30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Opvarmning af hoveddøren i et privat hus

Vi opvarmer indgangsdørene i et privat hus

Med fremkomsten af ​​koldt vejr forstår indbyggere i private hjem klart, at det ville være dejligt og varmt. Døren af ​​enhver styrke og pålidelighed kan ikke forhindre udkast og varmetab. For at varme det er nødvendigt i huset eller ved dacha ikke kun indgangsmetal døre, men også træ dem.

Har isolerede døre mange fordele:

 • Opvarmning gør det muligt at reducere varmetab, hvilket sikrer et behageligt mikroklima og bevarer familiens budget.
 • Der skabes en mere pålidelig lydisolering;
 • Arbejde med isolering gør det muligt at designe døre ved hjælp af sjældne designløsninger.

Vindue- og dørkonstruktioner skal gøres lufttæt. Kontroller tætheden af ​​dette design er simpelt nok. Hvis du sætter ild til en kamp og bringer den til dørens lås og baldakiner, så skal ilden ikke svinge. Hvis dette ikke er tilfældet, er der ingen tæthed, og det er nødvendigt at isolere de gamle døre eller bestille nye, som vil blive isoleret af fabrikanten.

Det skal forstås, at isoleringen ikke kun omfatter arbejde med lærredet. Det er vigtigt og nødvendigt at forsegle alle hullerne omkring dørkarmen. Hele omkredsen af ​​dørkarmen skal være omhyggeligt isoleret.

Ejere af private huse skal i forvejen tænke på isolering af indgangsdørene, selv før koldt vejr er kommet. De vil redde indgangsdørene fra kulden, fordi de normalt lader kulden inde i huset.

Opvarmning af stålkonstruktioner

Opvarmende metal indgangsdøre giver mulighed for et bredt udvalg af materialer:

 • Sædvanlig uld;
 • Mineraluld;
 • Polyfoam eller dets derivater;
 • Skummende harpiks, som sælges i cylindre.

Almindelig bomuldsuld er meget billigt for alle sine miljømæssige renlighed. Men de bruger sjældent almindelig bomuld i moderne forhold. Normal bomuldsuld er et brændbart materiale. Derudover absorberer det fugt for godt.

Mineraluld anses miljøvenlig. Det kan ikke brænde, det kan kun smolder. Dette forhindrer flammens spredning i tilfælde af brand. Materialets meget vigtige egenskaber tjener som en god varme- og lydisolator. Men mineraluld har også sine ulemper, det absorberer let fugt. Denne omstændighed kræver oprettelse af et yderligere lag af vandtætning i tilfælde af anvendelse af mineraluld.

Polyfoam og dets derivater har fremragende isolerende egenskaber. Disse materialer udfører ikke varme godt, må ikke springe over lyd og fugt. Til en lav pris af skumplast i sine sorter kan det blive en ret værdig mulighed for opvarmning. Men i årenes løb er den styrofoam aldre, hvilket forårsager dets ødelæggelse. Ejeren af ​​et privat hus skal være forberedt på dette. Skumisolering skal med jævne mellemrum ændres.

Skumdannende harpikser er i det væsentlige et skum af hurtig hærdning. Denne varmeapparat er normalt egnet til brug ved behandling af ikke-adskilte eksterne strukturer.

Specificitet af isolering af metaldøre

Indgangsståldøren er isoleret i henhold til den anvendte isolering. Hvis det drejer sig om en ekstern aftagelig struktur, skal laget af et varmeisolerende stof fastgøres ved brug af flydende negle. På toppen af ​​dørbladet er dækket af dækmaterialer.

Monteringsskum eller skummateriale kan indsættes inde i indgangsståldøren gennem åbninger, det kan være et nøglehul eller et øje, som alle kan lide. En uassocieret metaldør skal isoleres udefra, det er nemt at gøre.

Termisk isolering af trædørkonstruktioner

For at isolere træangrupperne på hytten eller i et privat hus, kan du anvende følgende materialer:

Bestemmelse af isolering til indgangen trædør er bestemt af klimaforhold, budgettet for isolering af dør strukturer og andre specifikke omstændigheder.

Så, isolone er kendt for sin høje ydeevne med hensyn til isolation fra varmetab. Skumgummi er meget billigere end isolone, men er relativt kortvarig og kræver en tidlig udskiftning efter et par års drift.

