødder forlader det. Overjordiske del af planten repræsenterer en enkelt blomst stilk dækket nederste aflange ovale blade (ligesom stilk køkkenhave løg eller liljekonval), som ender tyk øre bizarre, varieret og flotte farvede blomster med stor læbe og i vid udstrækning med en ansporing.

Orkisens blade er grønne, glatte, med buede åre. Stammen, der forlader et par ovale knolde, danner altid nye knolde. Stengens højde er ca. 40 cm. I de spikede opsamlede blomster er perianten grå-lilla, og blomstens nederste bifurcated lip er lyse lilla. Frugt - en kasse, krakning 6 blade, frø - med en gennemsigtig ydre skal.

Udover orkideer mandlige, på grund af tilstedeværelsen af ​​relativt store knolde er nyttige og andre arter af denne slægt: Morio, hjelm, samt bakke-gøgelilje, som adskiller sig fra andre typer af orkideer, hun, som en liljekonval, kun to plader (så det kaldes et to-overdækkede) .

Knolde af alle slags orkier er lige så nyttige. Grow orkideer meste i løvfældende blandede skove, blandt buske, i bushen, i det mindste i engene, og bakke-gøgelilje og ligner det Lyubka zelenotsvetnaya i Ukraine kaldes flagermus eller "Love Me, ikke forlader" for sin stærke aromatisk lugt, værre om natten, under blomstringen af ​​blomster. Nogle gange kaldes enhver tobladet en nat violet. Ved tørring, ikke kun blomster, men selve planten producerer en behagelig lugt af woodruff.

Knolde af enhver slags orkis, især orkis masculine, er værdifulde for deres gelatinøse slimstoffer, med hvilke de er så rige. Saml knolde i slutningen af ​​sommeren, indtil de er ældre. Nogle mener, at knolde af denne plante hjælper med impotens (seksuel impotens).

Orkisernes kemiske sammensætning og egenskaber er blevet dårligt undersøgt, men denne plante er blevet indført i den statslige farmakopé, og pulveret fra dets knolde (salep) anvendes kun som slim mod forgiftning sker i apoteker.

I mennesker, pulveret fra knoldene af orkideer eller salets genkende meget nyttige i diarré, dysenteri, blærebetændelse og andre madforgiftning når det kræves omsluttende slim til behandling gastrointestinal vævsinflammation. Når diarré for en større effekt er lavet lavet af salepa-opløsning med tilsætning af 1/10 del af hørfrø.

Salep er meget bekvemt til forbrug, især til børn med tarmkatarre.

Det er også nødvendigt for de ældre at opretholde de senile udmattelseskræfter, dem, der lider af tuberkulose og dem, der har oplevet alvorlig blødning eller svækket efter svære oplevelser og svækkende sygdomme.

Hvis saleprod ikke i apoteker, er det muligt at forberede sig således: gravet knolde orkideer oprenset fra små rødder og toppen af ​​huden, hængte knolde på en tråd, nedsænke dem i et par minutter i kogende vand for at fjerne lugt og fjern bitterhed, samt til knolde kunne ikke spire.

Udtagning af knolde fra kogende vand, de tørres i frisk luft (i skyggen) eller i et varmt rum. Tørrede knolde skal have en gullig farve og nogle glasagtige eller gennemsigtige.

Før anvendelse blev knoldene findelt oprindeligt fortyndet i koldt kogt vand - 10 dele - og derefter tilsat 90 dele kogende vand (eller varm mælk), omrøres, indtil en thickish væske ligesom flydende creme.

Blandt de østlige folkeslag (for eksempel i perserne) anses orkis kegler som ekstremt nærende og endog helbredende. Af dem forbereder de en konstant morgendrink, smider dem til suppe, forbereder gelé og fremstiller mel fra deres mel.

Anvendelsesmåder. Bouillon: 3,0-10,0 pr. 180 ml; en til to spiseskefulde tre til fire gange om dagen.

For emaciated mennesker er den daglige dosis 40 gram på vand eller mælk med honning.

