30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Opvarmning med polyurethan anmeldelser

Opvarmning med polyurethanskum: anmeldelser. Opvarmning med polyurethanskummet mansard, tag eller husvægge

Polyuretanskum er et unikt materiale med hensyn til fysiske og mekaniske egenskaber, hvilket sikrer et højt niveau af varmeisolering. Det er meget udbredt i forskellige områder af konstruktion, mens isoleringen med skumpolyuretan-anmeldelser bliver ekstraordinært god. Hvad er årsagen til dette?

Fremragende præstation

For det første er anvendelsen af ​​polyurethanskum effektiv, fordi det i termisk isolering kan sammenlignes med vakuumisolering. I dette tilfælde er vores version billigere og lettere med hensyn til installation. For det andet er belægningen på basis af dette materiale kendetegnet ved elasticitet, slidstyrke og modstand mod deformation. Derudover kan polyurethanskum anvendes under alle klimatiske forhold med uafhængighed fra temperaturområdet. Opvarmning med polyurethanskum har fået positiv feedback og takket være oprettelsen af ​​et forseglet uigennemtrængeligt vand- og luftlag. Det er også vigtigt, at isoleringen er økologisk sikker, hvorfor dens anvendelse fuldt ud opfylder kravene til sanitære standarder i byggesektoren.

Mange ejere af private huse foretrækker isolering af loftet med polyurethanskum. Tilbagemeldingen antyder, at byggeprocessen på grund af økonomiens og tilgængeligheden af ​​materialet kan være betydeligt billigere. Høj vedhæftning garanterer, at polyurethanskummet sprøjtes godt eller lægges på ethvert materiale - glas, plast, træ, krop eller beton, mens det kan bruges til væg-, loft- og gulvbehandling. På grund af det fremragende greb er det ikke nødvendigt at bruge fastgørelsesanordninger, hvilket også i høj grad forenkler installationsprocessen.

I dag er isoleringen af ​​huset med polyurethanskum (anmeldelser bekræftet, at denne teknologi er den mest bekvemme), der kan udføres ved hjælp af flere af sine sorter. I den mest stive version består dette materiale af lukkede celler, der giver høje niveauer af hydro- og varmeisolering. Ofte anvendes denne sort ved udsmykning af udvendige vægge, men dette kræver oprettelse af et ventilationssystem, da stive kvaliteter af polyurethanskum ikke adskiller sig i dampgennemtrængelighed. Takket være denne metode til termisk isolering kan der opnås flere formål:

 • sikre høj modstand af belægningen til skadelige stoffer, skimmel
 • Sørg for vedhæftning til enhver overflade;
 • beskyt bygningen mod tænding;
 • brug under alle klimatiske forhold.

Let at bruge gør det enkelt og opvarmer væggene med polyuretanskum. Tilbagemeldingen fra mange af dem, der selv udførte isolering, siger, at denne proces nemt og enkelt kan klares.

For at gøre dit landsted varmt, pålideligt i drift og energieffektivt, og samtidig reducere omkostningerne ved opvarmning, skal du på en kompetent måde nærme sig processen med opvarmning. En af de nemmeste måder er at isolere huset med polyurethanskum, så de bærende konstruktioner maksimerer varmen inde i bygningen. Det er bedst at udføre ydre trim for at gemme et nyttigt område. Før væggene færdiggøres, er det nødvendigt at lave termiske ingeniørberegninger for at bestemme minimumstykkelsen af ​​polyurethanskumlaget. Beregningerne tager højde for:

 • modstand af bærende strukturer varmeoverførsel;
 • vægtykkelse
 • bopæl.

Ekstern isolering med polyurethanskum har fået positiv feedback på grund af at arbejdet udføres bekvemt og simpelt. På samme tid kan du afslutte loftet, balkonen, balkonen. Opvarmning udenfor kræver et antal værker:

 1. Overfladen af ​​væggene er forberedt.
 2. Det sprøjtes med polyurethanskum.
 3. Forstærkning udføres med en speciel plade.
 4. Efterbehandling er i gang.

PPU anvendes kun på en ren overflade, mens tykkelsen afhænger af væggen og dens tilstand. Forstærkning udføres ved hjælp af et glasfibernet med små huller. Varmeisolering af huset med polyurethanskum har sine egne egenskaber, som afhænger af den type fremtidige efterbehandling.

Hvis PPU anvendes under sidespor, er det nødvendigt at oprette en hængslet facade baseret på ramme og beslag på væggen. Ved påføring af materialet skal det sikres, at det falder under både rammen og under styringsprofilerne. Dette giver høj beskyttelse og reducerer varmetab. Med denne metode skal rammen stige over en facade i et par centimeter.

Hvis væggene er isoleret med polyurethanskum til yderligere plastering, kræves en lidt anden teknologi. Ved sprøjtning gentages tekstur og topografi på vægoverfladen, så anvendelsen af ​​polyurethanskum skal udføres pænt og jævnt.