Vade er meget økonomisk, som et materiale til varmeisolering, men dens hygroskopicitet fremmer udviklingen af ​​et stort antal mikroorganismer på bomuldsuld. Silikonefyldstoffer er modstandsdygtige over for ydre påvirkninger og temperaturændringer, men de savner lyden meget godt.

Arbejd på isoleringen af ​​indgangen trædøre

Træbyggeri kan ikke demonteres. Dette kræver isolering direkte på bladets overflade. Først måles lærredet. Hvis du tilføjer 5 cm til de opnåede værdier, vil dette være størrelsen på isoleringen. Når du laver en indretning af læder eller lignende materiale, skal du tilføje 25 cm til bladets højde og bredde. , som bestemmer størrelsen på huden, som døren vil generalisere.

klud skal fjernes fra hængslerne og rengør snavs akkumuleret på det. Det er bedre at behandle træoverflader med overkommelige antiseptika.

Det er nødvendigt at lægge varmeren på linned, den er dækket af dekorativt materiale. Opvarmning er klar, døren kan returneres til sit rette sted.

Opvarmning af strukturer langs åbningens omkreds

Selvom dørene er forsvarligt isolerede, er tab af varme i et privat hus uundgåeligt. Dette skyldes, at varmen går til gaden også gennem revner skabt af dørkarmen og dørene.

Af denne grund eksterne indgangssystemer behøver ikke kun at isolere linned, du skal isolere mere grundigt. For at dække isoleringen med dørkarme er det også nødvendigt.

For at isolere dørrammerne kan du bruge gummi- eller polyurethanbåndsmaterialer af en særlig type. De er selvklæbende, men nogle af deres typer kan fastgøres ved hjælp af flydende negle.

Hvis lærredet er tilstrækkeligt tæt mod rammen, vil isoleringen i huset være maksimalt. Luften trænger gennem de mulige slidser, der dannes, når rørene er ufuldstændige med åbningen. Dette problem skal løses nødvendigvis.

Mere radikale midler end gummi eller polyurethan pakninger vil være foldet dermatitis tape. Det er fastgjort til rammen med negle.

Forbedrer tætningen af ​​træstrukturer, som er pakket på alle sider af kassen. Rullen kan fremstilles af en pakning, indpakket i polstring. At spy rullen bedre end møbler negle, indtil intet kom op. Det er især praktisk at gøre rullen til forsegling ved begyndelsen af ​​alvorlige forkølelser, hvor dørene ikke kan fjernes.

Arbejde med dørens isolering

For at isolere dørkarmen, har du brug for det fastgør isoleringen til kassen og luk døren. Dette sikrer, at stoffet støder op til rammen. Hvis arbejdet er gjort korrekt, kan kold luft ikke passere ind i rummet, og varm luft går ikke uden for huset.

Opvarmning af ydre døre i huset er et meget vigtigt spørgsmål. Det vil give komfort og hygge i lokalerne. Det betyder, at alt arbejde på isolering af døre skal udføres med fuldt ansvar. Termisk isolering af døre vil altid være relevant. Tilbagebetalingen af ​​alle omkostninger til disse operationer sker mindre end i en sæson, men meget afhænger af lokalernes størrelse. For at tilbringe vinterperioden i gode forhold skal dørene isoleres i tide.

Hvordan og hvad at isolere hoveddøren i et privat hus og lejlighed

Vinteren er naturligvis forbundet med kulden, og nu også med behovet for at sprede store summer for opvarmning, hvorom omkostningerne systematisk øges. For at øge temperaturen i rummet og spare på opvarmning af huset eller lejligheden forsøger ejendomsejere at finde og eliminere kilder til varmetab.

I de fleste tilfælde viser termisk billeddannelse af bygninger, at ca. en tredjedel af varmen fra rummet trænger ud gennem den såkaldte "varme kontur", nemlig vinduer og indgangsdøre.

Tror ikke, at montering af termoruder og udskiftning af dørenheden automatisk løser problemet med varmetab. Og hvis udskiftning af vinduer fører til et fald i tab, fordi de er lukket om vinteren, i tilfælde af døren forlader varmen stadig rummet, så du skal lære at isolere hoveddøren i et privat hus med egne hænder og anvende viden i praksis.