Enema: To teskefulde salepa er taget i to kopper kogende vand (tidligere fugtet med koldt vand) og tilsæt (hvis noget) en fjerdedel af en teskefuld knust hørfrø.

Bemærk. For at kontrollere kvaliteten af ​​det købte saltpot pulver er det nødvendigt at tage en del af det til 100 dele vand og koge det; bør få en tæt og næsten farveløs slim Hvis der ved afkøling til denne slime tilsættes et par dråber jod til kontrol, skal slimet få en blå farve.

Hvor smukke er blomster af orkiserne hos hanen, men planten er værdifuld ikke for dem, men for deres rødder ... Fordi egenskaberne for orkisernes rødder er meget værdifulde. Her styrker for eksempel den friske saft af hans knolde og den gamle - undertrykkende seksuelle magt. Så, orchis spotted mandlig impotens kan helbrede din helbredende saft! Derfor har folkemedicin i mange lande længe brugt til behandling af forskellige sygdomme stykker rødder, pulver fra rødder og slim (pulver fra rødderne i lang tid rystet i varmt vand) orkis maskulin.

Mandlige orkier: En beskrivelse af planten.

Orchis Mand er et herbaceous flerårigt lægeligt plante tilhørende familien af ​​orkideer (orkier). Rødderne på orkiserne på hannen er to knolde, hele, store. Knollen lever i 2 år, og så vokser en ny, ung for at erstatte den. Stænglerne af planten er single, simple. Blade - saftigt, skinnende, aflangt lanceret, glabrous. Blomstene af den mandlige orkidé er lyserøde, opsamlet i korte børster, der ligner et æg i form. Frugter af en mandlig orkidé er kasser. Frø - flertallet, lille. Blomstrende orkis masculine observeres i maj - juni.

Essentiel olie, bitterstoffer og slim (stivelse, polysaccharid, pentosan, methylpentozan) findes i knolde af den mandlige orkidé.

Mandlige orkier: medicinske egenskaber.

Slime, rødder og pulver har en toning, omsluttende, hæmopoietisk, antikonvulsiv og antiinflammatorisk effekt.

Orchis Mand: vidnesbyrd.

Slime klap har fundet anvendelse i sygdomme i mave-tarmkanalen, med diarré, hoste, cystitis, tandpine og blærebetændelse. Slim reducerer absorption i mave-tarmkanalen. Slim forbedrer tilstanden med seksuel impotens, nervøs udmattelse, senil svaghed og svaghed efter sygdom. En slimet drik tages oralt før måltider om morgenen og tilføjer honning til det.

Broth салепа kan bruges til behandling af benkramper, lammelse, urolithiasis og gastritis. Afkogning af knoldeplanter på mælkedrik med lungebetændelse, bronkitis, sygdomme hos kvindelige organer, gastritis og endda som præventionsmiddel.

Tørrede knolde kaldes en salep. Slippet indeholder ca. 50% slim, der består af polysaccharid, stivelse, sukker, pentosaner, methyllentosaner, bitterstoffer og æterisk olie. Healers bruger slim, opnået ved langvarig rystning af pulveret af rødderne med varmt vand. Slime har enveloping, tonic, anti-inflammatorisk, antikonvulsiv og hæmatopoietisk virkning. Det bruges til gastrointestinale sygdomme, især til diarré hos børn, cystitis, hoste, bronkitis, tandpine. Slælens slime som omsluttet blev givet og med forgiftning for at bremse absorptionen af ​​gift. Slime sild er nyttig som en genopretning og tonic for nervøs udmattelse, seksuel impotens, svaghed efter alvorlige svækkende sygdomme og svaghed i alderdommen.

Ifølge de litterære data blev salp i fjern fortid meget udbredt i den alternative medicin i øst, hvorfra den først blev lånt som et folkemidlet og først senere blev den videnskabelig medicin. I Iran og Tyrkiet blev der lavet en slimet drink fra den, som blev forbruget om morgenen med honning, før de spiste. Slim slagtning er meget nærende og medicin blev anbefalet til den udarmede patient, mens den blev fremstillet på mælk eller bouillon, og der blev tilsat vin.