Opvarmning af huset med polyurethanskum har fået positiv tilbagemelding på grund af det faktum, at materialerne kan bruges til at afslutte hele landet sommerhuset. For at reducere niveauet af varmetab, trimmer loftet eller loftet oftest med et polyurethanskum. Hvad er godt med denne metode? For det første er belægningenes sømløshed, som tilvejebringes ved anvendelse af et lavtryksapparat, sprøjtning af blandingen på en opvarmelig overflade. PUF størkner på substratet i 10 minutter, med operationen udført i flere lag for at opnå en glat og pæn overflade. Materialet kan påføres lodret og vandret, mens det er ideelt fastgjort til overfladen af ​​træ, beton, metal eller plast. Det er ikke uheldigt, at isoleringen af ​​loftet med polyurethanskum ofte anvendes. Vurderingerne påpeger, at dette er den nemmeste og mest bekvemme måde at give ekstra isolering på.

Denne proces skal først og fremmest kontaktes, fordi loftet er et boligrum, der kommer i kontakt med kold luft mere end andre værelser. Derfor kræves der i tillæg til isolering yderligere vandtætning i overensstemmelse med miljøvenlighed og brandsikkerhed.

Anvendelsen af ​​mineraluld eller andre flise materialer - en proces meget tidskrævende, så skære-coatede polyurethanskum fået positive anmeldelser blot for enkelhed og hastighed af processen. Ved sprøjtning kan du klare det selv med en belægningstid på ca. 50 år.

PPU anvendes i vid udstrækning til overfladebehandling af tagsystemet, fordi materialet perfekt kan holdes selv på en skrånende overflade, idet man gentager komplekse reliefs og former. Termisk isolering af taget med polyurethanskum gør det muligt at opnå høj varmeisolering med en mindre tykkelse af materialet, der beskytter overfladen mod forkølelsen. På grund af holdbarheden og de gode indikatorer for støj og varmeisolering vil PUF være en god løsning til ethvert tagsystem.

Polyurethanskum er et unikt materiale, der passer på kun to teknologier. Så i de fleste europæiske lande i mange årtier en populær polyurethanskum isolering (af teknologien kun positive tilbagemeldinger), som hældes i hulrummet af en bredde på 10 cm. Hullerne er tilbage med vilje, for at fylde dem med et opskummeligt materiale, der giver en høj grad af varme- og lydisolering. Hele processen med varmeisolering reduceres til at udføre flere typer arbejde:

 1. Udenfor eller inde i væggene fremstilles huller med en diameter på op til 12 mm og en indstillet stigning på 60 mm.
 2. Gennem hullerne under tryk er skumpolyuretan fyldt, fyldning af hulrummet og klatring af højden af ​​væggen.
 3. Fyldning udføres indtil hele hulrummet er fyldt.

Dette er en bekvem måde at gøre huset varmt med polyurethanskum. Udtalelserne fra mange er enige om, at denne teknologi gør det muligt at lave et sømløst og hermetisk forseglet varmeisolerende lag ved brug af kvalitets- og miljøvenlige materialer.

Fordele ved Fyldningsteknologi

Denne metode til brug af PPU bruges oftest til færdiggørelse af fleretagesbygninger til forskellige formål. Det vigtigste er, at materialet skal lægges jævnt, bortset fra det mulige udseende af kolde broer. Denne metode er god, for det første med minimal tid, da ingen forberedende arbejde er nødvendig. Derudover opstår hærdningen af ​​det termiske isoleringslag gradvist, så du hurtigt kan fylde.

Termisk isolering med polyurethanskum kan udføres ved at sprøjte det. Denne teknologi anvendes meget i de fleste lande i verden. Kernen i den teknologiske proces i tilførslen af ​​to komponenter til forstøveren under påvirkning af tryk. Blanding, blandingen fjernes til overfladen og påføres et tyndt lag på overfladen. Efter et par minutter forøges skummet kraftigt, størkner, hvorefter en monolitisk varmeisolerende belægning dannes. Afhængigt af typen af ​​udvalgte komponenter kan polyurethanskum af forskellige tætheder anvendes.

PPU med lav densitet vil medføre, at belægningen ikke vil være for resistent over for mekanisk påvirkning, og derfor er den kun egnet under sidesporingen. Den højere tæthed tillader brug af PPU til efterbehandling af overflader, der ikke kræver yderligere efterbehandling. De vigtigste fordele ved sprøjtningsteknologien - i forarbejdning, økonomisk gennemførlighed og bekvemmelighed. På baggrund af denne teknologi er loftet ofte isoleret med polyurethanskum - anmeldelser tyder på, at dette er den hurtigste måde at klare isoleringen af ​​dette rum på.