Termisk isolering af indgangsdørene tillader:

 1. Reducer varmetab, slippe af med udkast og udkast;
 2. at reducere støjen, der trænger ind i lejligheden / huset
 3. forbedre den æstetiske komponent - indretningen af ​​dørene.

Det er meget nemmere at isolere døren i lejligheden, som regel går den til indgangen, hvor temperaturen er varmere end i gaden. Dørens varme i landhuset er en mere kompliceret opgave, dvs. det adskiller det opvarmede rum fra den kølige luft af gaden og vinden. Ikke desto mindre vil de generelle regler og anvisninger for opvarmning til dem være de samme. Forskellen vil være i valget af termisk isoleringsmateriale og dens tykkelse.

I et privat hus og lejlighed til isolering kan anvendes forskellige isoleringsmaterialer, fordelene ved byggemarkedet er bundet af dem. Blandt de mest populære:

 • pap (papirhoneycomb fyldstof). Indenlandske producenter fylder bølgepap med indvendige døre for at øge deres lydisoleringsegenskaber. Ingen er overrasket over den kinesiske dørs varme med pap, fordi dette er den billigste isolator;
 • møbler skum gummi (tykkelse fra 3 til 100 mm, prisen er 45-900 rub./m.kv). Det er et materiale til isolering af døre, som var en af ​​de første til at blive anvendt til varmeisolering. Skum udmærker sig ved lav pris, fleksibilitet, evne til at holde formen i lang tid og genoprette den under kortvarig belastning, gode lydisolerende egenskaber, nem betjening;
 • polystyren skum (2560-3200 rubler / kubikmeter). Det er han, der betragtes som den mest effektive isolering til indgangsdøre. Og isoleringen af ​​døren med polystyren er den mest populære løsning. Polyfoam har lave omkostninger, fremragende lyd- og varmeisoleringsegenskaber, nem installation. Det skal dog huskes, at skummet understøtter brændingen.
 • udvidet polystyren (3500-5000 rub./m.cub.) Har lignende egenskaber, men på grund af højere densitet gør det muligt at udføre dørisolering pålideligt. Udvidet polystyren skelnes af en højere pris. I struktur er begge materialer klassificeret som stive og anvendes primært til isolering af en metaldør;
 • polyurethanskum. Produktet er en nyhed inden for dørisolering. Polyurethanskum er i sine egenskaber sammenlignelige med polystyren, men dets anvendelse gør det muligt at fylde hele rummet inde i døren. Materialet er miljøvenligt, understøtter ikke forbrænding, men har højere omkostninger;
 • vat. Opvarmning af døren med mineraluld er en moderne analog til opvarmning af skum. På grund af fleksibiliteten af ​​dette materiale kan anvendes til varmeisolering af både metal og trædøre. Derfor er det nødvendigt at skelne mellem mineraluld (Isover, prisen på 70-75 rubler. / kvm) Og basalt uld (Rockwool, pris 200-220 gnide. / kvm). Den anden mulighed er mere stiv og miljøvenlig. Under alle omstændigheder, når døren isoleringsuld kræver installation dampspærrefolie. Dette skyldes det faktum, at den hygroskopiske vat ikke tillader det at operere uden yderligere beskyttelse. Af samme grund er det ikke anbefales at varme uld døre i et privat hjem;
 • Farveindstillinger. Dette er et dekorativt materiale, der har til formål at lukke varmeren og give døren et æstetisk udseende. Derfor udføres isoleringen af ​​døre med dermantinom kun sammen med det termiske isoleringsmateriale.

Færdigt sæt til dørisolering

For dem, der ikke ønsker at spilde tid på udvælgelsen og beregningen af ​​mængden af ​​materialer, foreslår producenterne at købe et sæt til dørisolering - en færdig løsning til indgangsdøre i forskellige størrelser.

Kit til isolering af indgangsdøren omfatter:

 • Farveindstillinger. I udseende ligner det på huden. Nu har denne polstring mistet sin popularitet, men det er stadig en af ​​de enkleste og billigste måder at isolere og dekorere døren i hytten på;
 • skumgummi;
 • forsegling af gummi. For at forhindre at blæse rundt om dørkarmenes omkreds;
 • Negle med dekorative hatte.