I medicin i Centralasien, især i Usbekistan, anvendes en afkogning af knolde til behandling af lammelse, benkramper, gastritis og urolithiasis. Medicin i det nordkaukasiske afkog af knolde på mælk anbefaler at drikke med bronkitis, lungebetændelse, gastritis, sygdomme hos kvindelige organer og også bruge som præventionsmiddel.

I folkemedicin i Centralasien er slime korneklubnevy orchis spottet taget med katarre i maven, nyresten, med kramper af hænder og fødder og med lammelse. I folkemedicin i Kaukasus er en afkogning af pulveret af knolde i mælk fuld af sygdomme i lungerne, mave og livmoderhalssygdomme og anvendes som præventionsmiddel.

5-10 g af pulveret af rodkorsede orkier skal omrystes i lang tid i et glas kogende vand, kogende bouillon eller kogende mælk, indtil der opnås tykt slim. Tilsæt 3-4 spiseskefulde druer til bouillon og kogende vand. Tag 1/4 kop 4 gange om dagen (Makhlayuk, 1992).

I Hviderusland er orkidene knolde bundet af svinekødsfedt eller dampet i mælk og påført på brystet (panaritium, carbuncle). Dampet i mælk eller en rå rod sat på en syg tand. Rødder bruges til at forbedre hårvæksten (Ghes, 1976).

I folkemedicin, er rødderne anvendes til smerter i brystet, med kvinders sygdomme, til behandling af leveren og forbedre sammensætningen af ​​blodet, i colitis ulcerosa, underernæring, udmattelse (Kovalev, 1971).

Infusion rod vist ved forhøjet mavesurhed, kroniske sygdomme i de øvre luftveje, betændelse i mundhulen og svælg samt microclysters hæmorider (Pastushenkov, 1990).

I Vesten Sibirien og i Ural orchis anvendes til blærekatar, hoste, nervøs udmattelse, med kolik i nyrerne, månedligt (Surin, 1974) forsinkelse.

Behandling orkis maskulin.

Pulver af orkis mand.

5 - 10 gram pulver fra knolde af en mannlig orkide hæld et glas friskkogt mælk og ryst det, indtil det danner en tykk slim. I kogende vand tilsættes 4 el. l. naturlig drue vin. Spis en fjerdedel kop 4 r. pr. dag.

Orchis mand til impotens.

Der er en opfattelse af, at knolde af mandlige orkidéer hjælper med impotens, og for dette skal de spise lidt hver dag, dyppe forinden i olivenolie, vaske ned med flere slanker af naturlig vin. Ja, og tvivl ikke på orkier spottet - hanrot, men ellers hvor ville der komme historier om hans styrke?

Yatryshnik - "mand" plante til potentia ekstraudstyr

Orchis er en plante, der er medtaget i det officielle register over medicinske urter. Fra et medicinsk synspunkt er unge rodafgrøder værdifulde, de indeholder de vigtigste helbredende stoffer. For at øge orkisens styrke, der oftest anvendes i form af alkoholtinkturer. Det hele afhænger af mænds individuelle karakteristika.

Nyttig fra den farmakologiske "side" af de pågældende planter:

Slime indeholder en stor procentdel af mannan - et stof, der har egenskaberne af en præbiotisk. Positivt påvirker de metaboliske processer i væv. De resterende dele af planten er ikke så nyttige, selvom orkisblomsterne også ofte indgår i afgifter, der tager sigte på at behandle sygdomme i det genitourinære system og øge styrken.

Det er bevist, at en mands normale styrke afhænger af en række faktorer. Det er vigtigt generelt at opretholde normal fysisk og psykisk sundhed, de medicinske egenskaber for ortis for mænd er:

 • ved udskillelse af toksiner fra kroppen
 • normalisering af hormonsystemet
 • styrkelse og toning
 • stimulering af hæmatopoiesis processer
 • beskyttelse mod irritation af væv udsat for inflammation
 • forbedre regenerering af huden.