Del anmeldelser om isolering med polyurethanskum

Det viser sig, at dette materiale kun har en alvorlig ulempe - en ujævn overflade efter behandling. Derfor skal du straks forberede yderligere omkostninger - oftest installere et rammesystem og lukke PPU'en med nogle plader eller paneler - krydsfiner, gips, osb, dsp, plast og så videre. Forresten er rammen næsten altid lavet fra begyndelsen, og varmeren er allerede påført den.

Det er dog godt at se materialet med dine egne øjne, inden du træffer en endelig beslutning. Men min mening er værd og fortjener opmærksomhed. Held og lykke, Svetlana, håber jeg, kunne hjælpe dig!

Opvarmning med polyurethan anmeldelser

Opvarmning med polyurethanskum er gavnligt: ​​anmeldelser

Re: Opvarmning med polyurethanskum er rentabelt: anmeldelser

vikalex1992 »12:56, 27. oktober 2014

Re: Opvarmning med polyurethanskum er rentabelt: anmeldelser

Natalia »22:32, 27. oktober 2014

På isolering af væggene med polyurethanskum, kan jeg forlade anmeldelserne.

Nogen sagde, at for vægge er det nødvendigt at bruge en lys PPU, for alligevel senere bliver væggene "sutureret" med gipsplader. Andre sagde, at let polyurethanskum kun giver varme- og støjisolering, mens tættere er stadig hydro, varme og støjisolering.

Da vi forstod alt, besluttede vi at beregne det hårde, så der ikke længere var lommer af kolde, duggpunkter, fugtigheden ophobede ikke, svampene blev ikke skilt og huset var stærkere.

Han har en wireframe på den forkerte teknologi bygget, så at have spist fabler fra "umelyh9quot; bygherrer, vi er nu genforsikre alt. Vi ville bestemt hellere beordre at isolere udefra, men facaden var allerede færdig, så vi var nødt til at lave isolering indefra.

Den anden ting, der rørte ved mig, var isoleringens tykkelse. Også ved denne lejlighed hørte forskellige meninger. Mange foreslog at sprøjte 3 cm, andre 5 cm. Det mest interessante er, at tykkelsen på 5 cm svarer til SNiPu RF. til indkapsling af monolitiske vægkonstruktioner, for hvilke der skal tales om 3 cm. Det er nødvendigt at gøre, hvordan det er nødvendigt at gøre.

Det er denne tykkelse af den hårde polyurethanskumspray, der taler om styrke og har alle de nødvendige egenskaber ved højkvalitets hydro-termisk støjisolering.

Her troede vi, at der virkelig kan være forskellige tykkelser af forstøvning. De begyndte at lære af, hvad spartternes ensartethed afhænger af, og hvordan man tjekker det. Vi fik at vide at det er muligt at lave punkteringer med et søm.

Som et resultat af den endelige-kyndige, vi kiggede igen estimater, som vi sendte til selskabet, har valgt dem, der indikerede brug af stift polyurethanskum sprøjtning 5 cm tyk. Vi kaldte kontaktoplysningerne på muligheden for at reducere prisen, og vi tilbyder en liste over polyurethanskum fabrikanter.

Nå, hvordan man bestemmer hvilket skum der er bedre? Jeg troede, at denne kotovasiya aldrig vil ende, for at håndtere dette

vi lærte at kvaliteten af ​​polyurethanskum bestemmes af skumdannelse.

Det mest ideelle komponentforhold for skumdannelse bør være en til en. Til vægge er "løft" af polyurethanskum kun 3-5 sekunder. Det vil sige, det skal hurtigt skumme og hurtigt hærde på overfladen. Dette er nødvendigt for at

så massen fra væggen eller loftet ikke dræner under tyngdekraften. Verdens førende inden for produktion af sådant skum tyske firma BASF Polyurethans, men til en pris bliver dyrt. Blandt russiske producenter, firmaet "Himtrast."

Baseret på alle ovenstående oplysninger bestilte vi endelig isoleringen af ​​væggene i PPU Izhevsk. Vi gjorde alt kvalitativt, som det er nødvendigt.

Du vil spørge, hvorfor vi har været så opmærksomme på hver lille ting, alt er meget simpelt. Vi ønsker ikke at ændre noget.

Re: Opvarmning med polyurethanskum er rentabelt: anmeldelser

Katerina »02:44, 31. oktober 2014

Re: Opvarmning med polyurethanskum er rentabelt: anmeldelser

Makarov »03:59, 07 nov 2014

Hvor betydelige kan der være overudgifter under isolering af skumblokkehuset?

Re: Opvarmning med polyurethanskum er rentabelt: anmeldelser

Vlasov »16:52, 27. november 2014

Jeg spørger mig selv, er det skadeligt efter din mening?

Brugere der læser dette forum: Ingen registrerede brugere og 2 gæster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

70 − 66 =