Omkostningerne ved sæt "Standard" med skumgummitykkelse på 5 mm - 490-520 rubler. Suite "Lux" med skumgummi 10 mm - 1180-1230 rubler. Der er også kits med sintepon, de er lidt billigere.

Takket være dette sæt er det muligt at udføre mindre reparationer og isolering af udvendige døre uden problemer.

Prisen på kittet er typisk højere end prisen på de enkelte komponenter, så det er bedre at købe materialerne selv.

Sådan isoleres hoveddøren i et privat hus og lejlighed

Vi vil analysere teknologien til opvarmning af en gadedør ved egen styrke i et stykke retning. Der er to kilder til varmetab:

 • selve døren, jeg. På grund af dørbladets høje termiske ledningsevne opstår der varme. Mere varme ledes gennem metaldørene, mindre - træ;
 • dørkontur. En væsentlig del af varmen er "blæst ud" fra rummet ved udkast, der fremkommer på grund af dørens lette pasform til dørkarmen.

Overvej hvordan du kan isolere indgangsdørene med dine egne hænder for at reducere varmetabet i begge retninger.

Retning 1 - Opvarmning af dørbladet

Det skal forstås, at metoderne til dørisolering vil blive bestemt af det materiale, hvorfra dørbladet er fremstillet:

 • Metaldøren er isoleret ved at fylde hulrummet inde i dørkarmen. Til dette kan polystyren og bomuld uld anvendes. Før du starter, skal du åbne døren, fjerne papefyldstoffet (installeret i næsten alle kinesiske døre) og fyld hulrummet med et mere egnet varmeisoleringsmateriale.

Når den er fyldt med polystyren, er den skåret i stykker, nem at montere og limmet til indersiden af ​​døren ved hjælp af flydende negle og monteringspistol. Fri plads blæser ved montering af skum. I tilfælde af bomuldsuld anbefales det først at lave en kasse, hvori celler placeres i bomuldsuld. Det er umuligt at lægge bomuldsuld uden en kasse, hun har en tendens til at glide i løbet af tiden. Derefter lukkes døren med et hvilket som helst arkmateriale, fx fiberboard og dekoreret. Ofte er isoleringen dækket af plastpaneler eller MDF paneler.

 • Isolationen af ​​trædøren er lavet af en fleksibel varmelegeme. Da isolationen ikke kan placeres inde i dørrammen, skal du bestemme hvilken side der skal isoleres til døren, udefra eller indefra. Her tages der hensyn til retningen for åbning af døren og placeringen af ​​hængslerne. Hovedkravet er, at forseglingen ikke forstyrrer deres funktion.

Til isolering er det termiske isoleringsmateriale lagt på dørbladet, dækket af en film (i tilfælde af bomuld), og dørene er trimmet med dermantin, som er fastgjort med dekorative pinde.

Retning 2 - Isolering af åbningen af ​​indgangsdøren

Kun isolering af linned vil ikke reducere varmetabet, så det kunne siges om at øge energieffektiviteten af ​​husets varme kontur.

Den anden retning, mere produktiv og enkel i implementeringen, som normalt begynder at arbejde på termisk isolering, er isoleringen af ​​dørkarmen. I denne retning er der to måder at opvarme:

1. Isolering af dørrammen på indgangsdøren

Til disse formål anvendes et tætningsmiddel - polymer eller skumgummi (mindre ofte) på klæbemiddelbasis. Præference gives bedst til polymeren, fordi dets levetid er længere, og effektiviteten er højere. Skumbåndet varer ikke, og sæsonen bærer i bedste fald inden for et år. Processen med at opvarme sig selv er enkel og indebærer at holde tætningsmidlet rundt om dørbladets omkreds. Det vigtigste er at pre-tørre og affedt overfladen, så tætningsmidlet bliver bedre klæbet.

Et vigtigt aspekt, som bestemmer effektiviteten af ​​isolering, er det korrekte valg af tætningens tykkelse. En tynd tætning vil ikke udføre sin funktion fuldt ud, og en tykkere vil skabe en ekstra belastning på dørhængslerne i færd med at lukke dørene og vil føre til deres accelererede slitage.

Plasticine vil hjælpe med at løse dette problem. Den skal pakkes i cellofan og placeres mellem dørkarmen og lærredet. Derefter lukkes døren og åbner den. Tykkelsen af ​​den resulterende plasticinrulle vil svare til den optimale tykkelse af forseglingen.