Avicenna hævdede selv, at lægemidler indeholdende orkier for at øge styrken er mest effektive. Han kaldte dem de bedste afrodisiakre. Med deres hjælp kan du øge attraktionen til det modsatte køn, samt gøgens tårer er effektive til at forebygge sygdomme, der reducerer styrke.

Tinkturer og afkog på basis af rødderne og sommetider orkisens blomster kæmper ikke kun med somatiske årsager, men eliminerer også de faktorer, der fremkalder psykogen impotens.

Midler indeholdende orkier giver manden:

 • styrke libido;
 • øge seksuel udholdenhed
 • blive mere aktiv i den seksuelle sfære;
 • øge tonen i organerne i reproduktive system;
 • undgå urologiske patologier og hæmorider
 • genoprette normal funktion af nervesystemet
 • øge kroppens modstand mod overarbejde; chok og stressede situationer;
 • slippe af med angst og nervøsitet før en seksuel handling;
 • fjern vedvarende frygt og minder om tidligere fejl.

Mekanismen for frugtplantens handling på den mandlige kraft

Til behandling af seksuel impotens er det vigtigt, at der er en omfattende indvirkning på de årsager, der førte til forekomsten. Denne ejendom er besat af orkierne. Til erektion er det nyttigt på grund af evnen til positivt at påvirke sammensætningen af ​​blod, blod og dets tilstrømning til organerne i det lille bækken.

Antibakterielle egenskaber af phytoncider indeholdt i orkiserne beskytter mod prostata-inflammation og nedsætter aldringsprocesserne i det kønsvæv, som direkte påvirker bevarelsen af ​​styrke.

Toning effekt på den mandlige krop som helhed giver styrke og tillid til dens konsistens.

Terapeutiske folkemekanismer til styrke fremstilles hovedsageligt fra plantens rødder. Orchis for at styrke mandlig styrke insisterer på alkohol eller olie, forberede afkogninger af det og endda gelé.

Den første variant af tinktur sker på alkohol. Til madlavning har du brug for:

For at forberede et middel bør du:

 • Unge knolde (de er hvide i farve) slibes i pulver;
 • Hæld alkohol og bland grundigt;
 • Blandingen hældes i en krukke med glas og lukkes tæt;
 • Det kræver 14 dage at insistere på alkohol med en orkidé;
 • Tænd forsigtigt gennem gasbind eller ren klud.

Den opnåede tinktur er at drikke før måltider tre gange om dagen. Den anbefalede dosering er 30 dråber. Behandlingsforløbet er 1 måned.

Den anden mulighed kræver flere ingredienser:

 • Flere knolde af orkier;
 • Brød fra rugmel, halvt almindeligt brød;
 • 0,5 l cognacalkohol.

Fremstillet som følger:

 • Grind rødderne og tag 1,5 spsk af det opnåede pulver;
 • Skær brødet i små skiver;
 • Tørre ingredienser lægges i en glasbeholder og hæld alkohol ind i det;
 • omrør;
 • Fjern til et mørkt tørt sted;
 • Efter 2 måneder påtrykkes den opnåede tinktur;
 • De resterende tyk, brænd og tilsæt til krukken med alkohol;
 • At insistere 60 flere dage.

Produktet er beregnet til daglig brug i 1 måned. Den skal være fuld 5 g før måltider og nøje observere doseringen. Dens overskud er fyldt med en stærk seksuel overekspression.

Orkidéernes blomster har mindre terapeutiske egenskaber, men de er baseret på olieinfusionen, som ikke kun er nyttig for styrke, men også til behandling af prostata-sygdomme såvel som for deres forebyggelse.

Forbered et sådant lægemiddel er meget simpelt, du har brug for:

 • Tørre blomster af gøgetårer - 100 g;
 • Olivenolie - 1 liter.

Tørre råmaterialer skal hældes med olie og insistere i mindst 7 dage. Olieinfusioner opbevares sædvanligvis på et varmt sted. Tag 2-3 tsk. 15 minutter før måltider om morgenen og aftenen.

Wizards oftest ordineret til deres patienter gelé-lignende retsmidler. De har en gavnlig effekt ikke kun på libido, men også nyttige til fordøjelseskanalen, da de har en omsluttende virkning og forhindrer irritation og betændelse i slimhinderne.