2. Isolering af indgangsdørens skråninger

Forkert installation af dørkarmen, brug af dårlig kvalitet skum, der "gled" gennem døren driftsperioden, besparelserne på skummet og dens blæser ud med afbrydelser - alt dette i sidste ende fører til, at den kolde kommer fra en tilsyneladende isolerede døre.

Hvad hvis jeg blæser fra hoveddøren?

For at eliminere udkast er det nødvendigt at demontere skråningerne, fylde hullet med skum, indstil isoleringen (helst blød) og genoprette hældningen igen. Hvis dette arbejde er svært at gøre, er det bedre at bestille en mester, hans tjenester vil ikke være for dyre, og udseendet af døren vil præsentere.

Kontroller, om luften ikke lækker skummet, kan du, hvis du bringer lighteren til samlingssømmen. Hvis flammen vil fluktuere - skal du træffe foranstaltninger for at erstatte skummet.

Montering af en dobbeltdør som en metode til isolering

En separat måde at isolere huset på kan installeres en dobbeltdør. Rummet mellem tilstødende døre bliver et luftlag, som vil medvirke til at sikre, at kold luft fra gaden ikke trænger direkte ind i boligkvarteret. I forbindelse med isolering af åbninger og skråninger gør denne tilgang det muligt at få virkelig højkvalitetsisolerede indgangsdøre.

Bemærk. Ideel mulighed i dette tilfælde kan være installation af to døre på en dørramme.

Hvis isoleringen ikke hjælper meget - er det tid til at skifte de gamle døre. Gode ​​anmeldelser om indgangsdørene med termisk brud, som forhindrer indtrængning af kulde, udjævner temperaturforskellene mellem rummet og gaden.

Budgetisolering af indgangsdøren - videoinstruktion

Hvis der er en balkon i huset eller lejligheden, så er det en anden dør, der vender ud mod gaden (især hvis balkonen eller balkonen ikke er glaseret) og derfor har brug for varmeisolering.

Sådan isoleres altandøren til vinteren

Opvarmning af balkondøren har sin egen specificitet, som er forbundet med tilstedeværelsen af ​​et vindue i det. Hvis døren er lavet af træ, gøres isoleringen ved at klæbe tætningsmidlet rundt om lærredets omkreds, opvarme skråningerne og forsegle glasstolen. Isoleringsteknologien vil være ens (vi anbefaler at gøre os bekendt) med opvarmning af trævinduer.

Hvis det er nødvendigt at isolere plastdøren, anbefales det i dette tilfælde først at kontrollere tætheden af ​​døren og justere pasningen ved at justere beslagene. Teknologien for termisk isolering svarer også til termisk isolering af plastikvinduer. I tilfælde af at der ikke er krænkelser i beslaglæggelsens arbejde, anbefaler mastrene brugen af ​​svensk opvarmningsteknologi. Dette er den mest pålidelige måde at reducere varmetab gennem balkonblokken.

Som du kan se, er der flere anvisninger til opvarmning af døren i et privat hus. Men kun deres komplekse brug vil gøre det muligt at opnå en virkelig håndgribelig effekt.

Kommentarer (0)

Informationsprojekt om opførelsen af ​​huset med egne hænder. Fuld eller delvis kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig efter aftale med administratoren

Instruktioner til opvarmning af indgangen trædør med dine egne hænder

Varme og komfort i huset er de vigtigste opgaver, som hver ejer af sine egne boliger står over for. Der lægges særlig vægt på hoveddøren, da den direkte kontakter gaden. Og i den kolde årstid er varmen i stand til at forlade rummet gennem døråbningen. For at undgå ubehagelige konsekvenser er det nødvendigt at føre isolering af indgangsdøren. Du kan selv gøre dette arbejde. Men før du isolerer trædøren i et privat hus, skal du forberede alt, hvad der er nødvendigt for dette.

Endvidere kan du isolere hoveddøren

Fra det valgte materiale afhænger garantien for fremtidig komfort, for hvilken opvarmningen blev startet. Og hvis et par dusin år siden kun følte, var skumgummi og dermantin tilgængelige, i dag er der meget flere valgmuligheder. Og det er hvad producenterne tilbyder:

Mineral bomuld uld, såvel som polystyren, er ofte taget som grundlag for isolering af metal dør blade. Begge materialer holder perfekt varme inde i rummet og påvirkes ikke af mikroorganismer. Mineraluld skal noteres, og fordi ingen gnavere ikke vil ødelægge denne varmelegeme.

Mineral bomuldsuld absorberer fugt

Men disse materialer har nogle begrænsninger på brugen. Polyfoam tilhører kategorien brændbare ovne, derfor er brugen til træ kun mulig, når de behandles med specielle forbindelser. En "sygdom" af mineraluld er nedsættelse. Over tid kan huset være i den nederste del af lærredet og stoppe med at holde varmen. Derudover akkumulerer mineraluld uld inden i det, hvilket giver vægten til hele strukturen. Derfor bør sådant materiale ikke bruges til bad- eller saunaisolering.

Anvendelsen af ​​isolone er mere berettiget til at nå målet om at opretholde varmen. Dette materiale er lavet på basis af udvidet polyethylen, hvilket giver den en minimal termisk ledningsevne. Fordelen ved materialet kan tilskrives den kendsgerning, at der for arbejdet vil være nok linnetykkelse på 10-15 mm. Dette giver dig mulighed for at bevare dørbladets attraktive udseende, ikke fortykke det og ikke gøre det voluminøst.

Isolon har en lav varmeledningsevne

Fremragende præstation har udvidet polystyren. Den således isolerede dør bliver en sikker og sikker barriere mellem et varmt hus og en kold gade. Blandt fordelene ved udvidet polystyren er dets ubrændbarhed. Når en flamme opstår, forsvinder den gradvis på overfladen af ​​dette materiale.

For billig isolering er det altid muligt at bruge skumgummi. Materialet er praktisk i enhver henseende, og for en nybegynder hjemme mester vil være et rigtigt fund. Skum vil tilgive de fejl, der er lavet og tillade dem at blive løst smertefrit.

Det er ikke muligt at udføre jobbet uden et passende værktøjssæt. For at skabe isolerede indgang træ døre skal du:

 • Roulette og blyant;
 • Papirvarer kniv;
 • nedstryger;
 • hammer;
 • skruetrækker;
 • Lige rake- eller metalmåler;
 • Lashing eller negle
 • Bygning hæftemaskine.

Det er nødvendigt at forberede værktøjer og materiale

Om nødvendigt kan dette sæt udvides, men for de fleste operationer vil det være nok. Det skal bemærkes, at hacksaven nemt erstatter den elektriske jigsave. Dette værktøj giver dig mulighed for at udføre arbejde med samme kvalitet, men meget hurtigere. Og hvis huset ikke har en skruetrækker, så kan du tage en simpel øvelse. Det vigtigste er, at den har en omvendt, som om nødvendigt skruer skruen eller skruen af.

Ud over værktøjet er det nødvendigt at forberede beklædningsmaterialet. For de fleste dørblade vil det være tilstrækkeligt at bruge en læder, der har et attraktivt udseende. Dette materiale har gode egenskaber og holdbarhed, så stoffet ikke behøver at blive repareret i lang tid.

For at udføre isoleringen af ​​dørbladet, skal du gå trin for trin, trin for trin. Denne tilgang giver dig mulighed for at opnå et godt resultat og eliminere fejl. Og først skal du lave det forberedende arbejde.

For at forhindre noget at forstyrre arbejdet, skal du fjerne dørbladet. Dette gøres ved montering eller sømning. Det er nok at trække kluden nedenunder og det vil stige op fra hængslerne. Hvis rotationsaksen er lidt rusten, skal den smøres med motorolie. Herefter kan du med små fremadgående bevægelser røre løkken og fjerne dørbladet.

Når døren er uden for kassen, skal alle elementerne fjernes fra den. Hængslerne, håndtagene, peephole og lås er pænt uvævet og fjernet til siden. Hvis døren ikke kun er fremstillet af træ, er det nødvendigt at fjerne det indre hudark for at få adgang til stoffets indvendige rum.

Det næste trin i isoleringen af ​​dørbladet lægger det materiale, der gør det varmere. For at gøre dette skal du arme dig selv med en kontorkniv. Termisk isolering skæres langs lærredets længde og bredde, så der ikke er noget ledigt plads tilbage. Hvis døren er en ramme med hulrum, skal de fylde med en varmelegeme.