Kiseli med en orkide kan fremstilles på mælk eller på vand. Til den første mulighed du har brug for:

 • Planter rødder;
 • 200 ml mælk
 • 4 spsk rødvin.
 • Rødder bliver til et pulver;
 • Tag 2 tsk. modtaget råvarer og hæld i en glasburk;
 • Kødmælk koges og straks hældes på samme sted;
 • Tæt beholderen tæt sammen med et låg;
 • Skak indtil stoffet indeni ikke får konsistensen af ​​geléen;
 • Åben krukken og tilsæt vinen;
 • Blandingen er opdelt i 4 lige store portioner.

Produktet skal fremstilles hver dag. Tag medicinen 4 gange om dagen. Behandlingsforløbet er 120 dage. Efter 1 uges brug er der en utvivlsom nytte af orits for men: libido er forøget, og erektilfunktionen er delvis normaliseret.

For at skabe en gelé på vand er det nødvendigt at tage:

Forberedelse kræver følgende:

 • Slib knolerne og tag 0,5 tsk råmateriale;
 • Vand kog og kølig (at hun var ved stuetemperatur);
 • Hæld pulveret og insister 1 time;
 • Afbryd flere gange;
 • Bland den resulterende kissel med honning;
 • Opdel i 2 optagelser.

Også tilberedt dagligt. Det skal tages om morgenen og om aftenen i mindst 30 dage. Det er vigtigt ikke at overskride mængden af ​​pulver fra orkis rødder, for ikke at provokere ukontrolleret seksuel ophidselse.

Forberedelsen af ​​bouillon er altid baseret på, at de nødvendige medicinske urter koges i vand. For at forberede en decoction bouillon til at forbedre styrke, har du brug for:

 • Tag 10 g pulveriseret rod af planten;
 • Hæld 200 ml koldt vand;
 • Kog og køl.

Filtreret gennem et vævserviet skal være drukket tre gange om dagen. Den anbefalede enkeltbetjening er 1/3 kop.

Orchis er en unik plante, der næsten ikke har kontraindikationer at bruge. Som for andre lægemidler og lægemidler er individuel følsomhed over for komponenterne mulig.

Det er vigtigt at observere dosisernes nøjagtighed, fordi deres overskud er fyldt med bivirkninger. Infusion af blomster i kombination med indtagelse af præparater indeholdende tannin kan forårsage ubehagelige konsekvenser:

 • Fordøjelser i fordøjelseskanalen;
 • Opkastning og kvalme
 • Begyndelsen af ​​dysbiose;
 • Smerter i mavetarmkanalen.

Kommentarer af mænd på anvendelse af en orkis

Reelle anmeldelser siger: planten har en gavnlig effekt på mænds sundhed. Mænd bemærke, at tage folkemidlet retsmidler baseret på orkier kan bidrage til at forbedre potensen (med mindre problemer i sengen).

Mulig og behandling af sygdomme i prostatakirtlen ved hjælp af gøgens tårer. Med kronisk prostatitis er nogle symptomer undertrykt, men vigtigst af alt - libido øges parallelt, hvilket er vigtigt i behandlingen af ​​denne lidelse.

Nogle begyndte med lavt testosteron at tage kosttilskud, der har en orkide i deres sammensætning. Menneskernes svar på dette emne er ganske forskellige. Nogle bekræfter, at syntesen af ​​hoved androgen er virkelig aktiveret, andre afviser denne kendsgerning.

Fraværet af bivirkninger og kontraindikationer er vigtigt for dem, der lider af sygdomme i indre organer. Brugen af ​​et bestemt orakel hjælper med at undgå deprimerende virkninger på lever og hjerte. Derfor bliver det ikke værre, så hvorfor ikke prøve ...

Oplysningerne på hjemmesiden præsenteres af personer med medicinsk baggrund, men det er rent teoretisk. I intet tilfælde bør ikke engagere sig i selvmedicinering. Når du har beskrevet problemerne, skal du altid kontakte institutionen i det pågældende område eller din egen læge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

50 − 43 =