Isoleringen er tæt indført mellem stængerne

Alle stykker skal være ordentligt indsat mellem stængerne for at forhindre dannelsen af ​​koldbroer. Samtidig bør materialet ikke boble, hvilket vil tale om et for stort lager. I dette tilfælde er det nødvendigt at afskære overskydende materiale lidt. Når alt er justeret, skal du sætte varmeapparatet med hæfteklammer. Hurtigt og kvalitativt gør dette det muligt at lave en konstruktion hæftemaskine.

Nyt kabinet til dørblad

Den næste fase vil være polstring af de forberedte trædøre. Til dette formål kan du bruge bløde materialer som en hudsubstitut eller dermantin. Stoffet er skåret med en længde og en bredde på mindst 10 cm. Dette er nødvendigt for at folde materialet, som skal have noget fortykkelse langs hele omkredsen af ​​dørbladet.

Som færdigmateriale kan du bruge dermantin

Styrke dermantin er bedst til specielle negle. De har et stort dekorativt motorhjelm, hvilket giver plating et mere attraktivt udseende. Også på negle kan du starte en kobbertråd. Hvis du trækker det, får du en ekstra fastgørelse til både isolering og yderside.

En analog af bløde materialer er MDF. Denne type finish bruges til wireframes. I dette tilfælde er hvert panel fastgjort til kleymeren, og omkring perimeteren fastspidses.

Når lærredet får et nyt udseende, skal du installere den fjernede hardware på plads. Hængslerne bør optage deres rede lige som de blev installeret før starten af ​​arbejdet. Sædet til låsen skal skæres forsigtigt ud, så der ikke er skader rundt på dørbladets polstring. Derefter skal pakningen udskiftes, hvis den er på boksen.

Om nødvendigt kan isoleringen kombineres med udskiftning af låsen på indgangsdøren.

Isoleret dør er monteret tilbage

Installer en frostbestandig isolering på dørbladet - det er kun halvt så meget, at du ikke kan komme ind i kold luft i stuen. Selv med døren lukket, er der et lille mellemrum mellem den og den kasse, som kulden vil trænge igennem. Eliminer udkast - den næste opgave for hjemmet mesteren.

For at gøre dette arbejde bør du vælge den optimale type tætning. I dag kan producenterne tilbyde følgende typer af dette materiale:

 • Skumforseglingsmidler;
 • Silikone pakninger;
 • Gummi sæler.

Den første type forsegling giver dig mulighed for hurtigt og billigt at løse problemet med udkast. Det er ideelt til døråbningen af ​​en struktur som et sommerhus, hvor der ikke er nogen høj intensitet at åbne og lukke dørene.

Skumforsegling - billig, men også kortvarig

Brugen af ​​en silikoneforsegling til døre giver dig mulighed for at slippe af med et udkast i længere tid end en skumanalog kan gøre. Formen på produktet sikrer, at nettet presses ordentligt mod kassen, hvilket ikke tillader luftmasserne at bevæge sig inde i rummet.

Men den bedste mulighed er en gummitætning. På grund af dets egenskaber giver den dig mulighed for at få en varm åbning i lang tid selv under den mest intensive drift. Desuden gør forskellige former af dette produkt det muligt at installere det på alle typer dørblokke.

Ved intensiv drift af døre skal du bruge gummitætningsmiddel

Efter at have valgt den ønskede version af pakningen, er den kun for at installere den på plads. Der er to hovedinstallationsindstillinger:

 1. Ved hjælp af klæbemiddelstrimmel.
 2. Brug harpunen i rillen.

Den hurtigste måde at installere en ny sæl på døren er at bruge selvklæbende produkter. Men denne type holdbarhed kan ikke lade være, derfor anbefaler mange eksperter, at harpoon fastgøres i sporet.

Vælg en lille rille i kvartalet uden at analysere boksene, det vil være ret svært. Derfor er det tilladt at forsegle forseglet forsigtigt med små pinde. Montering skal ske i selve hjørnet af kvartalet. Dette gør det muligt for lærredet at indtage sin position i dørenheden uden problemer og vil give pålidelig beskyttelse mod udkast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

23 + = 33